Last news in Fakti

28 Юни, 2020 08:54 3 485 52

Президентът пак търси конфронтация

  • красимир ципов-
  • президент-
  • правителство

Красимир Ципов смята, че правителството е стабилно

Президентът пак търси конфронтация - 1
Снимка: Канал 3

„Стоенето на Пламен Узунов в президентството не носи никакви дивиденти на Румен Радев. Президентът за пореден път търси конфронтация между институциите", каза зам.-председателят на ПГ ГЕРБ Красимир Ципов в "Офанзива с Любо Огнянов".

"Божков не може да разклати правителството. Неговите твърдения не почиват на никакви доказателства. Вместо да иска да прави политически проект, по-добре би било да се върне в България и да се защитава от обвиненията, които са изключително сериозни", заяви Ципов относно политическите амбиции на Васил Божков.

"Тревожно е това, което се случва в ГДБОП. Такива ръководни служители да покровителстват лица, които разпространяват дрога, е изключително смущаващо, но прокуратурата и МВР свършиха нужното", коментира Красимир Ципов скорошните арести на ръководни кадри в ГДБОП.

"Странни са думите на Цветан Цветанов спрямо ГЕРБ, но времето ще покаже как ще развие неговият политически проект", каза Ципов за новия проект на бившия си съпартиец.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въй

    105 14 Отговор
    Пак Ципов. Пак ципове,гащи,поли,миски,къщи у Барцата,чекмеджета,чекнене при Урсула и по магистралите,мостове и тунели.

    Коментиран от #45, #51

  • 2 На снимката

    108 14 Отговор
    Тъп, тъп, та чак вдлъбнат.

    Коментиран от #29

  • 3 Грейс

    89 11 Отговор
    Шествието на калинки и калинчовци започна! Очакваме продължение.
  • 4 ТАКА Е

    99 12 Отговор
    Истината изкарана от президента на яве не е конфронтация!
    Ципров, престанете да вменявате на президента вина, вината е на този, който извършва престъпление, т.е. на Вас всичките, от ГЕРБ.

    Коментиран от #38

  • 5 То се вижда

    72 8 Отговор
    Откъдето и да се огледате , се ви пречат да си правите сметките с обществените пари.
  • 6 РЕАЛИСТ

    81 12 Отговор
    Абе, щом най добрия вестник на Острова " Индипендънт" публикува снимките на спящия Бойко, значи вече има доказателства, че всичко е истина. Джентълмените, които го четат сутрин с чая, вече питат" Това същество още ли е премиер на България?"

    Коментиран от #13

  • 7 ТОЧНО ОБРАТНОТО СЕ ПОЛУЧАВА

    62 6 Отговор
    ТОВА ЗАГЛАВИЕ ГОРЕ ПРОТИВОРЕЧИ НА НОВИЯ ЗАПИС НА БОЙКО ИЗЛЯЗЪЛ СНОЩИ В САЙТА АФЕРА
  • 8 ЩО ОНЕМЯ БЕ

    53 8 Отговор
    БОКО ЩО МЪЛЧИ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ЧУКМЕЖЕТО

    Коментиран от #43

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    66 19 Отговор
    господин РАДЕВ е най успешния ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ
  • 10 Разпитайте го по видеовръзка

    38 5 Отговор
    Ти незнаеш колко е дълга пързалката да се върне в българия че да го забучите в ареста за 100 години обвиненията били сериозни човека е сериозен не му отива да ви объща внимание в Турция има едно село Чекмедже се казва точно до Зонгурдак се намира
  • 11 НЕ НИ ДАВАЙТЕ ДИАГНОЗИ БЕ КРАДЦИ

    53 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Румен Радев вижда страх и зависимости у прокуратурата ............. СЪЩОТО ВИЖДАМЕ ВСИЧКИ , НИЕ ЛИ СМЕ НЕЩО НЕФЕЛНИ ?
  • 12 Kiko

    58 4 Отговор
    Този близач, като му видя мазната физиономия и ми се повръща.Всичко,което е свестно в България се сготвя с несъществуващи компромати и измислени обвинения.Тези двамата обвиняеми от Hаркотици и антимафиоти,са жертва на един скалъпен процес.Достатъчно е да им видим материалното състояние,за да разберем,че нямат нито замъци,нито вили,нито коли за по 200 000.Трафика на дрога,на който Борисов е глава,в последно време дава много фира и това е вбесило примата от Банкя а послушкото Гешев ги сготви.Ние не сме правова държава а държава на Мафията.С Иванчева подхвърлянето на пари беше тренировка а сега вече е в ход.

    Коментиран от #52

  • 13 ТАКА Е

    54 5 Отговор

    До коментар #6 от "РЕАЛИСТ":

    НЕ САМО В. "ИНДИПЕНДЪНТ", НО И "ГАРДИЪН" В АНГЛИЯ ПУБЛИКУВА СТАТИЯ СЪС СНИМКИТЕ НА БОРИСОВ, А И В ДРУГИ СВЕТОВНИ МЕДИИ.СТАНАХМЕ ПАК ЗА ПОСМЕШИЩЕ ПРЕД СВЕТА, САМО НА ГЕРБ НЕ ИМ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ. ТО БИВА, БИВА ИДИОТИЗЪМ, НО ТОВА ВЕЧЕ Е ЛУДОСТ. ДА ИЗВЪРШВАШ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЛЕД ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ДА СА ДОКАЗАНИ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - ДОКУМЕНТАЛНО И ТИ ДА ИЗЛИЗАШ ПРЕД ТОЗИ НАРОД СЯКАШ НИЩО НЕ Е СТАНАЛО БЕЗ НИКАКЪВ СРАМ, А ОБРАТНО - ДАЖЕ И СЕ ГАВРЯТ С НАС, ВЕЧЕ ПРИЧИНАТА Е ДРУГАДЕ - ВИДЯХА, ЧЕ НИЕ СМЕ ОВЧИ НАРОД, ДОКАЗАХМЕ ГО С БЕЗДУШИЕТО.

    Коментиран от #39

  • 14 айде да ви нема

    37 4 Отговор
    Не само , че никой не ви търси , но и додеяхте на хората с примитивността си.
  • 15 Бойко Борисов

    27 4 Отговор
    Продължавайте да плюете президента че получавам @рг@зъм ........
  • 16 big

    44 6 Отговор
    Последните записи на ББ показват ясно опорките на герберите! Ципов и той си е някаква мижитурка съществуваща благодарение на тях! Убеден съм, че ако започне истинско разследване на дейността му като заместник министър на МВР, ще излязат много престъпления! Само един глупав и силно предубеден човек може да вярва на ГЕРБ и тяхната пропаганда! НОВА телевизия вече работи на пълни обороти в тяхна полза. Почти съм убеден, че собственика и е ББ, а Домуса е подставено лице!
  • 17 волан

    29 4 Отговор
    Да си подхвърляме златни кюлчета и пачки с евра. Без пищови.
  • 18 Шекспир

    18 11 Отговор
    Кога ще излязат резултатите от изследването на снимките и аудиото.Досега трябваше да има становище от поне 3-4 лаборатории защото тези компромати са от първостепенно значение.Това бавене говопи за истинност на материалите

    Коментиран от #20, #50

  • 19 Лекар БГ

    34 3 Отговор
    Вече няма никакво значение,кого ще изкарат на първа линия в защита на Вожда.
    Съвсем видно е,че корабът"ГЕРБ 3",се е устремил главоломно към дъното.Ципов е на ред.Наскоро/не знам от къде/,изтипосаха др.фейс-М.Манев,депутат от Стара Загора,май,не помня.Охранител.Възпитаник на Магнаурската школа.
    Като цяло,нападките към Президента са едни и същи.Без значение,чия устица ги изрича.Тъй като,Властта съвсем се оплете в скандали и компромати,се прави всичко възможно,да се запуши единствената критика към нея.Идваща от Румен Радев.Но,нещата са трагични за Хунтата.И май преди"Корона чао!",ще прозвучи"ББ чао!"
  • 20 преди 4 дена

    31 2 Отговор

    До коментар #18 от "Шекспир":

    Абе пич.Ти май не си в час.Още преди 4 дена "Бивол" ги обявиха за автентични.Експертизата е направена извън България и са за сметка на "Бивол".Какво искаш още.Гешев няма да им направи експертиза,защото той нито е чул нито е видял.И как да стане,като всеки ден се обажда на Примата и го пита:Шефе,ко праим днеска,кой да сготвя и арестувам.
  • 21 РЕАЛИСТ

    31 3 Отговор
    Вчера от записите на Бойко разбрахме, какъв комплексар е. Хвалби с кой ще вечеря и с кой ще закусва и всичко това за да му завиждал Радев. Абе, тоя селяк от Банкя не разбира ли , че Радев е от друго тесто и едва ли се трогва от това, колко папи са му галели голямата глава.
  • 22 ПАЧКИ И КЮЛЧЕТА

    27 2 Отговор
    ЦИПОВ , НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО МИ КРАДИ КОЛКОТО МОЖЕШ ЧЕ ЧАСОВЕ ТЕ ДЕЛЯТ ОТ БЮРОТО ПО ТРУДА !
  • 23 Я... Я

    33 5 Отговор
    КАКВА КОНФРОНТАЦИЯ БЕ ЦВЕТАНКЕ. ПРЕЗИДЕНТА ИСКА ДА ВИ ПОКАЖЕ, ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ МНОГО ВРЕМЕ МЪЛЧА.
  • 24 Я... Я

    23 1 Отговор
    ЦВЕТАРКА не цветанка.
  • 25 ИМАШЕ ЛИ ХЕПИ ЕНД

    29 1 Отговор
    УРСУЛА ПРОЧЕЛА ЛИ Е КОЙ И Е МЕРАКЛИЯ
  • 26 ТОВА НИ ОСТАНА ПРИ ГЕРБ

    15 2 Отговор
    cър Aнтъни Хoпкинc
    Нocитeлят нa "Ocкaр" зa живoтa и cмърттa
    Дa, cтaрocттa мe държи във фoрмa. Пoглeждaм ce в oглeдaлoтo и виждaм бръчкитe cи, нo изoбщo нe ми пукa. Зa мeн тoвa e дoбрo врeмe. Cмърттa e вeлик cпacитeл, нaй-нaкрaя тe oтвeждa дaлeчe oт вcичкo."
  • 27 ПРЕДАТЕЛИ

    28 2 Отговор
    Гeoрги Мaркoв
    Дeпутaтът oт ГEРБ Гeoрги Мaркoв oбяcнявa прeд журнaлиcти пoзициятa cи пo Иcтaнбулcкaтa кoнвeнция
    Вcички знaeм кaквo e жeнa, знaeм кaквo e пoл, нe cмe дeбили" --- НЕ СТЕ АМА ИСКАТЕ ДА ПОДПИШЕТЕ СТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ --- САМО ЧАКАТЕ МОМЕНТА
  • 28 7735

    24 1 Отговор
    ТОЗИ НЕ БЕШЕ ЛИ ЗАМ.=МИНИСТЪР НА МВР?И ПРИ СЛУЧВАЩОТО СЕ С ГДБОП ИМА ФИЗИОНОМИЯ ДА ПРАВИ КОМЕНТАРИ.? БОЙКО НЕЩО ЗАПОЧНА ДА СМЕНЯ МАТРОСОВЦИТЕ ПОСТОЯННО.ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ, ЗАРАДИ ТАКИВА ПОДОБИЯ Е ОБИДА ЗА СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТНИЯ БЪЛГАРИН.
  • 29 кратун

    5 19 Отговор

    До коментар #2 от "На снимката":

    тъп колкото президента .....
  • 30 Абориген БГ

    19 2 Отговор
    Ма разбира се, друго си е милиони, кюлчета, пищоФи - а?

    Оставете чудотворните ни елити, сладичко да спинкат.
    Още един корумпирано-конфронтиран васал на мафията!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Моя оценка

    17 2 Отговор
    Класическо "необработено захарче" Ако поне е участвал в избори за президент, но не е успял - да говори. Равните (без покойният) президенти могат да дават оценки един за друг. Равни са. Но този и други като него? Колко са гласовете подадени за президент и по колко има всеки един от критикарите?
  • 33 иван иванов

    10 1 Отговор
    знаеш ли на кого викат,,ципа,,в русия...
  • 34 Гост

    16 2 Отговор
    Всички палячовци се изредиха да ни показват логиката на мало*умника! Лошо, Ципов, лошо! Няма как да станеш важен със смъкнати потурки!

    Коментиран от #36

  • 35 ха ха

    9 6 Отговор
    Пингвинчето е изключително нагъл. ДА!!!
  • 36 Българин

    2 12 Отговор

    До коментар #34 от "Гост":

    защо така грубо за Хфърчилото??????Той не е лош тва му пишат тва чете.....
  • 37 антибсп

    11 3 Отговор
    Каквото търси, вероятно ще го намери в родното си село, след като изтече мандата.
  • 38 Гюстав Льо Бон

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "ТАКА Е":

    Изборните тълпи - характерните за тях са слабата склонност към съждение, отсъствието на критичен дух, раздразнимостта, лековерието и простотата.Да има обаяние обаче не е достатъчно, за да е сигурен успехът на кандидата. Избирателят държи да види как ласкаят ламтежите и суетата му; кандидатът трябва да го засипе с екстравагантни ласкателства, да не се колебае да му обещава най-невероятни неща. Говори ли пред работници — да използва всички възможни клетви за заклеймяване на работодателите им. Що се отнася до противниковия кандидат, ще се помъчим да го смачкаме, като с помощта на твърдението, повторението и заразителността го изкарваме последен негодяй и че за никого не са тайна многото му престъпления. От само себе си се разбира, че е безсмислено да се търси и сянка от доказателство.
  • 39 РЕАЛИСТ

    11 0 Отговор

    До коментар #13 от "ТАКА Е":

    Ами , разчитаме някой отвън да направи нещо. Радой Ралин правилно е казал " Търпи народа наш, има 500 години стаж"
  • 40 ЖОРО

    6 0 Отговор
    И ТЕБЕ С 200...
  • 41 барцелоняка

    4 1 Отговор
    То записи то снимки аре бегай у лево
  • 42 генади

    5 7 Отговор
    Президента откакто е дошъл на власт търси конфронтация с правителството! Вместо да са единни и да решават проблемите заедно двете институции се конфронтират нон стоп! Това не е редно и няма място в една правова и демократична държава като Република България!

    Коментиран от #46

  • 43 стоян

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "ЩО ОНЕМЯ БЕ":

    До 8 ком -Ти нали знаеш какво има в чекмеджето ,и си повярвал като много други глупаци
  • 44 4INGIZ

    4 0 Отговор
    Аве ,Ципов твойта партия се конфронтира СЪС ВСИЧКИ-освен тея дето насложи навсякъде където можа-държавни общински и кви ли не фирми..
    А ОСТАНИЛИТЕ ВЕ ЦИПОВ???
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Гневен язовец

    6 3 Отговор

    До коментар #42 от "генади":

    Ало, Генади!! Президентът Радев,за разлика от Плевнята вади на повърхността корупцията и престъпленията на Боко Чекмеджето и шайката около него!! Ясно??
  • 47 Гневна Катерица

    5 0 Отговор
    Не само на Боко Еврочекмеджето а и на съучастника му Ваньо Каскета!!
  • 48 инчхай

    4 0 Отговор
    ципурке защо да е тъжно само вГДБОП на всякъде е тъжно нали беше зам. министър с вашите назначения на калинки,мисирки и ципурки всичко е мъка бе аланколу
  • 49 от умрял рефлекс

    2 2 Отговор
    Ципов, не ставаш !
    Плитко интелигентен, средно -корумпиран, удобен за Хунтата.
    Трябва, да си като Блъсков, да знаеш за какво се блъскаш?
    Да плямпаш, още по-големи тъпотии, та да ти обърнат, някой умрели души внимание.
  • 50 Готино а

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Шекспир":

    Заместник-вътрешният министър Красимир Ципов, който отговаря за КАТ, е с европейска заповед за арест.Всичко е под контрола на правителството, като се счита, че глава на престъпната група е вицепремиерът Валери Симеонов.Ципов обаче е член на ГЕРБ и бивш депутат, и вероято ще го скрият...
  • 51 кой кой

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Въй":

    ТОВА СЕ ОТНСЯ ЗА ХОРА,КОИТО ВЯРВАТ В ТАЛАСЪМИ !
  • 52 РЕАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Kiko":

    Пишете глупости и си избършете пудрата от носа, отворко. От къде се появихте толкова завистливи и злобни хора.Време е вече да си ходите на село.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове