Last news in Fakti

30 Юни, 2020 21:43 2 754 18

Пламен Узунов е излязъл в отпуск

  • пламен узунов

Вчера президентът съобщи, че няма да бърза със своите действия по отношение на Узунов

Пламен Узунов е излязъл в отпуск - 1
Снимка: БГНЕС

Секретарят на президента по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов е излязъл в отпуск, съобщи БНТ, позовавайки се на пресекретариата на държавния глава.

Припомняме, че по-рано днес прокуратурата разпространи нови чатове между него и бизнесмена Пламен Бобоков, където става дума за осъден българин в Румъния.

Вчера президентът съобщи, че няма да бърза със своите действия по отношение на Узунов. Радев подчерта, че не вярва в безпристрастността на прокуратурата.

Преди дни Пламен Узунов беше разпитан в Столичното следствие заради чат-разговори с обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков, разпространени от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б Б

    23 19 Отговор
    радеф-кога?

    Коментиран от #6

  • 2 чакащ

    10 6 Отговор
    А бе, кога ще падат имотите, че ми омръзна по тези квартири?

    Коментиран от #3

  • 3 КОСМОНАВТ

    13 3 Отговор

    До коментар #2 от "чакащ":

    скоро
  • 4 решетников

    13 8 Отговор
    аиде пингвина иэгоре

    Коментиран от #7

  • 5 крайно време е червените отрепки при бай

    17 7 Отговор
    Ставри доживот
  • 6 Р.Р.

    13 15 Отговор

    До коментар #1 от "Б Б":

    Баце за пачките кога? За записите кога?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Иванко

    18 16 Отговор
    Виждам , че аудиторията от читатели на факти е против Бойко Борисов и всички , които са против него, но да знаете, че президента Румен Радев яко го е загазил. Няма как да говориш всеки ден за корупция срещу правителството а ти да си затънал в нея .... Ако беше на Бойко съветник , досега да беше изхвърчал, но Радев внимава, защото и той е замесен с Бобокови и то на много скандално ниво. Затова не бърза , да му поиска оставката , защото съветника му Пламен Узунов като разбере , че е предаден от началника си Р.Радев, ще го изпей и точно затова Радев не бърза.Иска да разбере още колко компромати има прокуратурата и тогава ще действа.
    Но каквото и да се случи на дузпата е Румен Радев.
    Да не забравяме , че прокуратата има огромни доказателства срещу него , но изчаква конституционния съд да се произнесе , за това дали хора с имунитет като него ,могат да се разследват и ако съдът се произнесе че може да бъде разследван тогава и Румен Радев ще изчезне бързо от политическата сцена - така както изгря....

    Коментиран от #16

  • 9 Мислехси

    4 0 Отговор
    че това е поредната новина успех на разследващия прокурор, пък то била новина от телевизията. Язък.
  • 10 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    11 5 Отговор
    ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, НАПРАВО В ЦЕНТРАЛНИЯ.......
  • 11 Karosel

    11 2 Отговор
    Секретар по антикорупция замесен в лобистки скандал... Мухаааааа
  • 12 РАДЕВ-РАБОТНАТА ПЧЕЛИЧКА НА БОБОКОВИ

    12 3 Отговор
    А РАДЕВ КОГА....
  • 13 ХР.БОБОКОВА-ПЛЕИМЕЙТКА НА....БОЖКОВ

    13 2 Отговор
    ТАКА СЕ ПРАВИ БИЗНЕС.....ПОМАГА И БОБОКОВА
  • 14 Мордекай

    11 2 Отговор
    Дано отпуска да не е в дубай .но пък ако там има съратници....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ххх

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "Иванко":

    Радев бил затънал в корупция ? Отново си на принципа да правиш другите на прости ! На принципа "Крадеца вика дръжте крадеца". Да виждаш сламката в чуждите очи, но да не виждаш гредата в собствените. От къде и от какво ще е корумпиран Радев ? Какво зависи от него ? Какви средства разпределя, че някой да му плаща, за да е корумпиран ? За какво се опитват да ритат Радев по кокалчетата ? За това, че назначил жена си за пиар на ВВС, за това, че лобирал за Грипен, и сега за съветника му. Че превеждали на брат му по 5000 месечно от Бобоков. Няма що. Голяма сума. А за Борисов ? Колко са историите и съмненията ? От сикаджийското му минало. Като секретар на МВР и историята със Сретен Йосич например. Като кмет на София. Тези дни слушах за приватизирани имоти в София по съмнителен начин, което надали е станало без участието на Борисов. Ами премиерстването му ? Мишо Бирата, ало Ваньо, тъпата кърджалийска п...а и още колко. А колко пари се присвоиха и окрадоха от държавата по какви ли не схеми. Съмненията са за десетки милиарди. Казвам съмненията. Защото, за да се докажат нещата, съответните служби и прокуратура трябва да се задействат. Но, те са под шапката на Борисов. А той е на принципа на котката - по гръб не пада. Каквото и да извадят за него, никога не поема отговорност, и вечно гледа да излезе сух от блатото. Ама уволнявал разни около него. Уволнява ги на принципа на бушоните. За да разтовари напрежението от собствената си персона, и вечно да си измие ръцете с ня
  • 17 Алексей Сергеев

    3 3 Отговор
    Сега започват едни отпуски по болест.... Президентът Радев пък ще се прави, че нищо не е разбрал....Комунист оставка не дава, пост с кръв взима и с кръв дава....

    Коментиран от #18

  • 18 Ххх

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Алексей Сергеев":

    Това, дето го пишеш, е сто пъти по - голяма степен се отнася до Борисов. Да ви имам "обективността" на цялата компания драскачи тука, дето го защитавате.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове