Last news in Fakti

3 Юли, 2020 17:44 4 882 31

Проф. Пиргова: Партията на Цветанов може да стигне до 60 000 с роднините

  • цветан цветанов-
  • мария пиргова-
  • партия

Цифрите идват от разочаровани и сменени от Борисов хора на ГЕРБ през изминалите 10 години

Проф. Пиргова: Партията на Цветанов може да стигне до 60 000 с роднините - 1
Снимка: БГНЕС

Социолозите изчисляват около 40-60 000 гласа в най-добрия случай за проект на Цветанов. Цифрите идват от разочаровани и сменени от Борисов хора на ГЕРБ през изминалите вече 10 години, които са били на служба в местните администрации и фирми неполучили европейско финансиране, обществени поръчки или преференции от централното софийско управление на ГЕРБ, обяснява Мария Пиргова.

Ако те могат да са около 20 000 души през годините, то с роднините ще стигнат до 60 000. Тях Цветанов има намерение да откъсне от ГЕРБ. И то ако събере всички и не ги остави да протестират срещу Борисов с някой друг проект като тези на Слави Трифонов и Мая Манолова. Такива са показателите на социолозите, ако има партия с лидер, добавя тя.

Нелидерска партия обеща да прави Цветанов на есен. Какво е това ? Партия без лидер, с лидер в сянка, е седянка или нещо невиждано и нечувано. Още преди да се е родил проектът на Цветанов започна да произвежда загадки. Ние очакваме самият Цветанов да е лидер, той иска да покаже на Борисов още веднъж как се прави партия. И изведнъж тази партия нямало да е лидерска, чуди се професорката.

Идеологията на бъдещата партия е ясна – винаги със САЩ, винаги против Русия и за евро-атлантическо бъдеще на България. Това – добре, става, но не стига. Защото на терена почти всички са такива, пък и българинът спря да се интересува от високите ценности на евро-атлантизма. Наесен актуална ще бъде кризата, а не ценностите. Затова накъде е тръгнал антилидерът Цветанов, не става ясно, смята тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El pepi

    41 1 Отговор
    И баджанаците! :)
  • 2 Цвъки

    42 0 Отговор
    Айде почнаха пак сметките
  • 3 El pepi

    57 2 Отговор
    Нощното шкафче на Цвъки кво ли има в него?!
  • 4 Това е лъжа

    22 3 Отговор
    В България има огромен глад за смесени успоредки и други гимнастичекси уреди и само г-н Цветанов може да ги подсигури.
  • 5 5679

    45 0 Отговор
    Роднина, милиционер... роднина, милиционер. 60k.
  • 6 Иво Андонов

    49 2 Отговор
    Ако цецо апартамента,направи партия и влезе в парламента вече със сигурност ще знам ,че от Българина по голям мазохист ,НЯМА.

    Коментиран от #14

  • 7 Black Looters Matter

    28 6 Отговор
    Какво е евроатлантическа ценност , гей бракове и да обираш и палиш магазини и частна собственост ли ?
  • 8 Не е чудно

    24 1 Отговор
    Възможно– по места масово напуснаха лидери и редови членове, явно не им харесва да са от заминаващите си. Съвсем друг е въпросът дали ще се присъединят към другия компроментиран.
  • 9 Чак

    23 0 Отговор
    толкова улави ли има да се вържат на показали и доказали що за стока са ?
  • 10 6556

    23 0 Отговор
    Значи до 600 000 с мъртвите души и опраскване на секционни протоки от купени комисии ще ги докарат...
  • 11 БЕГАЙ БЕ

    31 4 Отговор
    дори селяните от с. шума , НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТОЯ ЦЪРВУЛ
  • 12 Последния Софиянец

    27 2 Отговор
    Те и роднините им не ги искат.Преди заменяха чувалчета,сега им трябват хакери.Хакерчето дето хакна НАП избяга в Австрия.Срещу една амнистия може да обърне машинния вот.
  • 13 ЛЪЖЦИ

    33 8 Отговор
    ВЯРВАМ САМО НА РАДЕВ НО НЕ И НА ГЕРБ БСП ИЛИ ДРУГАТА ПАРТИЙНА СГАН

    Коментиран от #22

  • 14 Последния Софиянец

    17 0 Отговор

    До коментар #6 от "Иво Андонов":

    Сенаторите и бизнесмените от САЩ ще искат да си осребрят протежето.Те не залагат на куци коне.Царя го храниха 45 години и дочакаха да им се разплати като стана премиер.
  • 15 цуци

    14 2 Отговор
    Като се има предвид, че батко на предните парламентарни взе около 900 хил гласа, като му дръпне 100 ще вдигне кръвно в изборния ден
  • 16 Фактъ

    16 2 Отговор
    Важното е , че смущава съня на Боко.
  • 17 Театър

    8 1 Отговор
    Подразделение на Герб...ще разводнят гласовете за пореден път ...
  • 18 Братле

    17 0 Отговор
    Народа вече се събуди,видя грозната истина,защо още няма европейски власти за борба с корупцията в България?

    Коментиран от #27

  • 19 2loop

    14 2 Отговор
    6 гласа ще има с неговия и на родата
  • 20 Гост

    7 9 Отговор
    Хора не гласувайте. За всяка бюлетина дори и празна те взимат субсидии. Да ги обезкървим с пасивност.

    Коментиран от #31

  • 21 Колбасо от Батановци

    13 0 Отговор
    Прави впечатление, колко старателно от Факти пробутват този толко бързо забогатял евроатлантик.
  • 22 Www

    6 22 Отговор

    До коментар #13 от "ЛЪЖЦИ":

    Какъв Радев бе цървул... тоя палячо е най-големия смешник и най-голямата подлога на БСП...
  • 23 балкански варварин

    13 0 Отговор
    с колко ли доларас са го финансирали тоя и тия покрай него мушмуроци?
  • 24 Хехе

    13 0 Отговор
    "Разочаровани и сменени от Борисов.."
    Накратко - кариеристи!
    Да ни е честита такава партия! Поредната...
  • 25 BGBG

    21 1 Отговор
    Не забравяйте,Че Борисов и неговата шайка спечелиха последните избори с 46 000 българи,474 000 от тъмнокожите и 300 000 мъртъвци и Ц.Цветанов беше организатора на целия изборен цирк..При Фандъкова повториха системата изградена от Цветанов,независимо,че 90% от софиянци бяха против нея,тя спечели изборите с измама.Не го подценявайте.
  • 26 Алфа Вълкът

    1 10 Отговор
    Маноловици, Трифоновци и тоя ще се коалират. Вече е ясно, че финансирането на новата коалиция ще идва от Дубай!
  • 27 О. Ч. З

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "Братле":

    Колкото и да се е събудил народа ще си платят къде ще се оговорят и пак ще си се изберат бедните гладни депутати и оправляващи след всичките скандали и резили нямат спиране кокала не се пуска лесно
  • 28 Че няма да бъде водеща

    17 4 Отговор
    е повече от ясно.Но Професрор- ката пропуска една важна подробност.Цвъчко е двигателя,водещия за всички проведени избори до 2019 г,включително..Може да има много недостатъци цвъки,но като организатор е номер едно! Без него,никога нямаше да има ББ-3 и фъндък-2.Ако Бочко не беше се хлъзнал със Стругарката за Президент, а бяха сложили друга по приемлива кандидатура,цвъки щеше да подготви и Президент от грабчо.Не забравяйте че всички областни и общински управи са негови креатури.Той ги е предлагал,избирал и назначавал.А това е над 93% от изпълнителната власт в държавата. Той не тръгва с празни ръце! Не е изобщо глупав! Онези " молитвени закуски" са мощен гръб.Ще има доста неприятни изненади за грабчо,и най вече за бочко.Няма да се учудя,ако не е подготвено " пърженето " на боко.Той прави опити да лавира,заради Потока и Белене,а на големите шефове им трябва див,краен ястреб срещу Русия.Цвъчко е от тази категория!
  • 29 важното

    8 0 Отговор
    е да вземе гласове от шайката
  • 30 племе та дрънка

    5 0 Отговор
    Абе мислич , че идиотите са повече в България , напоследък се развъждат прогресивно , а верно бе останалите са в ГЕРБ.
  • 31 До цървула с ник Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Така ли ви инструктират в централата на ГЕРБ,Да се правите на противници на субсидиите,за да карате хората да не гласуват и отново примата от Бамнкя и неговата партия да спечели с гласовете на тъмнокожите.Те откраднаха милиарди а ти ще ми говориш за субсидии.Всичко ще им излезне от зад.Вече положението е нетърпимо и наи тъпите разбраха,че само с гласуване ще свалим ББ и крадливата му шайка.При следващите избори,ще гласуват и кьораво и сакатоо с наказателен вот срещу герб,за да могат да поемат към затвора и да върнат милиардите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове