4 Юли, 2020 07:06 4 583 92

Политолог защити премиера: И аз ползвам вулгарен език в свободното време

  • стойчо стойчев-
  • премиер-
  • вулгарен език

Според доц. Стойчо Стойчев нито Корнелия Нинова, нито Мая Манолова, нито Румен Радев предлагат нещо смислено

Политолог защити премиера: И аз ползвам вулгарен език в свободното време - 1
Снимка: БГНЕС

"Президентът от началото на своя мандат използва реторика, която се основава на проста логика. Прокуратурата показа, че неговата администрация, включително и той, са замесени в същия тип неща, в които обвиняват властта. Голямата нервност, с която реагира той и институцията му показват, че се чувства притиснат. В момента се обезценява позицията на президента, твърде на дребно започна да се заяжда за всяка подхвърлена атака", заяви политологът доц. Стойчо Стойчев заяви пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Според него аудиозаписите, чатовете и снимките, които бяха изнесени в общественото пространство, не бива да се поставят под общ знаменател, тъй като между тях има разлика.

"Едните са компромати с недоказан произход и аудио идентичност. Другите са веществени доказателства, изнесени от прокуратурата. Правят се внушения. Трябва да има отговор на ниво експерти, които да кажат някой осъществява ли оперативно-издирвателна дейност срещу нашия премиер. След като той е обект на това, значи всеки един от нас може да бъде жертва на подобно нещо", допълни политологът.

"Целта е да се ерозира постепенно подкрепата за Бойко Борисов и ГЕРБ и да се получи преобръщане на властта в България", коментира появата на снимките от спалнята на Борисов Стойчев.

Относно записа, в който се споменава името на председателя на парламента Стойчев коментира:

"Има натрапчива музика, тя е сложена за да се прикрият напасванията на отделни пасажи. Това е манипулативно поднасяне. А ако са автентични, те не съдържат данни за престъпление, те съдържат данни за човек, който използва вулгарен език... И аз използвам в свободното ми време такъв език. Скандалът със записа за Мишо Бирата беше много по-остър и значим. Противниците на премиера са способни само на това", смята той.

Политологът изтъкна, че президентът Румен Радев "губи моралната почва, върху която гради своите критични позиции".

Според него нито Корнелия Нинова, нито Мая Манолова, нито Румен Радев предлагат нещо смислено.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Политолог

    182 21 Отговор
    А според много хора това е общата култура на премиера - просташка!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сандо

    192 15 Отговор
    Не ме притеснява какви ги говори този доцент - нищо ново,сигурно и той храни семейство.Притеснява ме на какво учи студентите.

    Коментиран от #34, #81

  • 4 az #Оставка!

    158 17 Отговор
    Явно Стойчев е направил съдбовния си избор и е решил да се идентифицира докрай с потъващия кораб. Жалко, а уж е умен!

    Коментиран от #84

  • 5 това племе бъдеще няма

    143 12 Отговор
    Значи щом и ти ползваш , ама не си премиер , а си някаква подлога , може , бива , съвсем у реда на нещата си е.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Един

    128 11 Отговор
    Поредния разбирач. Като обикновен човек ще кажа на господина. Първи риторика та я почна ЦЦ, и герберите. А сега всеки ден и час по ТВ гледаме как министри и слуги плюят президента какво направил с дадената му власт.. Ама като спечели избора казваха, че този бил само титла без функция. Кое е вярно.? Боса като открива заводи негови лиса, държавни ли са или на някой Частник? Боса като прави и раздава пари негови от чекмеджета или наши? Вместо да говориш за парламента кажи за къщата, парите и кюлчетата, за връзките с дпс имали нямали...... Хората това ги вълнува. За президента дето е формален остави сега
  • 8 к.н.м.д.

    104 9 Отговор
    Факю с 200 доценте.И аз ползвам понякога езика на баце нанка!
  • 9 пикльо

    87 9 Отговор
    бягай бързо на гаровата тоалетна ,там ще те оправят....
  • 10 педи

    33 3 Отговор

    До коментар #6 от "пояснение":

    брада....
  • 11 разбрахме се

    93 12 Отговор
    И аз , и аз ползвам вургарен език .............. по адрес на заемащият поста Премиер , и само и единствено в този случай.
  • 12 Лост

    55 5 Отговор
    И аз го ползвам. Ще ти го кажа като радист по културно:ХХРП, ЯМХ и ЩЩД.
  • 13 Лост

    47 8 Отговор
    Защо логиката трябва да е сложна? На Борисов да не е сложна или ние не я разбираме?
  • 14 БКП БСП

    14 93 Отговор
    Как е болшевиките? Казва ви истината Стойчо само че много нежно като за вас "умните" и нежните...
  • 15 Vandim

    74 2 Отговор
    Ами първите 7 винаги остават, независимо дали си доцент, професор, литератор. Те стоят и цъкат като адска машина във всяка кратуна, дори и на тези дето не са от катуна!
  • 16 Асан Триногата

    44 4 Отговор
    Става за иване с 200 в дубарата политологчето...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ЖАЛКА КАРТИНА

    66 7 Отговор
    ХЕМ ПОЛИТОЛОГ, ХЕМ ДОЦЕНТ /спорно/ НО НА КАКВО Е СПОСОБЕН НЯКОЙ САМО ДА Е ДО ....ЯСЛАТА С ПРЯСНО СЕНО !!!!!!????
  • 19 Доцент мухльо

    55 5 Отговор
    Спрете да дестабилизирате краденето на шефа
  • 20 Сигурно

    64 5 Отговор
    Книгата му по докторантура е със заглавие “Български народни псувни”! Смешко...бегай бегай от тука
  • 21 Такива Псевдополитолози

    58 5 Отговор
    Дето не мислят с главата си с ЛОПАТА да ги ринеш!
  • 22 Цецуу

    47 4 Отговор
    Ползваш вулгарен език, защото си джендър.
  • 23 Анонимен

    23 3 Отговор
    много е прост;може би по точната дума елементарен;и ми е чудно как назначават такива за преподаватели, или летвата е паднала много ниско или ги купуват; каква огромна разлика между него и преподавателя от Казанлък по физика; ТРАГЕДИЯ; БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!! Даже през социализъма (който някои наричат като ПАРАЗИТА ПРЕМИЕР Комунизъм ) нямаше такива отрепки(поне имаше подбор); явно нивото епаднало до нивото на Б.Б.( ТИКВАТА) или тези от КОЗЯК( и те ги бива);да изпратят някаква да следи дали има корупция-много са зле;(цяла ЕВРОПА знае'цяла БЪЛГАРИЯ знае- само АМЕРИКА не знае," С М Я Х"; е за АМЕРИКА смях; А за ДОГАН още по-голям " СМЯХ"
  • 24 Истината

    62 5 Отговор
    Как не го е срам този доцент да бъде такава подлога на властта! Абе, някои хора стигнаха дъното. Да се маха веднага от Университета, в който преподава! Такъв индивид няма право да учи студенти!
  • 25 Виж ти

    55 6 Отговор
    ББ-то за разлика от политологчето с джваканите от прасе уши е обществена личност - премиер на Република България и живее в държавна сграда. Докато е премиер няма право на такъв език,особено пък за обществените личности,които коментира. Представям си как сие общувал с хората като охранител или как ще си общува след премиерстването! А уж майка му била учителка? Виж ти на какъв език го е научила?
  • 26 Тоз лакирания

    34 3 Отговор
    една перука от 8 лева ше му заспи никой нищо не предлагал сега цъфтим неможе смогнем да презареждаме чекмеджето ся диаманти ли ше искате че ви е малко на Бошков колекцията джипката-фактурите-чекмеджето-пищова=тва за вас за нас празни приказки със хумор от началото на руско-турската война
  • 27 оня с коня

    9 57 Отговор
    Няма Проблем че тука не харесвате бат Бойко - въпрос на лош Вкус е.Голата истина е,че НЯМАТЕ С КОГО да го смените!Ама "всеки друг би бил по-добър от Него"...КОЙ бе,КОЙ - Нинова със Партията си в Колапс до 12% ли?Или Костя Рубльов със 100-те си платени Манекенки на упоритите си Протести?А може би Радев с неродената си Партия,или пък Мая която категорично се провали на изборите за Кмет?Остава ДПС,които няма как да Управляват самостоятелно...И понеже НЯМАТЕ Претендент за Властта,ще управлява БОРИСОВ и да ви е ясно:Колкото повече го заливате с Черна боя,ТОЛКОВА ПО-БЯЛ СТАВА.А дали съм прав,ще се УВЕРИТЕ на Изборите Догодина,смешни Руски Тролове с Тюбетейки такива!:)

    Коментиран от #35, #37, #40, #50, #51

  • 28 Levski

    7 48 Отговор
    радев и комунистите най-много да свирят на лангата на Бойко.....истински мазохисти-ТЪПИ КОМУНИСТИ
  • 29 Иванов

    46 4 Отговор
    Поредната джафкаща булонка в кучкарника на Баце!!!
  • 30 240 айдука 30г.угояваме тука

    28 4 Отговор
    Ти си Господин Никой и може да сееш дори на фонтаните пред НДК, той е СИК-@джия и трябва да има стил и език на поведение.
  • 31 Sonya Bleyd

    33 3 Отговор
    Абсолютен мерзавец за трухички защитава. А и пачки ли трупа в свободното си време и реди спъва чужди бизнеси хоби ли му е?
  • 32 Уди Кълвача

    39 3 Отговор
    Стойчо ратайчето познавате ли го?
  • 33 ВЕЛА ПЕЕВА

    6 34 Отговор
    педерасите комунисти4ески,много активни на бутоните тука бе.пак ще правите кавали на герб бе мазохисти и нимфомани комунисти4ески.боко колко пъти ви го сложи до сега в задният двор,бе връткани 4ервени изроди,

    Коментиран от #48

  • 34 Иии

    4 33 Отговор

    До коментар #3 от "Сандо":

    Ами стани доцент или професор и ти ще ги учиш...

    Коментиран от #59

  • 35 Ivan

    47 2 Отговор

    До коментар #27 от "оня с коня":

    Ами те от американското посолство го написаха за Бойко в официален документ преди години: "ние трябва да подкрепяме и да тласкаме този човек в правилната посока, колкото и да е мръсен, но не трябва да забравяме с кого си имаме работа".
    Толкова за "чистотата" на премиера. Ако на теб ти харесва да те управлява човек от подземния свят и да те нарича "куче" и "лош материал", на мен не ми харесва.
  • 36 Васил Левски

    8 1 Отговор
    Рая - гяуR
  • 37 без коня

    36 2 Отговор

    До коментар #27 от "оня с коня":

    Има с кой да сменим дебелия евнух-каратист ама първо трябва да изпратим циганите в Индия и простата футка от каржали и останалите от герП в техните си села да се грижат за добитъка.
  • 38 Оффффф

    38 1 Отговор
    И той ползвал вулгарен език ?! Ти за мерило ли се имаш , бе ?
  • 39 the truth

    30 1 Отговор
    Ми къвто Вожда, такова и племето.
  • 40 ежко

    39 2 Отговор

    До коментар #27 от "оня с коня":

    Ти си ясен.Боко до дупка щото нямало кой.....От говора на въпроса ти е - който и да е!По-зле няма накъде!Дали ще е Слави, Мая,Нинова -вес ще е по-добре!

    Коментиран от #49

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 345

    27 2 Отговор
    То по мутрата ти личи че ползваш вулгарен език само какъв интелект излъчваш
  • 43 Стойчо Стойчо

    25 1 Отговор
    Като си завираш езика в ..дните части на началниците, не го показвай навън, а остави вкусът да гали само твоето небце и си остани в торта на благополучието си...!
  • 44 културен

    18 1 Отговор
    Абе я да ти таковам таковата!
  • 45 иван иванов

    27 2 Отговор
    ти не си ми мерило за нищо...чуваш ли се какви простотии говориш...ти и аз може да говорим понякога на вулгарен език,премиер министър няма право. мисленето ти и логиката ти е елементарна като на обикновен докер и това ми било доцент...срам

    Коментиран от #46

  • 46 Бачо Киро

    20 1 Отговор

    До коментар #45 от "иван иванов":

    Точно така. Тоя бастун не е премиер. Иначе то ясно, че еднокнижният псува като каруцар, той пред камера се изпуска постоянно, та без камера ли.. Да е внимавал повече.
  • 47 Странно самочувствие

    20 2 Отговор
    - "И Аз..." А кой си ти? Явно разбирач от аудиозаписи. Впрочем - скандалът със записа с Бирата доказа, че Борисов е лъжец. Този - с пу...ката" ще докаже същото. Не е престъпление да те управлява министър-председател лъжец. А щом е Борисов, това дори е високоморално...
  • 48 Не опошлявай

    18 1 Отговор

    До коментар #33 от "ВЕЛА ПЕЕВА":

    името на едно младо момиче, загинало за идеалите си.
  • 49 оня с коня

    4 15 Отговор

    До коментар #40 от "ежко":

    Имаш право на Мнение,а Аз - право на Отговор:Ами ИЗБЕРЕТЕ СИ ГИ като му дайде времето тия ваши "Избраници" - всичките до един по-добри от ББ...ако МОЖЕТЕ!
  • 50 Хайде да видим

    17 1 Отговор

    До коментар #27 от "оня с коня":

    - аз съм съз законно получена образователна степен, нямам присъда за лъжа... - много други са такива. С какво съм по лош от Единствения и Безалтернативен Вожд?
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Бранимира

    16 1 Отговор
    Подмазвач и подлога! Бързо да се самоизолира и да не трови с малоумиего си!
  • 53 Дездемона

    23 1 Отговор
    Този умотворец как ли е станал доцент? И той използвал вулгарен език- брейй и браво. Нямало алтернатива на Бойко! В коя част- корупция, простотия и неадекватност? Няма- вожда тук е недостижим. Всички добри закони и практики се приемат от мнозинството от парламента след като са откраднани от опозицията, преписани и с няколко години закъснение приети. Той работел- така е, обаче само когато е под натиск или в пред изборна обстановка. През останалата част от политичедкото си съкествуване пълни шкафчето, ръководи групата за натиск и рекет, позира гол до кръста, лети с вертолета или с бистришките тигри, сваля дронове с прашката, шие с 200 европейските партньори, не яде, не спи, не получава заплата и т.н. Абсолютно без алтернативен е! Дано живее още 100 години та да оправи и внуците и правнуците ни, както си знае- с 200 !
  • 54 Здравеняк с татуировка

    0 10 Отговор
    Във фитнес ите е пълно със здравеняци с татуировки, да бъдат ли арестувани, това презумпция за"виновност" ЛИЕ???

    Коментиран от #67, #68

  • 55 БКП БСП

    10 0 Отговор

    До коментар #51 от "Бачо Киро":

    Добре бе Бастун.Само за бастуни и задници плещиш.Разбрахме че си задник и бастун. Ама активен или пасивен?? Бастун.
  • 56 Я ...Я

    17 1 Отговор
    СТОЙЧЕ:МНОГО СИ МЛАД ОЩЕ ДА ЗА СТАВАШ НА АМБРАЗУРАТА. МЛАДИТЕ ИЗМИСЛЯТ НЕЩО НОВО НЕЩО ДОБРО. А ТИ СИ СЕ ХВАНАЛ СЪС ТИЯ СТАРИ КУ..ВИ.ЗАЩО ЛИ???
  • 57 Обикновен човек

    23 2 Отговор
    Значи щом записът е на премиера и ГЕРБ е компромат ,щом е на Радев и БСП е веществено доказателство и това го определя главният прокурор който е избран директно от ГЕРБ и Борисов????Ами някой замислял ли се е дали този главен прокурор е чист пред закона преди и най вече сега и дали има моралното право за тази длъжност ..законното право му е поднесено на тепсия от ГЕРБ !!! Тука се прави най вече внушение че ако ГЕРБ загуби следващите избори виновни ще са не избирателите а БСП и Президента с тяхните " компромати"Борисов знае че може да загуби въпреки всичките манипулации и купуване на гласове и бърза да обяви предварително други виновни за това ! Това значи че дори да загубят ГЕРБ няма да се откажат от властта е може временно да не са на власт, но ще опитват пак и пак защото ако паднеш от високо боли много а и откраднатото през годините от ГЕРБ трябва да се пази законно а ако не си на власт трудно ще го опазиш?
  • 58 ибрикчия

    14 0 Отговор
    мисркиии булю булю
  • 59 Сандо

    15 0 Отговор

    До коментар #34 от "Иии":

    Аз каквото съм могъл,съм го направил.И проблема не е в мен,а в тия които ще водят тая държавица нанякъде.И такива доценти ги учат,но на какво?
  • 60 Казуар

    19 0 Отговор
    И по време на местните избори яростно защитаваше ГЕРБ.
  • 61 Поръчкология

    17 0 Отговор
    Така е, за гафовете на премиера, са виновни БСП и президента, това стана ясно на всички.
  • 62 Стойче!

    23 0 Отговор
    Нали те знам какава марионетка си. Как обикаляше бардаците и уж пишеше книга за тайните бардаци в София. Опита се да се внедриш в футболните агитки, но те разкриха бързо, че си подшога. Кажи на хората какъв, чехъл си вкъщи...кажи де доценче долно на заплата.
  • 63 Оги

    21 1 Отговор
    Браво Стойчо, добре заработваш за някоя и друга банкнота от чекмеджето. Давай, може и кюлче да забърсеш, ако си дадеш още зор.
  • 64 ФАКТ

    19 0 Отговор
    Тоя парцал говори за власт ! В кочината няма такава от 30 г. !!! Има МАФИЯ !
  • 65 Още едно

    15 0 Отговор
    Говедо
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Метафора

    16 0 Отговор

    До коментар #54 от "Здравеняк с татуировка":

    Здравеняк с татуировки е Метафора(определение за тъ па мутра).Ако беше умен,нямаше да се обиждаш.И аз съм здравеняк с татуировки,но не си бръсна главата и не приличам на мутра.Татуировките не са определение за мутра а придатък към една тъ па мутра.Здравеняци колкото искаш,но те не се държат като мутри и не си бръснат главите да скрият ниското чело,което е признак на нарушена мозьчна дейност или липса на такава.Когато някой,се опитва да прилича и подражава на мутра,е по тъп и от мутрата.
  • 69 Един от многото

    14 1 Отговор
    Този не е никакъв политолог а клиент на Симитли, където са му разтривали майсила.
  • 70 ни ти чаткате вие тез работи

    2 7 Отговор
    Бацито работи по създаване на оригинален , неповторим , свой собствен , никога не съществувал в познатите ни досега подобни среди , автентичен , неподражаем стил . Бацито е уникат , национална ценност от колекцията на ъндърграунда. Да се гордеем , че притежаваме такова съкровище.
  • 71 соказателство на теоремата

    11 0 Отговор
    Всеки строител псува , Бацито псува , следователно е строител.
  • 72 друг вариант

    10 1 Отговор
    Всеки каруцар псува , даже и има приказка по темата , Бацито псува , следователно може да е каруцар на жипката на НСО , която всъщност ние сме купили.
  • 73 Елементарен е отговорът

    9 0 Отговор
    Липсват ви първите 7 години. И още. Има личности (ако са личности), които нямат "свободно време". Правилното е ЕДНО, оправдаването има 100000 варианта.

    Коментиран от #74

  • 74 да погледнем по така детайлно

    12 1 Отговор

    До коментар #73 от "Елементарен е отговорът":

    Веднага че те оборим , как така липсват , изпълнени са били от към съдържание с ядене на филии с мас и кражби от джанката на съседа , даже половината от Винету е била отложена за по-късен прочит от натовареност със съдържание на първите седем.
  • 75 еш па тоа

    9 0 Отговор
    Много правилно го ползваш езика.Браво!Имаш бъдеще.

    Коментиран от #86

  • 76 Liverpool

    18 1 Отговор
    За съжаление в България, титлата ДОЦЕНТ е само за надгробен камък.
  • 77 мухобойко

    14 1 Отговор
    мухобойко крадливо недоразумение
  • 78 Ван дер Любе

    9 2 Отговор
    Шкафчето не беше пълно с вулгарен език, а с вулгарни пачки и кюлчета. Ако един каруцар оправдава друг каруцар за вулгарния език, това не означава, че искаме вторият каруцар да ни управлява. Що се отнася за смисленото. Президентът би трябвало да е коректив на властта и тук трябва да е по-твърд. Друго той няма права да прави. Той не може да уреди свои приятели да правят тръбата до Перник на 6 пъти по-високи цени, но вторият каруцар може и го прави и то за доста по-големи пари. Що се отнася до БСП, те за нищо не стават. Социалистическа партия от милиардери е несериозно. Но както ДПС, ГЕРБ, ОП се използват за политическо крадене на Българя, то е така и с БСП. Но това, че те не предлагат нищо смислено, не означава, че трябва да оставим втория каруцар да реализира на практика своите безсмислени безумия. Както го е казал народът: Ако Станка е грозна, не значи, че Пенка е красива. А Борисов е една Пенка, а Корнелия е Станка. Еднакво грозни.
  • 79 даниел Хараланов

    1 11 Отговор
    Така е; Фатмакът за нищо не става ,даже и генерал Деса го остави . Голяма омала е . А неговите съветници ги използват за момчета за всичко. Направи това ,донеси онова. Бобоков не е виновен и не може да бъде отговорен за тези чатове . Отговорни са от президенството ,че са се превърнали в доставчици на услуги. Според мен Бобоков за да иска постоянно услуги от Узунов значи Узунов нещо е получил иначе с какви очи Бобоков ще му поставя задачи.
  • 80 Хамсал

    7 0 Отговор
    Доцент че, ми не си случил на човек през свободното си време, когато ползваш вулгарен език! Да ти се набий веднъж кофата, да ти се избият за цял живот вулгаризмите!
  • 81 Младичък

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сандо":

    ми изглежда за доцент, ама сега "доценти" много... Едно време - за да я докараш до доцент, колко труд(ове) и бели коси. Какво да кажем - времето е такова. Акселерация....

    Коментиран от #89

  • 82 ТАКА Е

    9 1 Отговор
    ПОЛИТОЛОГА Е ПО-ПРОСТ И ОТ ВИНЕТУ, ЩОМ КАТО СЕ МЕРИ С ПРЕМИЕР!

    КАТО Е ИСКА БОРИСОВ ДА СИ ПОЛЗВА КАРУЦАРСКИЯ ЕЗИК, ДА СИ Е СТОЯЛ ОХРАНИТЕЛ/ПАЗАЧ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ИСКАШ ДА СИ ПРЕМИЕР В ЦИВИЛИЗОВАНА ДЪРЖАВА ПРЕЗ 21-ВИ ВЕК И РЕЧНИКА ДА ТИ Е НА РЪФЛЯК!
    АМАН ОТ РЪФЛЯЦИ!
  • 83 ТАКА Е

    7 1 Отговор
    НАПРАВЕТЕ ГО ПИШМАН-ПОЛИТОЛОГА ПРОФЕСОР, ЗАЩОТО РЕЧНИКА МУ Е КАРУЦАРСКИ.
    ДНЕС ЗА ДА СТАНЕШ ПРОФЕСОР ТРЯБВА ДА СИ РЪФЛЯК, ЦЪРВУЛ - ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ХОРАТА С ЦЕНЗ ГИ ПРАВЯТ НА ЛУДИ!
  • 84 соросоидни кърлежи

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "az #Оставка!":

    умен ли...
  • 85 ле ле

    3 0 Отговор
    и този скоро ще е дупетат от гроб...
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 безпартиен

    4 1 Отговор
    Това,че говорите и двамата на вулгарен език не ви прави еднакви.Разликата е че вие го правите в свободното си време,а този в работното!!!!Ако не сте го разбрали до сега-жалко за студентите на които преподавата!
  • 88 Този пишман

    4 0 Отговор
    Абе човече, какво значи "в свободното си време"? Публичните личности са длъжни да се съпикясват! Не може да се държиш като примитив!
  • 89 Или

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "Младичък":

    може би девалвация...
  • 90 възмутен

    2 0 Отговор
    Стойчо, ти си признаваш, че си прост като премиера. Бъди си такъв, но не се появявай и него защитавай за неговата простотия, неграмотност, наглост и т.н. ПРОСТО СИ МНОГО ПРОЗРАЧЕН С КАКВИ ГЕРБЕРСКИ ПОЗИЦИИ СИ. НЕ СТАВАШ ЗА ТОВА, КОЕТО ПРАВИШ, ТИ СИ ПРОСТО $ ГЕРБЕРАК!
  • 91 333

    0 0 Отговор
    Стойчев, вие си го ползвате в свободното си време, а "слънцето" го 'ползва даже по време на излъчване на живо в ефир, 'дето даже малки деца го гледат.
  • 92 zevs

    0 0 Отговор
    КОЛКО ТИ ПЛАТИХА (специалисте) за писанието.Не си специалист по аъдио записите,но ПЛЯМПАШ.ТАКИВА ПАЛАШИ С ЛОПАТА ДА ГИ РИЕШ.
    БАХТЪН ОТ ТЯХ.ТИТЛИ ТИТЛИ,КОЙ ГИ ДАДЕ!?
    ВАЖНО Е ДА ИМА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ,НО НЕ Е СЪГЛАСЕН С НЕГО.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове