Last news in Fakti

6 Юли, 2020 14:32 9 766 14

Мъж загина в катастрофа от невнимание

  • загинал-
  • катастрофа-
  • шумен

50-годишната му съпруга, която е пътувала в автомобила е транспортирана в МБАЛ Шумен

Мъж загина в катастрофа от невнимание - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

60-годишен мъж е загинал при катастрофа на пътя Шумен - Карнобат между селата Риш и Веселиново. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Шумен.

Инцидентът е регистриран на 5 юли 2020 г. в 18.43 часа. В оперативните дежурна части на ОДМВР Шумен и РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че по пътя Шумен – Карнобат между селата Риш и Веселиново е възникнал пътен инцидент. На място са изпратени екипи на РУ Велики Преслав, УПБЗН Смядово и РСПБЗН Шумен.
 
По първоначални данни 60-годишен мъж от град Силистра, който е управлявал лек автомобил „Мерцедес“, с русенска регистрация не се е убедил, че е изпреварван от друго превозно средство. Лекият автомобил „Мерцедес“ се ударил в изпреварващ го лек автомобил „Ситроен“, с шуменска регистрация, управляван от 44-годишен мъж от град Шумен.
 
Водачът на лекия автомобил „Мерцедес“ загубил контрол над управлението му, превозното средство излязло в ляво от пътя ударило се в земен скат, преобърнало се и преминало в дясно от пътното платно. На място е починал 60-годишният водач. 50-годишната му съпруга, която е пътувала в автомобила е транспортирана в МБАЛ Шумен.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не го е видял поради мъртвата точка

    17 9 Отговор
    на страничното огледало, най-вероятно.

    Коментиран от #2, #10

  • 2 Маркиз дьо Отзад

    53 4 Отговор

    До коментар #1 от "Не го е видял поради мъртвата точка":

    Не, а защото, както МАСОВО се действа в Абсурдистан, всеки тръгва да изпреварва и вече предприел маневрата, чак тогава гледа в огледалата (ако въобще и погледнат!). Това важи за всички маневри, които се изпълняват! Масова практика, повтарям! Водачите тотално изперкаха и оглупяха, апък за подаването на мигач въобще не ми се и говори!...

    Коментиран от #8

  • 3 Ядосан

    7 20 Отговор
    Донори-мотористи, карат като луди.

    Коментиран от #5

  • 4 Невнимание

    12 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Мъж загина в катастрофа от невнимание
    Ей тва, е сериозна причина сега.
  • 5 Miusuka Madoto

    18 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ядосан":

    Извинявай, къде в статията прочете, че е замесен мотор!?
  • 6 Колоездача🚴

    10 0 Отговор
    Странно...Не казват в Ситроена дали са пострадали.🤔
  • 7 Проблема

    7 0 Отговор
    Е ЧИПА В ГЛАВАТА, НЕ МИСЛЯТ ХОРАТА КАРАТ КАТО НЕНОРМАЛНИ. СЪЩО ТАКА ИМАТ И ПРОБЛЕМИ И НЕ МИСЛЯТ ПРАВИЛНО КОГАТО ШОФИРАТ. БОГ ДА ПРОСТИ ЧОВЕКА.
  • 8 Мимч

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Маркиз дьо Отзад":

    Действително има мъртва точка на огледалата и е възможно точно в този момент да е предприел изпреварване,явно не се е убедил добре,че е изпреварван..

    Коментиран от #11

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    БОГ да го прости
  • 10 Чичо Гошо

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Не го е видял поради мъртвата точка":

    Е на това му викам КЬОРАВ карти не играе
  • 11 Радо

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "Мимч":

    На страничното огледало, мъртвата точка е много по настрани. Може да я имаш при включване от страничен или локален път, но не и в тази ситуация. Чисто и просто, не е погледнал в огледалото. Секунда невнимание и цял живот страдание. Това е шофирането.

    Коментиран от #12

  • 12 Ооо

    2 6 Отговор

    До коментар #11 от "Радо":

    На Мерцедес - мъртвата точка е много малко... ама наистина много малко... трябва да е карал доста в страни Ситроена , а тоя с мерцедеса да не е поглеждал назад поне 10-15 сек преди това, за да не знае че има кола...
    ако беше с друга кола - я Опел , я Пежо и т.н - там е по-голяма , но на по-скъпите коли да направени огледалата, дори светят на по-новите...

    Коментиран от #13

  • 13 Радо

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ооо":

    На странично огледало, на такъв път, няма мъртва точка в която да ви се скрие изпреварваща кола, без значение от марката автомобил. На средното огледалото в автомобила имате, но на страничното огледало, на път с две платна нямате с тази ширина която е там. Трябва да се намира на повече от 2.5 м. в страни от вас, за да ви се скрие, когато неговата предница е между вашите предна и задна врата. Излишно спорим. Гарантиран ви, че на този път с тази ширина на пътните платна, няма положение в което няма да го видите, ако погледнете разбира се в огледалото.
  • 14 Бесни Страшни Пенсии

    2 3 Отговор
    Стареца е бил 100% нашмъркан - днешно време пенсионерите се оказаха доста буйни. Да му конфискуват колата и доживотен затвор. А бабата е за електрическия стол!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове