Last news in Fakti

11 Юли, 2020 14:16 3 858 70

Паргов: Въздухът в София трепери от напрежение, да направим широк фронт срещу ГЕРБ

  • калоян паргов

Управлението на ГЕРБ вкара страната ни в стопанска безпътица и социална безнадеждност, заяви в доклада си на конференцията лидерът на столичните червени

Паргов: Въздухът в София трепери от напрежение, да направим широк фронт срещу ГЕРБ - 1

Въздухът в София трепери от напрежение. Налице е изключително голяма заплаха за нашето съществуване. Всяка храна има срок на годност, след който тя е вредна за здравето. Срокът на годност на това правителство изтече и то е вредно за всички.

Случилото се в президентството е ярък сигнал за пълзящи авторитаризъм и полицейщина - търпението на почтените граждани очевидно е изчерпано.

Това каза лидерът на БСП-София Калоян Паргов в доклада си пред 14-ата конференция на столичните социалисти, цитиран от медиите.

Важно е да консолидираме лявото, категоричен е той.

"Ще започна с един цитат. Правата на всеки човек са накърнени, когато правата на един от нас за заплашени. И тази декларация е в унисон с този цитат. Днес Градската конференция завършва отчетно-изборната кампания в БСП-София, провеждаме я в изключително сложна обстановка", продължи Паргов, предаде "Фокус".

"Случилото се в президентството е ярък сигнал за пълзящи авторитаризъм и полицейщина. Търпението на почтените граждани, на хората, очедидно е изчерпано и те настояват за промяна и я очакват незабавно. Те искат справедливост и възмездие. Управлението на ГЕРБ вкара страната ни в стопанска безпътица и социална безнадеждност. Държавността се разпада", каза още Паргов.

Той посочи, че през изминалата отчетно-изборна кампания са доказали идейността и обществено-политическия си капацитет.

"Общи са оценките, че през отчетния период БСП направи напредък, а със своята работа и резултати Софийската градска организация на БСП в София има своя съществен принос за този резултат, за което ви поздравявам всички вас", каза Паргов пред делегатите.

"Неслучайно направих преглед на редица наши инициативи, за да мога да отговоря на немалко спекулации, които чух в рамките на тази кампания по отношение на нашата работа. Оценка, за която са дали не една и две конференции в последните години. Организационното състояние на градската организация е относително стабилно. В момента в нея членуват малко над 8200 души, обединени в 636 основни организации и клубове по интереси в 24 районни организации. През този мандат имаше подчертан стремеж да разчупим организационните стереотипи, да привлечем към работата симпатизанти, да взаимодействаме повече с наши съмшиленици и различни структури на гражданското общество, проявление на което бяха кампаниите, през които минахме последните 4 години. Това, което винаги сме се стремели е градската организация, каквато е била в миналато, да остане в бъдещето, да бъде онзи интелектуален потенциал на партията, онзи авангард, който изнася битките, които ни предстоят и през които сме минали. Това го дължа на всички вас, които сте представители на 24-те районни организации", подчерта Калоян Паргов в доклада си.

"През 2016 г. влезе в сила уставната норма за мандатност. Две трети от районните председатели, които бяха дългогодишни районни педседатели напуснаха своите места, бяха избрани нови другари. Тогава средната възраст падна от 66 на 42 години. Не е по-различно и сега, тъй като през тези 4 години обновлението продължава, както сме го заложили", допълни Калоян Паргов.

По думите членовете до 35 години са 938, или 11.5 % от членската маса. "За мен лично има още какво да се желае в тази посока. Приемете го като поръчение за следващите четири години. Привличайте все по-млади, умни, знаещи и можещи членове на партията. Искам няколко думи да кажа за Младежкото обединение. През тези 4 години то се укрепи и беше развито. Там видях нещо много ценно и важно. Видях отбор от мотивирани, знаещи, можещи с хъс млади хора, които се хвърляха на първа линия във всичките битки, които минаха до този момент", допълни лидерът на БСП - София.

Калоян Паргов отчете удвояването на депутатите в парламента, както и на евродепутатите.

"Значителни са резултатите на партията по време на местните избори. Тук е мястото да отчетем приносът в общия резултат на резултата на София през есента на 2019 г. Този принос мога да кажа, че беше съществен на всеки един от тези избори до този момент - и на президентските. Над 300 000 гласа дадохме и на парламентарните през 2017. За последните 20 години сме постигали едва още два пъти този резултат. ПРез 2005 г., когато с този резултат ние бяхме първа политическа сила и съставихме правителство на Тройната коалиция", каза още Паргов.

Той благодари на всички, защото този резултат е резултататът на столичните социалисти. "На изборите за ЕП постигнахме нещо, което не бяхме постигнали, за да дойдем до местните избори", каза още Паргов. Според него, ако не са били манипулациите на управляващите кметът на София е щял да бъде кандидатът на БСП.

"Искам да кажа нещо много важно, защото в този силен резултат се дължи на единството в ляво, което постигнахме. На три неща - на консолидацията в Софийската организация, на консолидацията в лявото и консолидацията на обществото, която даде възможност, да направим така, че да разклатим доверието в нашия опонент", каза още Паргов.

"В този градски парламент са бих казал влиятелна вече политическа група и конструктивна опозиция. Решителният отпор срещу порочното управление на ГЕРБ в столицата срещат подкерпа и дават резултати. Все повече нашите действия се сливат с гражданските инициативи", каза още Паргов.

Лидерът на БСП - София отчете, че изключително активно е било участието на членовете на софийската организация в обсъждането на "Визия за България".

"Работата ни и политическото ни поведение на цялата ни организация ,на нашите представители в народното събрание и в общинския съвет може да се определи като последователна, силно критична и безкомпромисна, в същото време конструктивна с грижа за София и нейните граждани", заяви още Паргов.

София се развива на две скорости - на грандиозните ремонти в центъра и на забравените и занемарени райони, каза още Калоян Паргов.

"Поставяхме остро проблемите, свързани с различното недофинансиране на здравеопазване, социални дейности", каза още Паргов. Групата на БСП в СОС неведнъж е внасяла доклади с алтернативни предложения, обърна внимание той. "Осъществихме редица инициативи, свързани със завода за твърди отпадъци", каза Паргов и отчете, че резултатът е бил оставката на заместник-кмета по екология.

"Гласувахме против решението Столична община да вземе заем за изграждане на RDF инсталацията в близост до идеалния център на града и предложихме алтернативен вариант, защото опозицията е не само да критикува, но да предлага алтернативни решения. Изискахме заедно с други съветници и изнесохме доклад за провеждане на референдум точно по този въпрос. ГЕРБ за пореден път подобен референдум. Очевидно, че има голям страх от мнението на хората по един или друг важен проблем за града и за нас. Обърнахме внимание на въпросите с презастрояването в редица квартали, например "Младост", подкрепихме справедливите протести, които доведоха до оставката на кмета на района.

Той посочи, че БСП е постигнала целта си ГЕРБ и кметът Йорданка Фандъкова да бъдат постоянно в обяснителен режим. "Показахме на столичани, че работим за тях", бе изводът на лидера на БСП-София.

Важно е да консолидираме лявото, каза в заключение лидерът на БСП - София Калоян Паргов по време на 14-ата конференция на столичните социалисти, предаде "Фокус".

"Въпросите, които днес и на тази конференция и на предстоящите форуми ще трябва да си зададем и отговорим са три: кого защитаваме, за какво се борим и как общуваме с хората. Как им представяме идеите си, защото в момента е времето за леви политики и леви решения и лявото има потенциал да привлича привърженици от различни групи", заяви още Паргов.
По думите му става въпрос за хора, които не са загубили позитивната мисъл за държавата.

"Това, което считам, че е важно да споделя в заключение е, че основните задачи пред БСП и Софийската организация днес са първо да се фокусираме върху повишаването на стандарта на живот на по-бедните слоеве от населението. Да намалим неравенствата в обществото в две посоки. Първата е повишаване на доходите,второ възможносстите на бедните и ограничаване на тези на богатите. За тази цел трябва да предложим решение за ускорено развитие, които са свързани с темпове на развитие и с мерки за излизане от кризата и с плащане на социалната цена. Тя е втората ни задача, защото бедните ще станат по-бедни, богатите ще станат по-богати, ножицата и различията още по-големи, социалните напрежения ще растат. Затова ние трябва да продължим, следейки социално-икономическата обстановка, да търсим по-мащабни мерки за омекотяване на последствията и преодоляване на щетите от тази пандемия", посочи още Паргов.

Според него трябва да се намери по-стратегически подход за харченето на парите ,за отваряне на зелени коридори, насърчаване на малки и средни предприятия, безвъзмездно отпускане на финансови средства.

"Трето - да работим за засилване на мястото и ролята ни в новата архитектура на ЕС. Не трябва да забравяме, че в основата на вписване на тази нова архитектура, водещ трябва да бъде националният интерес. Не да коленичим пред големите. Да работим за нова концепция за българската нация, отчитаща засилените миграционни процеси", допълни още Паргов.

"В София да продължим да работим за една модерна, екологично чиста, високотехнологизирана, добре организирана, в същото време красива, спокойна и удобна за живот столица. Да разработим и предлагаме нови решения за подпомагане на млади семейства, свързани с живищната политика, отглеждането и образованието на децата, проблемът с детските градини, проблемът с екологията и презастрояването. Да поставяме по безкомпромисен начин контрол над системите за управление, да противодействаме на всички с всички възможни политически средства на беззаконието, безхаберието, в местната власт, в държавната власт, в публичния сектор като цяло", коментира Калоян Паргов.

Той посочи, че в най-скоро време предстои софиската градска организация в цялост, ръководена от групата съветници, да обсъди в по-широк формат предложената от общината "Визия за София".

"София се задъхва, този модел е изчерпан, и на него срокът на годност му изтече. Няколко думи искам да кажа за идейно-политическия ми опит и за това какво ни предстои. Считам, че трябва да задълбочим и да продължим усилията си да разнообразим и разчупим модела ни на работа в София", изтъкна още Паргов. Според него трябва да се укрепят партийните организации. Според него трябва да продължат да се насърчават НПО. "Да продължим обновлението заедно, само че нека то не се разбира като стани да седна, нека не се разбира като възрастово и поколенческо обновление, а като обновление, свързано с обогатяване на идейно-политическата дискусия", каза още Калоян Паргов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 инпиичмант на АЛ БЪНДИ

    22 27 Отговор
    😂😂😂👌👌👌

    Коментиран от #51

  • 2 Петър

    38 26 Отговор
    В интерес на истината е прав.

    Коментиран от #57, #63

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Долу

    48 21 Отговор
    Долу ГЕРБ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Импийчмънт

    41 33 Отговор
    и доживотен затвор. За държавна измяна. Забрана на БСП. Лустрация.

    Коментиран от #33, #38

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кристиян Вигенин

    33 9 Отговор
    Б е г а й бе,к о м у н д е л д о л е н.И БСП и ГЕРБ са к о м у н д е л с к и
    и з м е к я р и.Паргов е същият Мунчо,като Желю Бойчев-"острието","таранът" на БСП.Банда селски клоуни и синчета на ч е н г е та.
  • 9 инпиичмант на АЛ БЪНДИ

    20 9 Отговор
    Мутри вън, инкасова и ярема в затвора а баце ...
  • 10 Кореняк Софиянец

    32 12 Отговор
    Партизаните тръгнаха .В интерес на истината тази мутра-ОФ деятел с физиономия на Вълко Червенков трябва тотално да се скрие .Софиянци спрете Партизанина Янко щото пак ще останем без тоалетна хартия.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Червени боклуци,

    22 24 Отговор
    снощи бяхте нарочно оставени да вилнеете, та хубаво всички да видят, че сте просто едни диви лумпени, платени и организирани от мутрата-череп, дубайският мошенник. Дано да нОсите на бой... Направете си сметка.

    Коментиран от #34

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 до # 10 Кореняк Софиянец

    6 6 Отговор
    Да ,тоалетната хартия е жизненоважна за Вас, повече от слънцето и въздуха за всяко живо същество......
  • 15 Крум Усаински - Крупник

    9 18 Отговор
    ле ле черен ден за ГРОБ умиращата хунта шайка ОПГ и т.н. :))))
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    8 16 Отговор
    Хунтата квичи и да мучи пак ще ги бутнем. Всеки ден ще е така до победата

    Коментиран от #21

  • 18 Импийчмънт

    11 13 Отговор

    До коментар #13 от "Импийчмънт":

    Импийчмънт е чужда дума, преведи я на български. Оставка на бившият член на БКП Боко тиквоко и цялата му хунта. Всички в опг герп са бивши комунисти. Ако имаше лустрация никога нямаше да ги има във властта и неграмотният им пурко оф и рор
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Сун Дзъ

    7 13 Отговор
    Няма нужда от широк фронт и тесен само срещу Боко е достатъчен! Пада Боко охранителя на Доган и Шоши , падат и те !
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Вива

    16 5 Отговор
    Съветниците и секретарите на Радю да не са над Закона. Ако са виновни, да си носят отговорността както министрите и всички останали. Тези далаврковци си го заслужават с техните задкулисни игри.
  • 23 Смъртта

    5 13 Отговор
    опг ГРОБ вече мирише на мърша
  • 24 смешни сте

    13 4 Отговор
    широк фронт - комунисти и олигарси престъпници, от един дол дренки ......
  • 25 Левтер

    5 6 Отговор
    Тия пък не разбраха ли че не стават,точно както и гроб!
    Нещо се бъркате червени,и вас не ви щем...
    Марш!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Червени боклуци.

    16 3 Отговор
    Организираната престъпна група БСП е партията на милиардерите-капиталисти, "заграбили алчно на човека труда". Затова половин България емигрира. Лустрация.
  • 29 ТЕ ТИЯ ТРИМЦАТА ДРУГАРЕ,. ДУБАЙСКИЯ

    10 2 Отговор
    АЙДУК, БЕЛГРАДСКИЯТ.. КРА- ДЕЦ И ИМПЕКСОВИЦА УСПЕА ДА ЧОФНАТ ОТ ДЪРЖАВАТА ОБЩО....10 МИЛИАРДА!!!
    🇻🇳😂
    ДА НАПРАВИМ... РОТ ФРОНТ, .. ВИКАШ А...ПЕЛЕРАЗИНО?!?🇻🇳🇻🇳😂
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Р. Овч.

    3 4 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
  • 32 простотия

    8 0 Отговор
    И кой ще спечели от политическите ви борби. Няма да е народа. Ще вдигнете пак нивото на заразата, ще ни затворят всички граници. И американците се правиха на интересни и какво стана, като взеха пак да измират, стана тихо.
  • 33 абре

    1 6 Отговор

    До коментар #6 от "Импийчмънт":

    Тролче,ти не разбра ли,че няма БСП,няма Герб,няма патриоти и пр.Има мафиоти,които са на всички възлови позиции в управлението на държавата ,включително и премиера на държавата ,а от другата страна е българския народ.Сега българския народ иска да ги измете .Толкова ли е сложно да го разберете?
  • 34 Милиционер гербаджийски

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Червени боклуци,":

    Пътници сте!Дано носите на бой!
  • 35 123456

    3 3 Отговор
    "Виe cтe в cтрaнaтa, в кoятo никoй нямa дa ви oкрaдe, нaругae или oбиди. Кaквoтo, къдeтo ocтaвитe щe гo нaмeритe тaм. Дoбрe дoшли в Япoния!"- "Япoния кaтo зa Япoния",Мaркo Ceмoв. Глeдaм и cлушaм втoри дeн кaквo cтaвa м/у гeнeрaлитe, и cъм мнoгo дoвoлeн, чe прeди 25 гoдини ce изнecoх oт cтрaнaтa, къдeтo нeпрeмeннo щe тe oкрaдaт, нaругaят и oбидят и тoвa e кaтo cпoрт и душeвнa нуждa. Нaй-вeчe cпacих дeцaтa cи oт тoвa. Cпacих ги дa нe живeят c кoмплeкcи, чe ca c нaдмoрнeнo тeглo и дa търпят унижeния.

    Коментиран от #39

  • 36 444

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "Червени боклуци.":

    Само ЦСКА!!!
  • 37 Хайдееее

    5 6 Отговор
    България срещу хунтата на златното кюлче Борисов и приятелчето му Пеевски.
  • 38 Кнаус 485

    5 8 Отговор

    До коментар #6 от "Импийчмънт":

    Глупости.... Истината е затвор за Бойко и забрана на ГЕРБ....
  • 39 тююю

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "123456":

    Бравос!Умря циганката дето те хвали ли?
  • 40 Ник

    12 2 Отговор
    Комунистите си поверваха и решиха , че сме малоумни....не искаме и вас!
  • 41 007

    8 2 Отговор
    ТИ КЪДЕ СЕ СЛАГАШ БЕ. ОСТАВИ НИ НАС БЕЗПАРТИЙНИТЕ ДА СИ СВЪРШИМ РАБОТАТА. НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ДРУГИ КОМУНИСТИ. БСП И ГЕРБ СА КОМУНИСТИ. НИКАКВА РАЗЛИКА

    Коментиран от #44

  • 42 въпросче

    1 1 Отговор
    да направим широк фронт срещу ГЕРБ. РОТФРОНТ ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ?
  • 43 Станимир Русев

    10 1 Отговор
    И ПОСЛЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ БЕ БЕЗХАБЕРНИЦИ , НАРОДА СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛИ , КАТО МНОГО ДРУГИ ПЪТИЩА, ЗАЩОТО СТЕ ОТРИТНАТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ , ЕВРО ФОНДОВЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАМРАЗЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ, А ВИЕ ЩЕ ОПОСКАТЕ НАРОД И ДЪРЖАВА, КАКТО КОМУНИСТИЧЕСКАТА КАСА !

    Коментиран от #60

  • 44 ВМОРО

    3 1 Отговор

    До коментар #41 от "007":

    Ако ще сменяваме едните комунисти с други - по-добре да не започваме
  • 45 Живко

    9 0 Отговор
    Така е, но бсп няма да дойде на власт. Не яхвайте народното недоволство срещу власта, защото и бсп беше на власт и вас не ви искаме.
  • 46 Тоя кога

    3 0 Отговор
    ще го махат?
  • 47 Азззззззззз

    7 0 Отговор
    И соц. вафлите ги ядохме. Бивши комунисти не искам във власта. Трябват нови хора с чисто минало.
  • 48 ПАРГОВ

    2 1 Отговор
    АЗ СЪМ МУТРА И ОТИВАМ ПРИ СВИНАРЯ. ТАМ МИ Е МЯСТОТО , НА БОКЛУКА.
  • 49 Психо Доктор

    6 1 Отговор
    Не е само ГЕРБ, трябва да се изчисти всичката корумпирана сган, която 30 години, погазва закона и руши нацията. Лидерите трябва да са чисти от зависимости, за да са безкомпромисни.
  • 50 коко

    3 0 Отговор
    С вас никога!
  • 51 инпиичмант на АЛ БЪНДИ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "инпиичмант на АЛ БЪНДИ":

    интересно ми стана като видях минусите раэбаха червената паплач кого виэирам под името ал бънди😂😂😂
  • 52 доктора

    5 1 Отговор
    И този изгладня, давайте да ритаме приклекнал човек, давайте. Страхотна комунистическа тактика. Евала.
  • 53 месара

    4 5 Отговор
    Въздухът в София трепери от напрежение, да направим широк фронт срещу ГЕРБ


    това си е чисто подстрекаване към бунтове и гражданска война които да доведат до преврат ! тая партия трябваше а и сега не е късно , да се забрани със закон , за антибългарска политика и действия !
  • 54 Българин

    6 3 Отговор
    Паргов,мислех те за по-,умен,но ти си същия склерозирал комунист,като своите другари.Времето на партизанлъка отмина отдавна.Запомни го!Това не е 44 година да правите ОФ.
  • 55 Centurion

    2 2 Отговор
    Само приказки,какво трябва да направим.Защо не бяхте днес на Росенец???Защо не изкарахте електората си пред президентството,???Не искате или не можете???

    Коментиран от #59, #61

  • 56 чичо

    7 0 Отговор
    Айдеее, партизан за бой се стяга.Тези и без власт ни връщат 100год. назад.Хара,като дойде време да гласувате,проявете разум.
  • 57 истината

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Петър":

    Червен боклук е тоя!!!
  • 58 impiichmant

    2 0 Отговор
    BSP KORNI SHROT/rumenco O S T A V K A
  • 59 Другия с коня

    4 0 Отговор

    До коментар #55 от "Centurion":

    Членовете на БСП в София са ОСЕМ хиляди,от които Седем хиляди над 65 годишни.Да доведе бабите с бастуните в Епидемологична обстановка ли.. При БСП само лафовете им големи и им трябва Отечествен Фронт,за да оглавят и яхнат Някой....Череени боклуци....
  • 60 6672

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Станимир Русев":

    TOVA E ISTINATA.
  • 61 4964

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Centurion":

    Rumencho raboti samo sas PLATENI ot CHEREPUCHATA.
  • 62 ле ле

    0 0 Отговор
    точно вашата партия и КуРнелия гласувахте за назначаване на Пуевски за шеф на ДАНС...ало къде отивате..ви сте доказали мошеници...ще правите гуш-гуш с ДуГАн боздуган и ДупЕсе , и пак ще се преживеете катарзис както го направи навреме СерГей СтанишеФ..
  • 63 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Петър":

    1$=3000лв значи сме постигнали необходимото кога бсп има сполучтив. Мандат
  • 64 ВЯРВАМ НА РАДЕВ АМА НА ПАРГОВ НЕ

    1 0 Отговор
    ПАРГОВ , ТИ КОЕ МИНИСТЕРСТВО СИ ЗАПЛЮЛ ОТКЪДЕТО ДА КРАДЕШ ?
  • 65 ТЕРОРИСТИ

    1 0 Отговор
    ПАРГОВ , ВЗРИВЕТЕ НЯКОЯ ЦЪРКВА БЕ - КВО ЧЕКАТЕ
  • 66 ОТВРАТЕНИ СМЕ И ОТ БОЙКО И ОТ ВАС

    1 0 Отговор
    ПАРГОВ , ОЧИЧКИТЕ ТИ ТЕ ИЗДАВАТ ЧЕ СИ ХИЕНА -- ТИПИЧЕН ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ОТ СОЦ МИНАЛОТО ! НАРОДА НЕ ТЕ ХАРЕСВА ХИЧ !
  • 67 ПРЕСТЪПНИЦИ

    1 0 Отговор
    ВСИЧКИ СТЕ ОТ ЕДНА ПАРТИЯ КРАДЦИ --- ТЯ Е БКП , ТЯ ВИ ОБЕДИНЯВА , ТЯ ВИ ЗАДЪЛЖАВА ДА КРАДЕТЕ И ДА ПЪЛНИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА
  • 68 БАЙ СТАВРИ

    1 0 Отговор
    НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ - КРАДЕТЕ ПАК , ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ НИКОГА , ДОРИ И БОКО ПАК ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ , НАРОДА ЩЕ ГО СВАЛИ ВЕДНАГА , НИКОЙ ОТ БКП ШАЙКАТА НЯМА ШАНС ОСВЕН В ЗАТВОРА !
  • 69 РАДЕЕЕВ

    0 0 Отговор
    РАДЕВ ЕДНО НЕ РАЗБИРА , НАРОДА ПЪК НЕ ГО СЪЗНАВА НАПЪЛНО И ТОВА Е ..... ИСКА СЕ СЪД ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ
  • 70 йокин

    0 0 Отговор
    Да напраим фронт,но ЗАЩО С Вас?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове