Last news in Fakti

12 Юли, 2020 08:46 8 096 101

Мангъров: Нелепо е да ме дават на етична комисия

  • мангъров-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • тестове

Броята на хората, които са действително болни остава непроменен

Мангъров: Нелепо е да ме дават на етична комисия - 1
Снимка: БГНЕС

"Не знаем какво се случва с тестването. Не сме наясно с правилата на играта". Това каза специално пред телевизия Евроком доц. Атанас Мангъров. Той пита кое кара един ден да се правят 1000 теста, а на следващия 3000.

"Това са тестове, това не са хора. Когато тестове се правят сред хора, за които се знае, че са положителни, от направените тестове, ще излизат много положителни. Ако тестове се правят сред свободно избрани хора, новооткритите ще бъдат много по-малко“, обясни той, цитиран от Plovdiv24.

За играта с тестове доц. Мангъров посочи като пример граничния пункт Кулата, където за направени 31 000 теста са установени 100 заразени с Ковид-19, което е 0.32 процента. Той посочи, че това видимо се различава от данните на Щаба.

"При Щаба ние не знаем правилата на играта и там няма рефер, който да свири. Когато няма рефер, обикновено, има удари под кръста и не се играе честно“, категоричен е лекарят. Според инфекциониста е нямало медицинско основание за затягането на мерките вчера. Той е категоричен, че в България в момента не се наблюдава пик на заразата.

"Броята на хората, които са действително болни остава непроменен. Със сигурност наблюдаваме втори пик на паника. Мачът без рефер дава възможност за груби нарушения“, заяви още той,

Доц. Атанас Мангъров отговори на Сибила Маринова от болницата във Великотърново, която сезира Етичнатана комисия към БЛС. "Вижда ми се много странно, нелепо и тъжно, че някой заради това, че не е съгласен с моето мнение, ме дава на етична комисия. Това е вид другарски съд“, сподели топ инфекционистът.

На въпроса дали високият брой на новозаразени се дължи да вчерашния протест, той отговори: "Професор Кантарджиев преди няколко седмици каза, че ако се протестира, трябва да се протестира тихо, за да няма заразени“, припомни думите на Кантарджиев той.

Доцентът би се съгласил да участва в публичен дебат с Щаба, както премиерът Борисов тази сутрин предложи, но при няколко условия:

"Аз и моите съмишленици считаме, че по-скоро трябва да се проведе един разговор, в който да участват не само лекари, а и хора, които се занимават с икономика, финанси и политика. На разговора да се обсъдят всички медицински и немедицински проблеми, които причини епидемията от коронавируса.“

По неговите думи най-големият "грях“ на Щаба е, че не са могли да представят обективно и достоверно случващото се в страната.

"Манипулацията и некоректното представяне на данните ме кара да мисля, че заразата се използва за други цели. За цели, които не са медицински. Аз не съм политик и не искам да коментирам“, каза той.

Попитан дали иска да кажа, че коронавирусът се използва за политически цели, Мангъров отговори лаконично:

"Да. Не искам да влизам в детайли. Имам предположения, но това не е моя работа“.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 82 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мен

    256 47 Отговор
    Спокойно доценте. Хората ще те защитят. Единственият казвал истината през целият цирк.

    Коментиран от #11, #27, #94

  • 2 хахаха

    211 20 Отговор
    Лекарската мафия полудя, когато им каза че болните ще се увеличават заради пустите 1200лв.
  • 3 👽👽👽👽

    213 35 Отговор
    Поредния човек репресиран от шайката защото не им играе по свирката.

    Коментиран от #88

  • 4 099

    135 12 Отговор
    Отдавна трябваше да се тестват масово хората, ама къде потъват парите за ковид-19 всеки си трайка.
  • 5 илия

    40 199 Отговор
    Трябва да те дадат на прокурор, не на етична комисия.

    Аз вярвам само на доказания професионалист проф. Мутафчийски, както и на премиера ни Борисов.

    Коментиран от #19, #36, #49

  • 6 Госあ

    44 175 Отговор
    Отнемайте му правата на това недоразумение. Смектата е без рецепта и без това.
  • 7 В цял Свят стана ясно,че КОВИРУСА е

    29 147 Отговор
    Нещо повече от ВИРУС, само психоМАНГЪРКАТА и ФТМАКС-ШПИОНИН твърдят ,че това е ..ФЕЙК!?!!
    Ама ...скрити в землянките😂

    Коментиран от #24

  • 8 Антимилуционер

    31 152 Отговор
    Неграмотен и неук смешник. Празноглав конспиратор. Хората вземали по 1800 лв. да са болни.

    Коментиран от #74

  • 9 Потрес

    31 151 Отговор
    Кой му даде диплома на този селяк?
  • 10 ггггг

    19 126 Отговор
    не съм нарушил , но да не ме дават ......гузен , негонен бяга? проверката е висша форма на доверие!!!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Дарко

    25 108 Отговор
    Туй още ли му дават трибуна да се изказва??? А в неговата болница не се приемат болни с ковид нали? Инак дрънка на поразия изкукал дъртофелник!
  • 13 Ггдфеф

    105 17 Отговор
    Други ще идат на етична комисия, г-н доцент. И не само на етична.
  • 14 big

    130 18 Отговор
    Определено тази търновска докторка и другите в подписката имат нещо общо с герберските структури или просто са забравили много от лекарските знания и умения в резултат от страх и паника от техните нощни идоли! Поздравявам Мангъров за неговата позиция, независимо, че не съм доктор, споделям на 100% неговата позиция. Убеден съм, че управляващите използват тази несъществуваща "пандемия" за политически цели и контрол на народа!

    Коментиран от #59

  • 15 Груди

    116 21 Отговор
    Доц. Мангъров с теб сме. Ти допринасяш за здравето на хората много повече от онзи така наречен щаб " НОЩ" От щаба защо не споделят колко хора загубиха живота си от инсулти и инфаркти през тези месеци слушайки глупостите им и манипулативните данни които изнасят в ефир. Covid 19 е много удобен на ГЕРБ. и ще го има още известно време .... така в повече.

    Коментиран от #50

  • 16 Дарко

    20 89 Отговор
    Туй още ли му дават трибуна да се изказва??? А в неговата болница не се приемат болни с ковид нали? Инак дрънка на поразия изкукал дъртофелник!
  • 17 Психиятъра

    108 13 Отговор
    А малката главичка от ВМА няма ли да я дават на етичната комиса ЗАТОВА ЧЕ :АПРИЛ МЕСЕЦ РАЗПРАВЯШЕ, ЧЕ СМЕ ЩЕЛИ ДА СИ ПОГРЕБВАМЕ БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ И ПРЕД БЕНАТОВА КАЗА, ЧЕ ОЧАКВАЛ ДА ИМА БАЯ УМЕРЕЛИ?
  • 18 РЕАЛИСТ

    109 11 Отговор
    Изчакай малко доцент Мангъров. Сега се борим с друг по страшен вирус . Нарича се ГЕРБ. Десет години този вирус пие кръвта на българския народ, като кърлеж. Надул се е , като плондер и ламти за още. Нека се разправим първо с него, а после ще се върнем на К 19.

    Коментиран от #31, #32

  • 19 Българин

    78 7 Отговор

    До коментар #5 от "илия":

    Доколко зная Мутафчийски е коремен хирург, а за Борисов си прав - той е доктор на всякакви науки.
  • 20 Дърво

    76 9 Отговор
    Всички ще ядат дървото, Мангъров! От тиквата и щаба до тия 200 бизнесмени, дето искат да те мъмрят.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ЯЯЯ

    39 9 Отговор
    Другари, може би е вече време да ви се отворят очите. Този с голата глава ви каза "Ще се мре яко" но прочетено от друго място "между редовете". Втората пандемия ще бъде обявена от НАТО, пак "между редовете" "корона21". А на 23юли "онези" пак ще ни замерят с едно камиче. Изводите са за вас.
  • 23 Гешев

    6 57 Отговор
    Трябва на мен да те дадат,да те пратя да правиш компания на бай ставри.

    Коментиран от #33

  • 24 Уди Кълвача

    70 6 Отговор

    До коментар #7 от "В цял Свят стана ясно,че КОВИРУСА е":

    Какво стана в Беларус и Швеция бе шпионино на синегогата? Къде са хилядите умерели, че нещо липсват, а там нямаше изобщо карантина!.
  • 25 Съд

    73 7 Отговор
    Народът е с теб. Времето на мафията изтича, също на тази с белите престилки. Този път ще режем до здраво.
  • 26 Другия с коня

    18 35 Отговор
    Няма логика да тестваш целия Народ ,когато само след ден или два или пет ситуацията ще е пак Непозната.Тестват се хора свързани и контактни с предполагаем или доказан носител на вируса.,което е Разумно и има логика ,и реален резултат .Не виждам защо с вашите медицински и научни спорове трябва да занимавате Народа.Ако има друг модел,просто го предложи,Мангъров.
  • 27 ееее

    14 38 Отговор

    До коментар #1 от "Мен":

    Тоя че е "Звездите му говорят" е ясно като бял ден, това обаче не значи че НЯКОЙ не го ръчка, подкрепя и лансира. Вируса си го има независимо от всички видения, а че го използват същия тоз вирус и отрицаващата го глава на снимката също е ясно. Протестите са хубаво нещо докато има мозък в тези които протестират (носете маски бре и протестирайте). А сега след 2 седмици 1/3 от протестиращите ще се заразят и точка, освен това маските закриват лицето и плюнките на околните няма да са върху вас.
  • 28 Грейс

    57 14 Отговор
    Доценте, подлогите на управляващите го искат! Повечето от нас, вярват на тебе, а не на хирурга с 18000л заплата, както и на Кунчев и Кантарджиев. Играят си със страховете на хората, за да бъдат още по лесно манипулируеми. Колкото до етичната комисия, тя е етична, само когато трябва да се замажат грешките на некадърниците от гилдията.
  • 29 the truth

    60 14 Отговор
    Подкрепяме те, доц. Мангъров! Ти единствен каза истината, че скочи цената на клиничната пътека за Ковид и бройките се увеличават главоломно! Бялата мафия не те харесва, защото не си удобен! Подкрепяме те!
  • 30 Гост

    56 13 Отговор
    Все още има достойни българи, доцента е един от тях. Ако посегнат и на него много лошо им се пише.
  • 31 Охо

    9 20 Отговор

    До коментар #18 от "РЕАЛИСТ":

    Ама те колко хора, ако знаеш чакат! Божков вече изгоря в Дубай иска да се връща, Цветан Василев и той у сръбско, президента без съветници, сега трябва да се подпира на Мая Манолова, та викай по-силно че и те чакат! Мангъров ще го оставя за по-късно.

    Коментиран от #45

  • 32 Сделано в СССР

    24 2 Отговор

    До коментар #18 от "РЕАЛИСТ":

    Не се нарича ГЕРБ . Нарича се Д(п)С на БКП ! Там влизат ГЕРБ, БСП, АБВ, АТАКА . Борбите м/у тях са само за размера на баницата, която ще получи от раздавача на порции руски агент Доган .

    Коментиран от #48

  • 33 Мъдьо Гъдев

    29 3 Отговор

    До коментар #23 от "Гешев":

    Гешеф, млад пес си, почакай, поживей и по- кротко! Любов дебне от всякъде- всякаква!
  • 34 Вместо тестове

    34 5 Отговор
    Вместо тестове за всички навреме и разумна карантина според огнищата, съсипаха бизнеса на малките и средните предприятия, пари имаше само за корпорациите. Защо затвориха всичко при 50 болни? Сега какво правят по въпроса, като са 5000? Долу крадците от властта!
  • 35 мечо Пух

    25 0 Отговор

    До коментар #21 от "мечо":

    Като пресичаш, се оглеждай за БДЖ, че ваксина не ти помага.
  • 36 един от всички

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "илия":

    Илко,знам,че се шегуваш-:)))
  • 37 Чукча писател ...

    15 0 Отговор

    До коментар #21 от "мечо":

    Мечо, образУвай се малко . :)))
  • 38 От такива

    28 4 Отговор
    субекти какво да очакваш ? Да не ти пука , Докторе - истината , компетентността , знанията , а и голяма част от хората - умните , информираните и мислещи са с теб и виждат истината !
  • 39 Панов

    9 26 Отговор
    Съгласен съм че е нелепо...отдавна трябваше да си в едно друго специализирано заведение.
  • 40 И бряяяяя

    9 28 Отговор
    Нелепо ли бре мънгърка?
    Ама като прибираше хонорарчетата от интервютата,плющеше мозък и попиваше светлината на прожекторите не беше нелепо.
  • 41 Стоян Хлебаров

    25 4 Отговор
    Не са проблем само игричките с тестовете! Кой позволи на десетки аптеки в 90 хилядния ж.р.Тракия в Пловдив...да не продават маски за многократно ползване ,а само за еднократно,струващи 2-3 лева!?Това е чиста проба монополно наговаряне! А когато ги търсят пенсионери/защото нямат 60 лв на месец за еднократните/,им пробутват еднодневките ...за многократни! Използва се неосведомеността на грохналите пенсионери,за да печелят от тях!
  • 42 Васил

    2 24 Отговор
    Нормално лудите ходят по комисии а още по лошо един луд да дава съвети на диктатор.
  • 43 Мнение

    28 5 Отговор
    В Герб са се събрали предимно хора които се интересуват само от пари и далавери, тези хора са по всички важни държавни постове, включително и в съдебната система. Действат на принципа услуга за услуга или услуга за пари. Тази отвратителна корупция води до огромни загуби за бюджета и до срив в доверието към институциите, отблъсква кадърните и можещи хора, в крайна сметка до последно място в класициите по всички сфери на обществения живот. Според мен това е Руски модел и остатък от соц. системата. Това е и основният мотив на протестите. Може да се поправи, само ако си изградим истинска демокрация - независима съдебна система , разделение на властите, свобода на словото, честни и демократични избори.
  • 44 1223324545

    25 6 Отговор
    мНОГО УМЕН ЧОВЕК ! БРАВО!
  • 45 РЕАЛИСТ

    26 4 Отговор

    До коментар #31 от "Охо":

    Изглежда не разбрахте гербаджии, че настъпихте мотиката.
  • 46 223334

    24 4 Отговор
    ГЛАСЪТ НА ИСТИНАТА!
  • 47 121212

    28 4 Отговор
    Каква карантина какви кебапчета бе хора!!!
    Не ви ли омръзна да ви лъжат с тези прогнили новини...99% от всичко, което ви поднасят е лъжа...кога ще го проумеете...доцента е ПРАВ и 3 години да се криете , като излезнете това ще се повтори, но ще сте вече без 5лв. дори.....
    Да, умират хора , но това се е случвало и ще се случва винаги и хиляди причини и заради хиляди болести и вируси и т.н
    САМО ДА ВИ КАЖА: НА ДЕН В СВЕТА УМИРАТ по около 22 000 ДЕЦА ПОД 5 ГОДИНИ, ДА ТАКА Е , ЦИФРАТА Е ТОЧНА....ЗАЩО ДУМА НЕ СЕ КАЗВА ЗА ТОВА,ЗАЩО НЕ СЕ РЕВЕ С 200, ЗАЩО НЕ Е НОН СТОП ПО НОВИНИТЕ, ЗАЩО НЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ, ЗАЩО??????
  • 48 РЕАЛИСТ

    16 3 Отговор

    До коментар #32 от "Сделано в СССР":

    Хайде сменете плочата вече. Доган не е руски агент. Ако беше такъв, нямаше да крепи Бойко, който спира руските обекти. Доган е вербуван в затвора от ДС. Така се прави в цял свят. Имаше си правила и инструкции в службите. КГБ не вербуваше сътрудници на ДС. Затова се наслушах на глупости. ДС създаде ГЕРБ и затова Доган е в играта.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Опа

    10 2 Отговор

    До коментар #15 от "Груди":

    Ей браво на тебе. Направо изкара герб световна сила. Има една поговорка,нещо в смисъл, всеки народ си заслужава съдбата. Няма да я разбереш
  • 51 Иван

    4 21 Отговор
    Този доцент много ги разбира нещата кога стана доцент по времето на комунизма нали знаем кой става доцент по това време
  • 52 Юджийн Петров

    19 4 Отговор
    Боко увеличи кинтите на мафията в бяло за ковид 19 и сега единственият говорещ истината и разбиращ от нещата Мангъров ще го разкъсат на парчета. 1200 лв. на бройка. Алчните директори на болници в по 30 бона и нагоре заплата на месец не могат да го гледат. Ако могат ще изкарат всеки, който кихне веднъж болен от корона да лапнат 1200 лева.
  • 53 Ффф

    14 3 Отговор
    Тъкмо сме си на думата. Като изчистим мафията да вземем списъчето на тия 200 хубосника и да ги намерим. Те са риск за хората, за тях водещият мотив не здравето. Правото им да практикуват трябва да се отнеме.
  • 54 Шопо

    20 3 Отговор
    Спокойно ,Мангър ! Тлъстия си отива до 16 юли ! Мустафата му е наредила след 16 юли да го няма !!!

    Коментиран от #58

  • 55 ДОБРЕ ДЕ

    3 9 Отговор
    ИМА ВЕЧЕ СТОТИЦИ ЗАРАЗЕНИ ИЗВЕСТНИ ИМЕНА В БГ - ЗАЩО НЕ ИЗЛЯЗАТ ЛИЧНО ДА СПОДЕЛЯТ КАК СА ИЗКАРАЛИ ТОЗИ ВИРУС, КОЛКО ТЕЖКО Е БИЛО, КАК СА СЕ ИЗЛЕКУВАЛИ КАТО НЕ СА ВЛИЗАЛИ В БОЛНИЦА!!!!!!!!!!! ИСКАМЕ НЕЩО ОБЕКТИВНО И ИСТИНСКО ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ. АКО СМЪРТНОСТТА ОТ ТОЗИ ВИРУС Е СЪЩАТА КАТО ПРИ ГРИПА - ТОГАВА ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА МНОГО ПОЧИНАЛИ В САЩ, ИТАЛИЯ, Испания, Швеция, Белгия, Великобритания, Франция?????????? А у нас не е чак толкова зле, въпреки че много хора са без маски или фиктивно ги носят. Това ме навежда на мисълта, че може би Причината за високата смъртност ТАМ е някъде другаде, не толкова в тощсичността на самия вирус, а по- скоро в дефектната имунна система на хората. А причината за последното е ......????? Дайте предположения и едно по едно да ги изключваме, за да открием ИСТИНАТА за вируса. Иначе само си плямпаме, доц. Мангъров, без никаква полза за хората!!!!!!!!!!!!!!
  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 4 Отговор
    шайката репресирва МАНГЪРОВ щото им е неудобен
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 А добре

    6 7 Отговор

    До коментар #54 от "Шопо":

    А какво правим с ИЗТОЧНАТА ГРАНИЦА НА БГ ОКОЛО БУРГАС, КОЯТО ОТ ГОДИНИ Е РУСКА СОБСТВЕНОСТ ?????? ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ ТЯ НА БГ ИЛИ ЩЕ СТАНЕ КАТО С УКРАЙНА И КРИМ????
  • 59 Какво да каже човек

    12 2 Отговор

    До коментар #14 от "big":

    Търновка ? Селянка като кмета ! Типични угодничества за лични облаги или по народному - селски хитреци !!!
  • 60 незнайко

    26 4 Отговор
    И сам войнът е войн. Това е доц. Мангъров и както винаги и сега е прав ! Наи после някой да намекне, че вирусното заболяване се ползва за ПОЛИТИЧИСКА КАУЗА !!! Няма ли в 28 -те окръжни града репортери да направят собствено проучване в болниците и да ни кажат резултатите ??? Така могат да ни манипулират от ЕКРАНА И С МЕРКИ докато си искат !!! Вървиш по улицата и се сещаш, че нямаш хляб ( примерно ), понечваш да влезеш в хранителния магазин и те спира табелата БЕЗ МАСКА ДОТУК !!! По дяволите не си нося маската защото се разхождах . Моля се на случаен човек с маска да ми купи един хляб. Първия ми казва, че много бърза. Втория и той нямал маска ( независимо, че се подаваше от джобчето му ) и питах докато една госпожа се съгласи . ТОВА НЕ Е СЦЕНАРИЙ А САМАТА ИСТИНА !!! БЕЗУМИЕТО Е ТОТАЛНО !!!

    Коментиран от #77

  • 61 комшията

    21 4 Отговор
    Мангъров е100% прав.Политическата мафия не се спира, първо бяха терористичните атентати, после преселението на нещастни хора, а сега вируса. С всичко това се цели само едно- насаждани на страх и разруха на икономиката, което води до мизерия и нещастие.
  • 62 Тато из Правец

    8 1 Отговор
    Мангъров,моята БЦЖ ваксина ви пази,ти знаеш !!!
  • 63 заразен

    3 15 Отговор
    няма ли да млъкнеш най после, гледай си пенсията !!!
  • 64 Санитар

    12 2 Отговор
    Фелшерката де съмнява в ценза ти но няма капацитет и се крие зад етични комисии. А оня шаман дето предрече яка умирачка, него кой ще го оцени по заслуги?
  • 65 Фсдцг

    15 4 Отговор
    Мафия, диктатура и пандемия са пипала на един и същ октопод. Времето му изтича скоро.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Трудовакъ

    9 1 Отговор
    Понеже ме трият, ето едно сериозно четиво за генезиса на "Ковид 19" - доктор Антония Първанова, тогава евродепутат:
    https://www.168chasa.bg/article/8763187
  • 68 чичо

    3 17 Отговор
    Този път си прав Мангъров.По-ще е лепо да те дадат на съд.
  • 69 ДО ФАШИСТА ГЕРБЕР

    10 3 Отговор

    До коментар #66 от "Етична комисия ли":

    ТИ ГОСПОДАРЯТ ТИ ЧЕКМЕДЖЕ И ВСИЧКИ МЕДИИ КОИТО ПРОПАГАНДИРАТ СЕКТАНСТКИ УЧЕНИЯ КОРОНАВИРУС ТРЯБВА ДА СТЕ НА ЕЛЕКТРИЧЧЕСКИЯ СТОЛ НЕ ИНФЕКЦИОНИСТА
  • 70 Опа

    3 15 Отговор
    Спокойно бе Мънгъров, щом и тези от поп фолка са ти фенове след комисията може и в някоя тяхна песен да те възпеят. Направо сте си лика прилика
  • 71 незнайко

    11 1 Отговор

    До коментар #57 от "Трудовакъ":

    Стахотно, всеки трябва да отвори и прочете тази статия !!!

    Коментиран от #73

  • 72 Апропо

    11 1 Отговор
    Поредния опит да се запуши устата на един честен Човек и Лекар , който не се уплаши да казва истината и да анализира фактите. Той е нападнат от една махленски неизвестна жена , търсеща евтина сензация и политическа реализация.
    Ако трябва да влезна в тона на Баце - " проста търновска...".
  • 73 Трудовакъ

    8 1 Отговор

    До коментар #71 от "незнайко":

    Благодаря колега за труда, че си прочел статията. Въпросът е колко време ще се задържи, преди да я изтрият, там има много факти, някои от тях, които са публични и по-лесни за проверка, вече засякох с още 1-2 източника, така е, написаното е вярно...
  • 74 Гост

    11 0 Отговор

    До коментар #8 от "Антимилуционер":

    Че то това е обществена тайна, бе. Даже по 2000 лв. дават в разградското село Ясеновец...
  • 75 наука

    2 11 Отговор
    Тоя няма ли да се скрие някъде вече? Недоучил чиновник...
  • 76 Б.Х.

    13 1 Отговор
    Абе хора, какво стана с дебата. Нали вожда щеше да организира дебат, лекарски, или отново прах в очите на хората. Вместо дебат , етична комисия за доцента. Да изметем лъжливата и крадлива шайка
  • 77 Нормален

    9 1 Отговор

    До коментар #60 от "незнайко":

    И аз се питах същото, и ще ти кажа какво ще открият-НИЩО! Обичайните 20% заетост за този сезон от годината от обичайните болести-инфаркт, инсулт, диабет, хепатит и т.н. Тежките случай в интензивното и прочие...И евентуално тествани с предварително манипулирани тестове с въпросното вирусно грипче! Това е положението :)
  • 78 Българин

    3 12 Отговор
    Ти си за затвора.Няма да се учудя,ако хора когато те срещнат на улицата те заплюят.Заслужаваш го.
  • 79 БЪЛГАРИН

    3 11 Отговор
    МАНГЪРОВ, ТЕСТВАНЕТО НЕ Е ИГРА!ИГРА НА СЪДБАТА СИ ЕДИНСТВЕНО ТИ!АКО ИМАШ МАЛКО АКЪЛ, ТО РАЗБЕРИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ЗАЩО НИ СПИРАТ ГЪРЦИТЕ ОТ КУРОРТИТЕ СИ!ТИ НЕ СИ ЗА ЕТИЧНАТА КОМИСИЯ! ТИ СИ ЗА КАРЛУКОВО!
  • 80 Юрист

    14 3 Отговор
    Мангъров. беше един от малкото компетентни в областта специалисти които се придържаха към обективната истина.Аз много уважавам този човек за разлика от другите в щаба.които дори не са вирусолози.Изцяло го подкрепям и мисля че има свобода на словото и никой не може да му търси каквато и да е отговорност и по точно кой и за какво?
  • 81 Townboy

    2 9 Отговор
    На тоя трябва да му анулират лекарската диплома и да го пенсионират. А ако не се кротне да го затворят в Карлуково.
  • 82 ЯЯЯ

    2 1 Отговор
    Другари ето и още един жокер за разискване. Според едни публикации тази корона я имало още преди една две години в ОТТОЧНИТЕ води. Затова по средиземно море в Италия, Гърция,по атлантическо в Нюйорк,Вашингтон има този вирус, а на Мусала и Витоша го няма защото му е студено, а нашето море покафеня.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 потрес от потреса

    2 2 Отговор
    До ПОТРЕС, абе тъ--пак ти колко хора си лекувал през мижавият ти животец,че даваш оценки на умните и знаещи хора, не---щастник !

    Коментиран от #87

  • 86 Истина

    7 3 Отговор
    Короновируса е една голяма лъжа. Престанете да лъжите народ! Нямате грам срам!

    Коментиран от #89

  • 87 Опа

    1 4 Отговор

    До коментар #85 от "потрес от потреса":

    Спокойно човек, предполагам нямаш излишни нерви. Сега този е на мода. Ще ти сложат един куп минуси но като се сблъскат с реалността ще сменят тона на песента. Въпросът е кога повече хора ще проумеят че вирусът го има и ще трябва да се научим да живеем с него. Сетили се, трите Д та

    Коментиран от #101

  • 88 Аман от уж

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "👽👽👽👽":

    репресирани откровено луди.И от ненормалниците, които защитават персони като този психясал субект. Едва ли "борец срещу статуквото" го изкараха този, който като цветарка снове из медиите и ръси идиотизмите си. Дефакто призовава за неспазване на никакви мерки и с това застрашава живота на най-уязвимите, както и на своите колеги работещи на първа линия с ковид пациенти. Те не са били никога сред привилегированите, които са смъквали по десет кожи от пациент, а сега рискуват живота си, но неблагодарниците не могат да го оценят. Много им се виждат 1200 лв за клинична пътека за ковид-19.Много трябва да ви се виждат парите, които пациентите плащат, за да им се смени става, постави стент и т. н. Защото плащат импланти, остеосинтези и т. н. Защото вместо да гипсират щом си здравно осигурен ти предлагат веднага операция. Като ти посочват точно от кого да купиш става, стент и т. н. А често ти поставят второупотребки, свалени от друг пациент. За разлика от работещите с ковид-19 те заработват пачки на гърба на страдащите. И въобще не рискуват живота си. Всъщност сега има известен риск и за тях, защото може да попаднат на ковид пациент и те. По-големият риск обаче е да не могат да се радват на същите постъпления, с които са свикнали, защото някои хора се страхуват да се оперират в момента заради страх от ковид инфекция в болницата или през възстановителния период след операцията, когато организмът е слаб и податлив на инфекции. Поклон пред лекарите на първа линия, които

    Коментиран от #93

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Ремуил

    1 1 Отговор
    Дума дупка не прави, но глава затрива. Отговорен си за всичко изречено.
  • 93 Опа

    1 2 Отговор

    До коментар #88 от "Аман от уж":

    Дано повече хора вникнат в това и хич да не ти пука за минусите. Така както е тръгнало скоро ще се оказем нежелани гости в Европа. Това на тези с минусите ще им се наложи да проумеят
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 ттт

    1 4 Отговор
    Този не е за Етичната комисия а за прокуратурата.Могат и трябва да му бъдат повдигнати поне две обвинения а после нека реши Съда.
  • 96 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    В БЪЛГОРИЯ НЯМА- "НЕЛЕПА КОМИСИЯ" - НАЙ МАЛКО ПЪК ЕТИЧНА !!!
  • 97 журналист

    1 3 Отговор
    Мангъров, пиеш ли си хапчетата редовно? Ти не си за етичната комисия, ти си за лудницата
  • 98 Куку

    1 0 Отговор
    Г-н Мангъров, дискореките са отворени, но почват да ни затварят от Европа с по 14 дневни карантини, туристите от Англия, Русия, Украйна , Литва- не кацат.
  • 99 Да ама НЕ. вирус

    2 0 Отговор
    Г.н Мангъров. Ние с вас. !!!!!!! САМО КАЖИ. КОГА ЩЕ БЪДЕ ?????? ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ ДО ТЕБ !!!! ПОЗДРАВИ!!!!!!¡??
  • 100 аристотел

    0 0 Отговор
    ЛАНГЪРОВ, като си забравил ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВАи НЯМА ЛЕК СРЕЩУ ПАНДЕМИЯТА, като приказваш много към всички и не мислиш колко хора удряш, то Е РЕДНО ЗАВИНАГИ ДА ТИ ОТНЕМАТ ЛЕКАРСКИТЕ ПРАВА !
  • 101 Булаир

    0 0 Отговор

    До коментар #87 от "Опа":

    Ти верно си нещ....атник, демек не работиш на щат и не си щастлив. Ти си н...щастник. В България има свобода на словото, ще си говори, каквото си иска човекът. Па е и доцент. А ти какво си постигнал у тоя живот, освен световен рекорд по че**и, бе, н....астник?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове