Last news in Fakti

14 Юли, 2020 06:29 7 448 99

Страната отново извика: "Мафията - вън", "Гешев е позор"

  • протести-
  • оставка-
  • правителство

В цялата страна се проведоха антиправителствени протести

Страната отново извика: "Мафията - вън", "Гешев е позор" - 1
Снимка: БГНЕС

Подобно на София в редица градове на страната снощи се проведоха антиправителствени протести, предаде Българското национално радио.

Участниците в тях също настояха за оставката на правителството и на главния прокурор.

Протестът на жители на Ловеч в центъра на града премина под мотото "Разходка с каскети".

Със символична проява на стълбите към парка със старата турска крепост "Меджиди табия" снощи силистренци се присъединиха към протестите в страната с искания за оставката на правителството и главния прокурор. Поискана бе и оставката на министъра на вътрешните работи.

Участваха граждани с различни политически убеждения, проявата бе окачествена като "надпартийно гражданско събитие". В изявления за медиите участници в проявата посочиха, че "това правителство се е изчерпало и не може повече да управлява държавата". "Тук няма да видите цветове, ще видите граждани, които застават зад това мнение и Силистра се присъединява към протестите в цялата страна", посочиха те.

Неофициално бе съобщено, че през седмицата се подготвя и друга протестна проява в Силистра.

Между 150 и 200 души се събраха на протеста в центъра на Габрово. Организатор на протеста е местна политическа формация, която има представители в общинския съвет.

Хората на централния площад "Възраждане" настояват за промяна и за институции, които да работят за интересите на обществото.

Протестиращи за поредна вечер има и пред сградата на общината в Пловдив.

Над 300 пловдивчани се включиха в протеста снощи, издигащ искане за оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Протестът започна пред сградата на общината. По-късно в шествие протестиращите преминаха по главната улица, скандирайки „Мафията вън“ и „Гешев е позор“.

Участниците заявиха, че днес отново ще се съберат.

Протестът в Русе пети ден събира на площада пред Съдебната палата граждани с искания за оставки.

В обичайния час 18:30 отново се събраха хора, които протестираха срещу управлението на страната.

По-рано вчера стана ясно, че русенската адвокатска колегия е подкрепила позицията на пловдивските си колеги с искане за оставките на главния прокурор Иван Гешев и министъра на правосъдието Данаил Кирилов.

Над 100 великотърновци се събраха около паметника Майка България на антиправителствен протест и скандираха „Оставка“ и „Мафията вън“.

Граждани и представители на леви и десни политически формации във Велико Търново, организирани в социалните мрежи, поискаха промяна и оставките на главния прокурор, на правосъдния, на вътрешния и на финансовия министър, както и на премиера:

„България от предпоследно място застана на последно място в ЕС, това е неговото велико постижение“.

„Всички знаем защо сме тук, въпросът е да останем, докато го получим“. „Дойдохме, защото искаме промяна и недоволстваме срещу беззаконието и несправедливостите, които се случват в страната“.

„При сегашната ситуация е практически невъзможно, трябва кардинална промяна, за да има прозрачност в управлението“. „Да спрем да търпим беззаконието. Нищо друго не ме кара да дойде тук“.

Това бяха част от изказванията на протестиращите във Велико Търново.

Близо 200 души протестираха в Бургас с искане за оставка на правителството и главния прокурор. Протестът започна пред сградата на Общината, след което премина по бул. „Алеко Богориди“ и завърши в Морската градина. С плакати "Оставка“ и „Мафията вън от властта“ хората изразиха недоволството си от управлението на страната.

Протест и в Ямбол. Около стотина жители се събраха пред сградата на общината и поискаха оставка на правителството и главния прокурор.

Протестиращите преминаха по централните улици на Ямбол с призива за оставка на управляващите.

Сред протестиращите имаше и представители на различни политически сили, но организаторите декларираха, че протестът им е граждански и не е свързан с определена партия.

За първи път и Хасково се включи в антиправителствените протести. Над 200 души поискаха оставката на правителството и главния прокурор.

Около стотина души в Сливен поискаха оставката на правителството и главния прокурор Иван Гешев. Протестиращите направиха шествие по главната улица на града, което започна от площада пред сградата на общината.

Спирайки се последователно пред сградата на Областна администрация и партийните централи на ГЕРБ и ДПС в Сливен шествието с протестиращите подкани правителството да си подаде оставката.

Протестиращите настояваха за смяна освен на правителството, смяна на модела и начина на мислене на хората, на моралните ценности, които липсват на всяко ниво.

Днес от 18:00 се очаква отново хора да се съберат на мирен протест.

На пореден протест в Благоевград стотици хора от различни възрасти се обявиха срещу мутризацията на държавата и поискаха оставка на правителството и отговорност от Главния прокурор.

Протестният митинг започна от централния площад и стигна до съдебната палата.

Много млади хора имаше на протеста в Благоевград, някои от тях бяха дошли от чужбина. Сред протестното множество имаше и хора, свързани с началото на демократичните промени у нас.

Шумен е поредният град, който се включи в протестите срещу правителството и мафията.

Въпреки пропускът на организаторите от фейсбук групата "Шуменски юмрук срещу един тулуп" да внесат искане в Община Шумен, протест имаше, макар и неофициален. До ескалиране на напрежението и намеса на полицията не се стигна.

За поредна вечер протестиращи срещу управлението на страната се събраха във Варна пред сградата на общината. От петък насам те поемат по традиция по бул. "Сливница" в посока площад "Севастопол".

Над хиляда души се включиха в антиправителствения протест в Стара Загора.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 51 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко с каскет

    85 23 Отговор
    Май днес ще арестувам тиквата, да спася кожата поне аз 🥳
  • 2 Някой си

    132 12 Отговор
    А бе колеги, де са патрЕотите?
    Някой да е чувал нещо за мишките?
    В коя дупка са се скрили?

    Коментиран от #31

  • 3 Корона глад

    83 14 Отговор
    Вчера не видях по телевизията Премиерът Слънце.Спах неспокоино,но ето че новият ден доиде слънчев и ведър .Значи викам си аз Б.Б. по добре ще е без вас.

    Коментиран от #11

  • 4 Вашите пари

    111 14 Отговор
    Тулупа вчера е раздавал ВАШИТЕ ПАРИ на държавните чиновници да не протестират. Вашите, не неговите от чекмеджето.
  • 5 КЕРПЕДЕНА

    69 10 Отговор
    КЪДЕ СЕ СКРИХА ТИЯ С БРИФИНГИТЕ НЕЩО МАЙ (ляп не им се яде) Както КАЗВАШЕ ДЯДО МИ......
  • 6 Мордекай

    37 127 Отговор
    Масовите протести с 2-3 хиляди в София и с по 20 - 30 човека в другите градове. Основната цел на тия протести е да избягат от правосъдието олигарсите срещу които има повдигнати дела и да се запази статуквото на беззаконие.Секретарките на президента се оказа че са извор на корупция , търговия с влияние и шпионаж за каква институция става дума , президента е отчайващо безхаберен , подстрекава към безредици , ток е човека на мутрите и мафията , той се меси в работата на независимата съдебна система.

    Коментиран от #12, #14, #18

  • 7 Браво Шумен

    84 16 Отговор
    Протест под надслов “Шуменски юмрук срещу един тулуп" яко!

    Коментиран от #36, #45, #52

  • 8 Проф. Витанов

    19 18 Отговор
    Още като удариха бате, разбрах, че ще го бият.
  • 9 Зулум

    85 16 Отговор
    Къде е премиерът, да излезе сред народа, както Радев излезе, без притеснения

    Коментиран от #35, #67

  • 10 КЕРПИЧА

    53 8 Отговор
    НАЛИ ЗА НАРОДА МИСЛИТЕ ГЬОН СУРАТ НЯМАТЕ ЧЕСТ НЯМАТЕ .....
  • 11 Няма страшно

    16 51 Отговор

    До коментар #3 от "Корона глад":

    След изборите сутрин ще свири тръбата за сбор и чорба-каша , а вечер ще пее мюезинът от джамията!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ех, Ванчо, Ванчо

    49 12 Отговор
    Кво пра'им сега? Колко мърсотии извршу нашето Слънце да те монтира за прокурор, а ти и за кочияш не ставаш! С каскет или без каскет, все тая, ще требва да си ходиш. Точно си създаде гвардия Преторианци и ще требе да се криеш нейде по селата. Щото ако те набара Васко, не ми се мисли. Защо му се подиграваше така? Като се криеш, вземи и онзи Цеката, Кошаревския свидетел с теб, поне малко да му удължиш живота.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ммммммм

    75 14 Отговор
    Такова чудо не е било от не помня кога.Цяла България по площадите!!!!!!!!!!? Борисов какво чакаш???? Оставка.

    Коментиран от #22, #44

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 До Мордекай

    54 14 Отговор
    Прав си, 2-3 хиляди но 50 квадратни метра. От сутринта ли ви платиха, щото Господарят се е скрил в Македония с много пари, няколко шкафчета. Взимай за последно, че като му отперат шута и това брам да вземеш.
  • 18 БЕН ГЪЗАРА

    36 15 Отговор

    До коментар #6 от "Мордекай":

    Толкова бехте с автобусите ли БЕ БАБУН
  • 19 ЕИ ПАПУР

    13 7 Отговор

    До коментар #16 от "Мордекай":

    ТОВА СЕ КАЗВА НА УШЕ НО ПЪРВО КАТО СТАНЕШ СЕ МИЯТ ЗЪБКИ АКО ИМАШ СКУНКС
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    37 10 Отговор
    оставка мафия мутри
  • 21 12345

    56 15 Отговор
    Колко нагъл трябва да си за да не подадеш оставка при такава протестна вълна срещу теб?
  • 22 Ханко от село Осеня

    15 29 Отговор

    До коментар #15 от "Ммммммм":

    Цяла , цяла колко да е цяла колкото едно голямо село , това ме е цяла и половин даже не е, нищо не е , да си поиграят да си вземат стотинките и кой откъде е.

    Коментиран от #25

  • 23 Анализаторр

    30 4 Отговор
    Баце няма да мръдне от поста си. Защото това ще му е за 4ти път. До три пъти не се брои. И тогава ако народа наистина се е събудил, ще настане всенародно веселие и Баце наистина ще консолидира народната обич.
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 10 Отговор
    герб не е с обикновените хора а срещу тях
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 До Мордехай

    42 9 Отговор
    Бойче, ти ли си бе? Кога се върна от Македонско? Шехеразада с теб ли е или остана? И какво правим сега, ще се запъваме или с ритник ще си ходиш? Решавай! И видели, МС не е разрушен и кикой няма да руши. Българите теб търсят. Излез и отново им разкажи онази притча за магистралите, за еврото, за високият ни стандарт, за добруването което ни донесе. Смееш ли? Нали си смел каратист, кво се измуши в чужбина и скри като мишок. Хайде, нали си най-обичания премиер, защо се страхуваш от народа?
  • 27 Намалете парното БАНДИТИ

    41 11 Отговор
    Вижте новата далавера, която замислят Гербаджиите.
    Вместо да намалят парното с 50%, спрямо цена газ го увеличиха с 46%. От тази година освен 46%, газ намаля с още 12% - общо 58%.

    Искат да финансираме с парите от парното далаверите им със санирането.
    Няма такива бандити, оставка съд и затвор за ГЕРБ, всичките им кметове и структури, назначени от тях в прокуратура, съд, ЦИК, съд и затвор.
  • 28 Йозеф

    7 21 Отговор
    Корона + гъсти протести нема да доведе до нищо хубаво.
  • 29 0.42% на протест

    16 46 Отговор
    0.42% или около 3000 човека е точната бройка на протестиращите от Понеделник, преброени от снимков и видео материал. Всеки който не вярва може сам да провери дори и да не използва цифрови броячи и софтуерни приложения. През по-голямата част от времето протеста в София е бил около 1500 души. Фактите са си факти. Истината над всичко.
  • 30 оня с коня

    15 43 Отговор
    Тия гръмки Съобщения за Протести в различни градове започват да ми действат вече леко Дразнещо.Гледам ги какво представляват ЖАЛКАРИТЕ-ПРОТЕСТАНТИ в Окръжния ми град:Събрали се 2 файтона хора,закачили на Шията си по един картон с надпис "Мафията - вън" и гледат Страшно.Тънкият момент в случая е,че Те са се ИНСТАЛИРАЛИ на НАЙ-ЛИЧНОТО МЯСТО на Площада в Абсолютния център на града и буквално препречват Обичайното движение на Гражданите.След което следват СНИМКИ на Фографите им,които снимат ЦЕЛИЯ Площад и по този начин Протеста излиза "Многохиляден"!Аман от Йезуитски номера,които...Аз съм ги измислил!:)

    Коментиран от #38

  • 31 бай Фидан

    26 11 Отговор

    До коментар #2 от "Някой си":

    Къде виждаш патриоти в правителството и Парламента ?
    Патриоти са обикновените хора които сега са на улицата!
  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 7 Отговор
    цената на хляба скача данък скача безработица болести народа стада герб не им пука
  • 33 Протестиращ

    14 32 Отговор
    Да и в Монтана един психично болен беше излязъл да протестира.Това са протестирашите.
  • 34 0.42%

    14 30 Отговор
    3000 човека от 7 милионно население са едва 0.42% протестиращи в цялата страна

    Коментиран от #43

  • 35 как тъй ша изляза бе

    25 7 Отговор

    До коментар #9 от "Зулум":

    Да излезе премиера сред народа , ама ако вземат да го линчуват ?
  • 36 Вся фатмак

    9 17 Отговор

    До коментар #7 от "Браво Шумен":

    Вся фатмак на балабатума!

    Коментиран от #39

  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 5 Отговор
    мвр е командвана от пеевски а дпс са терористична организация помним ГАРА БУНОВО на един от убийците брат му е общински съветник и им е дигнал паметник на тия терористи да живее БЪЛГАРИЯ герб оставка съд мафията вън
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 МУХЛЬО

    3 5 Отговор

    До коментар #36 от "Вся фатмак":

    Не си слагам сам +

    Коментиран от #47

  • 40 Вълк

    6 2 Отговор
    Не пишете страната а пратестерастите
  • 41 Да да

    30 6 Отговор
    И ДИСТАНЦИОННО И МАШИННО ГЛАСУВАНЕ . ИСЧИСТВАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ ОТ 800 000 МЪРТВИ ДУШИ. ВИСОКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ 70 - 85 % . ТОГАВА ЩЕ ДОИДЕ ЧАСТ ОТ ПРОМЯНАТА В БЪЛГАРИЯ . ИСТИНСКАТА ПРОМЯНА ЩЕ ДОИДЕ ОТ НАС САМИТЕ " ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА " .

    Коментиран от #60

  • 42 политолог

    14 21 Отговор
    Корегирайте си заглавието господа мисирки.СТРАНАТА ИЗВИКАЛА-ха ха ха ха.Подържаниците на муилтимутрите милионери на БСП ,виждаме ги там + една шепа подведени люде като папагали повтарят КРЯСЪЦИТЕ на ПРЕЦЕДЕНТА,който реши да се опитва да ни втълпи ,че мутрите които го ползват като тяхна марионетка за да си опазят милионите ,са НЕ МУТРИ И НЕ МИЛИОНЕРИ.ГРЕШИШ РАДЕВ.МНОГО СА МАЛКО ОНЕЗИ КОИТО МОЖЕШ ДА ЗАБЛУДИШ..НО С ТАЗИ ФРАЗА +ВДИГНАТА РЪКА ,ТИ ВЕЧЕ СИ УПОТРЕБЕН ОТ ТЕЗИ МУТРИ и ОТ ТУК НАТАТЪК ЩЕ БЪДЕШ ИЗХВЪРЛЕН.ДО ТУК ТИ ИМ БЕШЕ НУЖЕН ,ОТ ТУК НАТАТЪК НЕ..ТАКА РАБОТЯТ ,ПОСТАВИХА ТЕ НА ТОЗИ ПОСТ ЧРЕЗ ПОСРЕДНИЦИТЕ ОТ БСП–КУРНЕЛА И ИДИОТОВА, НА КОИТО ИМ БЕШЕ МАША В РЪЦЕТЕ.СЕГА ХИТРО СИ ТРАЯТ –НИ ЛУК ЯЛИ НИ .......И ГЛЕДАТ СЕИР ,но за електората те са НЕ ПРИЧОМ,НЯМАТ НИЩО ОБЩО .ТАКА С ТЕБ Е СВЪРШЕНО ,НА НИКУМО НЕ НУЖЕН ВЕЧЕ.

    Коментиран от #46, #59

  • 43 КОМБАЛА

    7 9 Отговор

    До коментар #34 от "0.42%":

    БАЦЕ ТАКА СЕ ИЗПЪРДЯХ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАИ ЕЛА ЩЕ Я СПОДЕЛЯ И ТЯ ДУША НОСИ
  • 44 Нещо май се бъркаш

    15 22 Отговор

    До коментар #15 от "Ммммммм":

    10 ноември 1989г. и 1997г. бяха истинските протести.
    Сега това са платени провокатори и заблудени тъпанатори!
  • 45 Пълна

    4 9 Отговор

    До коментар #7 от "Браво Шумен":

    ПРОСТОТИЯ. !
  • 46 ЕИ ПАПУР

    6 3 Отговор

    До коментар #42 от "политолог":

    СПОКО бе колхозник я ПОТАПЯИ вземи въздух се задавиш
  • 47 Тихо бе фатмак

    7 12 Отговор

    До коментар #39 от "МУХЛЬО":

    Разкрих фатмаците от протеста в Шумен и почнаха да бълват змии и гущери!
  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 6 Отговор
    мутра кръв повръща пари не връща оставка вън
  • 49 ПОЗОРА

    14 26 Отговор
    Е. РАДЕВ! СРАМ МЕ Е ЧЕ СЕМЕЙСТВОТО МИ ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ

    Коментиран от #56

  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 8 Отговор
    БЪЛГАРИЯ въстана БОЙКО иди си с мир чао чао чао

    Коментиран от #53

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Хах

    8 6 Отговор

    До коментар #7 от "Браво Шумен":

    То в Шумен само фатмаци! Тръбата свири и се събират за чорба-каша и чок парасъ!
  • 53 НЕ НИКАДЕ

    12 18 Отговор

    До коментар #50 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    НЯМА ДА ХОДИ. ТОЙ СИ Е.НА МЯСТОТО НО ПОВЕЧЕТО ХОРА РАЗБРАХА ЧЕ РАДЕВ НЯМА МЯСТО НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА
  • 54 🙈🙉🙊

    8 5 Отговор
    И ще го викат всеки ден, дорде каскетко и бацун се разкарат
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 🙈🙉🙊

    7 3 Отговор

    До коментар #49 от "ПОЗОРА":

    Ти си тиква избирател бре, ко се прайш, гласувал си за кваца от тук виждам

    Коментиран от #62

  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 5 Отговор
    вън мафията мвр са шпиц команда дпс терористи герб вън БОЙКО подай оставка
  • 58 🙈🙉🙊

    14 3 Отговор

    До коментар #55 от "Червен ЗАДНИК":

    Червените задници са в ГЕРБ, като Нуню в Русе, Кваца от Плевен Баце от Банкя Цоко апартаментски, Лиляна от Чавдар и хиледи други Милиционери
  • 59 падналия ангел

    5 0 Отговор

    До коментар #42 от "политолог":

    КорЕгирай си грамотността:" Глаголът коригирам – от corrigo, като латинските прототипи съдържат различни коренови гласни, съответно е и i. Тази разлика е съхранена и в езиците посредници, през които двете думи са навлезли в езика ни, и съответно се запазва и в българския. Думата корекция е заета в езика ни през френски, немски или руски (срв. фр. correction, н. Korrektion, р. коррекция), а глаголът коригирам – през немския"
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Всички се питаме

    12 6 Отговор
    ,,А после?"После ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ще ни спаси.Не може с магическа пръчка веднага да се оправим.Особено трудно и дълго ще е освобождаването от подлогите и натегачите на ГЕРБ.МУТРИ,ВЪН!!!
  • 62 КАКВО

    7 1 Отговор

    До коментар #56 от "🙈🙉🙊":

    ОБЩО ИМАТ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕМИЕР БЕ УМНИКО?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Австрия забрани достъпа за българи

    6 13 Отговор
    Taка се случва когато се нарушават и не се спазват забраните за коронавирус..! И Нинова ви го каза: "Щом ни забраниха "Бузлуджа", ще си направим митинг в центъра на София..." И го направи, а шоуто продължава и броя на новозаразените с коронавирус нараства в цялата страна...Пък след 14 дни Бойко отново ще им е виновен, че няма достатъчно места в болниците и не е взел достатъчно мерки за да ограничи епидемията...!!!
  • 65 Българин

    16 5 Отговор
    ГЕШЕВ Е ПОЗОР! БОРИСОВ И ХУНТАТА МУ ВЪВ ЗАТВОР!!!!!!
  • 66 четящ

    12 3 Отговор
    веднага борисов и Гешев да си ходят , щом и САЩ подгрепиха народа означава край на тяхното беззаконие!!!

    Коментиран от #80

  • 67 Karosel

    4 5 Отговор

    До коментар #9 от "Зулум":

    Къде е премиерът, да излезе сред народа, както Радев излезе, без притеснения
    Коментиран от #35....... Ми той излезе бе! Толкова сте адекватни, че ядете пъпешите с корите! Той излезе, ти не го ли видя?
  • 68 гост

    3 11 Отговор
    Ще гласувам за герб . Тия къде крещят неистово не казват , кои ще ни управляват и как ще стане по - добър живота ни . Дайте предложение какво ще стане като махнем тия ! Кой ще сложим да води държавата ? Лупи или Мая ? Все стари муцуни познати до болка ....

    Коментиран от #73

  • 69 Младен

    9 3 Отговор
    Прокуратурата крие какво е питала Борисов и Горанов за Божков
    Практиката на обвинението да разпространява протоколи от разпити не важи за всички
  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    оставка БТРСОВ ГЕШЕВмутри вън
  • 71 победа

    9 2 Отговор
    Победа. Само така ! Протести до победа над мафията с каскетите
  • 72 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    герб вън
  • 73 Густо, майна!

    8 1 Отговор

    До коментар #68 от "гост":

    А тоя не го ли знаеш?! Не е ли тоя, човека който доведе до всичко това?! Не е ли тоя, дето маниполира хората?! Кой друг е управлявал бре! от Къде знаеш кой как управлява, след като само той е бил властта последните 13 години?! Толкова ли си ограничен, че да се връзваш на пропагандата му! Това ли е причината да гласуваш за нега-че той оплюва всички други?! Това не му прави чест! Не друг, а той е управлявал, друне е за последните 13 год, как може да коментира друго управление след като само той е управлявал откактсме в ес?
  • 74 Христо

    10 4 Отговор
    50 000 на площада в София.

    Големите градове са по улиците.

    Боко, мишко!

    Подавай оставка! Нямаш ход, Тикво! НЯМАШ ХОД!!!

    Гешев, часовника тиктака – арестувай го!

    Така и така си фитка, излез с чест поне от цунгцванг-а.



    П.П. От цялата страна униформените са спешени в София, от Варна 80 процента от униформения състав е изпратен в столицата плюс двете водни оръдия.
  • 75 Хаххахаххах

    5 8 Отговор
    Това ли е цяла България?100 лумпена тук,50 лумпена там?И целата провинция ,дето се е изсипала у София,селтаците дето си помислуха,че като са пили вода в София са столичани.То в София вече само мйекащи.Смях!
  • 76 Фактите Говорят!!! САМО...3 000 на

    5 4 Отговор
    ..."ПРОТЕСТА" НА... ЧЕРЕПА.."КУКУВО ЛЯТО"!!!
    99.68% ...НЕ ПОДКРЕПЯТ ЛЕПИЛАРИТЕ!😂
  • 77 Хахахахахаа

    1 3 Отговор
    Близо 200 души протестираха в Бургас бухахахаха
  • 78 Хаххахаххах

    1 3 Отговор
    Над 100 великотърновци се събраха около паметника Майка България на антиправителствен протест бухахахаха ми те са у София на квартирки чобанчетата
  • 79 Хаххахаххах

    2 3 Отговор
    Над 300 пловдивчани се включиха в протеста снощи бухахахаха
  • 80 САЩ подкрепиха народа

    4 5 Отговор

    До коментар #66 от "четящ":

    "Дълбока държава" под ръководството на милиардера Сорос oргaнизирaшe мeтeжитe, вандализма и протестите срещу Тръмп в САЩ...!!!

    "Дълбока държава" пoд ръкoвoдcтвoтo нa милиaрдeрa Бoжкoв и на "Главнокомандващия" и на червената олигархия и мафия, организират и ръководят протестите и безредиците срещу Борисов в България...!!!

    Коментиран от #82, #83

  • 81 Мдааа

    6 3 Отговор
    Както Ви и казах така и стана - че и двамата политици ни политици са двете страни на една и съща монета -единствено интересите на Сащ.
    Казвах ви че и Радев е американско протеже но само ме изкарвахте трол и какъв ли не.
    АЙДЕ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО И ВОДЕЩОТО ЗАГЛАВИЕ ДНЕС - ПОСОЛСТВОТО НА САЩ ЗАСТАНА ЗАД ИСКАНИЯТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.
    Докато не изсмучат всичките ни природни богатсва няма да спрат.
    РАЗБЕРЕТЕ , С НАЩЕ СКЪПОЦЕННИ МЕТАЛИ ДЪРЖАТ САЩ ЖИВ , И ЗАТОВА ТУКА ТРЯБВА ДА Е ЕДИИИИНСТВЕНО ТЯХНО ПРОТЕЖЕ.
    От НАЩА ЗЕМЯ извличат 36 скъпоценни метала , като златото е на 26 място.
    ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ И ПРОГЛЕДНЕТЕ НАЙ НАКРАЯ. ДО ТУКА СА ИЗВЛЕКЛИ НАД 21 БИЛИАРДА СКЪПОЦЕННИ МЕТАЛИ.
    И НИ ПЛАЩА КОЛКОТО НИ ПЛАЩАТ ЗА ТЯХНИТЕ БАЗИ ТУК - НИЩО.
    ЕЙЙЙЙЙ НАПЪНЕТЕ СИ ЕДИНСТВЕНАТА ГЪНКА .
    ВСИЧКО изкопано се товари на кораби и се обработва в заводите им в Родезия които са ОБЯВЕНИ ЗА военни зони.
    Пточетете най накрая.
    Айде стига съм писал че не искам да се самоубивам с 4 изстрела в тялото, и 3 в главата.
    Има данни колко ЧИСТИ СКЪПОЦЕННИ МЕТАЛИ ИЗВЛИЧАТ ОТ ТУК.
    САМО СЕДНЕТЕ КАТО ГО ЧЕТЕТЕ ЧЕ ЩЕ ПОМИСЛИТЕ ЧЕ ЧЕТЕТЕ ФАНТАСТИКА.
    Благодарение на наще скъпоценни метали Канада , чрез Дънди Прешъс плаща 360 долара НА МЕСЕЦ НА ВСЕКИ КАНАДСКИ ГРАЖДАНИН БЕЕЕЕЕЗЗЗМЪЗМЕЗДНО, има още 26 концесии които копаят ЕДИНСТВЕНО СКЪПОЦЕННИ МЕТАЛИ - ШВЕЙЦАРСКА, ФРЕНСКА, ГЕРМАНСКИ -3 бр. и т.н.
    Стива вече с тоя олигофрениЪм ВАШ.
    СЪЪЪЪЪББУУУДЕТЕ СЕ ОЛИГОФРЕНИ.

    Коментиран от #92, #94

  • 82 Хаххахаххах

    2 8 Отговор

    До коментар #80 от "САЩ подкрепиха народа":

    Точно така.И Радев -облъчения,дори употреби знакът на Сорос-вдигнатия юмрук.Потърсете в интернет,това е знакът на Джордж Сорос.

    Коментиран от #88

  • 83 Хаххахаххах

    2 2 Отговор

    До коментар #80 от "САЩ подкрепиха народа":

    Орбан затова поздрави Бойко,Сорос в Унгария е персона нон грата.
  • 84 Spectator

    5 3 Отговор
    Десетки хиляди на протести срещу корумпираното правителство на Бойко Борисов - това е според репортажи от България на BBC, France 24 и DW. Не вярвайте на продажните бойкови мисирки и Севда ТВ! Герботролове - скоро ще трябва да си търсите друга работа... Че пачките от чекмеджето взеха да свършват.
  • 85 Студент по криминалистика

    6 3 Отговор
    Бoжкoв нямaшe дa избягa oт зaкoнa в cкъпa вилa в Пoдмocкoвиeтo и дa прaщa кoлaжи ''oт Дубaй'' aкo бeшe чиcт, a щeшe дa e c мeгaфoн в ръкa нa плoщaдa c вac! Никoй нe e нaд зaкoнa и Кoнcтитуциятa нa Рeпубликa Бългaрия! Рaдeв ce oпитвa дa ce вживявa в ''нeщo cи'' кoeтo e нaд зaкoнa! Тoвa e тaкa, зaщoтo нe e учил дocтaтъчнo, нe e чeл дocтaтъчнo, нe e внимaвaл в чacoвeтe или e ''взeл'' диплoм зa aвиaтoр пo ''cтрaнeн нaчин'', нo никoй нямa дa му пoзвoли ''дa вдигнe caмoлeтa'' в двoрa нa прeзидeнтcтвoтo. Мoжe дa ''гo вдигнe'' нa ceлcкия мeгдaн кaтo ce прибeрe cлeд крaя нa мaндaтa му или мнoгo cкoрo, cлeд кaтo му пaднe имунитeтa зa eвeнтуaлнa държaвнa измянa, кoятo ce рaзcлeдвa в мoмeнтa oт прoкурaтуритe /включитeлнo и вoeннa/, cъдeбнитe влacти и cлeдcтвиeтo!
  • 86 Хаххахаххах

    4 5 Отговор
    Потърсете в ютуб клипа"Революшънариоус фор хайър".Вие сте участници в технологичен процес!Всички лумпени на площада,които сте.
  • 87 Тишо

    5 5 Отговор
    Забрави да включич и протеста в Горно надолнище . Смешни сте , платени и нереални и си мислите че вие сте само в тая държава !
  • 88 Мдааа

    5 0 Отговор

    До коментар #82 от "Хаххахаххах":

    Много си зле .Вдигнатия юмрук е символ на борбата на обикновенните хора , в преносен и буквален смисъл и значи Рот фронт - Обединен фронт.Символ от ВСВ срещу нацизма. Станал е легендарен символ по време на Испанската гражданска война , за рвърдо отстояване.
    Използван е за първи път от Ибарури - Но пасаран - няма да преминат.
    ОБЕДИНЕН СИМВОЛ ЗА ТВЪРДО ОТСТОЯВАНЕ НА ПОЗИЦИЯТА в борбата на хората срещу милитаризма.
    ....
    Не петни този горд символ с тази подлога Дьорн Щайн -Сорос, син на коменданта на Аушвиц, а самият той главен интендант.
    ..
    !!!!!! Все се чудя как СМЕРШ не го дадоха за храна на прасетата !!!!!!
  • 89 Боян

    7 4 Отговор
    Кото подгониха олигарсите прокуратурата им стана неудобна събудете се хора използват ви за собствени нужди.
  • 90 Васко Божков

    3 0 Отговор
    Благодаря на президента, мутрите, провалените политици и всички които ме подкрепиха. Долу Хунтата! Долу правосъдието!
  • 91 ДОЛУ ВСИЧКИ ПАРТИИ ПРЕСТЪПНИ

    3 0 Отговор
    ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВО Е ВДИГНАТ ЮМРУК , НО НЕ Е ТОВА КОЕТО КАЗВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ МАФИЯТА КРАДЦИТЕ И ПАРАЗИТИТЕ ПАРТИЙНИ !ВСИЧКИ СЕГАШНИ ПАРТИИ ДА ПРАТИМ В ЗАТВОРА , ТОВА Е ИЗХОДА !
  • 92 Влах

    0 1 Отговор

    До коментар #81 от "Мдааа":

    Това което пишеш е само върхът на айсберга Конспирацията е много по дълбока
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Спас безделника

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "Мдааа":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ ЗА КОНЦЕСИИТЕ, НО...! ЗА ДА СЕ ПРЕКРАТИ КАЧЕСТВЕНО ЕДНА КОНЦЕСИЯ Е НУЖНО ДА СЕ СЪБЕРЕ ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЛОБИСТИ, ЧИНОВНИЦИТЕ - КОМИСИОНЕРИ И КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ ПО СДЕЛКИТЕ. ЗА ТАЗИ ДЕЙНОСТ Е НУЖНО ВРЕМЕ. И АКО ЗА ВКАРВАНЕТО НА БОКО В АРЕСТА, ЗАВЕЖДАНЕТО НА ДЕЛА СРЕЩУ МУТРЕНСКИТЕ МУ ДЕЯНИЯ ПРЕДИ И СЛЕД ОКУПАЦИЯТА НА ВЛАСТТА Е ВЪТРЕШНО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ, ТО ЗА КОНЦЕСИИТЕ НЕЩАТА НЕ СТОЯТ ТОЛКОВА ПРОСТО (ОБЕЗЩЕТЕНИЯ, НЕУСТОЙКИ..) .ЕТО ЗАТОВА НЕ БИВА ДА СЕ ВОЮВА НА ДВА ФРОНТА (И СРЕЩУ ГЛ. ПРОКУРОР ГЕШЕВ). МОЖЕ ДА Е МАЛКО ГРУБ В СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ, НО В МОМЕНТА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА, КОЙТО Е СПОСОБЕН И ОВЛАСТЕН ДА ВОДИ ТАЗИ БОРБА. ТАКА, ЧЕ ПО - КРОТКО С ИВ. ГЕШЕВ.

    Коментиран от #97, #98

  • 95 ЛИЯ

    0 0 Отговор
    ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ-ИМА ЦЕНОРАЗПИС НА ДВИЖЕНИЕТО НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ-50-100-500-1500 ЛВ,СПОРЕД ИЗЯВАТА,БОЖКОВ И СИЕ ПЛАЩАТ ОТ БИЛЕТЧЕТАТА ДЕТО ХОРАТА ТРИЕХА... КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ЧЕРЕПА...БЕДЕН НАРОД
  • 96 инчхай

    0 0 Отговор
    ШАЙКАТА,ХУНТАТА,МАФИЯТА и МУТРИТЕ вън ревизия и затвор
  • 97 Мдааа

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "Спас безделника":

    Аз пиша за театъра който се разиграва от американците с двамата техни актьори, какво общо има Гешев тука.Като се опитват да представят Радев за човек от народа , а той играе тази роля много успешно. Макар че той е ВЪРЛ американски възпитаник. Завършил е военна академия в Сащ, а там се канят само много проверени и верни хора, после и много курсове пак там .
    Но най вече договорите които подписа в Румъния като главнокомандващ на БА. Най вече за концесиите е важно, но Сащ, Канада, Франция , и Германия няма да допуснат да станат пак наши. А доколкото си споммям за Гешев нищо не съм писал пиради това че е вътрешна политика на тази територия. Тука е важно България да си върне всички природни богатсва. А неусъойките са направо смешни при добива на толкова скъпоценни метали тука , най вече 13 най скъпи които са 100 000 за грам и стигат до милиони за 1 грам.
    Но това е само фантазия за мен.България да се въздигне от бунището в което я навряха зачадните "демократи".
    ВСИЧКО ще направят за да продължи този добив.
    БАЯ "САМОУБИЙСТВА" И "ПТП" ЩЕ ИМА ЗА БЛАГОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА.
    Ние сме най богатата страня на скъпоценни метали. Дори Русия не изкарва толкова злато колкото малка България. Русия миналата година изкопа 12 тона злато.
    А тука само Дънди Прешъс 8 тона . А има оше мноооого концесионери
    Но нищо няма да стане, пак ще ни грабят както са го правили винаги
  • 98 Мдааа

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "Спас безделника":

    А най вече ми е болно че в сравнение с наще природни богатсва Норвегия е "бедното сомалийче", но там всичко е национализарано. А тук сме като във вица за Българите в ада.
    Разучавам история десетилетия и генералният извод е че Българина си пати ЕДИИИИИНСТВЕНО И най-много от друг Българин, а не от 500 год. от турци , башибозуци, 200 год.от византийци, татари и др.
  • 99 Бивш служител на МВР

    0 0 Отговор
    Браво г-н Гешев. Продължавай те да преследвате боклуците в Р. България и ги мачкай те наред. Народа е след Вас. Успех г-н. Гешев.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове