Last news in Fakti

14 Юли, 2020 17:05 8 075 23

В деня на кървавата катастрофа на АМ Тракия: ТИР изпреварва в аварийната лента с бясна скорост (ВИДЕО)

  • тир-
  • аварийна лента-
  • изпреварване-
  • катастрофа-
  • ам тракия

Шофьорът изпращал целувки и надувал клаксона

В деня на кървавата катастрофа на АМ Тракия: ТИР изпреварва в аварийната лента с бясна скорост (ВИДЕО) - 1

ТИР лети с над 100 километра на магистрала „Тракия” и изпреварва автомобили в аварийната лента. За поредния абсурден случай по родните пътища сигнализира читател на TrafficNews.

Нарушението е станало в деня на жестоката катастрофа, в която петима загубиха живота си при инцидента на 163 км на аутобана. Както стана ясно камионът се е движил в посока Бургас, когато се преобърнал, навлязъл в насрещното платно за движение и избухнал в пламъци, но огънят бързо бил потушен. Наложило се е пожарникари да режат петте автомобила, за да измъкнат пострадалите и загиналите. 

Няколко километра след страшното меле, в област Стара Загора, водач на ТИР наруши редица правила, рискувайки живота на пътуващите по магистралата. На отсечката, където ограничението на скоростта е 90 км/ч., тежкотоварната машина изпреварила колите, а и камион, по аварийната лента. Нещо повече – скоростта на ТИР-а била много над ограниченията.

По думите на свидетели, камионът е изпреварвал и друго тежкотоварно превозно средство, отново по аварийната лента.

„Докато ни изпреварваше се радваше, изпращаше целувки и надуваше клаксона. Вместо да изпраща целувки и да изпреварва от аварийна лента, може да се съсредоточи върху пътя и да помисли, че на мястото на онези хора можеше да е той. Нека бъдем по-добри на пътя, всички имаме семейтва, които чакат да им се обадим, когато пристигнем”, възмути  се читателят ни. Той е успял да улови номера на камиона, както и действията на шофьора.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    58 5 Отговор
    Докога КАТ ще се правят, че не виждат чуждестранните нарушители на пътя? ДОКОГА?

    Коментиран от #3

  • 2 Сичко тирове на Вагони

    32 4 Отговор
    с Же пето.
  • 3 АзАз

    66 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    СВ 9967 МТ
    Доста български ми изглежда номера...
    Такива трябва да се съдят и в затвора. Ако на някой човечец му е изгаснала количката и е в сервизната лента ще го помете и прати на оня свят...
  • 4 6892

    7 24 Отговор
    И това какво общо има?
    каква новина може да бъде това>
  • 5 СтарТИРаджия

    29 1 Отговор
    Към 1, 2 и 3! Колегата, че е за ..... е, ама?! Две недели надвечер подред, имам "честта" да се движа с личния ми автомобил в якия трафик от Бургас към София. Та няколко пъти случвам на групи от по 15 - 20 автомобила, движещи се с около 180 км/ч в изпреварващата лента, буквално багажник в багажник! Абсолютни камикадзета! А незнам как да опиша как предната неделя един донор, нервен че се движат "само" със 180, изпревари една такава група на ръба до мантинелата, на разделителната ивица! На сантиметри от колите. Почти съм убеден, че някои от "летящата" колона дори не разбра какво се случва! Направо ми падна ченето... 😳🙄😱!!! Та такова чудо как да се коментира, а?!
  • 6 Циклопата

    15 6 Отговор
    Тракия е най-долнопробната магистралчица в европа. Дори в Албания пътищата са по-добри! Винету само разправя магураджийски лафове от 90те год. 10 год стигат!
  • 7 Колоездач

    4 1 Отговор
    Ето затова избягвам да минавам по магистали. Освен, че е забранено. Но как например да стигна по асфалт до с. Боснек или Чуйпетльово, ако не мина от Студена или от Долна Диканя по магистралата?
  • 8 Do gost1

    8 0 Отговор
    Номерът е български София.

    Простите хора за съжаление са нещо повече от необходимото.
    Нашите не са по-добри... Култура на шофиране...

    Коментиран от #9

  • 9 Простите хора навсякъде

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Do gost1":

    са повече от необходимито. Но в нормалните държави има катаджии които ги контролират. У нас катаджии няма, или поне не вършат никаква работа.

    Коментиран от #15

  • 10 Алоу министъра

    1 1 Отговор
    тия камъна са в твойта градина, самосезирай се и направи нещо, бе!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Тодор

    3 0 Отговор
    В Германия има магистрална полиция. Ай някой излезе от ТИР лентата, или бърза и изпреварва, спират го, пълна и бавна проверка и освен глобата, язък че е бързах!

    Коментиран от #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Камион

    0 3 Отговор
    Вие сте слепи БЕ. Не виждате ли че тоя- тая НАРОЧНО се движи бавно пред камиона снима в огледалото и пречи на движението.....Аман от тъ...ри по пътищата...
  • 15 Всички

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Простите хора навсякъде":

    са командировани на протестите...
  • 16 1234578

    5 0 Отговор
    Там около Чирпан има едни 5-10 км на "бабуни" през десетина метра от много години. Има заначение, кой се осрал с тях дали Станишев, дали Сакскобургодски. Но май давноста ги сасява от търсене на отговорност. Но има значение, че вече цяла мандат "великия строител" на магистрали и санировач на панелки за 2 000 000 000 лева. И великия купувач Шкембе воевода на ненужни скъпи американски изтребители за $1 300 000 000 долара. Не можаха да намерят тези 4 години няколко милиона да ремонтират участъка.
  • 17 Шофер

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Тодор":

    Бате не се възбуждай,каде в Германия има тир лента? Ходи си паси патките,оф изФинявай ама тогава немое се фукаш у малата къФ си тираджия (ако знаеш какво е ТИР)
  • 18 Протест до дупка

    2 0 Отговор
    Този е от #хунтата. О С Т А В К А
  • 19 Дядо с мотика

    5 0 Отговор
    Всичко е възмажно в държавата Абсурдистан! Няма закони,няма независим съд и прокоратура няма конституция всичко е в ръцете на този който има пари и власт! Няма закони има съдебна практика която е разбира се в полза на този който има пари а не в полза на истината! Жалка картинка е нашата татковина! Забравете за права ,демокрация и независима съдебна система това е държавата ни не България а Абсурдистан това е името! Обречени хора с тъжни лица които не вярват вече в нищо! Обречени пенсионери на глад и мизерия и млади хора не вярващи вече в нищо живеещи ден за ден за едното парче хляб това е! Това ли е хубавото Бойко май трябва да прочетеш приказка за стълбата! От върха май виждаш само пълни чекмеджета а не обезверен народ!!!!!!

    Коментиран от #23

  • 20 бай дончу перчема

    2 0 Отговор
    Драги зрители, продължавайте да събирате капачки за да има за още оръжие , скапани пътища, короновани болни, реклами на боклуци, и надути пуяци в гербеското събрание ! Докато не излезете всички до един и да пометете оялата се дебелогуша нагла управляваща сган, нищо няма да се промени. И после добре мислете за кого ще гласувате, зщото всички избори са купени предварително от краварите оттатък океана.

    Коментиран от #22

  • 21 аграро

    0 1 Отговор
    Тази реколта конопс е отлична, невероятен ускорител
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 демокрация

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Дядо с мотика":

    Да доем да те опраим, а? Я се виж, само тъпчеш!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове