Last news in Fakti

16 Юли, 2020 11:53 6 434 35

Лидерът на ''БОЕЦ'': ''Експертно правителство'' е мечтата на Доган от 2 години (ВИДЕО)

  • боец-
  • георги георгиев-
  • протест

Днес от 16:00 започва националният протест, организиран от гражданско сдружение ''БОЕЦ''

Лидерът на ''БОЕЦ'': ''Експертно правителство'' е мечтата на Доган от 2 години (ВИДЕО) - 1
Кадър: ''Честно казано с Люба Кулезич''

''С оставките на Горанов, Маринов и Караниколов министър-председателят Бойко Борисов мисли, че ще се спаси. Този път дърпаме главния шалтер''. Това каза лидерът на гражданско сдружение ''БОЕЦ'' Георги Георгиев в предаването "Честно казано с Люба Кулезич", излъчващо се по ТВ Евроком.

''Този сценарий с правителство в рамките на това Народно събрание, някакъв тип ''експертно правителство'' -  това е мечтата на Доган и ДПС от две години. Това ли искаме?'', запита Георги Георгиев.

Георгиев допълни, че ако вотът на недоверие, който БСП внесе, бъде приет, премиерът няма да признае, че пада от власт заради протестите.

''Борисов е свален от гражданите на площадите, от българските граждани, осъзнали мафиотската и мутренска същност на това управление, на този модел, зад който стоят Пеевски и Доган, а Борисов е тяхна марионетка'', заяви още лидерът на ''БОЕЦ''.

Днес от 16:00 започва националният протест, организиран от гражданско сдружение ''БОЕЦ''. Първите му две искания са оставка на правителството на Борисов и оставка на главния прокурор Иван Гешев.

Цялото интервю на Люба Кулезич с Георги Георгиев и други представители на ''БОЕЦ'' можете да изгледате след 1:03:55 във видеото:

 


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе не искам да умаловажавам работата му

    13 37 Отговор
    Ама е много грозен хахахахха
  • 2 давай

    4 37 Отговор
    Да идват лотарииките...
  • 3 Не трябва

    48 3 Отговор
    да се успокояваме и заспиваме отново. Трябва да сме силни и да вярваме че можем да свалим Диписето от власт. Народа е велика сила когато се събуди.
  • 4 БойкУ БурисоФ

    16 10 Отговор
    Довечера ги чакаме толупите с танковете.
  • 5 Ти си човека Георгиев

    30 12 Отговор
    С теб сме!!!
  • 6 Експериментът Беров

    5 4 Отговор
    ... е на ход.
  • 7 Велико народно събрание

    19 4 Отговор
    Решението за свикване трябва да идва от най-малко 2/3 от всички народни представители, т.е поне 160.
    След като това решение бива гласувано положително, в рамките на 3 месеца се насрочват избори от Президента на Република България.
    След избиране на ВНС, Народното събрание, взело решение за свикването на ВНС, се разпуска.
    Състои се от 400 депутати, за разлика от постоянно действащото Народно събрание, съставено от 240 – цели се по-широко представителство, поради значимостта на работата на учредителния орган.
    Важно! Въпреки че може да изменя Конституцията, ВНС не може да се произнася по всички въпроси, които сметне за добре, а само по тези, за които е изрично свикано! Щом го направи, следва да преустанови работата си и да се разпусне.
  • 8 Отвратен

    32 14 Отговор
    Хайде сега и партията на Иво Прокопиев ще си направи PR на гърба на протестиращите. Все едно те няма да излязат на улицата, ако БОЕЦ не оглавят протеста. Хубаво гледайте и помнете кой какво прави тия дни, защото много от маските ще паднат. Сега е лесно да "организираш" протест, хората са гневни и така или иначе ще излязат на площада. Има една единствена партия, която винаги е била опозиция и която всячески се опитваше да събуди народа през последните години. Вижте колко протеста има организирани от Възраждане и Костадин Костадинов и колко от пишман опозиционери като БСП, Атака и Боец. И забележете, че в момента Възраждане са една от малкото партии, които не се опитват да трупа дивиденти на гърба на гневния народ. И все пак, най-добре е да настояваме за промяна в конституцията. Не искаме партии, искаме личности!!! Видяхме до какво води колективната БЕЗотговорност!!!

    Коментиран от #15, #22

  • 9 Фактъ

    33 2 Отговор
    Мафията Герб - ДПС вън , ЗАВИНАГИ !!!
  • 10 Фактъ

    28 3 Отговор
    Мафията Герб - ДПС вън , ЗАВИНАГИ !!!
  • 11 Тия хора наред ли са?!?

    30 0 Отговор
    Това не може да се случва в европейска демократична държава в 21 век. Трябва да си много дебелокож, за да се правиш, че всичко е наред. Народа е суререн и винаги има тежката последна дума.
  • 12 ммм

    14 18 Отговор
    Къде бяхте досега, бе? Какъв "боец" сте?
  • 13 Сделано в СССР

    12 31 Отговор
    А как ще се нарича правителство съставено от Президент, който е проект на Москва, съветван този път не от шиши, а от черепа ? Само свикване на ВНС може да избегне този сценарий .

    Коментиран от #14

  • 14 даммм

    12 18 Отговор

    До коментар #13 от "Сделано в СССР":

    Ще се казва "хазартно правителство" и целокупния народ ще търка билетчета, друго няма да се работи.
  • 15 Копейкин

    13 23 Отговор

    До коментар #8 от "Отвратен":

    Хаха, точно Костя копейкин ли даваш за пример ? Пудела на Гуцанов ли ? Я погледни как си е закупил къща за 250 000 Е от Гуцанова за 200 000 лв. Симпатии или нещо друго ? Костя за копейки е готов на всичко . Овърша всички партии .
  • 16 Какъв

    9 23 Отговор
    Си ти бе Георгиев? НЕ ИСКАМ ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! НЯКОИ НЕ ТЕ ДАВА ПРАВОТО ДА ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ
  • 17 БОЕЦ

    4 21 Отговор
    Протест до дупка. И сме по-красиви, и сме по-често и сме по-умни и по-добри! Направо да ни дават властта. Никакви служебни кабинети или избори. Радев премиер и Божков президент!

    Коментиран от #28

  • 18 НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ

    11 24 Отговор
    ЧЕ АКО ИМА НОВИ ИЗБОРИ ПАК БОРИСОВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ? ЗАЩО ТОГАВА ТОЛКОВА СЕ МОРИТЕ ДА ГО СВАЛИТЕ.? ПРОСТО НЯМА КОЙ ДА ГО СМЕНИ! ВСИЧКИ ДРУГИ ДА ЕДНА КРЪГЛА НУЛА
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 3.14К

    18 3 Отговор
    Един съвет от мен. Всеки който се е обявил за свалянето на Борисов и Гешев ,не трябва да напада нито една партия и формация и лидери, които са показали че го желаят. Когато дойдат изборите всеки да си прави кампания , но да има етика и морал. Сега не е момента за разделение. Мислете!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Прост въпрос

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Отвратен":

    Много добре казано. И на малките деца им е ясно, че днес така или иначе протест ще има. Ако аз вчера се бях появил по някоя телевизия и бях призовал хората да излязат по площадите, това означава ли, че аз съм организирал протеста?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Моля

    7 8 Отговор
    Ти луд ли си бре от кои хора свален Бойко от платени наркомани на Божков ли. БСП изгони хората още през 1990/2000от бьлгарска земя забравил си аааа колко млади хора по времето на БСП избягаха от България оставиха си семейството децата за да могат да работят извън България станаха подлоги на Италия Германия Франция и др подигравани и мачкани. Какво ли знаеш ти цял живот си ял сьс златна льжичка дреме ти на к..... А за народа вземи се скрий грозен прьч
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Здрасти

    6 5 Отговор

    До коментар #23 от "Христо Иванов оставка":

    Въпросният Иванов е не Успял депутат знаят го всики и колко е корумпиран по интересувате се от хората в родния ми край една добра дума няма да чуете паница долна
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Хайде лека

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "БОЕЦ":

    Ти добре ли си или маитапи си правиш😱😉😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
  • 29 Гост

    5 6 Отговор
    Не господин(забравих ви името), народа сам организира своя протест, вие само си присвоявате заслугата. Колко протеста имате организирани преди това, защо не подкрепихте единствената партия, която организираше протести досега - Възраждане? Защо така наготово? Народа вече се събуди, не искаме партии, искаме личности. Личности, които да си поемат отговорността, когато няма резултати! С партии до никъде няма да стигнем!

    Коментиран от #30

  • 30 Копейкин

    6 3 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    Народа не сте Вие от Възраждане . Вие сте една шепа русофили, на които Гуцанов и Дънката подхвърлят копеки . Доживях да видя Гуцанов да вика "Долу мафията" . А копейкин плътно до него. Вземайте си фатмака и в Сибир .
  • 31 Чукча писател

    6 3 Отговор

    До коментар #23 от "Христо Иванов оставка":

    Това ли успя да Ви роди главите . :)))) Е, щом русофилите това само измислихте - идва ви края.
  • 32 мутреси

    4 3 Отговор
    Георги Георгиев- паша ефенди, Люба Кулезич- соц. мутреса, сега не ефенди... Те ли ще раздават морал.. Марш където ви е мястото плашоци тлъсти.
  • 33 Мнение

    1 3 Отговор
    Аз за тукашни политически пародии няма да гласувам повече , тръгват си едни разбойници, за да дойдат други, вече 30 години. Германците да помагат и да пращат специалисти, иначе оправия нема да има

    Коментиран от #35

  • 34 Алеко КАН

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Христо Иванов оставка":

    Ти си трол на Мафията защитаващ корупционерите мафиоти в България! Няма по последователен политик от Христо Иванов относно това България да стане наистина правова за всички/а не за само за избрани/ хора в България! Това е единствения министър САМ напуснал поста си след отказа на Бойко и сатуквото да се нарлави реална съдебна реформа , а не поддържане на наследеното от комунизма беззаконие , бранено от безотчетния главен прокурор и довело до това 30 години да няма осъден политик!!! Отрицателната карма която трупате върху наследниците си такива като теб Тролове - ще ви отмъсти рано или късно!
  • 35 ke da

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Мнение":

    Трол си на Мафията искаш да откажеш хората да гласуват, но не си познал! Разбрахме ви проклетата платена семка и последователно ще ви откажем от вредния за вас и обществото навик, да обслужвате мафиотите които ви плащат! Кармата ще ви отмъсти, ако не на вас то на наследниците ви!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове