Last news in Fakti

18 Юли, 2020 11:08 6 459 55

Дачков: Грешка ще е, ако протестите спрат с оставка на Борисов

  • явор дачков-
  • протест

Според журналиста ДПС държи от съдебната власт, през МВР, до всички обществени поръчки

Дачков: Грешка ще е, ако протестите спрат с оставка на Борисов - 1
Снимка: Гласове

Премиерът Бойко Борисов загуби легитимност, защото той позволи на Делян Пеевски и ДПС да управлява почти цялата държавата. Това е най-големият проблем. Властта в България не е легитимна, защото един 38-годишен мафиотизиран олигарх командва всичко - от съдебната власт, през шефа на Районното управление в Бургас, до всички обществени поръчки, търговия с оръжие и каквото се сетите. Тук вече се разпада цялата държавност и целия смисъл да има управление с легитимен министър-председател. Това каза журналистът Явор Дачков в ефира на БНТ.

"Как ще се развият нещата зависи от това как Делян Пеевски и ДПС ще конструират властта, за да останат. Те са там от 20 години, управляват и е много важно да се знае, че спирането на протести когато Борисов подаде оставка ще бъде фатална грешка. Трябва да се отстрани Пеевски, зад него Ахмед Доган и въобще ДПС, за дълго време от възможността да управляват и да са във властова конфигурация", каза още журналистът.

Тук няма никакво съмнение Борисов е изпаднал в паника, нарече Пеевски няколко пъти Шиши, Борисов е много страхлив и никога не си позволява такива неща, ако е в рационалност и здрави инстинкти и дали оттук нататък спойката на ГЕРБ с лице за премиер Томислав Дончев или Деница Сачева ще пренаредят картите. Но ДПС и Доган, и Пеевски, са с Борисов плътно от 2013г., преди това го подкрепяха не толкова силно, през 2013г. ДПС опита с БСП, но не се получи. Протестиращите срещу Пеевски тогава направиха спойката на Борисов с ДПС", обясни Дачков.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тотално

    101 10 Отговор
    изриване , съд и конфискация !

    Коментиран от #18

  • 2 Хунтата

    33 15 Отговор
    Ние сме вездесъщи
  • 3 Прав е

    42 14 Отговор
    Дачков, ама едва ли?! Всичко е заради патоците, а не заради корупцията, краденето и въйпиющата всеобхватна некомпетентност на членовете на тиквената компания, подбрани от Гуменката.
  • 4 Последния Софиянец

    48 10 Отговор
    Горкия Боко.Всичките министри са на ДПС и патриотите.Спешно оставка и нови избори,че да си вкара свои.ха ха ха ха
  • 5 NikNay

    26 62 Отговор
    Пачките на Борисов, пачките на Нинова, пачките на Радев, на Пеевски, на Доган и на който искате нямат никакво значение за вашият стандарт на живот и цените и заплатите не се определят от тези хора! Вземете им пачките, свалете ги от власт, похарчете ги и след половин година пак ще протестирате озлобени и бедни, защото сте неспособни и ще търсите пак хора с пачки, на които да им ги вземете и да похарчите и тях. Това сте вие комунистите в две изречения!

    Коментиран от #6, #20, #33, #42

  • 6 Ти, баце...

    15 16 Отговор

    До коментар #5 от "NikNay":

    Наистина ги разбираш нещата
  • 7 Ххх

    45 11 Отговор
    Струва ми се, че Дачков е прав. Нашите политици изключително много се страхуват от Доган, Пеевски и ДПС. Така беше със Станишев, така е и с Борисов. Може би се страхуват от тази партия да не разиграят етническата карта. А общата ни граница с Турция и войнственото поведение на Ердоган изглежда предизвикват допълнителни страхови тръпки по гърбовете и на двамата. В много от възловите гласувания в парламента ГЕРБ получиха решаваща подкрепа от партията на Доган, въпреки нееднократното и позициониране като "опозиционна" на сегашното управление. Но няма как да оправдая Борисов и Станишев за страха и малодушието им. Изглежда и личното им финансово обогатяване е свързано с този модел. Ще има за ДПС, но ще има и за тях. И в името на тяхното имане те си затваряха очите за безобразията на етническата партия. Изхождайки от принципа на краля - слънце Луи XlV - след мен и потоп

    Коментиран от #30, #46, #52

  • 8 Активист на БКП

    37 14 Отговор
    Оставка съд затвор и отнемане на имущество придобито по време на мандата на ГЕРБ!!! Отнемане на гражданските права за 25 години !!!

    Коментиран от #10

  • 9 перничанин

    33 20 Отговор
    Това което казва Дачков е хубаво , но е УТОПИЯ или гражданска война. Виждате какво може един олигарх в изгнание (Бошков), а според всички Пеевски е по-силен от Черепа. Като прибавите и Доган и работатата става дебела. Всички говорят хубаво, но защо никой не е казал как да стане. Полицията била на Пеевски, тогава кой ще го арестува. Прокуратурата била на Пеевски, кой ще го съди. Президента първо бил с Пеевски, сега е с Бошков, кой ще ги спре. Протеста е на Президента т.е. на Бошков, какво правим? Хаджигенов е на Цветан Василев, Бибикян на Бошков, Възраждане на КГБ, БОЕЦ са на този кйто дава повече пари. Нинова главата ще си откъсне да обяснява , че не е с Доган, но тия които искат да я бутнат (и ще го постигнат) са твърдо за съюз с ДПС и с дявола дори, за да са на власт, че са огладнели здраво. Та, Дачков хубаво задава въпроси, то това всеки го може (и аз мога), но решение никой не се наема да даде. А , лафове от типа" да бутнем Борисов и като ме изберете мен , ще ви оправим за 800 дни" сме ги чували , а и както видяхме , за 800 дни се оправят само тези във властта, другите още 30-40г преход.
  • 10 КГШ

    32 10 Отговор

    До коментар #8 от "Активист на БКП":

    Освен това лустрация на всички участвали в управлението при ГЕРБ без право да заемат държавни постове поне пет години.

    Коментиран от #13, #15

  • 11 МаминСладък

    25 13 Отговор
    Грешката ще е ако не се направи нов НАРОДЕН ТРИБУНАЛ и не се раздадат присъди като при Народния Трибунал след девети септември 44-та.
    Защото такива именно "ЕнтелЕгентЕ, Държавници и Цвят на НАцията" са били тогава репресирани! Именно такива, виновни за 2 национални катастрофи, за репарации искани от България, разни прокурорчета, Гешевци, Бокувци, маки на нацията " и т.н. са тия дето са били премахнати и им е било конфискувано всичко!
    Грешка ще е ако не поискаме дасе махнем от зависмостта НАТО и ЕС, които изпомпват държавата и опростачават и наркотизират децата ни, за да бъдат матрЯл, който да могат да командват лесно.
  • 12 док менгел

    16 5 Отговор
    бацо- мишето сърце ,е и тотален патологичен лъжец,но най интересното в неговота клиника е ,че той си и вярва,вярва неистово ,мисля ,че една терапия с 360 v ще е успешна
  • 13 Ангелова

    11 6 Отговор

    До коментар #10 от "КГШ":

    А децата и внуците на комунистите?!

    Коментиран от #17

  • 14 Историк

    0 0 Отговор
    https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%B5%D0%B9%D0%BB_%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2
    Ето как ще стане.
  • 15 МаминСладък

    27 1 Отговор

    До коментар #10 от "КГШ":

    Не само от ГЕРБ! Всички участвали в управлението на държавата в последните 30 години. Всички "бизнесмени" дето не си знаят парите, прокурори, съдии, адвокати, частни съдии изпълнители, лихвари, "Лафки", "тотализатори" , черепи, очи, маргини, илиеви и още много такива! Само след това може да се почне на чисто, но трябва присъдите да бъдат много сурови и публични, за надзидание на всеки, който си помисли да краде живота на 2 поколения и да лиши от достойни старини хората, които са строили тази страна и са дали живота си, за да направят живота на децата си по-лесен, всичко това е било ограбено от една шайка!
  • 16 Лейка

    13 8 Отговор
    Даче, що се показваш сега? Знаем чии си и какво чудо си. Нагаждач в изчакване и засада. Иначе мълчание пълно, защото да си отлетял веднага.
  • 17 МаминСладък

    28 5 Отговор

    До коментар #13 от "Ангелова":

    Няма комунисти, няма Гербаджии! Всеки който е крал и е излъгал народа си трябва да мине под ножа! Тук не става въпрос за партийна принадлежност и тя не бива да бъде чадър за никой!
    Суров съд със сурови присъди! Само това е спасението!
    Инак през десет години, когато ни писне, ще правим митинги, а някой ще ги яхва и ще се намърдва във властта и теглото ще е безкрайно!
  • 18 ГешеФ

    8 14 Отговор

    До коментар #1 от "Тотално":

    Къв съд бе?Ние държим всичко и съд и прокуратура.Със съд не можеш да ни уплашите.Имаме само един проблем и той е,че изтървахме боШкоф в чужбина.Ако бяхме го арестували,сега щяха да му праят помен 6 месеца.
  • 19 no name no face no number

    15 8 Отговор
    Правилно никакво спиране трябва да сменим системата на управление и контрол на избраните от народа както да се създаде възможност за онлайн референдуми по всички важни въпроси касаещи България,а също и поддържане на онлайн рейтинг на бъдещите управляващи и безмандатна смяна при издънки.

    Коментиран от #32

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Николай

    11 16 Отговор
    Дачков да каже колко получи за разпрстраняване на историята с костинбродските бюлетини
  • 22 В сравнение

    12 7 Отговор
    с чумата ГЕРБ, коронавируса е като лек сутришен махмурлук.

    Коментиран от #35

  • 23 Диамантената ръка

    28 2 Отговор
    Мутрите ще са вън, споко. Докато кукловодите сложат на тяхно място нови. Работата е изтървана още 1990 г. и вече 30г. берем плодовете. Смениха се и Беров, и Виденов, и Костов, и царя, и Станишев, и Орешарски, сега и Борисов. Това не са мутрите, а инструментите на мутрите...
  • 24 Дачков е

    13 8 Отговор
    абсолютно прав.
  • 25 ares

    11 25 Отговор
    ГЕРБ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА.НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ТЕРМИНАЛ 2 ГО ЧАКА.ИМА МНОГО КЛОЗЕТИ И ЧИНИИ ЗА МИЕНЕ.ГОСПОД БОГ ДА ДОЙДЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА ЛУМПЕНИТЕ И ЦЪРВУЛИТЕ ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ТАКИВ.

    Коментиран от #31

  • 26 Ето кое

    17 11 Отговор
    Борисов и шайката. Как не го е срама да губи времето на толкова хора. Не само тези по площадите. Закопа държавата.
  • 27 хадес

    12 6 Отговор
    Забрана със закон на пария гроб и дпс
  • 28 ГЕШЕВ

    9 6 Отговор
    А аз знам . че ти си " ДЯСНАТА РЪКА " на Цв. Василев !!! Имам материяли.за връзките ти със Белград......имам и СРС-та гагво си говорите....какво те съветва. ………………………………..СКОРО те почвам и тебе ..".ГАБРОВСКИ СЕЛСКИ " !
  • 29 гост

    14 10 Отговор
    Това е истината.БРАВО ДАЧКОВ , дано повече хора прочетат статията.
  • 30 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    8 9 Отговор

    До коментар #7 от "Ххх":

    "След мен и потоп!" са думи, изречени от римския император Нерон, управлявал от 54 до 68 год. преди новата ера, а на Людовик XIV-ти принадлежат думите: "Държавата това съм аз!". Именно този девиз следваше Бойко Борисов през 10-те години на своето управление. Той ще остане в най-новата българска история като пример за абсолютна монархия в условията на парламентарна република.

    Коментиран от #44

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Много добра идея

    12 1 Отговор

    До коментар #19 от "no name no face no number":

    Ето ви пример Пеевски! Човека не ходи на работа не се знае къде е, ако имаше рейтингова система да бе аут 👎🏼 до сега поне 1 000 пъти! Като него още с лопата да ги ринеш в парламента! Затова и заради още много причини... Оставка на хунтата и Ремонт на Държавата !!!
  • 33 Хахаха

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "NikNay":

    Много си умен бре (колкото на агънцето майка му). Нали тия с пачките са баш комунистите бре овцо. Кой от тия не е за съд? Подлога смотана.
  • 34 Мафиотски журналист

    13 6 Отговор
    Явор Дачков е журналист на мафията. През 2012 в Брюксел имаха доста срещи той и Патрашкова със Слави Бинев за да обсъждат медийното отразяване по случая с Алексей Петров. Лично съм ставал свидетел на това. Не му вярвам на този плъх, псевдо борец срещу мафията.
  • 35 Приготви се

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "В сравнение":

    Да го изживееш този махмурлук,отворко
  • 36 Йордан

    9 0 Отговор
    Доган и Пеевски разчитат на етническата карта,но след като държавните милионери са персона нонграта в Турция и тук са висящи.Разчитат на простотията,ама няма да мине!
  • 37 Храчков,

    2 1 Отговор
    Този тюрлюгювеч от цар, ченгета,агенти/мутри,недоучили демократи,политикономисти,випондци,куфелни професори и друга общонародна измет се сготви от няколко белозъби,беловласи старчета, които искат да яхнат протеста на младоста на нацията с Минеков-син и Станкушев,духовен син на БатеТо.
    От пръдня боя не става,но в БГ опитите за "иновационен пробив" продължават
    А,Храчков,и ти си щтрих от пейзажа....
  • 38 НИЩОЖЕСТВОТО от Долни Дъбник

    2 0 Отговор
    Ха-ха-ха, кой ви брой бе ...пилци!?!
  • 39 Подхуев

    9 1 Отговор
    Кого ще изкорените...та Вие на един паднал на улицата от грабеж не искате да помогнете и бягате като пилци?!В тази територия първо и най-важно се направи обезкървяването - най-читавото, будното и непонасящо безобрзията.. се прогони/ над 2 милиона млади хора ги няма. а те бяха на митингите на СДС, те разбиха и палиха Нар.събрание.Те правиха барикадите по тунели и магистрали.Днес в Бг живеят мекооотели...хора безлични,безгласни,съгласни..Те и за минималната заплата здравето си дават, кредити за телефони вземат..Другите - внуци и деца на мафиотите - партииц и дс агентите - те са назначени като администрация от - до, на хранилката от данъци и глоби..на корупционните гишета.., а третите - те са полицаи и охранители / чисти еничари - с привилегии, храна,облекло,болници..и 40заплати на 45години пенсия накуп, за безделието и чадъра над всяка престъпност.Останаха гетата..ми те работят на ишлеме - колкото им каже и каквото им каже политика и местното МВР.Та какво ще изкорените бре...
  • 40 ТЪПОТО биковче

    4 3 Отговор
    ТИНЯТА да си мълчи и слуша!
  • 41 Социалист от миналото

    9 8 Отговор
    Протестите до седмица вече ще ги няма. И без това те не са никакви протести а са само едва 2000 души в София и под 1000 за всички останали градове. Хората са събрани от кол и въже от различни формации. всичко останало са лъжи и манипулации за десетки хиляди. Достоверната бройка е между 2000-3000 за цялата страна преброени ръчно и със софтуерна програма за разпознаване. Протестите нямат сила и енергия и достатъчна масовост и затова няма фа доведат до нищо съществено и ще приключат до една седмица или ще останат символични.

    Коментиран от #43

  • 42 Идеята е добра

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "NikNay":

    да им вземем пачките първо - за после не се притеснявай. А - да не изгърмиш и ти?
  • 43 Ного си напреднал

    5 3 Отговор

    До коментар #41 от "Социалист от миналото":

    Публикувано във факти.бг: Достоверната бройка е между 2000-3000 за цялата страна преброени ръчно и със софтуерна програма за разпознаване. :) :) :)
  • 44 Ххх

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ":

    След нас и потоп! (на френски Après nous le déluge) е известна фраза, приписвана на Мадам дьо Помпадур и показваща цялостното отношение на нейния любовник крал Луи ХV към управлението. Познат е и вариантът "След мен и потоп!" (Après moi le déluge), тоест от името на самия крал.
    Според легендите фразата е била произнесена през 1757 г. по време на Седемгодишната война, след злополучната за Франция битка при Росбах. Там протежето на Помпадур маршал дьо Субиз се разкрива като некадърен и безотговорен военачалник и фаворитката понася сериозни упреци за назначаването му. Става очевидно, че тя бърка дворцовите интриги с външната политика. Накрая утешава разстроения крал с тези цинични думи.
  • 45 Подхуев

    4 1 Отговор
    Днес вали....лошо време ще е, и мирното разхождане със свирки ще е доста малобройно???Безплатното шляене и ходене из центъра - това ли е за Вас протест?!Мирен - ама протест, ама ..Мирен!То и децата Ви не искат да Ви слушат, да не говорим за жените Ви - та ще Ви чуят м.утрите ли?!Алоооо, Свободта Саннчо е на върхът на копието!!! - а Вие и тояги немате даже...властта ще сваляте с песни и танци?!!!
    Вие сте с провалени семейства, бизнеси,животи...защото сте с такъв характер , мек, та даже хептем мекичък..Ще мине и този напън , но и от него ще излезе..поредният провал ...После , после обаче ще Видите цялата ярост,злоба и сила , на онези, дето ще сваляте....
    На война , не се ходи със бебешки колички, с тъпани и плакати..., защото срещу Вас има палки,щитове,патрони,водни оръдия автомати,бронирани машини,сълзотворен газ и спец части?!
  • 46 Ами много правилно

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ххх":

    се страхуват. Разиграването на етническата карта само до беди ще доведе. Много по-големи и пагубни за България. Никой в Европа няма да позволи подобно заиграване.Ердоган си е фактор, който не може да се пренебрегва. Мразят го, но и те се опитват да лавират. Европейския съюз, начело с Германия имам предвид, гърци и французи се правят на "мъже",но само на думи. Ами много от бачкаторите в Германия какви са?Етнически турци и мюсюлмани. Чие одобрение ще имаме ако обявим ДПС извън закона. Като ви пусне Ердоган бежанците... Бойко се чуди как да лавира и да е приятел на всички. И понеже е по-простоват им е симпатичен на повечето европейски лидери. Не е харлайнер като Орбан, но Унгария няма обща граница с Турция. А на чия страна бяха американците в Югославия? Къса памет имате, а Дачков откъде изпълзя?
  • 47 Наблюдател

    1 1 Отговор
    Които и да дойдат на власт след това ако не потърсят отговорност - да бъдат разследвани и съдени Бойко и компания за корупция и крадене нищо няма да се промени! Паралелно с тях задължително лицето Пеевски и кръжеца около него! България е в това положение най-корумпирана съответно бедна в ЕС точно защото никой в последните 30 години извършвал безобразия в управлението на страната не бе осъден! По този начин политиците бяха научени че каквито и безобразия да вършат плаща само данъкоплатеца! Това разбирасе трябва да върви паралелно с радикални Реформи във всички области многократно вече споменавани!

    Коментиран от #48

  • 48 Кой от предишните

    3 2 Отговор

    До коментар #47 от "Наблюдател":

    били на власт преди ГЕРБ е в затвора? Костов ли? Или докаралите царя да ни оправя за 800 дни, или някой от болшевишката хунта БСП? Орешарски ли? А с Пеевски може да се разправи само коронавирусът, уви... Доган има пипе в главата, въпреки, че никак не ми е симпатичен, но винаги успява да прокара интересите си. А показната якция в Росенец не е срещу него реално, а пак опит за яхане на вълната нови патриоти. Че Каракачанов и Симеонов пооплескаха нещата. Ама на тези протестърите ако някой се опита да им въведе макар и два месеца задължителна военна служба и обучение ще зареват на умряло. Под 34 годишна възраст нито един не е бил в казарма, но иначе са много ербап като стоят пред компа и хейтят или си размахват плакатчетата "срещу хунтата".Без въобще да имат идея какво означава хунта. Ако имаха насреща си хунта щяха вече да са някъде на" по-хубаво" място. В масов гроб. Не са перфектни управляващите, със сигурност има корумпирани, далавераджии на всички нива и в ГЕРБ и другите управляващи и в опозицията И в по забравените бивши управляващи, които яхат протеститеНо тези младежи по протестите не са факторът, който да доведе до промяна, ако въобще е възможна.
  • 49 чичо

    2 1 Отговор
    Дачков,казват че който търси намира.А вие упорито по просташки си търсите белята.
  • 50 Матей

    3 3 Отговор
    Безспорно е така,г-н Дачков,оставката на боко би трябвало да е пуском механизъм за цялостно реформиране на държавността,а за подобни политически недоразумения като Пеевски,Доган и ДПС и дума не може да става.Както е доказано в множество изостанали страни,желателно е републиката да бъде президентска,така народа може по-непосредствено да контролира политическите процеси и направо да посочи своя представител от своите среди.След падане на правителството ,президента би трябвало да стартира подобна инициатива,за пълна конституционна реформа и излизане на държавата в нов хоризонт и перспектива.

    Коментиран от #51

  • 51 Този настоящият ни

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Матей":

    президент ли? Разсмя ме...
  • 52 ДС кГБ

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ххх":

    ХХ ли си но си хахо. .Доган е недолюбван в Турция,а любим на Русия за което е и това властване в БГ. на Доган.Лютви Местан искаше навеждане пред Турция и беше отлюспен от ДПС.Няма бивш негър и бивш агент на ДС а и която и да е служба по света..Захапаха Доган Пеевски и Борисов.а за сивия кардинал Валери Симеонов се мълчи.Защо ??Иска основна чистка но ние в БГ ги правим като кучето на нивата.
  • 53 ГОСТ 1

    1 1 Отговор
    Слагачков е името на този пишман журналист и "анализатор".
  • 54 колега от гилдията на ЧЕРЕПА

    1 0 Отговор
    Много е важно кой го казва.Чуете ли нещо казано от ДАЧКОВ или КЛОЗЕТИЧ ,не нужно да четете ,то е ясно каквое ,ПОВТАРЯТ КАТО ПАПАГАЛИ ЕДНО СЪЩО ,понякога в подправен вариян за да изглежда уж нещо ново.Но и те трябва да захлебват .
  • 55 Дачкоси Истината

    1 0 Отговор
    Тоя паляк Дакелов гледа така все едно е видял майце си по минджа!!! Егати хитреца само лъжи бълва и змии и гущери.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове