Last news in Fakti

24 Юли, 2020 09:52 6 643 29

Шофьор паркира на плажа за селфи с кучета

  • плаж-
  • шкорпиловци-
  • кола-
  • джип

Сега обаче го грози глоба от 1000 до 3000 лева

Шофьор паркира на плажа за селфи с кучета - 1
Снимка: Фейсбук

Отново автомобил, паркирал на български плаж. Случаят е от Шкорпиловци и за него сигнализира зрител на NOVA, който засне колата, заседнала в пясъка.

Обяснението на шофьора - искал да си направи снимка на фона на морето. Сега обаче го грози глоба от 1000 до 3000 лева.

"Човекът не беше агресивен, но даде много странно обяснение защо е на плажа с превозното си средство. Той каза, че е искал да си снима кучетата на фона на морето.

Наистина не можах да го разбера. Отчете като грешка не това, че е влязъл на пясъка с автомобила, а това, че не си е спаднал предварително гумите, както трябвало да направи", обясни авторът на снимката Христо Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    81 4 Отговор
    Селяндур от горни чифлик,камчийски простак
  • 2 Valio

    47 3 Отговор
    Селоооооооо........

    Коментиран от #17

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    32 15 Отговор
    Ето още една причина, по която не ходя на Догановото море - селяните и пълната селяния. Ама пълна, такава селяния в Гърция никога няма да видиш.

    Коментиран от #14, #16

  • 5 решението

    45 4 Отговор
    Ми помогнете му на селяка ве, спаднете му гумите трайно с едно шило ! И после задължително му направете селфи и ако се противи го гримирайте !
  • 6 Граовец

    31 2 Отговор
    още един примат сигурно с гола глава и татуси
  • 7 Маги

    39 4 Отговор
    Леле, топ новина! Почетен партиен член си построи сарай на държавен плаж и нищо, но за това, че някой си паркирал колата на плажа (не казвам,че е редно) веднага ще се предприемат мерки и ще го глобят.
    По-лесно и безопасно е да се занимаваме с кокошкарски истории, отколкото с мащабни престъпления.
  • 8 Митко

    19 4 Отговор
    Готино селфи, 3 бона. Но така се учи простака на ред.
    Глобите не са задължителни, и всеки си избира дали да го глобяват или не.
  • 9 бегачка

    9 23 Отговор
    Този окопал се в пясъците ЗВЯР е всъщност изключително рядка версия на OPEL INSIGNIA OPC ! 2.8 литров ТУРБО двигател с 325 кс на 4х4 шаси ! Повечето от тези зверове са с ремап на мотора и около 370 -380 КС способни да развият близо 300км скорост на аутобан ! Всъщност човека си е напълно прав ,че неговата грешка е единствено това ,че не е намалил налягането в 20 цоловите гуми ! Селянин или не факт е ,че човека е авто маняк за което ЕВАЛА !!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ицхах мюмюн лихварвя педераст и равин

    6 1 Отговор
    Се яянин с кулело
  • 12 да да

    9 2 Отговор
    "малък, но много нагъл и прост народ" - Жорж Ганчев

    такива разбират само от жестоки и мигновено наложени и събрани глоби !
  • 13 Отровното трио

    2 7 Отговор
    Този е протестър. Прави го за да подаде оставка #хунтата. Протестирайте всички! Гражданско неподчинение
  • 14 В Гърция съм в Гърция

    13 9 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    В Гърция има друга селяния,багажници с домати,стекове с вода и още куп подобни.Бегайте в гръцко и не се връщайте градски Софиянци!Мама и баба ще ви пращат баница и буркани по DHL.

    Коментиран от #18, #21

  • 15 Ами такива сме

    16 1 Отговор
    Преди години на плаж болата субаруто ми си стоеше далече от плажа, но разни „майстори” с предно или задно предаване търсеха човека със субаруто да ги дръпне...еми сори пичуйе, дошъл съм на плаж, не съм пътна помощ за селтаци...винаги спирам и помагам на хора в беда, ама на хора, не на идиоти!
  • 16 Голям Слон

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    :-) Нали? Културните туристи от България са в Гърция, а селяните в България.. .Имам други наблюдения за северните курорти на Гърция. И по тази причина, когато имам време и нерви за Гърция, ходя до крайните южни точки. А ако изкарам късмет, в Израел. Там са истинските красиви плажове и чиста вода...
  • 17 456

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "Valio":

    Не обиждай селото. Този просто е без сиво пипе.
  • 18 само питам

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "В Гърция съм в Гърция":

    Абе, тулуп...ти май си от полегналите патриоти, а? Споко, може да не отговаряш, и така си ясен , като на Касабов погледа след 5 ракии...

    Коментиран от #26, #27

  • 19 Тва а класа ли е

    3 4 Отговор
    То па един плаж.
  • 20 турбо

    7 2 Отговор
    Всеки може да направи глупост ама чак толкова шум и плюене не е нормално.
  • 21 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "В Гърция съм в Гърция":

    Има го и това. На селяните дето искат да се снимат и там. Но проблема не е в гърците, а в българския селянин.
  • 22 Кой68

    5 0 Отговор
    Вижте го тоя хубавец и после не се чудете защо другите са такива......Това е материала на "каймака"...
  • 23 Любомир Николов таксито

    4 0 Отговор
    Тва е някой тулуп от ОПЦ България🤔
  • 24 асад123

    3 2 Отговор
    Ако може тия където са на почивка у гърцията шото са европейци и да си останат там ще е супер
  • 25 що що що

    3 4 Отговор
    Ако човека направил снимката тръгне по плажа посока Камчия,ще останови,че това не е единствения нарушител.Плажуваме в този район и мога от лични наблюденея да твърдя,че по тази плажна ивица безобразно се шофира върху дюните и самия плаж!Не еднократно съм писъл до РИОСВ гр.Варна и до община Горен Чифлик мисля че,беше.БЕЗ РЕЗУЛТАТ!!!!!!!Умолявам журналистите поддържащи сайта да помогнат да спрем това,защото вярвам че,когато медийте се намесят нещата някак си се случват.За незаконн къмпингуващите в района няма да коментирам!!!!
  • 26 Отговарям

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "само питам":

    Това което си написал,за на майка ти сина ли е?Аз ракия не знам какво е,село нямам, ма по-лека е карай батка от истината кръвно вдигна.Пускам те в отпуск да ходиш да бъркаш джибрата и да запазиш ред за дестилация.
  • 27 Отговарям пак

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "само питам":

    за протокола.И какво съм ясен Г-н плетени обувки с бял чорап?Какво му е на нашето Черноморие,че ей такива като теб,все лепкат черни точки.Аз знам какъв ти е проблема ти и още няколко мил.като теб сте селски тарикати искате да си купите хубава кола,ама тънко имот на център за без пари,почивка пак метър да мине.Я изкарай бицален и си направи една почивка в Сл.Бряг,Варна,Албена,Зл,Пясъци та да видиш колко е тъпо,ама се иска кеш а не домати и ракия.Нашето Черноморие си е много добро и хотелите са по-добри от гръцките.Всяко лято ходя в Сл.Бряг и е супер на първа линия,а в началото на зимата на Пунта Кана ей там е вече рая.И съм българин само 50%
  • 28 Аll

    2 0 Отговор
    Bulgarian tupan tehno
  • 29 PlimP

    0 0 Отговор
    изобщо не е паркирал :D:D:D, останал си е закотвен там, мисли си, че щом е щар по щар и може да мина през всичко, малко е забавило опелчето, той е раздал цялата газ(щото е много умен и гледа тубата) и оп, малко е потънала в пясъка, оправдал се е с кучаата, щото го е било срам да си признае колко е залюхан, 2-а пъти съм влизал в пясък с кола и то само на предно, започне ли да потъва на 80% си оставаш там, колкото по-тежка, толкова по-лесно затъва и се окопава, често голямата мощност предизвиква напълно обратен ефект
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове