Last news in Fakti

25 Юли, 2020 19:15 5 803 94

Джамбазки: Радев се вижда като премиер

  • ангел джамбазки-
  • президент-
  • румен радев

Представителят на ВМРО харесва Младен Маринов

Джамбазки: Радев се вижда като премиер - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

"Нуждата от промени беше очевидна, гневът на протестиращите изисква такива промени. Надявам се да са добре обмислени и да няма повече за този мандат. Имам лична симпатия към Младен Маринов, мисля, че е отличен професионалист". С тези думи започна участието "Офанзива с Любо Огнянов" евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

"Никога не ми е хрумвало да е бил под влияние на ДПС. При всички положения е добър професионалист, минал по цялата стълбица. Скандалите около политическите акции му костваха поста. Хора, които довчера казваха, че да развяваме знамето е Байганьовщина, сега го правят, играят хора. Надявам се повече хора да се сетят за националния трибагреник. Огромната част от хората, необвързани с партии, искрено развяват знамето", коментира той.

"Трябваше да се позволи на първите, заявили протест в "Росенец", да си го проведат, другото беше провокация. Цялото напрежение в коалицията идваше от това, че ГЕРБ предпочитаха да работят с ДПС, например доброволните отряди. С министър Горанов сме имали много политически сблъсъци, но не са имали нищо общо с ДПС", сподели Джамбазки.

"Атака" вече са в опозиция. Поне така се държат. Да изкара мандата си коалицията ще е добре за държавата, но не и за коалицията. Пред БНТ бяха политическите провокатори, не другите от протестите. Имаше активисти на „Да, България”, които твърдят, че когато замерят жена и я наричаш по определен начин, е правилно", заяви евродепутатът. 

"Без всяко съмнение искат да представят протеста като про "Да, България", има техни напъни и на президента да създаде негово крило, има отломки нищожни и от някогашното БСП – Мая Манолова и други. Опитват се да овладеят протеста, но нека застават с имената си. Октомври, ноември, декември протестите ще бъдат социални", каза още гостът.

"Няма да има пари за пъдпъдъчи яйца, ще има сътресения в цяла Европа. Би било неразумно да хвърлим кърпата, тази чаша трябва да се изпие до края, би било предателство към избирателите, не можеш да участваш в управлението само когато е цветя и рози. Непочтено би било и не е в стила на ВМРО", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 51 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    196 18 Отговор
    Тоя алкохолизиран лешник не разбра ли, че кариерата му свърши. След като караш на наркотици и алкохол, пък даваш съвет на другите .....

    Коментиран от #65

  • 2 А теб

    140 12 Отговор
    те виждам на бутилка - две вино , да си джиткаш из Родината и да не ти дреме за нищо , "умен" !
  • 3 Случаен

    149 14 Отговор
    ТАЯ АЛКОХОЛНА ПОДЛОГА ОТ КОЯ ДУПКА ИЗКОЧИ......БЕШЕ СЕ ПОКРИЛ НЯКЪДЕ....
  • 4 Kiko

    144 14 Отговор
    Ти си следващия дрисльо!Такива ментета като вас,които петнят думата ПАТРИОТ,нямат място нито в Брюксел,нито в българския парламент.Ще ви направиме ревизия на всички до един и кой какво е откраднал,ще си го върне и отлежи.
  • 5 Тиквоч

    111 13 Отговор
    Пияната свиня пак изпълзя и почна да грухти! Да отива в панделата по желание! Боклук!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 оня с коня

    20 119 Отговор
    Дано РАЗУМНИТЕ ДУМИ на Джамбазки вразумят Протестиращите/не и ПЛАЩАЩИТЕ за Протестите/,за да не го Разберат по "Трудния начин".

    Коментиран от #69

  • 8 вземи го

    105 11 Отговор
    "Представителят на ВМРО харесва Младен Маринов"

    Ми като го харесва - да се вземат.

    Джендърбазки има опит в мъжката любов. Денди разказваше за едни случки на една полянка, хаха.
  • 9 Ццц...

    30 106 Отговор
    Радев и Радевица със селската снага си ги представям...Няма такъв срам.Нормални хора не останаха ли в тая територия?Хванете некой случаен,моля ви.Некой калъф от улицата, само нормално да изглежда

    Коментиран от #43

  • 10 бачо стефан

    26 117 Отговор

    До коментар #6 от "Малка пияница":

    Радев няма да има втори мандат, а Бойко ще вземе четвърти.

    Коментиран от #17, #18

  • 11 тираджия

    101 13 Отговор
    Този смешник не иска шофьорите да се прибират при семействата си, а да живеят в кабинките на камионите. Е, кого защитава е ясно
  • 12 Да попитам

    100 10 Отговор
    Ти уродеее на кого се обади да ти смени алкохолната проба?! Маринов какво ще каже по повода? А като излезнат и телефоните какво ли ще разправяш? Бъдещ емигрант в Дубай!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Я ...Я

    73 10 Отговор
    А ТИ НАЛИ СЕ НАГУШКА СЪС ЕВРА. СЕГА МОЖЕ И ДА СЕ ОМЪ... Ш.
  • 15 Така е

    74 10 Отговор
    Както каза и Карянчевата:- " По-добре да оставим тези, които са крали, да продължат напред, отколкото да дойдат нови"(край на цитата) ! Т. е, по - добре да оставим тези, които са крали да продължат да крадат.... Това ни казва Цвета Караянчева.
  • 16 Тоя пък

    77 8 Отговор
    Евродепутат ,който е хванат да кара пиян,пък и Младен Маринов харесвал...Моралът му е станал същият като на коалиционните им партньори(в краденето и лъгането) ГЕРБ...

    Коментиран от #66

  • 17 Селски!

    73 11 Отговор

    До коментар #10 от "бачо стефан":

    Селски!Искам да ти обещая нещо и дано да го разбереш с двете клетки,които си включил в мисловния процес.Борисов си е осигурил поне 6 мандата в централния затвор и ако оживее до съд,ще му дадем поне 8 мандата.

    Коментиран от #71

  • 18 Ха ха ха ха ха

    59 12 Отговор

    До коментар #10 от "бачо стефан":

    Ку-ку:))) Бойко е подсъдим и в Испания и в Белгия:)))
  • 19 Шопо

    40 4 Отговор
    Он не е като тебе да пиье кило , канче и бурканче.
  • 20 Румбата - шерше ла фам

    19 56 Отговор
    Аз съм Румен Радев.Да преборим ккорупцията,да върнем чувството за справедливост,да върнем доверието в институциите,да направим българите достойни европейци.Гласувайте за мен!Не ви ли харесва как обещавам?
  • 21 Лапай...лапай

    44 4 Отговор
    че е за последно.
  • 22 Мунчо

    26 52 Отговор
    Радев премиер?! 😂🤣😂🤣😂..... Абе, ще умра от смях!!! Та нали КуРнелия ще му стъпи на вратлето и ще го командори като жена му Деса... 😂😂😂...
    Много добре си спомням като го избраха за президент и на пресконференцията какво каза Курни..... "Да, ние победихме, но той не трябва да забравя, че спечели благодарение на партията и не трябва никога да се обръща срещу нея!!!! Така, че" пуделът "(Радев) трябва да внимава какво си пожелава!!!!
  • 23 Грейс

    57 5 Отговор
    Ние теб те виждаме аут от политиката като приключиш с Евро парламента. Бареков равно на Джамбаски.
  • 24 Джамбазин

    45 4 Отговор
    Виждам се като пианде закоравело
  • 25 отвратително творение

    39 8 Отговор
    Онанистче Пидирастово , как се изразяваше ти , така май беше - аз пък те виждам да чукаш камъни на кариерите . Между другото - наздраве преди отпътуването.
  • 26 Последния Софиянец

    41 5 Отговор
    Според този тулуп всички протестиращи са гейове.Много гейове имало в тази държава.Ама не вън а вътре в дупките.
  • 27 Еееей,господинчо

    51 24 Отговор
    Ако искаше Радев власт досега 1000пъти да е направил партия и ЦЕЛИЯ НАРОД ще е в тази партия

    Коментиран от #51

  • 28 Унуфри

    20 52 Отговор
    Радев и Нинова мекеретата на Бошков и Доган, срам за България. Жалко, много- жалко за хората, които се поддадоха на манипулацията. Радостен е факта, че на "протеста
    " остана само платеният слугинаж.

    Коментиран от #32, #93

  • 29 Джендър

    40 4 Отговор
    Не харесваш ли и Митьо очите?
    Раздухвай се и не се показвай повече!
  • 30 Румбата - шерше ла фам

    20 47 Отговор
    Пилот на самолет президент,еле па премиер...Ма няма ли у тая кочина някой успял човек,самоизградил се характер ,преминал през перипетите на живота.Дефектиран шапкар за глава на нацията...Ма на шапкарите им дават 15 заплати като се пенсионират за ресоциалузация,и шапкар да управлява?!Та те са неадекватни в живота!

    Коментиран от #77, #80

  • 31 Дончо

    36 5 Отговор
    Уважаеми доказан алкохолик, само за протокола.- Постоянната смяна на основни "Бушони" е доказателство за проблеми в проектираната от Вас система за управление. Вие работите в перманентно -"КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ"-т.е. смяна на всички Вас...
  • 32 Мъка

    26 7 Отговор

    До коментар #28 от "Унуфри":

    Да те попитам само. Плащат ли ти за фейк глупости? А ако не защо го правиш? Как се чувства човек вечер, след като е бълвал подобни недомислици?

    Коментиран от #35

  • 33 Кони

    27 4 Отговор
    Тук мушмороче кой го активира?
  • 34 Asdfg

    42 7 Отговор
    Джамбазки, ти си много гаден тип! Как може да си депутат в Брюксел? Ужас!
  • 35 Унуфри

    14 29 Отговор

    До коментар #32 от "Мъка":

    Малоумните- платени олигофрени в момента хвърлят домати и тоалетна хартия пред министерския съвет.

    Коментиран от #38, #54

  • 36 ДЖАМБАЗИН

    28 4 Отговор
    АБЕ ПИАНДЕ, ОДИ СИ ДОПИЙ МАСТИКАТА .............!
  • 37 Стефан

    28 6 Отговор
    Джамбазки, Джамбазски, ако не си изпечен лъжец и мошеник, значи си прост и наивен, и ВМРО и Атака сте лабораторно творение на Доган, за разделяне на обществото на всякакви етно групи, анти групи, на софиянци и провинцията, на селяни и помаци, на всякакви дето могат да се сетят, САМО ТОГАВА КОГАТО НАРОДА Е РАЗЕДИНЕН по тези критерии ТЕ МОГАТ ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО ВЛАСТ И ПАРИ, а това дали Радев иска да е премиер е елементарно изказване и простотия, по Конституцията на България е записано кой, как, и при какви условия може да бъде премиер, а нали знаеш че твоятначалник е ДОНОСНИК също като Доган, така че не можеш да ни лъжеш с патриотичните си напъни.
  • 38 Мъка

    19 2 Отговор

    До коментар #35 от "Унуфри":

    Ама това го знаем от Догановите медии. аз помислих, че имаш истински факти, та да ни осведомиш.
  • 39 Мунчо

    9 15 Отговор
    какъв премиер??? Я и са едвам си носа рогата на празната кратуна. Па тогава като земат да ме водат по свето ората да видат малоумник. Мани мани....
  • 40 Густо, майна!

    28 4 Отговор
    Ооооф, и на тоя нещо са му хакнали чипа... Качили са герберски софтуер...
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Няма значение

    26 2 Отговор
    кой е премиер.
    Щом хората са на площада и си търсят правата нещата ще бъдат в техен интерес. Това е формулата за оправия. Иначе всеки премиер си мисли, че е безсмъртен. Нали това са демократичните принципи. Докато бебето не ревне майката си мисли, че е заспало.
  • 43 Има и по-лошо

    24 3 Отговор

    До коментар #9 от "Ццц...":

    А какво да кажем за градския финес и за изтънчените обноски на Премиера.
  • 44 Васил

    23 6 Отговор
    Джамбазки и ти си едно леке скапано
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 месара

    7 24 Отговор
    фигуранта се вижда като цар , за това ше му дадем корона !
  • 48 Бай Ганьо

    21 2 Отговор
    Добро момче е Джамбазчето. На мен се е метнал!
  • 49 7735

    29 5 Отговор
    ТОЗИ ПИЯНИЯ ЕВРО ПАТРИОТ ,НЕ ГО ЛИ Е СРАМ ,ДА СЕ ПОКАЗВА ИДА НАПОМНЯ ЗА СЕБЕ СИ. МНОТО БЪРЗО ЗАБРАВИХА КАК НАШИ ТРИМА ЕВРО ДЕПУТАТИ ПРОПУСНАХА ГЛАСУВАНЕТО В БРЮКСЕЛ И СТАНА ВЪЗМОЖНО ГЛЕДАНЕТО НА ПАКЕТА МОБИЛНОСТ,А ОТ ТАМ ТРЪГНА ЛАВИНАТА НА НЕПРИЯТНОСТИТЕ.КОГАТО ТИ СИ СЕ ОПЛЕСКАЛ ДО УШИТЕ,ЗАМЪЛЧИ И НЕ ДАВАЙ ОЦЕНКИ НА ДРУГ.
  • 50 Един от многото

    24 3 Отговор
    А ти Джамбазки виждаш ли се като за, или направо в затвора?
  • 51 стоян

    5 17 Отговор

    До коментар #27 от "Еееей,господинчо":

    До 27 ком =Ти луд ли си =целия народ щял да е в тази русуфилска партия
  • 52 Behemoth

    18 2 Отговор
    Туй кое беши?

    Коментиран от #63

  • 53 az #Оставка!

    31 5 Отговор
    На всички провалени политици все Радев им е в устата! Все претенции към Радев имат. Ей го и тоя пишманпатриот! Пълен провал като политик е! Сам се опозори, а сега друг му е виновен.... Кой ти подмени алкохолната проба, бе аланкоолу? Защо??? Кой си ти, че да заставаш над закона, в опит да се скриеш от него като мишка, а сега като въшка, излязла на чело акъл дава и ще оправя държавата.... Радев им го каза директно, затова всичките са се газирали толкова:
    МУТРИ, ВЪН!!!
  • 54 миризма на жълто

    26 4 Отговор

    До коментар #35 от "Унуфри":

    Ти се благодари че не си там,защото заедно с доматите щеше да летиш и ти като герой от шипченската епопея."Грабвайте телата,някой се изкряска и трупове мъртви фръкнаха завчаска".Бих помогнал на протестиращшите за един отпадък по малко,а ти определено си.Дори и в интернет пространството се усеща няприатната миризма на дрисня ,която се разнася от всеки Гербер.
  • 55 ПОЗОР

    23 2 Отговор
    пияницооооо
  • 56 az #МУТРИ, ВЪН!

    30 4 Отговор
    Явно бившия МВР шеф Маринов лично се е намесил да му сменят кръвната проба на това пиянде, щом толкова много го хвали сега!
  • 57 Няма в историята

    29 3 Отговор
    на България премиер така да се гаври и обижда народа.То не бяхме тулупи,лумпени,мисирки...МУТРИ, ВЪН!!!
  • 58 ха-ха

    21 3 Отговор
    Жамбазки... пак ли си се накьркал на мотика..?!?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 гост

    18 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Представителят на ВМРО харесва Младен Маринов.
    АМИ КАТО СЕ ХАРЕСВАТ, ДА СЕ ВЗЕМАТ МЛАДИТЕ! Няма да пречим на любовта им.
  • 62 Новичок

    16 3 Отговор
    ОХО Софра патриота пак е на линия.Срам нямаш ли бре? Отвратителен тип...
  • 63 баща ти

    3 7 Отговор

    До коментар #52 от "Behemoth":

    татко ти татиии.
  • 64 манафа

    12 2 Отговор
    Ха ха ха ха, моят човек се изказа сънен след ласките ни.

    Коментиран от #67

  • 65 Леска

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    То па една кариера беше :)
  • 66 Обикновеният човек

    14 1 Отговор

    До коментар #16 от "Тоя пък":

    когато наруши закона и го хванат, се срамува, че е нарушител, а политикът се срамува, че са го хванали.
  • 67 Внимавай, Манафа,

    7 1 Отговор

    До коментар #64 от "манафа":

    че този харесва не само теб, а и Младен Маринов, може и да ти изневери.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Гошко

    17 8 Отговор

    До коментар #7 от "оня с коня":

    Радев е най достайният политик в България ! Разберете го най накрая. !!! Но коментара ти е полезен все пак , надъхваш НЕПЛАТЕНИТЕ КМЕНТАТОРИ И ПРОТЕСТИРАЩИ. 👍
  • 70 Марешки, Джамбаски

    18 2 Отговор
    Едни от многото недорузомения минали през Политиката!!!!
  • 71 Генов

    5 8 Отговор

    До коментар #17 от "Селски!":

    Горски, сега аз ти обещая нещо, понеже при теб пък липсват и наченки на мисловен процес. Догодина след изборите ти вече ще си съвсем друг, а именно по-нисък от тревата и ще се чудиш откъде ще се появи Гешев да ти запуши дупките с едно стр@по0нче...Предполагам, че няма и да си толкова активен пред компа....

    Коментиран от #84, #85

  • 72 Гоцев

    6 12 Отговор
    Гумен ще се види премиер, когато аз се видя Доналд Тръмп...Догодина по-това време ще е забравен даже.
  • 73 ПП ГРУБ

    7 2 Отговор
    Хапчетата ли не си пи и ли си пак пиян. Като не държиш на пиене не пий бе човече. Знаеш колко струваш на народа , засрами се .
  • 74 ДО ДЖАМБАЗА

    11 2 Отговор
    ДАМБАЗЛИЯ (ДЖАМБАЗ-ТУРЦИЗЪМ -ТЪРГОВЕЦ)КАК Е ДАМБАЗЛИЯ ВЪРВИ ЛИ АЛЪШ ВЕРИША ?НА ТУРЦИТЕ СМЕНИХТЕ ИМЕНАТА АМА ВИЕ ЧОРБАДЖИЙСКИТЕ НАСЛЕДНИЦИ ОЩЕ НОСИТЕ ГАДЖАЛСКИТЕ ИМЕНА ЗАЩО БЕ ПРЕДАТЕЛЧЕ?
  • 75 Marinov

    12 2 Отговор
    БОЖЕ спаси България от ПИШМАН "Патриоти" Швестари, Ибрикчии и СИЕ !
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ТУлуП

    7 1 Отговор

    До коментар #30 от "Румбата - шерше ла фам":

    Боце и той май е шапкар-пожарникар, но и доктор, художник, музикант... лауреат д'еааа
  • 78 ДОНАБОРНА КОМИСИЯ

    9 2 Отговор
    ЗАЩО ИЗЛЪГА НАБОРНАТА КОМИСИЯ И КАКТО В.СИДЕРОВ НЕ ХОДИХТЕ В КАЗАРМА
  • 79 Имало едно време комунизъм

    0 8 Отговор
    Вижда с очила 10 диоптер! Малко мъгляво..
  • 80 Може би в

    8 2 Отговор

    До коментар #30 от "Румбата - шерше ла фам":

    списъка на възможните премиери професията "пожарникар" е сред най-атрактивните? Знаеш ли изобщо как се постига генералско звание във военната авиация и какви качества трябва да притежаваш, за да командваш военновъздушните сили на една съвременна държава? Е, повече е от командир на взвод ...
  • 81 7000 рокера подготвят мотошествие с бухалки

    3 9 Отговор
    Какво успяха да постигнат протестите за 17 дни? Умните протестиращи успяха да настроят срещу себе си 3,5 милиона София с блокирането на всички възлови кръстовища! Оказа се, че тяхната цел не е свалянето на Герб от вас, а техните проблеми сме ние които се придвижваме с личните си автомобили, с таксита, маршрутки, градски транспорт, автобуси и микробуси, мотоциклети и мотопеди, и всякакви МПС! Да речеме, че това е простимо защото те не са чак толкова "умни" непростимо е това, че те просто не осъзнават факта, че с блокирането на кръстовищата и живота в България те настройват населението на България срещу себе си! Няма софиянец или гражданин на друг голям град, който да не е засегнат косвено или пряко финансово от тези блокирания! Просто ни направихте приятели на Борисов само за 17 дни... това той не го успя за 10 години...!

    Коментиран от #82

  • 82 Смешник

    8 1 Отговор

    До коментар #81 от "7000 рокера подготвят мотошествие с бухалки":

    Смешник.Дрисльо-рокер с бухалка.Това ли измисли бе герберски сопол.Недоволни винаги ще има и ако са безмозъчни,и не са разбрали за какво е протеста,мога да ги причисля,към безполезните овце,които гледат само себе си и днешния ден..........пробвай пак, троле прост.
  • 83 Васил

    6 0 Отговор
    Джамбазки ти едно скапано леке края ти се вижда
  • 84 поредния смукач

    7 1 Отговор

    До коментар #71 от "Генов":

    Явно си поредния смукач на тулупи и мафиоти и отпадък на герб.Дали си трол или прост е без значение,но догодина,такива като теб няма да ги има.Ще се скрият в дупките, от които са излезли и ще вият на умрало.Винаги съм казвал,че думичките прост,крадлив и некомпетентен, в България се нарича абвиатурата ГЕРБ и такива отпадъци като теб го потвърждават с едноклетъчните си произведения на лично мнение.
  • 85 Познах те !

    1 1 Отговор

    До коментар #71 от "Генов":

    Вярно си жалък драскач на надница при гробокопачите !
  • 86 пейо

    1 1 Отговор
    Има една народна поговорка "От полицай и военен работа не чакай"
  • 87 Наблюдател

    1 1 Отговор
    Най-лесно се става политик, когато яхнеш национализма. Т.н. патриотизъм, сам по себе си е масово привлекателен. Но когато зад патриотизма се крие идиотизъм, се получава национал-социализъм.
  • 88 бвцж

    0 0 Отговор
    Джамбазки да не е вътре в главата на Радев, че знае как се виждал Радев? Или е добил пророчески умения?
  • 89 ДЖАК ДАНИЕЛС

    1 0 Отговор
    НАЗДРАВЕ
  • 90 БОКО ЗАТВАРЯ КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор
    Стр 52 пише извеждане от експлоатация на АЕЦ Козлодуй
    https://www.consilium.europa.eu/media/45137/210720-euco-final-conclusions-bg.pdf?fbclid=IwAR1l8EVX3T4aI2G3UbiL4ih-GJPYRix7G6oTRWuf-EN3n9pnbwInKXPPhdE
  • 91 цвцв

    0 0 Отговор
    ти и рашидов се скрийте бе алкохолици
  • 92 да ама не

    0 0 Отговор
    ПИЯНА ГАРГА– ЕВРОТУЛУП НЕНАЯДЕН МНОГО ЗНАЕШ КАК ЖИВЕЕМ ВЪВ ВАШТА МИЗЕРИЯ !
  • 93 Шоколад с малини

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Унуфри":

    Нито стотинка не са взели наще деца,за разлика от протестиращите на Герб и вмро,като не ги искате в България защо постоянно говорите да се връщат,ето сега се върнаха и ви потърсиха сметка
  • 94 Дядо Йоцо

    0 0 Отговор
    Теб освен на Прайда друго не те виждам!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове