31 Юли, 2020 16:51 8 367 31

Татяна Дончева: Борисов не може да се разграничи от ДПС, грабежът им е общ

  • татяна дончева-
  • герб-
  • дпс-
  • бойко борисов

Успехът на протестите зависи от тяхната продължителност, посочи партийният лидер

Татяна Дончева: Борисов не може да се разграничи от ДПС, грабежът им е общ - 1
Снимка: Фейсбук

Премиерът Борисов не може да се разграничи от ДПС, защото той е давал тези хапки и те са грабили с години. Грабежът е колективен, има както за ГЕРБ, така и за ДПС. Това каза председателят на "Движение 21" Татяна Дончева по bTV Radio.

Тя коментира и изтеклите записи, за които се предполага, че са на премиера Борисов.

"Записът на Борисов е правен от близък физически до него човек", категорична е Дончева. 

Тя допълни, че не може да се разбере точно кога са водени разговорите на премиера, защото той така си говори по принцип. 

Според нея успехът на протестите зависи от тяхната продължителност. 

"Аз не съм виждала от години протест с толкова изчистени искания - оставката на Бойко Борисов и оставката на главния прокурор Иван Гешев. Ясно е защо се иска тази оставка, ясно е какви са събитията, които преляха чашата", допълни тя.

Дончева подчерта, че протестът дава възможност да се появят лидери и не е нужно да е оглавен от конкретна партия. Тя припомни, че протестите през 1990г. се е стекъл по подобен начин. 


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 76 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    81 15 Отговор
    С добро няма да си идат .План Б.
  • 2 Ivan

    25 97 Отговор
    Тази хитруша Дончева 21 Каварна .....е подмолна и опасна за българите но се надявам младите да внимават с нея!!!

    Коментиран от #13, #31

  • 3 И Ти

    25 65 Отговор
    Пък откъде изпълзя мари.?
  • 4 Боце, краят ти идва, бегай сега щото

    77 18 Отговор
    после ще постоиш с години в килията на арестуваната кметица на Младост. За да не скучаеш ще дойде и Ванчо, сегашния хлаДен прокурор, който си пропиля бъдещето от много простотия и лакомия за патрони власт. Срещу народ не се тръгва!!! Който се е опитал е погинал!
  • 5 герберотъпунгер

    68 13 Отговор
    ОСТАВКА! ГЕШЕВ Е ПОЗОР! БОРИСОФ ВЪВ ЗАТВОР!
  • 6 Оставка

    59 9 Отговор
    Оставка !
  • 7 Активист на БКП

    53 11 Отговор
    Всички от Политбюро на ГЕРБ в затвора!!!
  • 8 Фен

    21 4 Отговор
    А вие сами ли краднахте .
  • 9 Ръб

    16 45 Отговор
    Никаква оставка . Това всичко е провокация
  • 10 този

    26 29 Отговор
    още едно комунистическо изчадие ръси акъл.подлога/адвокат/ на крадливите олигарси
  • 11 Ivan

    23 25 Отговор
    Татяна Дончева е измамник като останалите ...21....Каварна .....,има клипче и за нея! Всички измамници които ограбяаха държавата и Европа в затвора ...това иска народа и докато не хване сопата няма ефект!!

    Коментиран от #25

  • 12 Ок.

    17 53 Отговор
    Прибираме се от морето и ще ги изгоним от Орлов мост.20-30 човека не са българия

    Коментиран от #14, #19

  • 13 Народен човек

    19 5 Отговор

    До коментар #2 от "Ivan":

    Ало,Дончева!! Мислех те за по-умна!! Ами записът е направен от мобилния оператор на Боко Простака,качен на флашка,продадена на " правилния човек"!! Схващаш ли??
  • 14 Млад ездач

    16 3 Отговор

    До коментар #12 от "Ок.":

    Кои сте вие бе нещастни малоумници??
  • 15 chi

    28 4 Отговор
    Грабежат е направен от всички партии, без изключение всичките са маскари!

    Коментиран от #17

  • 16 АМОН

    34 9 Отговор
    ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ СОТИР ЦАЦАРОВ ЗА ДЕЙСТВИЯ ДОВЕЛИ ДО ОЩЕТЯВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА С 2,6 МЛРД. ЛВ.

    Цацаров дължи обяснение защо вдигна наложената от КПКОМПИ възбрана върху ВИВАКОМ в резултат на което оператора бе продаден от ОПГ за сумато от 1,3 млрд.евро!!

    В ОПГ освен ЦАЦАРОВ участват и лицата : ПРИНЦ КИРИЛ , СПАС РУСЕВ , МИЛЕН И ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ И РАЗБИРА СЕ ЗАМЕСТНИКА НА ОГНЯН ДОЙНОВ ЛИЦЕТО СТОЯН МАРКОВ.

    Време е ПРЕЗИДЕНТА да поиска обяснение и заведе дело от името на държавата срещу МАФИОТИТЕ ЦАЦАРОВ , И ГЕШЕВ!!

    ВРЕМЕ Е Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ДА РАЗЧИСТИТЕ АВГИЕВИТЕ ОБОРИ !!
  • 17 АМОН

    19 5 Отговор

    До коментар #15 от "chi":

    ПРАВ СИ!!

    ВСИЧКИ ВКУПОМ СЪГРЕШИХА И НЕПОТРЕБНИ СТАНАХА!
  • 18 Безпартиен

    16 24 Отговор
    Старата мома, адвокатката на Мултигруп-Илия Павлов, провалилилият се политик, Татяна Дончева изплува от тинята
    Толкова е проклета,че Корнелия я махна
  • 19 Млад човек

    8 9 Отговор

    До коментар #12 от "Ок.":

    С меките си пишки ли ще ги разгоните?? Ха ха ха ха!!
  • 20 Хехе

    5 6 Отговор
    Ех,дърто...
  • 21 Криеш името си страхливец

    18 13 Отговор
    Лидерът на партия "Движение21" Не може да се разграничи от рапъра "Ванко1"! 2006 г депутатът от БСП Татяна Дончева внася предложение, което се приема от НС за промяна в наказателния кодекс за намаляване на наказанието за склоняване към проституция!!! Рапърът Иван Главчев се храни в затвора само 3, а не 12 години! Ето тази българска жена бивш член на БСП има наглостта да съветва народа!
  • 22 грешния

    13 8 Отговор
    Привърженик съм на БСП.Аз съм също на протеста с вас за оставката на мутрата.
  • 23 Ама разбира се

    12 10 Отговор
    И ние помни управлението на Борисов 2013- с мандата на ДПС и златния пръст на атака.
    Заедно с главни прокурор и едрото момче спретнаха костинбродската афера, фалираха КТБ и говереха за ненужнияч валутен борд. И всичко това за няма и година... То май не бяха герб а БСП, а? Дончева и ти си никому непотребни вече, а и никой не ти се връзва....
  • 24 Другия с коня

    7 10 Отговор
    И на КОЯ Партия е Партиен лидер ,Дончева,че нещо съм изпуснал май...Аааа Партията на Беработните Адвокати ли.....Е тя е Лидер там и си търси неистово Работа....Имаме пти нас за Птодавач-консултант,но трябва в Униформа и да няма Акцент на Селско добиче...
  • 25 Татяна Дончева

    11 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ivan":

    Българинът признава,че има корупция и кражби само и единствено АКО НЕ УЧАСТВА В ТЯХ!! Ха ха ха ха!!
  • 26 Хасанчо

    9 3 Отговор
    Не мога да разбера защо се сърдите на Доган, Пеевски и ДПС!?!? Премиера не си е на мястото, не може да управлява. Държавата е на самотек! Вие си го избирате за кой ли път! Парламента е предоставен на Кърджалийска..., и управлението е премиерско, а не парламентарно! И пак Доган и Пеевски виновни!!! Знаете за баницата! Защо оставяте държавата в ръцете и властта на един, който говори и се държи като Простак, Тиква, която е прочела само Винету!!! Вие го избирате, не ние! Оставка на Тиквата, каскета и всички комуняги и калинки по министерства и служби!
  • 27 Тошко

    2 3 Отговор
    Бабето е превъртяло, то дава съвети на Минчо Христов да прави атентати в метрото и после му адвокатства при разпита. Те са новата ОПГ!
  • 28 ИЗГОНЕТЕ МУТРАТА В ЗАТВОРА

    2 1 Отговор
    ПРАВИЛНО И СТРАТЕГИЧЕСКИ ВЯРНО Е ЗАГЛАВИЕТО
  • 29 Аз НЕГОДНИКА

    3 0 Отговор
    Дончева...Да те питам,защо като имахте възможност,да направите държавата НОРМАЛНА европейска държава,предпочетохте да ЗАБОГАТЕТЕ и да направите народа,свой собствени РОБИ на минимална заплата...Кажи какъв беше тоя преход 35г КРАДЕНЕ...Сега пак се защитавате един друг,сдс и бсп...КОЛКО ПА ДЕ СТЕ УЖ ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАРОДА...ИНТЕРЕСУВА ВИ ПАРАТА И ВЛАСТА...СТИГА ЛЪГАХТЕ ХОРАТА...ВИЕ НЕ СТЕ КОМУНИСТИ...ВИЕ СТЕ КАПИТАЛИСТИ...ОТ ФЕОДАЛНО КРЕПОСТНИЧЕСКИ ТИП.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Иванушка

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ivan":

    ...... и голям манипулатор. Наред с изключителния си интелект, много точен и обективен анализ на ситуацията, както и "болезнен" /за някои/ език прави и МАНИПУЛАТИВНИ съпоставки....... ДАЛИ ПЪК 1989/90 г. бяха СПОНТАННО появили се ЛИДЕРИ / във всяко ОДЗ ще чуе ВЕРНИЯ ОТГОВОР/.....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове