31 Юли, 2020 15:58 75 863 187

Главният прокурор Гешев е отпразнувал юбилея на депутата-олигарх Пеевски в хотел "Ястребец"

  • хотел-
  • иван гешев-
  • делян пееввски

Любопитно е дали главният прокурор Иван Гешев ще отрече, или потвърди присъствието си

Главният прокурор Гешев е отпразнувал юбилея на депутата-олигарх Пеевски в хотел "Ястребец" - 1

На 27 юли 2020 година депутатът-олигарх на ДПС Делян Пеевски навърши 40 години. Събитието се е провело в луксозния хотел "Ястребец" (в зимния курорт Боровец), собственост на приближения до рожденика бизнесмен Ангел Палийски. Голямата чест и признание да отпразнува юбилея на "най-големия дарител и филантроп" в България, медиен магнат, олигарх и политик е имал и главният прокурор на републиката Иван Гешев, който е бил гост на пиршеството. Това научи LIBERTA.BG от свои оперативни източници. 

В този ден в София протичат поредните протести за оставките на премиера Бойко Борисов от ГЕРБ и неговото трето правителство, и на главния прокурор Иван Гешев. Улиците на европейската столица за заляти с плакати-честитки за Делян Пеевски, като най-масовата демонстрация е пред държавната Българска банка за развитие (ББР), която е най-големият спомоществовател за бизнесите на депутата от ДПС Пеевски и свързани с него фирми.

Луксозният хотел "Ястребец", който е с една от най-високите оценки в Booking.com и с едни от най-високите цени в Боровец, е официално собственост на Ангел Палийски.

Кой е Ангел Палийски?

Дълги години Ангел Палийски е известен предимно от спортните новини като директор на "Ботев" - Пловдив, пише "Капитал". Това е така до есента на 2018 година година, когато купува ваканционния комплекс т от затворен тип "Слънчев ден", който се намира на територията на морския курорт "Св. св. Константин и Елена". Цялата операция по сделката става с подкрепата на държавната ББР, която вече има експозиция към морския курорт от порядъка на 80-100 млн. лв. През дружеството, с което се купува бившият почивен дом на ЦК на БКП - "Амадеус - Ей Си Джи", Палийски и неговите двама съдружници са управлявали ресторанти, включително в Слънчев бряг. Месеци преди сделката за Слънчев ден, дружеството купувач печели концесията на плажа на курорта, сочат от "Капитал.

Малко след сделката за морския курорт Палийски прави втора и индиректно придобива имотен проект в столичния квартал "Изток", оценяван на поне 8 млн. лв. Операцията затвърди донякъде неформалните твърдения, че възходът на Палийски става с помощта на брокерството на депутата от ДПС Делян Пеевски. Проектът в "Изток" също е финансиран от ББР, а строителната компания продавач - "Ултрастрой", често е била подизпълнител на свързвани с Пеевски строителни дружества, например при ремонта на Централна гара. Компанията е работила и по ремонт на цехове на компанията за цигарени филтри "Юрий Гагарин", също свързвана с Пеевски.

От морето към планината

През пролетта на 2019 година "АнгелЛът на Пеевски" става горд собственик и на луксозния хотел "Ястребец" в зимния български курорт "Боровец". Това се случва само месеци, след като той влиза във владение на морския курорт "Слънчев ден" с подкрепата на държавната Българска банка за развитие. Дългогодишният шеф на футболния клуб "Ботев" - Пловдив Ангел Палийски беше посочен от варненски политици като човека, през когото Делян Пеевски ще придобие от Георги Гергов морския курорт. Операцията по изкупуването на "златната" дупка във Варна с пари от бюджета съвпадна с излизането на политика от БСП от "Слънчев ден" и влизането на новия "сериен" хотелиер. И така, с държавна подкрепа и в сянката на Пеевски, пловдивските бизнесмени Гергов и Палисйки си прехвърлят имущества. Според  Търговския регистър  Георги Гергов е продал на фирма "Амадеус - Ей Си Джи" своите 100% в "Съни тур", което е мажоритарен акционер в курортното дружество. Това е станало на 12 октомври 2018 г., дни след като общинският съвет на Варна реши и правителството осигури средства да се изкупи прославутата "Дупка" за баснословните 43 млн. лв. от Гергов. Дупката е 3 дка имот в центъра на града, където заради археологически находки не може да се строи, пише "Трафик нюз".

Цената на сделката за "Ястребец" не е видима, тъй като се купува дружество, а не имот. Хотелът е в актива на компанията "Хастингс", която до 22 март е била собственост на "Милтех" - на Георги Крумов, познат като управляващ фонда Equest, а в момента притежаващ "Електрон прогрес" и дял в компанията за бързи заеми "Кеш кредит", изясняват от "Капитал". 

Покупката става през "Палас хотел" с краен собственик Ангел Палийски, показва Търговският регистър. Дружеството е базирано в наскоро закупения хотел "Палас", част от Слънчев ден, и е регистрирано буквално преди покупката, в началото на март. Засега от вписванията не се вижда да е ползван кредит от банка, така че произходът на средствата за покупката е неясен. Палийски каза пред "Капитал", че не счита за редно да коментира бизнеса си пред медиите.

Иван Гешев като "инструмент в ръцете на Господ" - от битовата престъпност по селата, до хотел "Ястребец" на рожден ден на своя бог

Любопитно е дали главният прокурор Иван Гешев ще отрече, или потвърди присъствието си на 40-я рожден ден на депутата-олигарх Делян Пеевски и до колко то корепсондира с "увертюрите" му по села и паланки, където се снима с изнасилена баба, за да прокламира "борбата с битовата престъпност". 

Всъщност, няма лошо магистрати да ходят на рождените дни на политици, но ако е изветсно, че те са приятели от ученически, студентски или казармени години, а не в качеството на заемания от тях пост, особено когато единият като прокурор (Гешев) е наблюдаващ по делото КТБ, а другият е ДП в папките на делото, чиито инициали са невидими за държавното обвинение.

Смущаващо е, че вместо да разследва как и защо с държавна помощ се придобиват курортни селища, хотели и "дупки", вдига наздравици с тези, които трябва да са обект на неговата работа.

И не на последно място, не без основание вече 23-и ден българските граждани искат оставките на главния прокурор Иван Гешев и премиера Бойко Борисов, като демонтрациите са със световно медийно покритие и са подкрепени от президента на България Румен Радев, Европейската комисия, Посолството на САЩ в България и други чуждестранни мисии в София.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 364 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кюлев

    576 24 Отговор
    Здрасти шиши, бъдете смели

    Коментиран от #74, #119, #164

  • 2 яевреветръуиуоо

    706 17 Отговор
    Бе тоя не знае ли че 40 години не се празнува, на лош късмет е!

    Коментиран от #43, #87

  • 3 Каскетю

    481 21 Отговор
    Е позор да влиза в затвор
  • 4 Искам моментален отговор

    87 563 Отговор
    Е вие да не би да искате, главният прокурор да празнува юбилей при циганите на Орлов мост в катуна им на бира и скара??

    Коментиран от #6, #14, #20, #82, #85, #92, #103, #125, #128, #130, #136, #144, #147, #148

  • 5 Псевдоним

    504 30 Отговор
    Много идейна снимка, браво на фотографа! И оставка, разбира се!

    Коментиран от #77, #134

  • 6 ттттттттттттттттт

    231 14 Отговор

    До коментар #4 от "Искам моментален отговор":

    За отговора звънни на шефа си!!!
  • 7 Бай Георги

    296 20 Отговор
    Моментална оставка на пожарникаря и ИГ
  • 8 Предположение

    240 16 Отговор
    Абе ха дано, ама надали! Не зарид друго, ами 40 години не се отбелязват с празненства. По принцип,де. Ама тези са такива гьо.нсурати, че не им пука ни от Бога, ни от хорага. Аз слагам на "За, случило се е"
  • 9 защо

    51 287 Отговор
    спряха им талончетата за търкане на лумпените, сега трябва да работят за пари и изчезнаха на протест - браво!

    Коментиран от #15, #97

  • 10 Иван от Горубляне

    286 23 Отговор
    Лика прилика. И двамата - алчни, много нагли, мислещи се за вечни и всемогъщи, но интелектуално положението е плачевно. Бих им препоръчал да посетят основно училище, защото в един момент кранчето за изроди може да бъде затворено и да си стигне и до гледане на света на квадратчета.
  • 11 КРАЙНО НАГЛИ

    252 19 Отговор
    Както виждате с мирни протести нищо не се постига.
  • 12 JEFF

    249 15 Отговор
    Тоя сладур и той остаря. И колко е тъжно да си на 40 години. Гешев сигурно го е успокоявал, че следващите 40 ще бъдат спокойни и сигурни в затвора. ОСТАВКА !

    Коментиран от #176

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ivan

    212 16 Отговор

    До коментар #9 от "защо":

    Абе вие гербаджиите смятате, че всичко е пари! Не всички хора са муфтаджии като вас и не можете да разберете, че има нещо, което се нарича идея. Не всички ги водят като стадо като вас.

    Коментиран от #153

  • 16 Гешев

    145 27 Отговор
    Народът да мълчи. Ще си правя каквото си поискам. Та аз съм главен прокурор за Бога. Мен може само куршум или природно бедствие да ме свали
  • 17 !!!

    148 14 Отговор
    Чакайте си да се САМОАРЕСТУВАТ !!!
  • 18 Защо имам спомен,

    186 13 Отговор
    че главният прокурор излезе в отпуск, за " да работи по- добре", както каза Сийчето. Виж ти каква била работата...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Потрес

    162 19 Отговор

    До коментар #4 от "Искам моментален отговор":

    Не, Гешев няма да празнува, ще празнуваме ние неговата оставка утре!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Лекар БГ

    153 21 Отговор
    Хайде,гербери,четете и се чуете,как се става богат....
    И чакайте за по бонбонче от вашият Бог-Баце.
    Ето затова ще има протести.
    Ето ви ги безобразията.

    Коментиран от #169

  • 23 ЪХЪ...

    42 127 Отговор
    ПА ЕДИН .. КЛЕПАР И ФИГУРАНТ-ФАТМАКА,...ЗА ДА СЕ ДОКАЖЕ НА СВОЯ ГОСПОДАР,...ПУБЛИЧНО НАЛАПА..БАХУРА И...РИПНА НА АМБРАЗУРАТА ПРЕД...ЕЛ ЧАПО!✊😂

    Коментиран от #170

  • 24 JEFF

    148 18 Отговор
    Гешев е под прикритие. Човека работи най-добре когато е сред свои . ОСТАВКА !
  • 25 Private Spaсe

    145 15 Отговор
    Какво не е ясно Пеевски пазараува хотели и курорти за Боко и Доган с пари от,, банката за развитие "после си оправят борча с мръсните пари и всичко им е ОК. Нали никой не си мисли, че ще пазаруват лично през офшорките в Ливан и Оман?
  • 26 Мисирка

    100 10 Отговор
    Не се научихте бе,мисирки с мисирки такива.Юбилей е латинска дума и означава 50.Чак през XIV век папа Бонифаций разрешил "юбилеите" да се празнуват през 25год.Т.е. сега юбилей ще имате на 25,50,75,100 и т.н. години!Останалото са кръгли годишнини.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ГешеФ

    114 14 Отговор
    Ако не бях отишъл веднага щеше да ме уволни,нали ми е господар,на мен и на Бойко.
  • 29 МАФИЯТА ВЪН

    139 14 Отговор
    С протести няма да стане, на тия дебелокожи помияри с народна любов трябва да се отвърне. Бойко какво каза- на простия акъл не се набива, набива му се к...р., да го мачкаш и да му е...еш майката. Това трябва народът да почне да прави народът с тях, и без много обяснения „ама защо и как така”
  • 30 Радио Нови вести....

    138 12 Отговор
    Изтървана държава!В нормалните тези отдавна щяха да са с четиридесет годишни присъди....
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Джон Уик

    116 10 Отговор
    Ползват,, Банката за развитие " като параван за пране на пари!
  • 33 ААААХААА...Е НЕМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ

    70 72 Отговор
    МАЯ,ИМПЕКСА,ОРЕШАРСКИ,МИКОВ,КУТЕВ, ВИГЕЙНИН,ДУАН,МЕСТАН,..ЦЕЛАТА П.ГРУПА НА БСП,ДПС,..ВСЕКИДНЕВНО СЕ СРЕЩАХА,МЛЯСКАХА И ПРЕГРЪЩАХА С...ПЕЕЕВСКИ,...ДАЖЕ ГО ПРЕДЛОЖИХА И ЗА ШЕФ НА ДАНС!!!
    НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ.. БИЛ,. ..НАЛИ??😂
    А..?
  • 34 Trзц

    69 9 Отговор
    Сега ще отрече и после ще му пуснат снимчиците :)

    Коментиран от #100

  • 35 Karosel

    33 82 Отговор
    Това е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! Вие или сте малко глупави или така сте се родили. Гешев вчера беше на терен в Бургас, където арестувха над десет цветнокожи!
  • 36 ГешеФ

    71 15 Отговор
    Ей къв съм тъп...Хем ми казаха,че няма да има къртици който да ме издънят...Пфуууу сега трябва пак да се обяснявам на мисирките,че не съм толупЪ
  • 37 Канна Рачева

    41 20 Отговор
    Ей факти тръгнахте по моите стъпки! Не съм чула ама ще си измисля нещо...
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Шуши

    39 7 Отговор
    Медьо къде отиваме, отиваме да колим едно парсе
    Ами ако избяга
    А ша избягаш ти ...
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 44 годишен

    23 69 Отговор

    До коментар #2 от "яевреветръуиуоо":

    Бате този на 40г може да ви купи и продаде всичките барабар с движими и недвижими имоти! Респект!

    Коментиран от #51

  • 44 Иво

    66 24 Отговор
    мафията до толкова е взела властта че единствения изход е куршум в главата на определени “бизнесмени" политици.Въпроса е КОЙ може да го направи..аз се сещам за един в Дубай
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Биде

    68 19 Отговор
    Еех, главен прокурор да си у нас- излизаш си отпуск когато ти искат оставката, ходиш по юбилейчета на важни персони и от Нищо не ти пука! Тоя заедно с още няколко си е за линчуване най- малко да видя как се променя самодоволната му и нагла физиономия!!!
  • 49 Next

    73 17 Отговор
    Гешо_келешо е голямо леке. Тлъст и мазен като татарско кюфте. Дано да бъде осъден и тогава ще реве като дете за близалка.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 яевреветръуиуоо

    13 10 Отговор

    До коментар #43 от "44 годишен":

    Да купува, щом може!!! :)
  • 52 Нинова

    37 54 Отговор
    Ама как ги измисляте тези лъжи?
    На всичко сте готови само и само да спасите Божков от съд!

    Коментиран от #76

  • 53 Лустрация

    39 8 Отговор
    Лустрацияяяяяя и много поздрави на оня с гумичката.
  • 54 Шиши,

    53 8 Отговор
    не знаеш ли,че 40ти рожден ден НЕ се празнува-поразпитай защо.Отсега нататък живота ти ще е ад-това е сигурно
  • 55 нормален

    25 59 Отговор

    До коментар #42 от "И ти":

    ЯВНИ СИ ОТ ТЯХ. АЗ САМО ТЕ ПРОБВАХ ТЪПАКО. НАСИРАЍ СЕ ОТ СТРАХ БАВНО И ПОЛЕКА. ТОЯ НЯМА ДА СИ ОТИДЕ СКОРО...А ТЪПИЯ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ И ДОЖИВОТЕН ЗА ИЗМЯНА И ПОТСРЕКАТЕЛСТВО. ВСИЧКИ ТОВА ВИ ЧАКА. АКО ПЪК НСЕ СИ ОТ ТЯХ, ЗНАЧИ СИ САМО ТЪП.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер

    17 49 Отговор

    До коментар #56 от "бисер":

    Ела на Орлов мост сега да провериш! С Веско пътуваме натам!!! Ела или те е страх задминиторен боецо и клавиатурен убиецо!!! Да се увериш ГЕРБер как бие щом е разярен!!!

    Коментиран от #65, #159

  • 58 Всичко да се върне обратно

    45 9 Отговор
    Това е най важното за тези ГАНСТЕРИ когато рано или късно ги свалят СЪД ДОЖИВОТЕН ПАНДИЗ и комфискация на всичко което имат в полза на народа и на БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ !!!

    Коментиран от #66

  • 59 ББР

    48 9 Отговор
    Значи ББР подкрепя купуването на хотели ? Значи всеки един от нас има правото да иска средства за закупуването на хотел и ББР би трябвало да му ги даде, щом са дали толкова много на този Ангеллът на Пеевски.. Интересно, защо не се коментират и такива неща. чак не ми побира главата колко точно нагли могат да бъдат тези хора...
  • 60 ЦентТуриОн

    45 9 Отговор
    Това е фейк!!! Главният прокурор не може да е там!!! Това е бил негов двойник!!! Повече информация ще получите когато пристигнат опорките от ГЕРБ.
  • 61 е нормален не може да повярва на това

    41 7 Отговор
    В задачата се пита , какво трябва да ти е съотношението тъпота-наглост , да си главен прокурор и да направиш това , пък и точно сега . Явно пропорцията е силно опияняваща , особено за слаби глави.
  • 62 Анатема,Наглеци!

    38 8 Отговор
    Ега си Сви Нете!?
    Няма ли най-сетне да се наядат!?
  • 63 Мюмюн

    23 5 Отговор
    Ха ха ха ха, Курти, ти немаш пари за билетче до Арбанаси, в София си дошъл. Вашите не са взели пенсиите и немаш кинти за цигара и кафе, та ся ше въртиш цибуки.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 на моста съм

    15 4 Отговор

    До коментар #57 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    айде на бас , че всеко никъде не отива :)))
  • 66 Karosel

    19 37 Отговор

    До коментар #58 от "Всичко да се върне обратно":

    Ма то на Гешев долните гащи ли ще му вземат? Не е крал, както БСП - милионерите!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 АМОН

    50 8 Отговор
    Как няма да бъде на рожденния ден на Пеевски?!

    ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАК ПРЕЗ 2014 КАСКЕТА "СПАСИ" ОТ СМЪРТ ПЕЕВСКИ!!
    Заради заплахи за живота му от Цветан Василев , прокурор Гешв през 2014 година вкара в КТБ качулатите и предизвика такава ликвидна криза , че фалира банката.

    Кой да му търси сметка за това?!!

    Кой да търси сметка на него и ЦАЦАРОВ за това , че държавата загуби 2,6 милиарда лева в резултат, че ВДИГНАХА НАЛОЖЕНАТА ОТ КПКОМПИ ВЪЗБРАНА върху оператора ВИВАКОМ.

    ЗАЩО ВДИГНАХТЕ ВЪЗБРАНАТА ВЪРХУ ВИВАКОМ БЕ БАНДИТИ?
    ЗАЩО ДОПУСНАХТЕ ЧАСТНИ ЛИЦА ДА ПРИДОБИЯТ И ПРОДАДАТ АКТИВ НА КТБ ВЪРХУ КОЙТО ИМА ДЪРЖАВНА ВЪЗБРАНА.
  • 69 Българан Балкански

    16 34 Отговор
    Чиста ЛЪЖА.
  • 70 Karosel

    14 11 Отговор
    Вие как си представяте, след насабралото се напрежение, Гешев да обостри още повече положението? НЕ!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 1704

    43 6 Отговор
    Те, тия, че са оплетени като свински, да не кажа като агнешки черва е ясно. Че са за бесене и тричане, също е ясно и то отдавна...
    Аз се питам, как всичко това е ясно от 30 години насам, а чак сега се наводни с компромати?
    Кой ги подслушва така резултатано? Само сега ли ги подслуват и следят или всичко е отдавна, но за момента са били удобни и са ги спотайвали?
    Не може да ме убедите, че всичко е случайност! В такива случайности на вярвам! А тоя, дето има смелостта да ги подслушва и следи, явно е някой с ГОООООЛЕМА протекция.
    Дайте да изясним всичко това, защото е казано : "Който ще ни освободи, той и ще ни пороби."
    Нека убием Прасчо и бандата му, но да не допускаме някой, много по-лош да се качи на вълната на протеста! Опичайте си акъля!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Мюмюн

    16 3 Отговор

    До коментар #67 от "Гербер- Богаташ":

    Курти, кажи как трудоваците те научиха на занаят още на 15 години!
  • 76 Един шофьор

    34 8 Отговор

    До коментар #52 от "Нинова":

    Божков ли е виновен че тия мафиоти строят хотел до хотел по курортите ?Ето къде са парите има ама ги крадат.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 chi

    32 4 Отговор
    Плющят народна пара и сланинки
  • 79 1111

    16 32 Отговор
    ФАКТИ много сте долниЛъжете толкова много че никой не ви вярва Ако имате малко мярка някой можеше да ви повярва
  • 80 баааа

    33 3 Отговор
    Грабете грабете, катафалка с ремарке няма... какво ще отнесете ...?
  • 81 Мара

    11 30 Отговор
    Ама то и пищещите тук по всяка тема са едни и същиБезработни с чного време за губене
  • 82 Краси

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Искам моментален отговор":

    Да, що?
  • 83 смърт

    33 6 Отговор
    за всички разстрел на площада

    Коментиран от #89

  • 84 Браво

    35 4 Отговор
    Яка перачница на кинти. Хем крадат хем влагат. Трябва всичко да им се извземе.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Аве Адолф Хайлллл

    12 18 Отговор
    Яко пълним статийки , голЕм смех ...
  • 87 ГруЮ

    34 3 Отговор

    До коментар #2 от "яевреветръуиуоо":

    С тия сланини разплути всеки рожден ден му е подарък.
  • 88 Васил

    24 3 Отговор
    Нормално мършата се надушва от далече.
  • 89 комунист

    34 13 Отговор

    До коментар #83 от "смърт":

    Точно, комунистите тази власт са я взели с кръв, с кръв ще я дадат, боче е комунист, шиши е комунист, всички управляващи от 90 -та са кукли на конци на комунистите, костов е комунист!!!!
    ДС бате, ...............

    Коментиран от #105

  • 90 Азззззззззз

    16 19 Отговор
    Мафията в България започва да става неудобна на евроатлантиците от Брюксел и САЩ и ще се опитат да я разкарат по традиционния начин - чрез медиите и организирани от тях протести. Най-вероятно ще сложат някой по-послушен които ще ни дърпа още по-бързо към дъното ако не се отървем от евроатлантиците.

    Коментиран от #94

  • 91 Чоко

    6 0 Отговор
    Ганчо кво стана...
  • 92 Jo parvi

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Искам моментален отговор":

    Не да доиде у вас да празнува
  • 93 Фотографа Гаро

    11 23 Отговор
    Тази снимка я правя с фотошоп за 20 минути
    Мога и ген.Радев да го вкарам в кадъра

    Коментиран от #108, #110

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ботев Пд и Ангел Палийски

    34 6 Отговор
    Ботев Пд и Ангел Палийски въртяха далавери с Цв. Василев и цуцаха от КТБ. Сега се вижда кой е бил режисьора в сянка, с участието на Гешев. Да не забравяме, че Гешев е предложен за гл. прокурор от Цацаров, който също е от Пловдив и е дружка изглежда и с Гергов, и с Пеевски, и с Ангел Палийски. Цв.Василев, Пеевски, Ботев Пд и Ангел Палийски и другите тарикати, които източваха КТБ незабавно да им се конфискува имуществто и да се върнат парите откраднати от КТБ!
  • 96 Не е вярно

    15 29 Отговор
    че евроатлантиците от Бюксел искат да разкарат правителството. Иска да го разкара частната благотворителна фондация "Америка за България" на Джордж Сорос. А Румен Радев и Корнелия са нейните проксита. И Христо Иванов,, разбира се. Но той е официален, така да се каже. По разни проекти е получил към 3 милиона долара от въпросната "Америка за България". Но защо частната фондация на Сорос маха правителство, лоялно към евроатлантизма и се кооперира с отявлени бивши комунисти като Румен Радев, когото руснаците посочиха за президент, и БСП? Защото такава им е линията навсякъде. И в Америка, включително. Там спонсорираните от същите финансови кръгове Антифа и БЛМ се изявяват като крайни левичари. Веят червени знамена със сърп и чук. Ходят на поклонение и сбирки пред петметровата статуя на Ленин в Сиатъл. Там беше и народната им република. Докато не раздразниха кмета демократ /иначе разформировал цял полицейски участък заради републиката/. Прати уж немърдащата полиция и раздигнаха народната република за час-два.
  • 97 Бай Онуфри

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "защо":

    От нагъл, по- нагъл! Отнася се и до , коментатора, и до коментираните!
  • 98 8825

    19 5 Отговор
    Обяснете ми как ще стане без Народен съд?
  • 99 хъх

    13 25 Отговор
    Е, ако с такива елементарни и зле скалъпени лъжи ще сваляме правителство, значи сме я втасали отсекъде. Колко ви плати Божков, за тази нелепица?
  • 100 Хеххее

    9 4 Отговор

    До коментар #34 от "Trзц":

    Нормално реакция за един прост като шефа си идиот
  • 101 Свинщина

    5 1 Отговор
    Еви му каката
  • 102 Народа плаща на връзкари да стават

    16 2 Отговор
    Бизнесмени.
  • 103 Тулуп

    15 4 Отговор

    До коментар #4 от "Искам моментален отговор":

    Не, разбира се. Не искам да празнувам на Орлов мост. Искам да празнувам при бай Ставри на втория етаж, отляво, южно изложение.
  • 104 Тулуп Лошоматриялов

    10 4 Отговор
    Не, разбира се. Не искам да празнувам на Орлов мост. Искам да празнувам при бай Ставри на втория етаж, отляво, южно изложение.
  • 105 Били са кариеристи

    40 11 Отговор

    До коментар #89 от "комунист":

    Боко, Иван Костов са били кариеристи комунисти, а сега не са! Шиши Пеевски никога не е бил комунист, защото през 1989г. е бил на 9г.. Истинските комунисти, които са членували в БКП до 1989г. са били хора с чисти идеали за справедливост, равноправие, здравеопазване и образование за всеки, сигурност на хората и личната им собственост, държавна собственост върху средствата за производство, за да има работа и пенсии за всички, да няма кражби и далавери, а и сегашните свръх богати тарикати!
    Така ,че уважаеми господине, не използвайте "комунист" като мръсна дума, а моля вместо нея използвайте "кариерист", защото сега в многото нови партии е пълно с тях и те се стремят да се настанят на важни служби, за да крадат и се обогатяват. Кариеристите нямат други идеали, освен личната изгода!

    Коментиран от #106

  • 106 комунист

    12 10 Отговор

    До коментар #105 от "Били са кариеристи":

    Комунисти в СКОБИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Да ти го обяснявам ли, че всички тези селски тарикати и хитреци, престъпници преди девети се писаха комунист" ?????????????????????????????????????????????
    Какво повече да ти обяснявам???
  • 107 Jojo

    5 7 Отговор
    ББР имала “експозиция" - хайде научете се да пишете вече! Цитат от Български тълковен речник : експозѝция
    Значение на думата експозиция
    ж., само ед.
    1. Разполагане, подреждане на предмети за изложба; изложба.
    2. Встъпителна част на литературно или музикално произведение, съдържаща мотивите, които по-нататък се разработват.
    3. Светлинно облъчване на фотоматериала при снимане
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 мно'о съм проЗт

    13 4 Отговор

    До коментар #93 от "Фотографа Гаро":

    Ми тя е фотошоп бе човек! Показва кой в кого се припознава!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Антисоциалист

    12 29 Отговор
    Господа, в текста няма ни посочване на престъпление, ни доказателство за извършено престъпление.
    Г-н Пеевски купувал от г-дата Георги Крумов, Гергов, Палийски и др.?!
    Никакви симпатии нямам към посочените г-да, но кое и какво е престъпното?
    А какво е престъпното в гостуването на г-н Гешев? Да се е натрапил някому?!
    Нека авторът на текста уточни всичко това, за да може да иска обяснения от Главния прокурор.
    Нека уточни и защо лъже, че "...вече 23-и ден българските граждани искат оставките на главния прокурор Иван Гешев и премиера Бойко Борисов..." Някои български граждани, та и Президентът искат, но повечето - не, а и искащите, както виждаме и от подкрепящите ги телевизи, са твърде малко за да бъдат наречени "бъларските граждани".
    А, нека авторът да уточни и името си - спестил го е от храброст и висша нравственост...

    Коментиран от #140

  • 113 ърли

    19 7 Отговор
    таз банка отпадъците от герб си я ползват като частна май
    и накрая го повишиха бушона във финансов министър да довърши започнатото..депутатите от герб заслужават като ги засекат по улиците
    да прокълнат родата им да измре и да ги плюят по челата отпадъците долни
  • 114 ърли

    33 5 Отговор
    скрийте го тоз помияр гешеф е същият като цацаров
    лови само престъпниците дето ги знаят с години и са се отчитали на
    ББ с години..физиономията му е гадна тя казва достатъчно за вътрешният мир на опадъка долен

    Коментиран от #117

  • 115 крум

    4 1 Отговор

    До коментар #111 от "Хахаха":

    с кого го видя?
  • 116 Илко

    27 2 Отговор
    Една държава има ли шепа хора, който са свръх богати, и ламтат и не дават на другите да се развиват, а само те да си придават важностите. Не ми я хвали такава държава. Хубаво ще изгоним Борисов, но в олигарсите е и ножа и хляба. Ковачки, Божков, Пеевски, Доган, Златев и др. В тях са парите, и влиянието, а без тяхните фирми и милиарди оборот и данъци, държавниците ще са зависими. Плюс има демокрация а олигарсите добри адвокати и държавата, не може да им нарежда. Те са тези който дърпат конците, и се разпореждат.
  • 117 Смях

    30 0 Отговор

    До коментар #114 от "ърли":

    Съседа за един багажник с кабели лежа две години в затвора. А друг познат за убийство на пътя с висока скорост само условно и взета книжка. Просто България...
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Кой68

    7 1 Отговор
    Що там няма протест !
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Горо

    29 6 Отговор
    Днес шерифът, назначен от господаря си цар Бойко от Банкя, заяви пред медиите: "Аз ще правя каквото трябва, пък да става каквото ще!". И то се вижда ясно какво прави Гешев още след своето назначение - да прави каквото му каже Пеевски и Доган и да не закача кумира си Борисов. ОСТАВКА!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Антон

    32 8 Отговор
    Хора, разберете, че оставката няма да доведе до нищо добро! Абсолютно необходимо е разните му там Шишита, Мишита и Тиквочи да отидат да търкат наровете в затвора. Ако това не стане, ще стане още по-зле!
  • 132 1939

    19 4 Отговор
    Повече ме интересува дали Гешев е направил свирчица на юбиляра и ако не, защо? Сигурно на юбиляра не му е станало от такова говедо, а миже и да е, защото не му става по принцип.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Дадада

    10 20 Отговор

    До коментар #5 от "Псевдоним":

    Монтаж , няма да ви се получи ....
  • 135 АМОН

    32 5 Отговор
    Когато се съберат две прасета РЕСТОРАНТА СЕ ПРЕВРЪЩА В КОЧИНА.
  • 136 Знам те аз

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Искам моментален отговор":

    и топиш от кацата с мед .продажник .
  • 137 Гестапото

    7 8 Отговор
    Извикайте оня мучо зарков той
    ще дойде с дядо си който бил
    отДС ще натръшкат всички ко
    ито не са навити с тримата
    Глупаци. Поздрави на ХХ
  • 138 Иво

    1 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI


    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI


    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI


    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI


    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI


    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI


    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI


    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI


    https://www.youtube.com/watch?v=u1gG19CkpUI
  • 139 народ

    16 3 Отговор
    Оставка гешефт!
  • 140 Qwerty

    14 1 Отговор

    До коментар #112 от "Антисоциалист":

    Най малкото не е морално и авторът го е написал. Ама кой да чете.
  • 141 Гугъл

    17 27 Отговор
    Стига мрънкахте,бе!Все някой ви (ни)е крив!Като си отидат Бойко и Гешев,какво ще се случи?Комунистите точат лиги,радеф потрива ръце и пак същия танц отпреди 30 години Стига стози филм!!Не искате децата ви да ходят в чужбина???Егати смешката.Те са готови ,задници да бършат,зеле да берат и какво ли не....Всички се изкараха жертви,а истината е ,че децата на ниновица,Радевата и на всички комуняги и преди и сега учат в чужбина !!Патка ви изпи акъла!!!

    Коментиран от #166

  • 142 баце

    16 4 Отговор
    Този наглец дори не прави опит да се крие!
  • 143 Голем смях

    9 30 Отговор
    Пълни глупости.Пеевски е дълбоко религиозан джентълмен и знае ,че не е Богоугодно да се чества помпозно 40 годишнина.Обеща да направи фурор за 50 годишнина ,а се очертава и тогава господин Борисов да е премиер .Да ни е жив и здрав и ..никога повече комунистите на власт.И честит курбан байрам.

    Коментиран от #150

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 да ама не

    8 2 Отговор
    СМРАД !
  • 146 доброволец

    8 3 Отговор
    Всичко се решава на маса.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Cneo Pompeyo Magno

    10 4 Отговор

    До коментар #143 от "Голем смях":

    КУРбан.. ще ви направиме от България😂много скоро..😂
  • 151 Димитър ямбол

    15 6 Отговор
    Ето на това сега не се ли вика МАФИЯ даже не го изчетах до края!! ДОКОГА ЩЕ ГИ ТРАЕМ хора ще ни погубят тия?! Хотелиери прокурори олигарси депутати министри ресторантьори рекетьори данъчни ДДС 9 процента помощи за богатите борци мутри БОКЛУЦИ !!! СТИГА ВЕЧЕ!!
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Айде бе

    11 8 Отговор

    До коментар #15 от "Ivan":

    Особено избирателите на БСП дето три мандата им обясняват колко е хубаво да управляваш с ДПС, правят си общи митинги, целувки на Орлов мост, пък сега заклеймяват ГЕРБ, които не са управлявали с ДПС, че били мафия и всичко им давали и ги слушали. Ама се правят, че не виждат затворените "Лафки"
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 В.В.П.

    8 2 Отговор
    Беллла, ЧАОО...

    Коментиран от #157

  • 156 В.В.П.

    2 2 Отговор

    До коментар #154 от "Зайко Байко многознайко":

    ПИША ТИ...+ Браво с..
  • 157 В.В.П.

    7 2 Отговор

    До коментар #155 от "В.В.П.":

    За Иван говоря...Ваню, ХЮМНЕТО
  • 158 нема фандък никому

    9 1 Отговор
    ТИЯ БАНДИТИ ОТ "Ултрастрой" ПРЕЦАКАХА И ЕДИН ЕВРЕИН НООО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЧАК СЕГА ЩЕ ГРИЗНАТ ДРЪВЦЕТО ЩОТО ЕВРЕИНА Е СТАРО КУЧЕ И ЩЕ ГИ ГЛАСИ КАКТО ТОЙ СИ ЗНАЕ
  • 159 Неделчева.3363

    3 0 Отговор

    До коментар #57 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    С цигани непразнувам
  • 160 Иван Андреев

    8 2 Отговор
    Е па това е днешна България, но до кога?
  • 161 АЛЕКСАНДЪР ВИАЛИ

    6 17 Отговор
    ГЕШЕВ ТИ СИ НОМЕР 1
    ВСИЧКИ КРАДЦИ ГИ ВКАРА В ЪГАЛА И СЕГА ЦВЪРЧАТ КАТО МИШКИ

    НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!!!!!!!
  • 162 АЛЕКСАНДЪР ВИАЛИ

    6 14 Отговор
    ДА ИЗБИРАМЕ

    ГЕШЕВ ИЛИ КРАДЦИТЕ БАНЕВИ, АРАБДЖИЕВИ,ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ,
    КРАДЛИВИЯ ЧЕРЕП..........
    ИЗБИРАМ ИВАН ГЕШЕВ....НОМЕР ЕДНО СЛЕД ПРОКУРОРА
    ДЖОВАНИ ФАЛКОНИ.......
  • 163 Гост

    7 5 Отговор
    Не разпространявайте лъжи!
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Нане

    11 2 Отговор
    Всички са от една шайка. И всички са за измитане защото хората в България няма да могат да водят нормален и спокоен живот. Оставка! Вън от властта!
  • 166 Децата

    11 4 Отговор

    До коментар #141 от "Гугъл":

    Децата, които се върнаха във ваканция и заради коронавируса от чужбина, са тези които протестират на 100%, защото знаят какво правят правителствата на белите европейски държави за хората и какво прави нашето за да помогне на хората да се справят с последиците от коронавируса, да осигуряват здравеопазването да бъде за всички, образованието,справедливост на конкурсите за работа, борбата срещу корупцията, бюрокрацията и поведението на политиците им. А, от друга страна децата на герболините, дъщерята на Борисов, дъщерята на Цветелина Бориславова, любовницата на Борисов и къщата в Барцелона, какъв живот живеят?Недей да приказваш приказки на вятъра и да лъжеш, защото герболините много се оядоха вече 11 години запълват целия държавен сектор с роднините, близките, коалиционни партньори и ортаци като ДПС и Пеевски! Разпределиха толкова милиарди европейски пари и външнизаеми, че парите и корупцията са при тях!
  • 167 ГазоНосеЦ

    12 3 Отговор
    Така ще е в държава , в която ПРЕМИЕРА сам си избира ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР , в коята ГЛАВНИЯ ПРОК казва на Бойко - ШЕФЕ , в която ПРОКУРОРА ходи на рожд ден на БИЗНЕСМЕНА в сянка ! Какво друго да очакваме ?
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 карбовски

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Лекар БГ":

    Не си лекар пациент си
  • 170 Ти си

    7 2 Отговор

    До коментар #23 от "ЪХЪ...":

    Ти ли си бе, Тиква? Само ти имаш такъв арогантен и мутренски език!
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 коко

    9 3 Отговор
    ОСТАВКА на корумпето гешев
  • 173 сиси

    9 3 Отговор
    шиши и геши - дупе и гащи
  • 174 ч123

    3 3 Отговор
    оставка наглец!
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 нов затвор за старите мутри

    9 3 Отговор

    До коментар #12 от "JEFF":

    На всички им е ясно, че трудното сега започва ,да защитат откраднатото , и да не влезат в затвора, или по-скоро, да си построят затвор , те това го могат!
  • 177 Психо Доктор

    7 2 Отговор
    Гарван, гарвана око не вади. Какво ги гъделичкаме с призиви за оставка, демонстративно пиене на кафе или креативното хвърляне на каскети. Дори и оглозгания кокал се пуска трудно от тази алчна ненаситна и извратена пасмина.
  • 178 войводата

    6 2 Отговор
    ГЕШЕВ Е БИЛ НА РОЖДЕН ДЕН НА ПЕЕВСКИ
  • 179 Така ще е, ката обичате азиатци,

    5 3 Отговор
    Пък били и те освободители. Всъщност на Бая Ганя му харесва това положение... Ракия, сръбско, булгар, хоро, шкембе чорба, джендъри и т.н.
  • 180 Кочо

    8 1 Отговор
    Да твърдиш, че поведението на Гешеф е перфектно, все едно да вярваш, че когато полицията мачка една група за разпространение на наркотици, а толерира и получава боноси от друга, е нормално!
  • 181 ХАХАХА

    4 1 Отговор
    ТОЗ НАЦИСТ ГО ЛЕКУВАТ ЯКО КАТО БОЮ НАЦИСТ МАЙ ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ ТЕ МЕТНАХА ИМА ДА МАУКАШ КАТО ВЧЕРА ПО НОВА БАЯ ПРЕГЛЪЩАШЕ И НЕ МОЖЕШЕ ДА СЪБЕРЕШ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ФАШАГА ЩЕ СЕ ОАКАТЕ НА КРАЯ КАЗАХ ВИ ОЩЕ КАТО СЕ КАЧИХТЕ НА МЕТЛИТЕ ,ИМА ПО ГОЛЕМИ СИЛИ ОТ ТЕЗИ НА КОИТО СЕ КЛАНЯТЕ НО ВИЕ СЕ МИСЛИХТЕ ЗА ВЕЛИКИ НО НЕ СТЕ ЩЕ ВИ ГО ДОКАЖАТ ТЕЗ КОИТО ВИ КАРАХА ДА ЛЪЖЕТЕ ЗА КОРОНАВИРУСА ТЕ И ЩЕ ВИ ПРЕДАДЪТ САМО ГЛЕДАЙТЕ ЖАЛКИ СТЕ!
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Винету Борисов

    1 3 Отговор
    Хората, недоволни от наложеното вече 30 години статукво в управлениено на държавата (към които спадам и аз), за пореден път протестират не срещу истинските виновници, а срещу мюретата, подхвърлени им от тях. Нека да си дадем сметка, какво е общото между правителствата на Орешарски и Борисов, принадлежащи на две различни (уж) по своята ориентация партии. Аз лично се отнасям песимистично към каквато и да било промяна в статуквото, защото мафията, стояща зад Пеевски и Доган няма да се откаже от кокъла дори и с цената на гражданска война на етническа основа. Сблъсъкът в летните сараи на ОПГ, наречена ДПС, е само тънък намек за това, какво ще се случи, ако българите справедливо посегнат на бизнеса на тази мафия.
  • 184 Антикомунист

    6 1 Отговор
    Повече пише за Палийски отколкото от "полевите" информатори на смешната медийка за събитието.Абе то за големи глупаци бе драги.Много го подценявате Гешев а и нашата интелигентност.
  • 185 БРЦК

    0 0 Отговор
    Гешев с нови 2 джипа за по 200000 лв.
  • 186 Калашников

    1 0 Отговор
    Народния съд ше ги прати у Белене тия прасета 😁🎃
  • 187 възпитаник

    1 0 Отговор
    каскета е с мафията не с народа оставка и затвор
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове