Last news in Fakti

2 Август, 2020 12:24 62 652 209

Бой до кръв на конференцията на БСП в Банско

  • бсп-
  • банско-
  • бой-
  • конференция

Физически сблъсък между бившия председател на партията Костадин Дурчов и Георги Бориков, дългогодишен председател на партията в първите години на демокрацията

Екшънът се разиграл след като Бориков поискал да види кои и откъде са делегатите на конференцията, която според него била крайно нагласена, а делегатите, дори не са от Банско, разкрива сайтът "Струма".   
 
Грозен екшън се разигра преди отчетноизборната конференция на БСП в Банско. Физически сблъсък между бившия председател на партията Костадин Дурчов и Георги Бориков, дългогодишен председател на партията в първите години на демокрацията, беляза началото на дългоочакваната червена конференция.

Свидетели на инцидента разказват, че като делегати на конференцията били събирани хора от кол и въже, които да опорочат избора на председател, имало дори и делегати от Симитли.

Предвид тези слухове, Бориков  поискал да погледне списъка с делегатите, изваден на масичка пред залата и охраняван от червена другарка. В момента, в който той се приближил и пожелал да вземе списъка, за да го прегледа, изневиделица изскочили Костадин Дурчов, сегашният председател Благой Милев и разни техни хора.

" Дурчов, вероятно е помислил, че съм взел списъка и съм го скрил в чантичка за лаптоп, която носех, разказа пред struma. com Г. Бориков. Започна да ме бута и дърпа зверски . Аз не пусках чантата си, защото смятам, че е унизително подобно поведение, някой да ми рови в нея. Паднах на  земята, намесиха се други и ни разтървха, някой  ме удари в корема, имаше разни момчета, които приличаха на мутри, но в един момент почувствах силен удар и с мъка се изправих.

Минути по - късно Дурчов се разкрещя, че някой го наранил с остър предмет, някой го наръгал ,това е ситуацията. Аз напуснах конференцията в знак на протест, че мандатната комисия дори не прочете възражението, което съм написал по отношение на делегатите. 

Това не е БСП, това е ООД, роднинско фирмена партия на хора, които правят всичко възможно отново да се докопат до властта . Затова и делегатите са събирани отвсякъде, каза още Георги Бориков. След него конференцията са напуснали още около 30 души. Бориков, който винаги е заемал ръководни постове в БСП,  предположи, че всичко е игра на Дурчов, който беше председател 2 мандата и понеже по устав не може да е повече председател, е напуснал по лични причини, и като му изтече едногодишния срок, иска пак да се върне на председателския пост.

Банскалии, членуващи от години в БСП твърдят, че крамолите в БСП Банско се дирижират от гоцеделчевски депутат, във върховете на управлението на БСП, който иска да сложи ръка и да има влияние върху процесите в столетницата в курортния град . Откакто този човек се намесил в БСП Банско крамолите не стихват .

След разпрата  конференцията е продължила. Ще съобщим подробности около избора и случилото се вътре. Очаквайте подробности и коментар на бившия председател Костадин Дурчов, участник в грозната сцена, белязала с кръв червеното мероприятие.  


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 125 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хихихи

    436 73 Отговор
    Червени боклуци!

    Коментиран от #58, #63, #77, #93

  • 3 един от стадото

    226 22 Отговор
    тия другите луди..

    Коментиран от #59

  • 4 Бачо Киро

    295 28 Отговор
    Всичките са едни и същи...

    Коментиран от #10, #79

  • 5 Последния Софиянец

    344 38 Отговор
    Избягаха от протеста и се бият за кокъла дето го няма.Жалки.

    Коментиран от #18, #61

  • 6 ужас

    292 50 Отговор
    Тръгнали са по пътя на СДС.

    Всъщност това са основните виновници Бойко да е 10г. на власт...

    Коментиран от #33, #87, #88, #136

  • 7 браво

    341 22 Отговор
    плъховете оставени без храна се самоизяждат.Напред и у лево другари изпотрепете се бе.

    Коментиран от #84

  • 8 1245

    35 38 Отговор
    Абе научи се да пишеш бе
  • 9 гражданин

    95 45 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    от тебе ли ги откраднаха парите? колко ти е месечния доход? колко данъци плащаш на година? остава ли ти изобщо време да работиш, от висене тука в тоя сайт, и писане на малоумни коментари, на възможно най лошия български език

    Коментиран от #14, #20

  • 10 Дельо хайдутин

    173 19 Отговор

    До коментар #4 от "Бачо Киро":

    Защото всички са отрочета на БКП и ДС

    Коментиран от #22

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 От Хаджиментов

    255 43 Отговор
    Как се отстояват общочовешки ценности: - Като вдигнеш народа на въстание по нареждане на чужда държава, а когато започне потушаването да избягаш и да се скриеш в чужбина. - Като направиш бомбен атентат в църква и убиеш стотици, сред които много жени, деца и герои от Балканската и Първата Световна войни. - Като ограбваш мандри и овчари за да се храниш, докато шумкарстваш - Като установяваш човеконенавистен режим с помощта на чужда армия-окупатор. - Като избиеш без съд и присъда цвета на нацията - десетки хиляди интелектуалци, военни, предприемачи, артисти и т.н. - Като откъснеш Македония от Майка България. - Като превърнеш държавата в затвор и я осееш с лагери на смъртта. - Като подариш златния резерв на държавата на Кремъл. - Като създаваш и подкрепяш терористи, които свалят законно избрани правителства под маската на социалистически революции. - Като подтискаш и ограничаваш народа си с репресии, изселване, цензура, ограничаване на възможностите за учена, работа и пътуване. - Като организираш Луканова зима. - Като потопиш държавата в задлъжнялост за да раздадеш милиарди на назначени за бизнесмени, банкери и милионери. - Като подариш половината държава на Мултигруп. - Като ограбиш създаваното от хората 45 години и го дадеш на шепа избраници, сред които и шофьори, келнери, секретарки, любовници. - Като създадеш мутренски групировки, които да тормозят, ограбват и тровят с наркотици народа. - Като ограбиш Като ограбиш спестяванията на хората с умишлени фалити

    Коментиран от #23, #40, #68, #69, #207

  • 13 Йозеф

    61 12 Отговор
    Ако няма клип няма нищо...😂😂😂😂
  • 14 мечо

    18 50 Отговор

    До коментар #9 от "гражданин":

    ти нали работиш неможе всички да работим

    Коментиран от #158

  • 15 Само ГЕРБ

    60 61 Отговор
    Само Левски. ЦСКА я ненавиждам.
  • 16 Karosel

    189 22 Отговор
    Само така другари, взаимно се избивайте, да ви се смее цяла България!
  • 17 Пеш

    92 63 Отговор
    И ГЕРБ и БСП са боклуци, трябва да бъдат изметени защото са проклятие за България

    Коментиран от #25, #37, #155

  • 18 целувайте ги

    88 22 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Трябва да ИМ благодарите - че първите дни в София имаше по 10-ина хиляди на протестите - сега СТЕ по 1000-1200 максимум :)))

    Коментиран от #154

  • 19 Президентска Република

    58 137 Отговор
    Крайно време е, да забранят, всички политически партии в България и да пристъпим, към Президентска Република.
    Депутатите ,да се избират от народа ,а и Прокурорите от окръжно до национална ниво! и не само те!
    Разбрахме, че 30 години ,ни манипулират ,политически чудовища, а не хора!

    Коментиран от #169, #203

  • 20 а Вие

    18 56 Отговор

    До коментар #9 от "гражданин":

    А пък ВИЕ явно сте ОКРАДЕН от Борисов?!?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ТАКА Е

    119 23 Отговор

    До коментар #10 от "Дельо хайдутин":

    Да и Протестиращите ИСКАТ да ги ЛЕГИТИМИРАТ!!! Протестите са в защита на Червените куфарета, Олигарсите, Мутрите и мАФИЯТА!!!
  • 23 Герб са си комунисти от класа

    41 64 Отговор

    До коментар #12 от "От Хаджиментов":

    Този ферман, важи ли "ГЕРБ комунистите", или по скоро да?

    Коментиран от #28, #97, #175

  • 24 00000014

    120 4 Отговор
    Защо не напишете името на гоцеделчевския депутат? Да видим от страна на СерГея ли е, дружка на Гергов, или на Корнелия. Тогава ще си направим извода.

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Кольо

    56 13 Отговор

    До коментар #24 от "00000014":

    и ЕДНИТЕ И дРУГИТЕ са МАСКАРИ!!!
  • 27 ВМОРО

    56 7 Отговор
    "Защото сме социалисти!" Нъл тъй беше?

    Коментиран от #29

  • 28 Амиииии

    33 24 Отговор

    До коментар #23 от "Герб са си комунисти от класа":

    Ако приемем,че герб ,бсп, бкп са едно ,то тогава- да.
  • 29 Не драги а

    72 12 Отговор

    До коментар #27 от "ВМОРО":

    защото сме цоциалисти. ЦоциализЪмът не умря 89 година а се развива и то с бурни темпове. Сменят се само членовете на цоциалистическата парти или по-соро сменя се името на цоциалистическата партия. Всъщност, цоциалистическата партия съществува под няколко имена.

    Коментиран от #38

  • 30 Струва ми се

    150 51 Отговор
    Струва ми се, че няма да мине много време и никой в България няма да си спомня за този случайно попаднал начело на държавата ни боен пилот. Ако някой го запомни, ще бъде със злобата му и безотговорното противопоставяне на българските граждани един срещу друг.
  • 31 Антон

    61 4 Отговор
    Ми нищо ново! Мила родна картинка! Мила до немай къде :)

    Коментиран от #34

  • 32 АМОН

    64 49 Отговор
    КЪДЕ Е ПРИВАТИЗАТОРКАТА Г-ЖА НИНОВА ДА СЛОЖИ РЕД?

    НЯМА ЛИ КОЙ ДА ОБЯСНИ НА ДРУГАРИТЕ, ЧЕ ФИЛМА СВЪРШИ.

    И ТЕ И ГЕРБ И ДПС И ПАТРИОТИ И ИДИОТИ всички са аут.

    ВСИЧКИ ВКУПОМ СЪГРЕШИХТЕ И НЕПОТРЕБНИ СТАНАХТЕ.
    ВРЕМЕТО Е НАШЕ !
  • 33 ВМОРО

    120 13 Отговор

    До коментар #6 от "ужас":

    Виновни сме си ние, че не натиснахме 1989 година за лустрация и декомунизация. Нямаше да има нито Костов, нито Борисов, нито Радев, нито Каракачанов, нито Цачева, нито Доган, нито разни други олигофрени. Нямаше да има и тарикати като Шиши, Черепа, Илия Павлов, Домусчиев, Арабаджиев, М. Стайков, Б. Бенчев, Банев, Г. Гергов и прочее "бизнесмени"

    Коментиран от #39, #92

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Сойка Присмехулка

    61 20 Отговор
    Ето така се прави политически спор. Кютек, македонски песни с червено вино. Не като някои гербаджийски джендъри.
  • 37 АМОН

    36 33 Отговор

    До коментар #17 от "Пеш":

    БСП другото лице на ГЕРБ - ДПС.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 АМОН

    48 18 Отговор

    До коментар #33 от "ВМОРО":

    ВИЕ ОТ МВРО СТЕ ЧАСТ ОТ СИСТЕМАТА !!

    ВИЖТЕ СИ ВОДАЧИТЕ - АГЕНТ "ИВАН" !!!

    КАРАКАЧАНОВ Е ПЪРВИЯТ КОГОТО ТРЯБВАШЕ ДА ЛУСТРИРАТЕ , А НЕ ДА ГО ПРАВИТЕ ВОДАЧ.

    Коментиран от #43, #107

  • 40 рижавия

    16 27 Отговор

    До коментар #12 от "От Хаджиментов":

    Много заблуден си.Многоо!
  • 41 Абе добре

    85 10 Отговор
    Искаме" Промяна",през протести.Но все по често си задавам въпрос; Махаме боко и компания. Но след това,какво правим? Това е жизнено важно за милиони,обикновени българи.На кого да гласуваме масово доверие,за да има Политическа воля,но и парламентарно мнозинство,за да реализира Нашите Искания.На кого? Аз не виждам такава формация,партия.Изразите..Важното е да махнем Тези,след това ще видим!" са меко казано елементарни и лишени от здрава логика.Да не се получи така,че да дублираме ситуацията със Стефчо- Усмихнатия,но не като служебно правителство, а През Парламента да създадем миш- маш от всякакви играчи в" сянка".А че ги има- съм сигурен на 100%.Да не се окажем " използвани" и след това през познати схеми при гласуване,да напълним НС със креатури на Олигарси,крупни бизнесмени,латифундисти,който веднага ще се стиковат в поредната,още по шарена коалиция.. Стигнем ли до това,следва задължителната мантра...Ние се обединяваме в коалиция,защото Суверена е избрал този модел.А не можем да оставим Държавата да затъне! ". Всички сме го слушали до втръсване ,цели 30 години.Затова мисля; Хора,бъдете крайно бдителни! Още един бъдещ мандат на коварни ,прикрити играчи,и сме тотално губещи завинаги.

    Коментиран от #53, #172

  • 42 ггггг

    50 5 Отговор
    и тия искат властта в софия!?.....
  • 43 ВМОРО

    13 9 Отговор

    До коментар #39 от "АМОН":

    Никога не съм членувал в мвро и никога на правил агент "Иван" водач на каквото и да било. По-полека го карай.
  • 44 Удри

    37 6 Отговор
    Тая червена мачка, тя не е за нас! От немските телевизии си умират на кеф. Такова ралити никога няма да видят!
  • 45 Томахок!!

    63 4 Отговор
    Дайте им оръжие да се избият!
  • 46 Бинго

    68 13 Отговор
    Модерна партия, както твърдят и същевремено партия столетница, без да се разграничават от терористите партизани. Корнелия си мисли, че приказки от рода :Ние сме си взели поука. Ще си понесем наща отговорност, хващат дикиш. Само заради БКП, гласуват толкова много за ГЕРБ.
  • 47 ежко

    39 12 Отговор
    Ак съм на мястото на Нинова, ще отида като гост на конференцията да им погледам сеира,ще разбера какво е положението и накрая ще предложа да ди изгонят и двамата!И да изберат напълно нови хора в ръководството!Което ще бъде добър знак за останалите....
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Сделано в СССР

    79 6 Отговор
    Лозунга на комунделите : "Не ме гледай какво правя, а слушай какво ти говоря "
  • 50 Факт

    44 5 Отговор
    Затова трябват млади хора,поне боят да е на ниво,а не бутнал го-паднал.
  • 51 Радикал

    46 8 Отговор
    Лустрация на всички управлявали последните 30 год. Има нови хора но медиите ги крият.
  • 52 Питанка

    48 15 Отговор
    Могат ли поддръжници и пропагандатори на путиновата диктатура да изметат мафията и да демократизират България? Могат ли да извършат закъснялата , но необходима лустрация ? Да се освободи управлението от ДС-БКП ("филиал на КГБ " - по Т. Живков) Протестиращите не виждат ли корена на злото ? МОЧА ще им извади очите и пак не го виждат

    Коментиран от #55

  • 53 А ти ще правиш това, което ти кажат.

    25 41 Отговор

    До коментар #41 от "Абе добре":

    В написаното от теб прозират основните герберско - бойковистки внушения, а именно:1. Б. Борисов е безалтернативен;2. Не. може да им нищо по- добро от ГЕРБ с водач ББорисов;3. Ако падне Борисов, следва национална катастрофа и ще дойдете да му се молите. Нищо от това НЕ Е ВЯРНО! 1.ГЕРБ има право и възможност да състави правителство БЕЗ компрометираните ББ и обкръжение; 2.Борисов наистина е уникален в некомпетентността и простащината си;3. Дали ще наречем " национална катастрофа" факта, че след 10+ години управление на Борисов сме най- бедната държава в ЕС е без значение - но фактът е неоспорим и засяга всички ни. Извод - ГЕРБ имат полезен ход, но той минава през отхвърляне на лъжливия кумир.
  • 54 До 15

    30 44 Отговор
    ГЕРБ са неуспелите,тъпите и нагли мутри-комунисти.
  • 55 Искаш ли да ми кажеш,

    31 41 Отговор

    До коментар #52 от "Питанка":

    че протестиращите са само от БСП? Знаеш ли, че на улицата са хора, които са истински антикомунисти, а не клакьори като теб? Простащината и безсмисления инат на Борисов направиха намисленото - обединиха хора от целия политически спектър, вкл. и принципни антагонисти.А ти си плямпай по инерция.

    Коментиран от #76

  • 56 WENKO

    69 8 Отговор
    ...и тези искат да ни управляват ?!
    БОКЛУЦИ !!!
  • 57 Барба Ганьос

    66 6 Отговор
    Така така нека се избият бял ден да не видят червените боклуци

    Коментиран от #83

  • 58 Запознат

    33 7 Отговор

    До коментар #2 от "Хихихи":

    Кирил Добрев претърпя поражение в лидерската битка за БСП в родния му град Гоце Делчев.

    Корнелия Нинова получи 33 номинации за председател на БСП на отчетно-изборната конференция на общинската организация на партията в Гоце Делчев, а Кирил Добрев - само 3.
  • 59 Точно преди месец

    7 40 Отговор

    До коментар #3 от "един от стадото":

    Кирил Добрев обяви от родния си град Гоце Делчев кандидатурата си за председател на БСП и каза, че е готов да стане министър-председател на България.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Лидерът на БСП

    22 11 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Корнелия Нинова обра овациите на червените в бастиона на рода Добреви. Тя получи 33 номинации за председател на партията, а Добрев само 3, по информация на шефа на местната организация на БСП Валери Сарандев. Делегати на конференцията обаче заявиха, че срещата била много бурна. В изказването си Добрев нападнал тежко Нинова, което било прието доста негативно от социалистите. Нинова защитила политиката си досега както в партията, така и в отношенията си с основния опонент ГЕРБ. Към Добрев били поставени въпроси за тежкото организационно състояние на партията, на които той не отговорил.
    /Епицентър/
  • 62 Behemoth

    11 28 Отговор
    Хората на Баце правят мискинлици.....ясно като бял ден...
  • 63 Кирил Добрев

    33 14 Отговор

    До коментар #2 от "Хихихи":

    е от шайката на Гергов се опитва да сложи ръка над Гоцеделчевския край. Видяхме на видео,че той обича да бие шамари и е вечно надрусан или пиян. Този човек е хващан неколкократно в далавери. Точно такива Нинова се опитва да изчисти от партията.
  • 64 Вера Петева

    57 15 Отговор
    С КОРНЕЛИЯ НИН0ВА Е ТАКА. КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЕ 0СТАНА ОТ БСП. ДРЪЖТЕ СИ КРАДЛАТА И СТЕ ДО ТУК
  • 65 Панов

    26 14 Отговор
    Не съм за Нинова и не й вярвам.Тя не беше от нашите.За мен важат моралът и принципите.
  • 66 ключа за бараката

    15 30 Отговор
    кой ще победи : гербаджийското котило на гергов или що годе читавата нинова ТОВА Е ВЪПРОСЪТ
  • 67 Юлито

    69 10 Отговор
    Миналата седмица бе разкрита черно на бяло последната лъжа на Нинова.Синът й за който твърдеше че следва в Бъркли САЩ със стипендия никога не е получавал стипендия.Това университета го потвърди.Таксата от 60 000 долара годишно е внасяна частно.

    Коментиран от #82

  • 68 Джак

    41 10 Отговор

    До коментар #12 от "От Хаджиментов":

    Това е истината за тези примати. Само кражбалък.

    Коментиран от #70

  • 69 рада дълбоката

    34 38 Отговор

    До коментар #12 от "От Хаджиментов":

    Не държава се прави като убиеш 6 деца в Ястребино , като подариш златото на чужда държава (Канада ) , като подариш Тецовете на САЩ и сключиш с тях такъв договор за 20 години че на народа свят да му се завие от постоянно подскачащи цени на тока !Да продължавам ли ? Като по нареждане на чужда държава да си изкорениш лозята (не отговарят ба еврп. изискавания за прави краставици и щастливи кокошки ) да си изколиш животните защото не са от тяхните "породи " а тези които не са успели да ги изколят да внесеш ШАП, СВИНСКИ грип и каквото се сетиш за умишлено евтаназиране и на малкото останали . Като събориш това което не можеш да боядисаш щото вече никой не иска да е бояджия а освен това няма и пари за боя . Като нарежеш предприятията на скраб щото видиш ли били не конкурентноспособни , а то като че ли някой ни взе в ЕС за да му продаваме продукцията си (смях) . Ние изгубихме собствените си магазини а какво да говорим за стоките в тях ......
  • 70 Карабаджак

    19 8 Отговор

    До коментар #68 от "Джак":

    Ще ходиш ли на гейпарада ма, булка?
  • 71 Блокиран

    35 5 Отговор
    Е те тва са комунягите,и като изкажеш критично мнение "факти"те блокират.Това ли Вие свободата на словото а "факти".Благодаря Ви.Да си го н....те в гъ..а!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Завоевателя

    43 10 Отговор
    Много ми е интересно пък какво им е взел на протестиращите Гешев ли Борисов ли никой не казва един чух че банката щала да му вземе апартамента алооооо господин протестиращ в кой свят живеете като взимаш връщаш кой да ти ги връща че сега да ми се тръшкаш по паветата тва че си се правил малко време на велик с БМВ и по дискотеки тя половин БГ е така четова се очакваше икй ви не е виновен трябва просто да се работи а вие не искате тва е самата истина няма кво да ми се опъвате по асвалта ами вдигайте галъбите
  • 75 Завоевателя

    14 5 Отговор
    И зчезвайте дълбоко
  • 76 Питанка

    28 10 Отговор

    До коментар #55 от "Искаш ли да ми кажеш,":

    "направиха намисленото - обединиха хора от целия политически спектър" - Колко сте прав в объркването си (или не ) . Към чистия протест притуриха явни поддръжници и пропагандатори на путиновата диктатура. Вдигнатото юмруче на пРезидента е може би случайност ?! Докато МОЧА стърчи над главите на протестиращите, България ще е корумпирана, безправова и бедна държава.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Сега предстои

    20 12 Отговор

    До коментар #4 от "Бачо Киро":

    сериалът в Герб, като почнат да се пукат балоните в клиентелистката им пасмина и се изнесат хамелеоните при Цв.Цв. Вижте, драги съграждани, от памтивека времето в държавата е различно , но сценарият е един и същ, защото няма по-продажно и алчно племе от българите.
  • 80 ха ха

    23 3 Отговор
    а така.... само така. Искаме да разберем кой е най-големият социалист!!

    Коментиран от #91

  • 81 1513

    25 6 Отговор
    Боклук до боклука, мила моя майнольо. Смрад до смрада.....
    Ама всичките са невероятно алчни и тъпи парчета.
    Не визирам тук само БСП, Герб ! Визирам цялата тая пасмина, която от 30 години дави България, влачи я надолу и край няма!
    Не, аз не виждам как в Бг ще се решат нещата с мирни протести! Това е невъзможно. Ние позволихме тия селтаци за период от 30 години да акумулират нечувани, парични потоци. Парите са в тях и те няма да ги изпуснат ей така просто! Тук си трябва бой! Много и много сериозен бой, за да може гадината да пусне кокала.

    Коментиран от #90

  • 82 И да е така - какво от това?

    19 8 Отговор

    До коментар #67 от "Юлито":

    Да я проверят и нея и мъжа и за декларираните доходи - какво има да се коментира. Който е наясно, да сигнализира. Българинът това най-го обича - да си дрънка врели некипели, а като дойде ред да доказва оплювките си - да си подвива опашката. Като си ербап - действай. Иначе си зловреден трол, който смята, че хората се връзват като преди на празни приказки. Иди, разследвай, докажи и информирай!
  • 83 Скоро ще гледаш

    11 24 Отговор

    До коментар #57 от "Барба Ганьос":

    да се избиват боклуците в герб, защото са овъртолени в такива далавери, че ще ти падне шапката. Стой та гледай. Че си говориме.
  • 84 3725

    9 26 Отговор

    До коментар #7 от "браво":

    При гербаджиите вече се започна апокалипсисът. Скоро ще чуете, пардон - ще гледате и броите труповете.
  • 85 Гестапото

    27 9 Отговор
    Тая партия още броиите ли я. Г-жа
    Инджова кога излъгахте, като казахте
    че сте паднали във входа или после
    като ви казаха какво да кажете
  • 86 Ван дер Любе

    11 26 Отговор
    БСП, както ГЕРБ, ОП, Воля и ДПС трябва да бъдат разпуснати. Те ни доведоха до поредната национална криза. ВЪн от политиката на хора като Сергей, Корнелия, Гергов, Каракачаное, Симеонов, Волен, Борисов и всички от ГЕРБ, цялото ДПС. Всички тези хора са виновни за сегашното състояние в БГ. Някои от тях (като Борисов, Горанов и други) трябва да са в затвора.
  • 87 Анализатор

    22 10 Отговор

    До коментар #6 от "ужас":

    Явно не разбирате, че генезисът на всичко случващо се е в природата на българина. Неговата същност е разрушителна. Той може само да унищожава, не да съгражда. Като не му стигне да руши около себе си, преминава нататък, в другия град в другата държава. И Евросъюзът е пред разпад, след като станахме негови членове.
    Така че, политическата разцветка е без значение. Българинът се обединява само по интереси и унищожава щом интересът изчезне.
  • 88 Анализатор

    11 11 Отговор

    До коментар #6 от "ужас":

    Явно не разбирате, че генезисът на всичко случващо се е в природата на българина. Неговата същност е разрушителна. Той може само да унищожава, не да съгражда. Като не му стигне да руши около себе си, преминава нататък, в другия град в другата държава. И Евросъюзът е пред разпад, след като станахме негови членове.
    Така че, политическата разцветка е без значение. Българинът се обединява само по интереси и унищожава щом интересът изчезне.
  • 89 Хахахахахаа

    19 5 Отговор
    Гласувайте те за тия,те ще ви оправят!хахахаха

    Коментиран от #132

  • 90 Явнo нe рaзбирaтe,

    9 9 Отговор

    До коментар #81 от "1513":

    чe гeнeзиcът нa вcичкo cлучвaщo ce e в прирoдaтa нa бългaринa. Нeгoвaтa cъщнocт e рaзрушитeлнa. Тoй мoжe caмo дa унищoжaвa, нe дa cъгрaждa. Кaтo нe му cтигнe дa руши oкoлo ceбe cи, прeминaвa нaтaтък, в другия грaд в другaтa държaвa. И Eврocъюзът e прeд рaзпaд, cлeд кaтo cтaнaхмe нeгoви члeнoвe.
    Тaкa чe, пoлитичecкaтa рaзцвeткa e бeз знaчeниe. Бългaринът ce oбeдинявa caмo пo интeрecи и унищoжaвa щoм интeрecът изчeзнe.

    Коментиран от #178

  • 91 Най-големият социалист

    12 19 Отговор

    До коментар #80 от "ха ха":

    - не знам, но знам кой е най-големият комунист, след като не си е хвърлил партийната книжка до този момент - Бойко Борисов.
  • 92 хахаха

    8 5 Отговор

    До коментар #33 от "ВМОРО":

    Нямаше да го има и вашия Шкембе Войвода...
  • 93 Христина Христова

    17 20 Отговор

    До коментар #2 от "Хихихи":

    Спрете да заливате социалните мрежи с антикомунистическа пропаганда. Само да ви вметна, че комунизмът отдавна приключи, навярно това сте го пропуснали. Влезте в час. Освен това цялата политическа система в България е производна на бившата комунистическа партия. Включително Костов с неговата криминална приватизация. Включително Борисов. Включително БСП. Всички. Стига сте борили комунизма! Проявете елементарна адекватност. Пък после, ако това е по-силно от вас, пак го борете. Нищо, че комунизмът така и не дойде, остана си прост социализъм.

    Коментиран от #117

  • 94 КУРнинов

    33 7 Отговор
    ИЗБИИТЕ СЕ БЕ ЧИЧКОВИ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧЕТА!
  • 95 Гестапото

    37 11 Отговор
    А в БСП са крадци и убиици. Радев
    се е продал на тая гнусна пасмина

    Коментиран от #98, #110

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 НЯМА ЛИ ДА ПРЕСТАНЕТЕ

    17 15 Отговор

    До коментар #23 от "Герб са си комунисти от класа":

    Дa нaричaтe тoтaлитaризмa "кoмунизъм?!Кoмунизъм никoгa нe e cъщecтвувaл нa нaшaтa плaнeтa.
    Имaлo e coциaлиcтичecкa cиcтeмa.тя e cпрaвeдливa и хумaннa. Нo хoрaтa c нeзрeлия cи мoрaл,aлчнocт, крaдливocт и зaвиcт я прeвърнaхa в урoдливтoтaлитaризъм и вкaрaхa oбщecтвoтo в рaзбoйничecкитoтaлитaризъм. Нe кaпитaлизъм и пaзaрнa икoнoмикa,
    A див, вaрвaрcки тoтaлитaризъм e ceгaшният хaoc.
    Тeжкo ни.

    Коментиран от #121

  • 98 Убиец е този,

    15 7 Отговор

    До коментар #95 от "Гестапото":

    който като охранител унищожи всичките си конкуренти, който изби всички свидетели на далаверите и престъпленията си и който планира да изгори и унищожи противниците си. Справка - свидетели, видеа и записи през последните трийсет години.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ШЕФА

    14 4 Отговор
    ИСКАМ НА КАКА КОРНИ ДА ГО ПУСНА ЦЕЛИЯ 20 СМ САЛАМ ПРЕДКОНГРЕСНО ЧЕ ДА МЕ ЗАПОМНИ......................................

    Коментиран от #111

  • 101 ха ха ха

    9 8 Отговор
    пишат статия за сочиалисти а в повечето коментари прозират гърбофили- поредното доказателство че са свински черва
  • 102 Момчил

    39 6 Отговор
    Какво става с Румен Овчаров... ?. Има още две дела и ще лежи скоро реално . А как ще плати и присъдата от над 16 милиона като парите му са в офшорки ?? А следват още присъди? Трепери Нинова. Идва ти края. И теб те чака затвор. Юрист си и го знаеш

    Коментиран от #113

  • 103 Го4о до 53

    33 15 Отговор
    Нищо не налага да съчиняваш различни варианти за бъдещо правителство. ГЕРБ е в мандата си! България е последна в ЕС след няколко на национални катастрофи предизвикани от БСП (Луканов, Виденов, Орешарски). ГЕРБ възстанови БГ и това е проблем за Радев, Нинова ,БСП и Русия!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Станимир Русев

    27 11 Отговор
    Точно такива са и протестиращите, от кол и въже а те самите си признават , че мутри имало за охрана, ами мутренска партия , те ги създадоха и сега се борят за по голяма власт мафиотските групировки в БСП ! ПАРТИЯ НА СМАХНАТИТЕ АЛЧНИ И КОРУМПИРАНИ ПРЕДАТЕЛИ !

    Коментиран от #146

  • 107 iwo

    3 2 Отговор

    До коментар #39 от "АМОН":

    ГРУ не разрешават.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 ГОСТ 2926

    29 7 Отговор

    До коментар #95 от "Гестапото":

    P.Радев е бил член на висшиа партиен съвет на БКП.Така че той не се е продал а винаги си е бил комунист.Единствената му цел е сега да управлявя с БСП.Каза мутри вън за правителството,а БСП НЕ СА МУТРИ. Тези които ограбиха България и парите на хората.И този го наричат независим президент и спасител на нацията.

    Коментиран от #119

  • 111 Интересно

    4 5 Отговор

    До коментар #100 от "ШЕФА":

    дали тя ще одобри твоите мераци. Нейната летва е доста висока. Най-напред отсява простаците.
  • 112 Алфа Вълкът

    8 2 Отговор
    Ахахахаха, давайте да гледаме видеото!
  • 113 Добре е

    7 5 Отговор

    До коментар #102 от "Момчил":

    да си бдителен гражданин, но почни най-напред от вожда си, при който си на заплата за тролене и мокри поръчки. Бързай, че няма да можеш да стигнеш до пенсия, докато разровиш неговите пачки, кюлчета и поръчки за кървава вендета.
  • 114 Ха ха ха ха ха ха

    12 2 Отговор
    Иначе готови да управляват и те 🤣🤣🤣🤣
  • 115 Butler

    11 6 Отговор
    Българи сър.
    Нация НЕспособна да се управлява сама.

    Коментиран от #130

  • 116 bockom2

    11 1 Отговор
    Еиииии Само да вземат власта .Шъ ходим с знамена на манифести и че минаваме по два пъти .Па после БАНКЕТ УРААААААА БКП
  • 117 Чукча писател ...

    9 2 Отговор

    До коментар #93 от "Христина Христова":

    "Само да ви вметна, че комунизмът отдавна приключи" ........"Освен това цялата политическа система в България е производна на бившата комунистическа партия." ..... ????!!!!!

    Коментиран от #120

  • 118 bockom2

    5 3 Отговор
    Еиииии Само да вземат власта .Шъ ходим с знамена на манифести и че минаваме по два пъти .Па после БАНКЕТ УРААААААА БКП

    Коментиран от #123

  • 119 Още една боза.

    11 21 Отговор

    До коментар #110 от "ГОСТ 2926":

    Няма българин да не знае, че всички офицери при соза бяха задължавани да стават партийни членове. Колкото до политическото поведение на Радев - до днес не сме имали толкова достоен, интелигентен и искрен с хората политик. Вярвам му.
  • 120 Да - кое не разбра.

    2 1 Отговор

    До коментар #117 от "Чукча писател ...":

    Ще го напиша бавно, за да можеш да схванеш.
  • 121 Сделано в СССР

    15 3 Отговор

    До коментар #97 от "НЯМА ЛИ ДА ПРЕСТАНЕТЕ":

    Комунизъм = тоталитаризъм и фашизъм

    Коментиран от #127

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този,

    9 15 Отговор

    До коментар #118 от "bockom2":

    който дойде на власт след кончината на герберските престъпници, ще завари само руини в държавата и хазната. Тежко му. Тежко ни.
  • 124 Бкп

    7 8 Отговор
    Другите зле като Герб са Бсп, няма за кой да се гласува това е. Трябва да се назначи някакво скандинавско правителство на този шашав народ.
  • 125 Гражданин

    7 1 Отговор
    Интересна работа_постоянно плюят Нинова,така че_мин.председател тя няма_ да. , бъде явно омразата_ има, много лица и много тролове,не я защитавам,но за всичко?
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Комунизъм не е имало.

    16 2 Отговор

    До коментар #121 от "Сделано в СССР":

    Хората извратиха социализма в тоталитаризъм. Сега извратиха демокрацията в дивашки тоталитаризъм. Проблемът е в хората без ценности. Те определят системата, в която живеят. Докато не изградят необходимите морални ценности, ще властват хаос, престъпност и експлоатация за голямата част от народа, и тънене в безмислен лукс на самодоволни прасета.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 MGewehr

    8 1 Отговор
    Политическа култура БГ, чрез БОЙ и насилие към истината!
  • 130 Иван

    13 0 Отговор

    До коментар #115 от "Butler":

    Да, защото при двама българи - три различни мнения. Сичкото вожд - няма индианец..

    Коментиран от #135

  • 131 червена мъгла

    8 0 Отговор
    Много вожд няма индианец...

    Коментиран от #133

  • 132 Докато чакаме

    12 2 Отговор

    До коментар #89 от "Хахахахахаа":

    някой да ни оправи, винаги ще ни се пробват. Не си разбрахме урок българите. Все чакаме поредния спасител. Няма да стане по този начин. Всеки трябва да премине през своя морален катарзис, а еманацията на пречистената енергия на нацията ще излъчи чрез светлия лъч истинския водач. Не спасител, а водач на объркания ни народ в правилната посока. Но това ще стане, когато го поискат всички.

    Коментиран от #134, #137, #140

  • 133 Това се отнася

    6 14 Отговор

    До коментар #131 от "червена мъгла":

    за герберските калинки, които са налазили всички властови позиции в държавата и затова не пускат кокала.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Ха ха ха ха ха ха

    6 1 Отговор

    До коментар #130 от "Иван":

    И така да е,крайният резултат е един същ:
    ШАХМАТ за бг.данъкоплатец.

    Коментиран от #139

  • 136 СТАЛИН64

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "ужас":

    ДАЙ БОЖЕ , ДА ОЩЕ 10 год МИНИМУМ...!
  • 137 ИСТИНССИЯТ СПАСИТЕЛ

    20 1 Отговор

    До коментар #132 от "Докато чакаме":

    СЕ НАРИЧА СПРАВЕДЛИВ СЪД ЗА ГРАБИТЕЛИТЕ НА ПРЕХОДА!!!! Няма р.овч., няма костов, няма божков, няма лупи, няма корнела, няма....доста още приватизатори - грабители без доказани доходи за да приватизират. ЗАПОЧНА СЕ. ДАНО СПРАВЕДЛИВОСТТА ПОБЕДИ!!!!!

    Коментиран от #144

  • 138 ГАВАРИТ МАСКВА

    14 2 Отговор
    Корни да не се пипа щото е живата връзка с ГРУ!!!. Нямаме резервен вариант. Останалите са българи.
  • 139 пророк Исай

    5 1 Отговор

    До коментар #135 от "Ха ха ха ха ха ха":

    И ЦАЙТНОТ за партиите в Б-рия
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Очевидно

    10 4 Отговор

    До коментар #140 от "е х оооооооооо":

    но това е пътят на обществото. Не забравяй, че младите, които се учиха и работиха в чужбина при правила и обществен контрол, се завръщат в страната. Всеки от нас трябва да си направи равносметка иска ли да живее по правила, но и самият той да ги спазва. Иначе, докато само се замеряме, се въртим в порочен кръг. Няма да излезем на прав път.
  • 143 Алчен в този момент

    10 1 Отговор

    До коментар #141 от "В тези коментари само червени боклуци":

    е всеки един българин, без да се обиждаме. Един за власт, друг за имане и кюлчета, трети за двора на съседа. Всеки има какво да пречисти, затова първата стъпка е поглед в себе си, без търсене непременно на вина, а търсене на път към другите. Агресията от някои участници в този форум е свидетелство на реалната ситуация и за това колко дълъг път трябва да извърви нацията и всеки един в лично качество.
  • 144 Истинският съд

    6 1 Отговор

    До коментар #137 от "ИСТИНССИЯТ СПАСИТЕЛ":

    на всеки човек е този пред съвестта му. Преди да съдиш, отсъди делата си. И в библията е писано: Като съдиш, така ще те съдят. Не мислете, че най-голямото наказание е непременно затворът. Всички сме свидетели,че наши политици от най-високо ниво заплатиха кръвен данък за обществения си статус, власт и богатство.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 С огромно съжаление,

    7 0 Отговор

    До коментар #106 от "Станимир Русев":

    че наричаш сънародниците си от кол и от въже, тази разнородна маса е продукт на неестественото разслоение в обществото, базиращо се на основен критерий - принадлежи или не към управляващата върушка. Но и тук нещата опират до моралните ценности: значи, аз искам да живея добре, но ако си продам душата, това живот ли е, и то добър?
  • 147 Навярно е така,

    9 1 Отговор

    До коментар #145 от "Jessy James":

    както казваш. Но защо не направиш някои размишления в тази посока. Смяташ ли, че болшинството от тази група, в случай,че е с осигурено достойно поприще и възнаграждение, което му дава удовлетворение и самоуважение на човек, би избрал криминалния контингент. Друг въпрос - защо да не предположим,че върхушката има интерес да поддържа хора от необразования контингент, когото винаги може да дръпне на къса верижка в случай на необходимост - например участие в протести, или гласуване за определен кандидат. Това, че имаш друг статус, от който ехидно наблюдаваш ситуацията в България, не те прави по-добър или успешен. На всички познати езици твоето положение може да се охарактеризира с една дума: родоотстъпник. А това е най-тежката квалификация за един човек.

    Коментиран от #173

  • 148 Генерал Иванушка Водков

    16 3 Отговор
    Несравним кеф е да гледаш как комунистическите боклуци се избиват взаимно.

    Коментиран от #164

  • 149 ГОСТ 2926

    16 3 Отговор
    До коментар 119.Р.Радев не е бил от обикновинните членове.Във вишсия партиен съвет са членували най-преданите комунисти.Тези които остават завинаги такива.Като е толкова честен защо на презеденските избори беше подкрепян от БСП и още е свързан с тази партия.Никой нормален и честен човек не би имал нищо общо с тази партия БСП.

    Коментиран от #192

  • 150 бокофен

    7 0 Отговор
    Дине Дурчов е с куфарче от чичо Андрей,след това лепеше лепенки на ВИС по витрините на магазините, след това беше приватизатор, зам. областен управител и какъв ли още не. Бориков е изключителен ИТ специалист и изглежда все още идеалист, незнам защо му е да се бърка в тази помия.
  • 151 Кико

    9 3 Отговор
    Партизани за бой се стяга(да яде де)!
  • 152 баце

    11 3 Отговор
    Най обичам да си скубят перушината червени милионери партийци. Дайте видео ако има.

    Коментиран от #166

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Не е така точно...

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "целувайте ги":

    Сега сме около 50000
  • 155 С.В.

    6 3 Отговор

    До коментар #17 от "Пеш":

    То други нема,така че си трай. Ако дойдат пак червенушките ще се молите на Господ ББ да се върне.45 години бяха предостатъчни и после още 20 с техни одпартийки,само че с други имена.

    Коментиран от #170

  • 156 Donzidog

    9 8 Отговор

    До коментар #145 от "Jessy James":

    Г-н Хамериканец трябва да знаеш че бивш Българин,бивш Циганин и бивш комунист няма....Дори и г-н Борисов е комунист и човек на Кремъл, даже май най-големият който брани тук инвестициите им.Не виждам разликата да те управлява най-тъпият президент в света или най -ниско интелигентният прем иер в света...който обаче за разлика от Тръмпи е и действаща мутра...като гледам разследванията в Америка май май и Тръмп са го избрали Руснаците...така че повод за гордост не виждам...
  • 157 Иван татковия

    7 1 Отговор
    Тате и ку.вата му Марги не дават властта. другата седмица тате ще бие дъртата ко.а леля Драга, че любовницата му Кехайова да остане само тя в партиято, щото много ги бъркале по конференциите...
  • 158 С.В.

    8 5 Отговор

    До коментар #14 от "мечо":

    Защо ? Защото 2/3 от българите ги мързи и се занимават само с мошеничества и далавери. Всеки може да работи ако е физически здрав.

    Коментиран от #162, #165

  • 159 видинлиика

    12 1 Отговор
    Властта е сладка, благинки от нея колко щеш , та за това и почват битки на живот и смърт. Горката кака Кори не може да ги обедини и обуздае тия бесепари ха, ха....

    Коментиран от #163

  • 160 Доротея

    8 4 Отговор
    В Герб такова нещо не може да се случи! Дисциплината все още е на ниво! Рапорт даден!

    Коментиран от #167

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Евала

    3 1 Отговор

    До коментар #158 от "С.В.":

    Много точно и на място
  • 163 Нещо си противоречите.

    3 5 Отговор

    До коментар #159 от "видинлиика":

    Хем Нинова уж се е облагодетелствала от незнам какви си приватизационни сделки, и следователно няма какво да търси в политиката освен неприятности и оплювки от чужди и свои, хем пък се стремяла към власт заради облаги. По-вероятно е към власт да се стремят гладни въшки без стойност, чиито стремежи са да се окопаят за сто години напред, че и родата и селото ако може. При Нинова няма индикации нито в едната нито в другата посока. Остава друга вероятност - злобни и неаргументирани атаки от хора, които не са и на нивото, страхуват се от нейната неподкупност и принципност, и като нямат друго оръжие, прилагат жалките си клевети и оплювки. Мисля че така се постига точно обратния ефект - хората все повече припознават Нинова като идтински политик и лидер, който ще извади БСП от забвение.
  • 164 Само казвам

    4 4 Отговор

    До коментар #148 от "Генерал Иванушка Водков":

    Не искам да те разстройвам, но в България няма как да се намери човек, несвързан по някакъв начин с червените както ги наричаш "боклуци". В този смисъл, както се кефиш на избиването им, няма да се учудиш, че то със сигурност ще стигне лично теб и котилото ти по майчина, бащина, селска, съпружеска линия и още там - каквото се сетиш.
  • 165 Анализатор

    5 2 Отговор

    До коментар #158 от "С.В.":

    Значи би трябвало да си прав, ако разсъжденията ти касаят общество с морал, ценности и закони. Случаят у нас е противоположен. У нас колкото си по-учен, старателен, работлив и морален, толкова по си аут в обществото. Обратно - некадърници, клеветници, близачи и простаци са задължително на няколко заплати, без да се знае за какво точно, а също така са посигурени и целокупната му рода до девето коляно плюс любовниците. В така накратко описаната ситуация изборът на човек, който все пак има някакво самоуважение е ясен. Единият е - терминал 2, другият - решава как ще оцелява на терен.
  • 166 И аз

    2 0 Отговор

    До коментар #152 от "баце":

    - Станишев, Добрев, Гергов и компания.
  • 167 Ясно е че

    3 4 Отговор

    До коментар #160 от "Доротея":

    гербавите умират от страх,че ще им секне кранчето и стъпват в панички. Но няма да им помогнат и метаните и лизането, които наричат дисциплина. Краят е скоро.
  • 168 Анализатор

    2 2 Отговор

    До коментар #161 от "С.В":

    Относно всички тия "дегенерати", които си изброил, имам два въпроса. Първо как успя през нсички тези 24-25 дни протести да обхванеш цялото мнозинство и да го категоризираш по групи. Второ, след като си толкова добре запознат с отличителните белези на споменатите категории, значи достатъчно дълго пребиваваш при тях , общувайки. Нищо чудно и теб да те считат наркоман, пиянде и каквото там си споменал. Как ще възразиш? И най-накрая, позволи ми дълбоко да се усъмня във фрифолните ти твърдения, че можеш да организираш толкова много от тези "дегенерати" да губят от скъпоценното си време ежедневно, да скандират срещу правителството и дори да поставят конкретни обосновани искания.
  • 169 Кочо

    8 3 Отговор

    До коментар #19 от "Президентска Република":

    Каква президентска република сънуваш бе шматка, ако президента беше от ГЕРБ пак ли щеше това да искаш?
  • 170 Плаши Пейо гаргите

    4 6 Отговор

    До коментар #155 от "С.В.":

    В цялата хилядолетна история на България не е имало и няма да има по-мракобесен период на подтисничество, експлоатация, разбойнически грабежи и убийства на всички нива, отколкото при единайсетгодишното иго на гербавото управление. Справка - свидетели, видеа, записи и международна преса.

    Коментиран от #180

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Jessy James

    8 2 Отговор

    До коментар #147 от "Навярно е така,":

    "Болшинство" е русизъм, производна на "больше"- или "много" на български, точната дума е мнозинство, май не си много патриот според образованието ти, колкото до думата "родоотстъпник" ще ти кажа че има и по лоши, като например "Руска подлога" или "Турски ибрикчия" и в двата случая БСП електората конкурса по родоотстъпничество.

    Коментиран от #183

  • 174 Един

    9 1 Отговор
    Ха ха смешни комуняги, само колко сте долни
  • 175 МОЛИ

    7 1 Отговор

    До коментар #23 от "Герб са си комунисти от класа":

    САМО,ЧЕ ТЕЗИ НА ПРОТЕСТИТЕ СА ДЕЦА И ВНУЦИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ВЕЛИЧИЯ ИЛИ НА ТАКИВА ЯЛИ ОТ ТРАПЕЗИТЕ ИМ.КАТО НАПР.МИНЕКОВ,ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е ТОЙ,КОЙ Е БАЩА МУ???БЛИЗКИ ДО ЕДИН ВНУК,ДЕТО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ СИ ИСКА"ДЪРЖАВАТА".
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Алексей Сергеев

    3 1 Отговор
    Тия пък социалисти..ще се избият за власт и пари
    Вие идеята я продадохте, та България ли ще пощадите

    Коментиран от #189

  • 178 Ти не беше ли

    1 2 Отговор

    До коментар #90 от "Явнo нe рaзбирaтe,":

    Ана-лизатор.
    Няма такъв народ по земята, чиято същост да е разрушителна, камо ли българскят народ. Пет века пише и чете на своя език и своя азбука, изповядва своята религия, докато турците пишат на арабски.
    Такива, каквито казваш, че сме българите са само комунистите и то по цял свят. Генетично тъпи, изплували от най-долните слоеве на естествения подбор, зли, крадливи и отмъстителни.

    Коментиран от #185, #187

  • 179 София

    6 1 Отговор
    бой за кинтиии

    Коментиран от #184

  • 180 Идиот

    3 2 Отговор

    До коментар #170 от "Плаши Пейо гаргите":

    Такава страшна мизерия и глад са настанали, че в Кауфланд има само 170 вида сладолед. Трябваше да са много повече и да ви ги раздават без пари на плажуващите на Орлов мост.

    Коментиран от #182

  • 181 стари но българи

    3 0 Отговор
    "Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи"
  • 182 Да и нито един

    2 1 Отговор

    До коментар #180 от "Идиот":

    не е от естествени продукти. За основната храна да не говорим. Затова децата гонят 80-100 килограма, младите имат високо кръвно и диабет. Реално тия не знам колко си вида сладолед, за които говориш, всъщност е един и същи сурогат с резлични парфюми и оцветители - от вредни по-вредни. Това ли ви е благоденствието?!
  • 183 Доколкото съм запозна

    2 1 Отговор

    До коментар #173 от "Jessy James":

    т при демокрацията нали болшитството определят съдбата на обществото. Разликата е само че тук болшинството са алчните, които заграбиха земята и ресурсите да си ги ползват еднолично. При болшевизма болшинството са работещите и продуктът от труда, както и националните ресурси се ползват от всички.
  • 184 Бой има

    2 1 Отговор

    До коментар #179 от "София":

    от претендентите за власт, както е при "демокрацията" - във всички партии, защото базисът на демокрацията е такъв - който е по-силен, по-хищен, по-безпринципен - той печели. Справка - управлението през последните 11 години.
  • 185 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #178 от "Ти не беше ли":

    Когато фактите говорят, и боговете мълчат.
  • 186 caraes2

    0 2 Отговор
    Sexy teen photo galleries
    http://sexchines.nakedtvkorea.fetlifeblog.com/?kaylynn

    red sore bald pussy porn annie hughs porn tessa james porn free porn movie webcam black man cunninglingus porn
  • 187 Генетично наглите

    3 1 Отговор

    До коментар #178 от "Ти не беше ли":

    в човечеството са алчните капиталисти, които заграбват национални и междунационални ресурси във всичките им формати. Тях дивашкият апитализъм ги изгражда. В България проблемът е, че не са изградени човешки ценности, преобладава егото, всеки е срещу всеки и няма хармония в обществото. Българинът не вярва в Бог, ходи на църква да пали свещ като в оплаквателно бюро. Написали са му азбуката, за да влезе и той в общото европейско многолюдие, но това не го е направило европеец. Това че може да чете не значи,че извлича мъдрост от прочетеното. Историята на народа показва точно това - никога не взима поука, повтаря едни и същи грешки / на такива май им казваха глупаци / не изгражда зряла мъдрост, защото си остава безнадеждно свързан само с егото и примитивното си битие.
  • 188 Komapak

    2 3 Отговор
    Яж си ескимото и си мечтай за бай Тошо
  • 189 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #177 от "Алексей Сергеев":

    "Демокрацията" ражда чудовища, защото е на принципа който е по-силен той докопва власт и ресурси. Тя всъщност дава почва да виреят най-уродливите човешки страсти, които разрушават и обществото и самия човек. Справка - управляващите начело с вожда си.
  • 190 ГОСТ 2926

    1 2 Отговор
    До коментар 170.Ей долен лицемер.Продал си си душата за жълти стотинки.Забравели мутренските години 1991-2000 когато ни управляваха БСП.Колко хора убиха и каква бедност беше.Много по-голяма от сега.СДС беше създадено от БСП и никой не го отрича.За да излъже народа че уж има някаква опозиция.Заради такива продажни души като теб които са мнозинсво от народа ни ще изченем като нация.

    Коментиран от #197

  • 191 Другарят Сталин

    2 2 Отговор
    Фракционерство в партията НЕ се допуска! Троцкистите аут! Ако много мрънкат - ледоруб като вожда им!!!

    Коментиран от #193

  • 192 При всичките и кусури

    2 2 Отговор

    До коментар #149 от "ГОСТ 2926":

    БСП единствена има шанс да обедини народа и да го поведе в правилната посока. Нито една друга партия няма никаква доктрина, идея и посока на развитие, ако не смятаме за цел кой повече да заграби власт и ресурси. Не, че в БСП няма подобни деструктивни елементи. Но съм убеден,че ще бъдат изхвърлени от здравата част на партията, особено от младата смяна. Бъдещето е при тях.
  • 193 Не знам дали

    2 1 Отговор

    До коментар #191 от "Другарят Сталин":

    чел си болшевишката теория, ама я тълкуваш както дяволът евангелието. И със сигурност нямаш представа от човешката природа и организация на обществени структури. Човек, който няма ценности - висши, духовни - има един шанс да оцелее и той е да се присламчи към силните на деня. Така са създадени партиите. Водачът на партиите при всички случаи, ако остане на власт повече от един мандат, започва да проявява рецидиви на диктатор. Причината е, че всяка група създава енергийна структура, която ги обединява на база общите цели. В духовната литература това се нарича егрегор, който става все по-мощен от енергията, която черпи от членовете. Този егрегор дава силата на водача и той в един момент става неуправляемо чудовище, което трябва да се храни с човешка субстанция. Историята дава много красноречиви примери в тази посока - Наполеон, Хитлер, Сталин. През последните 11 години и българите също дадоха принос в тази посока. Дано да са си извадили поука...
  • 194 ГОСТ 2926

    2 2 Отговор
    До коментар 192.Нито един честен човек който има морал и достойнст-во не би членувал в БСП.Те бяха тези които ограбиха държавата и парите на хората.

    Коментиран от #198

  • 195 Ха ха

    1 2 Отговор
    Пияници които си продадоха гласовете на б. Б за една ракия. Сега пък не могат да разделят властта която още не са я получили
  • 196 Аууу

    1 2 Отговор
    До коментар 192 тия ли пияни и бе кръвожадни комуняги

    Коментиран от #199

  • 197 Или не си запознат

    2 1 Отговор

    До коментар #190 от "ГОСТ 2926":

    със събитията в България преди и след 10 ноември, или си запознат, но предпочиташ да набиваш канчето на аудиторията с откровените си лъжи. Ако проблемът ви беше БСП управлението - и то само що се отнася до мерзавеца Станишев - какво се случи с останалите "демократични" управления до днес. Най-голямото разграбване на държавата извърши Костов и компания, останалите демократи преразпределиха порциите, убиха дребния и среден бизнес, уедриха капитала и стигнахме до днешния формат мафията да си има държава. Загрижил си се, че нацията ще изчезне. Ами не виждаш ли, че вече никаква я няма. "Демократите" хищници не оставиха шанс за нормалния човек, прогониха и младите. Ето кой е унищожителят на нацията. Сега, обаче младите дадоха заявка, че се завръщат и искат да променят правилата на играта. Вярвам в тях. Те живяха десетилетия в условия на ред и правила и със сигурност ще направят държавата такава.
  • 198 Мантрата

    2 1 Отговор

    До коментар #194 от "ГОСТ 2926":

    ти не помага, повярвай ми. Освен ако не искаш да убедиш себе си в тази лъжа. Но народа няма как - той се събуди от будната си кома.
  • 199 Най-напред

    3 0 Отговор

    До коментар #196 от "Аууу":

    научи се да се изразяваш членоразделно и ако може грамотно, щом участваш във форум. После - не е зле да си изясниш къде се случват пиянските и развратни оргии - по време на партийните съвещания на управляващите, в колите на НСО и върху кревата на премиера. Справка - свидетели, видеа, записи, Барселонагейт, международна преса.
  • 200 Историк

    2 2 Отговор
    Това е нивото на партията, която иска да ни управлява. Това е партията,избрала ценностната система на Москва пред Европа
    Това си ти Корнелия- хотелиерката, това си ти Гергов-свинаря, Това си ти Манолова-кресливата сестра Галева, това си ти комсомолеца Зарков-потомък на генерал от ДС, това сте вие членове на БСП-БКП-КПСС
  • 201 Другар

    2 2 Отговор
    Комунисти,мутри,бой и тези искат да упрвляват държавата,опазил ни Господ.
  • 202 ГОСТ 2926

    1 1 Отговор
    До коментар 197.Точно ти си лъжеца след като поддържаш партия като БСП.Написал съм ти че БСП създава СДС за да има уж някаква опозиция.За да има промяна трябва народа ни да си промени мисленето. Най-вече да не сме продажни като теб.Но по голямата част от норада ни е такава.Следователно на този етап няма как да има положителна промяна.

    Коментиран от #204, #205

  • 203 БКП

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Президентска Република":

    Радевия с мандат 35 години ала Путинчо
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Значи имаме

    2 1 Отговор

    До коментар #202 от "ГОСТ 2926":

    вече допирна точка - народът трябва да си промени мисленето, но в посока изграждане на истински, а не фалшиви и егоцентрични ценности. Точно тая разбойническа система див, варварски капитализъм няма как да промени мисленето в правилната посока. Капитализмът създава хищници, които за да бъдат управлявани трябва да са под свиреп контрол, което веднага определя формата на диктатура.
  • 206 спец

    0 1 Отговор
    От същата семка се е пръкнала и Тиквата!
  • 207 Майничката

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "От Хаджиментов":

    На 100 процента вярно
  • 208 ????

    0 0 Отговор
    За кое "бсп" става дума, за ТОВА което нарече себе си "герб", за ТОВА което ПОДМЕНИ листата си за Евровота, или ДРУГОТО?!
  • 209 Кауш

    0 0 Отговор
    Како Корни, разчисти си кочината!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове