2 Август, 2020 16:43 5 205 33

Десислава Николова: Държавата се управлява като РПУ

  • десислава николова-
  • протест-
  • младежи

Полицията целенасочено търси конфликт с протестиращите на Ректората, смята председателят на младежката организация на „Демократична България“

Десислава Николова: Държавата се управлява като РПУ - 1
Снимка: бТВ

„Това е целенасочена акция на полицията. Някой трябва да вземе отговорност за това нещо. Някой го е наредил. Целенасочено се търси конфликт от страна на полицията. Работата на полицията е да предотвратява конфликтите, а не да създава такива“, заяви председателят на младежката организация на „Демократична България“ Десислава Николова в „Тази неделя“ по бТВ по повод на ситуацията на СУ „Климент Охридски“, където цяла нощ органите на реда не допуснаха бус на „Системата ни убива” да стигне до палатковия лагер на „Орлов мост“, за да демонстрира своята подкрепа за протестиращите там.

„Моделът на управление на цялата държава е същият като модела на управление на РПУ. Търси се решението на един човек“, смята Николова.

Протестът на майките от „Системата ни убива” пред къщата на премиера Борисов не е прекрачил границите, защото той в момента не ходи на работа и това е вариантът да се изрази общественото недоволство към него в качеството му на министър-председател – „да се потърси там, където е“, заяви Николова, според която същото важи и за Делян Пеевски и Ахмед Доган, който не се появяват на работа и в публичното пространство.

Протестите нарастват с всеки изминал ден, а властта повтаря грешките си, смята председателят на младежката организация на „Демократична България“.

Не е странно, че Мая Манолова и Христо Иванов са заедно на тези протести, защото недоволството срещу управлението обединява представители на всички прослойки и всички общности, казва Николова.

Според председателя на младежката организация на „Демократична България“. Прекрачват няма излишно фиксиране върху Делян Пеевски от страна на протестиращите и зад него не стоят други бизнесмени, които са неизвестни на обществеността, а единствената му опора е Ахмед Доган.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 България

    51 10 Отговор
    е милиционерска държава. Пишеш кометар някъде след малко ченгета цуфват у вас. Арестуват няма присъда няма доказателства лежиш в ареста. Какво да говорим. Лъсват записи и чекмеджета прокуратурата бездейства. И веднага се пускат безобидни чатове на Радев за да се защитава Г-н Pumpkin. Пародия на държава и не мога да повярвам, че има тролове. които оше не могат да го проумеят!!
  • 3 гост

    14 27 Отговор
    Тая пък коя е?

    Коментиран от #4, #18

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 мани бегай

    12 37 Отговор
    Това момиче има още жълто около устата- акъл ме дава и коментари за политики
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Жизел Ражнатович

    24 4 Отговор
    Държавата Десиславо Николова се управлява като уестърн с аборигени по-скоро

    Коментиран от #31

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 цербер

    3 10 Отговор
    председателКАТА на младежката организация на „Демократична България“
  • 11 въпросче

    8 2 Отговор
    Прекрачват няма излишно фиксиране върху Делян Пеевски..... КОЙ КАКВО ПРЕКРАЧВА,НЕ СТАВА ЯСНО!
  • 12 ннн

    19 4 Отговор
    Бг отдавна е милиционерска държава.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 газов инжекцион

    24 4 Отговор
    А Делян Пеевски след като не ходи на работа,как му плащат заплата от НС,т.е. българските данъкоплатци? И защо? Аз ако не ходя два дни на работа без причина,ще ме уволнят.
  • 16 MGewehr

    12 0 Отговор
    В протеститеBG за промяна се очертава надмощие на пртестиращите и от двете страни на барикадата, преди всичко във "виртуалният", медиен и форумен начин на борба!

    Дали това ще доведе до нещо читаво, `бъ ли мааму?
  • 17 Ната

    1 2 Отговор
    До 9. Търси Майса Абдо и късмет
  • 18 Zodiac

    10 18 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Тази е лицето на ДайБъ. лузърите и лумпените по площадите
  • 19 Бат Вальо

    9 19 Отговор
    От седмица време ви обяснявам, че има блокади, защото има полиция, която ги пази ... от силната любов на останалите граждани!!! Настоявам за НЕЗАБАВНО ИЗТЕГЛЯНЕ НА ПОЛИЦИЯТА ОТ ВСИЧКИ БЛОКАДИ ... и след 24 часа от тях ще останат само купчини боклук, лоши спомени и грозни кадри, уловени от медиите ...

    Коментиран от #24

  • 20 100иедин

    14 5 Отговор
    Работата на полицията е да въдворява ред с всички средства без значение кой протестира. А вие ще почвате мандри да обирате и да правите партизанско движение ли, а? А на Боеко грешката беше, че дойде на на власт с вашите протести, но работата му отива може би да го линчувате. Не, че е за линч ама нали уж сме дЕМОкрция.
  • 21 Иван

    9 15 Отговор
    Тая мисирка знае ли как се управлява РПУ

    Коментиран от #23

  • 22 МЕЧО ПУХ

    8 11 Отговор
    искам биберон да ми прави дамата
  • 23 Естествено, че знае...

    13 2 Отговор

    До коментар #21 от "Иван":

    Вземаш някой провинциалист с чантичка вертикалка и без зъби, който постоянно пита горния началник какво да прави. Междувременно като всеки серски крадец, опознава района и почва да щави... Просто е...
  • 24 Бат Вальо, ти или си

    12 4 Отговор

    До коментар #19 от "Бат Вальо":

    Бездетен, или си на порцион при Баце... Има и вариант да си вмирисан русофил, за който Сърбия е чужбината...
  • 25 oleleллле

    7 6 Отговор
    Я върви и си дръпни два пъти да ти дойде акъла. Тези са супер късметлии, че не са им вдигнали панаира. Ще си докарат супер силе антивот. На хората им свършват отпуските. Сф ще се напълни. Айде блокирай тогава.
  • 26 месара

    6 7 Отговор
    комсомолката дедислава се изказа ! и на нея другите са и виновни че не може да се реализира в живота , а тя е от умните , красивите и невинните . партията ше и намери достоен мъж !

    Коментиран от #28

  • 27 Тротилов Еквивалент

    3 2 Отговор
    До газов инжекцион. Няма да се ядосваш и да ходя и да не ходя решат ли намират под к@ура м@де и работата приключва. А делянчо си е калпав, добре че доганчо го побутва да върви напреде
  • 28 Чукча писател ...

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "месара":

    Дали е чувала за комсомол ? Това им е хубаво на младите, че не са обременени от соц простотиите .
  • 29 Тая

    0 2 Отговор
    Колко ли са я еббли докато я направят такава? Жените се продават на врага. Доверие на тая козъъ нямам.
  • 30 Безпартиен

    0 0 Отговор
    Това пък дете,Иван Костов го манипулира както си знае
  • 31 Ново

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Жизел Ражнатович":

    Щом христо иванов е бил министър какво да кажа «партиини другари»
  • 32 chi

    1 0 Отговор
    Вън на милиционерските мутри!
  • 33 Вирус

    0 1 Отговор
    Eдин cъвeт зa хoрaтa oт прoвинциятa,кoитo дoйдoхa в Coфия търceйки пo-дoбър живoт,нe миcлeтe caмo зa coбcтвeнoтo cи oцeлявaнe,нe бъдeтe тaкивa кaриeриcти бъдeтe пo-рaзумни и миcлeтe пo-пoзитивнo.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове