Last news in Fakti

2 Август, 2020 21:09 4 583 168

Деница Сачева: Бесилките в София призив за законов ред ли са?

  • деница сачева-
  • протести

С онези, които правят провокации и пречат на останалите граждани няма как да има диалог, каза министърът

Част от протестиращите разбираме какво ни казват, но с друга част няма как да има диалог, защото има по-скоро активни провокации и опит за налагане на дневен ред, който не е дневният ред на обществото. Това каза в предаването „120 минути” по бТВ социалният министър Деница Сачева.

Тя допълни, че за младите хора, които искат справедливост, законов ред, по-добър живот в България, пътят за диалог е отворен.

„Но с онези, които правят активни провокации, които слагат бесилки в центъра на София, които пречат на останалите граждани, и твърдят, че правят това за тяхно добро – с тези хора няма как да има диалог, защото това са по-скоро хора, които имат точно обратните намерения - те не искат да има ред, искат да има безредици и хаос”.

Бесилките в София призив за законов ред ли са, попита Сачева.

По думите ѝ, социологическите проучвания показват тенденция, че по-голямата част от хората не искат в момента предсрочни избори.

„Дори тези, които подкрепят протестите, не смятат, че предсрочните избори са начинът, по който ще се променят нещата у нас. Това, към което ние винаги сме призовавали, е да има разум и спазване на закона”.

Когато говорим, че навън има хора, които искат да се спазват законите, нека те да дадат пример по какъв начин спазват законите, допълни тя. 

„Защото правителството, което е избрано, е законно избрано правителство, има само няколко месеца до изборите. В Изборния кодекс е записано, че следващите избори трябва да се направят машинно. Как ще бъде организирано машинното гласуване, ако утре правителството подаде оставка.

Това не е ли официален зов за това следващите избори предварително да бъдат саботирани, така че да можем да влезем в една спирала от непрекъснати избори, непрекъснати протести и непрекъснат хаос в една година, която със сигурност ще бъде много трудна и която със сигурност ще бъде с много по-ниски приходи в бюджета, отколкото е тази".

В коментар на събитията със спирането на белия микробус от полицията на кръстовището пред Софийския университет, Сачева каза, че трябва да си изберем позиция:

„Ако нашата отправна точка е, че трябва да се спазват законите – има две неща, които трябва да кажем ясно. Белият бус има разрешение за протест от площад „Ал. Батенберг” до Банкя и обратно.

Второ – на Орлов мост няма разрешение в момента да се допускат моторни превозни средства. Защо трябва да се направи изключение за белия автобус, за да можем да угодим на някой, който смята, че така е правилно.

Защо трябва да се правят изключения от закона? Кога говорим истината, когато казваме, че искаме да спазваме законите, или тогава, когато зовем някой да ги нарушава, защото така му е удобно”.

„За кое говорим, че не е хуманно – днес представихме данни по отношение на хората с увреждания – това е една допълнителна, непрекъсната злоупотреба с това работи ли се или не за хората с увреждания. 

За 10 години от 250 млн. днес даваме почти 1 млрд за хората с увреждания по политики, които минават през МТСП. Нима за вас това е неуважение, неглижиране или неетично отношение към проблемите на хората с увреждания".

Как фактите доказват твърденията на Вера Иванова, че се работи срещу закона, попита социалният министър.

На твърденията на Вера Иванова, че получава 159 лв. помощ на месец, министър Сачева заяви, че това не е вярно:

„Сумата, която Вера Иванова получава от държавата месечно, е почти 10 пъти по-голяма от тази, която вие цитирате. Ако желаете задайте въпроса по Закона за достъп до обществена информация.

Нека тя сама да разкрие сумите, които получава от държавата, но това е поредната лъжа, същата лъжа, каквато беше изречена и вчера и се твърдеше, че има деца в микробуса. Многократно проверихме, включително с колегата Терзийски, деца с увреждания нямаше в микробуса нямаше”.

Вера Иванова: Децата ни не са в интерес на социалния министър, защото са с най-тежките увреждания
България прави много и има още много какво да се направи, допълни Сачева:

"Когато говорим за МТСП – говорим само с числа и факти. 2,9 млрд се дават в България за хората с увреждания в различни политики.

Има още много да се направи, както по отношение на телковете, така и по отношение на достъпната среда, на лекарствата, на достъпа до медицински изделия. Това са техните реални проблеми". (...)

„Има ли друг случай, в който толкова много обикновени хора да са влизали в кабинета на министър-председателя, колкото по времето на управлението на господин Борисов. Колко диалози до момента са провеждани, колко пъти винаги сме се вслушвали в протестите, колко пъти примерно правителственият самолет досега е бил изпращан за обикновени хора.

Животът не е черно-бял и аз няма да приема да предлагаме такива данни – черно-бели, защото всичко е много по-сложно и многопластово.

Бунтувам се срещу това да се брандират едни хора като морални, чисти, красиви и неопетнени, а други като непременно лоши хора, които правят нещо лошо”.

Сачева каза, че за правителството би станало невъзможно да изпълнява функциите си, ако не могат да предлагат решения и политики, които да са полезни за хората.  

Няма причина да ни е страх от служебно правителство, категорична беше Сачева:

„Когато говорим за служебен кабинет, винаги казваме това, че по време на служебно правителство няма да има парламент, което означава липса на възможност за актуализация на бюджета, липса на възможност да се приеме нов бюджет, липса на възможност да се правят бързи законови промени, от които биха имали нужда хората в случай на криза и на по-големи проблеми".


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    267 16 Отговор
    Тая е навсякъде, повръща ми се вече от неугледни платени лелки

    Коментиран от #143, #145, #165

  • 2 РЪМПЕЗИ

    159 10 Отговор
    НЕ..ТЕ СА СЛЕДСТВИЕ ОТ ЗАКОНОВИЯТ РЕД...АНАДЪН МУ...
  • 3 Батальона се строява

    155 8 Отговор
    Старото се уволнява
  • 4 Гост

    232 10 Отговор
    Абе ТИКВА прибери я тая НАГЛА ПРОСТА КРАВАРКА,да не дразни хората........НИКОЙ НЕ И СЕ ВРЪЗВА НА ПРОСТОТИИТЕ.......
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ВЪЗМУТЕН

    170 7 Отговор
    Бойкоооо, моля прибери я

    Коментиран от #60

  • 7 Луд Камионджия

    160 5 Отговор
    Само тая ли остана на амбразурата. Къде го баце, на ли мъж? А да той е в Симитли и е от родната на булката.
  • 8 Тази

    162 8 Отговор
    е навсякъде, гадна мазна опорка.ОСТАВКА

    Коментиран от #121

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 БЕНОВСКА ЛАПА

    127 6 Отговор
    тази е от комунистическо котило ,баща комунист преподавател в симеоновската школа ,споменът за белене топли тази пепелянка.
    Бацо тая ти е само вътрешно ,да знаеш
  • 11 днес без колебание бих подкрепил възстан

    106 6 Отговор
    овяване на смъртното наказание.При определени промени в закона могат да станат заслужено възмездие.
  • 12 Един

    16 123 Отговор
    Ми права е жената!

    Коментиран от #108

  • 13 Васил Левски

    156 5 Отговор
    Бесилките са за вашата крадлива хунта.Нещо взехте да се плашите май, а?
  • 14 BB..

    121 5 Отговор
    Оставка!!!!!
  • 15 коки

    74 4 Отговор
    ЖИЖОТНО
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Behemoth

    121 6 Отговор
    Леле как ги е страх.....знаят че бесенето им е малко....тия трябва да бъдат прекарани през цялата средновековна процедура за държавни изменници....
  • 18 Бойко Божков

    91 7 Отговор
    Тази изглежда ужасНо! И тв във Белене
  • 19 мамка тииииииииии

    110 8 Отговор
    това квазимодо ли е новото "острие" на опг ГРОБ ? :)
  • 20 С мутри и

    92 3 Отговор
    БАНДИТИ диалог няма как да се води. На тях им е в кръвта да излъже, да ограби, да открадне. Те нямат чест и достойнство. Способни са да продадат и предадат най близките си за да продължи напред. Но мача свърши вече. ОСТАВКА НА ГЕРБ ИСКА БЪЛГАРИЯ НЕЗАБАВНО.
  • 21 Гост

    95 8 Отговор
    Това грозно подобие на човек, защо пак се е показало?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 сетиха се за върховенство на закона

    93 4 Отговор
    А пък вие какво общо имате със закона , освен това че си го връткате и дори и тогава не го спазвате. Борисов и закон нямат нищо общо.
  • 24 Кмета

    74 4 Отговор
    Ами да, нпо подлого, не си разбрала май накъде отоват нещата

    Коментиран от #40

  • 25 услуги- сапунисвам въжета

    88 3 Отговор
    ''Бесилките в София призив за законов ред ли са, попита Сачева.'' Ами, да. Стига да ги напълните.
  • 26 120 годишна

    82 3 Отговор
    Толково дипломи и стаж има и като се съберат излиза че е на над 120г.
  • 27 дюзфхй

    70 4 Отговор
    Скоро време на тая па4авра ще и се е6е Май ката. От САЩ администрацията на тръмп са я набелязали и има документи за държавна измяна спрямо България.
  • 28 Я ...Я

    77 5 Отговор
    В СЪБОТА ПО БТВ УЯДЕНА, СОФРАТА НА ББ Е ДОБРА. КАТО ГРАМОФОННА ПЛОЧА ВСЕ ЕДНО И СЪЩО ПОВТАРЯ. НЯМА ОСТАВКА НИЕ СМЕ НАЙ ДОБРИТЕ ЧАКАТ НИ ЛОШИ МЕСЕЦИ. АМИ ДЕБЕЛ... УМ КОЙ НИ ДОКАРА ДО ТУК????. ВИЕ. КОИ СТЕ ВИЕ? ГЕПИ(ГЕРБ).
  • 29 Джеймс

    75 5 Отговор
    Таз буба мара (калинка) не спира да блъска от кочината. Това охранено туловище защо си мисли, че някой слуша лебедовата й песен!? Не искаме от това, ходете си с мир, харчете изкараното.... в в задгробния живот, ако можете!!!
  • 30 Активист на БКП

    72 4 Отговор
    Забрави ли за ,,лош матрял,, ,,мисирки,, ,,толупи,, ,,п¥тка т¥па,, ???В Гърция досега да го бяха закопали под земята за това !!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Не вечер че ще повърна

    59 6 Отговор
    Добиче!
  • 33 Савчева, а бавното удешаване на народа

    51 4 Отговор
    ЗАКОНЕН РЕД ли е ? Или нежен ГЕНОЦИД ?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 дстуйрс

    66 5 Отговор
    На Maлоумния премиер престъпник половината министри са бивши служители в НПОтата на Сороc а другата половина са мутри престъпници и наркодилъри.
  • 36 даваш ли си сметка

    65 4 Отговор
    Да , искаме сурово възмездие , предадохте Родината ни , съсипахте живота ни . Колко години живот на човек затрихте , колко хора доведохте до отчаяние и тласнахте към самоубийства !
  • 37 Жижи

    71 4 Отговор
    Тази женица , приличаща на чистачка е направена министър и всеки ден приказва ли приказва празни приказки махни се лелче не те ли е срам, 25 дни тормозите хората прокълнати сте идете си.
  • 38 8527

    64 3 Отговор
    Пачките в шкафчето на Боко закони ли са? Вие от ГЕРБ да говорите за законност и спазването му е все едно дявола да чете евангелието! Няма нищо по нормално когато Българският народ не ви иска да си подадете оставка и да се отиде на избори! Българският народ ви презира и не виждам с кои очи искате да управлявате при изчерпан кредит на доверие!
  • 39 Грейс

    53 4 Отговор
    Бесилката е хуманна! Вие сте за гилотина! Днес тя е на амбразурата, в защита на глутницата.
  • 40 Пернишкио винкел

    51 4 Отговор

    До коментар #24 от "Кмета":

    Морееее...баш най-добре е разбрала на къде отиват работите, затова вие като саранска мечка, белким се размине, ама нямаааа..
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 дилбер

    55 6 Отговор
    тая съветска доячка до кога ще дава акъл?
  • 43 Кой

    56 3 Отговор
    ти дава право да се гавриш с българските граждани , ма червена безроднице , на чийто гръб паразитирате не една генерация ? Туловище бездушно и оядено !
  • 44 само питам бе

    57 3 Отговор
    Маааалииййй...Ангелкова си беше убавица пред това добиче...Абе Боко...къде ги намираш такива бе? Таз калинка, пардон -калинище от квотата на кои е ..на месодайните или на месоядните....
  • 45 Олимпийска надежда

    46 4 Отговор
    Тая и от тоалетната се показва!
  • 46 7422

    62 3 Отговор
    Тая най - здраво е захапала кокала и много трудно ще го пусне. До преди пет години плюеше по Гербелунгите, а сега още малко с голи гърди ще излезе да ги защитава...

    Коментиран от #116

  • 47 Министър на ветропоказателнатаЕнергетика

    5 1 Отговор
    https://m.youtube.com/watch?v=2_0cZdNg5e8&list=PLx69jcK44kpTZ9bE79bNdMOfCfUdPVOai&index=170&t=0s
  • 48 Той

    45 4 Отговор
    "То" пак е взело думата. Ужас!
  • 49 Ван дер Любе

    55 3 Отговор
    Който е откраднал милиони и милиарди са за затвора, нали тъпа ... по Борисов. Нали така? Ами вижте си записите на Борисов, вижте си банковите сметки, мизерията из страната. Бесилките са за вас. Това е само алегория, но тегне със страшна сила. И ти ще си сред първите пометени от бг революцията. Колкото повече се бавите, толкова по-силен ще е ударът.
  • 50 Савчева скъпа ствоите грижовни прегръдки

    51 3 Отговор
    Селата пустея и ТЪМНЕЯТ ! Там днес Вампири и Призраци пеят ! Как да ти се отблагодарим ?
  • 51 Ани

    45 6 Отговор
    Виш се в огледалото ма
  • 52 Диалог

    51 3 Отговор
    - интересно откога в ГЕРБ тази дума влезе в обръщение. Диалог има, когато умееш да слушаш другия. А да си спомняте нещо такова в Народното сълрание? Досега диалогът според ГЕРБ беше "Когато говориш с мен, ще мълчиш". Сега изведнъж - "Искаме диалог"... Защо ли?
  • 53 ха ха ха

    16 7 Отговор
    ще омекнат комунягите... ПОСЛЕ ЩЕ ГИ СГАЗИМ!!!
  • 54 фердинанд сакс кобург гота

    31 2 Отговор
    Браво, българите ТАЗИ на снимката ще я намразят повече и от омразата, която изпитват към МЕН.
  • 55 ха ха ха

    22 6 Отговор
    КОМУНЯГИ ТОЯ ПЪТ ЩЕ ИМА ТРЕПАНЕ ДО КРАЙ!!!
  • 56 При бай Тошо, всички Крадяха и имаше

    41 2 Отговор
    А днес само ГЕРБ и пак няма ! Защо хванахте хората за гърлото ? И от Бесилката се дърпате ?!

    Коментиран от #63

  • 57 обществен диалог

    40 1 Отговор
    Шайката готови ли сте на референдум каква да е съдбата ви ? Ето ти една форма на законов ред.
  • 58 Квачева, туй що се надига

    28 2 Отговор
    Няма да е днес или утре ! Но няма да ви УБЕГНЕ !
  • 59 Ivan

    28 1 Отговор
    Не търкайте истинските коментарий кърлежите политици смучеха кръвта на българите с подкрепата на медиите!!!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ПОХОТЛИВЕЦА

    26 3 Отговор
    Аааа, къде се намира тази красавица, не мага да се сдържам.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Густо, майна!

    11 1 Отговор

    До коментар #56 от "При бай Тошо, всички Крадяха и имаше":

    Ей, по-добре не може да се каже...
  • 64 още една гугутка

    32 2 Отговор
    Тая госпожа спи далече от курника и не чува петлите.
  • 65 сноу

    44 3 Отговор
    Все това оцъклено влечуго ли ,ще цитирате по пет пъти на ден...
  • 66 Как да те подкрепим

    26 2 Отговор

    До коментар #62 от "Това е рекет и изнудване":

    Къде живееш ? Къде да те срещнем ?
  • 67 2142

    38 2 Отговор
    Аз да попитам "дамата" ако може?
    Мадам, как ще ви се стори, една френска гилотина? По-демократично е някак си, нали ?!
    По мое виждане, мадам, скоро ще сте на дръвника. Дали е за добро или е за още по-лошо, но ще се случи. Когато някой не знае да се оттегли навреме, обикновено яде дървото. Още повече, ако тия, които са го дигнали на власт (в случая САЩ) са се отказали от него.
    Вие бяхте крадци на пари и животи! Тия дето идват след вас ще крадат души (дано не съм прав).
    Така или иначе вие си отивате. Историята помни много такива случаи. Всичките са завършили плачевно са народа и още по-плачевно за тия, дето не са си отишли "со кротце".
  • 68 Швейк

    37 2 Отговор

    До коментар #62 от "Това е рекет и изнудване":

    Ще изметеш тротоарите когато вождът ти отиде на топло. Няма да те забравим.
  • 69 no name no face no number

    42 2 Отговор
    Хахаха НИКОЙ НЕ ИСКА ДИАЛОГ С ТЕБ И СЪПАРТИЙЦИТЕ ТИ ОСТАВКА
  • 70 Наденица

    33 2 Отговор
    Тлъстата трътка пак започна да троли навсякъде, явно за това са я назначили за министърка.
  • 71 ърли

    25 2 Отговор
    бесилките са за да се ползват душата
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Бачо Киро

    49 2 Отговор
    Сачева, орк такъв, когато през 2013 излязат 50000 (според Вожда ти), е израз на волята на народа на България. Когато срещу вас излязат 120000+, са пияници, безработни и маловажни, пречещи на останалите? Вземи си 2 ката долни дрехи и директно тръгвай към Сливен.
  • 74 Отврат

    50 2 Отговор
    Ми за Справедливост Г-жо!
    Френската революция законна ли беше?
    Английската, законна ли беше? - или беше законно деца на 9 да са роби в индустриална Англия?
    САЩ леволюция законна ли беше?

    Законнен ли беше Ало Ваньо, Ало, Банов, Танов, Мишо Бирата, ТСП-езявление на Борисов за Караянчева.
    Законни ли са кюлчетата и концесиите ви?
    Законно ли е за ДЕСЕТ ГОДИНИ да трупате милиарди и да имате имения, сараи , и по 5 аратамента с една депутатска заплата.

    Законно ли е пребиването на Инджова?

    От вашата уста Закон е Мафията и Мафията е закон.
    Най-големите престъпници ми говорите за Закон, само заради Ало Ваньо, ако в БГ имаше Закони Престъпникът ББ щеше да е затвора.

    Отвратителни сте, хората са отвратени от наглостта, просташкия ви език, и арогантната ви неграмотност.
    Да използвате възрастна жена - видимо в нездраво психическо състояние да размахва бастуни и псува протестиращи.
  • 75 учим се да сполучим

    28 1 Отговор
    В Китай за корумпета си е напълно законов редът , а ние се водим от успехите на водеща страна .
  • 76 Тая

    40 2 Отговор
    Свинкя с нагъл поглед, не знае ли,че идва Коледа?
  • 77 Бачо Киро

    29 1 Отговор

    До коментар #62 от "Това е рекет и изнудване":

    Оффф приказва тоя, дето не си мърда пръста за нищо. Заповядай при нас на протеста, гледай да сте повече от предния път с автобусите, че бяхте абсолютно жалки.
  • 78 мазнаИудобна

    42 2 Отговор
    Нещата не отиват на добре. Оставките се забавиха, справедливост няма и хората вече се радикализираха. Не знам какво ще става, но нещата загрубяха и става опасно.
  • 79 Защо

    30 2 Отговор
    ма , страх те е за мизерния ти животец ли ?
  • 80 Курумпе

    37 2 Отговор
    Браво Другарко Сачева,Браво!Само ти остана да браниш нашата гордост, дето ни събра от нафталина, па и милионери ни направи покрай него, а сега само него мрази народа?!Дръж фронта и защитавай бащицата, че иначе ...че ни таковат с 200 маргиналите...
  • 81 Пико

    29 1 Отговор
    Просто ви се казва какво ви чака при продължаващото тъпо упорство.
  • 82 Дедо Грую

    36 3 Отговор
    В ютубето има доста клипове на стрина сачева когато плюе яростно против кратун. От кога стана толкова правоверна? Явно парите при някои правят чудеса, а честта им е по - долу от тези на пиацата.
  • 83 празен стъклен поглед не на човек

    29 1 Отговор
    Законов ред ли е да употребяваш полицията срещу народа ?

    Коментиран от #149

  • 84 ехо

    26 1 Отговор
    като другите и тя ще бъде употребена и както се казва - на такъв пън такава секира.
  • 85 Сачева от твоите майчини грижи

    29 1 Отговор
    Селата пустеят, тъмнеят и ЦИГАНИ ТАМ ВИЛНЯТ ! Легнала си ни на съ.це скъпа !
  • 86 да ама не

    25 1 Отговор
    Бесилката в миналото е решила проблемите със законността на Запада ценностите им изповядват демокрация, която кръщават у нас припозналите се тук крадливи и лъжливи български управници и сами си знаят, че точно бесилката им е мярката !
  • 87 Мазница сачева

    23 1 Отговор
    Нещо много взе да се обажда че и брифинги прави, боко за това ли я е взел да мели непрекъснато
  • 88 Кой

    24 1 Отговор
    търси диалог с такива , които паразитират вечно на плещитена българския народ , за който не ви дреме ? Оядена никаквица от алчна , по - алчна !
  • 89 Сачева стрино нагла...

    34 1 Отговор
    А Осемте джудета, еврото в шкафчето, пистолета в спалнята като от филм с Пабло Ескобар, псувните по телефона от скъпия вожд, КАКВО СА ??? Да се пръждосваш в някое ТКЗС и да въртиш мотиката... Поколенията не ни заслужават !!!
  • 90 уНГУгилски ТГРОНтотап

    20 3 Отговор
    Зависи КОЙ виси на тези бесилки ! Не мислиш ли ? Макар , че и едно по-дълго лежане в затвора би било едно ДОБРО НАЧАЛО за тиквите от шайката , наречена ХУНТА !
  • 91 Репресиран от герб

    25 2 Отговор
    Фидосова2 за какъв диалог бълнува? Диалог с вас герберите_комунисти няма как да има. Вие сте върха на демагогията. За вас да обещаете нещо и да се отметнете веднага е като да плювнете в локва.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Това лице!

    19 1 Отговор
    Има ли предци руснаци? Може да предложи свои снимки за участие във филм.......на ужасите.
  • 94 В.В.П.

    23 1 Отговор
    ДРУГИТЕ ОРТАЦИ ИЗБЯГАХА..ОСТАНА ТУЙ ПАРАЗИТ...СИГУРНО ТИКВАТА Я МИСЛИ ТАЯ МОМА ЗА НАЙ НАДЕЖДНА......ТОМИ,КЪДЕ СИ???..
  • 95 Патриот

    31 2 Отговор
    Г-жо Нагла Олигофренка, не съм чел глупостите ви, но смятам, че вие ще сте една от първите увиснали на тези бесилки.....
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 В.В.П.

    19 3 Отговор
    ВИЖ,, САЧЕВА,,..МАЛКИТЕ ,КОМУНИСТЧЕТА,,,НЕ ПРАВЯТ ДИАЛОГ С ЕДИН ПРОПАДНАЛ АМОРАЛЕН И КОРУМПИРАН ИНДИВИД...БОРЕЦ СРЕЩУ КОМУНИЗМА...
  • 98 985

    29 2 Отговор
    Бойко прибери си кравата у дома! Стига е ревала по телевизията
  • 99 не хората са ви криви

    26 1 Отговор
    Толкова са самозабравили се , че не могат да се усетят , че сами пораждат дори крайностите.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Бойко Б.

    23 2 Отговор
    Сливенският затвор те чака!
  • 102 1234

    20 0 Отговор
    кви бесилки, кви 5 лева? Просто връщате заграбеното и у лево!
  • 103 всичко идва от хората и за онези дето не

    11 0 Отговор

    До коментар #100 от "Бах":

    са хора.Комшиите от юго-изток имат едни добри исторически практики с колове .
  • 104 Нане

    24 2 Отговор
    Марш,Вън! Млъкни и не говори! Крава която говори глупости. Моля изкарайте я от там и а вкарайте на правилното място! ОСТАВКА!
  • 105 111

    26 0 Отговор
    A не, не, не! Затвор не предлагайте като наказание. Тия са лакоми и много ядат. Ушите ще ни изядат. Не можем да ги изхраним. По една мотика, на ББ - кирка и на полето. Да видят те как се изкарва хляба. Доживот!!! И бай Ставри да ги надзирава. ;)
  • 106 гост

    18 2 Отговор
    Това е закона на Линч. Използва се там където няма ред и хора, които да прилагат закона безпристрастно. Вземи се скрии щото още повече дразниш хората с опитите да яхаш правителството - не съм гласувал за НПО за ти гледам соросоидната мутра.
  • 107 Квачева ,

    24 2 Отговор
    Закрихти завадите. Нови не построихте. Без работа и доходи ни оставихте. Сами се Погрижихме а вие ни извихте ръцете ! Животните избихте, данъци и такси повишихте ! Заеми вземате и на народа ги стоваряте. Зеленчуци произвеждаме но до пазара не припарваме ! Това скъпа е Геноцид и Фашизъм срещу своя народ ! Коч маньовър определено е НУЖЕН !
  • 108 Мъдьо

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Един":

    Наведена е!
  • 109 Пацо

    19 2 Отговор
    Пускам тв-то гледам Сачева Влизам в нета навсякъде Сачева.Вече ме е страх да пусна душа в банята ... да не излезе и от там Сачева

    Коментиран от #154

  • 110 любящ

    20 1 Отговор
    някой ако знае домашния й адрес да го пусне че да й благодарим за грижите
  • 111 наближава

    12 0 Отговор
    не те са за възстановяване на справедливостта
  • 112 Питаш ме дали съм виждал

    16 1 Отговор
    Поглед на пикаеща Крава ? Моляте прекрати, че сърцето ме боли !
  • 113 Коко

    16 3 Отговор
    И некадърна и гразна най много ще ти отива затворническа униформа
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 ТОЧКАТА

    9 0 Отговор
    малиии,то наистина треба да имаш 100 завършени..../не знам какво!!!!/ на ЗАПАД за да говориш толкова несвързано,нелогично,необяснимо,броейки ПАРИ,пари и пак пари....Типична ,,логика на възпитаните в ,,градът на ХЪЛМА,,,/ У нас/югоЗАПАДНИЯТ./...Париите са тор и презряна маса!!!!!!!!
  • 116 Сакън,

    7 0 Отговор

    До коментар #46 от "7422":

    Не й давай идеи. Излезели с голи гърди, всичко що протестира ще избега,за да не види тоя ужас.
  • 117 Човек

    10 1 Отговор
    Всеки политик говори от името на Хората.Хайде без преводи, няма нужда.
  • 118 Анонимен

    12 0 Отговор
    Тя допълни, че за младите хора, които искат справедливост, законов ред, по-добър живот в България, пътят за диалог е отворен.

    Според мен диалога за подобни неща е ненужен,защото ако те липсват и не се създават от управляващите е редно да си зададем въпроса:
    -Не е ли престъпление да вземат държавните служители заплати след като не са си свършили работата?
  • 119 Песимист за успехът на протестите

    10 14 Отговор
    "Хубава работа ама циганска" и абсолютно безрезултатна! Божков да доведе протестиращи от чужбина защото от тия нищо не става!

    Коментиран от #126

  • 120 Гост

    9 4 Отговор
    Погледнете и погледа само,какъв е отнесен и какво излъчва........а и с диалози промяна става ли?
    Нали по избори се обещават разни неща,но както се казва,ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят.
  • 121 Пешо

    13 2 Отговор

    До коментар #8 от "Тази":

    Тая Баница Савчева, само за баницата се е наредила, но в кратък период и не се е налапала още яко.Не иска да си си ходи с малка порция.Прави хората по-най мазния начин на прости с тъпото си без мислено многословие.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 ..........

    8 1 Отговор
    КРАВАРКА
  • 124 дадада

    10 1 Отговор
    Ако искаме ново начало, това ви чака. Свиквайте...
  • 125 Любомир

    12 0 Отговор
    Отправната ти точка е към Сливенският.Всеки ден повече се приближаваш към Сливен.С 200 на 300км от София.
  • 126 смисъл винаги има

    6 1 Отговор

    До коментар #119 от "Песимист за успехът на протестите":

    "попитали песимиста как си? - той отговаря: от това по-лошо не може да бъде,а оптимиста казва: а може може", според теб боко от кой тип е?

    Коментиран от #134

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Next

    13 1 Отговор
    Тая пъ, бегом марш в затвора, ако не ми хареса как бягаш ще те карам да пълзиш до там.
  • 131 Селим

    13 1 Отговор
    Гледа като настъпена жаба.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 ко му се случва на крадеца

    11 0 Отговор
    Относно притесненията на Сачева за спазване на законовия ред съм склонен да се позова на Крумовото законодателство. Ще и хареса , сигурен съм.
  • 134 Песимист за успехът на протестите

    4 7 Отговор

    До коментар #126 от "смисъл винаги има":

    Доуточни за кой боко става въпрос? За Борисов 1, за Борисов 2, за Борисов 3, за Борисов 4, за Борисов 5, за Борисов 6 или за по-натам?? Мисля че ти отговорих на 100% на въпроса ти?

    Коментиран от #136, #142, #150

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 смисъл винаги има

    4 2 Отговор

    До коментар #134 от "Песимист за успехът на протестите":

    естествено , че за борисов 3- по-точно ще е борисов 2.3/4 -ти
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 НАРОДНИЯ СЪД

    14 1 Отговор
    ОБЯСНЕТЕ НА ТОЛБУХИНСКАТА КАНДЖА ,ЧЕ НЯМА ПО ВЪРХОВЕН СЪД ОТ НАРОДНИЯ СЪД ,НАРОДНИЯ СЪД Е НАД КОНСТИТОЦИОНИЯ СЪД ,ЗА 31Г.МАЙ ЗАБРАВИХТЕ КЪДЕ СТОИ НАРОДА А ?
  • 139 До горния 137

    11 1 Отговор
    Бойко и Герб- гепи приключиха. Само ти ли не си го разбрал. Колко повече се крие и бави ОСТАВКА ТОЛКОВА повече ще ескалира всеки момент положението.
  • 140 Нощен Наблюдател

    2 10 Отговор
    Протести , ала-бала , избори насълзени очи на Мая Манолова , строга комсомолска физиономия на Корнелия Нинова , мазна усмивка на Карадайъ и т.н. Истината - ГЕРБ пак спечелил убедително , даже има нова патерица - Слави Трифонов !

    Коментиран от #153

  • 141 Чики-Рики

    11 0 Отговор
    Тая ,,ялова,, видра дали не помни , какво говореше за ,, Буда,, преди години,а!?
  • 142 Трслала

    4 0 Отговор

    До коментар #134 от "Песимист за успехът на протестите":

    ЗА БОКО ПОД АСФАЛТА!
  • 143 Хаджи Хаджи Българин

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Само, чуждестранен прокурор с папска охрана, може да разплете свинските черва на ГЕРБ! Тази злобна лелка, се крие, зад закони, съгласувани с Мафията! Държавата се тресе от недоволство, от тяхното управление, тя, търси в разрешителното за транспорт, на автобуса, нередности! Още малко, и ще поискат и разрешително, за носене на мотика и кирка!
  • 144 Шопо

    5 0 Отговор
    За нищо не става!!! Даже за ,, шприцен- шприцен...
  • 145 Точно на лелка

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    прилича - като тези дето чистеха в училище едно време, само дето не си носи престилката. Лошо, Сачева, лошо - ще си изцапаш дрешката като не си носиш работното облекло.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Данъкоплатец но и Богослов

    2 1 Отговор
    Системата не ви убива, а се опитва да ви спаси по някакъв начин! Системата, тоест ние данъкоплатците с нашите пари. Убити сте от Боговете заради греховете на родителите ви и вашите грехове, а вашите деца се раждат наказани от Боговете заради вашите грехове! Така че се опитайте да оправите надписна на белия бус защото дори и да се смени капиталистическата система на комунистическа както мечтаете /което е невъзможно/ вие пак ще се раждате убити от Боговете и пак ще раждате деца наказани от Боговете, защото комунизмът е убил и душите ви вече! Молете се за пари, но знайте защо и от кои сте наказани когато просите!
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Извънземен

    4 0 Отговор

    До коментар #83 от "празен стъклен поглед не на човек":

    Да ,тя е хуманоиден киборг😀
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Сачевя

    5 0 Отговор
    Със всеки изминат ден физиономия та ти се променя. започват носа и устата да приличат на дзурла, очите ти стават по малки, явно има някаква"трансформация при теб"

    Коментиран от #155, #157

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 БАЦЕ БАЦИЛА

    3 0 Отговор

    До коментар #151 от "Сачевя":

    Започва да прилича на Цачева(Цецка),а не на Сачева,,,,
  • 156 Керкенез

    3 0 Отговор
    Сачева, не се притеснявай за бесилките! Теб няма да те бесят! Може да полежиш в пандиза някоя и друга годинка, да речем към десет (ще ти стигнат ли, или да ги увеличим още?)...
  • 157 Керкенез

    2 1 Отговор

    До коментар #151 от "Сачевя":

    Ми такива стават сички ония, дето са на банкянска хранилка! Сам Боци рече, че е мъкнал помия да храни прасетата...И сега продължава да го прАй...
  • 158 Тази

    3 1 Отговор
    е абсолютен гьонсурат,обучаван в школи на МВР.
  • 159 прасенцето на Тати

    3 1 Отговор
    Тая отвратителна муцуна докога ще ми я пускате да я гледам?
    Отврат - жена или мъж е това?
  • 160 pbdan

    4 1 Отговор
    Бесилката е символ за наказание. Никой няма да ви беси. Бих могъл да убия някого и със сърп и чук, но повече ще го боли. Достатъчно наказание е да вкараш някой политик в затвора ефективно за няколко години. На фона на лукса в който е живял за него ще е голямо наказание.
  • 161 чичо

    2 3 Отговор
    Те показват,кои всъщност са мутрите и кого поддържат.Радев изгони СИ мутрите.
  • 162 Жоро

    1 3 Отговор
    Бесилките са за теб джендър и всички крадци от парламента до един на дърво
  • 163 БЕДНОСТ И БЕЗЗАКОНИЕ

    2 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Ген. Румен Радев
    Кандидатът на БСП за президент ген. Румен Радев коментира премиера Бойко Борисов
    Реч в стил „държавата – това съм аз"."
  • 164 незнайко

    1 0 Отговор
    ДИАЛОГ това значи да се говори с някой който слуша, отговаря и ИЗОБЩО НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА НАС !!! ДИАЛОГА ВЕЧЕ НЕ ПОМАГА !!!
  • 165 Съгласен

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Какво е тая злобната ужас погнуса !!!!
  • 166 ггггггггг

    1 0 Отговор
    Марш в ТКЗС-то!
  • 167 chi

    1 0 Отговор
    Не, призив да си вдигате чуковете! ОСТАВКА НА МУТРИТЕ!!!
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове