Last news in Fakti

3 Август, 2020 13:22 5 226 63

Поетът Глишев предупреди за готвена провокация срещу палатковия лагер на Орлов мост

  • орлов мост-
  • палатков лагер-
  • блокада-
  • манол глишев

Полицията е била уведомена

Поетът Глишев предупреди за готвена провокация срещу палатковия лагер на Орлов мост - 1
Снимка: ФАКТИ

Поетът Манол Глишев, който е един от хората, които дейно участват в блокадата на Орлов мост, продължаваща вече няколко денонощия, предупреди, че в момента бива организира група хора, която да бъде противопоставена на справедливо протестиращите български граждани.

''Изглежда, че в момента се организира група хора, която иска да организира контрапротест с "натиск" срещу палатковия лагер и блокадата на Орлов мост. Ще си спомните батките, простаците, пандизчиите и докараните с рейс смугли съграждани от други такива прояви. Лично ви каня да заповядате вечерта от шест нататък на блокадата, за да опазим протестите от лумпените на правителството. Полицията също е уведомена'', написа Манол Глишев в своя Фейсбук профил.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бухахаха

    52 22 Отговор
    Ама като са толкова добри Борисов и Гешев, що не си подадат оставите, ей така, да видят хората, че без тях е по-лошо? Като видят, че са били мислели за хората, сами ще ги върнат на власт.

    Коментиран от #20, #23, #42

  • 2 Бою

    30 12 Отговор
    Позор да влиза в затвор
  • 3 ДА ПУСНЕМ ВОДАТА!

    35 54 Отговор
    Eиий, oт тoзи жeги и лeжaнe нa плoщaдитe c пoдхвърлeнa им oт БCП cтaрa и прoкиcнaлa бирa, гoлeм зoр c лятнa диaрия зa ocтaвки пo никoe врeмe ги e нaпънaлo вcичкитe прoтecтирaщи зa дa ce изce*рaт нa мeтeнoтo и уcилиятa на Бoйкo и зaтoвa нe cлучaйнo Бългaрия e прeдcтaвянa в Eврoпa кaтo cмрaдлив кeнeф cвързaн c мръcнaтa чeрвeнa кaнaлизaция, кoйтo и cлeд зaкoннитe избoри, oщe зa дългo щe миришe...!!!

    Коментиран от #5

  • 4 Хрониките на герберлунгия

    44 25 Отговор
    бойко методиеф борисоф, мутрата от Банкя желае да окървави протеста. Копоите му от милицията за сега не успяват, що да не пробва и с мутри.
  • 5 Бою

    7 11 Отговор

    До коментар #3 от "ДА ПУСНЕМ ВОДАТА!":

    Ли подхвърляше бира срещу ореха?
  • 6 Баце ще се самосвали на зами

    27 11 Отговор
    Да затвориш 2-3 кръстовища в празен град, по време на отпускарския сезон си е мероприятие отбий номера.
  • 7 beast

    36 25 Отговор
    В момента палатковия лагер пречи единствено на обикновените граждани които ползват този маршрут за ходене на работа ...
  • 8 Алфа Вълкът

    38 43 Отговор
    А бe, какво ни занимавате с тези биячи на баби? Кога жандармерията ще ги натисне тези НПО палячовци? Забрана на НПО-тата в България!
  • 9 др Гей Билтс

    11 10 Отговор
    Вие си се занимавайте с протестчета, аз внасям инжекциите.
  • 10 Миризлив пор

    40 33 Отговор
    Добре че са полицаите да ви пазят. Ако знаете на колко хора сте им объркали деня, не могат да отидат или да се върнат от работа а там 15-20 човека пият бира! Не разбирате ли че със дневното затваряне на булеварди настройвате хора срещу себе си.

    Коментиран от #28

  • 11 Бабата с бастуня

    31 24 Отговор
    кой го храни тоя лентяй, нехранимайко ???
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Василева

    33 29 Отговор
    Дали контрапротеста не е организиран от самите протестиращи,за да се изкарат мъченици
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 язък

    38 30 Отговор
    Горкият Череп !!! Толкова мангиз метна ,а резултата - ялов ! Разни айдуци му обещаваха десетки хиляди протестиращи ,бунтове и кръв ,а па то - стотина пияници и истерични жени в напреднал климактериум - дремат в няколко палатки . Язък !!!
  • 16 Работодател собственик на верига магазини

    38 16 Отговор
    Като преуспял бизнесмен ще се опитам да налея малко акъл в "главата" на този поет, който прави груба грешка превръщайки Орлов мост в "символ на властта"! Ако искате да успеете драги протестиращи, блокирайте входа на министерски съвет откъм Дондуков, а не мостовете и кръстовищата защото нищо не правите така! Защо не успяха тези протести? Защото протестират комунисти, но с парите на капиталист, а както знаем комунизмът си отиде безвъзвратно, мъртъв е и това е абсолютно необратим процес! Протестиращите го знаят, но решиха да опитат все пак и разбраха по трудния начин, че мисията е невъзможна!

    Коментиран от #21

  • 17 ТнТ

    15 11 Отговор
    За трети път поствам, значи разрешавате на такива хора да се изказват, да наричат останалите "лумпени" но когато се възмущаваме и изказваме мнение ни триете коментарите. Е няма такава медия, не само заслужава да го напсуваме както си трябва но и показва колко ниско сте паднали като медия.
  • 18 стоян

    29 18 Отговор
    Тоя от пиене на бира и лежане по улиците за пари в подкрепа на Бошков и Ц .Василев няма време да се избръсне

    Коментиран от #54

  • 19 монте кристо

    7 6 Отговор
    простите управници нямат инстинкт за самосъхранение какъвто имат дори първосигналните не могат изчислят колко струва на спонсорите досега тяхното разхождане и лежане по центъра на хювнетата
  • 20 малко спомени

    18 17 Отговор

    До коментар #1 от "Бухахаха":

    Ами Борисов няколко пъти Го прави - и хората Пак го избират, докога така. Няма Оставка!!!

    Коментиран от #22

  • 21 Хрониките на герберлунгия

    16 22 Отговор

    До коментар #16 от "Работодател собственик на верига магазини":

    Водиш се работодател, собственик си на верига магазини. Значи си фалирала мишка търговец, дето не е построил и къщичка за кучета. С двете си ръце не си изкарал и 5 ст. през живота си. Имаш се за капиталист, но не си разбрал, че капитализма произвежда. В герберлунгия всички "капиталисти" сте търгаши дето продават боклуците от бленувания запад. Един съвет от мен, преди да критикуваш хората, огледай се ще видиш един пуяк. Хайде, чао от мен.

    Коментиран от #24

  • 22 Бачо Киро

    9 11 Отговор

    До коментар #20 от "малко спомени":

    Глупости, Борисов винаги го е правил в стил бай Тошо. Сега ако смееше също щеше да го направи. Точно от този признак би трябвало да ти е ясно, че нещата не са като преди, иначе отдавна да се е направил на жертва и да е метнал оставката.

    Коментиран от #26

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Бачо Киро

    11 8 Отговор

    До коментар #21 от "Хрониките на герберлунгия":

    Аааа не само. Повечето са смукачи на фондове. Без такива врътки всъщност абсолютно нищо не правят. Препродавачите пак нещо, ама повечето са от тея, дето без чадър над тях, който да премахва конкуренцията и без да смучат от фондове и да укриват данъци не могат да въртят никакъв бизнес. Те и затова само фалирват и разпродават заводи, защото не могат и на две магарета слама да разделят реално.

    Коментиран от #27, #43

  • 25 ГОСТ 1

    23 17 Отговор
    Защо наричате това подобие на човек поет?Всички протестиращи и блокиращи кръстовища в София са жалки екстремисти и нищо няма да постигнат освен омразата на 95 процента от столичани.Дай боже скоро да се организираме останалите читави граждани и да смачкаме фасона на тези психари.
  • 26 истината

    22 15 Отговор

    До коментар #22 от "Бачо Киро":

    Няма как да я метене, като има 20 прошляка на Орлов мост и 10 човека пред Президентството!!! Минах онзи ден от Университета до Президентството --- общо 150 души протестират в 19 часа след разботно време!!! Егати Протеста!!! Пълен смях и ПАРОДИЯ!!!

    Коментиран от #30, #49

  • 27 справка

    21 8 Отговор

    До коментар #24 от "Бачо Киро":

    Справка Корнела Техноимпексова!!!

    Коментиран от #31, #35

  • 28 Наглеци

    23 9 Отговор

    До коментар #10 от "Миризлив пор":

    Полицията да се взима в ръце и да ги гони тези палаткаджии, които са истинските правокатори и правокират два милиона в София. Не е допустимо, който и за каквото си реши да Отнема правата на останалите.

    Коментиран от #32

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Бачо Киро

    10 15 Отговор

    До коментар #26 от "истината":

    За 30 години простотии и особено последните 11 при ББ и компания всъщност би трябвало да съжаляваш, че са само 30 човека. С други думи - на прасетата кочината си им харесва.
  • 31 Бачо Киро

    10 15 Отговор

    До коментар #27 от "справка":

    Да беше тя само, с мед да я намажеш ... Само преди няколко дни прилапаха над милиард лева с Виваком ... преди месеци 20 милиарда от НАП чрез Горанов, който ги изтри като несъбираеми, а това само за периода 2016-2018 ... Какво сте я лапнали тая Корнелия идея си нямам ...
  • 32 смятащ

    14 5 Отговор

    До коментар #28 от "Наглеци":

    тези наглеци точно това искат - или лошите полицаи дето са на хранилка при ББ или някой герберааст да дойде да ги сложи на мястото им а те да излязат мъченици за някаква кауза. Във случая полицията ги пази и им гледа сеира за да не се забърка в някоя политическа игра тип "белия бус".

    Коментиран от #36

  • 33 точно така

    18 7 Отговор
    Подкрепям коментари #24 и #25
    Полицията да се разкара, да си почине малко,
    а ние идваме след половин час да разчистим тези катуми
    от кръстовищата
  • 34 Хаджиментов

    19 6 Отговор
    А бе, Глистов, ако си протестирате културно, без да пречите на нормалните хора, няма никой нищо да ви каже, дори ще ви подкрепят повече хора.
  • 35 Бачо Киро

    4 11 Отговор

    До коментар #27 от "справка":

    Между другото, само ей така, от любопитство да попитам. Нали я разследваха колко, два пъти? Как така "честните" не намериха нищо срещу нея? Що не се запиташ, дали има разлика между ГЕРБ-БСП-ДПС-СДС-НДСВ и тн, или с други думи, дали не си наивно агне? Как така ще си на власт 11 години и няма да има никой осъден? Как така ще си от 11 години на власт, пък опозицията имала олигарси и въртяли далавери? Е как ги въртят тея далавери, нали ти си на власт? Ти къде си? България е определено държавата с най-много заспали бастуни на глава от населението. Почти 1:1 е.
  • 36 Наглеци

    20 7 Отговор

    До коментар #32 от "смятащ":

    Проституиращите издевателстват над цял град, което е недопустимо. След едни избори, ако не им хареса резултата, пак ли ще опъват смрадливите палатки, или техните опоненти?
  • 37 поетеса

    21 7 Отговор
    Ама това човекоподобно било поет? Ама за това лежи на плочките, защото нищо друго не може и е гладен и мръсен. Защо не отиде на един строеж да види ръцете на арматуристите и кофражистите в тоя пек?! Ще му извият поетичния врат! Всички там са безполезни и от няма какво се правят на " херои: Не искам от мое име да ми извоюват снандарт. Аз и моето семейство сами то спечелихме и живеем добре без европроекти и протекции Само с труд и почтеност, драги ми вмирисан поете! А бойко ще си иде и без вашите " херойства"

    Коментиран от #40

  • 38 ????

    13 4 Отговор
    Да ходят пред дома на доган. Той управлява, а не бате Бойко. Всичката помия я из яхте на Премиера. Хайвани българи. Плащат ви да досъсиоете със сорис и черепа българия. На идея си нямате. За много неща... Бъдете живи и здрави. Плаках пред дома в банкя за вашите дечица, за Вас, Но.. И за Господин Борисов.. Защо, нека ченгетата под прикритие продължат
  • 39 Съвет

    7 7 Отговор
    БОЙКО, протести се организират и правят с пари...!!!

    Протестите винаги изчезват с още повече пари...!!!

    На сегашните протестите няма пенсионери, защото си единствения премиер, който допълнително им даде и преведе повече пари върху пенсиите и ще те подкрепят на изборите...

    Вземай пример от твоя американски приятел Тръмп срещу когото най близките му бивши сътрудници и Сорос организираха масови и много милионни протести на недоволство, но когато Тръмп започна редовно да превежда на всеки американски гражданин по 1200$ допълнителни помощи, всякакви расови и социални протести бързо замряха и даже вече народа се замисля отново да го преизбере...!!!
  • 40 Хрониките на герберлунгия

    7 17 Отговор

    До коментар #37 от "поетеса":

    Нещо бъркаш мило. Никой не иска борисоф просто да си тръгне. Всички ние искаме да видим борисоф изправен на подсъдимата скамейка, капиш. Кофражистите не ни мисли, ние бачкаме за такива крадци като теб. Пестим от арматурата, от киреча, от варта за да можеш ти да живееш в охолство.

    Коментиран от #44, #46

  • 41 453

    5 3 Отговор
    Коя е мая. 2 й мъж, от кърджали, хасково, димитривград..
    Изгонен с камъни от..
    Живи и здрави всички арменци...
  • 42 Нали го прави

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "Бухахаха":

    тоя път ударихте греда селски тарикати. Що не вземе фатмака да се гръмне заедно с началниците си???Нищоправец освен раздори за чуждата МУ България.
  • 43 ОО памперс

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "Бачо Киро":

    Много "грамотния"къде ходиш ма гей що не си при другарчетата ти на улицата??? Како Кирилке..
  • 44 Хаджиментов

    12 4 Отговор

    До коментар #40 от "Хрониките на герберлунгия":

    Кои всички го искате?!?!
    И мислиш ли, че някога ще стане?
    Ако Гешев остане, след Румен Овчаров, със сигурност ще има и други политици с присъди, но като се върнат старите, което ще стане, ще има толкова осъдени, колкото и при 20 годишното им управвление преди ГЕРБ и при Орешарски.

    Коментиран от #47

  • 45 Rrrrrrr

    13 4 Отговор
    Лумпените сте вие драги ми смехурко.Станахте смешни вече с тези внушения за провокации.Провокациите ги правите вие така ,че не прехвърляйте отговорността на други за тях.Големи борци за демокрация и правда излезнахте всички ама така и не обяснихте,кой ви дава пари да стоите там.И не ми обяснявайте ,че само от едни чисти чувства го правите.Никой работодател няма да търпи служител,който не идва на работа толкова дни.
  • 46 Пак грешиш,

    13 5 Отговор

    До коментар #40 от "Хрониките на герберлунгия":

    Аз пък искам Борисов на власт,а не някакви мърляви измислени глисти,маи и сие боклуци.
  • 47 Ти па

    7 4 Отговор

    До коментар #44 от "Хаджиментов":

    какво обясняваш на недоносен ляв прекръстен комунист който и държавата си не уважава както повечето от тях ламтящи за пари и власт по възможност откраднати.
  • 48 Poet

    13 4 Отговор
    Какъв поет е този въшльо,нечистоплътен.Не позорете Вазов,Вапцаров,Дебеланов и всички велики български поети,наричайки това недорузомение поет.
  • 49 Истината

    5 14 Отговор

    До коментар #26 от "истината":

    Е че на 29 ти имаше над 50 хиледи ама ти де да знайш, тогава нямаше герп рейсове
  • 50 Шляхтиц

    17 2 Отговор
    Забелязах, че всички протестиращи групи се квалифицират като справедливо протестиращи и на мен, като на обикновен човек, ми става все по-трудно да разбера коя група е по-справедливо протестираща и коя по-несправеливо протестираща. По този повод предлагам на всички справедливо протестиращи групи да се разграничат една от друга и да се номерират:
    Справедливо протестираща група 1
    Справедливо протестираща група 2
    Справедливо протестираща група 3
    И т.н. и т.н. и т.н. .............
  • 51 ърли

    3 13 Отговор
    както и да се гънете червейте от герб народа ви мрази
    мрази ви сега ще ви мрази след 6 месеца ще ви мрази и след 10 години
    вие място в политиката нямате..на тия избори ще вземете 20 процента хардкор герберски идиотски гласове..ако се коалирате с дпс ще ви заровим с камъни..целта на некрадливият некомунист ББ в момента е да се накраде като за последно и да загине после с накраденото

    Коментиран от #53

  • 52 Rrrrrrr

    11 3 Отговор
    Поет,борец с визия на Дон Кихот
    премрежен поглед в далечината
    вместо мелници ,орли съзира. В ръцете му опасно, вместо острата рапира
    излиза пяна от поредна бира. Какъв герой, неописан даже и от Омир та чак до наше време.
    Лежи събира тен до своята палатка в работно време.
    Загубен в своята реалност, май дори не му и дреме.
  • 53 Анти

    11 0 Отговор

    До коментар #51 от "ърли":

    Ърли, ти явно казваш Народа само на тези, които го мразят. А явно не знаеш, че за него гласуват и такива, които го мразят. Въпросът е защо? Това е така защото не искат да идват Предишните, а на нови субекти нямат доверие, защото са се нагледали и на Месии.
  • 54 Пиенето на бира

    1 8 Отговор

    До коментар #18 от "стоян":

    нито е престъпление_ нито е алкохолизъм. А какво ти преди два-три дни един главен прокурор на еди рожден ден на своя работодател?
  • 55 Активист на БКП

    2 12 Отговор
    Казах ви,че човеконенавистното правителство на хунтатата ГЕРБ-Суджук ще окървави протестта! Крадецът от Банкя чака да открадне още 29 милиарда !!?
  • 56 ърли

    2 7 Отговор
    има една наука нарича се социология
    ако спрете да правите шашми със вашите си телевизий и социолози
    няма да видите и 10 процента вие
    също така се нарича кредит на доверие и легитимност
    а вашето спада и ще спада тепърва..цялата партия сте едни шарлатани и стъкмисти с цел да осигурите на върхушката материял и свобода за крадене
  • 57 Бен Хур

    11 1 Отговор
    Абе да ги трепат и да се приключва с блокадите
  • 58 Баиьо

    4 0 Отговор
    Че като се вършат незаконны работи с перо ли да ви галят борисов и радев си спят по вилите а ахмаците по улицата»пишат история с пикаене по снега»
  • 59 Калния

    7 2 Отговор
    Майките убийци не съм ги упълномощил да защитават правата на мойто дете. А мая, хаджи Генчо и темподобни да ги пратят санитарни в ковид отделенията.
  • 60 ХАХАХАЕБАТИ

    3 2 Отговор
    УРУНГЕЛА, ТОЯ ОТ КОЙ ЗООПАРК ГО ИЗТЪРВАХА ???
  • 61 Гост

    5 1 Отговор
    Какви провокации? И на мен вече ми писва и с удоволствие бих съдействал за разчистване на кръстовищата!
  • 62 АрхНикола Пеев

    2 1 Отговор
    Този наркоман Глишев, откъде изпълзя?
  • 63 народен юмрук

    1 0 Отговор
    Гереберастите толкова са се самозабравили,че си мислят,че при една гражданска война,каквато се заформя поради ината на двамата от мафията Б.б. и И.Г. ще спечелят...а кой ще се бие там...троловете гербмишки ли...ха...ха...ха....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове