Last news in Fakti

4 Август, 2020 19:26 5 813 50

Стоян Михалев: Това управление не може да съществува без Доган и Пеевски

  • протест-
  • доган-
  • пеевски

През есента протестите ще бъдат още по-мащабни

Стоян Михалев: Това управление не може да съществува без Доган и Пеевски - 1
Снимка: БГНЕС

Борисов, Доган и Пеевски нямат шанс срещу енергията на младите хора. Това заяви в предаването "Студио Actualno" Стоян Михалев, член на ръководството на ДСБ и политически анализатор. С него разговаряхме за протестите у нас и в чужбина, както и за това какъв потенциал носи енергията на площадите.

"ДСБ споделя каузата на протеста от много години. Но не се беше запалил огънят, който да доведе до това всенародно нежелание да продължи този модел на управление на страната", счита Михалев.

Още европейските избори можеше да се прогнозира протеста на българите в чужбина. Тогава "Демократична България" имаше повече гласове от ГЕРБ и БСП взети заедно сред българите в чужбина, коментира Стоян Михалев.

По думите му през есента протестите ще бъдат още по-мащабни, защото ще се съчетаят два фактора - нетърпимост към тежко корумпирано управление и сериозната икономическа криза, която ще се задълбочи.

"Това управление сега, без Доган и Пеевски, не може да съществува. На "Росенец" видяхме, че никой - нито полиция, нито кмета на Бургас - могат да си вършат работата, защото там управляват Доган и Пеевски", каза още Михалев.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 така така

    31 3 Отговор
    не може.... ама МОЖЕ!!
  • 3 Пеевски купи Виваком

    35 6 Отговор
    и ФК Подуене 1914.
  • 4 ха ха

    19 5 Отговор
    бантустанските б**лучета винаги си търсят някой невидим виновник. Свърши тая...
  • 5 Пак казвам!

    25 7 Отговор
    България и Германия са най големите вносители на кокаин от Южна Америка.Обществена тайна.
  • 6 беге демокрация

    31 9 Отговор
    най вече не могат без каскета, който е сложен там да замита мизериите им, и да преследва и държи в ареста опонентите им
  • 7 Алфа Вълкът

    7 24 Отговор
    Тоя певецът от Кипра ли е?

    Коментиран от #8

  • 8 Алфа Вълкът

    6 11 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    *Киора
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Шопо

    16 5 Отговор
    Стоян Михалев има само една песна !!!

    Коментиран от #23

  • 11 Грейс

    21 14 Отговор
    Въх, и този изпълзя!!! Боже, пази България! От некъдърен певец изведнъж ~политически анализатор. Къде се кри досега а? Всеки втори некадърник е или пол а~тор или социолог.

    Коментиран от #17

  • 12 Между медиите в европа

    28 9 Отговор
    Бойко Борисов измамниците около него, както и целия парламент ще дръпнат към дъното и затвора други министри евродепутати и управници на други държави , международни анализатори алармират за цирка който идва !Медиите в България работят срещу собствения си народ защото им плащат !СЪБУДЕТЕ СЕ!

    Коментиран от #45

  • 13 Емил

    15 26 Отговор
    Избори скоро ще има! Най-много след шест месеца! Изборите ще ги спечели тази партия, която ясно заяви, че България е част от ЕС и Еврозоната, че ще изчисти Родината ни от руски и турски шпиони, че ще продължи с озаптяваното на руските псета (милиардери) - след Божков - Пеевски, Доган, Диневи, Марешки... Ако никоя партия не излезе с ясна анти-руска платформа, ГЕРБ пак ще спечели!

    Коментиран от #40

  • 14 чичо

    10 24 Отговор
    Стояне,да не би у вас комшията да командва?А за есента Стоянчо се моли да има място в болниците.А за икономическата криза,че тя ще е факт заради престъплението на Радев,който ви изкара на улицата.
  • 15 chi

    7 0 Отговор
    Щото те са кръстниците на това управление...
  • 16 един от стадото

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "От Хаджиментов":

    Ей успя да вземеш интервю от Любен Гоцев. Поздравления за което..

    Коментиран от #19

  • 17 чичо

    10 21 Отговор

    До коментар #11 от "Грейс":

    Що бе,Радев по-кадърен ли?Нищо не е направил за народа.

    Коментиран от #18, #20, #25

  • 18 Грейс

    17 2 Отговор

    До коментар #17 от "чичо":

    А бе, кой ти пише за Радев, та го намесваш?
  • 19 един от стадото

    16 2 Отговор

    До коментар #16 от "един от стадото":

    Любен Гоцев и сие- Монтерей, умират но завличат всички. Хидрата умира, но пося бацила..и маските не помагат, само автомата
  • 20 един от стадото

    18 2 Отговор

    До коментар #17 от "чичо":

    чичка, научи правата на един президент в България. Никакви. Ти какво искаш, да ти издои козата ли. За това сме Премиерска Република България
  • 21 Миладин

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "От Хаджиментов":

    Русенския представител на ДС, 6 то управление, разклонение на ВМРО от 120 годишната организация в задруга с крайно леви екстремисти, взривили храма Божий днес ни управлява. ОФ то на построилия оградата не за да ни помага в незаконната миграция, а за несподелена и чиста печалба- Валеркат, нарекал майки пискливи женици и той ли е пример за вашето величие? Гротески и нескопосници# ОСТАВКА!!!
  • 22 инчхай

    2 6 Отговор
    голям защитник е тоя иди-- под номер едно но забравил да спомене за Вапцаров,Ястребинчетата,Палаузов и още знаини и незнаини но сигурно е чел само винету бо---- мазнев

    Коментиран от #37, #42

  • 23 Алфа Вълкът

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Шопо":

    И тя крадена...
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бах

    10 2 Отговор
    Бойко е пътник , но да не си мислят другите партии , че ще бъде същото . И опозицията е виновна колкото и Боци . Трябва само Президентска република и нови затвори . Конфискация на имущество на богатите , щото от имотите Им , файда няма и не може да се върне унищожената индусстрия , поне парите им да се вземат и да им подарим живота !
  • 27 гнвен седесар от миналото

    11 3 Отговор
    Този пък пикло Михалев, много ги разбира. Беше ли днес на инструкции при мургавия Иван Костов? Разбрах,че гробарят на СДС, Иван Костов отишъл на хлад в собствения си хотел в Боровец
    Ние будалите се трепахме по митинги, блокади, избори ...а хитрият Иван Костов с хотел в Боровец и 1,8 милиона в КТБ
    Глупаци, продължавайте да слугувате на Иван Костов

    Коментиран от #28, #36

  • 28 Копейкин

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "гнвен седесар от миналото":

    Данчо, мента и ти ли пълниш още гащите при мисълта за Иван Костов ?
  • 29 гост

    7 0 Отговор
    ДП и Доганя са персони нот грата в няколко съседни държави. Тука вБГ се правят на това което не са, иначе са мушмороци навънка. Баста!
  • 30 Пак ще го изберем

    3 3 Отговор
    Комунистите разкрадоха и фалираха държавата няколко пъти Сега ревът че Бойко им е виновен Бойко каквото направи за България никой не е правил

    Коментиран от #35

  • 31 незнайко

    1 0 Отговор
    Последния абзац от статията е ПЪЛНАТА ИСТИНА !!!

    Коментиран от #34

  • 32 Полудяли

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "От Хаджиментов":

    Този трик не минава на младите Българи ,да голяма част от бившите седесари ще ви се зарадват на писаното,то е вярно ,кажете към кого е отправено и кого защитава,ДС след царя разработи нов проект Бойко Борисов ,ДС разбраха много добре нашия народ не обича комунистите, започна едно псевдо антикомунистически говорене от самите доносници и ДС мутрите които са рожба на комунистите изведнъж станаха демократи и ,кой отепа дедоми,с помоща на ХСС,ХДПи народната партия близката до Меркел фондация (Ханс Зайдел)финансирайки кмета на София ,Борисов,синът на офицера и офицер от комунистическите служби Цветанов,бе създадена по подобие на мафиотска организация партия Герб,подчинена на Москва пряко и косвено чрез ДС,Ахмед Доган ,Делян Пеевски и Обединени патриоти ,Меркел е силно обезпокоена от протестите,нейният любимец губи властта,САЩ и Франция ,заедно с останалия запад с изключение на някой държави,ревниво пазят мафиотското управление у нас тези номера,единни в Евро съюза не минават, Герб са комунисти с изразен про фашистки профил,гедерачката Меркел, Урсула фон де Лайнен,са без идейни да спират ,Руското и китайско влияние,подържайки ,корумпираните,етнически и тоталитарни партии,нанасят големи вреди на Европейското единство,давайки шанс на Русия за връщане на българия в нейните обятия,този път икономически зависими от енергийните проекти у нас,така че не ги пиши тези неща, ние сме анти комунисти и не сме земеделци.

    Коментиран от #38

  • 33 ДОКО

    0 0 Отговор
    ЕМИ МИТЕТО НИКОЛОВ МАФИОТЧЕТО ДАЛАВЕРИ ПЕЕВСКИ И ДОГАН ИГРАЯТ БЕЛОТ НАЙ РЕДОВНО..АМА И ЗАЛАГАТ КИНТИ..А ПРОСТОТО НАРОД ЗЯПА УМНО..
  • 34 Томислав Дончев

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "незнайко":

    Вълк в овча кожа,Герб!САЩ и Меркел да си ги прибират,Единственият десен,депутат в Евро съюза,да защити нас хората,които гласуваме за десните,да предупреди Евро лидерите и най вече Меркел ,няма да ги търпим заедно с тяхните крадливи любимци.
  • 35 Томислав Дончев

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "Пак ще го изберем":

    Изберете го ще управлява с ДПС, ние от ДА България няма да ви поддържаме в следващия парламент,ние анти комунистите сме,анти Герб!Пределите от купеното СДС от Герб са слуги на ДПС и ДС,проводник на чужди Руски интерес!
  • 36 Полудяли

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "гнвен седесар от миналото":

    Напиши името на хотела и фирмата която го държи ,гневни седесари с партиен билет Бкп
  • 37 Шоколад с малини

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "инчхай":

    Той е комунист,един от феновете на Герб

    Коментиран от #39

  • 38 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Полудяли":

    Това съм го поствал на друго място и по друг повод, а тук copy-paste от някой, но ще ти отговоря:
    1. В България прехода все още не е започнал. При нас се извърши Перестройка!
    2. Написаното е да се знае и помни кои управляваха преди 10 Ноември 1989г и след това, а именно:
    - БКП, определена със закон за престъпна партия, преименувала се на БСП.
    - "Железният юмрук" на БКП - ДС, чрез тяхната си партия ДПС.
    - Всички техни деривати и проекти, както и няколко партийки, под техен контрол. На практика, целия политичрески спектър сле 1989г.
    Икономическата власт на България беше заграбена чрез раздаване на пари на "верни другари", източване и придобиване на печеливши предприятия на символична цена, разбойническа приватизация, източване на банките и умишлени фалити, контрабанда на произведения на изкуството, оръжие и наркотици, пране на пари и т.н.
    Политическата власт се осъществява чрез БСП, ДПС и останалите "проекти" НДСВ, ГЕРБ, Бареков, Атака, и т.н. Тя е нужна на олигарсите за да си прокарват нужните закони.
    Съдебната система пък хем е подложена на политическа зависимост, хем е корумпиран и така всеки може да избира как да се възползва от нейните услуги.
    Това е. Елементарна конструкция, но здраво впила се в Българската държава. С избори, реформи и т.н. нищо няма да стане. Трябва да се изрине всичкия политически материал пръкнал се след 10.11.1089 и да се започне на чисто с хора, които никога не са били в политиката и властта. Но това е работа за ВНС.

    Коментиран от #44

  • 39 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Шоколад с малини":

    Комунист е баба ти!

    Коментиран от #41

  • 40 Полудяли

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Емил":

    На думи е лесно,на дела е трудно Герб ще спечелят с манипулации,те са ползватели на Евро фондовете,народа е заблуден това не е нашият Евро Съюз,това е Евро Съюза на Меркел Путин,ДПС ,Бсп,Герб,Патриотите.новия парламент е на Герб и Дпс начело с Бойко.
  • 41 Шоколад с малини

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "Хаджиментов":

    Разбира се Всички комунисти и ченгета са в Герб,а ти си земеделец,камо земеделец мразещ десните партии,не посочва кой защитава,вие винаги преди девети а и след това сте играли подмолно

    Коментиран от #43

  • 42 Хаджиментов

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "инчхай":

    Няма голяма разлика между едните и другите. Единственото за което се сещам е, че за едните Народния съд мина, а за другите предстои.
  • 43 Хаджиментов

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Шоколад с малини":

    Не съм земеделц, а земевладелец ;)
    Иначе - по делата ще ги познаете. Няма значение как се наричат партиите и как се определят, важното е какво вършат.
    Колкото БСП е лява, толкова ГЕРБ е дясна. А всички дружно въртят някаква псевдопазарна икономика в условията на псевдодемокрация.
    Но, както казах у нас прехода все още не е започнал, така, че от перестроили се комуняги друго не може да се очаква, Правят-струват и всичко си го докарват до това да командерат и да работят на ползу джобу. Просто толкова си могат.
  • 44 Полудяли

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Хаджиментов":

    Тези номера на Гербаджиите няма да минат,кажи кой подкрепяше,какво мислиш за Йорданов ,Гърневски,Бойко,и специално за Христо Иванов,за Да България,против протестите ли си.

    Коментиран от #49

  • 45 Шоколад с малини

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Между медиите в европа":

    Абсолютно си прав грешната политика на Германия,на заровили си щраус главата в пясъка,съсипа България,Русия не обеспокоявано построи мега енергийните си проекти с у нас с Евро пари,дадени на България
  • 46 112

    0 0 Отговор
    Ние сме николапетковисти и крачка назад не даваме от гиспижа Анастасия Мозер. От Сакскобургготски също, но никога от разни сдс, бсп, бкп, дс, мръсници и доносници. От 44та до днес, България е рижба на кгб. Дпс си иска: съд, мвр, обшини, митниците, хасанчо иска. Завърлиха пд, право. Искат, всеки иска, едни и същи искат, защото си въртят парите взаимно с далавери, за работни места, за земи закупуване, за всички бкп иска, всичко само те бкпдс, а кои са ре: доган, тати на пеевски, череои, нинови, бочковци, всички деца на номенклатурата но оървите двама са най-умни и отзад му го ххх на бате бойко, без плюнка, както говорят по кръчмите пиянките. Всичко зависи от Доган амед... Ввсички са го зяпнали и чака да им пусне в отворвните устички.. Преди избори без да се крият раздават пари, тениски и шаоки, без значение, по списък, 20 лева, сиганката, на мен шапка и тениска не дадоха, що ти е.. 20 лева.. Никога няма да се оправи байганювщината, без значение на пол, раса, вероизповедание. Цирк безплатен за заключени по домове и паланки. Бъдете силни и здрави. Не всичко е милиони, фараони..
    Весел ден !
  • 47 5566

    0 0 Отговор
    1989 опеделени българи открадоха от турците крави, телета, фитки, покъшнината им, недвижимо и движими имущества. И кво иванчо, днес има фирма (сами си казват) за дограма, банички, а честните хора, но не жалим, както ни казваха старите приживе, не вземай от страдащи хора... Днес, хора от балкана изкупуват от честни безработни с години българи недвижимо, земите на дедите ни за 400 лв/квадрат., къщи, апартаменти, гаражи.. Кой има пари ще живее. Всичко днес купува. Защо не ги разследва 1989, къде бяха. Само ги уволниха и сега цървула с цървулите ни обяснява, колко е богат. Кой те направи богат. Турците. Обикновените, отрудените, дето се събираха по 10 души и повече на тютюна. Бб си няма на идея, а днес искате на прокурори оставки. Защо, искайте, и те от дпс искат, кой съдия, прокурор, съдебен заседател, сега бг ще строи, защото те макар и ограбени не се отказаха, а продължиха да работят от сутрин до късно вечер. Монетата има две страни. Турчина не се огъва и не чака някой да го нахрани. И са единни. Помагат си.. Трябва да си сред тях, за да се увериш, но и на тях не им се ще България. И туркие не искат, а Германия, Австрия, Дания.
  • 48 Гражданите

    0 0 Отговор
    Живков... Кон магаре става ли бре човече. Защо ти трябваше на баир лозе имена да сменяш. Сега стана лошо за българите. През 1989 изтеглиха си парите ит бг банки и фалира икономически България. Грешка голяма стори ти човече, спеямо тях. И днес виж българите се разкъсват по барикадите. И с право. Работещите си държат за ббцвки, защото искат, искат и не се задоволяват с малко. Дпс са богати и те искат доган и бб. Геноцид.. Останалите да се оправят. Мен не ме еня. Но чувам, как старица с болно дете, гледа стари хора и на двама с деменция храна дава, а на други двама гкадни.. Те не разбират и умират. Смея се, но не е за смях.
  • 49 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Полудяли":

    В този им вид не подкрепям протестите, защото нищо няма да се промени. Системата е сбъркана и който и да дойде на власт ще е същото. Става въпрос за основно преораване на всичко, а не на някакви частични реформи тук таме. Това няма да проработи.
    Подкрепям:
    - Закон за лустрацията
    - Смяна на изборната система - мажоритарни избори с право на отзоваване. При отзоваване в Парламента влиза следващия кандидат, който най-вероятно ще е от друга партия. Така съотношението на силите в Парламента също може да бъде променяно в хода на мандата.
    - Пълен ремонт на съдебната система и изкореняване на корупцията. Да се премахнат квотите при назначаване и да се въведат пряки мажоритарни избори и право на отзоваване. Да се въведе последователно изтърпяване на присъдите.
    - Пряк избор на полицейски началници.
    - Да се забранят операциите на офшорни фирми в страната.
    - Регистрите за недвижимте имоти да са публични и всеки да има достъп до тях.
    - Доходите на всички политици и висши длъжности да са публично достояние.
    - На политиците да им се забрани да имат бизнес. Ако толкова им се прави бизнес - да се откажат от политиката, защото конфликта на интереси е неминуем.

    Има още много, но за начало и това стига.
    Всичко това не може да се свърши от обикновен Парламент - нужно е ВНС. От тук трябва да се започне. С тази добавка, че в това ВНС не трябва да има никой участвал в правителства или Парламенти до сега, както и членове на съществуващите партии, движения, НПО и т.н.
  • 50 345

    0 0 Отговор
    Ако разчитате на български градове, смесени райони. Забравете. Всичко старо и пенЦия е по леглата. А и деца също. Политика нищо не разбират. И питай, едва ли знаят, кой им е на БГ министър-председателя, но за простста кърджалийска пу. Ка, пуйка.. Хахо.. Целият свят знае, че цвета гьинсуратя караянчева.. Мяса на родителите. Гладна.. Как стана петър стоянов.. Башата на цвета вълчо.. Богат.. С ярост.. Може да си добър но може и да си алчен.. Защо деца и внуци да работят, пеела тотка, играела, ще я запуше баба. Лошо няма, а и малкия илийчо и той какъв ли гений като баба си цвета. И пак тя. Има ли смисъл за избори. Върнете си живков, вие сте си всички 50годишните израснали с него. Върнете си го, а дпс те са мохамедани мюсюлмани и роми. Етови бкпбкпкосскгбсащестуркие хепси едно. Има неподвижни. От леглата не могат да станат. Трагедия е неописуема и се натъжих с майките. Млади, красиви, искащи. Miliчките. Не им е лесно. Болно сляпо гледа майка си, а сесстра в германия изпраща пари. И тя болна от телк. Само пари са им в главите. Забравиха гладните години. А тези болните добре че от старите мая... И ние не можем, а учените юристи се отдръпнаха. И те зле. Като нямат хората пари не им е до тях, и до лекари. Забравени от бога. Няма кой поне от държавата нещо да получават.. С отиването.. Нямаме пари. Не мога в софия на очен лекар, сляп съм.. А не бяха бедни.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове