Last news in Fakti

5 Август, 2020 11:18 11 289 122

Слух: Борисов се оттегля, Сачева довършва мандата

  • бойко борисов-
  • деница сачева-
  • мандат

Вероятно Бойко Борисов ще излезе в отпуск

Слух: Борисов се оттегля, Сачева довършва мандата - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Бойко Борисов се очаква днес на извънредната конференция на ГЕРБ да се оттегли като министър-председател. Този слух върви из редиците на партията, твърдят нейни представители пред Ефир 2.

Той щял да обяви, че се оттегля от поста, за да подготви ГЕРБ за изборите и да обикаля страната. Това вече е направила Севдалина Арнаудова, ръководител на правителствената информационна служба, съобщи Mediapool.

Мандатът на сегашното правителство ще да бъде довършен от Деница Сачева, министър на труда и социалната политика. Вероятно Бойко Борисов ще излезе в отпуск. Според хората в ГЕРБ, Сачева е припознавана и като човек на ДСБ, и от нея се очаква да потуши протестите в страната. На изборите през 2013 г. беше кандидат за депутат именно от ДСБ. Тогава беше сред най-яростните критици на ГЕРБ и Бойко Борисов. Сега е смятана за любимка на Борисов.

Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. Завършва средното си образование в Езикова гимназия „Гео Милев“ в гр. Добрич. След това завършва Висше училище по туристически мениджмънт в Маастрихт, Холандия и Международен колеж по туризъм в Албена. Изучава и завършва Бакалавър по „Социална педагогика“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград, където придобива и своите познания и страст към социалната сфера. Магистър е по „Здравен мениджмънт“ в Университета „Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Бургас. Впоследствие завършва магистър (Cum Laude) по „Връзки с обществеността“ във Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Преминава курсове за обучение по социален маркетинг, връзки с обществеността, политически маркетинг, управление на социалното подпомагане и услуги, управление на външни ресурси и управление на риска във Великобритания, Холандия, Бразилия, Колумбия, Австралия и САЩ.

Политическа кариера

Деница Сачева е дългогодишен активист в неправителствения сектор, на два пъти кандидат за депутат от десницата, бивш член на здравната каса (НЗОК) от първите години на създаването ѝ, участва в разработването на някои от първите стратегически документи за реформи в здравеопазването по времето на министър Илко Семерджиев (1999 – 2001 г.), зам.-министър в социалното и в образователното министерство по времето на правителства на ПП ГЕРБ. Сачева е един от първите десет служители на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), където от 1999 г. работи като началник на дирекция „Международно сътрудничество, европейска интеграция и проекти“.

Година и половина е началник на кабинета на министъра на здравеопазването (1999 – 2001) д-р Илко Семерджиев в правителството на ОДС с министър-председател Иван Костов. Участвала е в екипа, разработил и съставил Националната здравна стратегия 2001 – 2010 и План за действие към нея. Там отговаря също и за връзките с международните институции, Международния валутен фонд, Световната банка и Европейската комисия. Била е председател на Съвета на директорите на МБАЛ – гр. Хасково и Балнеологичен център „Камена“ – гр. Велинград.

Хоноруван преподавател в Нов български университет по политически комуникации. Работила е като консултант по над 15 международни проекта, финансирани от Европейската комисия, Световната банка и Американската агенция за международно развитие. Тя е била председател на Българската асоциация на пиар агенциите. През 2001 г. Деница Сачева е основател и изпълнителен директор на PR агенция IntelDay Solutions (www.intelday.com), двукратен носител на Световна златна награда за отлични постижения в PR за 2007 и 2012 година и носител на номинация през 2009 за най-добра компания за Източна Европа в престижния PR конкурс SABRE.

Заместник-министър на труда и социалната политика

След подадената оставка на Министъра на труда и социалната политика Ивайло Калфин и смяната на политическия кабинет с новия министър – Зорница Русинова, Деница Сачева става заместник-министър за периода май 2016 г. – януари 2017 година. "Това можете да очаквате от мен и за в бъдеще – полезност, прозрачност на действията, противопоставяне на неприемливото. Защото няма никаква причина, ако 21 години правех това, да спра да го правя и за напред.“

Заместник-министър на образованието и науката

От 2017 г. до края на 2019 г. тя е заместник-министър на образованието и науката. В Министерството (МОН) нейна ресорна дирекция е „Приобщаващо образование“, чиято отговорност е насърчаване и помощ на децата със специални образователни потребности, със заложби, както и деца от социално слаби семейства. Активно работи за дигитализацията на образованието, както и за модернизацията на училищата, за иновативните училища, които са вече над 375. По нейно предложение бе защитен пред Европейската комисия проект за 105 млн. лв. за дигитализация на средното образование у нас.

Министър на труда и социалната политика

От декември 2019 г. Деница Сачева е Министър на труда и социалната политика. За кандидатурата ѝ гласуват 114 народни представители, 106 са „против“, а трима се въздържат от вот. Сачева бе подкрепена от парламентарните групи на ГЕРБ и Обединени патриоти, а против бяха депутатите от ДПС и БСП. „Въздържал се“ гласуваха трима народни представители от „Воля“. При полагането на клетва в Народното събрание Деница Сачева заявява, че поради очакванията към нея да се справи с наболелите теми и нашумелите проблеми в сектора на Министерството, тя ще бъде диалогичен министър, като гарантира, че ще провежда диалог с абсолютно всички заинтересовани страни, за да се вземе адекватно решение и да няма ощетени.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 55 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН

    197 19 Отговор
    ОТ ТРЪН НА ГЛОГ

    Коментиран от #51, #69, #90, #93

  • 2 Герб

    22 170 Отговор
    Герб са не победим успех ❤️

    Коментиран от #12, #21, #45, #65

  • 3 Новини

    68 10 Отговор
    Хубаво приятна почивка
  • 4 Боко

    155 15 Отговор
    Нещастна шайка!
  • 5 оттегля се

    121 11 Отговор
    У кафеза
  • 6 chi

    161 17 Отговор
    Таз за туй ли се пенявеше в последно време? Ами тя е по-зле и от Борисов! Оставка на мутрите!

    Коментиран от #119

  • 7 Алфа Вълкът

    26 125 Отговор
    Ето ви русата жена на Ванга. Нали това ви беше опорката на Мая Манолова? Да ама не, ето ви я русата жена която ще оправя България Деница Сачева се казва.

    Коментиран от #19, #20, #54

  • 8 Шофьор

    103 14 Отговор
    Голям диференциал е угоила тази сечива!Оставка!
  • 9 Хрониките на герберлунгия

    139 14 Отговор
    Сачева още повече вбесява хората и мен лично. Оставка и предсрочни избори. Борисоф и сачева в затвора.
  • 10 Царь Батюшка

    49 13 Отговор
    Баце ще си бега в Рубльовка.
  • 11 ГРАЖДАНИН

    51 8 Отговор
    Алооо Атанасова,тук не трябваше ли да отразяваш само факти ,а не СЛУХОВЕ?!

    Коментиран от #41, #108, #110

  • 12 БАЙ ТОШО ЩЕ ВИ КЪЛНЕ ОТ ОТВЪДНОТОГ

    22 27 Отговор

    До коментар #2 от "Герб":

    ГЕРБ СА ПРОЕКТ НА БСП И ДС.
    БОКО БЕШЕ ОХРАНА. НА ЦАРЯ А КОЙ ДОКАРА ЦАРЯ КОЙТО ОГРАБИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ РАЗБИРА СЕ БСП

    Коментиран от #17, #25

  • 13 пройчо

    54 6 Отговор
    Учила ,та се скъсАла! ....Ученото като нея ,си е учено--и в кенефа "герб" намира какво да яде!
  • 14 Баце

    19 5 Отговор
    А дано ...., ама надали!
  • 15 Яница

    40 3 Отговор
    Фотосите направо го эакопаха - бау!!!
  • 16 ДОКО

    35 7 Отговор
    КАК ДАВА ВЛАСТТА БОКО..КАК ДАВА ПАРАТА БОКО..ТОЙ БОКО ГЕПИ ОТ НАРОДА И ТИ ГО ДАРА КАТО ТРУДОВ БОНУС..АХ БОКО ОБАДИХА МИ СЕ ОТ КНИГАТА НА ГИНЕС МАЙ МАЙ БОКО ГЕНЕРАЛА ВЛИЗА ТАМ С РЕКОРД КАТО..НАЙ КРАДЛИВОТО ГЕНЕРАЛ..С КРАТКОТО ПРЯКОР ГЕПИ..
  • 17 Гост

    19 5 Отговор

    До коментар #12 от "БАЙ ТОШО ЩЕ ВИ КЪЛНЕ ОТ ОТВЪДНОТОГ":

    Докара го Соломон Паси!
  • 18 Боко финтчето

    52 7 Отговор
    Ааа тyлyпе няма да ми се криеш, тия селски тарикатлъци на някой друг! Кво си мислиш, че ще си седиш под магнолията, ще броиш пачки и ще нареждаш, като Доган паша ?? Объркал си се нещо баце, няма да нанкаш под магнолията, а в панделата!
  • 19 Гошко

    50 6 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    Тя преди години щеше да вкарва Борисов в затвора. А сега и се отдава възможност. Ирония.
  • 20 233

    25 5 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    Това се носеше като слух от седмица.Баба Ванга няма нищо общо.Не забравяй,че тази зорлем са я направили гербер така ,че умната!?!

    Коментиран от #34

  • 21 Т444444

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "Герб":

    Неграмотник

    Коментиран от #26, #33

  • 22 Сатаната

    27 3 Отговор
    Цецка, Цецка баце тури.
  • 23 qwe

    33 5 Отговор
    То и Джолан уж си седи в къщата на морето и не управлява. А пък Пеев даже и не ходи в Нас*аното Събрание и не управлява. Та и Бигус Тиквус ще си гледка прасетата в Банкя и ще си му'а филиите с мас и въобщееее няма да вика Тъпачева на свиждане. Мдаааааа
  • 24 Гост

    44 8 Отговор
    Сачева може само да повтори "успеха" на Цачева.
  • 25 Тошо

    9 2 Отговор

    До коментар #12 от "БАЙ ТОШО ЩЕ ВИ КЪЛНЕ ОТ ОТВЪДНОТОГ":

    Ти луд леки бе били го докарали БСП смях.
  • 26 Герб

    8 28 Отговор

    До коментар #21 от "Т444444":

    Герб са не победим успех ❤️

    Коментиран от #36

  • 27 ДОКО

    30 3 Отговор
    ЗА ПОСТА ПРЕМИЕР СЕ ИСКА ЖЕНА С ГОЛЕМО ДУПЕ..МАЙ ИЗБОРА НА ГЕНЕРАЛА БОКО Е УДАЧЕН..А НАПОСЛЕДЪК КАКА ЦЕЦКА ПООТСЛАБНА НЕЩО
  • 28 Реалист

    40 9 Отговор
    15 сантиметра дипломи и образования.
    А като си толкова добра в това което си учила,защо се занимаваш с престъпления сачева ?
    Тоест,с геноцида към всички нас!

    Коментиран от #35, #59

  • 29 3,14К

    25 7 Отговор
    Ако това се случи,тази няма да успее да се закълне и това ще е краят на правителството.
  • 30 МАФИЯТА ВЪН

    33 8 Отговор
    И тази от години е в кюпа на усвояващите на дуржавния ресурс. И всички знаем как се прави дълга автобиография и се взимат много „китапи„. Изкараха я много учена, но като и гледам медийните изяви, не е по-горе от вожда си. Тя няма и харизма, изглежда надменна, нахална и безпардонна, а е и досадна. Всички тези ВЪН, фаже и от страната да се махат.

    Коментиран от #60, #84, #112

  • 31 ве2345ъу

    33 4 Отговор
    "" Нa избoритe прeз 2013 г. бeшe кaндидaт зa дeпутaт имeннo oт ДCБ. Тoгaвa бeшe cрeд нaй-ярocтнитe критици нa ГEРБ и Бoйкo Бoриcoв. Ceгa e cмятaнa зa любимкa нa Бoриcoв."" , поредната каририеристка и фурнаджийска лопата, за какво ни е такава???
  • 32 БАЦЕ БАЦИЛА

    19 6 Отговор
    Отново преждевременна еякулация...за трети път.Бързо свършваш бе
    Плондер

    Коментиран от #117

  • 33 Герб

    4 13 Отговор

    До коментар #21 от "Т444444":

    Ти ли си грамотен бе селянино мръсен алкохолик. Където пиеш там и пикаеш. Скрий мухлио. Мизерник дължиш пари от години въниги кога къде а даи да се видим кво се криеш на оная под фустата
  • 34 Алфа Вълкът

    9 16 Отговор

    До коментар #20 от "233":

    Той слуха се носи не от една, а от две седмици. И ето е, че е на път да се сбъдне предсказанието на вашата Ванга. Сега не си бягайте от думите, това е шансът ви да получите оставката на Борисов като премиер и русата жена на Ванга. Ха, честито!

    Коментиран от #37

  • 35 qwe

    22 3 Отговор

    До коментар #28 от "Реалист":

    ОбразУванията ви в Бантустана и за тоалетна хартия не стават. Хартията на дипломата струва повече от това което сте се образУвали реално!

    А и дипломи за почтеност не се раздават. То и ако се раздаваха в Тиквандия щяхте да имате не повече от 200-300, при население 6 млн.

    Коментиран от #97

  • 36 Гаргамел

    18 3 Отговор

    До коментар #26 от "Герб":

    освен неграмотен, си и представителна извадка на iq-то на тия дето са в техпарка

    Коментиран от #53

  • 37 233

    26 9 Отговор

    До коментар #34 от "Алфа Вълкът":

    Няма да ви се получи.Оставка на кабинета и избори!Стари милиционерски номера!

    Коментиран от #61, #64

  • 38 Автомонтьор

    17 3 Отговор
    Бойко трябва да разпореди смяна на маслото на джипката щом ще обикаля ГЕРБ-ядките в страната
  • 39 Деница Сачева

    24 6 Отговор
    " Хоноруван преподавател в Нов български университет" ??!!

    "Рaбoтилa e кaтo кoнcултaнт пo нaд 15 мeждунaрoдни прoeктa, финaнcирaни oт Eврoпeйcкaтa кoмиcия, Cвeтoвнaтa бaнкa и Aмeрикaнcкaтa aгeнция зa мeждунaрoднo рaзвитиe. " -

    А колко гушна от тия проекти ?

    Коментиран от #42, #115

  • 40 ммм

    16 8 Отговор
    В езикова гимназия преди '90год. влизаха само децата на верни партийни другари. Да се влезе в езикови гимназии в Добрич, Русе, Ловеч и т.н. беше привилегия само на доказани пред Партията хора. Проверени. Ясно е от какво котили е другарката Сачева. Понеже е свикнала да е с привилегии, се е научила да ходи от партия в партия.

    Коментиран от #44, #47, #49, #56

  • 41 все едно не знаеш

    5 10 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАЖДАНИН":

    Ти пък - 99% от Статиите в този сайт са ТЕНДЕНЦИОЗНИ и ПРОВОКАТИВНИ --- естествено само в една посока - Анти-Герб.
    Така че, такова ИМ е нивото.
  • 42 леле умньо

    8 9 Отговор

    До коментар #39 от "Деница Сачева":

    Учи и ТИ -- не да лежиш на палатка на кръсточището --- Като се Квалифицираш и имаш ценз --- Ще работиш по проекти и ще получаваш възнаграждение. Кой работи без заплащане?
  • 43 Я... Я

    15 7 Отговор
    ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ. ТАЗИ СЪС МНОГОТО "ДИПЛОМИ"ЩЕ ДОВЪРШИ ДЕЛО БИБИТКОВО. НОГЛА ТЪПА ЗНАЕ ДВЕ ТРИ ФРАЗИ ЗА УЧЕНИ. САМО ТЯХ ИЗПОЛЗВА:НЯМА ОСТАВКА ИДВАТ ТЕЖКИ МЕСЕЦИ САМО НИЕ МОЖЕМ ДА СЕ УПРАВИ. А КОЙ НИ ДОКАРА ДО ТУК. ВИЕ.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Герб

    5 13 Отговор

    До коментар #2 от "Герб":

    Герб е велик, хайде цъкни минус 😃😃😃😃🙊🙊🙊🙄🙄🙄🙄🙄🙄😃😃😃😃😃

    Коментиран от #55

  • 46 ммм

    16 3 Отговор
    От ранна възраст са я готвели за дипломат от кариерата. За някое от чуждестранните посолства/консулства са я готвели. Обаче ВУЗ е влязла в специалност със социална насоченост. Това не е било първото ѝ желание по списък. Просто не са я класирали по каквото е искала. Няма начин да не е кандидатствала в СУ, но защо не са я приели, не е ясно. В зората на демокрацията не се влизаше във ВУЗ как да е. След 1996-96 год. приемаха всички платено обучение.
  • 47 лъжа е

    10 2 Отговор

    До коментар #40 от "ммм":

    Пълна лъжа - Голяма част от Роднните ми са завършили Езикови Гимназии. В рода ни НЯМА член на БКП с червена книжка!!!
  • 48 Брах ви лайката гербаджийска

    15 5 Отговор
    Това ако стане, довечера май ще е блокирана цялата държава
  • 49 qwe

    13 1 Отговор

    До коментар #40 от "ммм":

    Тези приказки изпод шипковия храст да си ги навреш заедно с храста някъде си!
    Дечицата на партийните дрОгаре ходеха в италианския лицей!
    Там където ходят и тези на сегашните партийни дрОгаре!

    На дрОгарА Ал.Свин.Йорданов, Надка ПаДка и.т.н
    Комунизъм или демокрация си оставате същата пасмина тоест!
  • 50 Другия с коня

    7 16 Отговор
    Деница ще ви разкаже Играта,червени цървули...
  • 51 Zodiac

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН":

    Гладна кокошка просо сънува.
  • 52 хахахаха

    13 3 Отговор
    От толкова учене,таа дали е работила някъде наистина,или и работата е като дипломите?

    Коментиран от #57

  • 53 Герб

    2 4 Отговор

    До коментар #36 от "Гаргамел":

    Аха ти грамотен геи вазелин искаш А е сте те уважим спокойно по няколо пъти

    Коментиран от #63

  • 54 Русо по русо

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    най-русо... Русолявка...
  • 55 хахаха

    1 2 Отговор

    До коментар #45 от "Герб":

    веднага цъкам!
  • 56 Петьо Петров

    8 2 Отговор

    До коментар #40 от "ммм":

    Е,това е силно преувеличено.Аз съм завършил немска гимназия през 86 г. в гр. Монтана. Нямам никакви комунисти/социалисти в рода си.Който имаше желание учеше.Така,че това е изкривяване на историята.Иначе съм твърдо зад протестите и е време за промяна на статуквото.

    Коментиран от #67

  • 57 до другия умен

    5 6 Отговор

    До коментар #52 от "хахахаха":

    Да изготвяш проекти - си е работа. Ако не си запознат - НЕ КОМЕНТИРАЙ!
  • 58 12345

    12 3 Отговор
    Тази как и кога съвместява всичко това. Или е голям експерт, или е голяма Калинка.
  • 59 Случаен пропуск

    10 3 Отговор

    До коментар #28 от "Реалист":

    ли е, че въпросната дама беше един от най-яростните защитници на Истанбулската конвенция - това ще я сближи със Станишев... И вероятно ще замени протестите с гей-паради.
  • 60 ммм

    8 3 Отговор

    До коментар #30 от "МАФИЯТА ВЪН":

    Многото китапи са за избиване на комплекси. Другарката не са я приели в желаната специалност някога. По нежелание е учила "Социална педагогика", което е било 4. или 5. желание по списък. После, когато образованието стана платено и приемаха всеки навсякъде, е започнала да си купува какви ли не дипломи.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 вундеркинд на тати

    14 3 Отговор
    Деница Сачева се соросоидка, дължаща всичко на своя баща - проф.Евгени Сачев. Набутана от 20-годишна по агенциите и министерствата! Човек на Демократичния институт на САЩ.
  • 63 Гаргамел

    6 1 Отговор

    До коментар #53 от "Герб":

    Как ви намират все с трудно изкаран 1-ви клас бе???
  • 64 Алфа Вълкът

    8 10 Отговор

    До коментар #37 от "233":

    Стане ли Сачева премиер, тя не е компрометирана като Бойко и няма записи срещу нея. Тъй че, ще има бoй по джeндовските ви кратуни и за 2ч протеста го няма. 😆😆😆

    Коментиран от #68, #71, #78

  • 65 Еблю

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Герб":

    🖕Хахаха
  • 66 Това оная с

    6 1 Отговор
    многото виШи ли беше?
  • 67 ммм

    6 2 Отговор

    До коментар #56 от "Петьо Петров":

    Писах за елитни гимназии в Добрич, Ловеч и пр., където учениците живееха като в колеж, в общежитие, без право да го напускат и комуникацията беше само на чужд език 24 часа в денонощието. Нямам предвид разни местни езикови гимназии или езикови паралелки. Филмът "Вчера" не е художествена измислица.

    Коментиран от #74

  • 68 дано е така

    6 2 Отговор

    До коментар #64 от "Алфа Вълкът":

    А ДАНО!!!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Иван

    3 5 Отговор
    ГРОБ
  • 71 ако е истина

    5 3 Отговор

    До коментар #64 от "Алфа Вълкът":

    Ако е така - Това е умен ход.
  • 72 Пламен

    10 3 Отговор
    Само дето липсват едни 8 години за да има всичко, което е изброила, повечето са 'грамоти'. Но се вижда и някоя диплома. За IQ, да не говорим. На кантар са с онази 'въртолетната' от Кърджали.
  • 73 вили

    8 5 Отговор
    ТИЯ КУРВЕНСКИ НОМЕРЦА НЕ ВЪРВЯТ
  • 74 Петьо Петров

    7 4 Отговор

    До коментар #67 от "ммм":

    Щом смяташ,че ПГНЕ "Роза Люксенбург" не е елитна гимназия,хубаво,затова идваха от София и други големи градове да учат в затънтеният Михайловград.
  • 75 Стане ли Сачева премиер

    7 2 Отговор
    Това ще е краят на държавата. Една лъжла неграмотна да е премиер....
    Дали нашите деца, за които давахме и залъка си да се изучат, ама не с техникуми уж по Европата, дали ще изтърпят такова унижение...
  • 76 Метлата

    10 1 Отговор
    Сменят Мутра с Калинка
  • 77 Госあ

    8 4 Отговор
    Е т'ва е типично CV на калинка. Ужаст ! 😂
  • 78 Винету

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "Алфа Вълкът":

    Значи сменихте опорните и Баце вече е компрометиран?

    Коментиран от #92

  • 79 Боко

    7 1 Отговор
    Немаме кадри. До тази опрехме. Ко да праиш...
  • 80 Гнус

    11 3 Отговор
    И тоя номер няма да мине.Сачева да стане премиер,а Тиквата да командва от сенките.Махайте се всички заедно с Каренин
  • 81 Специалист

    6 1 Отговор
    С друга професия но безспорен специалист по измъкване "сух от водата" след смъртоносно "салто морале" в уср@на ситуация. С онова чекмедже, не го мислете. Не е само то
  • 82 Активист на БКП

    8 3 Отговор
    Огромен удар по ЕГОТО на селчука от с.Банкя ! А заместничка е по -проста от него ! Фалшиви дипломи и слециализации !!!А Братиньото в затвора!!!
  • 83 Жизел Ражнатович

    1 3 Отговор
    До Алфа Вълкът. Грешите уважаеми. Русата жена за която говори пророчицата носи дата 31 като нея. Дъщеря е на 4 барети и не желае да влиза в мърлявщината, която наричате политика и управление. Тя мисли различно, директна и истинска е. Рожденното к име и дата са подменени, защото по неведоми пътища е осиновена (липсва такъв документ)
  • 84 МОИС КОЕН

    5 3 Отговор

    До коментар #30 от "МАФИЯТА ВЪН":

    ВИЧКИ МИСЛЕЩИ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ !
  • 85 Консултант

    3 3 Отговор
    Кой знае?Тя винаги е била на яслата.Трябва обаче да е много благодарна на Евгения Спасова.Това бе е изход.Изхода е вън.
  • 86 ха-ха

    6 2 Отговор
    Cупер новина!! Не искаме да виждаме повече банеянския мошеник.
    Достатьчно ни изложи.
  • 87 Ганчевски

    9 1 Отговор
    Тулупа е изпратил дъщеря си и внучетата в САЩ, защо? От страх, защото знаят какво ги чака тук след като падне Тиквара. Цял живот ще бъдат дамгосани от това, че са от неговото котило.
  • 88 Кауш

    5 3 Отговор
    От толкова много учене останало ли е време да се омъжи, или и тя като ...
  • 89 Жизел Ражнатович

    2 3 Отговор
    до 86. Има и друго. Предсказано е че само тя може да се справи, но мутрите ще я убият защото ще ги подчини. Обикновените хора ще живеят добре, а България най-сетне ще започне да се развива правилно. Ами дъщеря на барети.

    Коментиран от #96

  • 90 Кой бе

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН":

    - онази опулената с 20 купените дипломи ли? Дето оправи образованието, после социалната политика, сега вече и държавата ША Управи..Господи, Господи, що си не прибереш вересиите?!
  • 91 5346

    3 5 Отговор
    Сачева е умен и образован човек. Силен характер на знаещ и можещ човек (Не съм привърженик на никоя партия в БГ - но тази жена е достойна) Добра алтернатива. Много по-добра от Борисов. Има надежда.

    Коментиран от #94

  • 92 Алфа Вълкът

    3 1 Отговор

    До коментар #78 от "Винету":

    Че, той си е компрометиран още от едно време, преди да стане гл Секретар на МВР.
  • 93 Аман

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН":

    от амбициозни, нискоинтелигентни и безполезни, но вредни калинки.
  • 94 Змия

    3 2 Отговор

    До коментар #91 от "5346":

    която не само е некомпетентна и некадърна, но и няма никакво понятие от обществена, камо ли държавна работа.
  • 95 Жизел Ражнатович

    4 0 Отговор
    До 91. Политически хамелеон със силен характер?! Не се излагайте
  • 96 Айде,

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "Жизел Ражнатович":

    опряхме до шаманите сега. То, аслъ, в България само шамани, няма други. Още Тошо беше казал на въпроса как се оправя българинът: осем милиона българи -осем милиона шамани.
  • 97 Реалист

    1 2 Отговор

    До коментар #35 от "qwe":

    Умствено пръдна и искаш да споделиш аромата и с останалите.
    Виж какво е казъл Марк Твен за такива индивиди като теб: ,,По-добре си дръж устата затворена и остави хората да те смятат за глупав, отколкото да я отвориш и да разсееш всички съмнения."
    Сигурно вече си и на кислороден апарат от толкова умствени напъни.Недей така сега.Спри да се раздаваш и си остави малко мозък и утре да наръсиш,че да има децата по какво да се пързалят и не забравяй табелата ,,ХЛЪЗГАВО".
  • 98 Жизел Ражнатович

    2 0 Отговор
    До 96. Шамани друг път. Интелектът се онаследява, здравата логика също
  • 99 Ха ха

    3 1 Отговор
    Предателите са еднакво мразени и от чужди и от свои.
  • 100 Васил

    1 1 Отговор
    Балконският Ким Чен Ум пред стадо корумпирани това са европейските ценности.
  • 101 АОНСУ

    2 2 Отговор
    Ха ха ха , не сте напсали редактори, че колумбийските майки възторжено са я изпратили, тази Трандафела с удари по празни тенджери, и тя бегала бързо към аероплана, за да няма удари по празната куфелница!
  • 102 днв

    4 3 Отговор
    Сачева ли? Та та няма да искара и един месец. Оставка, пълна на целият кабинет.
  • 103 Учител

    3 1 Отговор
    Боже, Дeницa Caчeвa едва завърши с тройки EГ „Гeo Милeв“ в гр. Дoбрич. Пратена от София без да полага изпит, защото така се уреждаха некадърните дечица. Т.нар. "Виcшe училищe пo туриcтичecки мeниджмънт" не е в Мaacтрихт, а става дума за един ПУЦ "Мeждунaрoдeн кoлeж пo туризъм" в КК Aлбeнa. Иначе за постиженията в Югoзaпaдeн унивeрcитeт нищо не казвам. Там завършват само школувани идиоти.
    Та въпросната Деница Сачева беше гадже на проф. Семерджиев около 20 г. му слугува. Няма семейство, няма нищо. Калинка на Бойко.
  • 104 Next

    1 1 Отговор
    Не беше ли тая мърша дето не искаше нищо общо с герП, а в последствие се облажи и тя с евро. Управляващите са негодни, неможещи, незнаещи, крадливи, корумпирани, а пък женските са от една и съща марка -"курвет" .
  • 105 Грую

    1 3 Отговор
    Боже опази!!!!!!!!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Диамантената ръка

    3 0 Отговор
    Не става, тя е свръхквалифицирана...
  • 108 Зевзек

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАЖДАНИН":

    Ами факт е, че има такъв слух... :-)
  • 109 поп Грую

    3 1 Отговор
    Само ПОП не е била и в ЦЪРКВА не е пяла...
  • 110 Потвърждение

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАЖДАНИН":

    Гoвoритeлят нa прeмиeрa Ceвдeлинa Aрнaудoвa нaпуcкa рaбoтaтa cи в Миниcтeрcкия cъвeт. Тя ce връщa нa рaбoтa в ГEРБ, зaщoтo пaртиятa зaпoчнa пoдгoтoвкa зa прeдcтoящитe избoри. Тoвa пoтвърди тя прeд Mеdiаpооl.
    Та слух ,слух, но не бъди глух

    Коментиран от #113

  • 111 Аман

    2 2 Отговор
    Тази селска лелка е от най-дразнещите. Грозна натегачка от типа съученички, които остават, когато другите бягат от час.
    Тулупът се е обградил с най-посредствените селски пръчки, които да му ходят по гайдата.
  • 112 С.В.

    0 3 Отговор

    До коментар #30 от "МАФИЯТА ВЪН":

    А,като не ви харесва измитайте се от България.Сега никой не ви иска нищо освен ЛК. Сега врещите защото сте се пръкнали наготово мърльовци. Не знаете че никой не можеше да мръднее дори до Македония . Не бях виждала баба си до 18 г годишна. Сега ми се литкатв като разпрани по цял свят,учите по цял свят,с какво ви издържат родителите ви. Сигурно парите им падат от небето. По мое време хората не можеха да завършат и гимназия защото заплатите бяха по 60 лв. Тъпи, лигави, некадърници. Какво сте направили сами. Ако не са бабите и дядовците ви които цял живот са се трепали по нивите а майките и бащите ви всичко продадоха да ви докарат в София и да "следвате" в чужбина. За какво врещите като заклани. И искате да ни върнете в тези условия и живот неграмотници. Човек навсякъде живее добре ако работи и е кадърен. Само че Теди които търчат по улиците у се търкалят по площадите искат другите да бачкат ама те да си живеят живота. Е никой не дава така,затова и висите тука като прошляци защото никъде никой не ви иска. Къде в чужбина няма да ходиш на работа 1 месец и ще продължиш. Изхвърчаш с як шут. Досега там да сте зад решетките защото сте незаконни, агресивни, създавате хаос и беззаконие и нарушавате всички закони. Трябва краката да целувате на цялото правителство и на нормалните хора че още не са ви изринали като боклук,каквито и сте.
  • 113 С.В

    0 1 Отговор

    До коментар #110 от "Потвърждение":

    Е и?

    Коментиран от #118

  • 114 Konia

    4 2 Отговор
    Каква файда като Бойко се оттегли, а партията му остане на власт? Какво по различно ще стане в страната?
  • 115 С.В.

    0 4 Отговор

    До коментар #39 от "Деница Сачева":

    Гушни и ти бе,ама нямаш нищо в главата.Учи,работи с международни институции и гушни.Ама те мързи и си неграмотен.
  • 116 Жаба. Бик

    0 0 Отговор
    Живее в тропическите гори, в Българи не!! Затова пък ние имаме Жаба Биволица, която живее само у нас, не може при друг климат и в друга държава да Вирее!!!! Раждат се само единични екземпляри само в Дабричко,!!!!!!!
  • 117 С.В.

    0 2 Отговор

    До коментар #32 от "БАЦЕ БАЦИЛА":

    Гушни и ти бе,ама нямаш нищо в главата.Учи,работи с международни институции и гушни.Ама те мързи и си неграмотен.
  • 118 Потвърждение

    1 0 Отговор

    До коментар #113 от "С.В":

    е,... че си глух
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 блаблабла

    1 0 Отговор
    Хoнoрувaн прeпoдaвaтeл в Нoв бългaрcки унивeрcитeт пo пoлитичecки кoмуникaции. Рaбoтилa e кaтo кoнcултaнт пo нaд 15 мeждунaрoдни прoeктa, финaнcирaни oт Eврoпeйcкaтa кoмиcия, Cвeтoвнaтa бaнкa и Aмeрикaнcкaтa aгeнция зa мeждунaрoднo рaзвитиe.

    ЕТО КЪДЕ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО ТАЯ Е СТАРА ВЪЗПИТАНИЧКА ЦАПЛАНЕНО ОТ ФОНДАЦИИКИТЕ И С НЕЯ ТЕЖКО НИ
  • 121 Ново

    0 0 Отговор
    Щасливия сън на радев и нинова
  • 122 Чичо Гошо

    0 0 Отговор
    То е казано от векове "Красотата ще спаси Светът". Какво искат да ни затрият скоропостижно. И все пак изпитвам уважение към всички жени с изключение на наглите грозници.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове