Last news in Fakti

5 Август, 2020 21:00 7 622 78

На кои държавни служители се увеличават заплатите с 30%

  • държавни служители-
  • увеличение

В мотивите е посочено, че се увеличават разходите за персонал на администрации, които са натоварени с дейности по овладяване на пандемията и последствията от Covid-19

На кои държавни служители се увеличават заплатите с 30% - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

С 30% се увеличават заплатите на част от административните служители. Решението бе взето днес по време на заседание на Министерски съвет. 

Повишението трябва да стане факт в срок до 31 август 2020 г., пише в наредбата, като е посочено, че ръководителят на административната структура може еднократно да определи нови размери на индивидуалните основни месечни заплати, не по-висок от 30 на сто от досегашния размер.

В мотивите е посочено, че се увеличават разходите за персонал на администрации, които са натоварени с дейности по овладяване на пандемията и последствията от Covid-19, включително за служители на първа линия, чиито задължения включват обслужване и контрол "на терен", с пряк контакт с други лица.

Увеличават се заплатите в НОИ, Басейнови дирекции, Министерство на туризма в дирекция "Морски плажове", НАП, Държавна агенция за метрологичен и технически надзор, Държавна агенция за закрила на детето, Държавна агенция за метрологичен и технически надзор, Агенция за социално подпомагане, Агенция по заетостта, Агенция за хората с увреждания, Агенция "Митници", БАБХ, ГИТ, Медицински надзор, Агеннция по лекарствата, НЗОК, Агенция по околната среда, Изпълнителна агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол, ДНСК, Министерство на културата - Главна дирекция "Инспекторат за опазване на културата, Български институт по метрология, Национален институт за помирение и арбитраж, РЗИ, РИОСВ, Център за развитие на човешките ресурси и регионални инициативи към МТСП, Държавна комисия по стоковите борси и тържищата, Комисия за защита на потребителите, Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    78 2 Отговор
    Тия дето са им най-големи семействата и децата над 18
  • 2 Милицията

    80 2 Отговор
    А на нашите биячи кога или ще си ги вземаме от шкафа пак???
  • 3 Българина

    159 5 Отговор
    ТИКВАТА КУПУВА ГЛАСОВЕ.....ЗАКОННО.

    Коментиран от #37

  • 4 Брей

    125 3 Отговор
    колко много чантаджии!?!
  • 5 розово

    82 7 Отговор
    Тези пари не бяха ли приготвени за Доган и Пеевски?

    Коментиран от #53

  • 6 Реалист

    57 4 Отговор
    ,,Министерство на културата - Главна дирекция "Инспекторат за опазване на културата"
    тоест хората на изкуството, тези които издържат министерство на културата продължават да работят за 650лв. (за софиянци става въпрос за заплата на месец)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 qwe

    43 3 Отговор
    На герберастичните! Как на кои
    ХАХАХАХАХАХАХАХА!
  • 9 Грейс

    75 5 Отговор
    Четиристотин хиляди калинки с 30% увеличение и с подкупи, за да ти свършат работата е гласоподавателите на Герб са осигурени!

    Коментиран от #23

  • 10 Богомил

    82 3 Отговор
    Нема такава държава!
    ОСТАВКА държавни хрантутници!
  • 11 Behemoth

    75 2 Отговор
    Да ви светна, залага се бомба за следващите управляващи...те ще търсят парите и като кажат няма чантажиите да обичат и да си искат БойкУ...
  • 12 qwe

    53 1 Отговор
    Авгиевите обори са "чиста спретната къщурка", сравнени с герберастката кочина и прасюнгерите в нея!
  • 13 РЪМПЕЗИ

    36 2 Отговор
    НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА БАРЦЕЛОНСКИ...БОРИСЛАВА КАЗА ,ЧЕ НЕЙНАТА ЗАПЛАТА ОСТАВА СЪЩАТА..МИЛИОН НА ГОДИНА...ЧЕКМЕДЖЕТО ОТДЕЛНО...БАЙ ХРИСТО, СЪЖАЛЯВАМ, НО ИНТЕРЕСИТЕ НИ СА ДРУГИ...КОПАЙ СИ ГРАДИНКИТЕ....
  • 14 НАП

    36 4 Отговор
    И ний се борим с короната....да живей Бойко повелителя на държавния служител.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 А ДРУГИТЕ ХОРА КОИТО СА В ЧАСТНИЯ

    53 0 Отговор
    СЕКТОР ЗА ТЯХ НЯМА ЛИ УВЕЛИЧЕНИЕ ВЕ ??? ТЕ КАКВО ДА ПРАВЯТ НА ТЯХ КОЙ ЩЕ ИМ ГИ УВЕЛИЧИ??? НА ТЕЗИ НА КОИТО ВДИГАШ ЗАПЛАТИТЕ ТОЧНО ТЕ ЩЕ ТОРМОЗЯТ ЧАСТНИЯ СЕКТОР КАТО НАП И Т.Н. И СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПОДЛОГИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ ВЕ Б...ТИ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ СИ ОСИГУРЯВАШ ЕЛЕКТОРАТ....ПОДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА И ИЗЧЕЗВАЙ ВИЖДАШ ЧЕ НЕ ТЕ ИСКА НИКОЙ....ТЕЗИ ОТ ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР СА ТИ СЛУГИ....А ЗА ЧАСТНИЯ КАКВО ПРАВИШ НИЩО АБСОЛЮТНО НИЩО САМО РЕКЕТИРАТЕ И ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ХЕМ ЗАПЛАТКА ХЕМ РУШВЕТ ВЗИМАТ И ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ИМА ОТВРАТИТЕЛНО ДЪРЖАНИЕ И СА СИ УРЕДИЛИ И ДЕЦАТА И ЛЕЛИТЕ И Т.Н. ДОЛНИ СТЕ ВСИЧКИ НАЧЕЛО С ТЕБ.....КАПИШ....

    Коментиран от #52

  • 17 ВАТМАН

    40 3 Отговор
    ГЕРБ не е дясна партия....червени са отвекъде
  • 18 томислав кривоглав дончев

    23 0 Отговор
    Няма да снабдя с коментар тази хубава новина!
  • 19 Въпрос

    46 0 Отговор
    Освен тези в безкрайно дългия списък дали има още на държавна служба невключени?
    Всички плащаме за кризата,но държавния служител -не.
    Е на това не знам какво му се казва?
  • 20 сноу

    44 0 Отговор
    Оле мале..Гойко..ма те са те налазили като кърлежи ...Че то няма държава която да издържи на толкова алчни пиявици..Агенции,институти,комисии,нап ,мап ,кат ..това е неизброима орда която ако свърши нещо за месец ,а трябва за ден пак добре...А още колко ненаписани има ..Не-е няма как да издържи държавицата ..Че то има няма около милион работим...
  • 21 Ххх

    52 2 Отговор
    В първия момент, като прочетох за хората, ангажирани на първа линия, и си казвам - правилно, добре е да им увеличат заплатите. После, като изчетох списъка с агенции - за какви първи линии ще ми говорят ? Борисов раздава пари на калпак, за да си осигури избиратели, то е ясно и за малките деца.
  • 22 chi

    38 1 Отговор
    Давещият се кон Борисов си купува индулгенция с нашите пари...
  • 23 Йо хо хо

    12 9 Отговор

    До коментар #9 от "Грейс":

    Ами така е.Малко като се образовате ще ви стане ясно на кой може да увеличава Борисов заплатата.Като ви е малка трябва да се научите,че не под на Бойко прозореца трябва да искате по-висока заплата,а от работодателя си-все пак е капитализъм,вече 31 г. не сме в комунизма.Защото,когато искате увеличение от държавата-тя вдига минималната,но с нея и цени,данъци и такси,осигуровки.Когато мислите че ви плащат по-малко пак ви казвам искайте от работодателя си да ви плаща реално изработеното

    Коментиран от #31, #49

  • 24 купуване на избори

    35 0 Отговор
    Заплатите ще бъдат увеличени са всички герберски калинки, назначени на държавна служба, за да гласуват отново за ГЕРБ! Като прибавим и калинките в Общините, стават около половин милион!

    Коментиран от #27

  • 25 Баровеца-СФ

    38 0 Отговор
    Ами Българите на минимална заплата и пенсионерите с мизерната пенсия да мрът!
  • 26 ммм

    32 0 Отговор
    Заради тия държавни служители ще теглят нов заем- 1 милиард.
  • 27 ммм

    28 1 Отговор

    До коментар #24 от "купуване на избори":

    Близо 1 милион са държавните чиновници и публичния сектор. 700000- 800000 калинки. За 11 год. са ги увеличили двойно.
  • 28 Hoho Boho

    27 0 Отговор
    Евала!
    Какво общо има между Басейнови дирекции, НАП и т.н.
    с"дейности по овладяване на пандемията и последствията от Covid-19"?
    -
    ...и 200% да е увеличението тези, които са на хранилката няма да станат два пъти повече за да подкрепят мафията
    ...сигурен съм, че и между администрацията има много честни хора, които не могат да бъдат купени
  • 29 9517

    47 1 Отговор
    Държавен служител съм, но ме е срам и не искам тези 30% скок на заплатата, та това са кървави пари, това само някой болен мозък може да го измисли когато сме на прага на нова икономическа и здравна криза, рецесия, някой с лека ръка да пиле публичните финанси! ГЕРБ превърнаха в срамно понятие някой да каже, че работи на държавна работа и това стана благодарение на техните неспирни назначения на КАЛИНКИ, непрестанните телефони позвънявания или устни заповеди за погазване на закона, споделянето на каквато и да е информация се третираше като нарушение на етичните норми и уронване престижа на институцията и следваше дисциплинарно наказание! След всичките ви безчинства и унижение над 10 г. сега едни 30 % скок на заплатите, ами не ги искам задръжте си ги! Мутрите вън, ОСТАВКА, СЪД и ЗАТВОР искам да сме правова държава!
  • 30 Шопо

    16 1 Отговор
    Ега се задавят с тия пари!
  • 31 Грейс

    18 1 Отговор

    До коментар #23 от "Йо хо хо":

    Я не е поучава бе! Когато бях без работна през 90 г знаеш ли как се искаше от работодател заплата, той осигуровки не ти плаща и ти си съгласен на всичко, защото осигуровка деца не храни. Така, че не давай акъл. От промити мозъци до гуша ми е дошло.
  • 32 ХХХХ

    31 1 Отговор
    На толкова бедна държава, със застрашително намаляващо и застаряващо население, кой обслужва тази огромна администрация и защо всички ние плащаме на толкова служители при такива съвременни технически възможности?

    Коментиран от #35, #40, #50

  • 33 1122

    16 2 Отговор
    Пак не гледате обективно на нещата.На най важните и отговорни служители пак не сте увеличили заплатите....това са служителите на ПОГРЕБАЛНИТЕ АГЕНЦИИ. Те неуморно се трудят и прибират грешките на лекарите,те най старателно ни предпазват от завръщането на епидемиите!
  • 34 Ива

    18 2 Отговор
    Баце започна предизборната кампания леко и танко БОКЛУК си голям
  • 35 1122

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "ХХХХ":

    Браво. Да договори Тиквуций.
  • 36 Хехехе

    0 1 Отговор
    Стига глупости ,ве.
  • 37 Неееее

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "Българина":

    Така се залага капан. Ошушква хазната, вдига заплатите на хрантутниците и подава оставка. Следващите... при празна хазна трябва да изплащат на раздутата администрация заплатите.

    Коментиран от #48

  • 38 Жоро

    14 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Комисия за защита на потребителите, Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация.

    Точно на тях ли! Изпратих жалба към КЗП и ИААА - прехвърляха си топката няколко месеца и жалбата я подритнаха под мокета.
    Тапанари и олигофрени! Не вършите добра работа, вън!!!
  • 39 антрашпиц

    17 0 Отговор
    Общо взето,увеличават заплатите на търтеите.Тоест,на тези ,които ще гласуват за ГЕРБ. Това е.
    ...шшшш,спите ли ве,а?Не виждате ли,че власта използва всякакви долни номера зада продължи да съществува в този си вид...Оставка,ей,оставка до дупка!!!
  • 40 Ами защото

    13 1 Отговор

    До коментар #32 от "ХХХХ":

    На всеки гербаджия целият му род е на държавната софра.
  • 41 ???

    16 0 Отговор
    Ами в малките градове продавачките в магазините,контрольорите в градският транспорт,фармацевтите,хората,които не са спирали работа,а им намалиха заплатите,нищо че от производството идват реалните пари в държавата,кога?Това ако не е купуване на гласове...
  • 42 Жоро

    16 1 Отговор
    Иде ми наистина да се махна няма такава държава. Ако направя някой лев обръщам вевро и се махам. Няма да търпя глупости няма и да ги променя, но мога да се чупя. Няма да съм изтривалка в Европа, затова съм прекарал 10г в натрупване на знания и умения, искам да живея в по нормална държава

    Коментиран от #54

  • 43 Мале Мале

    16 1 Отговор
    що агенции, що чудо.Стотици хиляди чантаджии..

    Коментиран от #57

  • 44 О. Ч. З

    5 1 Отговор
    Идват много тежки месеци страшна криза за това се вдигат заплати да не би да се измира яко ама много яко от безпаричие. Всички на първа линия ще получат пари докторите от помощи управляващите от некадърност. А пострадалите сектори тях не ги броиме да се спасяват по еденично
  • 45 Кънчев

    6 0 Отговор
    Няма да им остане време да си ги видят, чини ми се, завалиите.
  • 46 забележете

    14 1 Отговор
    18 милионна Холандия,вече Нидерландия държавната администарация е 20 000 дведесет хиляди. В 7 милионна България държавната администрация е 440 000 четиристотин и четиридесет хиляди.
    В 60 милионна Франция администрацията им е 38 000.
  • 47 Пенсионер 200

    10 3 Отговор
    ТАКААА! ВЕЕЧЕ НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ КРАТУНАТА ЩЕ СЕ БОРИ СЪС ЗЪБИ, НОКТИ И С НАШИТЕ ПАРИ ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ. А,БЕ ДЕБ.ЛИ! НЕ ВИ ЛИ СТИГА, ЧЕ ОСТАВИХТЕ 1 МИЛИОН ПЕНСИОНЕРИ ДА УМИРАТ ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ, АМИ ПАК СИ ВДИГАТЕ ЗАПЛАТИТЕ? И ТО С 30%!?!? РЕШЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ВОГЛАВЕ БМН?!? ВИЕ САМИ СИ ГО НАПРАВИХТЕ: "ЕДИН ПО ЕДИН ТА ДО ЕДИН!" ПОНЕ КАЗАХТЕ КАКВА ЩЕ ВИ БЪДЕ СЪДБАТА , ВАШАТА И НА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА . Н А Т Р У Д О В А Т А Б О Р С А !
  • 48 Няма да ви простим, убийци!

    15 3 Отговор

    До коментар #37 от "Неееее":

    Парите са в техните семейства. Затвор и изземване на придобитите по престъпен начин имоти ! Защото това, което се прави от тази ОПГ е престъпление по служба!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Боко иди си с мир да не видиш мор

    16 2 Отговор

    До коментар #32 от "ХХХХ":

    Оная, цифровата калинка в ЕП, забравих и името - нали купи с нашите пари суперкомпютър, който може да замести чиновниците? Не може, защото на ОПГ са нужни гласове!

    Коментиран от #59

  • 51 Фак Мартинес

    12 1 Отговор
    Автомобилна администрация!
    Работно време!
    09:00ч. до 10:00ч.
    От 10:00ч. до 11:00ч.почивка
    От 11:00ч.до 12:00ч
    От 12:00ч.до 13:30ч.обедна почивка
    От 13:30ч.до 14:30ч.
    От 14:30ч.до 15:00ч.почивка
    От 15:00ч.преключване на работният ден и почивка от почивката.
    И така ще е братя българи 5 мил. гладни кучета ще се бъхтят за да може 1 мил. да си живуркат на воля и да си свиркат.
  • 52 Фак Мартинес

    8 1 Отговор

    До коментар #16 от "А ДРУГИТЕ ХОРА КОИТО СА В ЧАСТНИЯ":

    Ми те от нас ще дойдат тези пари,от частният сектор,утре като скоча два пъти върху касовият апарат закривам си фирмата и започвам и аз да цуцкам каквото изкарам в гащите при К...РА.Ако иска Братинята да бръкни да си ги вземе парите.Няма да им бачкам аз тук за близалки.
  • 53 Баце Каталонски

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "розово":

    Спокойно и за тях ще има. Чакам да се успокоят протестите. Винаги съм целувал и ще целувам ръка на почетния Велик Везир на Бг г-н Доган ефенди
  • 54 КЪДЕ БЕ ЖОРКО

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "Жоро":

    ПОРАБОТИ МАЛКО ТУК, ДА СЕ ЗАКАЛИШ, ДА ТЕ КОМАНДВАТ
    ШЕФОВЕ- КОМУНЯГИ, /ЗАЩОТО ФИРМИТЕ СТАНАХА ТЕХНИ ОТ
    ПРИВАТИЗАЦИЯТА/, ДА ТИ ДАДАТ 1000 ЛВ. ЗАПЛАТА, ДА ПЛАЩАШ
    500 ЛВ.НАЕМ И ДА СЕ БОРИШ И ПРЕОДОЛЯВАШ ТРУДНОСТИТЕ
    В ЖИВОТА..
    СЛЕД ТОВА ИДИ В АМЕРИКА, НО ЩЕ БЪДЕШ ЗАКАЛЕН, ЩЕ НАПРАВИШ СЪПОСТАВКА И ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ, ЗАЩОТО
    АКО СИ УМЕН И СПОСОБЕН ТАМ ЩЕ ТЕ ОЦЕНЯТ И ВЕДНАГА
    СТИМУЛИРАТ, А НЕ КАКТО Е У НАС - ДА ТИ ЗАВИЖДАТ, ДА ТИ СЛАГАТ ПРЪТ, ДА ТИ СЕ СТЕЖНИ ЖИВОТА.
    УСПЕХ!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Фак Мартинес

    10 1 Отговор
    ДО БОЙКО БОРИСОВ

    МОЛБА


    Моля,ако е възможно да ме назначите на работа в КАТ или български митници на длъжност чистач.Разбрах,че има увеличение с 30% на заплатите на държавни служители.Ако няма свободно място мога да работя и като подпирач на член на шефовете на тез две институции.


    С уважение:Суджука

    Коментиран от #58

  • 57 xa xa xa

    6 0 Отговор

    До коментар #43 от "Мале Мале":

    Наистина, направо УЖАС!!
    При социализма също имаше много държавни чиновници..
  • 58 xa xa xa

    4 0 Отговор

    До коментар #56 от "Фак Мартинес":

    и до ХАМПАРЦУМЯН напиши една молба.
    много добре са платени чистачите.
    банката с най-високите такси е.
  • 59 Хлъц

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "Боко иди си с мир да не видиш мор":

    Супер- мупер компютъра,е заради" петичката"..Защо е точно у нас- сам си отговори.Другата му задачка е,свързана с Отанчо.Докато рипахме миналата седмица,по терлъци в последния ден приеха закон за монтиране на петичката.Есента,когато се наваканцуват,ще мине и на второ четене.Ние- отворените сме осми на планетата.Иначе раздават на калпак- Това са названия и абревиатури,за който не сме и чували.Но за сметка на това,заформят огромен брой хелекторат.Добави останалите,плюс всичко под пагон и римляните,- над милион и половина.Ненапразно оня- Марковия унук, на изящен френски заявяваше: Колкото пъти се явяват,толкова пъти ще бият,като шкембе у дувар.И е напълно прав.При условие, че както винаги на избори сме крайно разделени,абсолютно съм сигурен че грабчо и ко,ще спечелят пак.Достатъчно са им 80-85 дупетатски места, и ББ 4 е на коня.Оня - седесаро с патериците, патреотаре ще му бъдат поредна патерица.Запомни: ще се окажа прав,за съжаление.Нямаме силна алтернатива за масова подкрепа.Ще заформим поредната миш- маш коалиция,и пак ще гледаме с увиснали ченета,още четири години.
  • 60 Бай Ганьо

    11 1 Отговор
    До всички държавни служители(рекетьори)ядете на боИко боклукоВ изсъхналия к.р,той няма да изкара седмицата ...ОСТАВКА И ЗАТВОР ЗА МС
  • 61 Завоевателя

    0 8 Отговор
    Той си ги е изкарал тия пари и ще ги харчи както пожелае найвници нагли стига ревахте няма кой да ви остави готови пари нали вие ще оправяте държавата хайде действайте сега и европа ще ви спре парите и обикаляйте със шапката да молите нещастници

    Коментиран от #69, #74, #76

  • 62 Един

    8 0 Отговор
    Това е безочие!
  • 63 big

    9 0 Отговор
    Отново с нашите пари си пазаруват гласоподаватели! Държавната и общинска администрация са едни от най-корумпираните в България!
  • 64 Бай Иван

    2 1 Отговор
    Цт мъка а на нормалния работник 60/40 в повечето случай работодателя пуска служителите не платена взима помощта а работника го реже с 200 до 300 лева. И после тул..... п Бойко се удря в гърдите видете ли аз направих това онова да направи за тези който са на държавна хранилка - бухалките. Герберски изчадия
  • 65 цербер

    1 0 Отговор
    Национален институт за помирение и арбитраж и Център за развитие на човешките ресурси и регионални инициативи към МТСП най-много ми харесват! Пълно е с калинки. Разработки на "НАШ ТЕ ХОРА". Само за лапане на кинти са направени. Баране на патки по цял ден.
  • 66 Лора

    0 0 Отговор
    Едни и същи, халал да им са....!
  • 67 яйла

    5 1 Отговор
    РЗИ, РИОСВ,БАБХ, ГИТ, НОИ,НАП- Чиста Спретната Къщурка за Лап-Лап и пущурка на гръцки остров. СИМПАТЯГИ!
  • 68 Народно Събрание

    1 1 Отговор
    Който шеф си има секретарка,да й подари букет рози по случая!
  • 69 ммм

    5 1 Отговор

    До коментар #61 от "Завоевателя":

    Парите на Европа изобщо не ни интересуват.
    Парите на Европа изобщо НЕ стигат до нас.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Оги

    4 0 Отговор
    Боко раздава народна пара като за последно. Скоро всички тия паразити на държавна хранилка ще са безработни и за съжаление заменени от други на друга партия.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ИМЕТО МИ Е СТРАХ

    3 0 Отговор
    СТРАХ ме е, че ще изгубя, затова гласове ще си купя, питате се защо не вдигнах заплатите им по-рано? Защото тогава трябва целия стандарт у БГ-то да се видгне, вдигне ли се, то и работодателите и шайката от КРИБ, нямаше да са зад мен, защото трябваше да внасят повече осигуровки и данъци да озигуряват на реалните доходи хората, а не на минимална раб.заплата и не искаме социална държава иначе нямаше фарма компаниите да ни спонсорират, нямаше да се точат милиони от НЗОК и болниците, тези наши търговски дружества които търгуват с плът щяха да спрат да отчитат загуби, които потъват после по хотели и спа центрове, нямаше да има овчици които да маршируват чинно към урните и т.н. Бойко съм и истината ви казвам, спете спокойно деца.
  • 74 Закоравял мафиот е Баце

    3 0 Отговор

    До коментар #61 от "Завоевателя":

    Окрал ги е, взел е заеми дето ще плащат унуците ни, напълнил е чекмеджета, шкафове, сейфове и банкови сметки , а сега хвършя шепа трохи от нашите данъци на неговите хрантутници.... но и това няма да го спаси, не го щем, ОСТАВКА! Борисов позори България, всеки който е с него е против волята на народа.
  • 75 Бай Благой

    3 1 Отговор
    Поредния подкуп към администрацията за да може да гласуват за ГРОБ.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 любопитен

    2 0 Отговор
    Предизборна кампания във всички административни сектори .
  • 78 тиквата с магнолиите

    1 0 Отговор
    Няма го МВР то и армията . в увеличението .Не мога да повярвам . Или те са следващите след като смажат протестите .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове