Last news in Fakti

6 Август, 2020 15:44 9 597 33

Разораха черни пътища, по които се стига безплатно до плаж в Черноморец

  • пътища-
  • черноморец

Водорасли и бетонна плоча бяха изсипани край брега

Разораха черни пътища, по които се стига безплатно до плаж в Черноморец - 1
Снимка: Нова ТВ

Летовници не могат да стигнат до плаж „Тополите” край Черноморец без да платят 4 лева за паркинг. За това сигнализираха наши зрители и изпратиха клип, че черните пътеки, по които са стигали безплатно до плажа, са били разорани с багер.

Маса от водорасли и бетонна плоча са изсипани на плаж край Черноморец, за да прекъснат пътя на почиващите. Според плажуващи собственици на имоти, в близост до морския бряг, са издигнали купчината.

„Една част от това „произведение на изкуството” се появи преди около пет-шест дни. Вчера към него е добавена бетонна плоча, която ако падне, може да убие няколко души”, обясни туристът Стоян Цветков. 

Кметът на Черноморец Росен Деспов разясни защо няма достъп чрез общинска улица до плажа. „Земеразделянето, което е извършено преди много години, е върнало земите в реални граници и пътищата, включително и преграденият, е част от частен парцел”, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ви Го Туря

    112 6 Отговор
    Където трябва. Трябва да се дигнем. Стига еничерство и турски циганлък.
  • 2 666666

    84 9 Отговор
    Мутренско управление .ГРОБ да си ходят.
  • 3 сектант

    74 2 Отговор
    ей това е. държавата на разораването. разорават се хора, разорават се ниви, разорават се гори, болници, плажове, разорават се полиция... до кога ще позволяваме да ни жънат?

    Коментиран от #15

  • 4 Да ама не

    31 3 Отговор
    Там кой ходи на Черноморец,миналата година казаха,че било радиоактивно там.

    Коментиран от #14

  • 5 Селянията не спи

    51 2 Отговор
    Съвсем са го закъсали селендурите които са изорали пътеките. За кой ли път се прави паркинг на гола поляна по Лай-мориeто! Следващата година и половината туристи няма да дойдат заради тези простотии. И дават ли билетчета, да но за баня.
  • 6 Ха ха

    38 3 Отговор
    Като сте безропотно стадо овце и гъ.... ви ще изорат мутрите.
  • 7 мъкаааа

    19 1 Отговор
    Къкъкъкъъъъъъъъъ! Българска работа!
  • 8 Ганьос

    58 3 Отговор
    Това връщане мина всякакви граници. Всички са били обезщетени. Да се гласува до 100м от брега никакви постройки и да има задължително пътища и безплатни паркинги. Стига простотии. Земята е на всички, трябва да има ограничения. Ако утре някой със шкафче реши да изкупи цялата земя какво остава за другите. Жельо беше селяк и направи огромна глупост.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 А бе

    51 2 Отговор
    Ако пуснат свободно Гърцията, тия селски тарикати ще умрат от глад.
  • 11 kvy

    46 3 Отговор
    На мен не ми позволиха да си разделя един парцел на два по малки, докато не отдадох право на преминаване до съседен парцел. Така че да не ми се правят на ощипани, преспокойно е можела обшината да осигури достъп до плажа, стига да иска!
  • 12 qwerty

    3 19 Отговор
    другата седмица съм на нашето море след 6 години почивка от него, но заради к19 решихме да отидем до ЧМ. надявам се да няма простотий, но .....

    Коментиран от #18

  • 13 Гост

    40 1 Отговор
    Нищо няма да оставят безплатно. Ското и такса слънце ще ви взимат. Цялата финансова система е един фарс, чрез който се взимат пари от простите и се дават на хитрите, като се оправдават от продажните.
  • 14 Всъщност

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "Да ама не":

    Отдавна е радиоактивно там. Ходят на Градина щото е модерно.
  • 15 Гост

    15 4 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Докато разчитаме на управници да ни оправят. Който и да се качи на трона, ще прави същите неща, като досегашните. Спасението е в децентрализираното управление.

    Коментиран от #24

  • 16 Тодор живков

    11 4 Отговор
    Светлото комунистическо бъдеще настъпи другари😂😂😂😂😂
  • 17 Перо

    38 0 Отговор
    Станало е като случая с Ментата, след Синеморец. Хващаш 2-3 кошаревски свидетели и те обявяват,че имота е бил на дядо ти или пра-дядото ти и си готов за процедурата при твойте хора в общината с усвояване на парцела. В мутренската демокрация,действат мутренски закони.
  • 18 Гост

    32 3 Отговор

    До коментар #12 от "qwerty":

    Стискам ти палци. Ако си на бунгала вземи си капани замишки. Ако си на хотел, приготви се да те бият чуждестранни гости. Ако си с олинклузив, приготви си лекарства за всякакви стомашно чревни неразположения. Ако ще ядеш по заведения, питай от кой век или поне от чии резерв е месото или рибата. И като плуваш, гледай цвета на водата. При кафеникаво - не влизай. При бели топчета също. Ако случиш друг цвят, чети новините, че явно нещо ново са разляли и да разбереш какво е. Приятно прекарване.
  • 19 8746

    22 0 Отговор
    Това е от много години.Там ходих преди 12 г. и тогава таксуваха с билети за кино от комунизма останали явно.Тогава вземаха 2 лв.Сега са с касов апарат,барака и таксата се е вдигнала.Всяка година дават репортажи,пишат се статии и все едно и също.Плаща се,влизаш,няма обособен паркинг,може и да не намериш място,но те таксуват.
  • 20 1234578

    27 1 Отговор
    Съмнявам се че връщането в реални граници е причината. Надали върнатите имоти не са имали път до тях и до морето.

    Пък и общината може да отчужди частен имот за да направи път стига да иска. Но може пък да иска да подпомага местния бизнес на дерибеи блики до кмета.
  • 21 Фактология

    17 2 Отговор
    Малко бензин и 1 клечка.Толкова е лесно.Докато не ги подпалят няма да спрат.
  • 22 дее ба и територията

    25 1 Отговор
    Дори на кадастралните карти , черният път е отбелязан като черен път , и никой няма право да те спира ако си вървиш по него . Това го има само в пропадналата ни територия с абдикирала държавност . има такъв приет закон , че не трябва да се спира пътя към морето , за което се полага глоба , но кой го спазва , като няма държава и правосъдие, мутрите ли? Който иска да си огради собствеността - няма лошо , но съществувалите пътища през нея да се оставят свободни , иначе имота се конфискува в полза на държавата , и се оставя за свободно ползване на гражданите , толкова ли е трудно да се приеме?
  • 23 456

    18 1 Отговор
    Е, явно искам-не искам на море в България май няма да се ходи вече..
    Е, тогава ще ми е интересно мутрите от какво ще печелят. Ще излезе право семейството където казва:Майорка!!!
  • 24 00000014

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    А децентрализираното управление, ще разпокъса България. В посока Турция. За това ли агитираш комшу?
  • 25 възпитаник

    22 1 Отговор
    В РЕАЛНИ ГРАНИЦИ ТОЯ ИЗБИ РИБАТА В МОРЕТО,ДЯДО МУ И БАБА МУ ИМАЛИ НИВА НА ПЛАЖА И КОПАЛИ КАРТОФИ В ПЯСЪКА КАТО МАФИОТА ОТ БАНКЯ,ЗАЩОТО МОИТЕ БАБА И ДЯДО НЕ СА ХОДИЛИ НА МОРЕ ПРЕЗ ЧАСТНОТО СТОПАНСТВО ОБЩИНСКИ МОШЕНИЦИ
  • 26 foid

    12 3 Отговор
    До година COVIB 19 си отива и тия ще си останат сами в Кочината ! По добре без море отколкото на Лайноморието при лайнарите !

    Коментиран от #30

  • 27 PlimP

    10 1 Отговор
    частен, частен, да си ги ограждат, няма никой да им влиза в имотите или май ще се окаже, че не са особено частни, а някой се дразни, че има такова явление БЕЗПЛАТЕН плаж, колкото и да ограждат винаги ще се намери нов път
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Йозеф

    7 1 Отговор
    Елементарно е. Не ходете на това акано море.

    Коментиран от #31

  • 30 Аспарух

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "foid":

    Частна собственост е затова са разорали, кой иска земята да му стане път да го направи!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Бай Благой

    1 1 Отговор
    Едно още една причина да не ходя по Българското черноморие.
    В Гърция до сега не ми се е налагало да плащам нито за чадъри и шезлонги....камоли за паркинги....
  • 33 киро

    1 1 Отговор
    Е как ше върнеш имот в реални граници ,КАТО Е ПЪТ !!!!???? От черноморието сами ни гонят да си даваме парите на ГЪРЦИТЕ !!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове