36 233 194

Агент от ДАНС до „Афера“: Ето как мачкат противниците на Бойко Борисов и Иван Гешев

Захари Богомилов не случайно ръководи дирекцията за противодействие на тероризма и радикализацията в службата

Здравейте Госпожо Томова,

Поради събитията от последните дни /влизането на представители на „Възраждане“ в Съдебната палата, какато и действията на МВР, довели до премахване на протестиращите и палатките им от кръстовищата в София/, ще Ви запозная с няколко неща, представляващи информация от „кухнята“ на ДАНС. Сигурно вече се сещате какъв съм аз, но искам да Ви уверя, че сред нас също има хора, които искат ПРОМЯНА…. Искаме я даже много, тъй като знаем и ежедневно виждаме неща, които никога няма да получат обществена популярност…

В ДАНС предстоят кадрови рокади по върховете… Отиват си председателя Димитър Георгиев и единия от заместниците му Недялко Недялков, заради зависимостите си от Шиши.

Основният претендент за поста, понастоящем заеман от Недялков, е директорът на дирекцията за противодействие на тероризма и радикализацията държавен агент II степен Захари Каменов Богомилов – любимец на Иван Гешев, който в личен разговор му е обещал мястото на Недялков. Този разговор е проведен преди около месец, в началото на протестите, в кабинета на главния прокурор, където Богомилов е един от честите посетители. Само, че повишението не е „безплатно“, така да се каже. То си има „цена“, която Захари Богомилов успешно заплаща…

Цената………..

Предприемане от страна на Богомилов на всички възможни оперативни мерки за контрол и въздействие върху хората, ръководещи протестите: тези от антикорупционния фонд, ръководството на партия „Възраждане“, „Отровното трио“ и всички други формални и неформални лидери, които без страх изказват мнението си срещу Борисов, Гешев, Шиши и т.н.

Мерките са предприети: ежедневно цивилни служители на ДАНС са внедрявани сред протестиращите граждани в София, Варна и другите градове. Всичко е документирано и докладвано по надлежния ред и на Гешев и към „Берлин“ и към „Сараите“, вероятно и на премиера, но към последния със сигурност в не пълен обем и не 100% обективно.

На всички „фактори“ от протестните действия и „опозиционни“ журналисти, Богомилов е направил разпечатки на телефонната кореспонденция /абсолютно незаконно или с измислени мотиви за осъществявана противодържавна дейност/. Част от разпечатките са камуфлирани в други дирекции на Агенцията като разпечатки на лица, свързани с обекти на текущи разработки или във връзка с постъпили сигнали за дейност, попадаща в компетенциите на ДАНС /там са способни на всякакви витиевати ченгесарски интерпретации, когато твябва да „се докажат“ пред КОЙ и хората му.

Прилагани са и СРС по измислени мотиви, за което са ползвани постъпили „секретни“ сигнали от „секретни“ сигналисти, потвърждаващи антидържавната дейност на протестиращите. На база това са направени „обосновани предположения“ за заплахи срещу националната сигурност и т.н.

На база наличните в Агенцията и в нейните териториални структури събрани оперативни данни за учредяването и дейността на партия „Възраждане“, в дирекцията, ръководена от Захари Богомилов, е изготвена подробна справка, която е изпратена на СГП за отношение по компетентност. Резултатът е публично известен: предприетите действия от страна на СГП за заличаване на регистрацията на „Възраждане“ и „смазване“ на членовете ѝ..

Само, че има и подробности, за които обществото не знае…..

Захари Богомилов е син на административния ръководител на СГП Илияна Кирилова /дали в случая няма притеснителен конфликт на интереси: синът пише справка до майка си, която ползва справката за предприемане на официални действия от страна на СГП срещу българска политическа партия /. И двамата са свързани освен с близкото си родство, с безграничната си преданост към Иван Гешев и огромните си зависимости към него. И Богомилов и Кирилова са издигнати на заеманите длъжности от Гешев и Пепи Еврото /главния герой от „Осемте джуджета“/.

Захари Богомилов не случайно ръководи дирекцията за противодействие на тероризма и радикализацията в ДАНС, тъй като точно в нея се обезпечават изборните процеси в България /там е позициониран щаба, който концентрира и обработва цялата информация за провеждани и предстоящи избори и изборните нарушения/. В тази дирекция се работи и по всички не регистрирани политически организации, сдружения и общности, което е перфектната възможност да се влияе „ченгесарски“ върху всички лица и процеси, които биха могли да застрашат ХУНТАТА. И Захари Богомилов работи, работи, не се е спряло момчето. Още с назначаването му за директор през лятото на 2018 година, Богомилов изгони началника на отдела, който отговаря за тези процеси и постави на негово място свой човек – тъпия, верен и безскрупулен Никола Караколев, който от тогава, та чак до днес не спира да гази и мачка всичко, посочено му от Богомилов като цел, т.е. заплаха за ХУНТАТА.

Та такива работи се случват в ДАНС, Госпожо Томова. Много се надявам да Ви бъдат полезни в дейността Ви.

Поздрави и успех!

П.С. За да Ви пратя тази информация ползвам поща, която е създадена само за това. Ако имате въпроси по тематиката, моля задайте ги, а пък аз с удоволствие ще отговоря!

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 313 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Този коментар е премахнат от модератор

 • 2 Този коментар е премахнат от модератор

 • 3 червеното знаме

  96 556 Отговор
  Аз ще гласувам за Бойко Борисов на следващите избори, защото съм селяндур, защото съм комунист, защото всички в родата ни са шумкари, защото обичам 9-и септември и боготворя Тодор Живко. Само Бойко Борисов и СССР.

  Коментиран от #21, #41, #51, #82, #163, #185

 • 4 Пиян хакер

  193 10 Отговор
  БАРЕКОВ ,КОКАИН В ЧЕРНО МОРЕ 2019 !! СЛЪНЧЕВ ДЕН ВАРНА,НОС КАЛИАКРА,ШАБЛА ,ТЮЛЕНОВО!!!! БАРЕКОВ ЕВРОДЕПУТАТ...! ГОЛЕМИТЕ ЧУПЯТ ЗЪБИ!
 • 5 Замина баце

  310 32 Отговор
  толкоз беше .. 0 от 3 мандата

  Коментиран от #95, #180

 • 6 баце

  384 22 Отговор
  Прати го на Кьовеши в ЕС. Гаранция ще има реакция.

  Коментиран от #89, #124


 • 7 Майна

  445 66 Отговор
  Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕДПРИЕМЕТЕ КРУТИ МЕРКИ.ЗАЩИТЕТЕ НАРОДА СИ

  Коментиран от #136, #152

 • 8 Ю Кортес

  68 310 Отговор
  Мен ме интересува да мога свободно да се придвижва.

  Коментиран от #34, #156

 • 9 Този коментар е премахнат от модератор

 • 10 Мунчо

  398 50 Отговор
  Пълен цирк става, трябва сериозна чистка на корумпираните след падането на гербавите и обединените идиоти..... Оставка мутри

  Коментиран от #143

 • 11 Уморен

  303 23 Отговор
  Живееем в държава на зависимостите и това не е от вчера.Само огъня може да я оправи.

  Коментиран от #25

 • 12 Майна

  262 27 Отговор
  НАИСТИНА СТАНАХМЕ ЧИЛИ!!!
 • 13 2055

  274 32 Отговор
  Ако има поне 20% истина в казаното от тоя, то всичко е ясно. Протестите са безполезни до момента в който да бъде взета международна подкрепа за тях от "партньорите". Партньорите са корумпирани, дори повече от хунтата,така че не очаквайте подкрепа. С две думи казано, да внимаваме вече какво казвамеи какво мислим. Инак по-лошо за нас. Кървав режим без кръв не си тръгва. И трябва да избираме.

  Коментиран от #131, #149

 • 14 ПСР

  280 28 Отговор
  Това е фашизъм в чист вид.

  Коментиран от #16, #135, #175

 • 15 Този коментар е премахнат от модератор

 • 16 Мирчо Спасов

  81 123 Отговор

  До коментар #14 от "ПСР":

  Не батко, това е болшевизъм. С други думи - комунмизъм.

  Коментиран от #38, #134

 • 17 Този коментар е премахнат от модератор

 • 18 нема фандък никому

  222 13 Отговор
  пълно блато то като черва навързани и затова трябва изчегъртване и то кой на кого кум сват баджанак и всичко по реда си да дъното
 • 19 Този коментар е премахнат от модератор

 • 20 6666

  152 9 Отговор
  Е Стефан Банков Вътрешна сигурност на МВР какъв е. Пазарджишкия боклук.

  Коментиран от #77, #128

 • 21 Учуден

  98 22 Отговор

  До коментар #3 от "червеното знаме":

  Връзката на ББ с бай Тошо и СССР е толкова значима,колкото това,което си написал.

  Коментиран от #92

 • 22 Този коментар е премахнат от модератор

 • 23 6666

  115 7 Отговор
  Е Стефан Банков Вътрешна сигурност на МВР какъв е. Пазарджишкия поръчков на Шиши и Гешев..

  Коментиран от #84

 • 24 Този коментар е премахнат от модератор

 • 25 Този коментар е премахнат от модератор

 • 26 Стръвницата

  36 7 Отговор

  До коментар #2 от "мечо":

  Когато чуя "таркалета" зпам че е мечо ограничению.
 • 27 Този коментар е премахнат от модератор

 • 28 Активист на БКП

  192 28 Отговор
  Земята на Ботев и Левски отново е робска земя !!! Долу ГЕРБ! Всички от хунтатата ГЕРБ-Суджук в затвора!!!
 • 29 БойкУ БурисоФ

  139 18 Отговор
  Аз май ще хващам самолета за БарЦелона... Проблема ми е само един,че няма да мога да натоваря всичките пачки с 500евро.

  Коментиран от #159, #194

 • 30 Един разярен Българин..

  189 19 Отговор
  Ами тези Богомилов и Мама не са ли национални предатели?След като работят против държавата,не трябва ли да се сложат до стената?Ами то така държавата е пуснала най големите си врагове в най висшите етажи на властта....Какво се прави при това положение господин Президент?Трябва ли да чакаме да ни сменят и ЗНАМЕТО и Химна?

  Коментиран от #58

 • 31 Тото Кратуно

  154 22 Отговор
  Къде са троловете герберски. Да прочетът статията.

  Коментиран от #74

 • 32 Този коментар е премахнат от модератор

 • 33 Нама БСП, ГЕРБ всичко е БКП

  124 21 Отговор
  Мафия до тук.
 • 34 Внимавай

  91 15 Отговор

  До коментар #8 от "Ю Кортес":

  със свободното придвижване, че крайната ти дестинация е килията в затвора.
 • 35 Угрижен трол

  37 108 Отговор
  Брей, този Бошков голям паралия бе, купил си най „четения" новинарски сайт.
 • 36 Този коментар е премахнат от модератор

 • 37 Гошко

  70 11 Отговор
  На Валери Симеонов на фланелката пише “swallow”
 • 38 898

  120 21 Отговор

  До коментар #16 от "Мирчо Спасов":

  Какъв болшевизъм,нали ГЕРБ са в дясната ЕНП!!!Чисти фашисти !
 • 39 7735

  124 15 Отговор
  АКО ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е ВЯРНА, ТРЯБВА ЛИ ДА МИСЛИМ , ЧЕ ИМА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ???? Г –Н ГЕН.М–Р РАДЕВ , Г– Н ПРЕЗИДЕНТ , ВРЕМЕТО "Ч" НАСТЪПИ!!!!!
 • 40 Брах ви лайката герберска

  114 19 Отговор
  Отивате в Белене !!!
 • 41 Бабугер

  67 10 Отговор

  До коментар #3 от "червеното знаме":

  Иронията ти е ужасяваща, но такива хоримаг- тартори по места гласуват за Тулупио!
 • 42 freedom

  107 12 Отговор
  достоен българин. дано има повече като него
 • 43 Койчо

  7 47 Отговор

  До коментар #36 от "Гост":

  Плащат му извънредно тези дни.
 • 44 Я... Я

  148 15 Отговор
  НЕ НЕ МОЖЕ ДА Е ВЯРНО ТОВА. В 21 ВЕК ВЕК НА ДЕМОКРАЦИЯТА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА НЕЩА. ТО ИЗВИНЕТЕ МЕ, НО ПО СОЦ СИСТЕМАТА БЕШЕ ПО КОРЕКТНО. ТЕЗИ ОКУПИРАХА ВСИЧКИ СЛУЖБИ. ХУБАВО ЩЕ Е ДА СЕ ПОСТРОЯТ ЗАТВОР ЗА ДА ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ ТЯХ. ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР ЗА МУТРИТЕ.

  Коментиран от #88

 • 45 Този коментар е премахнат от модератор

 • 46 Този коментар е премахнат от модератор

 • 47 Този коментар е премахнат от модератор

 • 48 Този коментар е премахнат от модератор

 • 49 Този коментар е премахнат от модератор

 • 50 Мордекай

  33 110 Отговор
  Ама стига сте ни правили на тъпи , не всички сме алкохолици с палатки , какви глупости бращолевите в тая драсканица. Нищо смислено , нито един факт ,фактите са че 50% процента от подписиоте на учредителите на тази фракция възбуждане са фалшиви , за какво друго да си говорим вие по рождение сте измамници и фалшиви , за какво ми говорите , нещастници платени.
 • 51 Този коментар е премахнат от модератор

 • 52 1001 нощ

  25 101 Отговор
  тва е пасквил, хаха , егати измишльотините, съчинения по картинка, баш на афера .......

  Коментиран от #100, #164

 • 53 Този коментар е премахнат от модератор

 • 54 Този коментар е премахнат от модератор

 • 55 Този коментар е премахнат от модератор

 • 56 Хаха

  25 66 Отговор
  Демократичната фейк факти трие мнения на поразия, които изобричават взимането на пари от Божков
 • 57 Бибитко

  137 16 Отговор

  До коментар #15 от "Бончев":

  А хубаво ли ти беше, когато твоето обожаемо Баце - цар Тиква, бе на улиците през цялата 2014-та година и клатеше правителството на Орешарски, докато накрая не го свали от власт след сделка с Ахмед Доган? Тогава Борисов не беше ли превратаджия и защо не изчака да мине целия 4-годишен мандат на законно избраното правителство, каквито упреци отправя сега към протестиращите по площадите? "Който вади нож, сам умира от него!".
 • 58 Този коментар е премахнат от модератор

 • 59 Този коментар е премахнат от модератор

 • 60 Хахаха

  35 35 Отговор
  Само да сте поискари държавна помощ от Факти, Медияпул, Дневник, Днес и подобни Божкови медии
 • 61 jorj

  25 86 Отговор
  По-тъпо- ненавременна глупаво-брадясала лъжа неможе да се съчини. Днес четох вицове и за един си казах- това е топ вица на годината, да, ама не. Вашият виц е номер едно в топ класацията!

  Коментиран от #68, #110

 • 62 Хахаха

  42 10 Отговор
  До март 2021 цитираните медии ще са фалирали, защото са лъжци
 • 63 Този коментар е премахнат от модератор

 • 64 Този коментар е премахнат от модератор

 • 65 Пишкорезач

  24 95 Отговор
  И какво? От всичко разбрах, че хората си вършат работата както трябва. Това са силови структори , а не балет. Дано да продължават да работят така.

  Коментиран от #192

 • 66 И сега

  54 6 Отговор
  Какво още трябва да се случи.
 • 67 ПРОДАДОХА

  82 12 Отговор
  ДЪРЖАВАТА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. ...ЗАРОБИХА Я ЗА ДЪЛГИ ГОДИНИ. ..
 • 68 Койчо

  43 4 Отговор

  До коментар #61 от "jorj":

  Това са ви мечтите!!! Де да беше виц или лъжа?!!!
 • 69 Този коментар е премахнат от модератор

 • 70 Асен

  80 17 Отговор
  Мръсотия! ченгесарска, милиционерска държава! Мутрите вън!
 • 71 Звезделин Ленивов Сталинсик

  23 66 Отговор
  Една жена казала на друга, а тя на трета. На всички очите били сапунисани. Аман от кьорфишеци. "Факти" подозрително се занимава с дезинформация в ощърб на правителството. А може да не е подозрително, а съвсем закономерно и добре стимулирано.

  Коментиран от #101

 • 72 Този коментар е премахнат от модератор

 • 73 Този коментар е премахнат от модератор

 • 74 Този коментар е премахнат от модератор

 • 75 Осем джуджета

  57 14 Отговор
  Гешев,БиБи и Шиши в ЗАТВОРА
 • 76 Нафарфори

  22 72 Отговор
  Статията е пълна пръдня , само лъкардийки за слаботокови палаткаджии на три бири , не си губете времето , вашето и нашето с такива простотии изфабрикувани по заръка на черепи и други трима глупаци.

  Коментиран от #133

 • 77 Този коментар е премахнат от модератор

 • 78 Другия с коня

  14 43 Отговор

  До коментар #73 от "Факти и вие ли сте от шайката на Борисов":

  Освен Конституцията има и НПК,в който се изброяват Наказанията за определени Деяния.В случая четем член 107 на НПК.Той гласи със съкращения....Чл. 107. Който с цел да отслаби властта или да и създаде затруднения разстройва или подравя промишлеността, Транспорта, ..... се наказва за Вредителство с лишаване от свобода от три до десет години, а в особено тежки случаи - с лишаване от свобода от пет до петнадесет години....

  Коментиран от #87, #97, #115

 • 79 Каскет на мотопед...бръм, бръм...

  14 32 Отговор
  Бойкоооо, ти и нашата мутра, ти си нашият бог! НА КОЛЕНЕ пред всемогъщия БойкУ!
 • 80 Този коментар е премахнат от модератор

 • 81 ЯЯЯ

  7 7 Отговор

  До коментар #72 от "Трепач начерв протестъри от всякакав вид":

  Я ,виж ти появи се и старшина Страшников!
 • 82 Този коментар е премахнат от модератор

 • 83 Гешев

  25 68 Отговор
  Стига сте писали, че протестирате за нашите деца. Никой не сме упълномощили за това. Защо не пишите, че протестирате за пари или че сте такива некадърници, че никой не ви иска на работа. Живеете на майките и бащите си на гърба, а казвате че са им малки доходите щото Бойко краде.

  Коментиран от #109

 • 84 Гия

  0 6 Отговор

  До коментар #23 от "6666":

  Как какъв е- върти колелото
 • 85 Гия

  6 7 Отговор
  Пляс пляс педалите
 • 86 Потребител

  28 8 Отговор
  Значи ето защо има толкова тролове из новинарските мрежи - за да се нанесе и удар по общественото мнение, дирижиран с голяма вероятност от гореспоменатите лица.
 • 87 233

  44 6 Отговор

  До коментар #78 от "Другия с коня":

  Аз да питам .Вие като отслабвахте властта на Орешарски как така пишете тук а не сте във Врачанския?!

  Коментиран от #150

 • 88 Фъкoff

  25 2 Отговор

  До коментар #44 от "Я... Я":

  Умния се съмнява във всичко и проверява. Глупавият приема на доверие всичко и после се хапе за газпрома си. Следващия път това се повтаря и попада под сентенцията на Бисмарк "Който не се учи от грешките си е осъден да ги преживее отново" и по-мекия вариант - Умният се учи от грешките на другите, а глупакът от собствените си грешки"
 • 89 Алфа Ромео

  49 12 Отговор

  До коментар #6 от "баце":

  Най-голямата драма че и в САЩ и ЕС са наясно не от вчера кво става тук но ги крепят защото послушно прокарват интересите на САЩ естествено, ЕС не го броим той е на командно дишане.

  Коментиран от #93, #106

 • 90 Манго

  19 46 Отговор
  За пореден път "Дрън-дрън та пляс!" Без конкретен източник, без детайли. Поредното скалъпено нещо - още шепа прах в очите на народа.
 • 91 Този коментар е премахнат от модератор

 • 92 Този коментар е премахнат от модератор

 • 93 баце

  18 3 Отговор

  До коментар #89 от "Алфа Ромео":

  Не бе човек, ако някой е имал илюзии , да земе да си ги избие от простата ЕС тиква.
 • 94 СТОП

  22 3 Отговор
  Щом сайта на престъпноста почна да определя и кадрува в националната сигурност дайствително е време за промяна, обаче за всички които се възползват като средство за натиск и омаскаряване.А тия с информацията са бъдещите гущерчета дето искат да са големи крокодили.Това вечно не може да продължава нещо ще стане.
 • 95 Колю

  18 44 Отговор

  До коментар #5 от "Замина баце":

  Радев заминава, поредния антибългарин.
 • 96 Гошко

  5 1 Отговор

  До коментар #54 от "Кардараш":

  Хахахаааааа:):):))::)):
 • 97 Този коментар е премахнат от модератор

 • 98 Перо

  37 6 Отговор
  На всички е ясно,че оня фишек от ПЖИ и случайник в ДАНС работи за ОПГ ГРОБ и ползва длъжността си, да прави файлове за враждебни и вражески елементи на всички хора,противопоставящи се на криминалните елементи от властта,както и за незаконно ползване на СРС-та,чрез измислени ченгеджииски номера. За злоупотреба със служебно положение си знаят съдбата,всичко е до време!
 • 99 Саакашвили

  51 6 Отговор
  Всичко в МВР, ДАНС, НСО е боклук и трябва да се смени веднага след като паднат ГЕРБ.
 • 100 Тото Кратуно

  48 7 Отговор

  До коментар #52 от "1001 нощ":

  Иска ви се да е измислица ама не е! Погледнете се какви хора защитавате и на какви боклуци се прекланяте!!! Не ви ли е срам да пишете в тяхна подкрепа по форумите.

  Коментиран от #116

 • 101 Гошко

  14 3 Отговор

  До коментар #71 от "Звезделин Ленивов Сталинсик":

  На продажници като теб очите са сапуниса ни от десет години.
 • 102 Този коментар е премахнат от модератор

 • 103 Ели Оригинал

  32 8 Отговор
  Ясно е как ги мачкат, но ме е яд за момчето Денислав и колегата му от НСО. Родихме чудовища. И вината е наша. Побързахме да завършим чужди университети, да се себедоказваме, докато деца ни в лицето на Денислав вече трошат телефони на "Свободна Европа" , Европа за която си давахме живота, а за да научим точката на дланта, с която Денислав отне телефонът на Поли, ни е грозял ЗАТВОР, тренирали сме по мазета и тавани. Бяхме в Япония, Китай, гонени от комунистите, криехме се по мазета да слушаме "Свободна Европа" и "Стоунс". Позволихме на мутрите да възпитамат добри деца, тази е трагедията ни. Деца кото биячът на "Свободна Европа" ги вкарвахме в школите и ставаха шампионите на БГ. Тази ми е мъката, говорих навремето с мой учител от САЩ, треньор на Алтънчо Евраков, няма да забравя думите му за Борисов: " Страхливец и Подлец" - не излезе на спаринг. Какво да го правиш Денислав, десен волан, субару- няма лошо в марката, добра кола, колко сме закъсвали в Китай и ни е спасявала, да търсим "тайните Бойни Изкуства" - а истината била една, да бъдем Човеци, и да се съмняваме, във всичко триизмерно.

  Коментиран от #179

 • 104 Въпрос

  12 36 Отговор
  Колко получи от Черепа, щото като гледам същите изразни средства използваш? А може би той го е редактирал???

  Коментиран от #114

 • 105 Този коментар е премахнат от модератор

 • 106 444

  5 18 Отговор

  До коментар #89 от "Алфа Ромео":

  Баце и Шиши са мръсници ,но са наши мръсници!
 • 107 Кой68

  33 3 Отговор
  Ето как се правят и записи,фото и подслушване.Службите правят политика,а не това което трябва.Трябва тотална промяна на всички нива в службите.Това е отвратително....Как ли ни слушкат и фоткат нас....🤮🤮🤮🤮🤮
 • 108 Този коментар е премахнат от модератор

 • 109 Перо

  34 4 Отговор

  До коментар #83 от "Гешев":

  Никой не е гласувал за вас,от ГРОБ,но сте “спечелили” изборите,защото са засекретени за външен контрол в ЦИК,РИК и дървения “професор” от изчислителния център.
 • 110 Този коментар е премахнат от модератор

 • 111 Голем смех

  8 25 Отговор
  Големи фантазьори!
 • 112 Гост

  16 1 Отговор
  Защо ми блокирате мнението бре нали сте глеми демократи и радетели за граждански права?? Кога ще стигнем по предно място по свобода на словото..... МАЙ НИКОГА

  Коментиран от #121

 • 113 Мъка

  6 17 Отговор

  До коментар #108 от "Гагарин":

  Няма такава мъка като твоята. Все съм чел недомислици, ама толкова кухи, не бях. Със сигурност маймуните в зоопарка, ще надраскат по-смислено нещо. Трагична мъка.
 • 114 Мъка

  3 7 Отговор

  До коментар #104 от "Въпрос":

  Голяма мъка си!

  Коментиран от #127

 • 115 Правото

  8 9 Отговор

  До коментар #78 от "Другия с коня":

  Непротивоконституционствувателствувайте!

  Коментиран от #178

 • 116 Дървен шоп

  15 5 Отговор

  До коментар #100 от "Тото Кратуно":

  Всеки има право да вярва и подкрепя дадена партия, религия и т.н.в това се състои демокрацията не е ли така?

  Коментиран от #130

 • 117 ТОЧКАТА

  15 4 Отговор
  ами всичко става с амерички ,,,съветници,,,!!!!!!!
 • 118 агент 008

  21 5 Отговор
  Да ги мачкат! Тия шкембета требе да се свалят!
 • 119 ТОЧКАТА

  7 12 Отговор
  факторите на факти да го духат
 • 120 ТОЧКАТА

  3 5 Отговор
  извинявам се на фактите
 • 121 ТОЧКАТА

  2 6 Отговор

  До коментар #112 от "Гост":

  кви ГРАЖДАНСКИ ПРАВА ...НА ЛИБЕРАЛИТЕ ЛИ!!!!!!!?????ТЕ са ПРАВОТО ,ОНОВА ,НА ДЕМОКРАЦИЯТА...Извини се ,на ..гости,, си и уважавай домакина!!!!
 • 122 Suzuki

  29 2 Отговор
  ДАНС - РАботих дълги години в болницата която ги обслужваше......невероятно тъпи меко говорещи моми и ергени....за връзките им с UKD и ГФР просто е като виц -
 • 123 БашМайстора

  13 31 Отговор
  Бабекяне ти ли си това бе, прасе долно. Сега на агент на ДАНС ли се правиш мизерник. Арман Бабикян кажи от къде са парите за палатки, храна и вода и бира за пиянките из палатките.
 • 124 Лаура Кьовеши

  32 9 Отговор

  До коментар #6 от "баце":

  В България има двама опасни престъпници: Каскета Гешев и Боко Простака!! НЕЗАБАВНО народът да ги арестува и вкара в затвора! Ясно ли ви е бе овчи български народ???
 • 125 наблюдател

  25 4 Отговор
  Да разформироваме това змийско гнездо.
 • 126 Гого

  32 6 Отговор
  Погребалния звън на камбаните вече бие за Бойко, Шиши, Каскета и цялата компания. Твърде много шум се вдигна и тук и в Европа. Трудно ще се заглуши всичко. Нещата стават необратими. И когато колелото се завърти (а то вече се завъртя), от въпросните мушмуроци от ДАНС, Гешев, Борисов, Шиши, Доган май ще се потърси сметка. И надявам се тогава, както сега има специализиран съд и прокуратура, така и тогава да има специализиран затвор за тях. По големичък, че доста са клиентите за там.
 • 127 Този коментар е премахнат от модератор

 • 128 Ленин

  3 4 Отговор

  До коментар #20 от "6666":

  помак
 • 129 Този коментар е премахнат от модератор

 • 130 Тото Кратуно

  4 2 Отговор

  До коментар #116 от "Дървен шоп":

  Така е
 • 131 Оракула от Делфи

  26 6 Отговор

  До коментар #13 от "2055":

  100% истина ,нищо не е спестил, този готин българин! Познавам, доста момчета от ДАНС, те самите са наясно ,че дейността им, е работа за покриване на Прокуратурата и Доган! Когато ти назначат шеф ,гов-о ,такава става и службата! Дано, един ден, някой вкара, ДАНС в пътя, че Доган ги направи живи , поръчкови еничари! Като чуеш, че Гешев ги е назначил ,му е ясно на всеки , какво е ДАНС? Държавна, Ашладисана, Напудрена, Служба .
 • 132 Пенсионер

  12 25 Отговор
  Статията е написана като донос на третокласник срещу съучениците му до госпожата.
 • 133 Сульо

  19 10 Отговор

  До коментар #76 от "Нафарфори":

  Каза ГЕРБявия нископлатен и високодe6илeн трол. Но катосе разкара Боко ще ви бесим. Нямаме нерви да се разправяме с вас по цивилизован начин.

  Коментиран от #154, #170

 • 134 Чимабуе

  7 4 Отговор

  До коментар #16 от "Мирчо Спасов":

  А дивия капитализъм, къе го вързваш?!?!?!
 • 135 criminal

  6 9 Отговор

  До коментар #14 от "ПСР":

  Колегата от 16 е прав........национал-социализъм трябва........,...
 • 136 Преврат с много избити

  12 2 Отговор

  До коментар #7 от "Майна":

  Иначе оправия нема да има
 • 137 Този коментар е премахнат от модератор

 • 138 Този коментар е премахнат от модератор

 • 139 Ким Чен Ун

  15 3 Отговор
  Пастички да яде
 • 140 Този коментар е премахнат от модератор

 • 141 Този коментар е премахнат от модератор

 • 142 Пенсионирано ченге

  8 21 Отговор
  Куп лъжливи новини и ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

  Коментиран от #151

 • 143 чекмедже 2

  10 1 Отговор

  До коментар #10 от "Мунчо":

  кой ще чисти..който назначава..
 • 144 Гост

  13 17 Отговор
  Е щом има и такива служители в тази служба,така наречените къртици,трябва да има и подходящи присъди за тях,абсурдно е да се изнася информация,хей така,каквато и да е тя.Гешев,вземете мерки.
 • 145 Ричард Естес

  19 7 Отговор
  Ако ББ не беше проявявал алчност да заграби бизнеса с талончетата на Божков , сега щеше да продължи да се взема но 60 000 000 годишно от него и нямаше да има бУнтове ! До това ли води АЛЧНОСТТА и САМОЗАБРАВЯНЕТО на една ШАЙКА ?
 • 146 Небесен

  18 6 Отговор
  Къде сега Слави Трифонов...как подкрепя хората...или чака...
 • 147 мдаа

  13 23 Отговор
  ФЕЙК НОВИНА ЗА БАЛАМУРНИЦИ. ТОВА ТУК Е ПИСАНО ОТ ЖУРНАЛИСТ ОТ АНТИБОЙКОВСКИТЕ ИЗДАНИЯ. ПОЧТИ 80% ОТ НЕЩАТА ВЪТРЕ СА ФЕЙК, ОСТАНАЛИТЕ СА ГАРНИТУРА ЗА ДА НЕ ИЗГЛЕЖДА СЪВСЕМ ФАЛШИВО
 • 148 Този коментар е премахнат от модератор

 • 149 Репресиран от герб

  20 3 Отговор

  До коментар #13 от "2055":

  100% истина аз самия го изпитвам на гърба си. И за да няма съмнения че има и в ДАНС, Полиция, следствие читави хора говорят снимките, записите и клиповете уличаващи баце в грехове.
 • 150 бай

  12 16 Отговор

  До коментар #87 от "233":

  властта на Орешарски я "отслабваха" 2 милиона души в София, а не банда кратуни, има няма 1000 човека ...

  Коментиран от #153

 • 151 До1

  3 2 Отговор

  До коментар #142 от "Пенсионирано ченге":

  Нещо да посочите като аргумент или до две думи се изразява незащитеното ви мнение ако може да се нарече такова. Много бихме искали да чуем истината с детайли.
 • 152 гост

  10 8 Отговор

  До коментар #7 от "Майна":

  РАДЕВ ДА ВИКА ТАНКОВЕТЕ!!!
 • 153 Ъхмм

  12 2 Отговор

  До коментар #150 от "бай":

  2000000, ама друг път! Баце като си прибра сарахошите останаха двама да държат плаката,за другия нямаше хора и го оставиха пред градинката на "Кристал"!Ъхмм!
 • 154 червена комунистическа свиня

  4 8 Отговор

  До коментар #133 от "Сульо":

  С това име друго не можеш да измислиш. И какво ? Това сме го чували и от други комунисти. А ония имаха СССР зад гърба. А ти Сульо не можеш един "проходен " възел да вържеш. Това е възелът, който се прави за бесене. И се смазва от хуманност. Защото като е смазано въжето от тежеста се чупи врата и жертвата умира веднага. Иначе се мъчи известно време. Има се определена височина от която трябва да увисне тяло със средно тегло и т.н. А имай в предвид, че процесът е дълъг. А и не се знае клупът около кое вратле ще се стегне в бързината.
 • 155 Д0 КОМ. 88 FЪК OFFF

  22 2 Отговор
  КОЕ НЕ Е ВЯРНО?? ЧЕ ГЛ. ТУЛУП СИК, ВИС ТИМ ОЛИГАРСИ ДОГА. ЗА ВЗЕХТЕ ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА, СЪД???, ЧЕ НЯМА ОСЪДЕН КРАДЕЦ МУШЕНИК УБИЕЦ ОТ ГЕПИ И ДРУГИ??? ЗА ТОВА ЛИ МЛАДИТЕ СА ПО ПЛОЩАДИТЕ? ДА ЗА ТОВА СА ТАМ. И СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ ВЪЗМЕЗДИЕТО. ТОЗИ ПЪТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ. ИМА И ПО СТРАШНО.

  Коментиран от #158

 • 156 Този коментар е премахнат от модератор

 • 157 Валентин

  14 3 Отговор
  Тоя дето се изживява като бог от Олимп с магистралите и лакеите му е за затвора
 • 158 898

  6 1 Отговор

  До коментар #155 от "Д0 КОМ. 88 FЪК OFFF":

  Много точно!
 • 159 карамфила

  11 3 Отговор

  До коментар #29 от "БойкУ БурисоФ":

  Късно е чадо за Барселона,ще те ровим на софийските гробища,преди Коледата, и даже сме поръчали китките и кой ще държи траурната реч.
 • 160 Този коментар е премахнат от модератор

 • 161 Патриот

  8 1 Отговор
  Боже, опази България!!!! За тебе майко те умряха!
 • 162 Хаджиментов

  7 13 Отговор
  Я тази да си даде емейлчето и ще и спретна писъмце от Доналд Тръмп, Меркел, Путин, Англиската кралица и самия Бойко Борисов. То бива милиционерски простотии, но такива ми идват в повече. Жалко, че народа изпростя ужасно и се хваща на всякакви глупости.
 • 163 Този коментар е премахнат от модератор

 • 164 Zodiac

  6 9 Отговор

  До коментар #52 от "1001 нощ":

  На тези от"Афера" като им видиш рекламното лице с квадратна глава"Квазимодо", няма смисъл да им четеш простотиите.
 • 165 Консерватор

  8 4 Отговор
  В службите има само комунистически боклуцу! Кой залъгваш , бе!
 • 166 баба ви от Рупите

  10 3 Отговор
  кажувам ви, само военно поожение за 4-5 години ке опраи бърдака, партиите, ромите и корупцията, правната система и сивата икономика ... ама отдавна нема мъже с топки, армия и патриоти
 • 167 FB viver whatsup tele

  5 2 Отговор
  Браво и едновременно СРАМ и позор. Това е за споделяне и дано повече, като този човечец им сработи ценностната система и морал , зад а изнасят информацията с имена на "героийте".
 • 168 патриотъ

  8 3 Отговор
  Извод:Надежда всяка оставете!Докато спяхме, строяхме демокрацията и чакахме някой пак да ни освободи,гербавите така се окопаха,че вече не е възможно "со кротце,со благо"!Трябва намесата на хирург!Жалко за България-нищо хубаво не я чака!
 • 169 Хммм

  5 9 Отговор
  Шиши беше направен шеф на ДАНС от БСП, а той и много от ДАНС сте русофили да не кажа техни слуги , работещи срещу БЪЛГАРИЯ и за поробването и от русия , това е обществена тайна, но всеки ще си получи заслуженото, ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ!
 • 170 стоян

  3 5 Отговор

  До коментар #133 от "Сульо":

  До 133 ком -Просто си изкуфял дърт кумунист сънуващ бесилки и мечтаещ за власт
 • 171 6249

  0 2 Отговор
  👍👁️🧐
 • 172 саса

  7 4 Отговор
  Г-н Президент,какво още трябва да извършат Гешев и Борисов,за да обявите ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ?И двамата и цялото правителство работи срещу Република България,по Конституция йакви мерки се вземат?!аОтговорете с дела.

  Коментиран от #177

 • 173 мурат

  5 0 Отговор
  жалко като говорим за ЛЕВСКИ и БОТЕВ ЕЛАТЕ И ВИЩЕ В ТЪРГОВИЩЕ ХАМДИ КОЛИ И БЕСИ назначава койраво и сакато НЕКАДЪРНИЦИ ОТ ДПС а кадърните хващат пътя за ЕВРОПА
 • 174 Пенсионер

  3 7 Отговор
  Агент на ДАНС пък на мене ми каза, че на него му казали, че АФЕРА постоянно пишат фалшиви новини.
 • 175 Zdravko Petrov

  2 12 Отговор

  До коментар #14 от "ПСР":

  "Отровното трио" във фейсбук: -... молим Ви днес между 12:00 и 21:00, не предприемайте пътувания по АМ "Марица" ... за Турция ... Аре, всичките "100000" от площада към Турция ... от там за Дубай ... и не се връщайте повече! Бях нощес на протеста ви - дето ревнахте, че ви взели палатките ... видях ви 100-те хиляди лумпена (видях най-много 7-800) - ама и вие как си слагате нулите ... що не прибавихте и двете нули от химическата тоалетна до трибуната (или май вече ги бяхте прибавили, както се дереше от сцената продажното адвокатче ... нямаше какво друго да духа, та се лезеше на микрофона) - е не останаха нули ... да бяхте докатали поне още една тоалетна, с още две нули, че опашката пред нея беше по-голяма от тия пред сцената ... ако "некой има съображения" по казаното от мен, да се обади имам цял филм от 20:00 до 21:30h ...всичко е документирано - и зверските им физиономии и невротичните им приказки ... какво си мислите, че с децибелите ще накарате хората да ви повярват? Жал ми е за тия хорица - всеки си има някаква грижа (по своему) и се надява някой да го разбере и да му помогне ... А ВИЕ ГИ ВОДИТЕ ЗА НОСА, САМО ДА ОПРАВДАЕТЕ ПАРИТЕ ОТ ДУБАЙ! ТОВА Е ИСТИНСК ГЕНОЦИД, ПО-СТРАШЕН ОТ ТОЗИ НА ГЬОБЕЛС! ВИЕ СТЕ ПО-ОПАСНИ ОТ ФАШИСТИТЕ! Трудно ми е да ви нареча дори ФАШИСТКО СБОРИЩЕ, защото сте нещо МНОГО ПО-ОПАСНО И ОТВРАТИТЕЛНО!

  Коментиран от #187

 • 176 Zdravko Petrov

  3 7 Отговор
  Цитирам: Бележка на Веселина Томова: Пяна ми излезе на устата години наред да обяснявам, че с тия пристиснати „хабилитирани“ лица, с тия военни „коне с капаци“ без грам бачкане на друг терен и усет за това какво е да взимаш решения и отговорност на терен, с тия, директно казано бла-бла плашипутарници, напъплили около Румен Радев, нищо няма да стане, и провалът е неизбежен. Радев е капсулиран посредством тях, те неистово умрат от страх да не допуснат никой стойностен до него, за да не загубят „позицията“ си за утрешна власт. Жоро Дренчев е прав, птичката кацна за втори път на рамото на Радев, но той ФАТАЛНО закъсня/ва/. Писала съм за това. Знам много повече, отколкото пиша, и мълча само заради „революцията“. Но ще дойде и това време – поименно всите мушмороци ще бъдат извадени наяве, защото сто пъти го написах – единственият, който може да спечели и да отиграе ситуацията с липса на алтернатива – пълна с патерици на Боко и никаква опозиция, е Румен Радев. А тия „хабилитирани“ и военни, и така нататък лица – дрънки и глогинки, които са го накачулили като кърлежи, единственото, което правят е да пишат програми и да му дават най-тъпоумните съвети. Ако Радев не се еманципира от тия типове, още сто пъти съм го писала – ще стане по-омразен от Боко, защото ще предаде Надеждата. Която е единственото, което остана. Последен шанс давам аз, и то свирепо кратък като време шанс, въпреки изключителния си скептицизъм, заради хората, които са около Радев. Но ни
 • 177 Русофоб

  2 6 Отговор

  До коментар #172 от "саса":

  От кога Мунчо стана господин?! Той си един най-прост дроогар, застинал в петилетките.
 • 178 Zdravko Petrov

  4 1 Отговор

  До коментар #115 от "Правото":

  Браво! Най-после някой да напише правилно най-дългата дума в българския език ... "Непротивоконституционствувателствувайте" ... едно време ми беше паролата във фейсбука, но отдавна нямам профил в еврейския клюкарник ... а и ме мързи да пиша дълги пароли ... 'щото все тая - за к'во ми е парола - немам какво да крия.
 • 179 Този коментар е премахнат от модератор

 • 180 СТАЛИН

  5 1 Отговор

  До коментар #5 от "Замина баце":

  Този Захари от ДАНС, ама много е смачкан...бе ееее.....
 • 181 Този коментар е премахнат от модератор

 • 182 Брат му на мечо

  2 5 Отговор
  Щом и туй афера стана джурналист пази боже
 • 183 Този коментар е премахнат от модератор

 • 184 Цялата Шайка да си ходи

  5 0 Отговор
  Фандъкова за 4 мандата открадна от София и софиянци над 3.8 млрд лв. Отделно е ощетила Бюджета с нагласените Обществени поръчки, спечелени от гереберастки фирми и извършващи като по правило некачествени ремонти. След това знаем - ремонт на ремонта на ремонта на ремонта, а данъкоплатците плащаме и пълним Чекмеджето.
 • 185 синьо знаме

  4 3 Отговор

  До коментар #3 от "червеното знаме":

  Гласуваш за тиквата защото си комплексар и еднокнижник а дори не го слушаш как плюе по такива червени като теб....
 • 186 LOL

  1 4 Отговор
  Поредната фантасмагория на Росен Миленов(изгонен от ДАНС) тъй като не е минал на теста за лоялност(полиграфа)!

 • 187 Мъка

  4 2 Отговор

  До коментар #175 от "Zdravko Petrov":

  Изчетох цялата недомислица която си сътворил. Недомислица разбира се за мен! Всеки си има право на мнение. От всичко написано, разбрах единствено изпитваната омраза към протестиращите. Не разбрах обаче защо? Драсканиците за разни връзки и плащания от Дубай, звучат крайно несериозно за всеки запознат с фактите и можещ да разсъждава. Съответно са супер сериозни, за всеки който не иска да си напъне сивото вещество, за всеки който чете и вярва сляпо на Догано-Пеевските медии на истината. Фактите показват, че ако има финансова помощ, то тя е от друго място и отива на друго място, но не и към протестиращите. За това е рано още да се говори. Трябват още факти за потвърждение, но категорично може да се отхвърлят глупостите писани в "сайтовете на истината" служещи само за облъчване. Та остави сега глупавите обяснения и обясни, защо аджеба ги мразиш!? За теб имаме ли държава? Има ли проблем според теб? Ако има, как според теб трябва да се реши? Ако няма, ясно и питането е било излишно. В написаното от теб, няма нищо конкретно, има само една омраза. Това за мен е недомислица. Аз например подкрепям протестите, защото смятам, че имат основание. Ние наистина нямаме държава, защото нямаме правосъдие. Всъщност имаме, но частно. Следователно и държавата ни е частна. Отделно смятам, че всеки народ, който има претенции и за най дребните неща в негов ущърб, живее не в пъти, а в много пъти по-добре от нас. Така също и всички които си мълчат и траят, могат да вземат пример от н
 • 188 Мъка

  6 1 Отговор
  Продължение: Така също и всички които си мълчат и траят, могат да вземат пример от нас. Това ще се случи и с тях! Затова за мен, истината е в борбата. Борбата за справедливост, за права, дори и за най-малките детайли. Само тогава според мен, ще живеем в справедлива държава и в пъти по-добре във всяко едно отношение. Това разбира се е мое мнение, изградено изключително на факти, от които са произлезли собствени разсъждения. Не разбрах нищо обаче за твоята омраза? Така написано, с омраза и заклеймяване на нечия кауза, с факти от сайтовете на истината, звучи като на облъчен човек и е крайно несериозно. Същевременно в написаното от теб, се излъчва интелект, за разлика на останалите облъчени, където лъха искрена тъпота. Та затова ми е интересно, защо така мислиш?
 • 189 Този коментар е премахнат от модератор

 • 190 Петър Господинов

  1 0 Отговор
  Възраждане няма да могат да го смачкат. Колкото и да се опитват. Защото енергията на хората в тази организация е неизчерпаема и истинска. Те са хора с кауза. Тя се казва БЪЛГАРИЯ! Притесняваме факта,че помияри като продай България се опитват да заблудят хората с някакви участия веднъж седмично и опитите им да яхнат протестите. Хора тези действат с пари от антибългарски фондации. Те са патерица на статуквото. Техния Христо Иванов беше министър на тиквата,какво очаквате от този боклук. Не заслужават внимание. ВЪЗРАЖДАНЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ!!! Нека всички го разберат.
 • 191 Асен Асенов

  1 0 Отговор
  Май всички коментатори тук сте изпушил... Редовно ви чета коментарите и с всеки ден се убеждавам че ако сте Българи, ако всички Българи са като вас... Това заслужаваме.Срамна и позора работа са ви коментарите, нещастници.
 • 192 не съм комунист

  1 0 Отговор

  До коментар #65 от "Пишкорезач":

  Според повечето си пишко лапач
 • 193 възпитаник

  1 0 Отговор
  такава е истината ШАЙКАТА и ХУНТАТА се обграждени с калинки,мисирки и тулупи всички оформят мафията
 • 194 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.