9 Август, 2020 10:07 6 726 147

Проф. Антоанета Христова за протестите: Хибридна война

  • проф. антоанета христова-
  • хибридна война

Има разделение между протестиращите, категоричен е политическият психолог

Проф. Антоанета Христова за протестите: Хибридна война - 1
Кадър бТВ

Всичко, което се случва в страната в последните две години, включително и протестите, които не стихват вече месец, е част от хибридна война. В това е убедена политическият психолог проф. Антоанета Христова, която коментира гражданското недоволство в ефира на „Тази неделя“.

„Всичко, което се случва през последните две години, е част от огромна хибридна война, която става на територията на Балканите и която е част от конфликта, който също е част от миналия ни избор и може би опит да се промени този избор тук и сега“, посочи проф. Христова.

Според нея има разделение между гражданите в протеста, а линиите на конфликт били няколко: „Едната линия е разделение между тези, които са на улицата, и тези, които са организатори и които ги лидират. Част от тях не признават организаторите и лидера в лицето най-силно на Румен Радев. От друга страна са принудени в името на това, че са формулирали своите искани по някакъв начин, да приемат компромисно тяхното присъствие. Втората линия – между самите лидери и самите организатори. Те също изповядват различни интереси. (…) Това вътрешно противопоставяне е голям проблем, свързан с реализацията и постигането на целите на протеста“.

Христова заяви, че правилният изход от ситуацията е да има редовни избори: „За да може всички играчи да излязат пред избирателите, да бъдат видени, да бъдат оценени като хора, като перспектива, като това какво предлагат, за да може през този период нулев да не се даде шанс, да не се даде ръка на играчите, които са външните фактори. Колкото повече се разкрие кой кой е в периода на предкампания, толкова по-сигурни ще бъдат хората, които ще отидат после на урните и ще си пуснат гласовете“.

Според политическия психолог в протестите има хора, които са готови на диалог и именно към тях трябва да се насочат управляващите: „Забележете тишината на всички други, които не са на улицата. Огромната тишина на гражданите, които осъзнават всичките елементи, които изброих като проблеми и които не са сигурни в последствията дали това, което следва от исканията на протеста, няма да бъде по-лошо от това, което е в момента. Тези крайни искания в момента елиминираха за даден период от време възможността за ефективен диалог в името на постигането на определени искания“.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миннет Пашова

    307 33 Отговор
    Политическият психолог май има нужда от психиатър.

    Коментиран от #6, #88, #143

  • 2 Пенчо

    233 23 Отговор
    Бил гейтс и извънземните са виновни, нали лельо?!?

    Коментиран от #116

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 смешки

    232 18 Отговор
    Всички "лози" на хранилка са уплашени, че паничката им ще бъде празна след оставката.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Антимилиционер

    51 88 Отговор

    До коментар #1 от "Миннет Пашова":

    Фуражка, службите ни работят изцяло за САЩ. Т.е. обслужват САЩ. Прокуратурата също. Вземи си хаповете.

    Коментиран от #39

  • 7 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    167 14 Отговор
    Разни хора, разни идеали. Не може всички да са като в ГЕРБ, за едно и също да мислят - КРАЖБИ...
  • 8 Никой

    168 16 Отговор
    не те слуша , другарке , никой не ти вярва , ама ти - нагла , та нагла.
  • 9 ПСР

    163 19 Отговор
    Със сигурност,проф.Плевнелиев,би бил напълно съгласен с тези умозрения.Не се умори таз жена да дрънка високопарни глупотевини.Не знам от къде е родом,едва ли и тя от Кърджали, но е почти толкова умна,като онази дама от записа.Явно,парите не миришат,нямат и цвят.

    Коментиран от #101

  • 10 123

    127 16 Отговор
    Чекмеджето заработи отново
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Биби

    148 20 Отговор
    Тази противна женица защо мисли, че някой се интересува от нейното мнение. От предаване в предаване се влачи ненужна никому
  • 13 умник

    86 8 Отговор

    До коментар #5 от "бачо стефан":

    Няма нужда да питат, то слънцето на следващия ден така или иначе няма да изгрее, кислорода от въздуха ще се изпари и всички ще умрем.
  • 14 най тъпата

    92 13 Отговор
    гъскя....
  • 15 човек

    147 15 Отговор
    Какви ти хибридни бръмбари в главата и на тази майтап-психолог!
    Хората не искат мутри да ги управляват!
    Не искат да има корупция!
    Не искат премиерът с откраднати пари да има къща в Барселона, чекмеджета, проститутки, .....!
    Не искат премиерът да е мутра с минало от СИК!
    Не искат премиерът да е член на БКП и да се представя за демократ!

    Коментиран от #29, #122

  • 16 трагедия

    119 9 Отговор
    Университетите бълват всякакви абсурдни специалности, за да запълнят бройките, даже професори има по "политическа психология"
  • 17 севернокореец

    93 8 Отговор
    Аз знам, че българският народ ще плаче като види премиера си, ще лее стотици литри сълзи от любов към премиера си. Затова и премиерът не се показва, защото не иска народът му да плаче от радост
  • 18 Мдааааа

    33 82 Отговор
    За какво са тия титанични напъни сега? За да организират избори 2 месеца преди редовните. Значи целта е ТЕ да организират изорите, разбирайте подправят, купят и т.н. Иначе защо ще е целия този цирк за някакви си 2 месеца?

    Коментиран от #111

  • 19 rakatrakatrak

    107 11 Отговор
    Поредната мръсница, като онази плевнелиева съветничка Коларова, която в ефир си призна, че всъщност е Коен.
  • 20 Герберунгел

    105 10 Отговор
    "Хибридна война",този политически психолог добре е усвоил еврогерберастката терминология.
  • 21 ПСР

    97 7 Отговор
    Пропуснах да отбележа,че дамата е пропуснала да отбележи дългата ръка на Путин в организацията на протестите. За да бъде идилията на Тома Биков,завършена.
  • 22 Канева

    95 10 Отговор
    Горката лелка, идва времето да и вземат копанката от която лочи но да не забравя, че Падишаха вече е мумия, след което ще се търси сметка за разрухста в държавата, за която и тя има участие, заблуждавайки хората, колко несправедливи са протестите. Защо не зор иде на Орлов мост и не го каже директно тези които протестират? От екрана всеки може. Да му мисли след като Божеството избяга!!
  • 23 Питанка

    15 64 Отговор
    Могат ли поддръжници и пропагандатори на путиновата диктатура да изметат мафията и да демократизират България? Могат ли агенти на ДС (филиал на КГБ) от управляващи и опозиция да бъдат независими от създателите си , от чекистите ? Единственият път за България е на Запад без Радев, Борисов, Гешев, Доган, разни мутро-патриоти (мутриоти) , копейки, веждита, черепи, и без всичко подчиняващо ни на Русия и символизиращо Русия.
  • 24 ДИАМАНТ

    80 9 Отговор
    Такива ограничени професорки кой им дава титла.Тази мманипулаторка ли ще ни диктува живота?
  • 25 хибридната муха в твоята глава

    73 8 Отговор
    Приближена до властта политоложка скоротечно прехвърли фирмите си на бизнесмен

    След медийна публикация проф. Антоанета Христова скоротечно прехвърли свои фирми, заради длъжностно противоречие. Оказа се, че придворната политоложка на премиера, която е директор на Института за изследване на населението към БАН, е собственик на фирмата Институт за политика ЕООД и паралелно на НПО със същото име, съобщи 19’.

    И сега внимавайте:

    " Както 19’ писа – двете съдружнички направиха безсмислени шофьорски тестове за близо половин милион. Проектът им в Бор бил възложен лично от действащия транспортен министър Ивайло Московски, който им дава 453 600 лв. Преди това Христова е в поръчка за 3,5 млн. от Борисов 2 в оставка за безсмислени обучения на полицаи, заедно с близките до шефа на кабинета на премиера, а тогава вице на Борисов - Румяна Бъчварова, от център Тренд."
  • 26 Васил

    55 7 Отговор
    Има нужда от хибриден секс

    Коментиран от #124

  • 27 Behemoth

    40 3 Отговор
    Много умну професор.....много....
  • 28 задхж

    60 6 Отговор
    Такова мнение като на тази госпожа може да изкаже само надрусан.
  • 29 Ай стига бе

    26 43 Отговор

    До коментар #15 от "човек":

    Верно ли бе? Искате ги всички тия работи? И къде дремахте 10 години, а чак сега се досетихте? Или чак сега дойдоха траншовете от Дубай.

    Коментиран от #72

  • 30 ЕДИНСТВЕНО ДЕ'БИЛ' НЕ СХВАЩА,ЧЕ

    13 56 Отговор
    ТОВА Е АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ДС-СЛУЖБИТЕ,ЧЕРВЕНАТА ПОЗИТАНО-САРАЙСКА ОЛИГАРХИЯ И СОРОСИТЕ НА БОЙКИКЕВ(РАДКА ДЪЛБОКАТА,ЦИГ'АН'ИНА КОСТОВ)!
    ...ФАТМАКА,МАЯ,БАБИКЯН,МИНЕТКОВ, АДЖИГЕЙНОВ,КОПЕЙКИН,ТЪПуТУ, ХИТЛЕРА, УРИНИРАЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИТЕ,ИМПЕКСА И ДР. СА САМО....ИНСТРУМЕНТ И РОБИ НА ОЛИГАРХИЯТА ОТ ДС/БКП
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Щерев-червен трол

    59 8 Отговор
    Офффффф,и тая ми била пруфесор.А бе булка,днес е 9 септември,що си купуваш фабрика?Свършиха "мазнинките" на бобо и сега той мисли само за себе си,даже в момента лети към Катар с пълен с чували парички самолет.Никой няма да ти признае заслугите да набиеш клин между протестиращите.
  • 33 Един друг

    11 47 Отговор
    Права е тази.Подкрепата на западните правителства и Европейските партии за корумпирани и крадливи правителства съставени от бивши комунисти и техните деца и внуци ще закара глупавото българско племе отново в ръцете на Русия.Нали виждате протестиращите са десни хора расли и учили на запад а другите десни партии от градсктата десница която е срещу ГЕРБ на приказки уж се крият като мишки.Така изпуснаха изборите в София уж без да искат.
    Бойко пък избра Мая Манолова за омбустман ? и помогна на Радев за министър на отбраната и после за президент с Цачева.Та кой командва държавата и дали някой мисли за народа.Но глупавите народи живеят по- зле и не стават по умни.

    Коментиран от #71

  • 34 баба ти

    66 5 Отговор
    Ей, тази долна женица наистина си повярва, че е много велика, разнася се по медиите като прани гащи. Булка,не го ли разбра, че животът е като един голям хипермаркет, влизаш в него и пазариш, но рано или късно се озоваваш на касата и трябва да плащаш. Времето ти наближава да извършиш последното действие. Може да излезе с празна чанта
  • 35 ТаУмВзе

    50 5 Отговор
    Поредната кукла в чекмеджето!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Мичурин

    39 5 Отговор
    Е това са интелектуалците на Гроб-хора единствения учен който са прочели е Маркс.Бетоновози братче отвсякъде
  • 38 баба ти

    44 5 Отговор
    Ей, тази долна женица наистина си повярва, че е много велика, разнася се по медиите като прани гащи. Булка,не го ли разбра, че животът е като един голям хипермаркет, влизаш в него и пазариш, но рано или късно се озоваваш на касата и трябва да плащаш. Времето ти наближава да извършиш последното действие. Може да излезе с празна чанта
  • 39 Щерев-червен трол

    21 3 Отговор

    До коментар #6 от "Антимилиционер":

    За мен ти не си анти а истински милиционер,от тия които след 9/9 тръгнаха да избиват горяните и народа ни,нашият народ ,не твоя.
  • 40 бре бре

    44 4 Отговор
    Горката женица! Какно ли е преживяла та да изтрещи така? И чий го дири във Варна? Май следващото е включване ще е от Карлуково!Похвален е стремежът и да си заработва парите, ама чак пък толкова!

    Коментиран от #44

  • 41 Таз лелка

    43 3 Отговор
    Де та де да имало редовни избори и накак си да се елиминира машинното гласуване. Тук е заровено кучето. ГЕРБ не трябва да организират избори и тук има консенсус от всички протестиращи разцветки. Машинно гласуване трябва да има та да не може разни гербестачни футки да драскат с лакираните си нокти по бюлетините та да ги правят невалидни. Всичко друго е Пунта Мара дето го каканиже таз лелка.
  • 42 Политически Психолог

    43 4 Отговор
    "Ета такова животно нема". Казал Шопа за Зебрата!!! Къде ще се скриеш Професорке
    Политически Маниполатор??? Ще забегнеш някъде на Запад, подготвяй се!!!!!!
  • 43 френска любов

    46 4 Отговор
    куртизанка на мутрите от герб
  • 44 Коментирай БОЖКОВ,ФАТМАКА ИЛИ

    4 18 Отговор

    До коментар #40 от "бре бре":

    МАЯ.
  • 45 Облагодетелстван

    33 4 Отговор
    За 500 000, ще говори каквото трябва, разбира се!
  • 46 читател

    27 2 Отговор
    Четох до думата "лидират"...
  • 47 хунтата си имала психолог

    42 2 Отговор
    много дрънкане в опит за манипулация за защита на хунтата и нищо казване очевидно зависима
  • 48 JEFF

    34 4 Отговор
    Тишината идва от правителството. Искаме да чуем ОСТАВКА, да я заявят ясно и високо. ОСТАВКА !
  • 49 TDI

    29 1 Отговор
    Боби турбото има същите очила и има също толкова компетентна позиция по въпроса.
  • 50 Данчо

    42 2 Отговор
    Антоанета Христова да върне този половин милион, който й даде държавата за осъвременяване на тестовете за шофьори. Тогава ще й повярвам - след като върне НАШИТЕ пари.
  • 51 Всичкото КЕЧ на баламатума

    26 2 Отговор
    Въпреки, че нищо не съм казал пак повтарям:Всичкото гроб на амбразурата.
  • 52 Пламен

    14 6 Отговор
    Въпросите са следните.
    Могат ли хора цицали от системата да променят системата.Защото за сега като водачи виждам само и единствено такива хора.
    Вторият е,увеличават ли се привържениците им чрез пречене на хората.На този въпрос ще получим отговор септември,октомври.
  • 53 Майна

    28 3 Отговор
    ПРЕГОВОРИ ИСКАТ ,А...??ХАХАХА..
    ЖАЛКИ....НЯМА ДА Е БЪДЕ! ПРЕГОВОРИ С ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА!

    Коментиран от #61

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Питам

    32 2 Отговор
    Как се става професор в България? Как се става генерал в България? Клоуните няма да пуснат кокала докато домата и яйцето не бъдат заменени с камъни и народен гняв!
  • 57 7735

    37 2 Отговор
    Г–ЖО ПРОФЕСОР,ПОМИСЛЕТЕ, В КАКВА ДРУГА ХРАНИТЕЛНА СРЕДА РАЗЛИЧНА ОТ СЕГАШНАТА,НЯКОЙ БИ ОБЪРНАЛ ВНИМАНИЕ НА ВАШИТЕ "НАУЧНИ" ГЛУПОТЕВИНИ,КОИТО РЪСИТЕ ДОСТА НАПОИТЕЛНО ,МАКАР ЧЕ ТЕ НЕ КОРЕСПОНДИРАТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН С ФАКТИТЕ , ОЩЕ ПО– МАЛКО С СТРЕМЕЖА НА ХОРАТА ДА ИМАТ ,НАЙ–МАЛКО ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ НАРОДИ ОТ ЕС.ЗАЩОТО ТОВА ,КОЕТО СЕ СЛУЧВА У НАС, НЕ Е ОНОВА В ЕС, А Е ВРЪЩАНЕ КЪМ ВРЕМЕНАТА НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ КАТО МАНТАЛИТЕТ ,ОБЩЕСТВЕНИ ОТНОШЕНИЯ И НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ...НЕ БЛЯГОДАРЯ!!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ИНТЕРЕСНО,защо всички УЖ недоволни

    5 27 Отговор
    и протестиращи Млади ХОРА,...НЕ ИСКАТ ДА КОМЕНТИРАТ...ФАТМАКА,ЧЕРЕПА,БАБИКЯН,КОПЕЙКИН,МАЯ,АГЕНТА ОТ ДС В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО- МАЙСТОРА ИЛИ СОРОСИТЕ С КОИТО СА....ЗАЕДНО НА ПРОТЕСТА!!!
    .... ПОСЛЕДНО,...ЗАЕДНО ЛИ СТЕ С КОМУНИСТИТЕ ОТ ДС/БКП...6 ОЪТИ ДОКАРАЛИ БЪЛГАРИЯ ДО НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ИЛИ....НЕ СТЕ???
  • 60 простата кърджалийска п

    33 2 Отговор
    ТАЗИ на снимката е много по-проста и от мен!
  • 61 ТАЙНА

    11 2 Отговор

    До коментар #53 от "Майна":

    Па ти ТОЧНО от кои се определяш ма Г ей?!?
    Ама конкретно
  • 62 Аве Адолф Хайлллл

    6 31 Отговор
    Тя жената е права , но лумпенизацията на шепа хора не им позволява да прогледнат истината .......

    Коментиран от #65

  • 63 Вън платените

    21 3 Отговор
    псевдоучени от властта и медиите.
  • 64 Хаха

    25 1 Отговор

    До коментар #54 от "Баба Цола":

    Приятелю, 70 процента от протестиращите са десни. Моят дядо е бил уволняван и гонен след 9 септември и аз също протестирам, защото съм демократ по убеждение. Не може да ни управлява мафиотска групировка!

    Коментиран от #66, #78

  • 65 пффф

    21 2 Отговор

    До коментар #62 от "Аве Адолф Хайлллл":

    Абсолютно безполезна! Къде беше по време на корона кризата да вразуми избудалялите?
  • 66 Кое точно им е Десното,че кат ги гледам

    9 7 Отговор

    До коментар #64 от "Хаха":

    Как се мляскат с ТЕЗИ които Фалираха и Ограбиха България (БКП БСП-ДПС-ДС)...нещо не ми се връзва!
    Давай да чуем
  • 67 войводата

    19 3 Отговор
    колко по скоро си отиде мафията толкова по добре
  • 68 Неотложна необходимост

    23 4 Отговор
    Следващото правителство да анулира всички професури и доцентури "изработени" по времето на гербаджийската шуробаджанащина. Да ги защитят (ако могат) и да докажат, че ги заслужават.
  • 69 Ицо

    1 10 Отговор
    народее още ви шашават и вие се биете като вода у брег
  • 70 хоп една муха

    11 2 Отговор
    Ето какви ги върши въпросната персона.
    http://www.mignews.info/skandalnata-antoaneta-hristova-prehvarli-eood-to-si-na-shefa-na-trejs/
  • 71 Щото това правителство не е крадливо

    12 2 Отговор

    До коментар #33 от "Един друг":

    ама въобще. Аман от неумници.
  • 72 Леля гошкс

    6 2 Отговор

    До коментар #29 от "Ай стига бе":

    Хората му гласуваха доверие да си изпълни обещанията. Е не ги изпълни, някои са го осъзнали на 3тата година, други го осъзнахме на 6тата, а някои още на са го осъзнали"ПО ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА"
  • 73 Проф за пари

    11 1 Отговор
    лапам всичко:
    https://fakti.bg/bulgaria/311395-
  • 74 Омерзен

    20 2 Отговор
    Докога ще давате думата на тази продажна псевдо професрка? - навсякъде имало разделения и конфликти, само в ГЕРБ и коалиционното престъпно управление няма! Необходими били редовни парламентарни избори. ДА ама НЕ този път! СТИГА!!

    Коментиран от #85

  • 75 АМОН

    24 0 Отговор
    ГЕРБ направи нещо уникално.

    ОБЕДИНИ ПРОТИВ СЕБЕ СИ И ЛЯВОТО И ДЯСНОТО , БЕЗ РАЗБИРА СЕ ТЕЗИ НА КОИТО СЛУЖИ - партията на ДОГАН , и нейният символ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ.

    ГЕРБ Е МАСКАТА НА ДПС , А ДПС Е ПАРТИЯТА НА БИВШИТЕ АГЕНТИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ - Сава - Доган , АХИЛ - Фуат гювен!!!

    Зад агентите САВА и АХИЛ стоят тези които проведоха ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС.
    СЕГА БИВШИТЕ ОТ ДС УПРАЖНЯВАТ ЧРЕЗ АГЕНТИТЕ СИ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ КОНТРОЛ НАД БЪЛГАРИТЕ С МЮСЮЛМАНСКИ ПРОИЗХОД.

    ТЕ ПРЕВЪРНАХА НЕ САМО ДПС В ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА , НО И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИТЕ НЕЙНИ ЧЛЕНОВЕ.

    Предстои перестройка!!

    АГЕНТИТЕ НА ДС : САВА , АХИЛ , КРУПИЕ , ГОЦЕ , ИВАН , НИКОЛАЙ ... трябва да бъдат отстранени от власта.

    За да си върнем държавата трябва да покажем истинското лице на паралелната държава която на времето ОГНЯН ДОЙНОВ С НЕГОВИТЕ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ФИРМИ СЪЗДАДЕ.

    Сега в тези ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА СА АКТИВИТЕ , а в мизерстващата БЪЛГАРИЯ СА ПАСИВИТЕ.

    НАЧЕЛО НА ТАЗИ ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА ОТ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ФИРМИ КСАТО ТЕХНОИМПЕКС - 98 СТОИ ЗАМЕСТНИКА НА ОГНЯН ДОЙНОВ - Стоян Марков /СТЕНМАРК/.
    В нея участват ШОФЬОРА та Стенмарк - СПАС РУСЕВ.
    В нея са и зетя на Стенмарк - Георги Велчев и брат му Милен.
    В тази паралелна държава е и КРУПИЕТО - Сакскобургготски.

    ДЛЪЖНИ СМЕ ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА И ДА ПРАТИМ В КОШЧЕТО ЗА БОКЛУК АГЕНТИТЕ И ЛИЦАТА СЪЗДАЛИ ПАРАЗИТСТВАЩИТЕ СТРУКТУРИ И БАНКИ ИЗСМУКВАЩИ ДЪРЖАВЕН РЕСУРС.

    ТРИ

    Коментиран от #86

  • 76 Българина

    13 4 Отговор
    ЯСНОооооо.За всичко са виновни Путин, Орешарски и леля Корни.ТИКВАТА е НЕВИНЕН.
  • 77 единодушно

    16 1 Отговор
    Наистина е нормално да има разделение между протестиращите. Всеки човек има оравото да има гледна точка. Но има едно общо между всички обикновени хора (протестиращи и непротестиращи). Защо госпожо професор не го казвате. Всеки ден все го слушаме по медиите, вие също - да си заминат поне две мутри!
  • 78 Баба Цола

    6 5 Отговор

    До коментар #64 от "Хаха":

    Съгласен съм с теб за мафиотската групировка. Десния Христо Иванов, отгледан и възпитан като комунист, станал десен демократ, после ляв либерал, сега либерал патриот, дясната Мая Манолова, десния Минеков, десния Бабикян от отворено общество, да не забравяме и десния Б.Б. Проверете си дефиницията за дясно. Десните не правят барикади с кофи за боклук, пейки от улиците и кашпи. Десните се къпят бръснат се имат собствен бизнес или са добри специалисти в областта, в която работят. Десните излизат напред първо със семействата си, традициите си, способностите си, гордеят се с произхода си и професиите си. Кой от горе посочените плюс куп Пеевски и Божков и прави това?

    Коментиран от #127

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 корупция

    15 2 Отговор
    С какви пари сте си купили хибрида??? Май от чекмеджето на някого! Но за всичко накрая се плаща тъпкано! Нали го знаете това? Идва ревизия на далаверите ви в института!
  • 81 а бре лелче

    14 1 Отговор
    То и преди априлското е било тишина..Топчето пукна,не чу ли?Има кой да ви накаже.Дори купените соц.агенции дават изравнени проценти на вас и на Слави.Ха сега си спомни как беши преди изборите през 2001и 2009.Ще ви изметем на изборите...
  • 82 Варна

    18 2 Отговор
    От сутрин до вечер една герберска мисирка се упражнява в уж независима оценка и то все в медии толерантни към властта
  • 83 Токту

    17 1 Отговор
    На проф. Антоанета, ако я срещна, ще й кажа само две думи: Върни парите! Тя ще ме разбере.
  • 84 корупция

    11 1 Отговор

    До коментар #79 от "мечо":

    леле каква неграмотност.... с претенции
  • 85 АМОН

    19 3 Отговор

    До коментар #74 от "Омерзен":

    ПРАВ СИ !!

    ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ СТИГАТ!
    ВРЕМЕТО Е НАШЕ!!

    ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ С ПЕСЕНТА НА СЪСТАВА СКИРПИОНС : "Вятъра на промяната".

    ПРЕДИ 30 ГОДИНИ С ТАЗИ ПЕСЕН НИЕ ЗАПОЧНАХМЕ ПРОМЯНАТА , НО БИВШИТЕ СЛУЖБИ ОВЛАДЯХА ДЕМОКРАЦИЯТА С АГЕНТИТЕ СИ :
    Буда - Борсов, Сава- Доган , Гоце - Първанов , Иван - Каракачанов , Николай - Георги Марков, Крупие - Сакскобургготски...

    С ТАЗИ ПЕСЕН ЩЕ ЗАВЪРШИ ТЯХНАТА ПЕРЕСТРОЙКА.
    ВРЕМЕ Е ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА ОТ РЪЦЕТЕ НА ТЕЗИ БАНДИТИ КОИТО НА ВРЕМЕТО НИ ВОДИХА КЪМ СВЕТЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ , ЗА ДА НИ НАПРАВЯТ РОБИ НА СЕБЕ, НА ДЕЦАТА СИ , НА ВНУЦИТЕ СИ.

    ВРЕМЕТО ИМ СВЪРШИ.
    ОЩЕ НЕ СА ОСЪЗНАЛИ, ЧЕ СМЕ В НАЧАЛОТО НА НОВА ПЕРЕСТРОЙКА В КОЯТО ТЕ ЩЕ СА ЖЕРТВЕНОТО АГНЕ!!

    ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ СТИГАТ !!

    ВРЕМЕТО Е НАШЕ!!!




    .

    Коментиран от #105, #135

  • 86 ЪХЪ...

    3 16 Отговор

    До коментар #75 от "АМОН":

    Викаш,. С тези(БКП) КОИТО създадоха ДПС, ОГРА'БИХА И ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ,тези(ДПС) които Избраха Руската Матрьошка-ФАТМАКА,.. ще "градите"...НОВА БЪЛГАРИЯ?😂😂✊
  • 87 1234578

    16 0 Отговор
    Какъв психолог е тази манипулаторка, която не вижда гнева и недоволството към Борисов и Гешев. Нито думичка за Борисов и Гешев, за техните недостатъци и некадърност. Компромисите и търпението бяха досега. Няма как да има компромиси с Борисов и Гешев, те са неспособни на компромиси, единия го доказва 6 месеца. А на другия се виждат "успехите" му: магодтали, метро, някаква финансова стабилност на фона на мизеруващи 40% от населението. Това не са някакви изключителни неща, това са новрмални неща, които ни пробутват за изключителни на фона на катастрофите на БСП.
    Ами едноличното управление - депутатите гласуват каквото им каже борисов, подават си оставките когато и мкаже борисов. Широщото се беззаконие и корупция, ами самозабравилата се от десетки години прокуратура, ами катастрофиращото здравеопазване и социална система. Бягащите на Запад млади работници.

    Мож е да се говори за компромиси едва след като Бойко Борисов изчезне от власта, а най-добре и от България, да заминава за Барселона. Гешев също да изчезва от власта и от прокуратурата веднага. Тогава може да се седне и да се преговара за компромиси като изчакване на редовни избори, но и поемане на ясни и точни ангацжименти и срокове, какво точно да свърши НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ и правителствот дотогава.
  • 88 КолевБосия

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Миннет Пашова":

    Тази е най-обикновена хибридна пръдла, която си е загубила турбодизеловия вибратор!
  • 89 ПАТРИОТ

    16 0 Отговор
    Убеден съм, че това нещо е политически ПАТОЛОГ а не политически психолог.
  • 90 Пешо

    9 0 Отговор
    Уфтсъ
  • 91 възмутен

    13 1 Отговор
    На тази уж професорка докога ще ѝ се дава място да ръси глупости?
  • 92 Георги Ненов

    12 0 Отговор
    Съгласен съм със вас г-жо професор по лиз-близ. Има война от много време, геп и д/п/с срещу българския народ. Ако изборите са редовни и хартиени, резултатът е ясен 90% геп и 30% дпс. Да сметката е вярна - 120% за мафията, която ни управлява. По-добре ще е за вашите господари-падишаси да се скриете, както се крият те.
  • 93 професорка

    11 1 Отговор
    ТАЗИ на снимката е известна в БАН с прозвището ДЖДФРАТА.
  • 94 а бре лелче

    13 1 Отговор
    Ти „феодална старица” ли си по Симеон Дянков или „проста софийска п*тка”,ако си от София по Бойко Борисов?
  • 95 ЖИШ

    15 1 Отговор
    Оле пак ли тая я показвате. Ако не е тя ще е Коларова, ако не и тя ония ат цоциалогическите герберски агенци, зад тех Харизановци, Тодоровциу Гълъбовци и пр. прилежно наредени на масата на ГЕРБ.
  • 96 стефан

    15 2 Отговор
    Г-жо и Вие ли сте на гербаджиска ХРАНИЛКА, защото като свикнете така ще си загубите човештината. Там е пълно с РЕПТИЛИ!
  • 97 chi

    14 1 Отговор
    Тази да си хвърля дипломите, мотиката и на село, за друго не става!
  • 98 На това се казва

    6 1 Отговор
    Класическо изавъртане. Антоанета Христова, която коментира гражданското недоволство в ефира на „Тази неделя“. Винаги има ДВЕ страни. Тези, малцинството, са най-кресливи и винаги търсят "под вола, теле".
  • 99 не се пререждайте

    14 1 Отговор
    една от дежурните защитнички на гроб ,абе наред е кърджалийската п@тка
  • 100 1123

    13 1 Отговор
    Професор по какво? По цъфтежа на глухарчетата ли?
    Поредният шаман, но за жалост има доста неща, които са верни от твърдението и. Много е права за някои неща и единственото за което не е права е това, че Боко трябва да седи до редовните избори. И проблема е не в това колко ще окраде до тогава, а това, че до тогава ще може да си пренареди нещата и да си организира поредните, платени и подправени избори.
  • 101 Малка забележка!

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "ПСР":

    ДАМА И ВЪПРОСНАТА ОТ КЪРДЖАЛИ В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ - СА НЕСЪВМЕСТИМИ!
  • 102 баце

    10 1 Отговор
    Политически психолог - !? Като какво ще да е това нещо бре?
  • 103 българин

    10 1 Отговор
    политическият псехолог и днес показа, че е калинка на герб, че нали те я изфабрикуваха за кратко време и я окичиха с титлата "професор".
    " какво ще правите госпожо", когато този, когота така яростно защитавате и величаете сдаде властта? как ще погледне колегите си, а и останалите хора, които ще я презират от цяло сърце?
  • 104 Проф. Христова

    13 1 Отговор
    Да хванем Харалан, да удари ме теб!!! Психолог, антрополог, Шашмалог, Маниполатори сте всички, сега Блеете и Квакате в хор, защото Хранилките ще ви останат празни след някой ден!!!
  • 105 ЕНКИ

    3 0 Отговор

    До коментар #85 от "АМОН":

    Толкова ще е наше, колкото и тогава. Няма ли критична маса от политически грамотни хора, които да са парламентарно представени, забрави! И да има, ще им е много трудно да не бъдат обсебени от олигархичното ДС статукво, чрез активните мероприятия, компромати и други мръсни игри. Само с вечно недоволство и вечни протести не става.
  • 106 яяяяяяяяягагаана

    8 2 Отговор
    Социолог и психопат са една и съща диагноза. Тия цоцолози и цоцоложки искат пари от нищото. На лесно ги научиха продажните политици. Ама влака мина. Ай у лево. Намерете си нормална, реална работа, празнодумци!
  • 107 Импийчмънт

    5 9 Отговор
    за подлогата на Решетников. И доживотен затвор. Лустрация.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Хаджиментов

    4 7 Отговор
    Няма ли един истински, честен и независим журналист, който да привика отровното трио и Радев и да им зададе всички неисказани въпроси за истинските цели на този опит за преврат, за намеренията им след една евеентуална оставка, за това, как смята да се справят с идващите икономическа и пандемична кризи без Парламент и с правителство с ограничени пълномощия и т.н.
    Ако ме убедят, че ще се справят по-добре от сегашното правителство, ще ги подкрепя безусловно. Нека не забравяме, че ГЕРБ и ББ измъкнаха България от най-голямата икономическа криза след 1929г, когато тогавашните управляващи от БСП, ДПС и НДСВ дори не осъзнаваха какво става. Нека не забравяме и че се справиха добре с пандемията в началото на годината.
    Само с крясъци "оставка" не става. Не става и с "Хайде да скочим от високото, пък после ще мислим какво ще правим". Нужни са програма и ясно и отговорно поети отговорности.

    Коментиран от #117

  • 110 грантове грантове

    6 1 Отговор
    Баци плаща , тази пее , па макар и фалшиво , толкова си може.
  • 111 Шоколад с малини

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Мдааааа":

    Тази жена трябва да бъде отстранена от преподавателска дейност,нейното изказване ми прилича на късния живковизъм ,комунистите не са виновни за нищо,особено Живков,защо не каза за южен поток(Турски поток)и как руски фирми навлизат като под изпълните ли,този който не познава комунистите ,прикринящия ке руски шмекер Бойко,Слави Бсп,ДПС,ОП,той никога не може са разбере, Русия реди пасиансите в България,разбира се хибридни война водена от Русия Възраждане БСП,Манолова,Божков и Бойко какви са.Единственята опозиция в новия парламент ще бъде Демократична България ,Москва е заложила, на двамата си фаворити Бойко и Слави
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 ЖАЛКО

    4 1 Отговор
    И ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ПСИХО ГУГАЛ ПРОФЕСОРКА ИЗТРЕЩЯ. ПРОВАЛИХА ХУБАВАТА ЕДНОЛИЧНА ФИРМА . ЖАЛКО ЗА БОКО.
  • 114 Не разбрах

    4 1 Отговор
    Госпожата от какво е болна?
    Да уточни кои са ръководители ,водачи и т.н. Само си чеши езика ...май.

    Коментиран от #115

  • 115 ами болна е

    4 1 Отговор

    До коментар #114 от "Не разбрах":

    От хибридна болест .
  • 116 Тази не си цени времето

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пенчо":

    Тази леля, от психолог, да се превърне, на анти- пропаганден ,политолог, е замезила с някой , бюджетен наш милион, от 500 евро банкнотите от "чекмедже банк".
    Пък и така ги разтяга локумите , че някой ,може и да се върже ,но единствено и само, заради очилата и!
    За срам и резил, тъпотии на търкалета , толкова думи на вятъра!
  • 117 Не съм съгласен с твоите догми

    1 1 Отговор

    До коментар #109 от "Хаджиментов":

    Подлогите, стават единствено и само ,за подлоги!
    От , 1929 година, а бе ти луд ли си?
    Къде я прочете, тази" Славянобългарска" история?

    Коментиран от #121

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Куролюба Бенатова

    2 1 Отговор
    С таз аналЛизаторка не мога да се меря.
  • 120 Лидират лидираните до лидираното

    6 1 Отговор
    Когато един човек не знае български пише глупости. Радев не е водач на протеста, той е просто един критически настроен към управлението на Борисов президент. Протестът има други водачи, те не са едно, те са различни и това му е хубавото на този протест. Той просто казва вън на мафията от управлението на страната. Това означава оставка на мафиотското правителство, на мафиоза главен прокурор, освобождаване на съдебната система от мафиотски елементи и съответно на медиите. Това определено ще е бавна и трудна борба и падането от власт на Борисов и на Гешев е само първата крачка. Това трябва да продължи и след това, т.к. мафията няма политическа идеология и може да процъфтява и при десни и при леви и при центристи. Тя си беше на власт и при БСП, и при СДС, и при НДСВ, ДПС е изцяло мафиотска, ОП се изроди. Борисов просто е върхът на тази зараза, която гризе България 30 години и повече. Изборите през последните 10 години бяха напрактика манипулирани и купени. Последният пример е гласуването за Фандъкова, където имаме откровено купуване на гласове на килограм. Резултатът е отвратителни, ненужни и за събаряне небостъргачи в центъра на София, лошите ремонти на Графа, Славейков, Дондуков и т.н. Това е обединителната линия на повечето от протестиращите - първа крачка в освобождението от мафията. Всички други приказки са в посока, да ги подхлъзнем и да запазим мафията във властта. Затова Борисов трябва да си отиде и с него Гешев и т.н.

    Коментиран от #137

  • 121 Хаджиментов

    2 1 Отговор

    До коментар #117 от "Не съм съгласен с твоите догми":

    "Чети бре, момче!
    Голямата депресия е тежка световна икономическа депресия през 30-те години на XX век. Нейният времеви обхват е различен в отделните страни, но в повечето от тях тя започва през 1929 година и продължава до края на 30-те години.[1] Тя е най-продължителната, тежка и широкообхватна депресия през XX век[2] и е сочена в съвременната литература като мярка за най-тежък срив на световната икономика.[3] От 1929 до 1932 година световният брутен вътрешен продукт намалява с 15%"
  • 122 стоян

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "човек":

    До 15 ком -,,Хората искали,, -кои хора тези дето им плаща оня от Дубай и другия от Сърбия ли -защо тези хора не протестираха преди обвиненията към Бошкоф

    Коментиран от #123

  • 123 Ех Стояне

    4 3 Отговор

    До коментар #122 от "стоян":

    Божков е обвинен преди 6 месеца. Защо не почна да плаща още тогава. Основната причина за протестът е издънването на Борисов като управник, записите и снимките, които явно показаха истинското му лице, манталитет. И разбира се акцията на ДБГ на плажа Росенец, който показа завладяната България от мафиози като Доган. Другото бяха малки капки гориво, които и Борисов с безпомощните си действия наливат в огъня.

    Коментиран от #128, #131

  • 124 ХХХ

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "Васил":

    Даа ,първо в г@за после в устата да и оправи вкуса.
  • 125 йокин

    4 0 Отговор
    Имало,разделение,м/у протестиращите,нали знаете,оня виц(май е истина),че има ли някъде ТРИМА БЪЛГАРИ,ТОВА Е ЧЕТА С ПРЕДАТЕЛ.
  • 126 КУЧКА

    3 1 Отговор
    такава. Да бъдеш качена на пангара веднага. И от ЗАД!
  • 127 Зеко

    4 0 Отговор

    До коментар #78 от "Баба Цола":

    Само за справка ! В България “дясно” и “ляво” не са това което са ! БСП уж са леви , а излъчиха Г13 - олигархичния кръг на Доган ! Десни все още нямаме. Има едни които искат съдебна реформа , но голяма част от неграмотници като теб ги кръщават както си искат . И със сигурност такива като теб не желаят съдебна реформа , защото чакате и Вие д влезете в някоя далавера ! Личи си че цървулите си не си ги изхвърлил.
  • 128 Зеко

    3 2 Отговор

    До коментар #123 от "Ех Стояне":

    Ех Стояне, за жалост са малко мислещите и виждащите като теб. А пък не е толкова трудно за прозрение .
    ОСТАВКА. За толкова много гафове в полу нормална държава, отдавна Борисов, Доган и Пеевски щяха да са на боклука ! Но уви

    Коментиран от #133

  • 129 ИСТИНА

    9 2 Отговор
    АНТОАНЕТКЕ ХИБРИДЕН ТИ Е МОЗЪКА И ПОДАРЕНАТА ТИ ПРОФЕСОРСКА ТИТЛА И ЗАТОВА ИЗПАДАШ В ИСТЕРИЯ.ГОВОРИШ ПРОСТОТИИ И ИДИОТЩИНИ ОТ ГНЯВ, ЧЕ ИЗПУСКАШ КОКАЛА!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Хаджиментов

    2 4 Отговор

    До коментар #123 от "Ех Стояне":

    Протестите бяха подпалени от Радев! Той отдавна се заканваше да изкара тълпите на улицата. Поредният вот на недоверие от БСП не мина, а времето изтича - след няколко месеца вече конституционно ще е невъзможно да се предизвикат предсрочни избори и той да получи еднолична власт да си назначи правителство с негови и посочени му от БСП, ДПС(като миналия път) и разни олигарси министри. Естествено, че компроматите от Божков помогнаха, но те знаят, че само с тях не могат да бутнат правителството, затова се постараха да изфабрикуват и нови. И все още фабрикуват. А непосредствения повод и включването на Гешев в исканията за оставка дойде след ареста на двама съветници на президента и арестуването на олигарсите Бобокови, които са лобирали чрез съветниците на Президента пред него, а в замяна на какво той им е вършил услуги, скоро ще стане известно.
    Затова и призова към бунт и се направи на Чапай.
    Нещата са елементарни за този, който не си заравя главата в пясъка и мисли, а не разчита на опорки спуснати му от някой си.
  • 132 Антоанетке

    7 2 Отговор
    Първото нещо,което трябва да се направи е да бъдат заловени укриващите се лица Бойко Методиев Борисов и Иван Стоименов Гешев.Да им се повдигнат обвинения и да бъдат съдени.После ще видим какво да се прави с касиера Горанов и другите от кабинета.Трябва да е попречи на Борисов и шайката му да откраднат последните евро пари.Като ги вкараме в затвора,може напролет да направим избори.
  • 133 Хаджиментов

    2 4 Отговор

    До коментар #128 от "Зеко":

    Изброените от теб бяха създадени именно от партията издигнала и подкрепила Радев за Президент. Та си мислеха, че ще векуват във властта и ще ползват услугите им вечно, но палачинката се обърна и те останаха на сухо вече 11 годино. Затова и пищят на умряло и се опитват да вземат властта с преврат. Иначе няма да успеят и ще отидат на бунището на историята, където им е мястото.
  • 134 ПЕНКО

    2 4 Отговор
    ВСЯКА АКТИВНОСТ НА "ПРОСТИТЕ ТЕСТЪРИ" - СЕ ФИНАНСИРА С ОКОЛО 15-20 ХИЛЯДИ ЛЕВА !!! НЕПЛАТЕНИТЕ ПРОСТТЕСТЪРИ ПРИЕМАТ : " КЛАН -НЕДОКЛАН АРМЕНЕЦ БАБИКЯН"И ВАМПИРОСКУЛПТУРА ..ПЛЮС-ДАБРЕ ПРАТЕНИЯ - ДА ИМ ОПРЕДЕЛЯТ ПОВЕДЕНИЕТО !!!!!!!!!!!! Е КАК БЪЛГАРСКИ БЪЛГАРИН -ПРИЕМА НЯКОЙ ПЛАТЕН АГРЕСИВ -ПРОДАЛ СЕ ---ДА МУ ОПРЕДЕЛЯ ПЪТЯ И ПОВЕДЕНИЕТО И ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ДРУГИЯ НЕГОВ СИ НАРОД !?!?!?!?!?!?
  • 135 БОГ РА

    2 1 Отговор

    До коментар #85 от "АМОН":

    КАК ДА СИ ВЪРНЕШ НЕЩО, КОЕТО НИКОГА НЕ Е БИЛО ТВОЕ,М??
    КОЯ ДЪРЖАВА Е БИЛА ТВОЯ, А КАЖИ?!
    КОГАТО ИМАХМЕ САМО ЕДНА ПАРТИЯ - БКП И КОГАТО ГЛАСУВАХМЕ
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВСИЧКИ ПАК ЗА БКП, ДЪРЖАВАТА БЕШЕ СЛЯТА
    С ПАРТИЯТА... ИМАХМЕ СИ ЕДНА ГЛАВА - ТОДОР ЖИВКОВ И
    ВСИЧКИ БЯХМЕ КАТО ЕДИН ЧОВЕК - ГЛЕДАХМЕ В ЕДНА ПОСОКА,
    ОБЛИЧАХМЕ СЕ КОНФЕКЦИЯ,РАБОТЕХМЕ БЕЗПЛАТНО НА СТУДЕНТСКИ БРИГАДИ, ЗА ДА ПОМОГНЕМ НА ТКЗС-ТА ДА ПРИБЕРАТ
    РЕКОЛТАТА, КОЯТО ДИРЕКТНО ИЛИ КАТО КОНСЕРВИ ОТИВАШЕ
    ЗА БРАТСКИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ.
    А НИЕ СЕ РЕДЯХМЕ НА ОПАШКИ, ДОРИ ЗА ДОМАТИ.
    ТАЗИ ЛИ ДЪРЖАВА НАРИЧАШ СВОЯ???
    ОТГОВОРИ МИ!!
  • 136 Рон Джеръми

    5 1 Отговор
    Колежке, имаш подходящи очила. Да не казвам за какво. Друго нямаш.
  • 137 НА ФОКУС

    1 2 Отговор

    До коментар #120 от "Лидират лидираните до лидираното":

    АХ, НИДЕЙЙ!
    ТОВА, МОЖЕ БИ Е КОМЕНТАР МАЯ- БАЗЕДА?!
    ТОЛКОВА МНОГО ДРАПА ЗА КМЕТСКИЯ СТОЛ,НО НЕ И СЕ ОТВОРИ
    ПАРАШУТА!
    КАКВА ОСТАВКА НА ГЕШЕВ, ТА ТОЙ СЕ Е РАЗВИХРИЛ И СИ ВЪРШИ
    ЧУДЕСНО РАБОТАТА/ СТРАХ ВИ Е, НАЛИ?/
    А БОРИСОВ НЕ МОЖЕ ТОЧНО СЕГА, КОГАТО Е СВЪРШИЛ ТОЛКОВА
    МНОГО РАБОТА НА СРЕДАТА НА ГОДИНАТА ДА ВИ ПОДНЕСЕ НА ТАБЛА УСПЕХИТЕ СИ, ТА ДА ЧЕРПИТЕ ОТ ТЯХ НАГОТОВО....
    КАТО СЕ ПРЕБОРИТЕ ЗА ВЛАСТТА НАПРОЛЕТ, КАТО ИЗБЕРЕТЕ
    ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НЯКОЙ МНОГО УМЕН И КРАСИВ И
    ГОВОРЕЩ 5 ЕЗИКА, ТОГАВА ОПОЗИЦИЯТА ЩЕ ВИ НАБЛЮДАВА ПОД
    ЛУПА И ЩЕ ИМА СТАЧКИ И МИТИНГИ ВСЯКА СЕДМИЦА.
    РАБОТЕТЕ ТОГАВА ПОЛЗОТВОРНО, КАТО ПОД ПРОЗОРЦИТЕ ВИ
    ЩЕ КРЕЩЯТ "ОСТАВКА" ПАК СЪЩИТЕ ХОРА..ХАХАХА!!
  • 138 Бибитко

    3 4 Отговор
    Тъй нареченият "политически психолог", че и професор Антоанета Христова е вярно кученце на Бойко Борисов. Тя има по-скоро поведението на безнадеждно влюбена жена, твърде близко до поведението на Ева Браун, любовницата на Хитлер. Винаги, когато я гледам и правя истинско усилие да слушам тенденциозните й брътвежи, си мисля, че явно сексът й е недостатъчен или тя отдавна е приключила с него.

    Коментиран от #139

  • 139 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 1 Отговор

    До коментар #138 от "Бибитко":

    Много е права, но се страхува да каже ПУБЛИЧНО цялата истина:
    Копи-пейст: "Има някакъв такъв проект на Балканите. За него ми разказа един от сръбските приятели на Виктор Канзуров. Когато аз им пожелах куртоазно да забравим кавгите в миналото и да заповядат в ЕС, той отговори: "В новия съюз." Първо не схванах какво точно има предвид, после ми обясниха: в Сърбия се работи с руска помощ за създаването на алтернативен на ЕС пост-юго съюз, но се надяват в него някога да влезе и България, ако властта бъде взета от крайните русофили. Идеята е общ пазар с отделни армии. Надяват се да привлекат още Черна Гора, Македония и Босна. Аз му обясних, че това е утопия и най-реалистичният вариант е максимум Република Сръбска, но сърбите си вярват. Затова е и битката за Македония. А този план е част от руски план за хегемония на Балканите. Основата му идеологически е: Православие и славянофилство.
    В този съюз обаче забравете за българските интереси в Македония и ЗП."
  • 140 Баце

    0 1 Отговор
    До 30.Много си глупав.
  • 141 сноу

    1 1 Отговор
    Въх ..това ли било то психолог бе...Ами-и... не изглежда зле ,само нещо в човката ,ама много зла бе --Хм.м то сигурно щото пУрфесУрр..
  • 142 възпитаник

    0 2 Отговор
    герберска калинка или мисирка кой те направи професор и за какво скоро и академик по------ ще те направят ши-------
  • 143 За разнообразие

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Миннет Пашова":

    НЕ.,ОТ ПАРИ
  • 144 Умно село

    0 0 Отговор
    И таз обърна палачинката
  • 145 Спиро

    0 0 Отговор
    ПрофесоркЕ, оди при д-р Цв. Гълъбова. Чека те.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Сороспийски

    1 0 Отговор
    Санитарите, бързоооооооо
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове