10 Август, 2020 18:10 20 921 253

Властта решила да гони опозицията

  • бойко борисов-
  • герб-
  • власт

Днешното изказване на Борисов, че иска оставката на Румен Радев предизвика не само недоволство, но и огромен гняв у хората, които реално приканват от няколко дни кабинетът да си ходи

Властта решила да гони опозицията - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Властта е решила да започне тотални гонение на опозицията с цел да потуши всенародното недоволство срещу корумпираното управление на страната. Това съобщили пред Фрог Нюз няколко независими един от друг политици. Решението да се погнат недоволните било взето тази сутрин.

Решено било на прицел да са лидери, обществени фигури с голямо влияние върху хората, фирми, за които се предполага, че помагат по някакъв начин на протестиращите. Според източниците ни в ролята на бухалка ще влязат всички възможни държавни институции – НАП, Прокуратура, КПКОНПИ, МВР, както и останалите контролни органи. Както е известно при всяка акция на полицията от всички протестиращи се изискват личните им документи, а в момента тече усилена проверка кой с какво се занимава и какво имущество притежава. 

Политици твърдят, че премиерът Бойко Борисов е взел решение в неделя вечерта да подаде оставка. Потвърждение за вчерашното решение на Борисов да си тръгне е и поста му във фейсбук с двете му внучета. Снимката, разбира се, предизвика вълна от негодувание заради фактът, че абсолютно недопустимо е деца да бъдат използвани за пропаганда и политически внушения. При подобни случаи неведнъж сме били свидетели как светкавично се самосезира Агенцията за закрила на детето.

Намерението на премиерът обаче, накарало коалиционните му партньори да подскочат като ужилени. Те били категорични, че ако трябва ще се борят „до смърт“, но за нищо на света няма да дадат властта. Това накарало Борисов на сутринта в понеделник да промени решението си.  Не е тайна, че протестиращите са в готовност срещу тях да бъде хвърлена не само физическа сила в лицето на тежко въоръжена жандармерия, но и да започнат гонения присъщи на държавите с репресивен режим на управления.

Социологически проучвания, оповестени днес, сочат, че половината българи подкрепят идеята за предсрочни парламентарни избори. За малко над половината анкетирани (52%) причината за протестите е „Всеобщото недоволство от цялостното управление на държавата. В тази линия попадат липсата на реформи, неумението да бъде управлявана кризата около COVID-19, хаотичните действия и промяна на позициите и политиките, водещи само до негативни последици за по-голямата част от обществото."

Днешното изказване на Борисов, че иска оставката на Румен Радев предизвика не само недоволство, но и огромен гняв у хората, които реално приканват от няколко дни кабинетът да си ходи. Повечето окачествяват поведението на българския министър-председател като недопустима гавра с народа.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 221 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аве Адолф Хайлллл

    213 618 Отговор
    И какво лошо има, премиера да иска оставката на един превратаджия .

    Коментиран от #18, #19, #107, #146, #167, #169, #200, #248

  • 2 HAAAA

    119 332 Отговор
    Ще го изгони Радо!!! Недоразумението.

    Коментиран от #63, #75, #104, #123

  • 3 ГОСТ

    450 46 Отговор
    Долу мафията!

    Коментиран от #48, #106, #175, #244

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Страничен

    98 23 Отговор
    Фейк!

    Коментиран от #225

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Брадвата

    210 24 Отговор
    Ще се върне предварително от отпуск Каскетя?! Ако стане това, значи статията е вярна

    Коментиран от #216

  • 8 ММАРОДЕРИТЕ НА ЕВРОПА OLAF И NATO

    275 57 Отговор
    ОЛАФ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СТРАЖ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА КЛЕКНА НА ИЗМАМНИКА БОРИСОВ,ЗАЩО? ЗАЩОТО ТИКВАТА ЩЕ ГИ ЗАВЛЕЧЕ КЪМ ДЪНОТО ! ЦЕЛИЯ ЕВРОСЪЮЗ Е ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА .....ШЕПА МАРОДЕРИ СРЕЩУ НАРОДИТЕ! ДО КОГА ЩЕ ИЗДЪРЖИ ТОЗИ ИЗМАМЕН БАЛОН? СВИНСКИТЕ ЧЕРВА СЕ РАЗПЛИТАТ БАВНО ,БАВНО!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 КОТарАК

    215 47 Отговор
    БМБ ще успее да се скара и с коалицията си , след информацията че те са го накарали да не подава оставка-така реално негативите се трупат за тях в по-голяма степен. оставката е много близо
  • 11 твърда ръка и гега требе за стадото

    66 239 Отговор
    Не че съм му фен на Бащицата, ама в тия смутни времена на празни шкафчета, нема кой друг да ни преведе през бурята, освен милициите на Баце. Да мине Ковидам, пък да си оди при внуците.

    Коментиран от #17, #59, #83, #183

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Аве Адолф Хайлллл

    67 159 Отговор
    Само като прочетеш "фрогнюз" и вече знаеш какъв съчинен лайнюг ще прочетеш .....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Оги,Оги

    44 93 Отговор
    Нещо май си гроги...Айде ,Божков чака,да забъркаш качамака:-))
  • 17 Abe

    201 50 Отговор

    До коментар #11 от "твърда ръка и гега требе за стадото":

    Какъв бащица е този дебел разплут дядо? Ако ти си овца и искаш гега, аз не искам.

    Коментиран от #52, #133

  • 18 1456

    223 59 Отговор

    До коментар #1 от "Аве Адолф Хайлллл":

    И защо да го изгони ? Да не би Радев да си пълни шкафчето с евра и злато , да не би да псува хамалски ? а забравих знае английски
    Що за хора сте бе ?

    Коментиран от #77, #105, #121, #215, #235

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гост

    57 107 Отговор
    Абе,"Шрек нюз" ставате смешни от тази статия излиза,че президенто е в опозиция,дайте малко по-сериозно,не,че не се държи така фъркатия,ма поне не го пишете,че става още по-смешно.

    Коментиран от #197, #198, #199

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Спасов

    5 26 Отговор
    К,во? Да! Не!
  • 23 Ф АКТ

    178 49 Отговор
    Проблемите на България никога не са били в Президентството,а в МС и НС.Така е по Конституция...Президента е церемониална длъжност.Така че ОСТАВКА НА ТИКВАТА!

    Коментиран от #28, #79, #136, #192

  • 24 Даа

    171 42 Отговор
    Фалшивият пожарникарски генерал днес поиска оставка.... Като че ли друг краде шкафове с пари и кюлчета злато, друг докара България до дъното на всички световни класации и изгони над 2 милиона българи само за 10 години. Друг ли измисли чума по животните, друг ли даде привилегии за малцинствата и направи огромни заеми и прочие и прочие.....
  • 25 Татарина не пуска кокала...

    111 31 Отговор
    Няма ли терминатор и в тази територия за да си свърши работата и да настане мир и любов най после...Тез патриоти и те ще станат по омразни и от антибългарската хунта ГЕРБ..Най губещи за сега са лъжепатриотите и трупат яко негативи...

    Коментиран от #33

  • 26 Behemoth

    95 20 Отговор
    Живеем във фарс.....непоносимо безсмислен живот....масата от населението иска само да яде и да щрака с пръсти и въобще не му пука за свобода ,демокрация ,върховенство на закона и други такива непонятни неща....интелигенция няма има само хиляди професори по нещо си(политология,социология ,всичкология)...
  • 27 евро и злато в чекмедже

    131 28 Отговор
    По конституция сте се клели да служите на народа. След като лъжете и крадете от народа сте нарушители на конституцията, и нямате право да стоите на власт. Народа има право по конституция да изгони изедниците си. Няма кой да ви чака да напълните още чекмеджета и банкови сметки. Оставка некадърници. Оставка чекмедже.
  • 28 Гост

    27 66 Отговор

    До коментар #23 от "Ф АКТ":

    Да церемониялен фигурант!

    Коментиран от #98

  • 29 Маджо

    57 90 Отговор
    Стана скучно. Никой не се интересува от катуна. Март месец спокойно всички ще кажем с гласуване какво искаме.

    Коментиран от #73

  • 30 Чук и Гек

    80 24 Отговор
    Че, то липсва опозиция! Не знае кого да гони по наред! Паник атаки отвсякъде! Преди беше лесно - тук сме ние Шайката, самопровъзгласили се за атлантици и европейци - насреща са нашите приятели комунистите - Громете ги! А сега тази младеж нито можеш да я обвиниш, че взривила храма, нито обрала мандрата, нито утрепала дядо ми, нито сменила имената та турците...! Направо отврат!

    Коментиран от #71

  • 31 Ernesto Guevara

    70 19 Отговор
    Аскетът и феновете/слугите Му все повече заприличват на КимЧен и неговата хунта.
  • 32 Мартин Нимьолер--помнете :

    79 11 Отговор
    "... Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах – не бях комунист.
    Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах – не бях социалдемократ.
    Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах – не членувах в профсъюз.
    Когато дойдоха за евреите, аз мълчах – не бях евреин.
    Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори...."
  • 33 Кочо

    81 17 Отговор

    До коментар #25 от "Татарина не пуска кокала...":

    Не са патриоти, а патерици!
  • 34 Странджата

    71 22 Отговор
    Ако хората смятат,че с борисов ще си решат проблема дълбоко грешат.Борисов е като един бик вечно с рогата напред,но ако погъделичкаш самочувствието му друга песен запява/както каза един мои приятел след като се запознали/т.е. прост нарцистичен психопат.Много по опасни са другите около него Доган,Пеевски,Каракачанов,Симеонов,Ананиев,Марешки и т.н. които с години хамелионизират и се прикачат към новите правителства като кърлеж.

    Коментиран от #131

  • 35 Орден стара планина

    84 23 Отговор
    Пълна гавра с България този човек е бил главен секретар на МВР 2001-2005г. Кмет, Сотаджия, пожарникар, СИКаджия, лидер на партия, ГЕНЕРАЛ, Трафикант,МИНИСТЪР ПРЕЦЕДАТЕЛ. И има всички титли и отличия
  • 36 Весела Коледа

    44 79 Отговор
    На Маджо секретарката е този ''хубавец'' издънката на мафията Христо Иванов, а Радев е на Божков секретарката:):) Настъпи обрат и суматоха сред протестиращите и започнаха да освобождават кръстовищата:):)

    Коментиран от #42

  • 37 Ххх

    54 7 Отговор

    До коментар #6 от "мечо":

    Жалтата медиа си е жалта медия, ама Мечо, я кажи, като сме го ударили на цветове - твоите венци сини ли са ?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Някой си

    62 21 Отговор
    Бе не знам кой ще се бори с кръв за запазване на властта, но Валери къде ще се крие ако паднат от власт не знам....с тия поразии дето направи по морето жална му майка.....
    Бетономутрите не прощават!

    Коментиран от #177

  • 40 Ххх

    70 26 Отговор
    Борисов да внимава в картинката какво прави. И да не слуша много много патреотете. Защото в един момент може да му бъде потърсена отговорност за това, което върши. И тогава патреотете няма да дойдат да му спасяват кожицата. А сам ще сърба, каквото е надробил.

    Коментиран от #45

  • 41 ДАВАЙ

    43 11 Отговор
    ОСТАВИ ГИ И ИМ ГЛЕДАЙ СЕИРА КАК САМИ ЩЕ СЕ САМОИЗЯДАТ,КОЙ ДА Е НОМЕР 1
  • 42 Ххх

    58 13 Отговор

    До коментар #36 от "Весела Коледа":

    Той и Хитлер бълнуваше за обрат до последно. Продължавай да бълнуваш и ти. За такива като тебе и кофа студена вода няма да е достатъчна да ви извади от розовата летаргия, в която сте изпаднали. Виж, ако ви се наложи да освободите топлите местенца за калинки, които сте заели, тогава вече ще извиете на умряло.

    Коментиран от #50, #54, #80

  • 43 БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ

    41 56 Отговор
    НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП.....

    Коментиран от #49

  • 44 Х. Иванов

    27 42 Отговор
    Искам МАДЖОритарни избори. Също и съдебна реформа, но без да пипат моите хора от Съюза на съдиите.
  • 45 БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ

    38 62 Отговор

    До коментар #40 от "Ххх":

    ТИ ПЛАШИШ ПРЕМИЕРА...,.ТА БАЦЕТО ГИ РАЗБИВА НА ИЗБОРИ ВЕЧЕ 11 ГОДИНИ.....ЩЕ ГИ ОТУПА И ПРЕЗ ДВАНАДЕСЕТАТА.....

    Коментиран от #55, #242

  • 46 эээээээээээ

    49 65 Отговор
    Сега как да го разбираме?
    Радев отдавна говори за Борисов като за мутра.
    Призова народа да излезе и да гони мутрите.
    Или нещо бъркам?
    Сега, когато Борисов каза, че призовава Радев да си подаде оставката - какъв е този рев и вой??
    Ако е за въпрос - аз също смятам, че Радев излъга българите и трябва да си подаде оставката.
  • 47 Да бе да

    38 5 Отговор
    Власт и опозиция? Командвани от ДС. Чакайте подобни с игричките по между си да оправят България. Не 30, 300 години ще минат да се стабилизират нещата ако няма лустрация за свинските черва и роднините им
  • 48 x22

    37 65 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ":

    Долу червената мафия! Радев оставка и вън!
    Милиарди дадохме за неговите самолети
  • 49 ОлигУфрен

    33 13 Отговор

    До коментар #43 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ":

    Е нека да е на комунягите от ГЕРБ!

    Коментиран от #189

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ЗАЩО

    8 5 Отговор

    До коментар #17 от "Abe":

    ТИ ДА НЕ СИ АЛЕН ДЕЛОН?
  • 53 Стига

    55 18 Отговор
    Значи е време да поемете подпорките- Валери и Каракачанка.Много нагли станаха.Не пускат кокала, защото е за последно.Не знаят как го чакат бургазлии.
  • 54 з23

    21 11 Отговор

    До коментар #42 от "Ххх":

    калинките са червени на цвят повечето

    Коментиран от #72

  • 55 Шопо

    41 13 Отговор

    До коментар #45 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ":

    Тях я отупал, я не. Но теб - със сигурност! Защото бакиите на Пунта Мара ще ги плащаш ти, а не те! А ако толкова искаш да те управлява куха тиква - ми вземи си го у дома и му се радвай!

    Коментиран от #188

  • 56 xxxx

    32 13 Отговор

    До коментар #9 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ":

    Катунарите са ви най-верните избиратели. Що да се разправя с тях?
  • 57 АнтиКомуниста

    17 27 Отговор
    факти, толкова сте прозрачни като Хр.Бойкикиев- МАДЖИСТИЯ!
  • 58 Бацко

    40 9 Отговор
    Искам да подам оставка ама немам желание
  • 59 наблюдател

    29 6 Отговор

    До коментар #11 от "твърда ръка и гега требе за стадото":

    Когато дойде бурята ще разбереш какво е истинска буря.
  • 60 Роко

    26 43 Отговор

    До коментар #13 от "Боко злобарчето":

    Радев пак е пийнал повече ракийка, скрил се е като пияна сврака в храстите и чака К да му подскаже
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Бацето

    34 11 Отговор
    Кът слуша Далаверков и ще отиде под 5 процента, ми как ще проверите 10 хил редовно протестиращи в цела България, то нема толкова милиционери
  • 63 едно

    19 29 Отговор

    До коментар #2 от "HAAAA":

    Радо дойде от пътя, да си ходи. За нищо не го бива. Малко по-красив е от Цецка.
  • 64 весо

    41 16 Отговор
    БОКО да КАЖЕ ПОЗНАВА ли ,,,П А Ш А Т А,,,Точно той го движи като кукла на венци!!!А Каракачанката не пуска кокала защото му е за последно.Какъв ти министър на отбраната-ФЪФЛЕК с говорни проблеми.
  • 65 Винету

    45 17 Отговор

    До коментар #13 от "Боко злобарчето":

    Ей, ББ, отивай си, омръзна на всички с глупостите си!!! Айде у лево!!!!!!!!!

    Коментиран от #143

  • 66 Репресиран от герб

    31 10 Отговор
    А, бе що се правите на малоумни бре? Какви партньори кви пет лева бре! Лъжепатреотете са членове на гроб бре. На измислената сбирка на гроб те бяха на челно място. В гроб кой командва последно а, бебето баце или лекетата от лъжепатреотете?

    Коментиран от #195

  • 67 Pepo

    13 21 Отговор
    Глупости, пак интерпретирани по извъртян начин факти... И пак източника е измисления Фрог Нюз и пак крайния източник не е ясен...
  • 68 пенчо

    26 15 Отговор
    Отровното трио трябва да спрат да дават изявления на разни журналисти,не че е зле,но след номера който спретнаха на Х.Иванов ,хунтата ще ги подкара всички наред,те са доказани че са майстори на лъжата и интригите,никога не са виновни ,все те са правите,така че триото да се пази много

    Коментиран от #76

  • 69 Ххх

    17 10 Отговор

    До коментар #50 от "Весела Коледа":

    Руснаците имаха една приказка "Поживем, повидем". Така че, не бързай да ни разказваш за банята и за комина, защото не се знае, кой ще издими през него. Да не ти се стъжни в един момент веселата Коледа !
  • 70 друго разбрах

    17 22 Отговор
    Полицията щяла да изкарва от къщите с шмайзери протестиращи щот нема врякащи по улиците Боко да се уволнява и Курнела била бясна!
    Щяла да уволнява наред в МВР и да връща чекистите с цървулите!
  • 71 Гек и Чук

    27 30 Отговор

    До коментар #30 от "Чук и Гек":

    Ами върна се тази младеж от заветната чужбина, дето миеха чинии, не спечелиха нищо и сеги какво ще правят у България. По-лесно е да седиш да те снимат на някво кръстовище, един може да ти подаде храна, друг -парички, не е като у чужбината, дето требе да се работят, за да ядат.
    Ей полята на България и мотиките ги чакат. За достоен живот. Нищо не идва наготово със седене и протести, че някой нямал магическа пръчка да им даде на тепсия всичко готово. Пълно е там с преписвачи от училище, некадърни за нищо. Затова са се върнали покрай пандемията са ги изгонили от слугинските им места. Който е способен, си е останал там.

    Коментиран от #176

  • 72 Ххх

    28 9 Отговор

    До коментар #54 от "з23":

    Ами ГЕРБ управлява вече десет години. Гербаджийските калинки червени ли са ? Я върви на очен лекар да се прегледаш, да не страдаш от далтонизъм.

    Коментиран от #78

  • 73 Zodiac

    8 7 Отговор

    До коментар #29 от "Маджо":

    Браво, абсолютно вярно.
  • 74 наблюдател

    34 19 Отговор
    Б.Б уверено ни води към гражданска война.
  • 75 Гек и Чук

    30 29 Отговор

    До коментар #2 от "HAAAA":

    Ами Радо с фалшиви избори го избраха. Нали изборите били фалшифицирани и нечестни. Да си ходи червения президент. Срам за България.

    Коментиран от #162

  • 76 Гек и Чук

    24 13 Отговор

    До коментар #68 от "пенчо":

    Христо Коремчето като беше министър на правосъдието защо не погна Доган? Сега се прави на чистичък, щото иска да се намърда у кацата.
  • 77 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    32 32 Отговор

    До коментар #18 от "1456":

    ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ НЕ ИСКАМЕ......ПРЕЗИДЕНТ НА....БСП
  • 78 БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ

    24 22 Отговор

    До коментар #72 от "Ххх":

    ЩОМ НАРОДА ГО ИЗБИРА ШЕ УПРАВЛЯВА ОЩЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ.....НЕМА ЛОШО
  • 79 едно1

    27 21 Отговор

    До коментар #23 от "Ф АКТ":

    И Радо е тиква и то по-голяма и по-гола, и червена, и чисто празна, горкия.
    За нищо не става. Да си ходи с Деса.
  • 80 Гената

    21 29 Отговор

    До коментар #42 от "Ххх":

    Бойко Методиев Борисов е български политик, който може да осигури милиарди долари за инфраструктура от частни инвестиции. Добър пример за подобна инициатива. съвет към президента.Най-често завистта бива предизвикана от финансовото превъзходство на някого Или както го е обобщил шопът: „Не е важно на мен да е добре, а на Вуте да е зле!”

    Коментиран от #102

  • 81 Активист на БКП

    21 20 Отговор
    Изкарвай танков€т€ , другарю Радев!!! Оставка съд затвор и конфискация на имуществото на всички от хунтатата ГЕРБ-Суджук !!!
  • 82 Мухата

    27 12 Отговор
    Всеки ден спечелен е всеки ден кражба!
  • 83 Pilot

    11 5 Отговор

    До коментар #11 от "твърда ръка и гега требе за стадото":

    Ваштай си гегата и отивай да наглеждаш офцете, защото акъл за политика нямаш !
  • 84 Гената

    13 26 Отговор
    Бойко Методиев Борисов е български политик, който може да осигури милиарди долари за инфраструктура от частни инвестиции. Добър пример за подобна инициатива. съвет към президента.Най-често завистта бива предизвикана от финансовото превъзходство на някого Или както го е обобщил шопът: „Не е важно на мен да е добре, а на Вуте да е зле!”

    Коментиран от #95, #103

  • 85 2loop

    17 15 Отговор
    Няма да се мине само с шествия ако пипне президента
  • 86 Ели Оригинал

    23 16 Отговор
    Ако поднесенета информация е вярна, което ме съмнява, защото Алтънчо Евраков има невероятно примитивен инстинкт за оцеляване.
    Означава: че ако преди хората му искаха само оставката.
    То ако употреби насилие, ще искат съд, затвор, не дай Боже и саморазправа.
    Страшен автогол си вкарват Кървавият Диктатор - а можеше да си живурка с мадамата в Аржентина, Воля и Патриотите.
    И Господ няма да ги спаси, а няма и къде да избягат.
    Българите са в цял свят.

    В превод единствената причина да стиска властта, ако беше умен щеше да подаде оставка, е че много хора са му подписали присъдата, от криминалните среди, и други които са го назначили.
    Не може на три стола да връткаш господарите с 200 - не става.

    Този човек всеки ден ме изумява, с глупостта си, мислех че е по-хитър.

    Коментиран от #116, #174

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ммм

    22 14 Отговор
    Сега разбрахте ли защо повтарят като папагали- "кого предлагате, кой предлагате, кой ще дойде, кой ще смени ББ"?
    Питат, за да елиминират "водача" на протеста.
    Някой писа, че Инджова е подходяща и ѝ се случи случка.

    ББ няма да се оттегли.

    Коментиран от #186, #187, #234

  • 89 волен сидеров

    21 12 Отговор
    УЖАС-НАГЛЕЦИ-ТОВА ЩЕ ИМ Е ВЕЧЕ ВЪВ ВЛАСТТА-НИКОГА ПОВЕЧЕ
  • 90 Васил Левски

    27 16 Отговор
    Борисов ти си разбойницът ,крадецът , голям изрод !

    Коментиран от #96, #241

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Пеюфффски

    12 12 Отговор
    Сатът Факт собственост на Борисов и Пеефски ли е, защото се цензурират коментари против тях?
  • 93 българин

    9 18 Отговор
    сайта факти падна до ниво измислени новини толкова сте смешни
  • 94 Бах

    29 17 Отговор
    Айде бе Тикво , оди с мир и осободи народа от простотията си . Гледай си унучетата , те не са виновни , че дедо им е тиква . Дал съм ти срок до 22 - часа довечера . Не създавай интриги , къде си ти пожарникарю и къде президентът.....

    Коментиран от #144

  • 95 Бойко тъпото от пожарната

    24 16 Отговор

    До коментар #84 от "Гената":

    Не знае чужди езици, прост е както сам казва и езиковите му познания и начина по който комуникира са на нивото на каруцар нает да вози трупове в някое селско гробище. Изобщо за смях сме в цяла Европа а съседите ни сочат с пръст и викат, че Борисов е нарицателно за корупция. Така, че премиерът от пожарната команда с партийна книжка и бивш агент на ДС, с връзки с организираната престъпност и мафията може да докара пари само от подкупи и рушвети, от такси спокойствие и суджуци. Уви всички останали масрафи ще ги плащат децата и внуците ни с данъците , затова ОСТАВКА, на него , на каскета и правителството и избори на лидери и качествени хора, а не калинки и гащници.

    Коментиран от #100

  • 96 Фашизмът е забранена дума за сайтът ФАКТ

    9 3 Отговор

    До коментар #90 от "Васил Левски":

    Как ли не са премахнали коментара от модератора?

    Коментиран от #97

  • 97 Хора помнете

    23 14 Отговор

    До коментар #96 от "Фашизмът е забранена дума за сайтът ФАКТ":

    Фашизмът под МУТРИЗЪМ са завръща. Започват политически репресии срещу опозициата, за да се запазят милиардите на Тиквата за внуците му, които ще изплащат нашите правнуци.

    Коментиран от #161

  • 98 ДДТ

    19 10 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Да, така е и какво би се променило Ако не се казва Румен а Пешо , Гошо или там както ви харесва. Много сте прости бе! Хората не искат вас бе наглеци.
  • 99 9852

    30 16 Отговор
    Боко пътник си и Българският народ трудно ще ти прости за това съсипване на България от теб и хунтата ГЕРБ! Затова вдигна заплатата на МВР, НАП и др. да правят репресии срещу неудобните на кражбата ви! Боко сбогом отиваш в историята не като спасителя, а като съсипалия България!

    Коментиран от #110, #172

  • 100 ДаБе

    24 17 Отговор

    До коментар #95 от "Бойко тъпото от пожарната":

    Тъп , тъп , ама готин и такъв сме си го избрали.Колкото може толко, речите не си ги декламира като някои хора и Деса не му казва какво да прави.

    Коментиран от #118

  • 101 АМОН

    28 10 Отговор
    ТАКАВА ДЕГРАДАЦИЯ НА ЧОВЕШКАТА ЛИЧНОСТ МОЖЕ ДА СЕ РОДИ САМО В ОБЩЕСТВО, ЗА КОЕТО Е НОРМАЛНО ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНО ОТ МУТРИ И БАНДИТИ, които избира да му бъдат водачи!
  • 102 Ххх

    27 11 Отговор

    До коментар #80 от "Гената":

    Наръсил си едни високопарни, кухи и безмислени приказки ! Борисов можел да осигури милиарди долари за инфраструктура от частни инвестиции ? Айде бе ? И откъде са тия частни инвестиции ? И досега, десет години в управлението, защо Борисов не докара тези милиарди ? Глупости на търкалета. Все едно аз да кажа, че мога да си ударя задните части в тавана на летния театър. А дали е така - както питаше Васко Кеца ? Радев мразел от завист Борисов, защото последният бил финансово по - силен ? С какво е по - силен ? С накрадените чекмеджета за милиарди ? Ама Радев го мразел. Естествено. Защото е човек с чест и достойнство. Защото не стана част от тях. Макар че както четох, многократно са му предлагали. Не стана част от Шайката, а стана трън в петата на главния шайкаджия.
  • 103 Ти на

    21 8 Отговор

    До коментар #84 от "Гената":

    какъв наркотик си, че така халюцинираш? Няма инвестиции в България, това е факт, а и масово инвеститорите наши и чужди бягат от тук.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 ДВЕТЕ ЦАЦИ

    18 25 Отговор

    До коментар #18 от "1456":

    РАДЕВ СЕГА СИ ПЪЛНИ КАСИЧКИТЕ,С ПЪЛНИ ШЕПИ-ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ АРЕСТА-БАНЕВИ,АРАБАДЖИЕВИ И Т.Н.,МНОГО СА ,А ТЕНДЕНЦИЯТА Е ОЩЕ МНОГО ДА ИМА,ТА РОТФРОНТОВЕЦА РАДЕВ СЕГА НЕ СЕ МАЕ,А ПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ СКОРОСТНО-ИНТЕРЕСНО КОЛКО МИЛИОНА Е ПОЛУЧИЛ ЗА ДА СИ ВДИГНЕ ЮМРУКА УЖ СРЕЩУ МАФИЯТА,ВСЪЩНОСТ ПРЕЗИДЕНТА Е ЛИЦЕТО И ИЗПЪЛНИТЕЛЯ НА МАФИЯТА,ЗАТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН,А ОМЪТ МУ Е САМО В ПАРИТЕ,КОЛКОТО НА ДВЕ ЦАЦИ ИМА АКЪЛ

    Коментиран от #108

  • 106 Бай Пеши

    12 16 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ":

    Долу Крадев мафиота .
  • 107 ДДТ

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Аве Адолф Хайлллл":

    А защо не и на главния мюфтия?
  • 108 ДВЕТЕ ЦАЦИ

    6 1 Отговор

    До коментар #105 от "ДВЕТЕ ЦАЦИ":

    УМЪТ,СОРИ
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 факт

    16 16 Отговор
    Радев да подава оставка, и за да ме разбере ще го напиша на неговия . немедлено
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Българин

    11 5 Отговор
    Пълни глупости.нищо вярно няма в написаното.само интриги създават
  • 114 Бацето ти просто, може само

    8 11 Отговор

    До коментар #12 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ":

    да е кошмар на тъпаците некадърни лентяи от герб.

    Коментиран от #156

  • 115 ГРОБ

    6 4 Отговор
    Я камилата, я камиларя!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Ясен

    27 13 Отговор
    Не може да се живее повече с мисълта, че толупа Борисов продължава да краде безнаказано въпреки всичките индикации в медиите и пред света, че толупа е раковото образование в управлението на държавата, мафията обхванала нацията с пипалата си.... Това е, едни се самозапалват други се мятат под влака, трети емигрират, само Бойко тъпче в чекмеджето, попържва като престъпник и не му дреме. Оставка, ОСТАВКА! Искаме промяна на корупционния модел искаме нови лица, лидери, а не полит-подлоги на олигарси в сянка. Оставка и нови избори.

    Коментиран от #171, #193

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ares

    22 15 Отговор
    ЗАЩО ДА НЕ ИСКА ОСТАВКА САМО ОНЯ ИДИОТ ЛИ МОЖЕ ДА ИСКА ОСТАВКА.
  • 120 Алексис Зорбас

    11 22 Отговор
    А бе Бойко от кога чакаме да кажеш ,че Фатмака трябва да бъде изгонен . ПЪрво ще изгоним Фатмака ,после Шиши ,после Доган и после тебе ще пратим в пенсия. Сестра Галева ще я пратим да забавлява туристите във Вариетето , Курнелата ще я пратим на Бузлуджа кат екскурзовод ,Отровното Трио ще го пратим в терариума . Надявам се да настане рахатлък в България . Зимата ракийка ,лятото узаки и опа опа та бозукя .
  • 121 6666

    16 16 Отговор

    До коментар #18 от "1456":

    Вие откъде знаете какво има на Радев в чекмеджето?Радевица я возят коли на НСО да си пазарува и прави прически нали.
  • 122 ГЕРБ-Гадни еничари в Република България

    20 12 Отговор
    Истината е че на Борисов не му дреме за никой и нищо, просто така са устроени нискоинтелигентните рестъпниците.
  • 123 Бесен

    20 19 Отговор

    До коментар #2 от "HAAAA":

    Недоразумения сте всички вие, защото баща ви не ви е изтрил в пердето. Недоразумение бил Радев, защото ви изсипа всички престъпления на площада. Защото запази честта си и от Президентската трибуна ви развали рахата. Всичко се плаща ! Търсете си други схеми, в затвора.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Сава Муткуров

    19 17 Отговор
    Радев е шеф на Овенната Хунта ,заобградил се е със съветски и ДС партенки . Ще ми вдига юмрук тоя шумкарин , ще се занимава с подривна дейност . Импийчмънт и в КОМИ АССР , ДА РЕЖЕ ДЪРВА.
  • 126 гост

    18 12 Отговор
    Борисов е нагъл и трябва да се маха. Оставка. Веднага.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 СКОРПИОН

    16 12 Отговор
    кой си ти БОРИСОВ ти не си народа

    Коментиран от #147, #160

  • 129 гост

    13 8 Отговор
    Този човек няма собствено мнение и виждане на нещата. Щом заради някакви плюнки и калинки без електорална подкрепа иска да прави втора Беларус - добре. Ще знам, че за това са виновни калинките и коалиционни партньори, но това не оневинява ББ.

    Коментиран от #135

  • 130 НКо

    15 14 Отговор
    Статията е фрог-глупост, тълкува нещата както и е изгодно. Не ме интересува, между Радев и Борисов 100% съм за Борисов. Дайте избори!
  • 131 СКОРПИОН

    12 11 Отговор

    До коментар #34 от "Странджата":

    СТРАНДЖА БОРИСОВ е сикаджия мутра мафиот не ЧОВЕК мутрата кръв повръща пари не връща СТРАНДЖА къде изчезна форумеца ГРАД КОЗЛОДУЙ
  • 132 Бесен

    19 13 Отговор
    Искал бил оставката на Радев, защото ви изсипа всички престъпления на площада. Защото запази честта си и от Президентската трибуна ви развали рахата. Всичко се плаща ! Търсете си други схеми, в затвора.

    Коментиран от #134

  • 133 Бреи бреи

    9 12 Отговор

    До коментар #17 от "Abe":

    С кауна си добре строи се зад фатмака щом нямаш акъл освен божков и маджо се обади и съветва протеста
  • 134 СКОРПИОН

    11 9 Отговор

    До коментар #132 от "Бесен":

    герб сте капитало мафия но ние не сме овце
  • 135 оня с коня

    12 16 Отговор

    До коментар #129 от "гост":

    Ха!"Втора Беларус" ли си въобразяваш че ще прави Бойко?Ще има да чакате - Прокто ще ви остави да се изпържите в собствения си сос:)Естествено Оставка НЯМА ДА ИМА,но Есенни дъждове и Зимни виелици - гарантирано.Стойте си там - Луд умора няма!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Коментар до #122:

    11 8 Отговор
    "Истината е че на Борисов не му дреме за никой и нищо "
    Абсолютно вярно !
    Я разкажи сега
    как са устроени Високоинтелигентните престъпници..!?
    Явно ги познаваш !?
    Тези, които са в Резилдентството ли ?
    ....Тези от "Понасрано"20 ли ...?
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Поручик Галицин

    12 9 Отговор
    Само който не познава добре Боко, може да си мисли, че той ще подаде уставка ей така, с маршировки по жълтите павета и думба-лумба с тъпани и свирки. Той може да бъде свален от мафията, която го издигна/Доган, Тим, кръгът Монтерей/и крепи в момента/ Шиши,Каскета, Домуза/. Може да бъде свален и от Меркел, Урсула, Макрон, но те имат по важни проблеми, свързани с нескритата икономическа криза в ЕС. САЩ също могат да го свалят, но Боко вече се подсигури, като плати за чертежи на бъдещи осем F-16 близо два милиарда лева. Нещо повече, преди няколко дни на закрита среща в Ново село в присъствието на американската посланничка, българския Началник на отбраната и високопоставен американски генерал, са водени разговори България да предостави на САЩ военна база! По този начин подкрепям тезата си, че с думба-лумба Боко няма да подаде оставка. Единственият начин е "твърди" действия на гражданско неподчинение, които да "разтърсят", както страната ни, така ЕС и САЩ. Боко се страхува не от митинги и барикади на пътни артерии, а от повсеместни сблъсъци с властта. Не очаквам Боко, каскета и "клиентелата на ГЕРБ и цървулите, наречени обединени патриоти доброволно да сдадат властта. Напротив, те ще използват цялата мощ на репресивния апарат да смажат справедливото народно недоволство. За да се създаде център на протеста е задължително президента генерал Радев да изпълни конституционното си право по чл. 97,ал.1 да подаде молба до Конституционния съд, с която предсрочно да прекр

    Коментиран от #243

  • 146 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Аве Адолф Хайлллл":

    Абе, аве, по-ж.лък господар имал ли някога?😂
  • 147 ares

    3 3 Отговор

    До коментар #128 от "СКОРПИОН":

    А ТИ ОЩЕ ПО МАЛКО ЧЕ ДА МИ КАЗВАШ КАК ДА ЖИВЕЯ
  • 148 Рррт

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "мечо":

    Знаеш ли колко си НЕГРАМОТЕН??????? 10 грешки в едно изречение!!!!?????
  • 149 3357

    10 6 Отговор
    Да не забравиш да извадиш от приходите в бюджета, загубата от немските туристи . Прогонени от корупцията и насилието ширещи се по БГ земи и да не забравите да ни кажете цифри . Благодарим предварително . 👍
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Импийчмънт

    12 15 Отговор
    грипен Решетников влиза в пандиза. Доживотен. За държавна измяна.
  • 152 Мила

    15 13 Отговор
    Проста и крадлива мутра. Опитва се да си го мери с г-н Радев! Светлинни години стоят между тях, но е толкова прост, че и това не може да разбере

    Коментиран от #168

  • 153 Поручик Галицин

    17 8 Отговор
    КОГАТО ДИКТАТУРАТА Е ФАКТ РЕВОЛЮЦИЯТА Е ДЪЛГ! Стига празни приказки! Време е действия!
  • 154 Червени боклуци.

    14 10 Отговор
    Черепът, мустака и фатмака влизат в затвора.
  • 155 гост

    6 5 Отговор
    Значи гражданите спокойно могат да гонят политици ....
  • 156 БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ

    13 9 Отговор

    До коментар #114 от "Бацето ти просто, може само":

    ТОЯ БАЦЕТО, КОШМАРА НА БСП, НАПРАВО ГИ РАЗБИВА....А НА ИЗБОРИ ГИ ГАЗИ....ВЕЧЕ 11 ГОДИНИ
  • 157 кърти и вози комунисти

    13 10 Отговор
    Радев е пръднал у кофата.
  • 158 гост

    5 7 Отговор
    Хунто-мутри. Отива им на мисленето и на това което са. Боклуци!
  • 159 Оставка стига вече

    3 10 Отговор
    И каскета също.
  • 160 8755

    6 2 Отговор

    До коментар #128 от "СКОРПИОН":

    А ти ли си народа?
  • 161 гост

    2 3 Отговор

    До коментар #97 от "Хора помнете":

    Шефа да му въздаде заслуженото!
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Гост

    3 9 Отговор
    Запалва се кьщата у махалата .шофьора дава газ , а пожарникарят , бмб казва !!!! Закеде брьзаш колегите че го изгасат . И така става . На врьщане обратно шофьора кара бавно . Началника тиква казва !!!! Даи газ че че сврьшат кюфтетата у столо ????. Истинки случаи .
  • 164 име

    8 1 Отговор
    опозицията сама се гони-бсп вътрешен раздор. тн реформатори също и са с/у мая за итн нищо . маджо вика румен радев.или беше христо , или оня от плевен...
  • 165 Кака Мара

    4 3 Отговор
    Пий си аповете редовно , в Карлуково има вакантно место
  • 166 Като чета коментарите

    9 6 Отговор
    напълно си заслужаваме и мутромилиционерите и чекмеджетата им.
  • 167 Nik

    12 12 Отговор

    До коментар #1 от "Аве Адолф Хайлллл":

    Видяха се кои са мутрите ,да ги изброявам ли :Радев,Христо Иванов,Атанас Атанасов и тези мръсни гадове са платени кукли от боклуците който обраха България и народа и ,да ги изброявам ли ?Божков,Баневи ,Арабаджиеви,Цветанов,Бешков,Митьо очите ,Р.Овчаров, картела от бензиностанции продаващи най скъпото гориво в Европа..Кои ще направи държавни бензиностанции,кои ще вкара в затвора ,Божков ,Банев,Арабаджиев,Нинова,Цветанов,Овчаров,Е.Йончева , и много други изедници народни от близкото и далечното минало на мутрите ,това е правителството на ГЕРБ и ОП заедно с Воля,,това е прокурора Гешев .Малоумни само могат да протестират против това правителство и този прокурор ,могат да протестират и безделници на на който им се плаща.Малко ум ако имате в главите щяхте да простете накъде ви бутат вашите ,,доброжелатели".Нека се врзумим и да пометем шайката от манипулатори заедно с Радев.Вразуми се народе ,не позволявай отново да те клатят ,да смажем манипулаторите и техните лакей!

    Коментиран от #170

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 можех но не станах мутра

    5 7 Отговор

    До коментар #167 от "Nik":

    ти си щастлив човек, а да си чувал думите тесногръд, ограничен, кон с капаци,защо мислиш ,че мутрите са само тия ,я погледни в гроб и генезиса им ,кражбите ,дебелоочието им ,може нещо да ти просветне.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Василева

    8 8 Отговор
    Моят президент не трябва да защитава хора като Узунов,Милошев,Еленков,не трябва да е обграден от хора от ДС,не трябва да насъсква едни българи срещу други българи,не трябва да зове на бунт и размирищи.
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Сали

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ":

    Т.е.Радев и всички останали.
  • 176 Nik

    5 4 Отговор

    До коментар #71 от "Гек и Чук":

    Много точно ,браво, отличен коментар (6)

    Коментиран от #194

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Лили

    3 1 Отговор
    Абсолютно съчинение по картинка-бля,бля.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 справедливост

    8 10 Отговор
    Както Радев иска неговата оставка ,така и Борисов може.Да не би този куклавод псевдо президент да е застрахован?Всичките му съветници от лапачи комуняги и смятат за направят отново 9 септемврийски преврат с парита на Божков.

    Коментиран от #181

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 блаблабла

    2 2 Отговор
    Е ЧАК ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ ОНАЯ - КОЙ КУМ КОЙ СВАТ
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 нема фандък никому

    6 2 Отговор
    Е ЧЕ СИ ЗЛОБНО КУЧЕ ТО СЕ ЗНАЕ АМА ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА КОЕ КУЧЕ МЕ Е ЗАЛАЯЛО ВСЕ Е ПОБЕСНЯЛО
  • 185 БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ

    9 6 Отговор
    БАЦЕ, НЕ ИМ СЕ КОСИ.......КАТУНИТЕ ШЕ ГИ РАЗТУРЯТ СОФИЯНЦИ, КАТО ИМ ПИСНЕ НА ОНАЯ РАБОТА......А БЕ ЩО РАДЕВ ГО НЕМА НА ПРОТЕСТИТЕ.....
  • 186 Много филми си гкедал

    0 2 Отговор

    До коментар #88 от "ммм":

    Как да го елиминират
  • 187 Водачите са ясни

    2 3 Отговор

    До коментар #88 от "ммм":

    То да не е необходим само 1 човек...Дайте имена у ги напишете на плакатите, да се получи още подкрепа
  • 188 БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ

    9 6 Отговор

    До коментар #55 от "Шопо":

    ХОРАТА СА ГО ИЗБРАЛИ.,.ТОЙ ШЕ КОМАНДВА.....ТОВА Е
  • 189 БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ

    6 8 Отговор

    До коментар #49 от "ОлигУфрен":

    АМА КАТО ВИ БИЯТ НА ИЗБОРИТЕ, КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП ГЛЕДАТЕ КАТО ТАТО НА ПОСЛЕДНИЯ МУ ОЛЕНУМ
  • 190 Разум

    6 8 Отговор
    Мутрите трябва да бъдат изметени от власта! Няма да дадат власта доброволно.

    Излезте на протест поне за 5 мин.

    Коментиран от #231

  • 191 НЕШО

    6 6 Отговор
    Очаквайте това правителство да хвърля помия срещу смелите,които му се противопоставят това са им джендърските ходове.Умират и хапят най -силно.Ами ,че има ли по-близки на МАДЖО от БОЙКОи АНТОН ПАШАТА.АВЕРИТЕ и БОСОВЕТЕ на СИК.Гешев спиш ли ,защо не им разследваш фирмите и офшортките,ами за корабчето на Цветелина с честните пари от общите им фирми мълчиш.НЯМА МИНАЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
  • 192 xa xa xa

    9 4 Отговор

    До коментар #23 от "Ф АКТ":

    И кому е необходима тази "церемониална длъжност"?
    Нали сме последни в ЕС по стандарт на живот, нали сме парламентарна
    република, защо трябва да поддържаме и тази длъжност "президент" -
    празна от съдържание?!
    Какъв е годишния бюджет на президента и антуража му?
    С тези пари може да се субсидират много производства и социални услуги, например:
    градския транспорт, фармацевтичната промишленост..
    в Турция защо са толкова евтини лекарствата? и не само,но
    и много други стоки от първа необходимост - плодове и зеленчуци,
    перилни препарати, бельо и др.стоки за бита.
    така мисля - народът трябва да живее по-добре, е скъпите представителни церемонии - да се премахнат!!
  • 193 xa xa xa хаааа

    10 4 Отговор

    До коментар #117 от "Ясен":

    искате нови лица - ами покажете ги да ги видим!
    да ги одобрим, и след това да ги изберем напролет.
    така лесно с крясъци и палаткови лагери, барбекюта,игра на карти
    и летни авантюри, не се сваля правителство, което е избрано
    от всички нас, които не протестираме, работим, спазваме установения законов ред в държавата, мием си ръцете, носим си маските, спазваме дистанция и и се грижим за себе си и семействата
    си, защото коронавирусът не е шега работа!
    много се страхуваме от вас, катунарите, защото сте мръсни!
    нямате условия за хигиена, вървите по улиците и разнасяте зарази,
    в най-големите горещини!
    Боже пази ни от болести!

    Коментиран от #196

  • 194 Даммм

    9 2 Отговор

    До коментар #176 от "Nik":

    самата истина - това са неудачниците, донесли вирусите
    от чужбина, които са устроени, не се върнаха.
  • 195 Гневен

    5 7 Отговор

    До коментар #66 от "Репресиран от герб":

    Всички изброени от ГЕРБ ги командва "вундеркинда" доган и дебелогъзата му пионка пеевски. Командваните са толкова жалки и смехотворни нищо** ства!!!Позор! ОСТАВКА!!!
  • 196 Гневен

    6 12 Отговор

    До коментар #193 от "xa xa xa хаааа":

    Вие всички,които сте избрали герб, сте по-малко от 15% от имащите право да гласуват! Останалите сме 85% и искаме ОСТАВКАТА на хунтата! Начинът ви на изразяване изобщо не говори за това,че сте много чист и тялом и духом!!! Само много прост и духовно беден човек може да плюе с такава злоба по хора,които не познава!!! ОСТАВКА!!!

    Коментиран от #201, #203, #213, #233

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Шамара

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Аве Адолф Хайлллл":

    Браво и от тук трябва да се почне! Фатмака шпионин вън, комунягите вън, депесарите вън и всички клошари палаткаджий вън!
  • 201 Село

    13 3 Отговор

    До коментар #196 от "Гневен":

    Какви 85 процента бе тъпа ар. На протестите са не повече от 3000 в цялата страна.
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Нинова манолова

    12 3 Отговор

    До коментар #196 от "Гневен":

    За герб са гласували повече от 1000000 човека. Ако се засилим ще измете всички протестиращи. За ОП са гласували още 300000 - 400000 хиляди, а за умрелата бсп едвам 6 - 700000 хиляди от които 500000 пенсионери и останалите гласували са с икономически престъпления.
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Киров

    9 3 Отговор

    До коментар #202 от "Сатъра":

    Гледай те протестиращите да не разберете какво е народна любов.
  • 207 Поицай

    11 3 Отговор

    До коментар #202 от "Сатъра":

    Спре ли полицията да ви пази ще разберете народната любов колко е силна.
  • 208 Нинова

    13 4 Отговор
    И да триете и да не триете,който е гласувал за герб пак ще гласува.
  • 209 Васил

    3 7 Отговор
    Просто нашият диктатор гледа от Лукашенко
  • 210 Сатъра

    2 12 Отговор
    Бас слагам, че тоя ще свърши по зле и от ЧЕУШЕСКО.
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 xa xa xa хаааа

    8 1 Отговор

    До коментар #196 от "Гневен":

    Липсва ти емоционална интелигентност, ГНЕВЕН!
    Когато човек е балансиран и в хармония със себе си и околните,
    той е смирен, позитивен, благороден и ЧИСТ!
    По барикади и протести са тези, на които им е крив света, те са вечно недоволни и само искат - консуматори, тарикати, тунеядци и
    некадърници.
    Животът е хубав, но в основата на човешкото щастие е ЛЮБОВ -
    към себе си и ближния и много, много ТРУД!
    Смири се, обичай, и не забравяй,че винаги може да загубиш това,
    което имаш и обичаш!
  • 214 Хаджиментов

    9 1 Отговор
    Хахах, нали демонстриращите искат който е нарушил законите и се е дискредитирал да си ходи. С Радев случаят е такъв.
    Те, обаче, действат типично по български - да няма корупция, да има ред, да има закони, да има демокрация, да има върховенство на закона и всичко друго, но да се отнася само за другите, а те да си карат както си искат. Техните хора да не се закачат, те да си нарушават законите, те да тероризират другите с някакви смешни и измислени извинения, че имали правото да протестират и това им давало право да нарушават правата на другите и т.н.
    Смешници!
    Има една група млади и идеалистично настроени, които умишлено за заблуждавани от т.нар. "Отровно трио" и задкулисните кукловоди на протестите, относно целите на протестите и начина на провеждането им.
  • 215 не са хора а тролове

    3 6 Отговор

    До коментар #18 от "1456":

    Абе аз не знам да има случай в световната история диктатор сам да си е подал оставката и да е тръгнал доброволно към затвора, за да пуши там кожени пури и да гълта хайвера на малцинствата. Но явно народеца на това се надява.
  • 216 и какво като се върне

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Брадвата":

    И какво? Ако на глас, без лоша умисъл изречеш на публично място думите каскет или тиква - 10 години затвор строг режим. За разпространение на антидържавни вицове.
  • 217 Плазмодия лесничей

    2 7 Отговор
    Какво ще направи Тиквун, ще вкара 200-300 000 души в затворите ли?
  • 218 Онуй Светиня Му

    6 0 Отговор
    Журналя-мисирки, що не питате протестърите за съществените неща? Като вземете властта, ще спирате ли Потока? Ще ратифицирате ли Станбулската? Ще дадете ли карт-бланш на щатски военноморски бази по крайбрежието? Ами това питайте! Ще питате дръжки! Тези въпроси са в графата бият през пръстите!
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Шефът на Генкоронавирусщаба

    2 3 Отговор
    Необходим е спешен Консилиум на най-добрите световни психиатри!ТОЯ тотално изключи от реалността!
  • 221 имам някакво странно усещане че

    2 6 Отговор
    Неадекватността на действията на репресивния апарат на режима на пожарникаря /ако се случат/ ще активизира разни радикални елементи, и всички, които не са доволни от тези репресии, един ден ще търсят начин, тъпкано да си го върнат на управляващите.
  • 222 дочуто снощи на протеста

    3 3 Отговор
    Ще направим триъгълника на властта пешеходна зона, а една улица ще преименуваме.. Сети се коя е тя и какво име ще носи! :D
  • 223 АзАз

    9 4 Отговор
    Нещо сте се объркали. Народът не иска оставки и предсрочни избори, Само неколцина протеституиращи безработни на паветата в София.
  • 224 Dart Mol

    2 6 Отговор
    Лъсна цялата управленска немощ и мутренско- ченгеджийски похвати на Тулупио и ОФ патриотите. Започнаха и постановките- Маджо, анти- подписки и като за начало фалцетно писукане- Радев, оставка. Не смеят- още им тегне решението на Конституционния Съд от поредното своеволие на Каскета.
  • 225 чекмедже 2

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Страничен":

    А кюлчета фейк ли е..? а къща у Барселона..а 700млн.лв. подарени на Божков..а калинки в управлението на всички нива..които се превърнали в кърлежи смучещи кръвта на народа...

    Коментиран от #237

  • 226 Аз съм №1

    8 2 Отговор
    ВЕДНАГА АРЕСТ на ПроРуския Резидент Радев и целия му СКС-Страхо-панически Конспиративен Съвет, подкрепени от Бабикян, Хаджигенов, Минеков, Божков, Манолова, Трифонов, Иванов ... и др. ТЕ СА ПОДБУДИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ МЕТЕЖ СРЕЩУ ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА!
  • 227 СЪДИЯ

    8 0 Отговор
    Рая безмозъчна, забравихте ли, че преди десетина дни беше публикуван телефонен разговор, в който собственикът на Frognews Огнян Стефанов иска и получава съвети /вероятно не само/ от Васил Божков? И този го играе безпристрастен обективен журналист! Не си ли задавате въпроса защо всички, уж успели бизнесмени, шоумени, адвокати, скулптури, PR-и, артисти, журналисти... в крайна сметка все се стремят да се докопат до обществени поръчки и високи политически постове? Спомнете си обещанията на Иван Костов, на Царя, на Станишев, на Бойко Борисов, спомнете си тези лица и антуража около тях с какво имуществено състояние влязоха във властта и с какво излязоха. Сегашните "водачи" не са по-различни. /Не съм фен на ГЕРБ, не съм против протестите, но съм против протестите, правени по този начин от неосъзнати и безидейни студенти във ваканция и безработни без семейства./
  • 228 Аз съм №1

    10 2 Отговор
    Борисов иска оставката на Румен Радев!
    И АЗ Я ИСКАМ НО ИСКАМ И ВЕДНАГА АРЕСТ на ПроРуския Резидент Радев и целия му СКС-Страхо-панически Конспиративен Съвет, подкрепени от Бабикян, Хаджигенов, Минеков, Божков, Манолова, Трифонов, Иванов ... и др. ТЕ СА ПОДБУДИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ МЕТЕЖ СРЕЩУ ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА!
  • 229 Патриот

    9 1 Отговор
    Браво, Бойко! Разгони тази социалистическа сволоч! Огладняли са и искат отново да крадат. Оплакват се, яе ги репресирали - отнели им привилегиите. Номенклатурата и президентът социалист - на Бунището на Историята.
  • 230 волен сидеров

    4 3 Отговор
    БОЙКО ИЗЛЕЗ НА ПРОТЕСТ И ИСКАЙ МУ ОСТАВКАТА,КУПИ СИ ПАЛАТКА -БИРА АЗ ЩЕ ТИ НОСЯ
  • 231 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #190 от "Разум":

    Има избори не протести там се решава.
  • 232 кикирикиии

    9 0 Отговор
    Абе къде е батко - Радко.

    Коментиран от #239

  • 233 Аз съм №1

    8 0 Отговор

    До коментар #196 от "Гневен":

    Ало-у-у-у, "85-те процента" - ЗАЩО НЕ ВИ ВИДЯХ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕД УРНИТЕ? Те "палатките" не са урни - ходете на избори не "за гъби"! Ако искате нещо - ВСИЧКИ ПРЕЗ МАРТ ПРЕД УРНИТЕ - не в "палатките", или "за гъби"! Защото само "гъби" ще ви останат - да ви е сладко! Батю ви Черепчо нищо друго няма да ви сложи на софрата ...
  • 234 На Инджова отдавна

    9 1 Отговор

    До коментар #88 от "ммм":

    и знаем за проблемите с алкохола, а Хр. Иванов с пиарските акцийки около сараи те на Доган няма защо да го коментирам. Харизмата му е като на умрял плъх.Ако не си записваше самовлюбено размислите и мечтите по площадите нямаше как да стане "жертва". Дали е било постановка или не може само да се гадае. Но все някой стои финансово зад този доста невзрачен човечец.Сексуалната му ориентация малко ме вълнува...
  • 235 ,лъчо

    1 8 Отговор

    До коментар #18 от "1456":

    Кой е Борисов тиквата,Борисов простака, че ще иска оставката на президента, който е избран с толкова много гласове от народа.Пригласят на боко тиквата и това дебело прасе Александър Йорданов, и пишман юриста Георги Марков. Тия двамата некадърници Ал.Йорданов и Г. Марков, цял живот цицата от държавата и са на държавна хранилка. Това недоразумение Марков е един некадърник и гледа, само как да се задържи власта до края, за да цица още от държавата. Това некадърно чучело някой го е излъгал, че може да бъде политик. Той трябва заедно с останалата шайка на управление- Борисов и есие да носи отговорност за съсипването на държавата!Оставка на Борисов и цялата мафия! Повече ГЕРБ никога да се не допускат в Парламента!
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 С кюлчета по ушите спя

    1 2 Отговор

    До коментар #225 от "чекмедже 2":

    За разкош..., ама верно ли
  • 238 Пепи

    0 8 Отговор
    Лъчо подържам изцяло, това, което си писал! Това е най- некадърното управление от прехода! Борисов и кликата му в затвора, но не само Г. Марков и Ал. Йорданов, но към всички трябва да се прибавят и Валери Симеонов, Каракачанов и Марешки.
    Оставка и затвор!

    Коментиран от #250

  • 239 Оптимист

    4 0 Отговор

    До коментар #232 от "кикирикиии":

    В ДоБай.
  • 240 Byg

    6 0 Отговор
    Фигуранта на решетников и червените маймуни да си ходи. Подписка с 6000 гласа е внесена , хората не го искат оставка
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Стоян

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ":

    Плаща
  • 243 Стоян

    0 0 Отговор

    До коментар #145 от "Поручик Галицин":

    Това е истината! Борбата ще е дълга и изтощителна!
  • 244 Бойко

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ":

    Долу мафията ,ама червената !
  • 245 Анализаторр

    1 2 Отговор
    При Баце няма невъзможни неща! Само не съм сигурен дали шизофренията или тарикатлъкът надделяват. В крайна сметка никой не може да използва всичките тези усвоени средства. Какво му трябва на човек – легло, пържола, чаша вино. А бай Тошо беше и вегетарианец.
  • 246 Мазолът на Мавзол

    1 2 Отговор
    Борисов - пожизнен ПРЕМИЕР-БОГ на България ! А след това , в мавзолей ! Заслужава си го ! Нали ?
  • 247 Яверт

    1 2 Отговор
    Единствените избори със силен мажоритарен елемент в България са президентските. Множеството иска оставка на правителството и Гешев. Тези скалъпени контра искания не са цел на мнозенството в момента. Дори и да подгоните Радев пак ще искаме оставка на правителството и Гешев.
  • 248 Адолф

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Аве Адолф Хайлллл":

    И 2мата вън това е най- доброто.
  • 249 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    Оставка на президента. Съд за метежниците и организаторите на демократично избраното правителство.
  • 250 Ха ха ха ха ха ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #238 от "Пепи":

    Напротив, това е най-успешното правителство на България след прехода. Ние да не сме от вчера?
  • 251 кккккккккккк

    1 0 Отговор
    Кой народ представляват тия 200-300 безделници и няма ли власт, която да ги имете от улиците? До кога ще ги търпим?
  • 252 Грую

    0 0 Отговор
    Е това го могат! Да пъдят! Нали са си пъдари по първоначално образование. Изпъдиха трудоспособната част от населението в чужбина т.е. продължиха по-усърдно от преди с политиката на пъдене. И сега ще пъдят и опозицията. Според мен ще се справят. те са специалисти по пъденето!
  • 253 Грую

    0 0 Отговор
    Е това го могат! Да пъдят! Нали са си пъдари по първоначално образование. Изпъдиха трудоспособната част от населението в чужбина т.е. продължиха по-усърдно от преди с политиката на пъдене. И сега ще пъдят и опозицията. Според мен ще се справят. те са специалисти по пъденето!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове