12 Август, 2020 09:51 24 803 278

АСБ: Кремъл стои зад пуча на Радев

  • радев-
  • румен радев-
  • пуч-
  • мерки-
  • асб

Днес рискът да не се реализира проекта "Турски поток" именно по руския сценарий е основният мотив на Кремъл да организира опит за метеж в България

АСБ: Кремъл стои зад пуча на Радев - 1
Снимка: Архив

Европейските правила са пречка пред амбициите на Русия за продължението на газопровода "Турски поток" у нас, затова Москва организира метеж чрез проруски настроения Румен Радев. Такава позиция изрази Атлантическият съвет на България във връзка с продължаващите повече от месец протести в страната.

"Днес рискът да не се реализира проекта "Турски поток" именно по руския сценарий е основният мотив на Кремъл да организира опит за метеж в България. Целта е не само сваляне на правителството на Бойко Борсов, но преди всичко овладяване на цялата власт чрез проруския президент Румен Радев, пионка в геостратегическата шахматна стратегия на Москва на Балканите.

Съсредоточаване на цялата изпълнителна власт в президента и де факто еднолично управление в полза на геостратегическите интереси на Москва, при разпуснато Народно събрание, представлява много сериозен риск за евроатлантическото бъдеще на България." - подчертават атлантиците в официална декларация.

Пълният текст на декларацията:

През последните месеци става все по-ясно, че газопроводът "Турски поток" през България във вида, в който е замислен, няма да се осъществи. Не само, че в края на годината няма да бъде завършено строителството на частта му, наричана ту "разширение на газопреносната мрежа на България", ту газопровод "Балкански поток", но и когато някога бъде пуснат в експлоатация, Русия няма да може да разполага с повече от 50% от капацитета му, въпреки че е заявила /договорила/ да ползва 90 %. Такива са правилата в Европейския съюз. Европейската комисия няма да направи изключение от тях нито за София, нито за Москва. Освен това, санкциите на Конгреса на САЩ върху газопровода "Турски поток" заплашват да прекратят изцяло руския проект. Така окончателно ще се провалят плановете на Москва да използва България, за да се заобиколи Украйна при транзита ѝ на природен газ за Южна и Централна Европа.

Както и да бъде наричана тази част на газопровода през България, на световните политически лидери е ясно, че това е "Турски поток" и че той не е икономически, а най-вече геополитически проект. Въпросът със строителството на "Турски поток" неизменно стои на вниманието на политическите лидери в Брюксел и Вашингтон, защото чрез него се създава реална опасност за нова военна агресия на Русия срещу Украйна, а това е риск за мира в Европа и света като цяло. Това е геостратегически проект, който е замислен да осигури предимство на реваншистката политика на Кремъл в Европа. Нещо повече - Турски поток е средство, благодарение на което България ще бъде вечно отворената руска "врата на Балканите". Москва така разглежда страната ни и това пряко беше казано от генерал Решетников, на когото Кремъл е поставил задачата да играе ролята на гросмайстор на българската политическа шахматна дъска, като български политици служат като негови пионки.

Днес рискът да не се реализира проекта "Турски поток" именно по руския сценарий е основният мотив на Кремъл да организира опит за метеж в България. Целта е не само сваляне на правителството на Бойко Борсов, но преди всичко овладяване на цялата власт чрез проруския президент Румен Радев, пионка в геостратегическата шахматна стратегия на Москва на Балканите.

Съсредоточаване на цялата изпълнителна власт в президента и де факто еднолично управление в полза на геостратегическите интереси на Москва, при разпуснато Народно събрание, представлява много сериозен риск за евроатлантическото бъдеще на България. Защото най-вероятно кремълският план е едноличната власт на Румен Радев да продължи много по-дълго от три месеца. Затова винаги могат да се намерят вратички в правото, особено когато зад това стои Москва. Кремълските стратези от РИСИ, на който дълги години директор бе разузнавачът генерал Решетников, със сигурност са изчислили всички възможности за управление на България за близо или повече от година време, чрез назначено от Румен Радев служебно правителство. Това може да се случи не само поради възможно неколкократно отлагане на евентуални предсрочни избори заради пандемията от китайския вирус през есента и зимата, но и поради евентуална невъзможност да се сформира стабилно парламентарно мнозинство, което да избере редовно правителство в следващото 45-то Народно събрание. Тогава трябва да се насрочат нови избори за 46-то Народно събрание. През цялото това време на власт ще бъде служебното правителство на Румен Радев. Така може да се стигне и до серия служебни правителства на Радев до края на мандата му през януари 2022 г., включително и по време на президентските избори през есента на 2021 г.

Само по този начин и само чрез такова служебно правителство може да бъде изпълнена целта на Кремъл газопроводът "Турски поток" през България да се изгради и експлоатира по първоначалния му сценарий.

Петата колона на Русия в България е готова да осъществи тази цел с цената на всичко. Включително, ако е необходимо, българското служебно правителство на Румен Радев да поиска да напусне НАТО и ЕС, 23 години след като служебното правителство на президента Петър Стоянов поиска България да стане член.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 175 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    168 18 Отговор
    Аха!

    Коментиран от #131

  • 2 zeus

    552 80 Отговор
    Моля, приберете си АСБ в психиатрията. Нали ЕС разреши проекта, понеже е по техните правила. Проблем сега са САЩ, че ще му налагат санкции.
  • 3 gost

    533 99 Отговор
    Аз пък съм за закриването на този Атлантически съвет , който нищо добро досега не е донесъл за България

    Коментиран от #89

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 да де

    448 56 Отговор
    Явно болните мозъци у нас нямат край.
  • 6 zzzz

    392 70 Отговор
    Това са пълни глупости!

    Коментиран от #248

  • 7 абг

    150 18 Отговор
    Яснооо!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Юююю

    155 366 Отговор
    Импийчмънт за Румен Крадев!!

    Коментиран от #21, #164

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Пачи мисли

    330 60 Отговор
    Много е умен този "атлантически" съвет. Кой ли му е набивал акъл?

    Коментиран от #135

  • 12 Doni Brasko

    316 61 Отговор
    Поредния бълвоч от мисирките на властта. От къде ги намират тия организацийки та даже и популяризират простотиите им.
  • 13 Дон Куран

    113 257 Отговор
    Всичко е абсолютно вярно.

    Коментиран от #48

  • 14 Да бе да

    264 31 Отговор
    Самият Б.Б. реализира руският проект. А те пуч щяли да му организират. Като си слуга на много господари балансът е труден
  • 15 Диамантената ръка

    141 26 Отговор
    Много бързо може да приключи проекта, ако оставят без охрана една нощ тръбите. Плевенските роми с каруците чакат да берат желязо...
  • 16 ⚡ Хрониките на Евразия

    60 155 Отговор
    Турция отказа напълно руски газ .
    Премина на азърбайджански .
    Турският поток празен ще изгние ..

    Коментиран от #31

  • 17 Трън

    237 41 Отговор
    Няма ли психиатри в тази държава. Крайно време е да ги приберат, тези саморасли"атлантици".
  • 18 наблюдател

    101 35 Отговор
    Б.Б и Путин са приятели и заедно работят за Турски поток.
  • 19 Българин

    199 48 Отговор
    Радев ли строи Турски поток?
    Или престъпника Бойко Борисов?

    Коментиран от #138, #143, #171

  • 20 чичо

    64 26 Отговор
    Ще прогледате дори да не искате,дано не е късно.Писах ви-нищо не е спонтанно.

    Коментиран от #96

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Европа

    174 55 Отговор
    ОСТАВКА на корумпираното павителство!
    Предсрочни избори!

    Коментиран от #52

  • 24 ФАЛШИВИ НОВИНИ

    183 56 Отговор
    АБЕ ЗА 31Г.ВСЕ РУСИЯ ВИ ПРЕЧИ ПЪК СТЕ В МАСОНСКИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ИМАТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ БАЗИ НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ОКУПАЦИОННА ОРГАНИЗАЦИЯ НАТО ПЪК РУСИЯ ПРАВИЛА ВСИЧКО АМИ РУСИЯ ЗАЩО НЕ Е В БЪЛГАРИЯ С ВОЙСКИТЕ СИ ?А НАТОВСКИТЕ ОКУПАТОРИ СА ?А ФАШИСТИ ?ВЪРНАХТЕ ФАШИСТКИЯ РЕЖИМ И ИЗПЪЛЗЯХТЕ ОТ ДУПКИТЕ СИ ДА ЛЪЖЕТЕ ВСЕКИДНОВНО ОТ ГНУСНИТЕ СИ ЛЪЖЛИВИ МЕДИИ.ЗАПОМНЕТЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ОВЦЕ КАТО ЗАПАДНЯЦИТЕ БЪЛГАРИТЕ МИСЛЯТ ТАМ ВИ Е ПРОБЛЕМА НА ВАС ЛЪЖАТА КОРОНАТА ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ ПРЕЗ ЗАНИЦИТЕ НА ТАМ ОТИВА !!!

    Коментиран от #146

  • 25 Прав е човека

    138 16 Отговор
    Елена Поптодорова е в този съвет ха ха
  • 26 Петьо Петров

    147 31 Отговор
    Ако не беше тъжно,щеше да е смешно.Явно опорките за другите плащачи на протестите свършиха и сега Русия плаща за протестите:))
    Наистина ли мислите,че сме идиоти? Радев е изказал своята позиция,но това не значи,че контролира гражданските искания за демократични избори. Евроатлантиците да си осиновят Борисов и да не се бъркат в граждански протести.На никой не му пука кой какви зависимости има,всички искаме Държавата си,без влияние на Русия,Германия или САЩ!

    Коментиран от #199, #256

  • 27 Боже опази

    121 14 Отговор
    Тези не признават ли по този начин, че Боко е подлога на Москва?
    Нали той се пъчи с него, настоява на всяка цена да бъде завършен?
    Развежда с джипката всичко живо по тръбите, после Радев бил използван за завършването на потока.
    Хахахахаха

    Коментиран от #97, #181

  • 28 Някой си

    124 24 Отговор
    Нали ви казах вчера, връзвайте по един камък на шията и плувайте из атлантика, атлантици!

    Коментиран от #114

  • 29 другарят

    124 26 Отговор
    Талибаните на фашистка Америка в България отново вият в полза на своите господари! Тези изроди нито един път през тези 30 години, не поставиха българските интереси пред тези на фашистка Америка!
  • 30 Абсурд

    109 20 Отговор
    Тези няма ли кой да ги съди за изкривяване на информацията?
  • 31 Любопитен

    17 61 Отговор

    До коментар #16 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Силата на Сибир проработи ли?Май не?

    Коментиран от #70

  • 32 Спасов

    72 18 Отговор
    Мноо тъпо ве! Никой не ви верува!
  • 33 vmz

    36 97 Отговор
    Основното е, че има ПУЧ организиран от Москва. На Радев мотиви нв мъ трябват. Той е бивш овицер и изпълнява заповеди. Той е "целянина с само лет".
  • 34 Аз съм №1

    42 113 Отговор
    Кремъл организира опит за метеж в България. Целта е не само сваляне на правителството на Бойко Борсов, но преди всичко овладяване на цялата власт чрез ПроРуския президент Румен Радев, пионка в геостратегическата шахматна стратегия на Москва. С президентска република Радев ще е "глината" в ръцете на Путин и Ердоган.
  • 35 АМОН

    102 23 Отговор
    ВЕНЦИ,
    По глупава статия от тази не бях чел скоро.

    Къде намеси радев в руските проекти и тръби?
    Отговарящ за тях е ТИКВАТА с неговите ХЪБОВЕ и въртене ту към САЩ , ту към РУСИЯ.

    КАК СВЪРШВА КУЧЕТО ЛАЕЩО НА ДВЕ ВРАТИ Е ЯСНО.
    ТАКА ЩЕ СВЪРШИ И БОРИСОВ , ПОМЕТЕН НЕ ОТ НАРОДНИЯ ГНЯВ , А ОТ НЯКОЯ ОТ ИЗПЪРЖЕНИТЕ ДВЕ СТРАНИ - САЩ и РУСИЯ.

    ИМА И ОЩЕ НЕЩО КОЕТО Е ВПЕЧАТЛЯВАЩО.
    Когато се говори за "РУСКАТА" Газпром следва да се вземе предвид факта, че над 50% от акционерите на компанията НЕ СА РУСНАЦИ!!

    По същият начин стоятн нещата и с ЛУКОЙЛ в която 67 % от капитала е собственост на ХОЛАНДСКАТА ИНГ ГРУП.

    ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ВЪПРОС ЗА НЯКАКВИ РУСКИ ИЛИ АМЕРИКАНСКИ ИНТЕРЕСИ, а по скоро за интереси на международни консорциуми в които участието е смесено.

    .
  • 36 Николай

    68 21 Отговор
    На мен Радев ми е виновен за това че съм нещастен лузър.
    За всичко е виновен Радев!!!
    Да живее еднокнижния.
  • 37 Питане

    94 9 Отговор
    Може ли списък на Атлантическият съвет на България. Поименно. Да се види кои бивши не реализирани комсомолчета челенуват там отрочета на стари кумуняги. Да видим техните автобиографии като ръководни дейци на дкмс и млади партийни кадри, набутани в Атлантическият съвет на България след 1989 година от бкп защото трябва да има такава организация която да лиже нечии задници от близко, много близко.

    Коментиран от #82

  • 38 смях

    88 16 Отговор
    Леле, леле, докъде я докарахме. Все едно чета статия от 68 година на БКП за вражеските заплахи от Запада и как те искат да разбият светлото ни бъдеще. Същите доводи, същите простотии, същия патос, същите лъжи - само че, обърнати към новия господар.
    Господа, веднъж завинаги си набийте в главите /въпреки че на прост човек акъл не може да се набива !!!/ , че това, как ще се развива България, го решава българския народ. Дали да членува някъде или не, дали да влиза или излиза в дадени съюзи, го решава ТОЙ, негово величество народа, а не Решетников, Кремъл, вие, разни атлантици, чужди държави, техните подлоги и прочие. И не ни обяснявайте повече нищо в стил "БКП каза", защото освен за подигравка, за друго не ставате.
  • 39 Мдкфккфмфмф

    54 9 Отговор
    Тези от Атлантическия съвет, ако ни дадът стотиците милиони от Турски поток, които България ще вземе, нека го закрият, но до тогава да мълчат.
  • 40 Сандо

    65 9 Отговор
    Ненормалници!Слуги и продажници!Тия и майките си ще продадат,не само България.Забранете ги,отнемете им гражданството и ги изгонете от страната,да ходят да целуват чепика на господаря си,и без това е модно.
  • 41 Антисоросоид

    77 16 Отговор
    Радед го избр народа на България за президент а кой е избирал или назначил този измислен съвет, клуб и т. н. ?
  • 42 От целия пасквил

    77 11 Отговор
    на тия "атлантически" антибългарски паразити разбрах че много са загрижени за транзита през Украйна, а не за приходи в бюджета на България. Докога ще търпим нагли соросоидни кърлежи да ни лазят по нервите.
  • 43 Псевдоним

    58 6 Отговор
    Борисов спря минаването на тръбата директно през България, но не можа да откаже на Ердоган/който междувременно се разбра с Путин/. Американците пък въобще не искат тръба и ръчкат кошера чрез всевъзможни лица. И сега Бойко е в цугцванг.
  • 44 Sion

    60 8 Отговор
    Някои хора съвсем ги няма на белият свят.Ама консултирайте се с психолозите навреме бе, дами и господа от Атлантическия съвет или квото е там..
  • 45 Другия с коня

    33 70 Отговор
    Ще ви Светне Кой е Задкулисието и кои са Държавните Изменници както винаги в последните 75 години...Руския цинизъм и безскрупулност нямат аналог...
  • 46 Другия с коня

    22 62 Отговор
    Ще ви Светне Кой е Задкулисието и кои са Държавните Изменници както винаги в последните 75 години...Руския цинизъм и безскрупулност нямат аналог...
  • 47 глас

    56 13 Отговор
    Гладни американски "плювалници", погрознели от злоба. Кой ли ви обръща внимание на вас!
  • 48 Учуден

    62 10 Отговор

    До коментар #13 от "Дон Куран":

    Точно обратното. Нищо не е вярно от написаното. Именно Борисов е гарата за завършване на проекта. И Русия да си реже сама клона? Мноооого слаби опорки, а и тая Русия много яка, бе. Меси се във великата Америка и навсякъде, дето им пасва на някои. От друга страна се плюе как за нищо не ставали... Уточнете се
  • 49 Объркано Атлантиче

    47 6 Отговор
    Абе тия от Атлантическият съвет са забравили да обяснят, кой изкупи газо-преносната мрежа в Украйна, та руснаците да ги заобикалят.
  • 50 народен юмрук

    55 13 Отговор
    мафията в България е пуснала пипалана всякъде и си показва зъбите по всевъзможни начини след като вижда ,че краят им е близо...смешници...вземете си го Бойко Борисов и го направете шеф на НАТО..на Европейски съюз...на ООН...на Луната...където и да е...само да не е в България...
  • 51 Койчо

    51 9 Отговор
    Да бе , то корупция и кражби няма - само руснаци им се привиждат . Европейците продължават да стоят с глава в пясъка и високо вдигнати задни части. Само едно перо им трябва.
  • 52 Додо

    18 4 Отговор

    До коментар #23 от "Европа":

    Кажи кой си да те изберем,та да се рахатясаме.Света вода ненапита?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 gost

    37 5 Отговор
    Ами нали Борисов почна този проект' ' а Сащ са против дори миналия месец заплашиха със санкции. Борисов' играе двойна игра както винаги' работи за Путин' а пред запада се прави чее против тях.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Dssa

    43 7 Отговор
    Тия от атлантическия съвет са луди! Онова чекмедже пим се струва нормално!
  • 57 Мунчо

    35 5 Отговор
    А- ахмаци , Б - боклуци , С - серсеми
  • 58 Spectator

    56 10 Отговор
    Има две антибългарски НПО в България - АСБ и циганския Хелзински комитет. АСБ с предателят Паси, крадливата Елена и фъшагата Сашка Йорданов пък са направо смешни.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 заеничарите

    37 6 Отговор
    АСБ-АХМАЦИ,СЛУГИ,БЕЗРОДНИЦИ!
  • 61 Академик от БАН

    30 54 Отговор
    Така е, но в Москва не прецениха намесата на САЩ, която им заяви, че Турски поток няма да продължи към Западна Европа ако комунистите вземат властта и Кремъл омекна, а Радев замлъкна просто от 1 месец насам и не смее да показва повече женските си юмручета! Рaдeв cтaвa зa прoдaвaч нa ceргия зa гумeнки в турcкoцигaнcки квaртaл близo дo южнaтa ни грaницa прeкрacнo, тaкa чe дa нe ce притecнявa зa бъдeщитe cи прoeкти, aмa хич.Новото блокиране на Ректората е много тъпа постъпка на отровното трио и ме съмнява, че тези шефове на протестите явно се друсат преди важните решения с лулата на мира! Борисов е ''мека Мара'' и няма да разбута катуните, ще подаде оставка защото си мисли, че ще бъде избран пак на изборите, но вече загуби над два милиона гласа от нас софиянци оставайки 30 боклука поставили си табелки на борци за свобода да ни правят на маймуни! Премиер ще застане Симеонов, който е достоен мъж с твърда ръка и ще прекрати протестите само за 1 час, а е твърде възможно повече шествия да не се разрешават освен по тротоарите! Патриотите няма какво да губят и ще играят вабанк, но ако се справят с протестите твърде е вероятно на изборите да са новите ГЕРБ защото ще спечелят сърцата на над 2 милиона софиянци! Във всички случаи протестиращите ще имат силни главоболия скоро!
  • 62 Зад лъжата

    73 13 Отговор
    Зад лъжата "Кремъл да организира опит за метеж в България" стоят нищожествата Ал.Йорданов и Евгений Михайлов. Нищо чудно политическия лъжец и фалшификатор Евгений да извади и някоя "танкова касета", която да озвучи "превземането на МС и ареста на мутрите от народа"! Срамувам се от такива индивиди Сашо Дебелия и Геня Танкиста! Сашо Дебелия и без това като 68г. евродепутат много скъпо струва на бюджета на България. Основната заплата на един евродепутат е 8757 евро, пенсията - 1500 евро! Отделно към заплатата, за участие във всяко заседание на ЕП или на комисия, евродепутатът взема по 320 евро дневни. Така заплатата му може да достигне до 11 - 12 хил. евро месечно, ако ходи редовно на работа. Може да получава до 25 хил. евро на месец и за сътрудници. Навършилия 68-години Ал.Йорданов, ако изкара пълен мандат от 5 години, той ще получава и допълнителна пенсия до 1500 евро, която не е обвързана с тази пенсия, която взема сега в България. Жалко, че ние българите, които дори няма да можем да се пенсионираме , но ще плащаме на такъв тулуп, когото всички мразим! Но това е дело отново на Тиквата! Оставка!

    Коментиран от #77, #152

  • 63 Коко

    44 8 Отговор
    Тези атлантици, това са предателите на БЪЛГАРИЯ, да заминават отвъд атлантика
  • 64 Алфа Вълкът

    23 11 Отговор
    Румен Радев си изпълни нарежданията от САЩ. Русия да я е направила изявление за протеста, който Радев оглави, а САЩ подкрепиха? На другия ден Херо Мустафа при Бойко. Бойко и клекна, после играят театър Радев напуска военното обучение за среща с Мустафата. Мустафата отрича, че Радев е ходил при нея - аууу Радев е интригигант играе срещу САЩ. Да ама не, Радев играе за САЩ. От тези избори спечели партията на Христо Иванов, дето не ѝ знам името, спечели Славчо. ДПС се консолидира, ГЕРБ остава първа политическа сила, ОП които са мразени от САЩ и Израел се топят наполовина. А, БСП партията на Радев спечели ли нещо, да не се окажат и след ДПС след изборите? Сега Бойко пак ще се коалира със соросоидите, и от тези протести следват две неща повече американско влияние в България, по-лоши взаимоотношения с Русия!

    Коментиран от #119

  • 65 Объркано Атлантиче

    39 6 Отговор
    Абе тия от Атлантическият съвет са забравили да обяснят, кой изкупи газ-преносната мрежа в Украта, та руснаците да ги заобикалят.
  • 66 1031

    43 11 Отговор
    Дааа, Радев е руски шпионин и за това искаше да купим Грипени. Даа, всички знаят, че Швеция е в Русия, а СААБ е чисто-путиноска фирма. Основал я е като бебе и я управлява дистанционно.
    А, "турски поток" го започна Бойко, ако не помните. И по тоя повод му дърпаха ушаците новите братя от САЩ.
    Изобщо, кой е назначил тоя атлантически съюз, кой им плаща, с какви пари?!
  • 67 Иван

    27 11 Отговор
    На подобните на тези показен урок изнесе Лукашенко. За 3 вечера ги размаза. Това заслужават и тук, но няма кой да го направи. Тая проамериканска паплач това заслужава.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Аз съм №1

    22 24 Отговор
    ... Русия "плаща" за протестите чрез парите на Черепа, когото пази при шейховете, на които продава оръжие. Също "плаща" и със логистиката и "опорките" на Петата си колона у нас ... всеки от Радев ... до Йоло Денев, през СКС-Стархопаническия Конспиративен Съвет, "отровното трио" на БабиНкян, Мая-МАнияТая, Слави-Тр.УП, Сашо-Апашо, Ицо-Плажа и АлтънТАНАСОВ, всичките са се облажили и сега са чучнали на площадите чакат постове в "новата" Държава която Москва ни крои ... за съжаление "Има такъв народ" дето им вярва на празните приказки и "лапа мухите", докато те дебелеят ...
    ЗАТОВА НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ МАРТ - ВСИЧКИ ПРЕД УРНИТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ДА ИЗМЕТЕМ РУСКАТА "ПЕТА КОЛОНА" И СПОМЕНАТИТЕ ИМ ВЕЧЕ АГЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ - С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ ЗА СИБИР!
  • 70 ⚡ Хрониките на Евразия

    10 22 Отговор

    До коментар #31 от "Любопитен":

    Силата на Сибир била в ремонт 😂
    Но сега поне новата руска ваксина от короновируса , могат да я подават към Европа по празните тръби на Турският и Северен поток 😂
  • 71 ОТАН

    11 4 Отговор
    -`мутан` айдее..Не е ваша работа ....
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 протестиращ

    32 10 Отговор
    Сега руснаците са ни виновни,че мутра спи до зл.кюлчета и милиони евра , може би и милиарди,че Караянчева е тъпа Кърджалийска п...,.че Мишо бирата,че суджук гейт,апартамент гейт,барселона гейт,всички мутрета строят не къщи а хотели и палати,с нашите,откраднати пари.Да изброявам,няма смисъл.Мутрите хвърлиха анцузите и сега са в костюми! Доло мутрите! !Да почстим държавицата

    Коментиран от #109, #251

  • 74 лицемерие

    32 4 Отговор
    да питам асб корупцията в България дали е ценност и защо брюксел се прави на две и половина за ставащото тук?

    Коментиран от #104

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 е сега

    31 11 Отговор
    Румен Радев е натовски генерал завършил в САЩ, а бойка борисова е дс заклето комуне. Кой от двамата е с проруски интереси?? Такъв тип новини не ни минават вече.

    Коментиран от #117, #182, #266

  • 77 Червен Колю

    11 15 Отговор

    До коментар #62 от "Зад лъжата":

    А колко получава любимият ти Мунчо на месец от "блатото" ? 12 000 заплата + 1200 пенсия. И всичко , като храна и притиета му се носят от слугите му!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ПСР

    31 6 Отговор
    Времето е много топло.Слънчасването предоволно е обхванало членовете на АСБ.Такива лъжи и манипулации наскоро не бях чел.
    Вашингтон е основен противник на "Турски поток".По това направление,от Румен Радев,нищо не зависи.Той не е Изпълнителна Власт.
    Не знам,как тези хорица,не ги е срам и грях.
    Млади българипротестират против олигархията,корупцията,липсата на адекватна съдебна система.Тези,бивши"седесари",се опълчват с безумни тези срещу тях.....без думи.Боко ли браните на амбразурата?!
  • 80 Перо

    23 7 Отговор
    Платени сороспийски и анти-български уйдурми. Време е оня с анти-Православната издънка да си ходи в Мароко. Дреме ми за чужди геополитически интереси. БГ вече загуби стотици милиони евра от транзита на газ. Не криите главния виновник за спирането на газопровода към Централна Европа,казва се Тиквун.
  • 81 Адвокат

    23 6 Отговор
    ОФФФ омръзна ми вече да чета глупости на болни от разстройстов на съзнанието хора. Моля, стига с тези руски и проруски настроения, абе не разбирате ли и/или не допуската ли че има и хора които обичат, тази наша родина ...

    Коментиран от #99

  • 82 Тук

    9 6 Отговор

    До коментар #37 от "Питане":

    Казвам името само на един, пък вие си помислете под чие давление е написана тази позиция! Александър Йорданов! Има още едно интересно име- Велислав Минеков
  • 83 Петър

    13 8 Отговор
    На калпава ракета,космоса крив...драскачи!
  • 84 Евстати

    25 9 Отговор
    По-голяма глупост не съм чел в последно време! Явно списващия е много наясно с нещата и има контакт със звездите... Този текст е поредно доказателство, че простотията не ходи по горите!
  • 85 България ЕС НАТО

    16 32 Отговор
    Импийчмънт и Затвор на МЕТЕЖНИКА Радеф
  • 86 Боже Боже Боже

    25 5 Отговор
    хаххаахаххаа зад пуча стоят тоалетните на Борисов в София , един клозет струва над 100 000 лева , а магистралите ,не само са некачествени , а са и на 3 пъти по-голяма цена. Има си личен главен прокурор........пуч бе , от Руското царство , дори и Монголия и Северна Каледония вземат участие....противопоставя им се Мутрокомунистическото царство и шиШивото княжество на тези метежници......
  • 87 СКОРПИОН

    26 9 Отговор
    АТЛАНТИЧЕСКИЯ СЪЮЗ е враг на БЪЛГАРИЯ а там е и ЛЕНЧЕТО с кремчето което открадна от аерогара ВАРШАВА
  • 88 гражданин

    17 5 Отговор
    за такова съчинение, без идея, теза и аргументи, учителката ми поставяше двойка в ученическите години

    Коментиран от #162

  • 89 Оставка

    17 4 Отговор

    До коментар #3 от "gost":

    ами братле по техните критерии и ти си метежник! Смях! ОСТАВКА!
  • 90 Добри

    12 2 Отговор
    ВСИЧКИ ИГРАЯТ ЗА РУСНАЦИТЕ. И БПЙКО И РАДЕВ И ДРИГИТЕ ПАРТИИ С ТЕЛЕВИЗИИТЕ. А ГЛУПАЦИТЕ СТЕ ВИЕ. ТЕЗИ ОТ ЗАПАД ОТДАВНА СЕ СЪЮЗИХА С БИВШИ КОМУНИСТИ И ДЕЦАТА ИМ ТУК. ИНТЕРЕСУВА ГИ САМО РАБОТНА РЪКА, МОЗЪЦИ И НАИ ВЕЧЕ ТРАФИК ОТ КОЙТО СЕ ХРА ЯТ И ТЕХНИТЕ ПАРТИИ.
  • 91 то бива бива ама

    11 5 Отговор
    Аман от тъпотата ви . Разбрахте ли !

    Коментиран от #121

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 гост55

    16 4 Отговор
    Болни мозъци...
    Защо не си сложат имената?
  • 95 Бесен Язовец

    19 7 Отговор
    Това НПО - АСБ трябва да бъде раследвано за шпионаж и лобизъм!
  • 96 Как да е СПОнтанно

    8 2 Отговор

    До коментар #20 от "чичо":

    Толкова дръзки, означава че имат гръб...., а иначе има и спонтанни заради ковид-кризата
  • 97 Как се се използва като % влияние

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "Боже опази":

    А не кой го строи.Не можеш да четеш текст с РАЗБиране
  • 98 Червен Колю

    22 19 Отговор
    Това е остинската причина за протестите! Участниците знаят един- два втълпени и подхвърлени им лозунги "мафия" 'Оставка" .Но като всяка тълпа се водят по течението и не се замислят КАКВА Е ПРИЧИНАТА да са по улиците! Заплатите сега са три пъти по високи от когато на власт беше БСП! . По онова време майките на деца с увреждания не получаваха нищо. Сега им дадоха допълители 910 лева. Безработицата е под 10 %.. Всяка година има увеличение на пенсийте. НО ТЕ СВИКНАХА С ХУБАВОТО И СМЯТАТ ЧЕ ИМ Е ПРАВО! Забравиха хиперинфлацията на БСП- управлението. А 50 % от протестиращите даже не са били родени по онова време ! Не са и много интелигентните в протеста. Доста маргинали са се присъединили заради безплатната бира и сандвичи. И за стоте лева на ден! Но не подозират ВИСОКАТА ЦЕНА, КОЯТО ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАТИМ!!! Не е за пръв път, когато български министър председател ядосва Русия, отказвайки да е покорен слуга ! И заплаща с живота си!

    Коментиран от #111, #165

  • 99 Колко да я обичат

    4 9 Отговор

    До коментар #81 от "Адвокат":

    Като са на запад, а искат да ни управляват от МАСКВА
  • 100 nаско

    11 9 Отговор
    В този Атлантически орган не е ли член и проф. Минеков?Не ,че е нещо лошо да си в един съвет с Елена Поптодорова и Александър Йорданов,че и С.оломонПаси,ама да се знае де накъде им сочат прашките.
  • 101 ха ха ха

    21 16 Отговор
    Току що вдигнахте акциите на Президента Радев с 2000%!
  • 102 Перо

    12 3 Отговор
    В САЩ имаше скандал и разследване за участието на сина на Джоузеф Байдън в украинската газопреносна мрежа,газа по която беше спрян от руснаците.
  • 103 Баровеца-СФ

    18 14 Отговор
    Незнам за какъв про-руски метеж говорят теаи,ама реално да им кажа причините поради които Аз не одобрявам правителството : Увеличаване на цени на стоки от първа необходимост;; Увеличаване на данъци и налози ; Мизерна пенсия от 130 евро НЕТО месечно ; Мизерна заплата от 280 евро Нето месечно; Липсата на държавна и правна защита към работника /синдикати???/ ; Откраднати имоти и съд който в последствие работи за крадците и измамниците ; и т.н...! Е това в Мен Българинът в моята родина про-руско ли е !!!!???

    Коментиран от #105

  • 104 Корупцията

    6 6 Отговор

    До коментар #74 от "лицемерие":

    Е СУБЕКТИВНО усещане...нещо недоволни /не може все друг да ни е виновен
  • 105 Преди 10г как беше, май по-зле

    14 8 Отговор

    До коментар #103 от "Баровеца-СФ":

    Грабежа беше доста преди това или паметта ви е къса или така ви изнася

    Коментиран от #115

  • 106 шъ ви се епм

    12 6 Отговор
    Според утрепляците , тъпи , зависими , кухи , прости , всяко национално отговорно нещо е про руско , защото са свикнали да са зависими и продажни , защото нямат нищо в себе си , освен да предават националното. ''Атлантическият съвет'' това на Цецу Кауна ли беше , че вече ги обърквам тези атлантици .
  • 107 точно

    11 8 Отговор

    До коментар #93 от "ОСТАВКА НА МУТРИТЕ":

    Всичко което си написал е много точно. Един лайк на твоя пост не беше достатъчен според мен и затова те подкрепям с коментар.
    Да допълня също, че всички от гроб се разпознават по абсолютно малоумните и неадекватни физиономии. Това и да искат не могат да го скрият!!
  • 108 Гост

    18 9 Отговор
    Разните му атлантици, на бюджет към всъвъзможни НПО-та от 9 кладенци вода ще докарат, да ни убедят, че лично някой от Кремъл е поставил кюлчета, Евро и пистолет в чекмеджето на еднокнижния! Слабо, другари бивши комсомолци! Дайте друга Опорна точка!
  • 109 Спи на картинката постановка

    2 3 Отговор

    До коментар #73 от "протестиращ":

    То си трябва подготовка
  • 110 кака ти

    11 3 Отговор
    Вече разпознаваме ментетата още по заглавието.
  • 111 Не са втълпени драги ми

    14 9 Отговор

    До коментар #98 от "Червен Колю":

    Кольо. Що не отидеш на сайта на Евростат да ни видиш къде сме по показатели. Всеки месец по някой скандал, подпорна стена с асансьор, небостъргачи, чекмеджета с пачки ама иначе втълпени били.
  • 112 Импийчмънт

    13 17 Отговор
    Болшевиците ибрикчии в България нямат никакъв шанс поне си показаха мутрите по площадите да ги знаем
  • 113 ииииииииии

    13 11 Отговор
    Великият им ляв коментатор Вацев го каза това още преди два месеца.
    Че в България ще стане пуч ако Борисов не изпълни руските претенции.
    Самият Борисов го каза 2-3 дена още в началото на протестите.
    Ама нали народът е 80% ов те слушат мутрата Божков и Румен Рублата.
    Четете, бе четете!
  • 114 А ти у МАСКВА рязкай, по сме милостиви

    6 8 Отговор

    До коментар #28 от "Някой си":

    По човеци от тия с родени с петолъчка на челото
  • 115 Баровеца-СФ

    3 5 Отговор

    До коментар #105 от "Преди 10г как беше, май по-зле":

    Дааа грабежа е много години на приливи и отливи, но не спира ,а обоснованото от Мен е сегашно ,и не ми изнася ,защото не съм мазохист и съм човек грабен и експлоатиран в своята държана и от нея😆

    Коментиран от #118

  • 116 Стамат

    16 9 Отговор
    Тези са отчаяни .То бива глупости .Само Тиквата и Роско плевнята могат да напънат още по големи и миризливи л.... Чухме и другия велик мислител бръмбарчето от ДС агент Николай или Георги Марков беше. Седмицата е в средата .Чакаме. А и Тиквата нещо щял да ни успокоява тия дни. Ще е весело.
  • 117 Дедо поп рекъл:Не ме слушай какво пея,

    8 1 Отговор

    До коментар #76 от "е сега":

    А какви ги върша.По делата им ги познаваме кой какъв е. Така че, не си прав
  • 118 Да не я докарат още по-зле

    4 2 Отговор

    До коментар #115 от "Баровеца-СФ":

    Знаем ги всичките до тук. НА принципа По-малкото зло съм
  • 119 Мда, нещо не ми се връзваше

    7 4 Отговор

    До коментар #64 от "Алфа Вълкът":

    Тая Мустафа кво ги играеше в началото, не ми е нещо ясно и санкциите за строежа на потока-турски, балкански ли
  • 120 Ха ха ха ха ха

    13 7 Отговор
    Атлантическия съвет на България са вдигнали температура. Та, нали Борисов прекарва този поток и точно за него соросоидите искат да го свалят от власт. Че видите ли, казват протестантите, Борисов реализирал руските проекти и лепел на тях Европейското знаме.
  • 121 Панимаем

    0 5 Отговор

    До коментар #91 от "то бива бива ама":

    Че как да не панимаем
  • 122 Eeeeee

    11 11 Отговор
    Радев в обучаван в САЩ не в Русия.Така че вървете се оплаквайте на Тръмп.

    Коментиран от #144

  • 123 (виж фрог)

    2 1 Отговор
    Димитър Димитров
    кадрови офицер от РУ-ГЩ, Разузнавателно управление на Генералния щаб,
    отдел "Нелегално разузнаване"
    01.09.1978г.-01.09.1993г
  • 124 Козяците са терористи

    16 9 Отговор
    Ти продължават да бръщолевят обсолютни глупости, все Путин и Русия им виновна. Пфуу гнусна атлантическа сган
  • 125 Чата

    14 11 Отговор
    Пуча на Радев или пуча срещу Радев! Не виждам логика, след като Радев явно симпатизира на ДБ, а тях никой поне малко информиран не може да ги обвини в любов към Русия и руския прокурор Грешев! И нали Бойко се хвали, че прави тръбата! Не Радев ходи в Турция да се хили нивменяемо и да върти крана с Ердо, Путин и Вучич...!

    Коментиран от #151

  • 126 Смешници

    18 12 Отговор
    Каквото и да стане някъде все Русия е виновна,а тукашните мутри се чудят по какъв начин да свържат веднага и Радев защото им е много неприятно когато някой им казва истината в очите !
  • 127 Ааааааааааъ

    17 6 Отговор
    Май се опитват да ни направят на по-тъпи отколкото сме... Само преди месец Томислав Дончев обясни по телевизията, че правителството строи тръбата с ускорени темпове, въпреки заплахите за санкции на Краварите. В резултат беше активиран Хр. Иванов, сега активират и тези "атлантици". Платени отвън грантаджии, за които интересите на България не съществуват, загрижили се, че газопреносната мрежа ще заобикаля Украйна...
  • 128 565

    13 12 Отговор
    ОСТАВКА!
    ОСТАВКА!
    ОСТАВКА!
    ОСТАВКА!
    ОСТАВКА!
    ОСТАВКА!

    Коментиран от #154

  • 129 нов почин

    10 7 Отговор
    Събирайте капачки драги и не мислете много. Така по-бързо ще изплатите еднобидонните самолетите . Започнат е и нов почин в Балчик, събират фасове, може би за двете стари норвежки подводници, които Бойко и мафия ще ви закупят преди да паднат от власт.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 ФАКТ

    9 7 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Да това е по-мащабната "картинка" но за съжаление не са много интелигентните хора в БГ които могат да я видят и осмислят ...

    Коментиран от #161

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Gen Gurko

    5 4 Отговор
    Абе нали Доган беше човек на Кремъл бре, кретени?
  • 134 Туиг

    12 2 Отговор
    Пълни глупости.Този дето го е драскал това е за 4ти киломерър.
  • 135 минчо

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Пачи мисли":

    бат бойко с 200
  • 136 8357

    16 4 Отговор
    По-тъпа и неадекватна декларация и съответно статия не съм виждал.
    Трябва психиатър!

    Коментиран от #155

  • 137 ккккккк

    4 2 Отговор
    Чи ко муй на Боко и парламента???
    Я Теменужката от 2017 пътечка до Кремъл утъпка.
  • 138 старото

    14 17 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    престъпника Радев НИЩО не строи-той гледа само далаверата си под погледа на руския генерал Решетников-който всъщност НАЗНАЧИ Радев на този пост.Спомнете си как Кора ментата заведе този измислен наш генерал при руския генерал Решетников ДА ОДОБРИ РАДЕВ ЗА БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ-ЕГА ТИ РЕЗИЛА

    Коментиран от #277

  • 139 ОООО

    9 5 Отговор
    Нали правите връзка между атлантическия съвет, цар соломон ... паси, шалом и потъналата атлантида.
  • 140 Бай Мънгал

    8 6 Отговор
    Мен тези геополитики второстепенно ме интересуват! Ясно е, че не можем да се отървем от лапите на големите хищници! Но, можем да настояваме пред тях поне да поставят начело на даржавата по прилични хора! Ясно, че тях ги устройват простоглави продажни нарциси, но все пак малко от малко за му прилича! Нещо като Мицотакис да измъкнат от провинцията ли ще е, от Лондон ли, от царската фамилия ли, нещо по аристократично! Дори Поптодорова е по подходяща от едни тикви и калинки! Малко крем-карамел!
  • 141 Кarosel

    15 14 Отговор
    Клепоухят невален е най - голямото зло което можеше да сполети България! Нито един държавен глава не би си позволил да нарече други власти на собствената си държава мафия и да призове открито към гражданско неподчинение. Импийчмънт на Радев!
  • 142 Чичо

    15 4 Отговор

    До коментар #93 от "ОСТАВКА НА МУТРИТЕ":

    Не всичко в България е фалшиво, колега! Например - корупцията, бедността и простотията на управляващите си е 100% истина!
  • 143 старото

    8 5 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Радев ,ли строи турски поток -хахахаха този некадърен престъпник не езабивал гвоздей през живота си !!!
  • 144 ИМПИЙЧМЪНТ

    15 18 Отговор

    До коментар #122 от "Eeeeee":

    През целия си дълъг курс Радев е обучаван на руски МИГ, а това че е специализирал 9 месеца в САЩ по никакъв начин не го прави атлантик , което и с действията си показва, така че ИМПИЙЧМЪНТ за Резидента на Русия в България посочен и избран от генерал Решетников ...!!!

    Коментиран от #159

  • 145 hh88

    16 11 Отговор
    Подполковник Румен Георгиев Радев се дипломира през юни 2003 година с академично отличие като магистър "Стратегически проучвания" след 44-седмично обучение във Военновъздушния колеж "Максуел" в Алабама. Това пише в дипломата на държавния глава от американското военно училище, подписана от генерал-майор Бентли Рейбърн, с която Дарик разполага.

    Радев завършва като № 1 сред чуждестранните студенти и № 13 сред всички общо 260 обучаващи се.

    Наскоро в поредния изтекъл запис глас, силно наподобяващ този на премиера Бойко Борисов, определя президента Румен Радев като "прост летец".

    "Румен Радев е бъдещ стратегически лидер, воин от ХХI век, готов да печели и да въздейства на стратегическо ниво", пише в дипломата на българския държавен глава, издадена от Военновъздушния колеж " Максуел" в САЩ.

    В периода юли 2002 - юни 2003 година настоящият български президент завършва успешно във военновъздушния американски колеж десетмесечен курс по "Стратегия, доктрина и военновъздушни сили", "Въоръжена борба", "Проучвания по международна сигурност" и "Лидерство и етика", които развиват умения за критичен анализ и стратегическо мислене, става ясно от документа.

    По време на учебната програма Радев е избран да ръководи тренировъчния Военновъздушен оперативен център, където също показва отлични резултати, пише още в дипломата.

    По-рано през 1992 година в същото учебно заведение Румен Радев завършва ескадрилен офицерски курс. Името му е изписано в Алеята на славата

    Коментиран от #157, #187, #245, #271

  • 146 чичо

    10 3 Отговор

    До коментар #24 от "ФАЛШИВИ НОВИНИ":

    Ей фалшивия,на практика руските войски бяха тук близо 40 години.

    Коментиран от #153

  • 147 нормален

    7 4 Отговор
    пълни глупости
    болни мозъци
  • 148 Анелия Ганчева

    14 10 Отговор
    Вън русоробите , Радев ,Манолова ,БСП , мутрите , чалгарите, Отровното трио , Доган ,Пеевски , Библиотекарите ,ДСтата . Искат пак да ни вкарат във въшкарската евразийска система . Долу пуча и пучистите. Свобода и демокрация за българите.

    Коментиран от #150

  • 149 Сойка Присмехулка

    7 5 Отговор
    Чак сега разбрах какво е АСБ и ми се изясниха веднага. Може би Радев е командван от извънземен разум, а?
  • 150 Комшията

    3 1 Отговор

    До коментар #148 от "Анелия Ганчева":

    Откога се пишеш с женско име! Да не си направил опетация за смяна на пола и аз да не съм разбрал?
  • 151 старото

    15 11 Отговор

    До коментар #125 от "Чата":

    недей писа глупости - Това мекере Радев е български президент???? назначен от руския генерал Решетников-и какво му е булгарското на това мекере Радев след като е НАЗНАЧЕН за президент на България от руски генерал-ГОЛЯМ РЕЗИЛ!!! Ега ти!!!

    Коментиран от #172, #174

  • 152 Оставка

    11 11 Отговор

    До коментар #62 от "Зад лъжата":

    Оставка на Радев!

    Коментиран от #209

  • 153 чичо

    4 3 Отговор

    До коментар #146 от "чичо":

    Винаги след такива данни за Радев питам-и какво от това.На тебе освен национална катастрофа,какво ти донесе?Наскоро ви предложих един готвач,с 8 езика и 4 дипломи.И понеже го познавам,поне гладни няма да ви остави.
  • 154 На кой оставка

    3 0 Отговор

    До коментар #128 от "565":

    На кой, на кой

    Коментиран от #156

  • 155 Неееее

    13 8 Отговор

    До коментар #136 от "8357":

    Оставка трябва.
    На Радев и кохорти те му!
  • 156 На Радев

    10 8 Отговор

    До коментар #154 от "На кой оставка":

    На Радев разбира се
  • 157 старото

    13 7 Отговор

    До коментар #145 от "hh88":

    ха и с какво е допринесъл за България това продажно проруско МЕКЕРЕ ????
  • 158 Незадоволена

    7 3 Отговор
    Ирландска пастирка иска да се набучи на голяма руска ракета. Ех този АСБ нямат си п..ки да си играят и хоп като изскочи големия - О, вопли на радост!!!
  • 159 Точно

    5 3 Отговор

    До коментар #144 от "ИМПИЙЧМЪНТ":

    Какви ги бръщолевят, то си е ясно по действията какъв е-нининчо/бсп
  • 160 Предлагам

    14 12 Отговор
    Преди време имаше едни кадри, на които Радев правеше коремни, май бяха две, щото повече не можеше, но не това е важно.
    Сега предлагам, да отиде на Орлов мост при катунарите, да пие с тях 2-3 бири, после с вдигнат юмрук да им дръпне една реч, а после да по играе волейбол с хлапетиите, дето не знаят какво правят там, а накрая да направи и 10 лицеви опори, че Канна Рачева да ги отрази в Бтв като 100.

    Коментиран от #170

  • 161 Ами, то човек вярва На тока, което иска

    11 14 Отговор

    До коментар #131 от "ФАКТ":

    На тия с червена петолъчка каквото и да им обясняваш, няма смисъл..., искат живот без да полагат усилия...към днешна дата:да разпределят...затова искат власт, на всяка цена вкл. с кръв...затова се бутат пи кръстовища и се навират като не им се обръща внимание

    Коментиран от #167

  • 162 Хмм

    1 0 Отговор

    До коментар #88 от "гражданин":

    То и сега не си дръпна кой знае колко!
    Трябвало е и да те остави да повтаря!
  • 163 Анонимен

    8 8 Отговор
    Дрън,дрън.Пиарите на Борисов това ли измислиха сега?Бая са тъпички.
  • 164 В основата на

    10 4 Отговор

    До коментар #9 от "Юююю":

    подобно желание са две неща: завист и простащина. И двете са демонстрирани с пълна сила от Вожда и усвоени от подчинените му.

    Коментиран от #175

  • 165 Мазни пачки евро

    9 5 Отговор

    До коментар #98 от "Червен Колю":

    говориш глупости , не те ли притеснява фактът , че обществените поръчки на герб са тотално откачени като цени?! Един молив , който струва 11 стотинки се взема за 1 лев и 11 ст. за държавните учреждения.
    После защо чекмеджето на Бойко велики еднокнижни е пълно с пачки.
  • 166 еми тва е

    8 6 Отговор
    Какво им пука на НАТО за българите? Важно е да изпълняваме волята им. Уж трябваше да сме партньори , ценности...., а Бою си краде и не им пука.
  • 167 Ами Онази България,

    13 5 Отговор

    До коментар #161 от "Ами, то човек вярва На тока, което иска":

    която беше сред първите 30 страни по жизнен стандарт, кой я построи , бе? По твоята терминология - именно " червените петолъчки". И ако днес България е сред последните по този показател в света, заслугата е на " трудолюбивите" некадърници. Не са само от ГЕРБ, но през последните 10 години те управляват .

    Коментиран от #173, #200, #201, #273

  • 168 муто

    4 0 Отговор
    Нали ите искат да исккуригат нещо така е до сега нищо добро не сме видяли а те си правят гушката и се занимават само с бау бау
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 За много си духовит

    11 5 Отговор

    До коментар #160 от "Предлагам":

    и оригинален, ау, то в ГЕРБ всички ли сте такива смешници или ти се открояваш? На фона на една проста кърджалийска пу-ка можеш и за Цицерон да минеш по изящество на словото и речева елейност...
  • 171 старото

    7 4 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    питаш Радев ,ли строи турски поток-хахаха-този доморасъл МАЙСТОР не забивал гвоздей през живота си.
  • 172 И как успя този руски генерал

    11 5 Отговор

    До коментар #151 от "старото":

    да убеди 60% от избирателите да гласуват за Радев? Спрете с тия простащини най- после, нито са продуктивни, нито са оригинални, нито някой им вярва.
  • 173 чичо

    8 6 Отговор

    До коментар #167 от "Ами Онази България,":

    Я слез на земята.Първите 30 ама от кой свят?Явно не си живял по онова време.

    Коментиран от #253

  • 174 Ха ха ха ха ха

    11 6 Отговор

    До коментар #151 от "старото":

    Не той пише глупости, а ти! Значи Радев назначен от руснаците за да защитава американски интереси, според теб? Ами види ми се малко налудничево :) Изгони бръмбарите от главето си, и помисли, ако има с какво.
  • 175 чичо

    13 6 Отговор

    До коментар #164 от "В основата на":

    Що бе мила?Подлостта на Радев,която аз наричам престъпление,по е приемлива-така ли?
  • 176 .........

    3 7 Отговор
    България е сьс Русия, против Румен Радев.
  • 177 Гого

    8 4 Отговор
    Кошка бросила котят,ето Путин виноват!Ега ти тъпите русофоби!Вие не разбрахте ли,че колкото и да повтаряте лъжите си,те няма как да станат истина!Поне не се излагайте като кифладжии!
  • 178 лъжеантикомунисти

    9 6 Отговор
    Никога не съм вярвал на Соломон Паси. Баща му е болен комунист, дори синът му е голям комунист, а той самият бил антикомунист. Като е такъв защо застава зад Бойко, който се борис за завършване на Балкански поток. Бойко, който е предан на Тодор Живков??
  • 179 сдс

    9 6 Отговор
    От тази по голяма глупост е да прочетеш Винету
  • 180 и децата знаят

    6 6 Отговор
    Глупости, Бойко още не е подал оставка, защото го чакам да завърши Балкански поток, иначе ще го гръмнат.
  • 181 ясно е

    8 13 Отговор

    До коментар #27 от "Боже опази":

    Всеки знае, че Бойко е подлога на Москва и троянски кон в Запада. Добро утро!!!
  • 182 старото

    10 13 Отговор

    До коментар #76 от "е сега":

    румяна радева е кукла на конци ,която МИНАВА за президент на всички българи,е аз не съм съгласен да ме управлява руското мекере радева !!!

    Коментиран от #239

  • 183 Румпелщилцхен

    11 2 Отговор
    Не мога да разбера нещо. Тия сякаш се състезават с Баце на конкурс "Кой е по-по-тъп".
  • 184 Смехурко

    8 6 Отговор
    На калпавата натовска ракета се Космосът й крив!
  • 185 АСБ

    6 5 Отговор
    Руския газ е добър за Украйна и лош за България. Хвала на такЪви "българи".
  • 186 Грейс

    8 7 Отговор
    Марионетки платени от краварите! Сюлейман добре, че беше Т Ж и комунистите да се и учиш! Жалко същество, което мрази ръката която го е хранилка! Е краварите ще те употребят и захвърлят

    Коментиран от #270

  • 187 старото

    9 7 Отговор

    До коментар #145 от "hh88":

    ха и скакво е прославен този ибрикчия на онзи с осемнадесетте обвинения и който се крие в Дубай. Точно от този престъпник се плащат тъй наречените протести. Първо надницата беше 30 лева а като понамаляха тъй наречените "протести" надницата се качи на 40 лева на протестиращ. По този начин дубайския престъпник ще си купи индулгенция за пресъпленията си!
  • 188 Един

    6 2 Отговор
    А бе пичове, все някой ви пречи! Айде чупката!

    Коментиран от #189

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Христо Иванов

    8 3 Отговор
    Аз съм фигурант на Маджо и Черепа
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Ван дер Любе

    5 0 Отговор
    Очевидно има филтър за думите в коментарите - публикувайте го, за да се съобразим. Някои думи имат и обикновени значения.
  • 199 ИМПЕРИАЛИСТ

    10 8 Отговор

    До коментар #26 от "Петьо Петров":

    Знаещ ли, че ТРИМА комунистически министър председатели на България са били полковници от КГБ? Не е трудно да се досетиш, че руската агентура е проникнала до всички нива на обществото.

    Коментиран от #207

  • 200 Народа я строи за жълти стотинки надница

    7 10 Отговор

    До коментар #167 от "Ами Онази България,":

    А мързелите/червени петолъчки/ разпределяха благата и несъгласните в Белене.То и след 89г се погрижиха пак твдаразпрефдемят като създадоха опозиция от сътрудници на ДС, зависими хора да ни управляват и ето го резултатът към днешна дата
  • 201 Червените петолъчки нищо не строят

    10 6 Отговор

    До коментар #167 от "Ами Онази България,":

    Те само лапкат. Мързелив ли е-комунист е и иска да разпределя/управлява/ трудът на другите
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 ПЕНКО

    10 6 Отговор
    КЪДЕ Е АТЛАНТИЧЕСКИЯ ОКЕАН -ПА КЪДЕ Е "ТУРСКИ ПОТОК" ??? КАКЪВ "АТЛАНТИЧЕСКИ СЪВЕТ" НА 3 000 КМ ОТ АТЛАНТИЧЕСКИЯ ОКЕАН - НА СЕВЕР 8 ДЪРЖАВИ НА АТЛАНТИКА /АЛЯСКА Е РУСКА / !!!

    Коментиран от #208

  • 207 Е и какво

    6 2 Отговор

    До коментар #199 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Че тя и Меркел е била. И това дори не е скрито и покрито в Германия! Е и?
  • 208 оня с коня

    11 2 Отговор

    До коментар #206 от "ПЕНКО":

    Е как Аляска ще е Руска,след като е ПРОДАДЕНА С ДОКУМЕНТ на Америка,удостоверяващ това с Дата,Подпис и Мокър печат?И понеже си бягал от часовете по География,затова и не правиш връзка между Атлантическия Океан и Турски поток.А нещата са прости:Турски Поток СЕ ВЛИВА в Атлант. Океан- затова той е толкова Пълноводен !
  • 209 Оставка

    15 5 Отговор

    До коментар #152 от "Оставка":

    Оставката е за фалшивия генерал Тиква Мутрагенов!
  • 210 Радев да се депортира в Москва

    17 21 Отговор
    Caмo ИМПИЙЧМЪНТ зa руcкaтa пoдлoгa c мръcнишки нoмeрa и пРeзидeнт нa Бългaрия, тлacкaщ я oтнoвo в oрбитaтa нa влияниe и зaвиcимocт oт РУCИЯ..!!!

    Eтo кaквo пишe Джон Кампфнер, журналист и старши сътрудник в RUSI Кралският институт за обединени услуги (RUSI) :

    " Сега на мушката е България !
    Русия все повече засилва атаките си срещу някой страни в Европа, като иска да установи отново свое стратегическо влияние в тях. Германия, Великобритания, Франция, Австрия, Полша са се превърнали в ключова цел за руска намеса и влияние, поставяйки най-големите европейски икономики на „фронтовата линия на нова Студена война“.

    Cлeд кaтo разтърси с прoвoкирaни прoтecти цeлитe Бaлкaни- Сърбия, Босна, Черна гора,Албания и Македония сега Кремъл си е взел на мушката и oщe една сравнително спокойна балканска страна, но член на ЕС - България.

    Според анализатори, Москва и нейните тайни служби са планирали и подбуждат протестите в страната, които продължават вече 1 месец.

    Те са насочени срещу проевропейската и пронатовска дясна пoлитикa нa управляващата партия ГЕРБ с цел cвaлянeтo нa премиера Бoйкo Бoриcoв...!!!

    В подкрепа на ПРOТECТИТE и хората по улиците се обяви президентът Румен Радев издигнaт от опозиционната лява партия БСП и руcoфилитe и за когото се смята, че кандидатурата му за поста е oдoбрeнa и съгласувана с руския генерал Леонид Решетников зa прoкaрвaнeтo нa руcкитe интeрecи и aнтинaтoвcкa и прoруcкa пoлитикa в Бългaрия"...!!!

    Коментиран от #244

  • 211 Хаджиментов

    11 9 Отговор
    Това трябва да се набие в главите на всички протестиращи, а за водачите им - да се сложи между 2 тухли и тогава да се действа.
  • 212 ОБЕКТИВНО

    9 3 Отговор
    УМНИТЕ ГЛАВИ В ТОЗИ АТЛАНТИЧЕСКИ СЪВЕТ НЕ СА ЗА ДВА КРАКА , А ЗА 4.
  • 213 До 15:50 ч. 212 коментара

    7 3 Отговор
    АСБ, замислете се. " На прабаба ви хвърчилото"

    Коментиран от #214

  • 214 Т.е. активност в знак на съгласие

    5 0 Отговор

    До коментар #213 от "До 15:50 ч. 212 коментара":

    Нали! Както и да го мислим, все това изплува
  • 215 Пенсионирано ченге

    11 12 Отговор
    Прост народ,. слаба държава !!!!!! Да сте чували за срещата на К.Нинова с ген. Решетников, топ шпионин от Москва, резидент за България? На СРЕЩАТА В ЕДИН СОФИЙСКИ ХОТЕЛ НА УЛ. ШИПКА СЕ ОБСЪЖДА КАНДИДАТУРАТА НА ГЕН.Р.РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ. Москва и КГБ одобряват.......Ако платите имаме запис от срещата и картинка, заснета от камера
  • 216 Gost

    13 8 Отговор
    Тва Атлантически съвет са най-големите българомразци! Ще гушат украинците, за сметка на българите!!! защо? Защото са платени подлоги на задокеански зад.ни.ци, които имат интереси в Украйна! Например малкото Байдънче, синчето на кандидата за президент, купило тръбите в Усрайна и няма никакви скрупули да продава газ на европейците, но през негови тръби в Усрайна!!! Демокрация! Ма за някои! Не за всички.
  • 217 ДДД

    11 7 Отговор
    Поредния малоумник дето лиже хамерикански задници :) то и северен поток не им изнася на онези ама Немчетата си го искат нещат скъп газ :)
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Факти

    9 4 Отговор
    Гнусни лъжливи хора сте
  • 220 Възмутен

    14 5 Отговор
    Тук не беши ли "видния" атлантик Сополчо Паси! Този дето като се напиеше и тръгваше гол из улиците на София! Тогава никой не му обръщаше внимание, както и сега. Просто е г-н Никой! Тук май беше и клептоманката Ленчето пудрата... а... Поптодорова! Сбирщина на измета на България! За това се давят от яд. България за тях не значи НИЩО!

    Коментиран от #222

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Тези

    9 4 Отговор

    До коментар #220 от "Възмутен":

    атлантици са два файтона евреи купени от Сорос.

    Коментиран от #258, #272

  • 223 Сополоцо мафиьота

    7 7 Отговор
    Вашшшиннгтонската луд-Ница
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Паралел

    10 9 Отговор
    Вашингтон стои зад тридесет годишното разграбване на България.
  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Дойнов

    10 6 Отговор
    АСБ, вие сте пълни малоумници!!! Параноята ще ви унищожи! Руснаците ви се привиждат на всякъде, дори и в леглото. ХА ХА ХА......
  • 231 ИСТИНАТА

    6 3 Отговор
    Добре де, това разбрахме, хайде сега ОБЯСНЕТЕ от КЪДЕ са ПАРИТЕ и ЗЛАТОТО в НОЩНОТО ШКАФЧЕ и какви са ПОУКИТЕ от ЗАПИСИТЕ на ТОЛУПА????

    Коментиран от #233

  • 232 доктора

    7 6 Отговор
    Тоя Атлантически съвет са откровени американски агенти и платени подлагари,сега ги инструктираха да ровят,откакто проекта е почти готов,ама те мразят Сърбия и обичат мюсолманско Косово..ама точно тия фанатици после взривиха кулите в Световния търговски център..
  • 233 От постановката на сценаристите са

    5 1 Отговор

    До коментар #231 от "ИСТИНАТА":

    От къде да са. Никаква оставка.На избори март месец
  • 234 КОЧА

    5 5 Отговор
    РАДЕВ ШПИОН ......ПЛЕДАТАЛ ................
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 4228

    1 2 Отговор
    Кви са тия А Съ Бъ ?
  • 237 Безпристрастен

    7 7 Отговор
    До всички Оборофили,и плюещи Президент Радев: Моля,посочете едно нещо построено у нас,с оборски пари.Завод,фабрика,цех? Поне една тухла положена някъде! Но с фактология.Къде,какво и кога.С какво са" подпомогнали за 30 години икономиката ни.Ааа,да- пропуснах няколко неща: Двете Марици получени наготово( построени от руски инж.и техн.кадри,и техни технологии).От същите Марици изпомпват ежегодно милиони,със загробващите договори,подписани пак от Оборофили.Гарантирано преференциално изкупуване на ел.енергия,със 40% по скъпа от средната за страната,и за десерт- на същата цена т.н" студен резерв" - 35%.Да се подразбира- не произвежда и един ват,но получава милиони от въздуха. Разбира се,и четирите бази без една стотинка наем.Турчина само отИнджирлик му снасят 2 милиарда ежегодно. В зелено! Е,затова пък ние им цакахме " на зелено" за фърчила модел- Топ- гън" първа серия,с два милиарда зелено. Това изглежда е целия ни кяр.Хайде,давайте,пишете,цитирайте,кое,къде и какво.
  • 238 преминаващ

    3 2 Отговор
    Венциславе ,ти глупав ли си или само така изглеждаш!
  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 сноу

    6 4 Отговор
    Няма да пипате съвета ,че както е гноясъл и набъбнал като на АлЙо тумбака, ще вземе да се пукне та не ми се мисли каква воня..и т.н.Нарочно не го пиша" атлантически "че тия зомбита са го виждали тоя атлантик, само под на баба си фистаня...
  • 241 Разум

    6 4 Отговор
    "Евтина Руска газ" е било опасно за България, но за Германия не е.

    С мафията ГЕРБ никой не ни брои за хора.
  • 242 КОРУПЦИЯТА

    5 4 Отговор
    ПАК Е ТЯХНО ДЕЛО.
    ОТ 21 ЧАСА ПО БТВ ВЪРВИ ЕДИН НОВ СЕРИАЛ
    ''ИРОНИЯТА НА СЪДБАТА'' - РУСКАТА МАФИЯ, РАЗДАВА
    КУФАРЧЕТА С ДОЛАРИ И ПОДКУПВА ЕДИН ТУРСКИ КОМИСАР...
    ПИПАЛАТА ИМ СА НАВСЯКЪДЕ, ЧЕ РАДЕВ ЛИ ЩЕ УСТОИ?!
    ТО Е ВИДНО ОТ ДЪРЖАНИЕТО МУ, ЧЕ ИМА ЯК ГРЪБ И ПОДПЛАТА...
  • 243 Глупости

    4 2 Отговор
    Глупости
  • 244 xa xa xa

    5 4 Отговор

    До коментар #210 от "Радев да се депортира в Москва":

    ЗАТОВА ЕС НЕ ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ, ПО ПРОТЕСТИТЕ
    И ПОДКРЕПЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ,
    КАКТО И ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ - НЕ СЕ ХВАЩАТ НА
    ВЪДИЦАТА НА ПРЕЗИДЕНТА-''ФИГУРАНТ''.
    ИМПИЙЧМЪНТ !

    Коментиран от #249

  • 245 АРЕ БЕГАЙ БЕ

    4 8 Отговор

    До коментар #145 от "hh88":

    С ТЕЗИ БИОГРАФИЧНИ ДАННИ - НА КОГО МУ ДРЕМЕ,
    НАРОДЪТ ГЛЕДА ЧЕРНО НА БЯЛО, КАКВО Е СВЪРШИЛ РАДЕВ?
    АБСОЛЮТНО НИЩО!
    С ДЕСА ХОДЯТ НА ЕКСКУРЗИИ..
  • 246 ДЯДО

    5 3 Отговор
    Да живее Другаря Путин.Слава на РУСИЯ.
  • 247 решетникова

    5 6 Отговор
    Бою си тръгва защото е страхливец и не му стига куража да разчисти съветската агентура,не само в НСО и не може да се оправи с 2-3ма олигарси които плащат на 100тина протестиращи,а премиер става Симеонов до следващите избори.
    Куклата на конци Радев заедно с готовото му служебно правителство
    ''експерти'' като проф Даниела Бобева остават на стендбай и чакат нови разпореждания от Масква.
  • 248 Не само пълни глупости

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "zzzz":

    но и на търкалета. Пълни глупости на търкалета! И слепите видяха, че така нареченият Атлантически съвет на България (АСБ) - една американска креатура - е 100% антибългарска неправителствена организация (НПО).
    На всичко отгоре АСБ е НПО-плагиатор на безкрайните глупости на Атлантическия клуб на еврейското коп.еле от Пловдив и на Ленчето с кремчето. Толкова са бездарни и продажни.

    Истината е точно обратната - вероятно г-жа Мустафа е в сделка с Борисов за незавършване на българската газопреносна мрежа (последният вариант на "Балкански поток", според Борисов), за изграждането на която премиерът е договорил да се похарчат от нашите пари 1,3 милиарда евро, т.е. над 2,5 милиарда лева, за да си запази властта след скандала с мафиотските чекмеджета с милиони евро и злато!
    Така полезните на САЩ, но вредни за България, АСБ-иди.о.ти се навеждат, на еб.нато, за да изгорят парите на българските граждани в полза на покраинските/окраинските фашистки превратаджии и мафиоти.
    Именно затова съм за оставане на власт на силно объркания посредник с чекмеджетата - Борисов, за да се разбере през декември 2020 г. КОЙ КОЙ Е. Ако Борисов е сключил сделка с г-жа Мустафа срещу интересите на България и зарови 2,5 милиарда лева в полза на измислената държава Украйна (покрайна на Русия), като в допълнение подложи България на риска да бъде отново осъдена за стотици милиони евро от руска фирма за неизпълнение на енергиен договор, той на 99,9% ще загуби мнозинство в следващото НС.
  • 249 хо хо хо

    5 4 Отговор

    До коментар #244 от "xa xa xa":

    ЕС не се хващат на американската въдица - спиране на полезния за ЕС "Балкански поток" - затова си правят пас. Защото виждат много ясно, че протестите са инспирирани от техния старши партньор и в техен ущърб.
  • 250 zevs

    5 0 Отговор
    КАКВИ СА ТЕЗИ ИДИОТИ!???сашко -дънер ЛИ Е ТАМ???ТОЗИ НВМА НАЯЖДАНЕ.КАКЪВ ТЪРБУХ САМО!!!ГЛУПОСТА ВЪРВИ ПО ХОРАТА,АЛА сашко исие, НЕ ПО ЖИВОТНИТВ.КАКВИ ИЗМИСЛИЦИ САМО.БОЛНИ МОЗУЦИ.ДА СЕ СКРИВАТ В БЕЗНАТА.А........ТЕ СА СИ ТАМ.
  • 251 мутра

    5 2 Отговор

    До коментар #73 от "протестиращ":

    Я кажи ти рибо печена колко данъци си платил на тая държава та казваш "нашите пари" или мойто си мое - чуждото наше? А?
  • 252 Боби

    6 8 Отговор
    Изключителна статия и жалко ако всеки българин не вижда тази истина след 45 години руско вдадичество над България. Просто е жалко много много жалко

    Коментиран от #254

  • 253 Чичо

    5 1 Отговор

    До коментар #173 от "чичо":

    Толкова си сляп,че носа си не виждаш
  • 254 Стара пушка

    9 5 Отговор

    До коментар #252 от "Боби":

    По добре Руско владичество отколкото Евроатлантически джендърство .
  • 255 ПРЕДАТЕЛИТЕ ХРАНТУТНИЦИ

    4 5 Отговор
    атлантическия КЛУБ СА ПРОДАЖНИ МЕКЕРЕТА И СА ДЕПОЗИРАЛИ МОЛБА ,САЩ ДА НИ ХВЪРЛЯТ ПОНЕ ЕДНА ЯДРЕНА БОМБА ОТ БАРЕМ 50 МЕГАТОНА С ЦЕЛ ЗАПАЗВАНЕ НА МИРА В РЕГИОНА
  • 256 Пенчо

    3 6 Отговор

    До коментар #26 от "Петьо Петров":

    Омръзна ми да те коментирам. Наистина ли смяташ, че румен решетников нинов изразява своя гражданска позиция. Наистина сте такива, каквито сам казваш.
  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 стефан

    4 2 Отговор
    От САЩ са ви казали само "до пр...те, а вие се на....те ! Не се престаравайте.
  • 260 земята все пак се върти

    2 2 Отговор
    Господи, прибери си вересиите!
  • 261 Свободно мнение

    5 5 Отговор
    Преведен на български, от Атлантически, ще рече, Борисов е Кучи син, но от правилната страна, нека да продължава да такова с 200 Евро-Премиерите а народа с 300, защото той Народа е прост и като е прост, заслужава да го мачкаш, да седи без работа и да напуска страната, немил не драг да чука по чужди порти. Едно не разбирам, Български Натовски генерал избран, пряко от народа с повече от 2 мил. гласа, защо според Ал. Йорданов и Паси е Руски ориентиран? Не може ли да е Български ориентиран. Прилича ми на Американски мекерета обвиняват Президента, че е руско мекере. А стига с тези мекерета. България винаги е била различна, " хуните", който събориха Старата Римска Империя и създадоха новата Християнската Римска Империя, защитиха я от Исляма 713 г при Кесара Тривелий. За съжаление 14 в. България бе раздробена феодално, като сега и ня можа да окаже решителна съпротива. Обединение трябва под Българският Флаг! И Р. Радев прави точно това!
  • 262 Даката

    5 5 Отговор
    Тия атлантици са толкова глупави и прости, че за 4 години така и не разбраха, че Радев е издигнат от американците и е подкрепян от тях. България е прекалено важна за тях с оглед разположението си и бъдещите турски, катарски, кипърски и др газови потоци. И с оглед загубата на силен съюзник като Турция в региона няма как да си позволят да загубят и България и съответно тъй като боко с простотията си и глупостта си ни бута в орбитата на Русия, явно ще го махнат и ще сложат с една идея по умни и не толкова крадливи политици. Даже вече са си ги избрали единия е Радев, а другия Христо Иванов.
  • 263 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    8 3 Отговор
    То само им име "Атлантически съвет" показва, че не е българска организация, не защитава българските интереси...
  • 264 Кой трие коректни коментари

    5 1 Отговор
    Защо и кой трие коментари в който няма расизъм или обиди? Свободата на словото е Основно човешко Евро-атлантическо право, дали е така, след като триете коментари? Дано не излезете и вие как беше мисири.

    Коментиран от #268

  • 265 художника

    3 4 Отговор
    Българите в цял свят протестират. Кой стои зад тях бе? На хората им писна и ще ви разтурят трапезата, дето сте на хранилка на всички, който искат България да е Гетото на Европа.

    Коментиран от #274

  • 266 todKosh

    0 2 Отговор

    До коментар #76 от "е сега":

    Добре казано
  • 267 todKosh

    3 3 Отговор
    Хайде без чифутски и евроатлантически номера....вън гнус продажна !
  • 268 todKosh

    0 2 Отговор

    До коментар #264 от "Кой трие коректни коментари":

    Съгласен съм , особено когато ругаеш хора от собствената ти раса.....Да кажем ....циганите.Те са индоевропеиди като нас....За какъв расизъм става дума?
  • 269 Язе

    1 2 Отговор
    Напишете в Тубата генерал Решетников и изгледайте интервютата му за България. Там има доста интересни неща. Ще ви стане ясно как Русия гледа на България и българите и как е необходимо да се "зачистат" българските политици с Европейски и натовски уклон и да се назначават политици от Москва. Директно се споменават и имена на угодните на Русия български политици. После прочетете статията и си направете извадите. Русия иска българската земя а българите които не са съгласни ще бъдат зачистени или прогонени. Това са думи не на кой да е, а човек от върховете на властта в Русия и един от шефовете на разузнаването. Пуча е организиран от него. Радев е само един от изпълнителите.
  • 270 Смени си

    0 0 Отговор

    До коментар #186 от "Грейс":

    ника на маруся, болшевичке!
  • 271 В Библията е

    0 1 Отговор

    До коментар #145 от "hh88":

    казано - по делата им ще ги познаете. Не по дипломите или по повърнята от устите им. По делата, очевадно се разбира, на кого служи румен решетников нинов.
  • 272 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 273 Какво

    0 0 Отговор

    До коментар #167 от "Ами Онази България,":

    30-то място по стандарт БЕ! С 30$ заплата на месец, края на 89-та.
    Аз започнах работа с 50$(155лв.) 83-та и завърших социализъмъ ви с 30$ (300лв.) 89-та. И така бяха всички, с изключение на вас. Я ходѝ да скочиш от Аспаруховия мост, белким те последват и лумпените.
  • 274 Пикасо

    0 0 Отговор

    До коментар #265 от "художника":

    Кубизмът в мисленето води до халюциногенно възприятие на действителноста. 10 в Брюксел, 30 в Лондон. Какъв цял свят БЕ!
  • 275 Разум

    2 0 Отговор
    Безмилостните атаки на Соросоиди и джендъри, срещу всичко, което може да се определи за расизъм е главната причина за превземането на западните държави от не-Европейци.
  • 276 тан

    1 0 Отговор
    Как ще обясните, тогава, че Бойко натиска да довърши южен поток (познат като "турски поток" или както самият Бойко го нарича "балкански поток") ?
  • 277 тан

    1 0 Отговор

    До коментар #138 от "старото":

    Не отговори на въпроса. Радев или Борисов строи турски поток.
  • 278 фуражката

    0 1 Отговор
    Разпичване!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове