Last news in Fakti

14 Август, 2020 12:03, обновена 14 Август, 2020 12:41 19 963 571

Бойко Борисов: Давам оставка при свикване на ВНС (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • конституция-
  • рестарт конституция

Реформа на конституцията - режат броя на депутатите, разпуска се ВСС

Бойко Борисов: Давам оставка при свикване на ВНС (ВИДЕО) - 1
Снимка: Фейсбук

В момента, в който Народното събрание вземе решение да се произведат избори за Велико народно събрание съгласно чл. 160 на Конституцията, аз ще се оттегля от поста на министър-председател в същия ден.

Така премиерът Бойко Борисов обяви какви важни решения е взел.

Ще предложим броят на народните представители от 240 да бъде намален на 120. При Великото народно събрание броят на народните представители да бъде намален - от 400 на 280.  Ще прекратим Висшия съдебен съвет и ще предложим създаването на Съдебен съвет на съдиите и на Съдебен съвет на прокурорите. Двата съвета ще решават отделно кадровите въпроси, свързани със съдиите, от една страна и прокурорите и следователите, от друга. Това обяви премиерът Бойко Борисов.

"Време е за отговорност и решителност! Време е не само за смяна на политическата система, а за рестарт на държавата. Необходимостта от рестартиране на политическия модел не може повече да се отлага във времето! Единството, държавността и стабилността на страната за мен не са просто думи - те са основата, от която съм тръгвал за всяко свое решение", заявява министър-председателят.

Ето и цялото обръщение на премиера:

Обръщам се към всички български граждани.
Обещах своите решения - време е да ги съобщя!

Към този момент това правителство, което хората избраха, изпълни своите ангажименти: гарантира икономически растеж, стабилни финанси, рекордно нисък външен дълг, подобри инфраструктурата с невиждани досега мащаби, стартира големите енергийни проекти, които мнозина твърдяха, че са невъзможни.

Това правителство продължава да води страната през пандемията с минимум щети, мобилизирахме милиарди в подкрепа на здравната и социалната системи, хората и бизнеса.

Контрабандата на цигари е спаднала десет пъти за девет години. Така в момента България е европейската страна с най-ниските нива на контрабанда на тютюневи изделия. Стотици милиони е ефектът за България от мониторинга на алкохола и на горивата в рафинериите.

Това правителство договори близо 60 милиарда лева, които да бъдат инвестирани в страната ни през следващите години.

Това правителство убеди европейските ни партньори да ни приемат в най-вътрешния кръг на европейска интеграция - Еврозоната и Банковия съюз!

За годините на управлението на ГЕРБ, с мен като министър-председател, увеличихме доходите и брутния вътрешен продукт повече от два пъти и половина.
Това се оказа недостатъчно.

След години на атаки от несистемни и провалени политически играчи, хули и фалшиви новини, ерозира доверието в институциите. Появи се естественият бунт на младите хора.
Олигарси, обединени заради засегнати икономически интереси, провалени фигури, неуспели да катализират политическите и финансовите си амбиции, неосъществени политици, загубили отдавна обществена подкрепа, се опитаха да превземат този бунт на младите. Опитаха се да взривят реда в страната.

С парадоксален по заряд език на омразата, тези хора им измъкнаха протеста. Още в самото начало започнаха да внедряват сред протестиращите определени лица и интереси, които подмениха идеите на младите с идеите на олигархията и подземния свят.

Започна всекидневно нагнетяване на огромно политическо напрежение. Подобна симбиоза е изключително опасна за демокрацията. По светофарите на жълтите павета и колоните на Орлов мост се появиха бесилки и ковчези, а сградите - символ на държавността, бяха поругани. Червена боя обля сградата на парламента и центъра на европейска София!

Когато маските в един момент паднаха, на сцената бяха изведени майките на деца в неравностойно положение. Второто действие от големия сценарий на олигархията беше проведено от политици от всички цветове на опозицията, които търсиха и безкористно получаваха моята подкрепа през годините.

Заради безскрупулните си политически амбиции те или сами се отказваха, или ги отказваха. Точно това те не успяха да превъзмогнат. Обединиха се. Като шпицкоманда обикаляха пред дома ми и постилаха черни чували там, където живеят дъщеря ми и внуците ми. След това фиаско организираха барикади. Рушено бе обществено имущество, опъваха се вериги, издигаха се бесилки, влачеха се контейнери, пейки и саксии. Опитаха да внушат, че няма държава.

Същевременно опозицията в парламента не се припознава като алтернатива, защото е слаба, безпомощна и неспособна да произвежда законодателни решения, които да са коректив на управлението.

Президентът загърби основната си роля на обединител на нацията. В желанието си да е политически лидер, умишлено подклаждаше напрежение между институциите, стигна дотам да изправи български граждани срещу български граждани. Раздели обществото, размаха юмрук и подпали разрушителната сила на противопоставянето.
Така се превърна и затвърди като фигурант и слуга на олигархията.

КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА, КОГАТО ВСИЧКИ ГУБИМ?

И така автентичният глас за промяна беше смазан. Започнал като гражданска акция на съмишленици, се превърна в диктат над всички граждани. Но и това не проработи.

Сценарият за пълен блокаж на държавата се оказа невъзможен, защото разрушителният революционен реваншизъм не е в природата на българина.
Защото желанието за правова държава, за законност, за нови лица не може да се постигне с грубо нарушение на правото и закона. И българите усетиха това.

Затварянето на пътища, гари, метро и опитите за кървави ексцесии доведоха до взрив на недоволство.

Протестът не роди своите автентични водачи. Повече от месец протестиращите не конкретизират исканията си отвъд оставките.

Тези образовани млади хора, участващи в протеста, не показват какво ще правят след това. И най-важното - как ще го постигнат и с кого?

Не е достатъчно само да се разруши старият свят. Трябва да се знае какво ще се построи на негово място. Знаят ли например как ще участват в едни предсрочни избори? Какво е политическото им представителство? Каква ще е програмата им? Какво предлагат?

Лозунгът "Всички вън" е деструктивен и дълбоко погрешен. С действията си старите шмекери ги употребиха. Бунтът на младите беше превзет.

Нито едно ново лице от протеста не доби публичност, не се открои като оратор, като водач, като нова фигура, която може да е алтернатива.

За съжаление, огромната част от децата на протеста не разбраха игрите на задкулисието!
И все пак - всичко е в ръцете на младите. Аз уважавам техния бунт. Те все още имат шанс да създадат ново, легитимно, демократично движение и ново поколение политически лидери с демократична представа за България. Време е младите хора да осъзнаят историческата си мисия и тежкия път, по който ще предложа заедно да поемем.

Дълбокото желание за промяна в България вече е запалено и то е вече извън контрола на системните политически партии. Необходимо е раждането на ново поколение български лидери за бъдещето и нов основен закон на държавата.

В противен случай и този протест ще остане само с вдъхновяващата енергия на протестите от 1989-а, 1997-а, 2013-а и след време ще последва съдбата им.

ИЗВОДИТЕ

За мен и партията ми участието в правителството винаги е било не цел, а възможност да работим, за да постигаме резултати. Затова над 10 години хората ни гласуваха доверието си. Не веднъж съм получавал укори заради прекомерната си гражданска чувствителност. В името на демокрацията два пъти съм се оттеглял, когато съм усещал опитите за разделение на обществото. И въпреки това хората ме връщаха.

И днес няма да съм този, който вместо да пази демократичния мир и да надгражда, ще допусне българи да се бият с българи на блокадите. Няма да съм този, който толерира размахването на юмруци както на блокадите, така и от президентството.

ВРЕМЕ Е ЗА РЕСТАРТ - ВРЕМЕ Е ЗА РЕШЕНИЯ

На основание член 87, алинея 1-ва от Конституцията на Република България и член 76, алинея 1-ва от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, ПП ГЕРБ ще внесе проект на нова Конституция на Република България.

Време е за отговорност и решителност! Време е не само за смяна на политическата система, а за рестарт на държавата. Необходимостта от рестартиране на политическия модел не може повече да се отлага във времето! Единството, държавността и стабилността на страната за мен не са просто думи – те са основата, от която съм тръгвал за всяко свое решение.

Необходимостта от нова Конституция на Република България е тема, която през последните години е водеща за много граждани и обществени организации. За да отговорим на нагласите и очакванията на българските граждани, предлагаме проект на Конституция, която да защити основните принципи и начала на нашето съвремие.

Действащата Конституция беше приета в друг исторически период, при други политически дадености, при друг международен статут на страната ни, при друго равнище на законодателната практика, а изтеклото време показа, че без промяна на основния закон няма как да отговорим на предизвикателствата.

Основният закон следва да бъде изграден така, че да е в унисон с европейските правила. Съгласно действащата Конституция, нова може да бъде приета само от Велико народно събрание.

Затова аз предлагам свикването на Велико народно събрание, което да въведе редица съществени промени в Конституцията:

• Ще предложим броят на народните представители от 240 да бъде намален на 120;

• При Великото народно събрание броят на народните представители да бъде намален - от 400 на 280;

• Ще прекратим Висшия съдебен съвет и ще предложим създаването на Съдебен съвет на съдиите и на Съдебен съвет на прокурорите. Двата съвета ще решават отделно кадровите въпроси, свързани със съдиите, от една страна и прокурорите и следователите, от друга.

В съответствие с препоръките на Европейската комисия за демокрация чрез право - така наречената Венецианска комисия, която е консултативен орган към Съвета на Европа, членовете на Съдебния съвет на съдиите ще се избират седем от професионалната общност, тоест от самите съдии и шест от Народното събрание, избрани с мнозинство от две трети от народните представители, като членовете по право ще са председатели на Върховния касационен съд и Върховния административен съд.

• Мандатът на председателя на Върховния касационен съд, на Върховния административен съд и на Главния прокурор предлагаме да бъде пет години;

• Ще предложим да се ограничат правомощията на министъра на правосъдието само до това да предлага проекти на бюджети на съответните органи и да управлява недвижимите имоти на съдебната власт;

• Ще предложим към съветите на съдиите и прокурорите да се създадат отделни инспекторати, тоест да не е един инспекторат, както е в момента. Всеки от двата инспектората се състои от главен инспектор и петима инспектори;
• Ще предложим да се въведе институтът на индивидуалната конституционна жалба;

• Ще предложим Главният прокурор на всеки шест месеца да бъде изслушван от Народното събрание и докладът му да бъде приеман. Докладът обхваща прилагането на закона за дейността на прокуратурата и разследващите органи;

• Народното събрание може да изслушва Главния прокурор по въпроси, свързани с конкретни наказателни производства, след разрешение на наблюдаващия прокурор;

Това са неща, които хората искат и очакват от години. Тези предложения ще увеличат ролята и доверието в политическото представителство, ще изчезнат депутатите-анонимници. Ще се укрепи независимостта на съдебната система, ще направи прокурорите и съдиите самоуправляващи се общности и може би най-важното, ще засили контрола над дейността на Главния прокурор.

В момента, в който Народното събрание вземе решение да се произведат избори за Велико народно събрание съгласно чл. 160 на Конституцията, аз ще се оттегля от поста на министър-председател в същия ден.

Великото народно събрание е уникална възможност - не само да се рестартира демокрацията ни, но и това да се случи в режим на максимално политическо представителство. Ще настояваме от всичките 400 народни представители в него, 200 да бъдат избрани пропорционално, а останалите 200 да бъдат избрани мажоритарно.

Дошло е време всеки от нас да се определи, като направи своя политически и исторически избор. Само така ще може да се тръгне на чисто. Във време на най-тежката социално-икономическа криза, време на пандемия, време по-тежко от Голямата депресия, когато се сриват световните икономики, държавата трябва да излезе обединена.

Съединението прави силата!
От това има най-голяма потребност страната ни днес!


Поставете оценка:
Оценка 2 от 121 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    478 78 Отговор
    Какво велико народно събрание бе тоя ходил ли е тая година в тая сграда?!пак няма да съберат за кворум и корец. Оставка!

    Коментиран от #61, #508

  • 2 др Гей Билтс

    342 47 Отговор
    Браво Баце, да не забравиш редовете за задължителното, принудително ваксиниране.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ханибал

    367 35 Отговор
    Човекоядците призовават за закон против човекоядството!
  • 6 БРАВО НА

    93 372 Отговор
    БОРИСОВ

    Коментиран от #417

  • 7 О С Т А В К А Т И К В О

    435 62 Отговор
    Тиква , стига си се мятал кат риба на сухо. Казахме ти ясно и разбираемо , искаме да се разкараш от държавното ни управление и да вървиш да се опрааш с правосъдната система какви си ги дробил.

    Коментиран от #320, #538

  • 8 Брах ви лайката гербаджийска

    397 52 Отговор
    Тоя го гонят а той рестарт ще правел абе хапчетата пак не си е пил, 5 цвята смени докато се пънеше там на трибунката и клопаше с юмрук
  • 9 този

    381 50 Отговор
    ОСТАВКА БЕ, стига с тези мутренски фнтове, нямаш вече думата!!!
  • 10 Vislba

    355 39 Отговор
    Тоя иска да печели време!

    Коментиран от #571

  • 11 ВСИЧКО

    114 339 Отговор
    Което казва е много мъдро
  • 12 Няма нужда

    308 36 Отговор
    Вече други ще решават - с компетентност , знания и можене , родолюбци - силни , неподкупни и достойни български граждани !

    Коментиран от #70, #204

  • 13 Мишо

    79 356 Отговор
    Ниама да подаваш оставката боико ! циала балгария е с теп ! оставка на радев!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #141, #166, #464

  • 14 Джип ТВ от студиото

    199 25 Отговор
    Видеото да не е фейк едно се чете по устата, друго говори !?
  • 15 EL chochone

    162 22 Отговор
    Време е за рестарт хихи ;)
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Все едно

    194 26 Отговор
    Прави новогодишно обръщение към народа!
  • 18 КОТарАК

    206 32 Отговор
    само да не забравите ел. гласуване щот ще се напълни пак с гербаджии тва събрание..до 150 лв вече стига 1глас но вие имате пачки много
  • 19 EL boko

    51 182 Отговор
    Край на протестите, амин! :)
  • 20 Гост

    229 38 Отговор
    Добре го е замислил борисофф, но всичко това ще стане БЕЗ ГЕРП!!!

    Коментиран от #511

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Хунта

    170 28 Отговор
    Герб се разпада по места и нищо няма да загуби ако си намали броя на депутатите.
  • 24 456

    214 42 Отговор
    ОСТАВКА!!! МУТРО, МАХАЙ СЕ!!!
  • 25 Пyнта Мара ВНС

    218 30 Отговор
    Какви капани е приготвил Баце ? Вълкът, ще подрежда овчарника хаха ! А Касета, оставка, кога ???
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Така така..

    208 40 Отговор
    Махай се.... ГОВЕДО. На този етап нищо друго не искаме от теб освен ОСТАВКА!!
  • 29 Я... Я

    158 26 Отговор
    ЩЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОМЕНИ А МА ПАК ТЕ ГЕПИ И ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ(МНОЗИНСТВОТО) ЩЕ ГИ ТВОЯТ. ПАК ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ЗА КОНЧЕТА ЗА ТЯХ. ТЕ МУ КАЗВАТ ОСТАВКА ТОЙ ТУЛУПА ГОВОРИ НАЗИДАТЕЛНО. ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР ТОВА ИСКАТ 56% ОТ БЪЛ. НАРОД. ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ БЕЕЕЕ....

    Коментиран от #404

  • 30 Silver fox

    184 31 Отговор
    Тоя какво се е запенил, сякаш е господ.Най-големия умник дава акъл,!Смех!
    Изчезвай , народа не те иска и не ти верва! Марш оттука! Оставка!
  • 31 пенчо

    179 26 Отговор
    Всичко това е пунта мара,замислили са нещо много по мащабно,едва ли някой ще му се върже на този монолог
  • 32 Пешо

    153 24 Отговор
    Но мажоритарни избори не даваш, щото кукловодите искат си редят листите. Дали са 240 или 120 все ще сложите послушни и продажни мижитурки в тях.
  • 33 ха ха

    155 34 Отговор
    Тулупа обещава неща които не може да изпълни.ЛЪЖИ ЛЪЖИ
  • 34 ккл

    133 25 Отговор
    Пазарлъци ли прави? Не вярвам, че ще подаде оставка. Крепят го от ЕП.
  • 35 МНОГО

    46 100 Отговор
    Е прав Борисов за това че. и те незнаят какво ще се случи след една оставка
  • 36 Ха, ха, ха!

    138 28 Отговор
    Г-н Борисов, тези предложения еднолично ли ги измислихте, или заедно с Кирилов, Цачева и Фидосова?
  • 37 Плъж

    129 20 Отговор
    Защо се скри зад камерата в нечие мазе. Такива решения се обявяват пред обществото на пресконференция.

    Коментиран от #101

  • 38 ккл

    173 27 Отговор
    Не позволявайте на ГЕРБ да пипа Конституцията!!!

    Коментиран от #49

  • 39 Тома неверни

    129 17 Отговор
    Хубаво, ама дявола се крие в подробностите!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 слуга на Лукавия

    140 16 Отговор
    Баце е решил на прощаване да ви рестартира към отвъдното.
  • 42 Много

    54 20 Отговор
    От нас ще съжаляват че се подведоха по акъла на хора които не струват
  • 43 Човек

    55 104 Отговор
    Това е добра новина! Стига с това разделение в тези тежки времена. Сега трябва да се стегнем и да гласуваме масово. И да не допуснем купен вот. Важно е кои ще бъдат избрани във Великото народно събрание, защото те ще гласуват промените в конституцията.
  • 44 Аре бегай бе

    125 15 Отговор
    НАКРАТКО

    Депутат, софра, запой.
    Преход, пасмина, застой.
    Болни, доктори, рушвет.
    Кмет, корупция, разцвет.

    Безпорядък, рев, искри.
    Алкохол, жени, псувни.
    Цици, интернет, Айфони.
    Бизнес, спонсор, милиони.

    Обир, банка, далавера.
    Ред, полиция, химера.
    Път, поръчка, магистрала.
    Катастрофа, вой, раздяла.

    Улици, ремонт, павета.
    Кражби, сеч, екодървета.
    Фирми, призраци, офшорки.
    Евро, сметки, уговорки.

    Избори, елит, управа.
    Шок, пародия, държава.
    Изход, бягство, терминал.
    Народ, история, финал...

    Коментиран от #296

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ОСТАВКА

    148 27 Отговор
    Подавай оставката и стига си говорил простотии! Заминавай си! Почудихте по какъв начин да задържите кокала, за да фалшифицирате и следващите избори. ОСТАВКА!!!

    Коментиран от #64, #212

  • 47 Чете го

    104 18 Отговор
    Няма собствена мисъл.
  • 48 Klod

    120 22 Отговор
    Те в селото не го искат,то за на попа къщата пита...
  • 49 честен ционист

    57 12 Отговор

    До коментар #38 от "ккл":

    Те нищо не пипат, неграмотни са.. Други ви пишем съдбата.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Много

    48 98 Отговор
    От нас ще съжаляват че се подведоха по акъла на хора които не струва. (Радев., Манолова, Иванов.........)
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Браво,браво,браво!!!

    48 122 Отговор
    Само така Бойко ! България е с теб!

    Коментиран от #145

  • 54 Нееее

    123 26 Отговор
    ГЕРБ да пише нова Конституция... Не, мерси!
  • 55 ккл

    100 22 Отговор
    Не ми позволявайте да пипа Конституцията!!! Ще я направи диктаторска!!!
  • 56 Съгласни

    53 39 Отговор
    Съгласни сме за ВНС и намаляване на депутатите. Приемайте го и давай оставка.
  • 57 NA,I

    22 71 Отговор
    ЕВАЛА.
  • 58 диктатор

    85 27 Отговор
    Велико народно събрание, после президентска република и бмб президент до живот-Лукашенко втори номер. Затова му трябва велико народно събрание, а не за намаляване на депутатите.
  • 59 hremko

    58 18 Отговор
    На думи добре, но за делата хич им нямам вяра!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 А НАРОДА иска

    97 23 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    ДОБРЕ...НО ПЪРВО: ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙ ТУЛУП И ИНСТРУМЕНТА КАСКЕТ КАРЕНИН....И веднага след това честни избори!!!!
    Стига с твоите мутренски али бали!!!!

    Коментиран от #307

  • 62 ДДД

    47 70 Отговор
    До сега България не е имала такъв политик.
    Да видим сега Другарите какви демократи са...

    Коментиран от #112

  • 63 Ръмпо

    74 23 Отговор
    Е блокадите продължават ,до твоята оставка

    Коментиран от #69, #102

  • 64 ТИ ЛИ

    20 19 Отговор

    До коментар #46 от "ОСТАВКА":

    Ще го заместиш бе?

    Коментиран от #76

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Иванова

    102 23 Отговор
    Речта му е написана и му е казано, какво да направи. Борисов не може да пише такава реч, камо ли да я каже. Той няма нужният ценз за това!!!
  • 67 Келифарски, номера, да тупаме топката!!!

    54 12 Отговор
    Само ограбването на народ и Държава е Реално, това със шкавчетата с Еврото е Сън, няма ОКРАДЕНИ ни стотинка от Държавата!!! Вярвайте ми!!! Знаете, че майками мее учила да не Лъжа!! Честен кръст, кълна се във внуците аз съм много Вярващ човек!!! Вярвайте ми!!!!!!
  • 68 Гост

    37 61 Отговор
    Е, протестъри, дето му бяхте дали шах с пешката. Къде е чалгаря, ето свиква се ВНС,намаляне броя на депутатите,всичко което искахте и врещите,вече предстои да се случи и ЩЕ СЕ СЛУЧИ . Шах и Мат ! Сега ше видите кон боб яде ли ..

    Коментиран от #530

  • 69 НЯМА

    20 10 Отговор

    До коментар #63 от "Ръмпо":

    Да има оставки.!
  • 70 Хахахахахахаха

    12 12 Отговор

    До коментар #12 от "Няма нужда":

    Като черепа и маджо ли???!
  • 71 Псевдоним

    77 28 Отговор
    Мутро безподобна, никой не ти иска нито предложенията, нито становищата. Искаме да се измиташ, как казваше...с 200! И въобще не изказвай мнение какъв е този лозунг, нямаш моралното право на това. Айде изчезвай!

    Коментиран от #161

  • 72 Вън кръвопиеца от властта

    66 20 Отговор
    Борисов кръв пуща, ЧЕКМЕДЖЕТО с милиарди евро не изпуска.

    Коментиран от #173, #412

  • 73 Прост народ

    57 19 Отговор
    Пак ли се опитваме да сваляме звезди на народа, абе ходи си рецитирай тия глупости пред униците ама преди това пусни една оставка
  • 74 ПКП

    31 10 Отговор
    Шефе, да ми запазиш поста ВНС. Нали знаеш, че за „сухо”, всичко лапам.
  • 75 Оня

    56 10 Отговор
    Защо чак сега, а не по време на управлението????

    Коментиран от #80

  • 76 Гост

    10 7 Отговор

    До коментар #64 от "ТИ ЛИ":

    И ти да го заместиш, много по-добре....представи си...
  • 77 Герболин Бойковист

    33 32 Отговор
    Прав е за всичко което казва.

    Коментиран от #151

  • 78 qwerty

    39 16 Отговор
    те тия мързеливци на извънредно не могат да се съберат, а тоА иЗка ВНС🙈
  • 79 бако

    49 19 Отговор
    Оставка, ама след два три месеца щото сега герберунгелите почиват и няма кой да свика ВНС, я оставка веднага пък после ще видим
  • 80 затва

    39 11 Отговор

    До коментар #75 от "Оня":

    Сега са му наредили от ФАЩ.
  • 81 ккл

    50 20 Отговор
    Тия от протеста не разбраха ли, че с книжки, рисунки по асфалта и пр. няма да стане? ГЕРБ ще променят Конституцията на диктаторска и милиционерска. Щетите върху БГ ще са непоправими.
  • 82 610ЛВ

    61 6 Отговор
    ЗАПЛАТА ЗА ДЕПУТАТ
  • 83 Ахахахах

    54 12 Отговор
    Старите муцуни ще си направят нова конституция за тях тоя какво пак се опитва да ни пуска по пързалката .Дани тъпото ли да очакваме да направи нещо добро аххахахах.

    Коментиран от #97

  • 84 Не....

    61 19 Отговор
    Не свикваш Велико Народно Събрание, а просто подаваш ОСТАВКА!!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Барцилонски Чекмедже Толуп

    35 12 Отговор
    6и6@ня,къ да си тръгва незабавно, после съд, затвор и конфискация на чекмедженцата. А държавата ще си я подреждаме след това.

    Коментиран от #90

  • 87 Ъхъ

    44 12 Отговор
    За да се постигне ,,НЕЩО,, е нужна подмяна на всякъде, съд, прокуратура, полиция. Всички тия хора са свикнали на далавери и знаят как се правят т.е. трудно ще промениш навиците на фашосадистите
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Перо

    60 18 Отговор
    Тиквата е готов на всичко само и само той да организира изборите и той да брои бюлетините без машинно гласуване.Изборната система не беше спомената в измислената реч. Кучето е заровено в изборния процес,без машинно гласуване и назначените от тиквата комисии и информационен център,начело с дървения професор.
  • 90 блажени са вярващите

    21 9 Отговор

    До коментар #86 от "Барцилонски Чекмедже Толуп":

    Е чакай първо да ви натресат Новия Световен Ред, пък после заминава за Бахамите.
  • 91 ДДД

    20 37 Отговор
    Сега ще видим кой кой е и кой за какво се бори. Долу БСП-мафията
  • 92 fxpro

    44 12 Отговор
    Остана ли още някой да му се връзва.Хубавото е,че това май е последно и следващото ще е ОСТАВКА !!!!!!!!
  • 93 Сандо

    57 13 Отговор
    Уловката е в съдържанието на новата Конституция,която ни подготвят.Възможно е да бъде нанесен смъртоносен удар по България!
  • 94 7887

    52 17 Отговор
    С една дума Баце остава на власт може и пожизнено вече. Честито! Това се разбра от важните му решения които се чекаха. Нищо за корупцията, за пачките с евро и златните кюлчета, за мафията и калинките в държавата, за беднотията и раздаването на народните пари.
  • 95 chi

    19 4 Отговор
    Тоз мутрак на себе си не вярва иска ние да му вярваме! ОСТАВКА!
  • 96 ГосТ

    60 13 Отговор
    Боже мили, тоя конституцията искал да променя!!!
  • 97 мда

    40 10 Отговор

    До коментар #83 от "Ахахахах":

    Забрави да допълниш че хората искат справедливост =крадливата сган източила милярди от псевдо магистралите и ремонтите средна цена на км при герб = 25мл а при всички съседи по 7мл.
  • 98 Иван

    51 12 Отговор
    Най-бедната държава в ЕС и най-бързо намаляващото население в света. Стотици обезлюдени села и градове с жители, намалели наполовина. Трагично бъдеще, гарантирано от ГРОБ.
  • 99 Ххх

    50 11 Отговор
    Ей, абе тоя е като пехливаните, намазани с олио. Все ще гледа ако може да се извърти, да се измуши някак си, само и само да не пусне кокала. С което продължава да допълва и без това голямото отвращение, натрупано към персоната му. И да засилва желанието на недоволните от управлението му да го свалят сега и завинаги !
  • 100 ДДД

    27 59 Отговор
    Народа е с Бойко Борисов. Долу шумкарите-фигуранти...
  • 101 Мишка

    45 10 Отговор

    До коментар #37 от "Плъж":

    Правилно, а защо не посмя да се явиш пред работодателя си НС вчера и да ги кажеш тея работи, а се криеш в миша дупка и бункери....като мишка!!!!!
  • 102 НЯМА

    10 22 Отговор

    До коментар #63 от "Ръмпо":

    Да има оставки.! Ние. Не. Искаме
  • 103 А за кюлчетата

    36 11 Отговор
    нещо да кажеш? Първо откъде ги имаш и после другото.
  • 104 Мдаааа

    26 43 Отговор
    Най-после промени в конституцията! Сега вече президента и БСП го закъсаха.
  • 105 Българина

    30 25 Отговор
    Не си в позиция да се пазариш но съм Склонен да ти простя кражбите и предателствата ако: копираме Швейцарския модел на 100 процента, сиреч. 6 задължителни референдума, 3 местни и 3 национални, местния прокурор шеф полиция областем упр и шеф съд се избират на място, данъчните приходи са 45 пр за обшините, 45 за областта и 10 за държавата и цялото ддс, без двойно гражданство, а то да се дава с гласуване на местната общност, не знаеш български и нямаш 11 клас НЕ ГЛАСУВАШ! А между другото искаме реферндум за НАТО ЕС ШЕНГЕН И ЕЗ
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Бойко -българската Чичолина

    34 12 Отговор
    Заграбиха милиарди от народа и сега си ние камшика към дубай
  • 108 продал ви е вече на Дявола

    36 14 Отговор
    Баце се е взел за Вова, сигурно и ваксина е измислил.
  • 109 Е това

    37 9 Отговор
    Ли са тежките решения които е взел, тежки са за депутатите и другите лъжци и крадци! За народа няма нищо тежко даже ще му паднат от плещите 120 хранени ка!
  • 110 Behemoth

    40 19 Отговор
    Поставя условия ПРЕСТЪПНИКА!Иска той да прави новата конституция...не се поддавайте....в затвора!

    Коментиран от #184

  • 111 ккл

    46 21 Отговор
    Нищо хубаво не чакайте оттук нататък. Ще забрани протестите. Ще започнат репресии. Ще вкарват неудобните в затвора без вина и доказателства. Ще се бетонира във властта до живот, както Путин. Какво се хилите тука? Да не мислите, че това е забавление като на площада вечер?!
  • 112 Манги

    42 12 Отговор

    До коментар #62 от "ДДД":

    Верно не е имало. 10 години демагогия и още продължава. Само да се задържи на власт. Нали е ясно че тези условия са почти неизпълними. Но само при тези условия щял да даде оставка. Хаха
  • 113 БОРИСОВ

    26 55 Отговор
    ЦЯЛАТА СТРАНА Е С ТЕБ.! БРАВО.!
  • 114 сара

    45 17 Отговор
    Моля ви , кажете ми, че няма да приемем това точно от този боклук, моля ви...
  • 115 БОКО ТИКВАТА

    44 17 Отговор
    Боко вече си аут
    ЛТЖЕЦ И КРАДЕЦ ОТ СИК
  • 116 Георги Иванов

    44 17 Отговор
    Ами да бяхте го гласували вчера, а не да се криете като мишки.
    Днес е късно за гласуване на промени. Днес може само:
    Оставка, веднага!
    ОСТАВКА!
  • 117 Петьо Петров

    43 18 Отговор
    Кофти ход.Всичко е да се избегне машинното гласуване,а те да си организират пак изборите.Няма как да стане.Виждате ли кой иска гражданска война в България?Сега изпъкна цялото лице на коалицията на Мафията,ГЕРБ,ОП,Воля,ДПС и няколко купени от БСП и ето 2/3 нужни гласове за такова решение.Пълен позор!
  • 118 МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН

    48 11 Отговор
    Искаме електронно и машинно гласуване
  • 119 Не. Трябва

    26 3 Отговор
    Да отстъпваш на тази шайка
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Анализаторр

    38 13 Отговор
    Пич та дрънка! Само не виждам обещаните инвестиции и работеща икономика. Нищо от уроците на Тато не са останали. Пак отвличащи маневри. Какво да кажа кочина и нема оправия!
  • 122 Оставка без условия

    40 13 Отговор
    Първо съд после каквото следва.
  • 123 Нещастник

    34 14 Отговор
    Това е мутренска сделка, ще ви обещая всичкосамо за да оцелея! Нали не сте забравили думите му колко тежат, малко по малко от въздуха с който са изречени! Ако не ти искаха оставката щеше ли да вадиш кендитата от чантата???
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Перо

    40 16 Отговор
    Първо оставка на тиквата и Гешев,после служебно правителство,което да организира изборите на ВНС,следва съд,затвор и лустрация на режима,после идват и новите закони.Най-малко тиквата може да дава предложения за нов ред и той да организира брои изборите.
  • 127 сара

    30 14 Отговор
    Подай оставка и остави ВНС за после...
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Кошмарът на България

    42 17 Отговор
    Този човек е мног болен и затова изключително опасен за България.
    Крайно време е да го приберат и дълго да го лекуват, ако не иска да го съдят

    Коментиран от #158

  • 130 ЮС соджър фром Джърмани

    9 8 Отговор

    До коментар #120 от "ПОКЕМОН":

    Разпределят ни у Кочината, носим иглите.
  • 131 Няма отърване

    41 14 Отговор
    От тая противна, крадлива и изключително злобна мутра.
  • 132 БОЙКО ИСТИНАТА, КОЛЬО ИСТИНАТА...

    8 10 Отговор
    Няколко човека сме в Банкя с такъв прякор, но аз почти нямам конкуренция, всички ме помнят колко често ходех на Черква, почнах да пея и в църковния хор, но ми забраних а защото бях подписал да "Пея" в едно Управление, и не можело на две места да се "Пее"!! Та Вярвайте ми, е на ще се прекръкт пред вас!!!!!!!!
  • 133 Наглец

    39 14 Отговор
    Ти няма да даваш условия на народа, политически труп си и те чакат ,съд, оставка и затвор.

    Наглец!

    Коментиран от #211

  • 134 ПИЧ

    24 39 Отговор
    БРАВО Б.Б. !!!!! Б.Б. е най-гол. пич в политиката !!! ПАК им го натакова !!!!!!!!! ЕМИ СЕГА ????? 120 в НС.....еми БСП-то и дпс-то ще се САМОИЗЯДАТ а място в НС . В новото НС - БСП-то със 15-20 КОЙ по напред ??????? …...А пРезидента да чака ГЕШЕВ да го изведе със БЕЛЕЗНИЦИ от Президентството .обвинен в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА „ от 20 год ..до доживот “ НЯМА ПРОШКА за русофилите - българомразци !
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 ТВфенът

    28 12 Отговор
    Иииии...как се е вторачил в камерата и чете, чете...караокеееее
  • 137 Олимпийска надежда

    36 12 Отговор
    Новата Конституция я пишат Дани Ръбъла и Цецка Цачева..
  • 138 Karosel

    18 31 Отговор
    Нали ватенките искаха да се намалят наполовина депутатите?
    Няма да има служебно правителство, няма да има кражба, ясно ли ви е?
  • 139 НАЙ БЕДНИЯ НАРОД

    36 13 Отговор
    БОЙКО КОГА ЩЕ КАЖЕШ ЗАЩО РЕКЕТИРАХТЕ БИЗНЕСА И ОКРАДОХТЕ 200ХИЛ ФИРМИ
  • 140 Дрон

    40 13 Отговор
    Лъже мръсника, само и само да плюскат още!!! ОСТАВКА БЕ!!
  • 141 Facti

    27 1 Отговор

    До коментар #13 от "Мишо":

    Ей ром учи Български, и се научи да пишеш!

    Коментиран от #175

  • 142 а и още има

    23 12 Отговор
    и узаконяване на джендърските бракове например, ама това ще разберете че го е предложил, чак след като се самопреизберат и започнат да нагласят новата "конституция".
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Гост

    35 13 Отговор
    Оставка без пазарлъци . Промяната ще я правят други , а ти ще имаш друга работа с братчедите в затвора .
  • 145 Не гвори от името на България

    30 9 Отговор

    До коментар #53 от "Браво,браво,браво!!!":

    Коя България?! Моята не!!!
  • 146 ares

    19 37 Отговор
    Прецака ли ви всички тъпи кратуни ЕВАЛ БОЙКО ПОБЕДА.
  • 147 Мутри ни управляват

    37 15 Отговор
    Лъжлив демагог.съден и осъден за лъжа.Условия поставя наглия
  • 148 Селски тарикат си

    40 15 Отговор
    Но номера няма да мине. Мислиш хората за наивни и прости.
  • 149 гошо

    11 27 Отговор
    Хлапета, нямате достатъчно житейси опит за да коментирате сегашната ситуация в който е попаднал даден политик. За това просто му дайте шанс да си тръгне с достойнство! На времето, когато още същетсвуваше смъртната присъда, обвинените имаха право на последно желание!!!

    Коментиран от #163

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 1-20

    16 29 Отговор

    До коментар #77 от "Герболин Бойковист":

    Червените, зелените и бембените сега ще се посерат яко. Бойко предсмъртно много готино им го втъкна.
  • 152 Мой

    32 10 Отговор
    Зъл ход от зли хора. Не. Оставка.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 ГОРСКИ

    33 10 Отговор
    Шкафчетата как ще ги пълним не казваш ?????
  • 155 Мирко

    35 11 Отговор
    Нищо не сте изпълнили бе шкафче с пачки и пистолет! Едно предизборно обещание от 2009 и 2013 не сте изпълнили. Само крадете и мачкате всички и всичко. ОСТАВКА и ЗАТВОР, ТИ си ПОЗОР!
  • 156 Лумпени

    19 39 Отговор
    Вие освен да повтаряте като папагали оставка,друго можете ли?Човека ви призова да излъчите лица и оратори!Имате ли капацитета или с промитите ви мозъци можете да лаете само едно и също?Пълни смешници сте 99%.Дървени философи
  • 157 ссссс

    38 15 Отговор
    Бойко,ти си един нагъл страхливец

    Коментиран от #223

  • 158 МАЙ

    12 26 Отговор

    До коментар #129 от "Кошмарът на България":

    БОЛНИЯ СИ ТИ И ВСИЧКИ ТЕЗИ ГОВЕ..... А КОЙТО МУЧАТ ПО УЛИЦИТЕ Т
  • 159 1302

    37 11 Отговор
    Ха-ха...
    Бай Ганьо иска пак той да прави изборите...
  • 160 Тошо

    33 11 Отговор
    Първодавай оставка после ВНС
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Шопо

    35 14 Отговор
    Тиквата хитрее ! Марш в затвора ,Мутро крадлива!!!
  • 163 ккл

    28 11 Отговор

    До коментар #149 от "гошо":

    ББ не е с присъда. И желанията му са безкрайни, защото цялата власт е в ръцете му. Той няма да подаде оставка. Не е смъртник. Ще узакони диктатурата си. Много несериозно гледаш на нещата и не осъзнаваш как ще унищожат Конституцията.

    Коментиран от #194

  • 164 Bahti

    31 13 Отговор
    Мутрата е Тотално изоглавен. Идват за Теб мутроооооо! ЗАТВОР!

    Коментиран от #267

  • 165 Бебе

    15 14 Отговор

    До коментар #3 от "2loop":

    Защо ще е предсмъртно Народното събрание няма да вземе такова решение.Много хитро от бойко.ВНС никога няма да се гласува от това НС.Сега протестиращите това трябва да искат и нов изберателен закон и да не ги пуснат да излязат от НС докато не са го гласували
  • 166 Мишоооо,

    31 8 Отговор

    До коментар #13 от "Мишо":

    Мишо, съдейки по неграмотността ти, ти си баш от най-простите, с които Тиквата така добре се разбира...
  • 167 qwe

    32 10 Отговор
    Слабоумната и тлъста сикаджийска Тиква, започна и условия да поставя...
    ХАХАХАХАХАХА!
  • 168 Оставкааа

    31 11 Отговор
    Никакво ВНС. ОСТАВКА незабавнооооооо
  • 169 оооооооооооооо

    17 31 Отговор
    Никаква оставка, Борисов!
    Остави го Божков малко да се поохарчи. Досега и един милион не е дал за протестите.
    Да не говорим, че и при оставка, всеки път ги печели.

    Коментиран от #195

  • 170 Историк

    21 35 Отговор
    Аз, като независим, не членувам в БСП и ГЕРБ, смятам, че са разумни предложенията на ГЕРБ

    Коментиран от #190

  • 171 Бою

    30 13 Отговор
    Пак лъжи ми що минималната заплата е много след Румъния и пенсиите също, само шкафа е пълен
  • 172 ДА ОБОБЩИМ:

    17 27 Отговор
    К🍌Р ЗА ФАТМАКА ДЕ'Б'ИЛ!
    К🍌Р ЗА ЧЕРВЕНО-СОРОСОИДНАТА ОЛИГАРХИЯ!
    ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА И...4 МАНДАТ НА БОЙКО И ГЕРБ!!!
    .....ПРЕВРАТА ПРИКЛЮЧИ С ТОТАЛЕН ПРОВАЛ!!!
  • 173 ares

    11 19 Отговор

    До коментар #72 от "Вън кръвопиеца от властта":

    ЕХ ПРОСТОТИЯ ЧОВЕШКА
  • 174 Оставкааа

    30 18 Отговор
    Никакво ВНС. ОСТАВКА незабавнооооооо
  • 175 шопу

    17 10 Отговор

    До коментар #141 от "Facti":

    Ромите са на страната на Доган, който след барбекюто остава и без яхт. Така че забрави циганите да подкрепят Тиквата.
  • 176 веееее

    29 7 Отговор
    Наливай масло в огъня,скоро ще изгориш
  • 177 Гост

    28 14 Отговор
    боко винетуту с много евтини лъжи иска да се отърве
  • 178 Лумпени

    18 27 Отговор
    Искате някакви прашясали фигури изпълзяли от нафталина да ви водят,защото истината ,че сте пълни неудачници 99%.Излъчете си лидери и действайте за интересите си,а не като зомбита едно и също да повтаряте.Хайде да ви видим,колко струвате!

    Коментиран от #253

  • 179 Някой

    4 24 Отговор
    Аз искам Митко Пайнера за министър и народното събрание да са Пайнер Мюзик яко Азис и силикон да падат дрехи и задръжки и най важното да има безплатно сълфетки.Азис да е министър на културата .Яко чалго да има ... .
    Пс няма нищо общо с реални и нереални фигури в живота на България .И хората които са се припознали да не се обиждат .Това е положението в страната.

    Коментиран от #191

  • 180 Де Факто

    35 18 Отговор
    ИСКАМЕ служебно правителство, И МУТРИТЕ на ХУНТАТА в ЗАТВОРА. Не ни минават СЕЛСКИТЕ НОМЕРА на ТИКВАТА.....МУТРИ ВЪН, ОСТАВКА, СЪД и ЗАТВОР.
  • 181 Не и ти

    25 14 Отговор
    Кой си ти, че да поставяш условия

    Коментиран от #260

  • 182 Сиса

    23 32 Отговор
    Браво Бойко много отдавна трябваше да се направи това.
  • 183 Димитър

    19 7 Отговор
    И кой ти се хвана
  • 184 ares

    3 9 Отговор

    До коментар #110 от "Behemoth":

    МОЖЕЛИ ДА СИ ТОЛКОВА ПРОСТ .ХВАНИ СЕ ОГРАМОТИ

    Коментиран от #242

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 ккл

    25 12 Отговор
    Къде е Президентът, да спре узаконяването на диктатура?
  • 187 Г-н баце ,

    35 12 Отговор
    Ако беше по човешки се извинил на този народ, че си изпускал по тела нервите си като псуваш този и онзи, нямаше да станеш най оплювания и мразен човек от българите. Сега позора ти ще е до гроб.
  • 188 112112

    29 8 Отговор
    Нагляр!!!!!!
  • 189 БоБо

    20 9 Отговор
    ... и с'я като им вкарам един с великото народно събрание! Докато решат какво да правят нашите момчета вече са измислили новите закони, който ще работят за мене! И за изборите ... и за съдиите ... и за прокурорите ... Ха
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 🐷 Боко ТИКВАТА

    6 16 Отговор

    До коментар #179 от "Някой":

    Гласувай за мен, и нямаш никакви грижи.Бъди смел....хахахаха.

    Коментиран от #202

  • 192 Кой яхна протеста!

    16 4 Отговор
    Той! Пак той!
  • 193 пак театър на комедията

    31 8 Отговор
    Партия Гепи и баце ли ще рестартират държавата ? А до сега 11 години какво правиха ?
  • 194 гошо

    8 15 Отговор

    До коментар #163 от "ккл":

    На колко години си? Какво си видял в тоя живот? вода от локва пил ли си? Дарадонки на зайци ял ли си? Та ми скачаш!!!

    Коментиран от #221

  • 195 Гост

    21 10 Отговор

    До коментар #169 от "оооооооооооооо":

    Оставка, оставчица ще си даде твоичкия, не се напиняй

    Коментиран от #222

  • 196 Отровното трио

    33 10 Отговор
    Оставка-съд-конфиснация-затвор.
  • 197 Шерифа

    31 11 Отговор
    Оставка Оставка и пак Оставка,взимайте си мазните и дрисливите задници и вън от Парламента,ВНС,сега се сети тиквеника,тези неща народа ги искаше преди години като гласува на референдума,не напразно се казва ,да му имам вторият акъл на Българина,сетила се Мара да се бара,
  • 198 Нов Световен Ред

    28 10 Отговор
    Тоест казва така, свикваме велико народно събрание пак купуваме изборите след оставката, промяна на конституцията в моя полза като Путин в Русия, ще стана първия цар на България от новото време, всичко съм направил с европейски средства нашите пари са ми в чекмеджето, тоест обяви се за новия султан и най безпогрешен човек в държавата> Само оставка и в затвора на всички от прехода на всички от системата и на цялата политическа корумпирана класа в затвора ако Ердоган е затворил 200 хиляди ние ще затворим 3 милиона но неискаме корумпирани
  • 199 Тиквенсон

    28 11 Отговор
    Думата на този човек не струва нищо.
  • 200 676

    24 9 Отговор
    Нагъл е много.
  • 201 отново ни взеха за канарчета

    26 6 Отговор
    Че нали баце има мнозинство. Като нареди никой няма да гласува за разпускане на парламента. Което ще рече че ще си кюта все така.
  • 202 Де Факто

    26 11 Отговор

    До коментар #191 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Боко ТИКВАТА не е в положение ДА ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ.Той е в положение нокдаун.......следва нокаут...

    Коментиран от #429

  • 203 Боюо

    27 8 Отговор
    Слаб опит да разсееш протеста, че да сложиш кпп та наесен, нема да стане
  • 204 robin

    9 5 Отговор

    До коментар #12 от "Няма нужда":

    Кои са тези "други"?!Дай конкретни имена!
  • 205 Лумпени изпростяли

    17 24 Отговор
    Вие освен да повтаряте като папагали оставка,друго можете ли?Човека ви призова да излъчите лица и оратори!Имате ли капацитета или с промитите ви мозъци можете да лаете само едно и също?Искате прашясали фигури изпълзяли от нафталина,провалени лица статуквото да ви водят защото истината ,че сте едни неудачници.Пълни смешници сте 99%.Дървени философи

    Коментиран от #343

  • 206 6543

    21 11 Отговор
    Прави всякакви отчаяни опити да манипулира , за да бави топката и да избегне служебно правителство. Политически шарлатанин, повече от 10 г прилага този трик и офцете вярват. Скалъпили една объркана реч от чужди идеи, чете механично и нищо не разбира, само се поти. Един млад протестиращ каза: Вълкът козината си мени, нрава- не.
  • 207 Чавето

    21 10 Отговор
    Е, Борисов-ся ко? Ами чекмеджетата, какво става с тях, а набиването на к... на отрепките и на президента? А това , че искаш да им е...ш май...а какво става с тия неща?
  • 208 Неутрален

    17 23 Отговор
    чета коментарите и си викам, малей колко прост народ сме, няма оправяне тая държава, нищо градивно и смислено не прочетох, ама то в тоя сайт само анонимни плювючи ...... червени тролове !!!
  • 209 стоян

    14 25 Отговор
    Браво за Борисов и Валери Симеонов-умни решения са взели
  • 210 ГЕРБ Народните милионери

    27 13 Отговор
    Циркът на Бойко Методиев Борисов продължава! Селският хитрец от Банкя с всички тези "идеи", които предлага всъщност цели да остане до края на власт, да доразграби каквото е останало, да подготви следващите парламентарни избори и да си осигури по-солидни позиции във властта, даже и в опозиция. Вълкът предлага на агнето как да се погрижи за неговата безопасност! Борисов трябва да подаде незабавно оставка, без да се опитва повече да прави каквото и да е!

    Коментиран от #219

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 101

    15 25 Отговор
    Ами хубави неща предложи Бойко. Общо взето всичко което сме искали.И хайде вече разкарайте се от кръстовищата за да се минава.
  • 214 Баце е Велик

    10 18 Отговор
    Треска цръвените айдуци и Сороси направо през гащите...ама...яко,...с 200
  • 215 дин Толуп

    23 10 Отговор
    Тоя не разбра ли, че хората не го искат?! Да си ходи!Въпроса е личностен - не го иска него народа, както не искаше и Тодор Живков - неговия учител.

    Коментиран от #232

  • 216 Мария

    23 10 Отговор
    Щял бил да подаде оставка ако еди какво си, къде са ти топките
  • 217 да да

    21 11 Отговор
    Да се маха, никой не го пита. Оставка на цялото правителство и Геша!
  • 218 Мой

    23 12 Отговор
    И ние искаме всичко това, но не с теб. ОСТАВКА!
  • 219 А ти кой си бе

    18 25 Отговор

    До коментар #210 от "ГЕРБ Народните милионери":

    А ти кой си?
    Той е министър председател!
    А ти кой си анонимнико стоящ през деня за 20 лева тук и крещящ вечер за още толкова.
    Кой си ти?
    Да ти кажа ли... Никой не си. Никой!
    И никой ще си останеш!

    Коментиран от #234

  • 220 Актуална Антена

    7 13 Отговор
    Сега стана ли ви ясно КОЙ е организатор на протестите?
  • 221 МАНАФА

    8 7 Отговор

    До коментар #194 от "гошо":

    Гошка, ПРОДЪЛЖАВАЙ да ЯДЕШ ДАРАДОНКИ и си затваряй устата.А за да не ти преседне, пии вода от локвите.

    Коментиран от #231

  • 222 НЯМА

    11 12 Отговор

    До коментар #195 от "Гост":

    ОСТАВКА НЕ СИ И МЕЧТАЙ
  • 223 ares

    7 14 Отговор

    До коментар #157 от "ссссс":

    А ТИ КАКЪВ СИ МНОГО СИ СМЕЛ НА КЛАВИАТУРАТА.ИЗЛЕЗ ДА ТЕ ВИДЯ НАПРАВО ЩЕ ТЕ РАЗПОРЯ
  • 224 JEB

    12 8 Отговор
    при всеки конфликт има кратък прозорец за решаването му
    борисов предлага сделка..лидерите на протеста да решават какво искат и защо..ясно е че трябва да има някаква рамка за промените в държавата в близко бъдеще..тая рамка така или иначе трябва да дойде от изпълнителната власт..мислете добре за да има резултат цялата фиеста
  • 225 анализ

    30 10 Отговор
    Още един опит да се закрепи на власт. Изкара се борец против олигарсите, а забрави ,кой помогна на Пеевски за фалита на КТБ, вдигането на запора върху акциите на БТК, 75мил. за колекторска фирма с 2000лв. оборот от уж държавната ББР, Заема от същата тази банка за покупката на Нова ТВ, отпуснатна Домусчиев и др. знайни и незнайни "кредити" раздавани на приближени.Тази банка не беше ли създадена за да подкрепя малкия и среден бизнес? Ако тези организират изборите за Велико Нарадно събрание, ще се копира статутквото . Председател пак ли ще е ПКП Караянчева?Тресе ги страха изборите да са организирани от служебен кабинет. Президента бил вдигнал юмрук, ама чухме за "прост летец" много преди юмрука. Бил за блокадите , но в 4,30 сутринта отново бяха рарушени. За разпускане на Висшия съдебен съвет- за да остане Гешев. Бил превел страната през корона кризата, оставяйки фирмите без всякаква подкрепа / с изключение на приближените/. Този не разбра ли, че не е в позиция да поставя условия, кога да си подаде оставката. ОСТАВКА,ОСТАВКА, сега и веднага.
  • 226 Я... Я

    27 7 Отговор
    ТОЗИ ОСТАВКА НЯМА ДА ДАДЕ. ЩЕ СУЧИ ЛИЖЕ, МАЖЕ ЩЕ СИ ПРОКАРАТ ТЕХНИ УДОБНИ ЗАКОНЧЕТА. ЩЕ ОТЛАГА ДО ПОСЛЕДНО. СТРАХ СТРАХ НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ.
  • 227 Айдееее платените

    12 30 Отговор
    Айдееее платените пак ревнаха.
    Оставка та оставка....
    Нещо друго!
    Дай да видим сега Пинокио кви ще ги измисли
  • 228 Госあ

    33 9 Отговор
    Хора, това е сериозно ! Еднокнижника, спящия с пачки и пистолет до главата, омбашията който коли и беси калинките с които се е оградил в партията си иска да променя конституцията на Република България !

    Коментиран от #233

  • 229 генчо

    28 9 Отговор
    Тоя тип боко май се взима на сериозно.Абе къш от България,мутро проста.И той условия ще поставя.
  • 230 Иванов

    18 9 Отговор
    За 10 години поне се научи да четеш мутро.

    Коментиран от #249

  • 231 гошо

    12 1 Отговор

    До коментар #221 от "МАНАФА":

    Я си признай колко дена!!! а не години трудов стаж имаш.
    п.с. (Паричките на мама и тати не се броят за трудов стаж)
  • 232 КОЙ

    10 21 Отговор

    До коментар #215 от "дин Толуп":

    ТИ КАЗА ЧЕ ХОРАТА НЕ ГО ИСКАТ? НАПРОТИВ. БОРИСОВ НЕ ТРЯБВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА

    Коментиран от #246

  • 233 Спящ на картинката

    3 10 Отговор

    До коментар #228 от "Госあ":

    на сценаристите, а ти дано да заспиш вечният сън

    Коментиран от #261

  • 234 ГЕРБ Народните милионери

    15 11 Отговор

    До коментар #219 от "А ти кой си бе":

    Не си слагай сам плюсчета и не бълнувай за вечна власт на цар Тиква и калинките му, сред които ти явно се числиш! Отивайте си по-скоро и то с мир! ОСТАВКА!

    Коментиран от #243

  • 235 ПАТРИОТ

    20 9 Отговор
    Малииииии ЕДНОКНИЖНИЯ ВИНЕТУ яко го е закършил.Страх тресе ТУЛУПА и ако някой му гарантира че ако даде дупе за да не влезе в панделата ще го стори, ако трябва и на жълтите павета.

    Коментиран от #272, #333

  • 236 Ушанка

    10 16 Отговор
    Това е позиция а не само плямпанията на ръдеф
  • 237 Ха така

    13 21 Отговор
    Направо ги заби... Браво Бойко!
    Сега всеки преглъща на сухо и се чуди как да реагира.
    Смешни платени лумпени на хранилка!

    Коментиран от #268

  • 238 Другари герберасти,

    17 8 Отговор
    Каквито и врътки да замисляте, цялото ви ОПГ во главе с тиквата е вече на пързалката.
  • 239 Mario belli

    19 7 Отговор
    Евала бе Баце ,как го прочете аутокюто! Голем си артист.
    Що не кажеш ти колко хора си затрил и колко бизнеси?
    Ти си разрушителя и крадеца.
  • 240 Не бивааа

    23 7 Отговор
    Не бива Мафията да променя конституцията. Това ще е Катастрофа...
  • 241 Нито

    15 3 Отговор
    дума за най-важното.Закон за декомунизация и лустрация на минимум 3 поколения комунисти,защото е закъсняла - дядовци,бащи и внуци.Само така ще се отървем от номенклатурата и ще си върнем държавата.
  • 242 Behemoth

    6 4 Отговор

    До коментар #184 от "ares":

    МОЖЕЛИ?АЛО ГРАМОТНИЯ!
  • 243 А ти кой си

    8 9 Отговор

    До коментар #234 от "ГЕРБ Народните милионери":

    Иначе какво?
    Или още пишеш оставка щото не са ти казали какво да пишеш!
    Платен трол си. Т. Е. Никой!!!!!!!!

    Коментиран от #265

  • 244 Българина

    15 7 Отговор
    МУТРИ ВЪН.

    Коментиран от #250, #262

  • 245 Пак квичат, не им изнася, нищо друго

    8 14 Отговор
    освен да докарат червената олигархия на власт, че 10 г поизгладняха някои..., абе търкане на лотарийни билетчета му е майката...как тъй ще ги закачат и да им нарушават правата
  • 246 ГЕРБ Народните милионери

    15 7 Отговор

    До коментар #232 от "КОЙ":

    Като не искате да подава Борисов оставка след 11 години крадене на власт и откровена диктатура, то защо не го провъзгласите за цар? Ще бъде донякъде оригинално. В българската история има вече такъв прецедент с цар Лахана или Зелка. Сега защо да няма цар Тиква?

    Коментиран от #256

  • 247 ВЛАСТ

    18 10 Отговор
    По-голяма фурнаджийска лопата от тебе няма Бойко ! От където те припикаят на там се измяташ. По-голям лъжец до сега не сме имали в управлението на България за цялата и история. Освен това, си приписваш чужди предложения и нагло позираш АЗ, АЗ, ! Запомни , че си една мутра използвала времето да прогониш хората, да разориш държавата и да се накемериш с пачки. Първо , ОСТАВКА, второ СЪД и изземване на имуществото на всички 240 разбойници и техните суджици както на Божков, Банев и сие. другото ние ще си направим . Може и без парламент да се управлява тая държава, ти го показа нагледно . Ходи си ВЕДНАГА !

    Коментиран от #304

  • 248 Тиквун

    16 8 Отговор
    Оставка на Тиквата и Гешефта веднага! Двамата при бай Ставри, а ВНС ще мине и без тях!
  • 249 гошо

    8 1 Отговор

    До коментар #230 от "Иванов":

    Ти па се научи да пишеш!
  • 250 Те отвън, бре

    6 4 Отговор

    До коментар #244 от "Българина":

    В дубай, в сърбия, но квичите да ги връщате
  • 251 Шерифа

    22 8 Отговор
    Егаси демокрацията,избираме ги уж на честни избори,пък не можем да ги изгоним на сила, наистина няма Такава Държава,а има такъв народ,Оставка гадове,съсипахте държавата
  • 252 Прост народ

    8 8 Отговор

    До коментар #106 от "Не е така.":

    Трол с 10 ника, сам си пише, сам се хвали за жълти стинки набити от боко
  • 253 Кесията

    3 3 Отговор

    До коментар #178 от "Лумпени":

    5 пари не струват.
  • 254 Де Факто

    21 5 Отговор
    ТИКВАТА е на ДУЗПАТА, и ЧАКА ШУТА.
  • 255 гоШТ

    16 9 Отговор
    Кой ли му е писал"доклада", защото четей ки го прилича на докладчик пред конгрес, чете, но не знае какво казва!?
  • 256 ДА БОРИСОВ

    13 8 Отговор

    До коментар #246 от "ГЕРБ Народните милионери":

    Е ЦАР В МОМЕНТА НЯМА ДРУГ КОИТО ДА ГО СМЕНИ

    Коментиран от #273

  • 257 Сали

    14 9 Отговор
    Борисов нищо ново само тупа топката
  • 258 1122333

    13 7 Отговор
    Крадеца казва как следващите да крадат, но НАРОДА няма да го позволи!
  • 259 1259

    18 9 Отговор
    Не вярвайте на Бойко.
    Системата и държавността трябвало да се рестартират отдавна. Ами като трябвало, що не си я рестартирал, ми се оплетохте като свински черва?!
    "Не вярвайте на данайците, дори и да идат дарове!"- стара мъдрост
  • 260 Учуден

    6 6 Отговор

    До коментар #181 от "Не и ти":

    Ти пък кой си ? Клекнал в близките храсти до палатката.
  • 261 Госあ

    9 10 Отговор

    До коментар #233 от "Спящ на картинката":

    Заплашваш ли ме троле герберастки ?

    Коментиран от #280, #407

  • 262 Румен

    11 11 Отговор

    До коментар #244 от "Българина":

    Румка ти ли си бе?
    Ейййй къде се скри толкоз време?
    Туй като го написа с вдигнат юмруче ли беше???
  • 263 Маджо вика Ристю

    11 13 Отговор
    Мая Костинбродска към кауна Радеф и Импексовата корвета. - И ко прайм ся, с тия 25% за Герба и 12% за нас, пак ли ще го лапаме на Бойко, или тоя път ще има аркадан.

    Коментиран от #264

  • 264 Мая Магнолова

    12 3 Отговор

    До коментар #263 от "Маджо вика Ристю":

    - АРКАДАН НА МЕН, СЛАВУЦА И РИСТЮ, ЩЕ НИ ХАРЕСА, НО НА КАУНА ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО.
  • 265 ГЕРБ Народните милионери

    17 10 Отговор

    До коментар #243 от "А ти кой си":

    Ние, които не сме роби и калинки като вас на ГЕРБ и великия фюрер, мислим самостоятелно и нямаме нужда от това някой да ни влага думите в устата! Пръждосвайте се по-скоро в тъмните дупки на подземния свят, откъдето всъщност изпълзяхте, начело с Борисов!

    Коментиран от #275

  • 266 Данка Люртова

    6 9 Отговор
    Предлагаме за премиер зам.шефа на СДС-Емил Кабаиванов,защото шкафчето му е по-пълно от това на Борисов.
  • 267 ТаУмВзе

    13 8 Отговор

    До коментар #164 от "Bahti":

    Мутроооо! Щом разбираш само от физически методи на Премахване. То те са твои!
  • 268 Браво

    13 9 Отговор

    До коментар #237 от "Ха така":

    Браво Бойко! Виждам ги вече всички как тичат за тоалетна хартия, че яко оцапаха гащите и вече не стига.

    Коментиран от #289

  • 269 гост

    15 9 Отговор
    Този човек има психично разстройство. Няма друго обяснение.
  • 270 ito

    10 14 Отговор
    Боико е сила.Браво истински Българин.
  • 271 Милев

    13 10 Отговор
    Тиквата пак се опитва да ни врътне. А кой ще организира изборите? А кой ще връща откраднатите милиарди? А чекмеджетата? Оставка мутро!
  • 272 Патриот-душа дава за наука,

    7 5 Отговор

    До коментар #235 от "ПАТРИОТ":

    за свобода;но не свойта душа, братя, а Душата на народа!И всекиму добро струва, САМО,знайте, за ПАРАТА...
    Към днешна дата, тия из палатките

    Коментиран от #279

  • 273 ГЕРБ Народните милионери

    6 8 Отговор

    До коментар #256 от "ДА БОРИСОВ":

    Ти ли си невежа или си сляп! България не е парламентарна монархия. Борисов хубаво предлага Велико народно събрание. Е, сега е моментът всички блюдолизци да го направите цар Тиква Първи от Банкя!
  • 274 Иван

    2 8 Отговор
    Ако , ако, ако.В шести клас учител по математика ми каза: ако , ако не мирише щеше да се яде.Ти не си в шести клас а министър- председател, така че удари по масаса и кажи сбогом!!!

    Коментиран от #447

  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 Смях

    12 5 Отговор
    Този и кафявоомирисаната му партия не могат ли да измислят нещо нова, свое, а преписват като имбецили чужди идеи?!
    Така се натискат да останат на власт, но вероятно единствения резултат ще бъде масово проявление на хемороиди в ръководството на герб.
    И, пълна веселба - то не бе патос, то не бе възвишена рецитация, направо петоразряден аматьорски театър.
    СРАМ, СРАМ!!

    Коментиран от #291

  • 277 Тато

    3 3 Отговор
    Както казва ТПК, сега като предлагаш, трябва и да осигуриш депутати да го гласуват това ВНС иначе оставка и други ще го свикат
  • 278 Кукуригу

    14 5 Отговор
    А бе Баце,нали всичко беше цветя,рози и герберастки "успехи"?...Пък сега "рестарт"трябвало!То след вас по-скоро Народен съд и конфискация!Както казваше Правешкия за "социализъма"и "упправлението" на ГЕРБ се оказа едно недоносче!

    Коментиран от #325

  • 279 ГЕРБ Народните милионери

    1 7 Отговор

    До коментар #272 от "Патриот-душа дава за наука,":

    Ти като дявола ли четеш Евангелието?

    Коментиран от #308

  • 280 Мнее, да не съм Господ

    3 0 Отговор

    До коментар #261 от "Госあ":

    Кой колкото е прав, толкова да е жив
  • 281 ЗАТВОР ЗА МУТРАТА ОТ БАНКЯ

    18 7 Отговор
    Не трябва да се разминеш само с оставката, Тикво, ами трябва и затвор за тебе! Бойко мутрата е позор, ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР!
  • 282 Трябват дела, а не само думи!

    16 4 Отговор
    През 2009 партия ГЕРБ щеше да премахва статуквото и да намали броя на държавните служители. Какво се случи? ГЕРБ направиха статуквото още по-богато и увеличиха почти двойно държавните служители! Аз на герберски приказки не вярвам! Да го докажат с дела и статистики от международни организации за доходите, пенсиите, смъртността, корупцията и прочие показатели за жизнения стандарт на българите. Така ще докажат колко са добри, а не само с хвалби без покритие!
  • 283 Ито

    8 14 Отговор
    Браво Боико ние сме с теб.

    Коментиран от #299

  • 284 Маджо вика Ристю

    7 8 Отговор
    Мая Костинбродска към кауна Радеф и Импексовата корвета. - И ко прайм ся, с тия 25% за Герба и 12% за нас, пак ли ще го лапаме на Бойко, или тоя път ще има аркадан. ------ АРКАДАН НА МЕН, СЛАВУЦА И РИСТЮ, ЩЕ НИ ХАРЕСА, НО НА ТЕБ ДУПЕ ДА ТИ Е ЯКО.
  • 285 Симо патриота

    11 6 Отговор
    Боко Чекмеджето , що не се махне ! По- голем пустиняк е от учителя си Тато!
  • 286 М13

    12 7 Отговор
    тук се пишат само просташки изрази, явно това не са умните от протеста а пияните от палатките. Младите и умни включете се сега да стане така както искате България. Не се поддавайте на манипулации.
  • 287 123

    8 17 Отговор
    Стъпка в правилна посока, сега всички играчи ще трябва да открият картите сложат на масата каквото има да предложат.Борисов постъпи като много отговорен политик. Мнозинството от тези които са сега в НС повече никога няма да бъдат там, както и тези които са изпълнители на поръчките на някои други хора. И цялата страна има нужда от преструктуриране, за да стане конкурентно способна. Сегашната система обслужва свързани неспособни партийни кадри, и принуждава образовани млади и всички други знаещи ,можещи и работливи хора да напускат България. Системата трабва да се преструктурира и изчисти за да има напредък,Борисов сам не е виновен за всичките неуредици ,кражби и измами, той до някъде може да контролира кръга който е близо до него.
  • 288 Ахахахха

    18 5 Отговор
    Искам да ми иаже някой вас как един турбо лъжец, тотален крадец и мутра ще предава доброволно властта и то безкористно! Не му вярвам на нито една дума! Той просто иска отново да сложи ръка над всичко и да не бъде съден! Не, Борисов, подаваш безусловна капитулация! Нов сами ще решаваме съдбата си! Няма нужда един “прост” човек да ни дава повече наклон. Ти си заминаваш безусловно и ще бъдеш съден! Това е! Чао’
  • 289 Ха така

    10 4 Отговор

    До коментар #268 от "Браво":

    Само си представи кви телефони се въртят... Разговори.. От Ректората до орлов мост и обратно.
    Някой са международни.
    Това в бокса се нарича Нокдаун!!!
    А в шаха.. Без полезен ход

    Коментиран от #293

  • 290 ГЕРБ Народните милионери

    9 5 Отговор

    До коментар #275 от "А ти кой си":

    Явно ти като верен роб на величеството Борисов добре познаваш нещастието. И ти е много хубаво нали?

    Коментиран от #303

  • 291 Пий хапчетата редовно

    4 9 Отговор

    До коментар #276 от "Смях":

    И ви искам тихи от палатките
  • 292 Госあ

    11 9 Отговор
    Освен това, намаляването на депутатите в народното събрание е поредният популизъм и признак за бъдеща коалиция с чалгаря. Мислете за кой гласувате, да не стане да ни управляват еднокнижник бандит и чалгар. Не това не е фантастика, а много близо до акъла. Намаляването на депутатите във ВНС пък е върха ! Много по евтино излиза да купиш 280 продажника от 400 !
  • 293 ГЕРБ Народните милионери

    7 7 Отговор

    До коментар #289 от "Ха така":

    Ти сценарист от щаба на ГЕРБ ли си?

    Коментиран от #301

  • 294 Явор Игнатов

    14 14 Отговор
    Браво на Бойко. Сега всички пешки ще търсят начин да няма ВНС.
  • 295 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 296 Бай Хой от Ханой

    5 7 Отговор

    До коментар #44 от "Аре бегай бе":

    Браво!!! Това е самата действителност начело с толупа и сие...
  • 297 С теб сме

    8 18 Отговор
    Само Боико.
  • 298 Кой кой е

    10 9 Отговор
    Пляс и всичко на масата!!!!
    20 години всеки говори за нова Конституция и нищо. Щото то и топки трябват.
    Дай да видим сега къде са БСП, КЪДЕ СА ДПС,
    ДАЙ ДА ВИДИМ ПСИХОДЕСНИТЕ КЪДЕ СА, КЪДЕ Е СЛАВИ?
    ВСЕКИ ДА ОТКРИЕ КАРТИТЕ

    Коментиран от #316

  • 299 Гацо

    3 3 Отговор

    До коментар #283 от "Ито":

    Ааа,знам кои сте - ти и Бойко!
  • 300 Бесен Язовец

    4 6 Отговор
    Играта на учндолската Тиква с банкянската Тиква сега 120 депутати ще променят конституция депутати набутани от олигарсте на ГЕРБ!
  • 301 Ха така

    7 6 Отговор

    До коментар #293 от "ГЕРБ Народните милионери":

    Нормален човек съм!!!!!
    А ти от Ректората или от Орлов мост си?
    Да се ориентирам на Майчето ли тропкаш или на Пинокио
  • 302 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 303 А ти кой си

    8 4 Отговор

    До коментар #290 от "ГЕРБ Народните милионери":

    Знам само, че държавата ще пропадне с такива като вас озверели за власт.
    И на хранилка ааааа!
  • 304 СПЕЦПИДARAZ

    10 8 Отговор

    До коментар #247 от "ВЛАСТ":

    Много си симпли , бе . За първи път от много години виждам някой да предложи нещо смислено , като ремонт на недоносената конституция , компрометираната съдебна система и намаляване на броя на търтеите депутати . Ама гладките като алпака мозъци си знаят трите думи за които им стигат гънките да запомнят
  • 305 эээээээээээ

    9 15 Отговор
    Хе-хехе!
    Колко бил лош, че печелел изборите със законен вот.
    Колко бил прос, че не си да оставката със сила.
    ЖАЛКА КАРТИНКА СТЕ И ОРЪФЛЯЦИ ОТВСЕКЪДЕ
    Ми нали пак така го притискаха и на ДВА пъти подава оставка и народът пак си го избира.
    И сега ще стане така.
    Тогава емигрирайте при Путин - там ви е мястото. След като искате всичко да правите със сила.

    Коментиран от #311

  • 306 ГЕРБ Народните милионери

    11 6 Отговор

    До коментар #295 от "1912":

    А случайно да си чувал, че величеството ти Борисов е бивш член на БКП, както и баща му?

    Коментиран от #310, #313

  • 307 Томахок!!

    7 5 Отговор

    До коментар #61 от "А НАРОДА иска":

    Кой народ ве вище се 50 пияни човека на кръст! Стига с това народа!
  • 308 Разбирам, че ти е риторично

    5 1 Отговор

    До коментар #279 от "ГЕРБ Народните милионери":

    Въпросчето, многокнижен/на червени издания от конгресите на бкп, кпссс, бсп, и най-вече разработки на ДС
  • 309 Победа

    11 9 Отговор
    Боко Тиквата е Пунта Мара!
  • 310 Ооооо

    6 1 Отговор

    До коментар #306 от "ГЕРБ Народните милионери":

    А ти да си чувал че Ристю е от рода Бойкикеви??????
    Айде прочети малко какви са неговите родители.
    А за бащата на Бойко си далееерп от истината

    Коментиран от #317, #350

  • 311 ГЕРБ Народните милионери

    13 6 Отговор

    До коментар #305 от "эээээээээээ":

    Борисов сам се избира чрез манипулации и фалшификации на изборите. А предишните му оставки бяха артистични номера. Човек с морал, ако е подал оставка като министър-председател никога повече не се връща на власт, иначе каква полза от предишната му оставка?
  • 312 Факти

    13 5 Отговор
    Значи 10 години работехте за вас и за разни там бизнесмени олигарси и роднини. А сега като опря ножа до кокала започнахте да купувате линейки да давате пари на младите от къде почнахте да ги вадите от ръкава ли.
  • 313 Аз по делата им ги познавам

    3 2 Отговор

    До коментар #306 от "ГЕРБ Народните милионери":

    Комунистите към днешна дата.А навремето имаше редови с членски книжки, то не можеше да се отказва

    Коментиран от #397

  • 314 ДО ARES

    7 1 Отговор
    Ти явно си ГОЛЕМ КОМПЛЕКСАР??? ОСВЕН ДА ОБИЖДАМ, ПСУВАШ, ЗАПЛАШВАШ НЕЩО СВЯСТНО МЕШ ЛИ КАЗА. МНОГО СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН. НЕ ЗНАМ ЗАЩО ФАКТИ ТЕ ТРАЯТ.
  • 315 Чук Ундуров

    10 1 Отговор
    В Италия ще има РЕФЕРЕНДУМ за намаляване броя на сенаторите и депутатите. РЕФЕРЕНДУМ- италианския народ ще реши.
  • 316 Закон за лустрация

    7 0 Отговор

    До коментар #298 от "Кой кой е":

    И отваряне а досиетата, след което да се кандидатират за депутати
  • 317 ГЕРБ Народните милионери

    11 3 Отговор

    До коментар #310 от "Ооооо":

    Нека да те светна, че навремето влизането в школата на МВР в Симеоново ставаше с проучване на рода на кандидата до девето коляно. Ако "дедото" на Борисов бе наистина убит от комунистите, както твърди вашият фюрер, той щеше да гледа школата през крив макарон, още повече, че според собствените му признания той е бил лош ученик и е прочел само една книга - "Винету". Така че като твърдиш коя била истината, не я бъркай с лъжата, освен ако не го правиш като тролче на ГЕРБ!

    Коментиран от #359

  • 318 Разкарай се мутро

    9 4 Отговор
    Оставка!
  • 319 ПОКЕМОН

    6 5 Отговор
    Братоци, изтриха ми коментара , в който писах, че сегашната конституция не позволява на премиер да обявява военно положение и задължителни ваксини не позволява. За това искат свикване на Велико Народно събрание и промени в конституцията.
    Да не допускаме това!
  • 320 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 321 Преститутка

    5 9 Отговор
    Добре написан текст,добре го чете от аутокюто.Сигурно няколко пъти го е репетирал.Като цяло обмислен и донякъде изненадващ ход.Има голяма доза разум и смисъл.Може да послужи за ново начало.

    Коментиран от #341

  • 322 Този господин

    12 5 Отговор
    Още ли не разбра или се прави че не разбира че войната между институциите НАС не ни интересува! Това което каза беше една голяма лъжа! Искаме оставката му защото мислим че печели време за да довърши безпрецедентно българския народ, да задлъжнеем десетилетия напред! Първо щеше да счупи държавата сега щял да рестсртира! Той не разбра ли че трябва да си ходи заедно с неговия човек Гешев? Той не разбра ли че във всеки един закон ное искаме лустрация, че искаме старите тикви да си ходят и да дадат път на младите???!!!! Не рестарт а обективна промяна се иска! Точка! Оставка! Веднага!

    Коментиран от #335, #361

  • 323 Дръвчо

    6 7 Отговор
    Подкрепям реформата на управление на РБ. Ако пак не опорочът всичко, аз съм за ВНС и промени.

    Коментиран от #438

  • 324 тц тц

    4 5 Отговор
    Опа пртестърите исканията ви се изпълняват , без едно. Но сега ще е си измислите и други.
  • 325 ЗИНА

    4 15 Отговор

    До коментар #278 от "Кукуригу":

    Никаква оставка,БОЙКО Е ВЕЛИК,СЛЕД НЕГО НИЩО ХУБАВО НЕ НИ ОЧАКВА,ПРЕСТЪПНИКА БОЖКОВ В ЗАТВОРА,БРАВО НА ГЕШЕВ И БОЙКО,ИМПИЙЧМЪНТ НА РАДЕВ!
  • 326 эээээээээ

    4 14 Отговор
    Докога ще манипулирате, че Борисов "сам се избира"
    Всички партии до сега са купували гласове.
    Борисов до сега го избираха 3 пъти един след друг.
    Няма каво да опровелгаете и това ви е мантрата.
    Но когат се случва много пъти трябва да се замислите, че не сте прави.
    ДА НАРОДЪТ ГО ИЗБИРА ЗАЩОТО ГО ХАРЕСВА.
    И да ревете и да не равете - това е.

    Коментиран от #354

  • 327 5438

    12 2 Отговор
    СУВЕРЕНА реши да уволни работниците си . СУВЕРЕНА поставя условията като ваш работодател по силата на КОНСТИТУЦИЯТА . Няма работодател който би държал подобни работници като ГЕРБ с подобно държание и неподчинение. Министър Председателя не в позиция да поставя условия на СУВЕРЕНА своя РАБОТОДАТЕЛ . 👍

    Коментиран от #356, #422

  • 328 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 329 Бай Гъдьо

    3 4 Отговор
    Сакън!Ако хвърлиш оставка Аз как ще стана генерален консул на Нубия?За какво го уча тоз нубийски език трети месец.Хора,стига с тая оставка...Помислете и за мен..и за хилядите калинки като мен...
  • 330 6432

    11 1 Отговор
    ПРEДИ ДA CE CВИКA ВEЛИКO НAРOДНO CЪБРAНИE E ВРEМE ЗA РEКAПИТУЛAЦИЯ НA ТРИДEC ГOДИШНИЯТ ПРEХOД ЗAПOЧНAЛ OТ ГOРБAЧOВAТA ПEРECТРOЙКA ПРOДЪЛЖAВAЩ И ДO МOМEНТA ПOД РЪКAВOДCТВOТO НA БИВШИТE CЛУЖБИ НA ДЪРЖAВНA CИГУРНOCТ И ТEХНИТE AГEНТИ - Бoриcoв /Будa/ , Caвя /Дoгaн/ , Пaвeл /Мecтaн/ , Aхил /Фуaт Гювeн/ , Гoцe /Първaнoв/ , Ивaн /Кaрaкaчaнoв/ .

    Кoлкo мoрaлнo и НEХИГИEНИЧНO e прeдcтaвитeли нa държaви кaтo ГEРМAНИЯ , ФРAНЦИЯ , ИТAЛИЯ дa ce прeгръщaт и пoтупвaт пo рaмeнeтe c тeзи AГEНТИ нa ДC , a вoдaчитe им в зaдкулиcиeтo дa пoтривaт ръцe.

    УЧУДEН CЪМ НA ТEЗИ EВРOПEЙCКИ ЛИДEРИ И ЗAВИCИМOCТИТE ПOД КOИТO CA ИЗПAДЛИ ДA CE ЧУCТКВAТ РAВНOПOCТAВEНИ C ЛИЦA КOИТO CA МAРИOНEТКИ НA БИВШИ КOМУНИCТИЧECКИ CЛУЖБИ.

    НE РAЗБИРA ЛИ МEРКEЛ И МAКРOН , ЧE E ВРEМE ДA CE ДEЗИНФИКЦИРAТ РЪЦEТE ?!!

    .
  • 331 ПОКИМОНЯ

    7 4 Отговор
    Сeгaшнaтa кoнcтитуция нe пoзвoлявa нa прeмиeр дa oбявявa вoeннo пoлoжeниe и зaдължитeлни вaкcини нe пoзвoлявa. Зa тoвa иcкaт cвиквaнe нa Вeликo Нaрoднo cъбрaниe и прoмeни в кoнcтитуциятa.
    Дa нe дoпуcкaмe тoвa!
  • 332 ясно

    7 3 Отговор
    всички вече можем да си отдъхнем и спокойна да изберем пак "опг чекмедже" :)))

    Коментиран от #336

  • 333 Патриоте, ти ли си многокнижен

    1 4 Отговор

    До коментар #235 от "ПАТРИОТ":

    на червена литература от конгресите на бкп, кпсс..., да ти кажа и колко ми е сложна думата РИМУВА, колкото двоен интеграл в полярни координати, но няма как да го разбереш🙂
  • 334 123

    3 1 Отговор
    Изборите за велико народно събрание да бъдат направени машинно и по интърнет, или само по интърнет което е по бързо, сигурно ,удобно и евтино и покрива всички граждани на България в целия свят които могат да гласуват.
  • 335 Дидо

    4 8 Отговор

    До коментар #322 от "Този господин":

    ЯСНО,ЧЕРЕПА ИСКА ОТ ВАС И ЗА ТОВА ВИ ПЛАЩА ОСТАВКА,ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ЗАТВОРА,НО БОЙКО И ГЕШЕВ ЩЕ ВИ Е...Т МАМА.ТА,ТАКА ЧЕ СВИКВАЙТЕ,НАРОДЪТ Е С ОЙКО И ГЕШЕВ,НЕ С ВАС ПРОДАЖНИЦИ,ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕДАТЕЛЯ

    Коментиран от #353

  • 336 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 337 Анонимен

    5 14 Отговор
    Браво Бойко! Шах и мат. Като чета списващите тук протестиращи не мога да разбера от какво не са доволни. Искате ВНС-имате го. Искате независимост на съда и отчетност на прокуратурата - имате я. Намаляване броя на депутатите също. От какво не сте доволни? Може би не искате смяна на модела, а само стани да седна аз. Еее, няма.

    Коментиран от #348

  • 338 гост

    14 3 Отговор
    МАХАЙ СЕ БЕ ТУЛУП !!! СТИГА ДРЪНКА ГЛУПОСТИ !!!
  • 339 Q an on

    4 3 Отговор
    Cегашната конституция не позволява на премиер да обявява военно положение и задължителни ваксини не позволява. За това искат свикване на Велико Народно събрание и промени в конституцията.
    Да не допускаме това!
  • 340 М13

    2 12 Отговор
    Толкова злобари каквото и да им предложат все не струва, струват само те, ама една стотинка. Бойко направи най-добрия ход!
  • 341 Помислете

    5 4 Отговор

    До коментар #321 от "Преститутка":

    това е от референдума на Славчо, който му е поредният стълб. Но те всичките /без изключение коя е партията/ нямат право да изискват, защото българският народ е този, който им плаща.
  • 342 Страничен

    4 2 Отговор
    Все някакво начало е. ВНС ще реши доста от проблемите, но не всички!
  • 343 Пълен резил е герб

    5 3 Отговор

    До коментар #205 от "Лумпени изпростяли":

    когато герб изкарат оратор ......и хората по площадите ще излъчат такъв за дебат.
  • 344 Работодател от 30 години

    8 7 Отговор
    Нали не сте чак толкова наивни вие комунистите за да си помислите, че Кралят Слънце ще си подаде оставката когато и да било оттук натам, след като го нервирахте толкова лошо?? Борисов ще управлява България поне до 2048 година с помощта на съвременната медицина, а ако се наложи и подмяна на органите му с по-млади, не дай си боже! Протестирате вие комунистите и не знаете за какво и никой не ви обръща внимание, а когато прекалите за минути ви разбутват катуните и ви премахват блокадите жандармите наши! А защо не се преквалифицирате и да започнете да работите друга работа като мен например или нещо друго, което да ви прави доволни от живота? От 30 години имам собствен бизнес и се смениха 18 или 20 правителства и съм независим от политиката, а и никога не съм и гласувал досега защото не виждам способни в политиката. Зa мeн в двете ми фабрики рaбoтят 16 чoвeкa нa cмeни нa дoбрa зaплaтa, около 2700 на месец и ни e вce тaя зa вaшитe прoблeми, a и oтивaм пак нa мoрe!:):)Cкaриди /крaлcки/, oмaри, cиньo cирeнe, бялo винцe, пържoлки c гъбки, кeбaчeтa и кюфтeтa c гaрнитуркa и нeмcкa бирa, caлaтa oт мoрcки дaрoвe, cлaдoлeди cмeтaнoви, кoктeйли, eкзoтични плoдoвe и зeлeнчуци тoвa e eжeднeвиeтo нa eдин рaбoтoдaтeл и ceкрeтaркитe му, a вaшeтo мeню зaд кoмпютърa кaк cтoи??По комунистически богато ли е и да не забравите да си платите сметките и данъците??!

    Коментиран от #351, #357

  • 345 Българин

    6 1 Отговор
    Ще си подам оставката ама друг път
    Това казва.
  • 346 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 347 кочо

    1 1 Отговор
    политическите партии да се преустроят във 2 формации-демократи и републиканци.те да участват в избори за изпълнителна та власт.председателите и други ръководни на партиите да не участват в изпълнителната власт.народното събрание да се събира веднъж на 7 месеца по 28 дни за решения и промяна на закони.народните представители да живеят в местата от който са избрани.
  • 348 АМОН

    3 2 Отговор

    До коментар #337 от "Анонимен":

    ЛЮБИМЕЦЪТ ТИ ИМА ПРОБЛЕМ И ТОЙ НЕ Е В БЪЛГАРИЯ.

    ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛЕДЕРИ РАЗБАРХА, ЧЕ Е НЕХИГИЕНИЧНО ДА СЕ РЪКУВАТ И ПРЕГРЪЩАТ С ЕДИН АГЕНТ БУДА РАБОТЕЩ ЗА НЕРАЗГРАДЕНАТА ОТ ВРЕМЕТО НА ПЕРЕСТРОЙКАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ управлявала българия 30 годи чрез агентите си - БУДА , САВА , ГОЦЕ , ИВАН , КРУПИЕ .....

    ВЕЧЕ и МЕРКЕЛ и МАКРОН се пазят като от СОВИ - 19 от българскит еагенти, които могат да накърнят репутацията им в собствените им държави с обвързаности които имат с АГЕНТ БУДА , АГЕНТ ИВАН!!!

    ОТ ВИРУСИ ВСЕКИ СЕ ПАЗИ!!

    .
  • 349 Българка

    8 4 Отговор
    Време е водещите бг.психиатри да излязат с отворено писмо за психичното и здравословно състояние на този болен човек! Такъв изказ ,такава злоба в изразяването никой от нас не е виждал!

    Коментиран от #360

  • 350 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 351 До Работодател

    2 1 Отговор

    До коментар #344 от "Работодател от 30 години":

    Ти сериозно ли?
  • 352 Бай Х*й

    2 2 Отговор

    До коментар #336 от "Март месец ще избираш":

    Ти май преди да свалиш гащите се накенза.
  • 353 Не ми плаща Никой

    6 4 Отговор

    До коментар #335 от "Дидо":

    Ве Тоулоупин! Искам нормална държава това е! Тквата не може да се справи за това да си ходи! Кадърни хора да дойдат!

    Коментиран от #368, #388

  • 354 ГЕРБ Народните милионери

    4 2 Отговор

    До коментар #326 от "эээээээээ":

    Да, Борисов сам се избира и преизбира като Лукашенко в Беларус, защото назначените от него калинки броят бюлетините.
  • 355 Протестер

    3 9 Отговор
    Уфффф... Помислих си че Борисов е подал оставка... Че ще ми секнат кинтите за мързелуване по паветата и безплатната пиячка... ОСТВКА (да се разбира дръж се Бойко)
  • 356 Радко

    8 9 Отговор

    До коментар #327 от "5438":

    ПРЕСТЪПНИЦИ СА ЧЕРЕПА,ЦВ.ВАСИЛЕВ,АРАБАДЖИЕВИ,БАНЕВИ И ДР.,КОИТО ГЕШЕВ ВКАРА В АРЕСТА,ЗАТОВА КВИЧИТЕ,ПРЕСТЪПНИКА РАДЕВ ПЛАЧЕ ЗА ИМПИЙЧМЪНТ,БРАВО НА ГЕШЕВ И БОЙКО!

    Коментиран от #358, #415

  • 357 Мария

    4 0 Отговор

    До коментар #344 от "Работодател от 30 години":

    С какви пари започна.Или преватизация или кредитен милионер.Преди 30 год. Нямаше друг источник на даход толкова голям за два цеха, а да силова групировка.
  • 358 ГЕРБ Народните милионери

    5 3 Отговор

    До коментар #356 от "Радко":

    Само бивш милиционер може да ръкопляска на сегашните милиционери Борисов и Гешев!

    Коментиран от #365

  • 359 По делата им, ще ги познаеш,

    1 1 Отговор

    До коментар #317 от "ГЕРБ Народните милионери":

    Господи, то си е казано..., а навремето повечето са с редови червени книжки, то не можеше да се отказва.

    Коментиран от #367

  • 360 Гого

    4 1 Отговор

    До коментар #349 от "Българка":

    НАРОДЪТ НИ ИСКА БОЙКО И ГЕШЕВ,ДА,НАРОДЪТ,ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СЕ ПРАВЯТ НА СУВЕРЕНА,А НЕ СИ,АЙДЕ СИ...ТИР
  • 361 Хаджиментов

    3 2 Отговор

    До коментар #322 от "Този господин":

    За свикване на ВНС са нужни 160 гласа в Парламента. Както свикаха извънредна сесия за изслушване, от БСП мофат да свикат и такава за взимане на решение за ВНС. Ако го направят в Понеделник и гласуват за ВНС още тогава ББ си дава оставката.
    Хайде сега всички на Позитано 20 - в тях е топката.

    Коментиран от #442

  • 362 Българка

    10 5 Отговор
    Съвет към пиарите на ТИКВАТА,преди да излезе и да пелтечи тази болна душа ,да му бяхте сипали по едно уиски ,от онова скъпото ,да се поуспокои малко сикаджията!Мислете за него бе пиарите!Само как пяна не му излезе на устата!

    Коментиран от #369, #376, #529

  • 363 ТОВА е

    5 5 Отговор
    Борисов повече власт няма да види...!!! Да се оставиш на изнудванията и исканията на престъпниците част от който се укриват от правосъдието в чужбина, а друга част са в арестите, на уплашилите се от прокурорски разследвания олигарси и бивши политици и на натиска на лумпените от улицата и жадни за власт провалили се политици и да не си завършиш достойно мандата си , а за 3 път да си подаваш предварително оставката е предателство към надеждите на 2 милиона избиратели , които повече няма да гласуват за теб и да те изберат...!!!
  • 364 Аре сега

    6 6 Отговор
    Бабикян да си събира смрадливия бивак от кръстовищата и да ни освободи от присъствието си!
  • 365 А, ти на душевно нечистоплътното ТРИО

    3 2 Отговор

    До коментар #358 от "ГЕРБ Народните милионери":

    се кланяш..., зорът за власт е голям, не се трае до март
  • 366 свинска мас

    3 3 Отговор
    ходи да си мажеш филията с мас
  • 367 ГЕРБ Народните милионери

    5 3 Отговор

    До коментар #359 от "По делата им, ще ги познаеш,":

    Аз не упреквам онези, които са били комунисти, мнозина от тях бяха работливи, способни и честни хора. Но най-отблъскващи са онези хора като Борисов, които след промените през 1989 година се превърнаха във върли антикомунисти, а всъщност мислят и се държат като тоталитаристи. Както и сега не искат да пуснат тлъстия кокал, независимо от очевидното си морално падение!

    Коментиран от #372

  • 368 Дидо

    6 7 Отговор

    До коментар #353 от "Не ми плаща Никой":

    И КОЙ СИ ТИ ДА МИ НАЛАГАШ???ТИ СИ НИКОЙ,НАРОДЪТ ИСКА БОЙКО,НЕ СЕ ПРАВИ НА НАРОДА,ПРИ ИЗБОРИ ПАК ЩЕ ВИ ИЗДУХАМЕ,АМА ЧЕ ,А!!!

    Коментиран от #371, #373

  • 369 С пяната на уста е манолайка и пилота

    4 4 Отговор

    До коментар #362 от "Българка":

    Мноого злобни тия
  • 370 Доброжелател

    8 6 Отговор
    Предложението е опасно, тъй като промяна в конституцията искат отдавна организации и кръгове, чиито мотиви са доста спорни. Например "зелените" - за да се забрани всякакво развитие на курортите ни, а уж само заради опазването на природата; българските мюсюлмани - с надеждата, че ще се отвори вратичка за втори официален език в Бг. и втора официална религия, което би било пагубно и крайно несправедливо; джендър организациите и радетели за вкарването на истанбулската конвенция - за да се легитимират повече от 2 пола официално и евентуално да получат право на брак между еднополови; други кръгове, които отдавна чакат за още изгодни концесии и на малкото останало неотдадено, както и за евентуални териториални промени (в наш ущърб) и т.н. и т.н. Бойко знае за всички тези интереси, както и че част от протестиращите са именно от тези кръгове и техни сподвижници. Надява се като им подхвърли тази възможност за промени в конституцията, протестите най-после да спрат, но това би било по-пагубно за страната от всичко друго! Той предлага обновяване на конституцията уж, защото да е нагодена към новите действителности, уж за ремонт "само" на съдебната система, но знае, че онези, които драпат за горепосочените промени, ще се възползват от тази възможност да си извоюват техните неща... Много жалко, че е готов да предложи дори това, само и само да остане на власт!... Продава България един вид, заради фикс идеята да остане във властта... Вероятно се бои, че иначе ще го съдят з

    Коментиран от #382

  • 371 ГЕРБ Народните милионери

    8 5 Отговор

    До коментар #368 от "Дидо":

    Да, ако останете във властта пак ще фалшифицирате изборите, това е абсолютно сигурно!

    Коментиран от #377, #380

  • 372 Ммм, спорен е въпроса

    2 1 Отговор

    До коментар #367 от "ГЕРБ Народните милионери":

    По-малкото зло е за предпочитане

    Коментиран от #383

  • 373 любопитен

    0 3 Отговор

    До коментар #368 от "Дидо":

    Кво пък духаш ти бе, на кой бе?
  • 374 Доброжелател2

    3 3 Отговор
    Вероятно се бои, че иначе ще го съдят за какво ли не?... А и не споделям предложението му министъра на правосъдието да има функции само да предлага бюджети и да управлява имотите на министерството си - твърде малко са тези функции за поста министър, както и някои от другите му предложения не са добри. А английската конституция знаете ли откога не е променяна - независимо в кой век живеем? С две думи - лошо, много лошо!... Бог да пази България, въпреки всички ужасни интереси срещу нея - външни и вътрешни!
  • 375 Сети се

    6 2 Отговор
    Това защо не го каза вчера в парламента, а се скри като мишка? За намаляване на броя на народните представители се проведе референдум, който ти не призна! Сега се правиш на големия реформатор. АЙДЕ МАРШ! ОСТАВКА!!!
  • 376 ДидоТИ ЛИ СИ БЪЛГАРКА,???Неква проста ,д

    7 9 Отговор

    До коментар #362 от "Българка":

    БРАВО НА ГЕШЕВ И БОЙКО БОРИСОВ!ИМПИЙЧМЪНТ НА РАДЕВ!

    Коментиран от #395

  • 377 Всеки съди по себе си

    2 1 Отговор

    До коментар #371 от "ГЕРБ Народните милионери":

    Тва да не е костинбродска афера
  • 378 мутро некадърна и крадлива

    8 4 Отговор
    Преговори и пазарлъци с терористи и мутри не се водят.
  • 379 чикирикилапдуду

    6 7 Отговор
    E най сетне им го каза точно ББ но ТЕ не искат да е точно че рибата най лесно се лови в мътни води но номера ИМ няма да мине и вряскат и кряскат едно и също подтикнати от червената олигархия лапнала всякакъв мръсен и анти-законен бизнес с който подливат вода на всичко морално и нормално но ... на изборите за които са се залетели ще се разбере колко са много и кой ги подлъгва към този раздор който пак искат да създадат в едва укрепналата ни родина , долу барикадите и безродните шантажисти разбиващи обществения ред и живот на 2 милионна София страдаща и търпяща твърде дълго това безобразие и анархия на шепа заблудени и не дотам културни люде..! Хубаво че полицията ги пази иначе щяха бързо да се окъпят в любовта народна за която само си мечтаят че съществува но да ама не ..! И е крайно време да бъдат глобени както повелява закона за това чудо объркващо и пречещо хората да изпълняват служебните си задължения и оскверняващи държавните сгради и дуги такива.!
  • 380 Има само едно единствено сигурно

    4 0 Отговор

    До коментар #371 от "ГЕРБ Народните милионери":

    Нещо...то е, че който се е родил ще умре
  • 381 Шабан

    5 5 Отговор
    Какво Велико народно събрание!?
    То от толкова Велики събрания народ не остана в държавата! На всеки 30-50 години промяна!? Не стига че, младоста ни премина в мизерия и робство ами и старини като хората няма да видим! Егати изкорубената държава!?
  • 382 Хаджиментов

    6 1 Отговор

    До коментар #370 от "Доброжелател":

    Ако болшинството иска тези промени, тогава let it be!
    Винаги има болни и недоволни, но демокрацията взима решения според болшинството.
  • 383 ГЕРБ Народните милионери

    3 3 Отговор

    До коментар #372 от "Ммм, спорен е въпроса":

    Тоест искаш да кажеш, че и в Америка Тръмп трябва да управлява до дупка, за да не дойде на власт "по-голямото зло" - Демократическата партия! България е парламентарна република, има много партии, така че да се обявяват всички те за "по-голямото зло" и да стои само една партия на власт, както навремето БКП, означава да се маргинализира и опорочи властта, както стори ГЕРБ за дългия период на своето управление!

    Коментиран от #414

  • 384 Българка

    8 3 Отговор
    За да се разбере и усети всенародната любов,борисов да излезе на площада без бодигардовете,и целия народ ще му покаже ЛЮБОВТА СИ! Тогава ще види ,що значи ЛЮБОФ!!!

    Коментиран от #393

  • 385 ПепиБи

    5 4 Отговор
    Да беше казал, че е готов да смени вярата и от утре е Хасан(при цялото ми уважение към българските мюсюлмани), само да остане още 2 - 3 месеца на власт, да помете под килима малко. Пак щеше да породи същите чувства у мен. Конституцията са я писали хора като Каравелов, не Бай Ганьо...
  • 386 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 387 Стамат

    6 5 Отговор
    А баща ми ще ми купи колело ,ама друг път. В този парламент никога ама никога няма да постигнат съгласие за Велико народно събрание. Тиквата е мноооого куха тиква но това го е разбрал.И затова обвързва оставката си с приемането на закон за свикване на Велико народно събрание. Отново и за кой път ни се подигра .Това нищоже..ство все пак обаче не си прави сметката много добре. С поредната си гавра обижда интелекта на хората а това само ще ги ядоса още повече. ОСТАВКА СЕГА

    Коментиран от #402

  • 388 Всички искаме, но ти не го искаш

    4 3 Отговор

    До коментар #353 от "Не ми плаща Никой":

    От правилните хора...искай от бсп, дето я загробиха тая държава да ни управляват от 90г зависими сътрудници на ДС и създадоха престъпните олигарси...от тях искай

    Коментиран от #424

  • 389 Тоя

    9 2 Отговор
    пак е замислил нещо апокалиптично за народа и как де се провре отново във властта. Той иска това народно събрание , на което му се иска оставката да продължи да работи до свикване на велико народно събрание. А този парламент винаги ще гласува правителство на ГЕРБ. Това не ни устройва. Защото след това ще извади от ръкава как трябва да се гласува бюджета за следващата година, как е криза и как това народно събрание може да продължи да работи и въпреки избора на Велико народно събрансие. Всичко предложено от този Мефистофел трябва да бъде щателно разгледано в най-извратения вариант който той е замислил и покрил отгоре с благи думи. Хора, бдете
  • 390 Мафията

    13 5 Отговор
    Мафията си къса опашката! За да се спаси! Съдебната реформа може да се извърши с мнозинство от 2/3 и без свикване на Велико народно събрание.
    След 30 години контрареволюция контрареволюционерите зоват за нейното продължение въз основа на нова конституция!

    Нова конституция би имала смисъл само ако по дух и по буква е идентична с Конституцията от 1947 година - революционната Народна конституция, която връща на Народа банките и средствата за производство, създадени с народната пот и труд.
    Единствено Конституцията от 1947 г. наречена "Димитровска конституция" е едновременно демократична, патриотична, справедлива, в защита на българския народ и в защита на българската държава и на българския национален интерес!

    Върнете Конституцията от 1947 г. или се снишете и замълчете!

    Долу мафията на ГЕРБ - ГРОБ за България!
    Долу психодесните проводници на интересите на Сорос в България!
    Долу 30-годишната контрареволюция!
    Експроприация на експроприаторите!
    Национализация на банките, всички финансови институции и на всички средства за производство в полза на целия български народ!

    Коментиран от #421

  • 391 Тоя

    8 3 Отговор
    не е в позиция да поставя ултиматуми на Обществото. Оставка и вън

    Коментиран от #394

  • 392 гнида

    6 4 Отговор
    Учи се да говори с интонацията на Радев! Само дето интонацията не прави интелекта !

    Коментиран от #396

  • 393 Завиждаш

    2 1 Отговор

    До коментар #384 от "Българка":

    Искаш на неговото място, тва са ти фантазии на подсъзнателно ниво по Фройд, 🙂дали ще разбереш

    Коментиран от #399

  • 394 Да, той е в позиция...ДА УПРАВЛЯВА

    3 2 Отговор

    До коментар #391 от "Тоя":

    До март
  • 395 Българка

    5 2 Отговор

    До коментар #376 от "ДидоТИ ЛИ СИ БЪЛГАРКА,???Неква проста ,д":

    Защо всички поддръжници на гробовете са мнителни? Г-не,не зная ,кой е Дидо,знам аз коя съм!!! Жена родена в България и носеща гордо името БЪЛГАРКА!!!

    Коментиран от #406, #527

  • 396 Сърце трябва за тая работа, а не

    3 2 Отговор

    До коментар #392 от "гнида":

    интонация, а той го има за разлика от пилота
  • 397 Това

    3 1 Отговор

    До коментар #313 от "Аз по делата им ги познавам":

    не е вярно.Насила в БКП не приемаха.Подаваше се молба.Три комунета "гарантираха" за кандидата,който и допълнително се проучваше.
    И между другото е казано,че не по делата,а по плодовете им ще ги познаете.Има разлика,нали?Още народът е казал,че крушата не пада по-далеч от дървото.Т.е. има голямо значение от какъв род произхождаш и как си възпитан.
  • 398 Български гражданин

    8 1 Отговор
    Добре казано!Депутати от 240 на 120.ВНС от 280 депутата.Имам още три допълнения към казаното от Борисов: 1.Всички депутати в НС най-много 2/два/ мандата. 2.Без длъжността вице президент.В Европа в нито една държава ,която е Парламентарна Република няма вице президент,а само Президент. 3.Всички граждани на България от Президента до обикновеният гражданин да са без имунитет.Имунитета,като привилегия трябва да изчезне в Българската конституция.
  • 399 Българка

    7 3 Отговор

    До коментар #393 от "Завиждаш":

    Вие наистина сте болни,пак по Фройд! Народа иска да се махат,това не е по Фройд ,а е по БЪЛГАРСКИ!!!

    Коментиран от #405, #409, #411

  • 400 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 401 Историк

    3 5 Отговор
    Прости и не конструктивни коментари, отричане на всичко, никаква
    мисъл за сериозни промени на системата -прост народ !
    Не се сърдете, много сте прости и тъпи с тези коментари
    Срамувам се, българи.. а имате претенции за европейци
  • 402 Който не иска Велико Народно

    4 3 Отговор

    До коментар #387 от "Стамат":

    Тъкмо да си проличи..., не че не се досещаме...бсп са против, те искат да се възобновяват на власт техните олигархични кръгове

    Коментиран от #408

  • 403 Мадрид

    8 4 Отговор
    Бойко спри с лъжите и просто се махай ЗАВИНАГИ!
  • 404 Тоя е луд никой не те ще Боки

    6 3 Отговор

    До коментар #29 от "Я... Я":

    Не 56 процента а 90 честни избиратели крадците вън съд и доживотен затвор за всички гадове от 89 година стига писна и от мангалета кебапчета кюфтета 20 кинта за глас а народа имигрира до кога нашите деца не знаят Български мислят за чужбина питам до кога така. Време е за резстарт за народа та белкем разберат крадците кой им е шефа не те а ние
  • 405 Някой

    4 7 Отговор

    До коментар #399 от "Българка":

    Кои сте вие народът.Не ставай смешен,1000-5000 лумпена смесваш с народа.
  • 406 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 407 Живи и здрави българи

    4 2 Отговор

    До коментар #261 от "Госあ":

    Не знам дали те заплашва , но аз ти желая да си жив и здрав българино! Всичко добро и успех на протеста!
  • 408 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 409 Ма, алоооу...някаква част

    4 3 Отговор

    До коментар #399 от "Българка":

    Не сте НАРОДА. Може да говориш от 1-во лице единствено число.

    Коментиран от #426

  • 410 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 411 ДО БЪЛГАРКА

    6 2 Отговор

    До коментар #399 от "Българка":

    Не им се вързвай , изхабени тролове са , Бойко ще падне , той насъска много злобни хора. Всичко добро , ще победим това зло :))

    Коментиран от #423

  • 412 Стига глупости

    2 3 Отговор

    До коментар #72 от "Вън кръвопиеца от властта":

    И аз имам пари в шкафчето (може и повече). И какво, нямам вяра на банките. Отделно, ти знаеш ли горе долу, колко пачки са милиард?
  • 413 666

    5 2 Отговор
    бе какво на чисто,кви пет лева бе?и кво съединение,че нещо не те чуват?Кат си толкова ербап,изправи се и го кажи в очите на хората!
  • 414 Много партии какви-сателити на бсп

    2 2 Отговор

    До коментар #383 от "ГЕРБ Народните милионери":

    И опозиция от ДС сътрудници си създадоха. Управлява, спечелилият ИЗБОРИ. Голям зор да докарате на власт престъпни олигарси, че сега нещо се е размърдаха прокуратурата.Всеки иска да живее добре в нормална държава, затова Велико Народно
  • 415 8546

    3 1 Отговор

    До коментар #356 от "Радко":

    Има си КОНСТИТУЦИЯ . Четем и ИЗПЪЛНЯВАМЕ не философстваме .👍УСПЕХ
  • 416 Иванушка глупака

    5 1 Отговор
    На кой ни оставяш бащицееее!!!

    Коментиран от #425

  • 417 Делфийския оракул

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "БРАВО НА":

    За какво, му благодариш, на тоя мошеник?
  • 418 Възмутен

    9 4 Отговор
    Не разбра ли вече, че никой не иска ти и твоята корумпирана и продажна партия, заедно с вашите партньори, да взимате решение за бъдещето на България! Във Великото народно събрание трябва да са хора мислещи и достойни да са там, а не шепа продажни, корумпирани и необразовани марионетки като вашето мнозинство! Разбираш ли изобщо значението на думата велико?
  • 419 делфи манен

    6 3 Отговор
    Да благодарим на Борисов за последно и да изчезва от Премиерския стол, незабавно!
  • 420 QAnon

    4 1 Отговор
    Нaй- вaжнoтo зa нac:
    ВНC рeшaвa измeнeниe нa зaбрaнaтa
    при oбявявaнe нa вoeннo или извънрeднo пoлoжeниe
    дa бъдe oгрaничeнo упрaжнявaнeтo ocнoвнитe прaвa кaтo живoт, физичecкa и тeлecнa нeприкocнoвeнocт, прaвo нa cпрaвeдлив cъдeбeн прoцec, нeприкocнoвeнocт нa личния живoт
  • 421 Хаджиментов

    6 5 Отговор

    До коментар #390 от "Мафията":

    Знаем, че Мафия е другото име на БСП и ти го демонстрираш.
  • 422 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 423 Българка

    6 3 Отговор

    До коментар #411 от "ДО БЪЛГАРКА":

    Те са от една порода и се припознават,но ние сме от другата порода ,нали така? И в крайна сметка ,злото се побеждава с много добро ,злото е гроб ,доброто е оставка!!! Разследване,конфискация на имущество,връщане на заграбеното отново в България и доживотен затвор ,за горе изказващия се и сие!!!!
  • 424 Точно така

    3 2 Отговор

    До коментар #388 от "Всички искаме, но ти не го искаш":

    Те били искали, че кой не иска.Вместо да изпишат вежди, тръгнали да избодят очи...божков-трио и компания с нарушените права...оффф
  • 425 На божковото лято

    1 0 Отговор

    До коментар #416 от "Иванушка глупака":

    Как на кой, Иванушка
  • 426 Българка

    4 1 Отговор

    До коментар #409 от "Ма, алоооу...някаква част":

    Когато изборите са манипулирани и фалшифицирани,т.е като в Беларус,ние сме народа!!!И Вие сте ,част от този народ ,след като пишете на БЪЛГАРСКИ!!!

    Коментиран от #431

  • 427 Късно е

    7 2 Отговор
    Бойко, гледах ти обръщението до 30-а секунда и го спрях. Само дотам рекорден брой лъжи. Народът вече няма да ви се върже. Освен другите кражби, сега вече крадете и чужди политически идеи ли? Де бяхте досега 11 години? То бива наглост, бива, ама това вашето е дебелоока нагла хамелеонщина. ОСТАВКА! Сега и веднага. Не ви щем, не разбра ли? Вие сте дискредитирани пред народа си, нула, зироу.
  • 428 Попа

    5 1 Отговор
    Те го не искат в селото, пък той за къщата на попа пита.

    Коментиран от #430

  • 429 Кой е тоя, някой твой роднина ли

    1 0 Отговор

    До коментар #202 от "Де Факто":

    по права линия,че не се разбира
  • 430 Дедо попе, чакай март

    1 0 Отговор

    До коментар #428 от "Попа":

    Що бързаш тъй

    Коментиран от #433

  • 431 Пак ли вие определяте кое е фалшиво

    1 0 Отговор

    До коментар #426 от "Българка":

    Същият файтон хора.Влязла си в образ, мила...., дано не го доразвиеш до РЪЖГЕВА
  • 432 КОЧА

    4 6 Отговор
    САМО НАПРЕД СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ - ПОДКРЕПЕМЕ ГЕРБ .............................

    Коментиран от #437

  • 433 Попа

    3 1 Отговор

    До коментар #430 от "Дедо попе, чакай март":

    Късно е чадо

    Коментиран от #440

  • 434 Грую

    6 1 Отговор
    Това за редуцирането на депутатите е добре! Като ходим да ги замеряме с домати и яйца по-малко ще се харчим, като са по-малко!
  • 435 Гъдьо Гъдев

    8 1 Отговор
    Боко,не ни омайвай ,за да печелиш време,заличаване на следи, парични потоци,и т.н......
    Подай оставка,веднага и ревизия на цялото ти управление.......Оставка и съд изка народа за теб,за Гешев,Домусчиев,Шиши,......Долно крадливо племе!!!.....

    Коментиран от #481

  • 436 Потресен съм

    6 1 Отговор
    Как може такава наглост? Вие същите, дето обърнахте плочата сега, не отхвърлихте ли два законни и легитимни референдума на Народа с подобни искания. Лъжци долни! Как не ви е срам да предлагате това? Освен това Народът не иска това, а иска пряка демокрация, не безбройни съветчета и инспекторатчето, дето лапат още народни пари. Персонална отговорност пред народа, отзоваване във всеки един момент, вкл. на министър-председател и наказателна отговорност за крадци на национални и евро фондове. Оставка!
  • 437 идиът

    2 2 Отговор

    До коментар #432 от "КОЧА":

    че Бойко е мутрокомунист....

    Коментиран от #441

  • 438 Наивен си

    1 2 Отговор

    До коментар #323 от "Дръвчо":

    Не искат промени бсп, искат да се върти статуквото в управлението както досега..., ама да гласуват за Велико Народно, да се обзаложим
  • 439 ИСТИНАТА

    5 2 Отговор
    Лъжи, лъжи този лъже повече от марсиянките-гледачките по централна гара.
    Едно трябва да се направи ЛУСТРАЦИЯ на всички управляващи през последните 30 години от общински съветник до депотат. Същото и в съдебната власт. Пак ни лъжат дъртите комуняги съветниците на боки.....ей големи боклуци излязоха

    Коментиран от #443

  • 440 Попе, що бе ...то закъснелият

    1 1 Отговор

    До коментар #433 от "Попа":

    Не бърза, ей го де е март
  • 441 А бсп и пилота и сие

    1 0 Отговор

    До коментар #437 от "идиът":

    са само комунисти, тъй ли?Блажени са вярващите
  • 442 Мисля

    7 2 Отговор

    До коментар #361 от "Хаджиментов":

    Че това не е футболна игра! Плюс 160 гласа се изискват за импийчмънт на президента, плюс това 240 тоулоупа са в отпуск затова Тквата печели време до септември, плюс това БСП мн да не се надява на власт защото, ще има пак протести(другари не щем)-имат още доста да рсботят над псевдосоциалната си политика! И още мога да ти кажа, но ще го направя накратко...Оставка, Лустрация, Чисто нови Закони опиращи на върховенство! Интелигентни лидери, опитни, можещи, искащи. На театрални изпълнения тип Каракакачанов, Симеонов, Марешки...се нагледах аз лично? А Вие? Ако Слави ще оправи държавата той да е! Ако Корнелия ще я оправи Тя да е! Ако Иванов ще я оправи Той да е, но да има закон който ясно да посочва, че при лъжа в особено големи размери засягащи пряко обществото- няма значение мин председател или президент или гл прокурор да се пращат в пандиза! Казана дума, хвърлен камък трябва да бъде! Тогава ще работят за Всички Всичко и Всеки в България! ...

    Коментиран от #458

  • 443 Мда, отдавна трябваше лустрация

    4 1 Отговор

    До коментар #439 от "ИСТИНАТА":

    За държавни постове.Това е основната причина държавата да е зле.Винаги са ни управлявали хора с зависимости
  • 444 ВУУП

    2 6 Отговор
    Евала на Бойко!!!!!!!!!!!!!
  • 445 Стига увъртания

    4 1 Отговор
    Борисов, ще си подадеш оставката пред това НС и дано не се наложи да я подадеш в пресата. Време за такива пируети няма, свършиха се и баламите. А вчерашният нагъл ход на депутатите от ГЕРБ и на Каракачана-Далавери Симеонов бяха върхът на всичко. Измитайте се!
  • 446 Добре

    1 1 Отговор
    Съгласен съм. В чл.2 на новата конституция да се запише: "ГРОБ и БМФ са противоконституционни".
  • 447 Той има отговорност към избирателите

    2 1 Отговор

    До коментар #274 от "Иван":

    Не искам да ми подменят вота. А учителят по математика е голяма работа
  • 448 ккк

    2 1 Отговор
    Какво ли не прави алчния за власт човек. Не мога да разбера дали този човек е съвсем нормален. Хората му искат оставката, но не ще остана докато може. Толупена тиква :)
  • 449 Унищожителите на България..

    4 1 Отговор
    Това направих,онова направих,затрих бъдещето на българските младежи,убих децата които можеха да се родят в България.Изпълних заповедите на враговете на България и сега ще почивам заслужено с откраднатите милиарди с мойте внучета далече от България,но с клетвите на Българският народ казано по адрес на ТИКВУН и &ПКП и плужеците...
  • 450 Войн

    8 1 Отговор
    Ти му казваш да се разкара, то ти казва: Първо ще ти дам акъл!
  • 451 ники

    5 2 Отговор
    абе тикво искаш нова конституция защото сегашната я наруши тотално вън от политиката мръсник

    Коментиран от #499

  • 452 чичо

    5 1 Отговор
    Абе, Мутрагеньо, не ти ли е ясно, че подобни коч-маневри няма да те спасят от нашата любов народна! Не им ли светна на твоите кукловоди, че вече не си в позиция да диктуваш условия! Отдавна вече не си нито авторитетът, нито моралният стълб на нашето общество. В твоята си СИКаджийска шайка може все още да те броят за нещо, но ние, нормалните българи, не желаем да се моташ повече във властта!!!!
  • 453 коцето

    6 1 Отговор
    Мисли,че все още има мнозинство и иска ВНС за да станем президентска република и той да е президента!
    Много е болен тоя!
  • 454 Бай Ставри

    5 0 Отговор
    Е хайде де, пазим ти креват в южното крило.
  • 455 Тракиец

    5 1 Отговор
    Доган ли ти го написа. С такъв просташки тон не се говорят такива важни неща за държавата. Хайде, изчезвай! Да дойдат интелигентните и образовани млади българи, каквито слушаме на площада!!! Те ще управляват! Ще управляват държавата, но първо трябва да я изградят, защото тиквите я унищожиха, разграбиха, продадоха, предадоха, няма я!
  • 456 Матей

    7 1 Отговор
    Сатана се прави на ангел небесен! Марш! Изчезвай от милата ни Родина! Тя не е твоя! И няма да позволим да бъде мутренска! Мутрите в затвора! Да излязат военните, но истинските, не твоите!
  • 457 муто

    3 0 Отговор
    Даваи я бе брат недеи само да въртиш гъзето става все по лошо ЩЕ предлагаш недеи бе братко ти си ходи пък ще има кои да предлага вие гербаджиите сте спициалисти в друга област но нищо не каза за шкафчето за къщи за вили сподели нещо за тоалетните в строителството сте царе днес строите утре провите ремонт караи да върви важно е пари да се трошат ходи си братко ходи си хората веке не те искат твоито самохвалство им омразна пък и ненаситен си хаиде ходи да харчиш милиардите заграбени с частен труд
  • 458 Хаджиментов

    2 3 Отговор

    До коментар #442 от "Мисля":

    Хахаха, много си забавен!
    Всичко, което искаш може да се постигне единствено с Велико Народно Събрание, но ти си против.
    Тогава, как да стане?!?!
    Едновременно натискаш газта и спирачката и очакваш да отидеш в Европа. Ами няма да мръднеш и няма да стигнеш никъде.
  • 459 Реалист

    4 2 Отговор
    А стандарта на......РУМЪНИЯ след колко х30 години ще го сгигнем бе гадино престъпна ?!!!!
    Не ми пука какво ще намаляш или увеличаваш.1200 ле-ва АБСОЛЮТЕН МИНИМУМ гарантиран със закон на заплащане в частен и държавен сектор за всички които се намират извън държавата софия.
    Това е !
  • 460 Демократ

    7 2 Отговор
    След тази реч очаквам довечера Борисов сам да поведе протеста на хората срещу мутрите, олигархията и беззаконието.
  • 461 ДЕМЕК МЕСЕЦ МАЙ ,ЮНИ 2021г.

    1 1 Отговор
    ПОЧТИ ГОДИНА
  • 462 анонимин

    4 2 Отговор
    Даваш оставка,и в затвора свиквай каквото искаш,ако доживееш!?
  • 463 ЦИК

    3 1 Отговор
    на съд, защото допуска фалшификатори на избори да управляват и унищожават държавата ни. Те са съучастници!
  • 464 Пипи

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Мишо":

    Доста неграмотен гербер. Като вожда му.
  • 465 ПРЕСТЪПНИК В ЗАТВОРА

    4 3 Отговор
    БОЬО ТИ СИ УВОЛНЕН НЕ МОЖЕШ ДА РЕШАВАШ НИЩО В ЗАТВОРА ТИ Е МЯСТОТО КЬОПЕК!
  • 466 Рап

    2 2 Отговор
    Ха сега да ги видим протестиращите! Той предлага това ,което искахте друг е въпроса да му вярвате или не. Ако не го изпълни тогава наново протести! Сега можете да се пребирате по къщите.... Мисията свърши поне на този етап.
  • 467 Петър

    3 2 Отговор
    И пак дава акъл кое е добро и кое лошо.
  • 468 При последното

    3 1 Отговор
    гласуване имаше известен брой машини. Как така изведнъж се повредиха? ЦИК трябваше да даде обяснение!!!
  • 469 изтрепаха по поръчка

    3 2 Отговор
    150, пък тоя го оставиха! Защо бе, САЩ?
  • 470 Алеко

    2 2 Отговор
    Борисов чао......
  • 471 Четете Библията

    2 1 Отговор
    да видите как и сатана може да се преправи на светъл ангел небесен. Жалко, че в България има много глупави хора.
  • 472 Умно село

    4 2 Отговор
    Събрали се ОРЕЛ, РАК И ЩУКА и родили мишка)))
    С всеки изминал ден стават все по смешни.
    Хората искат да разберат за чекмеджето, за обявената в продажба къща на половин цена в Барселона.
    Те седнали сега да градят и оправят държавата, която си я вписаха и в регистъра, като цапардосаха данните и тези на НАП.
    Не знам какво би казал в случая Радой Ралин@?)))
    Но навярно ще е смешно и тъжно за изгубените години в тази "кална локва", в която превърнаха страната.
  • 473 Бат Вальо

    5 0 Отговор
    Е, тоя път ще си го получат !!! Брой на депутатите 120 и праг от 8%, това е правилното лекарство !!! Тоя МРЪСЕН НОМЕР на Борисов ме изкефи максимално ... ха ха ха ха ха !!!
  • 474 ТУЛУП НЕ СЕ ПРАВИ НА УМЕН И ХИТЪР

    3 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Бойко Борисов: Давам оставка при свикване на ВНС

    ---- НЕ ТИ ОТИВА€ ЗНАЕМ ТЕ ТЕБ, КАТО ПЪРВИЙ И НАЙ - ВИДНИЙ КАРУЦАР И ТЪПА МУТРА В ДЪРЖАВАТА. ОСТАВКА БЕЗ УСЛОВИЯ ОТ ТВОЯ СТРАНА НЕЩАСТНИК НЕПОРЪБЕН....
  • 475 факт

    1 1 Отговор
    НЕМА КОЙ А ТИ ВЪРЖЕ!!!
  • 476 Народът

    3 2 Отговор
    му иска оставката, а той: "Аз пък искам оставката на президента". Хайде де, да не би да тежиш колкото 2,5 млн. български гласа. Г-н Президента Господ ни го изпрати! А ти вън, с цялото си мутренско правителство и заедно с всички мутри, където си ги поставил през тези 30 години! - в полиция, в местните управления и администрацията, къде ли не. Точно от там са поддържащите те гласове. Защото паднеш ли, загубени са и те. Умирате от страх!
  • 477 КРАЙ

    5 3 Отговор
    АЛО, БАЦЕ, НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ НЯМАШ ПРАВО ДА ПОСТАВЯШ УСЛОВИЯ!
    УСЛОВИЯТА ГИ ПОСТАВЯ НАРОДА И ТЕ КАЗВАТ:
    ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЛ. ПРОКУРОР, РЕСТАРТ НА ДЪРЖАВАТА, РЕВИЗИЯ НА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ЗА ВРЕМЕТО НА ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ! КРАЙ!
    СТИГА СИ ГОВОРЕЛ ИДИОТЩИНИ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАЗДЕЛЯ НАРОДА. НЕ, НЕ ГО РАЗДЕЛЯ ПРЕЗИДЕНТА А ТИ СИ ТОЗИ, КОЙТО РАЗДЕЛЯ НАРОДА - ВИЖ КАКВИ СРЕДСТВА ПРЕВЕЖДАШ НА ОБЛАСТИТЕ В КОИТО ГЕРБ Е ПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ И ТАМ КЪДЕТО Е ПЕЧЕЛИЛА БСП! НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ ЗА ВРЪЗКА МЕЖДУ ПРЕЗИДЕНТА И ОЛИГАРСИ, СТИГА С МУТРЕНСКИТЕ ТИ НОМЕРА, НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА, ЗАЩОТО НЕ ГЛЕДАМЕ ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА С МИЛИОНИ ЕВРО ПРИ ПРЕЗИДЕНТА, А ПРИ ТЕБ, НЕ НА ПРЕЗИДЕНТА БОЖКОВ Е ДАВАЛ МИЛИОНИ, А НА ТЕБ, НЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ЛЮБОВНИЦАТА ИМА КЪЩА В БАРСЕЛОНА ЗА МУЛТИМИЛИОНИ, А ТВОЯТА, РАЗСЛЕДВАЩИТЕ СВЕТОВНИ ОРГАНИЗАЦИИ НЕ ПИШАТ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е МИЛИАРДЕР, А ЗА ТЕБ, ЧЕ СИ МЕЖДУ 80-ТЕ МИЛИАРДЕРИ В СВЕТА, А ЗА ЦИНИЧНИТЕ ТИ ЗАПИСИ, КОИТО В ЦЯЛ СВЯТ ГИ СЛУШАХА И ЗАРАДИ ТЕБ КАЗВАТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е КОЧИНА. ТАКА Е БОРИСОВ И ЗАТОВА НЕ СИ В ПОЗИЦИЯ ДА ПОСТАВЯШ УСЛОВИЯ, ЗАЩОТО СИ ПРЕСТЪПНИК, ПРЕЯДЕ С ВЛАСТ И СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ СИ И НАД ГОСПОД!
    ИДИ СИ С МИР, НАРОДА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ДИША, ГНУСИ СЕ!

    Коментиран от #486

  • 478 Кой

    2 0 Отговор
    лъже, че е лежал в затвора за кражба на коли заедно с Иво Карамански? И че в Европа имал присъда за убийство?
  • 479 Неутрален

    1 2 Отговор
    Институт по Демография към БАН - за последните 10 дни герб са загубили 11% от подкрепата си.
    Без коментар.
  • 480 24/7

    2 0 Отговор
    А сега на ход са другарите от президенството - Радев и Йотова.
  • 481 Какво време ти печели, то

    2 1 Отговор

    До коментар #435 от "Гъдьо Гъдев":

    Времето си е негово до март, после пак
  • 482 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 483 333

    0 2 Отговор
    Свикайте ВНС, отхвърлете промените и чао.
  • 484 БИБО

    2 2 Отговор
    Е ДО СЕГА ЗАЩО НЕ БЕШЕ ТАКА 10 ГОДИНИ ОТ КАКТО СИ НА ВЛАСТ АА ЗАЩО
  • 485 ТУЛУП НЕ СЕ ПРАВИ НА УМЕН И ХИТЪР

    3 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Бойко Борисов: Давам оставка при свикване на ВНС

    ---- ВИДЯХМЕ ТЕ, КАКВО НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА НАРОДА ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЯТА ТИ! ДОКАРА НАРОДА ДО НИЩЕТА И ГЕНОЦИД. МРАКОБЕСИЕТО, ЛЪЖИТЕ, КРАЖБИТЕ И КОРУПЦИЯТА Е ПОВСЕМЕСТНА И Е ВГНЕЗДЕНА ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ. ДОВЕРИЕ НЯМАШ - БЕЗАПЕЛАЦИОННА ОСТАВКА И СПРАВЕДЛИВ СЪД ЗА ТЕБ ТУЛУП НЕНАГЛЕДЕН. ИМАШ И МЪЖКИ ИЗХОД, НО НЕ СИ ТАКЪВ.... НЕ СИ И БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ. БЪЛГАРИЯ НИКОГА Е НЯМАЛА ДЖЕНДЪР ГЕНЕРАЛ....
  • 486 Народът ги поставя чрез избори

    0 2 Отговор

    До коментар #477 от "КРАЙ":

    Поне друго нищо по-добро не е измислено все още, ей това не разбирате наглите мутроподръжници

    Коментиран от #494

  • 487 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 488 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 489 Честни избори искаме

    1 1 Отговор
    Не ГЕРБ са предложили ВНС, а други много отдавна преди тях. Да не си приписват заслуги! Но така или иначе щом и ГЕРБ вече обърнаха палачинката, явно натам ще вървим. КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ тук обаче е изборите и как ще се проведат. Народът не бива да им позволява да провеждат избори без машинно и електронно гласуване, одитирано и надзиравано строго от независими международни специалисти преди и по време на изборите. За да е представен максимално целият български народ тук и разпръснат по неволя из света, трябва то да се избере дирекно и реално от него, след като кандидатите изложат кой какво ще предложи, за да ги изпратят хората там. Не се ли направи това, мафията отново ще намери начин да превземе държавата. Това ще е последният исторически шанс за ново начало за България. Не позволявайте да ни го откраднат отново с нечестни и фалшиви избори, чували и подправяни на коляно протоколи.

    И Борисов... първо оставка на правителството ти, после не го мисли, ние ще се оправим и слънцето отново ще изгрее.
  • 490 Мислещ реалист

    3 1 Отговор
    Сравнявам всички които са против Б.Б. и си мисля, че той наистина си обича Родината и е държавник.Ако е вярно чекмеджето, взима си го и си тръгва нещастни, завистливи неудачници цял живот гледащи чужди чекмеджета.Като сте прости и/или/мързеливи няма да имате ваше чекмедже. Но той ще остане в Историята заради тези които уважаваме неговите успехи и построеното в България!Пак ще си гласувам за него! От всички лоши си е най-добрият!
  • 491 С престъпни

    2 2 Отговор
    фалшификации взеха изборите, със съдействието на ЦИК, защото и той беше техен. Сега са мнозинство и в НС. И тоя иска нещо си там да се гласува. Чуваш ли се какво предлагаш на тези, които не са глупави, както си мислиш?!А защо говориш винаги със злоба? Ужас, не се търпи тона ти!
  • 492 Баце

    2 1 Отговор
    Демек, ново заведение за платени услуги със стари работнички в него! Е то така не е ново заведение, а си е същия...
  • 493 А вие

    2 1 Отговор
    Неутралния 208 и 219-ти, това личните ви имена ли са, или бащините?
  • 494 КРАЙ

    6 2 Отговор

    До коментар #486 от "Народът ги поставя чрез избори":

    КОГАТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ, А ПРЕЯЖДАТ С ВЛАСТ И ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, НАРОДА Е ДЛЪЖЕН ДА ИМ ИСКА ОСТАВКАТА И ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА СИ Я ПОДАДАТ! ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ, А ТЕ ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ КОГАТО НЕ СА В УПРАВЛЕНИЕТО /НЯМА КАК СЪДА, КОЙТО Е ПОДЧИНЕН НА МИН. НА ПРАВОСЪДИЕТО ДА СЪДИ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЧИЕТО ПОДЧИНЕНИЕ Е/, ТАКА Е ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА.
  • 495 Ужасно е

    3 3 Отговор
    уплъашен и объркан. Голяма излагация. Цял свят говори за България - за народа ио за премиера. Нородът протестирал, защото една тиква не искала да си отива. Виж европейските медии.

    Коментиран от #504

  • 496 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 497 степан

    0 1 Отговор
    Абе така и така сте я почнали довършете си подпорната стена край морето и преди датата да има акт 16 ,така ще има нещо свършено за този мандат.
  • 498 Късно е

    3 3 Отговор
    чадо! Вършили сте гигантски престъпления спрямо българския народ и българската държава. Безродници! Народът казва:Стига! Оставки и затвор! Кой каквото си е надробил, това ще сърба. Една година се самозапалиха 6 българи, но на вас не ви мигна окото!!! А пък сега говорите смешки! Протестите са ВЪСТАНИЕ!

    Коментиран от #501

  • 499 Сегашната конституция

    3 0 Отговор

    До коментар #451 от "ники":

    Я писаха комунистите да ги обслужва 30г
  • 500 родригес

    0 3 Отговор
    Изобщо не ме интересува какво ще става в България. Направят ли ефикасна ваксина за коронавируса стягам багажа и на вън. За разлика от младостта която бързо минава прехода на страната ни няма край.Омръзна ми от мизерията, липсата на промени и простия народ който гласува само за ГЕРБ. Българите са били винаги разделени и никога обединени. Явно 80% от народа е прост човешки материал.

    Коментиран от #507

  • 501 Попе, ти ли бе

    1 2 Отговор

    До коментар #498 от "Късно е":

    Има време до март, стига дава зор
  • 502 ФАКТ

    3 2 Отговор
    ИСКА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕНА КОНСТИТУЦИЯТА ТАКА КАКТО НА НЕГО МУ ИЗНАСЯ /БЕТОНИРАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА/, А ДА НЯМА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ НАЗНАЧЕН ОТ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗВЪРШЕНА РЕВИЗИЯ ЗА ПЕРИОДА ПРЕЗ КОЙТО Е БИЛ ПРЕМИЕР. ЯВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СА В ТАКЪВ РАЗМЕР, ЧЕ ЗАТОВА ТАКА СЕ ПЛАШИ!
  • 503 просто казвам

    2 1 Отговор
    Има една песен на Лили Иванова - Панари, панаири....

    Коментиран от #505

  • 504 Справка -кака ви канна

    2 0 Отговор

    До коментар #495 от "Ужасно е":

    Нали така за чужбина, драги зрители..за чужбина сме буря в чаша вода
  • 505 Стар шлагер

    1 1 Отговор

    До коментар #503 от "просто казвам":

    Не е от 10г както се опитват някои да ни пробутват доводи
  • 506 Сега

    3 1 Отговор
    в министерства и навсякъде унищожават документи и прочистват чекмеджетата си.

    Коментиран от #510

  • 507 Те много тъй не ги интересува

    3 1 Отговор

    До коментар #500 от "родригес":

    Протестъри докато ни навлекат бсп и заминават за уредените държави, а тук се връщат да се лекуват и правят зъби, а тук оставащите да го отнасяме
  • 508 Кнаус 485

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Оставка мутра.....
  • 509 Злия замисъл на гроб

    1 1 Отговор
    Сегашното Народно събрание трябва да обсъди проекта за нова Конституция и да вземе решение за избор на Велико народно събрание. След като се вземе това решение в тримесечен срок, президентът насрочва изборите за ВНС. През тези три месеца не може да се разпусне Народното събрание", коментира Пламен Киров, професор по конституционно право, пред "Труд".

    "Това означава, че Бойко Борисов, дори и да подаде оставка, президентът не може да стартира процедура за ново правителство. И дори да я стартира, парламентът няма да избере правителство, а президентът няма да може да разпусне през тези три месеца Народното събрание и да назначи служебно правителство, защото има решение за провеждане на избори за ВНС, а не за обикновено НС. Не може едновременно да има и ВНС и обикновено Народно събрание. В момента, в който се избере ВНС, автоматично се прекратява мандата на НС. ВНС започва работа със старото правителство, което може и да е в оставка. Няма никакъв проблем да работи и в оставка", разясни проф. Киров.

    "ВНС трябва да приеме Конституцията и само в неотложни случаи може да изпълнява функции на обикновено Народно събрание. То може да реши да избира ново правителство, но при фрагментацията, която се очаква, сещате ли се кога ще се избере ново правителство", попита експертът.

    "ВНС има и още една особеност – то може да бъде лесно свикано и трудно разпуснато. ВНС може и 5 години да се занимава с проекта за Конституция и пет години това правителство да остане на в
  • 510 То си има архив, входящи-изходящи номера

    1 1 Отговор

    До коментар #506 от "Сега":

    Това да не са ти комунисти да си прочистват досиетата на доносници
  • 511 Злия замисъл на герп

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Сегашното Народно събрание трябва да обсъди проекта за нова Конституция и да вземе решение за избор на Велико народно събрание. След като се вземе това решение в тримесечен срок, президентът насрочва изборите за ВНС. През тези три месеца не може да се разпусне Народното събрание", коментира Пламен Киров, професор по конституционно право, пред "Труд".

    "Това означава, че Бойко Борисов, дори и да подаде оставка, президентът не може да стартира процедура за ново правителство. И дори да я стартира, парламентът няма да избере правителство, а президентът няма да може да разпусне през тези три месеца Народното събрание и да назначи служебно правителство, защото има решение за провеждане на избори за ВНС, а не за обикновено НС. Не може едновременно да има и ВНС и обикновено Народно събрание. В момента, в който се избере ВНС, автоматично се прекратява мандата на НС. ВНС започва работа със старото правителство, което може и да е в оставка. Няма никакъв проблем да работи и в оставка", разясни проф. Киров.

    "ВНС трябва да приеме Конституцията и само в неотложни случаи може да изпълнява функции на обикновено Народно събрание. То може да реши да избира ново правителство, но при фрагментацията, която се очаква, сещате ли се кога ще се избере ново правителство", попита експертът.

    "ВНС има и още една особеност – то може да бъде лесно свикано и трудно разпуснато. ВНС може и 5 години да се занимава с проекта за Конституция и пет години това правителство да остане на в
  • 512 Васил

    3 4 Отговор
    Бойкоооооооооооооооо гръмни се и се спаси от линча който те чака с Лукашенко сте в един кюп

    Коментиран от #518, #523

  • 513 бивш разкаял се ком

    6 1 Отговор
    Г-н Борисов пропуснахте преди свикване на велико народно
    събрание имппийчман на разединителя на нацията
    "президента"на малка част от българите Румен Радев.
    Също забрана на парти на етническа основа.
  • 514 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 515 Анонимен

    4 1 Отговор
    Няма кой да поведе народа,това е ясно.Младите чакат всичко наготово.А комунистчетата отдавна не са на мода.
  • 516 Ван дер Любе

    3 2 Отговор
    Борисов е отговорен човек. Затова щял да отиде сам в Централния до Кауфланд. Щял от там да реди новата конституция. Да не би да е забравил за снимките и записите? Ние не искаме един каруцар от Банкя да пише съчинения. Да не говорим за циници като другите около него. Велико НС след като Борисов заеме достойно място на друго място.
  • 517 Гжо Нинова

    3 0 Отговор
    губите много гласове, докато в БСП са Станишев, Гергов, Първанов и Сие капиталисти!

    Коментиран от #520

  • 518 Василе Василе...

    1 0 Отговор

    До коментар #512 от "Васил":

    IQ 83 ти е много
  • 519 Нещастието

    3 0 Отговор
    на България!

    Коментиран от #525

  • 520 И То без трудова книжка

    0 0 Отговор

    До коментар #517 от "Гжо Нинова":

    Някои са капиталисти
  • 521 бай Ставри

    2 0 Отговор
    Млъквай мутро и пристигай бързо!

    Коментиран от #522

  • 522 Бай Ставри,

    0 1 Отговор

    До коментар #521 от "бай Ставри":

    Пак си забравил за хапчетата, да не преиграеш образа до бай газдов
  • 523 Ако е Лукашенко кофите за боклук

    0 0 Отговор

    До коментар #512 от "Васил":

    Отдава щяха да са си по местата
  • 524 Доктор ДЖАГЕРС

    0 0 Отговор
    НЕ ДАВАЙ НИЩО
  • 525 Комунистите, нали

    2 1 Отговор

    До коментар #519 от "Нещастието":

    Социализмът е вечно тлееща опастност, защото обещава постижения без усилия и Придобивки Без Отговорности
  • 526 ваййй

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "не остана за кога":

    А трети за Аасен и Зюмбюла Аасенови нема ли да пущат?
  • 527 ЦРУ

    4 4 Отговор

    До коментар #395 от "Българка":

    ИСКАМЕ редовни избори напролет ….ГЕЛБ+ОП = 140 депутата.....ИМПИЙЧМЪНТ ...и селският шофьор в ЗАТВОРА за ДЪРЖАВНА ИЗМЯА !!!!!!!! НЯМА ПРОШКА за русофили -българомразци
  • 528 На вълната

    1 0 Отговор
    А пък сузанита продава мерцедеса на гаджето си.
  • 529 M M

    3 0 Отговор

    До коментар #362 от "Българка":

    Май,злобата и пяната излиза от твоята уста а.....
  • 530 ivan

    3 1 Отговор

    До коментар #68 от "Гост":

    ахахаха ти вярва6 ли си ,4е това 6те стане.....хаххх Бойко и Герб са обре4ени те си отиват,вървят мездународни разследвания в 3-4страни той е пътник,филма е накрая си ве4е последни напъни.....Барни Ръбала ли 6те пи6е конституцията хааххах я бягай надале4е
  • 531 JEFF

    7 1 Отговор
    Когато няма кворум , няма и гласуване за ВНС. Борисов пак се прави на хитрец. ОСТАВКА !
  • 532 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 10 Отговор
    Прекрасна реч на Борисов....Най-великият политик на БЪЛГАРИЯ за всички времена! Да бъде благословен!

    Коментиран от #533

  • 533 ivan

    1 2 Отговор

    До коментар #532 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Еееееехххххххххх мъка,мъка
  • 534 Мой

    5 2 Отговор
    С терористи не преговаряме. ОСТАВКА!
  • 535 Победа

    4 6 Отговор
    Мачкай Бойко
    Ще победим..Венсеремос...
  • 536 Roro

    6 1 Отговор
    Ама шкафчето с пари си е друго нещо, а? Шепот на пари. Иначе някой много се е загрижил за демокрацията, която пълни шкафчето.
  • 537 Последни опити на диктатора

    5 1 Отговор
    Нали е ясно, че преди 30 години не беше възможно Тодор Живков да пише новата конституция и да променя системата, изградена от самия него? Същото е и с Бойко Борисов. Промяна под негова диктовка означава бетониране на проваления модел, вече и чрез конституцията. Няма да стане! Времето за пируети и маймунджилъци изтече. #Оставка, оттегляне от всички постове, нови честни и свободни избори и тогава може да започнем разговор по същество - с цялото общество, без условия, ултиматуми, свършени факти и едностранен диктат
  • 538 Последни опити на диктатора

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "О С Т А В К А Т И К В О":

    Нали е ясно, че преди 30 години не беше възможно Тодор Живков да пише новата конституция и да променя системата, изградена от самия него? Същото е и с Бойко Борисов. Промяна под негова диктовка означава бетониране на проваления модел, вече и чрез конституцията. Няма да стане! Времето за пируети и маймунджилъци изтече. #Оставка, оттегляне от всички постове, нови честни и свободни избори и тогава може да започнем разговор по същество - с цялото общество, без условия, ултиматуми, свършени факти и едностранен диктат
  • 539 Гроздето е кисело

    5 1 Отговор
    Отивай си!
  • 540 дежавю

    5 1 Отговор
    Нов бардак със стари пердашки не се прави.
  • 541 Вуте

    3 2 Отговор
    Интересно ми е когато се е развеждал с жена си пак ли така се е назлъндисвал?
  • 542 ximler

    2 7 Отговор
    браво боико 2 реиса омон и ще ги оправат тия комунистически лумпели
  • 543 химлер

    1 7 Отговор
    само така бойко биии маршите
  • 544 ТИКВА

    8 0 Отговор
    МНОГО ПРОСТ ЧОВЕК НО ГОЛЯМ КРАДЕЦ
  • 545 Дс дпс

    5 0 Отговор
    Абе бегай бърже при бай Ставри, там ти е спасението, дс няма да те спасят!!!
  • 546 тримата глупаци

    5 0 Отговор
    Баце, молим те, стига! Махай се!
  • 547 Васил

    4 0 Отговор
    Приискало му се на диктатора ВНС а бе иска ли и нова холана гарнитура с повече чекмеджета?
  • 548 Софянец

    6 0 Отговор
    Оставкаааа.Тиквооо,лумпенооо,мисиркооо,не те искаме Оставкаааа......
  • 549 нема фандък никому

    6 0 Отговор
    ЕЕЕЕ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА В ТИЯ ПРИКАЗКИ
    АЙ СЕГА СТАРИ НОМЕРА
  • 550 НЕ БЯГАЙ

    4 0 Отговор
    ВЕДНАГА В ЗАТВОРА МУТРО ЧЕ ИМА И ПО - ЛОШО ПРЕПРОЧЕТИ ВИНЕТУ !
  • 551 БЕЗУСЛОВНА КАТОРГА

    3 0 Отговор
    РАДЕВ СЛЕДИ С ДРОНА ВСЯКА КРАЧКА НА МУТРАТА ........... УПРАВЛЕНИЕ НА КРИЗИ 6..................
  • 552 ЧЕКМЕДЖИЕФ

    2 0 Отговор
    ТИКВООО , ТИЯ ФАСОНИ ГИ ПРОДАВАЙ НА УНУЧЕТАТА СИ .................. УСЛОВИЯ МОЖЕШ ДА ПОСТАВЯШ НА БАЙ СТАВРИ , ТОЙ ЩЕ ТЕ УСПОКОИ ДОКАТО СВИКНЕШ КОГА СЕ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ И ПОНЕЖЕ СИ ПРОС БЪРЗО ЩЕ СВИКНЕШ !
  • 553 FLAT EARTH

    3 0 Отговор
    Бойко Борисов ти си глупак ? времето ти изтече, мястото ти е в най-добрия случай в боклука, в най-лошия .. до стената !
  • 554 Николай Чаушеску

    3 0 Отговор
    Бойко Борисов ! Чакам те синко!
  • 555 Баце ти тупонар

    3 0 Отговор
    За какво, по дяволите, говори ?! Наистина ли е дебил ?!
  • 556 Сбогом Бойко

    3 0 Отговор
    Народът каза: УВОЛНЕН СИ! Върви си с добро, може и с 200. Остави на който трябва да променя Конституцията.
  • 557 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 558 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 559 баце

    2 0 Отговор
    Не е лошо предложението да намалят народните представители на 120. Може да се допълни с изискване 60 да са избрани мажоритарно и 60 по партийни листи. Тъй де - те партиите сами ще се разбегат или ще се изчестят от пиявици и кърлежи при тия условия.
  • 560 кукуряк

    1 0 Отговор
    когато някой си е на върха на иглата не е в позиция да иска, щото всеки момент ще падне от иглата сам, без чужда помощ....
  • 561 Силвия

    1 0 Отговор
    Този не разбра, че хората няма да се приберат, докато не си отиде. Веднага. Не той да прави и манипулира избори.
    Конституция се прави от професионалисти, не от полицаи и пожарникари, завършили Симеоново.
  • 562 Хиндо

    0 0 Отговор
    В какво чудовище се превърна Борисов и неговата ОПГ ГЕРБ. Истински октопод, не можеш да го изчегърташ от властта, и гълта, гълта всичко!
    ОСТАВКА НЕЗАБАВНО
  • 563 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Явно човек се опиянава от властта / не само Б.Б./ От възможността да разполага със здравето и живота на хората, с техният материален и морален ресурс. Чета, че според думите на Премиера, страната процъфтява !? В същият момент , от една добра в социално отношение държава преди 30 години, сме се превърнали в нужника на Европа. На кого да вярвам - на Премиера или на очите си? Ами то всеки българин това се пита? И лъжа след лъжа- само властта да държа. Вероятно от пренасищането с власт / и пари, естествено/, човек губи представа за реалността около него. Господ да те пази, г-н Премиер!
  • 564 Трюфел с таратор

    0 0 Отговор
    Защо така критикувата Бойко ? Ами , ако в момент на отчаяние и обида , той вземе пистолета от нощното си шкафче и вземе да се......гръмне ! Тогава......? А ?
  • 565 ЕПИхлорХИДРИН

    1 0 Отговор
    Невероятен човек ! Готов е да оглави даже протестите срещу себе си ! Бог , божество , икона .........
  • 566 Мичева

    1 0 Отговор
    Политически мимикрии на мафията!
  • 567 Васил

    1 0 Отговор
    Кой те пита какво искаш бе диктатор скапан
  • 568 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 569 Мантра

    2 1 Отговор
    Да не повярва човек че веднъж тази мутра е била пожарникар и е работил за полза на обществото.
  • 570 Анонимен

    1 0 Отговор
    Бойко е номер едно!!!Винаги знае какво иска
  • 571 04 04 2021г

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Vislba":

    " ТОЯ ИСКА ДА ПЕЧЕЛИ ВРЕМЕ. " Да, този, както го наричате е мъдър-умен и днес спечели това време! Спечели народното доверие! Народа го обича! И ще продължи да го обича! Г-н Борисов е един от най-добрите ръководители в държавата! Човека който неуморно работи за благото на народа, и не се заиграва с празни приказки! Работи! Днес, ние разумните българи ще гласуваме на 04.04.2021г. за ГЕРБ и г-н Борисов - който смело тъпче мрачните оковите на комунизма! Днес България догонва развитите държав, и се развива в правилна посока - отворена за икономическо и културно сътрудничество с Европа и Света! В миналото България пада пет века в робство от вътрешни вражди - днес това трябва да бъде недопустима наша цел, око не искаме да бъдем отново роби! България ще се развива като самостоятелна държава със своя вътрешна и външна политика без намесата на друг!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове