Last news in Fakti

14 Август, 2020 19:05, обновена 14 Август, 2020 20:33 11 020 532

Радев: Президентът и депутати могат да искат промени в Конституцията (ВИДЕО)

  • румен радев-
  • президент-
  • конституция-
  • рестарт конституция

Държавният глава нападна премиера

Радев: Президентът и депутати могат да искат промени в Конституцията (ВИДЕО) - 1
Снимка: Фейсбук

Бойко Борисов не може да иска промени в основния закон. Това заяви в извънредна пресконференция от "Дондуков" 2 президентът Румен Радев. 
Той посочи, че са нужни предсрочни избори, а не Велико народно събрание. 

Може ли мафията да реформира съдебната система? Не, отговори Румен Радев.

"Самият акт показва пренебрежение към Конституцията, чл. 159 от Конституцията е категоричен, че правото за свикване на ВНС принадлежи на не по-малко от половината народни представители и на президента, а не на министър-председателя", натърти Радев.

"Може ли партията, която погазва Конституцията, да предлага промени в нея - моят отговор е не!

Може ли власт, която нарушава закона, не въвежда машинно гласуване и отхвърля електронното дистанционно гласуване - моят отговор е не!

"Доверието в управляващото мнозинство е безвъзвратно загубено. В изявлението си премиерът предлага свикване на ВНС и конституционни промени. Самият акт показва пренебрежение към Конституцията, чл. 159 от Конституцията е категоричен, че правото за свикване на ВНС принадлежи на не по-малко от половината народни представители и на президента, а не на министър-председателя", натърти Радев.
 
"Може ли партията-държава, която методично погазва разделението на властите, да инициира промени в Конституцията? Моят отговор е „не“.

Може ли партия, която вчера бойкотира парламентарният контрол, днес да предлага промени в Конституцията? Отговорът е "не".

Може ли власт, която нарушава закона, не въвежда машинното гласуване и отхвърли електронното дистанционно гласуване да организира честни избори? Отговорът е „не“. Може ли власт, която задуши свободата на словото да предлага дебат за бъдещето на България? Отговорът е "не".

Може ли мафията да реформира съдебната система? Отговорът е „не“.

Може ли министър-председателят, който превърна парламентарната република в автокрация, да предлага промени в Конституцията? Отговорът е „не“, отсече президентът.

В началото на изявлението си президентът отново обвини кабинета в репресии спрямо протестиращите.

"Репресиите, провокациите и опитите да се неглижира гражданското недоволство само потвърждават необходимостта от исканите оставки", каза Радев.

"Разговор за Конституцията и за бъдещето на България е възможен само след исканите от обществото оставки и провеждането на честни предсрочни избори", постави условие президентът.

Ето и позицията на Румен Радев:

Уважаеми сънародници,

Повече от месец продължават протестите с искане за оставка на правителството и на главния прокурор. Доверието в управляващото мнозинство е безвъзвратно загубено. Промените в кабинета не убедиха никого. Репресиите, провокациите и опитите да се неглижира гражданското недоволство само потвърждават необходимостта от исканите оставки.

В изявлението си от днес министър-председателят предлага свикване на Велико Народно събрание и серия от конституционни промени. Самият акт показва пренебрежение към Конституцията – чл. 159 от основния закон е категоричен, че правото на инициатива за свикване на Велико Народно събрание принадлежи на не по-малко от половината народни представители и на президента, не и на министър-председателя.

Може ли партията-държава, която методично погазва разделението на властите, да инициира промени в Конституцията? Моят отговор е не.

Може ли партия, която вчера бойкотира парламентарния контрол, днес да предлага промени в Конституцията? Отговорът е не.

Може ли власт, която нарушава закона, не въвежда машинното гласуване и отхвърли електронното дистанционно гласуване, да организира честни избори? Отговорът е не.

Може ли власт, която задуши свободата на словото, да предлага дебат за бъдещето на България? Отговорът е не.

Може ли мафията да реформира съдебната система? Отговорът е не.

Може ли министър-председател, който превърна парламентарната република в автокрация, да предлага промени в Конституцията? Отговорът е не.

Разговор за Конституцията и за бъдещето на България е възможен само след исканите от обществото оставки и провеждането на честни  предсрочни избори.

Благодаря ви за вниманието!

 


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 147 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко не може да свиква ВНС

    366 60 Отговор
    без президента.

    Коментиран от #46, #95, #189, #204, #491

  • 2 гост

    240 70 Отговор
    Президенте, направи партия начело с Шивиков. Ще спечелите!

    Коментиран от #47, #332, #526

  • 3 ФИГУРАНТА СЕ ИЗКАЗА

    134 386 Отговор
    ЗА МАЛКО ФАТМАКА ДА СЕ РАЗПЛАЧЕ.

    Коментиран от #107, #234, #250, #263, #310, #327

  • 4 Бивш Гербер

    40 256 Отговор
    На 27 септември ще съм учредител на новата политическа формация с председател Цветан Генчев Цветанов - "Републиканци за България"! Вчера Цецо по БТВ каза че в момента ГЕРБ е с електорат около 500 хиляди гласа ( 300 хиляди държавни служители + 200 хиляди роми). А ако продължават да се инатят с оставката до зимата падат на 350-400 хиляди гласа. Цецо каза също че в момента бъдещата му политическа формация е с електорат около 500 хиляди (половината ГЕРБ е вече при него) а до зимата отлива от 100-150 хиляди от ГЕРБ отново се влива при Цецо. Цецо днес поиска отново оставката на Борисов и каза че снимките с милионните пачки евро, кюлчета злато и пистолета са автентични. Цецо с теб сме !

    Коментиран от #9, #25, #280, #389

  • 5 пенчо

    290 51 Отговор
    Сега тиквата почва да мисли следващия ход с който да оцелее до март

    Коментиран от #261, #293

  • 6 El boko

    373 139 Отговор
    НАЙ-ДОБРИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ №1

    Коментиран от #78, #106, #244

  • 7 ИЗМАМНИЦИ

    306 62 Отговор
    НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ НЕ ЖЕЛАЕ ПОВЕЧЕ МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ ДА ВЗИМАТ РЕШЕНИЯ, И ДА ПЕЧАТАТ ЗАКОНИ!СВАЛЯНЕ НА ИМУНИТЕТИ И ЗАБРАНА ЗА НАПУСКАНЕ НА ДЪРЖАВАТА!РАДЕВ КАЗА НЕ НА МАФИЯТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

    Коментиран от #262, #474

  • 8 КГБ

    134 332 Отговор
    Може ли руско протеже да бъде президент на България?
    Отговорът е НЕ!
    ОСТАВКА радев!!!

    Коментиран от #13, #64

  • 9 Цецо с теб сме

    23 189 Отговор

    До коментар #4 от "Бивш Гербер":

    Ти изгражда структурите 2006 година на ГЕРБ в нашия град. И бях член оттогава на ГЕРБ до 29 юли тази година. Теб Борисов набеди че си крадец затова че си купи един мезонет с личен асансъор и имаш една къща в село Шума. Та ти получаваше 11 години по 8 хиляди лева заплата и какъв е проблема че си спестил за апартамент с асансьор? А баш крадеца бившия ти началник Борисов купи къща в Барселона за 3.8 милиона евро , 2 бутика и Порше на бившата манекенка от Сандански Боби Йовчева, купи на дъщеря си в САЩ Бугати Вейрон за 1.5 милиона долара, купи на племенника си поръчково БМВ Х6 което преди бяха откраднали и писаха медиите , снимаха го с пачки в шкафа колкото 2 твои апартамента и кюлчета злато , но теб изкара крадец. Смажи го Цецо, ние бившите редови членове на ГЕРБ сме с теб!

    Коментиран от #27, #43

  • 10 El boko

    173 29 Отговор
    ВНС няма да мине в парламента това са кьорфишеци бе ХАХАХА :D

    Коментиран от #163

  • 11 месара

    29 147 Отговор
    президента , да , фигуранта , НЕ !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Експерт

    192 61 Отговор

    До коментар #8 от "КГБ":

    Отдавна се знае, че тази опорка "Тоя е руски шпионин" се използва за дискредитиране на определени личности. Видно е кой е руският шпионин в България и кой е зависим от ДС - Бойко Методиев Борисов.

    Коментиран от #28, #76

  • 14 КОТарАК

    133 27 Отговор
    не говори срещу ВНС а че не е това правителството , което може да го инициира . изключително обрано и смислено изказване на човек , който все пак е ограничен от закона в голяма степен

    Коментиран от #117

  • 15 ГЕРБер-богаташ

    31 167 Отговор
    Аз съм щастлив от управлението на Бойко и не присъствам на протестите! Пиша фалшиви фактури по ДДС и си правя по 2 бона на ден! Не излизат и 620 хил.държавни служители които през пандемията работеха на непълен работен ден но си получаваха пълните заплати! Не излизат и 175 хил.учители които от 5 месеца са разпуснати и нямат учебни занятия но си получават пълните заплати! Няма да излязат и 45 хил.военни които заради вируса не са в поделенията а в домовете си но също си получават пълните заплати! Няма да излязат и служителите в министерствата, в общинските и областните управи, в НОИ, НАП,РЗИ и подобни които също получават пълните заплати и сега получиха и увеличение с 30%! Няма да излязат и служителите във фирмите които получават обществените поръчки! Нека излизат безработните , пенсионерите и бедняците които блъскат за 800-900 лв.колкото да си покриват храната,тока,транспорта ,облеклото и битовите разходи! Но в нас от ГЕРБ са парите и ще ви смажем!

    Коментиран от #52, #308

  • 16 Behemoth

    97 36 Отговор
    СЕКС ЗА ТИКВАТА!
  • 17 Ал Бънди пак се изказа........

    79 165 Отговор
    Радко да даде оставка.

    Коментиран от #237

  • 18 Radev

    40 118 Отговор
    Не виждам какво да прочета тъп съм

    Коментиран от #271, #275

  • 19 Бат Бойко нощния бандит

    91 48 Отговор
    Аз съм краля Слънце.Държавата ,това съм аз!
  • 20 Чоко и Боко

    35 61 Отговор
    Курито къса синджира
  • 21 Ю Кортес

    53 124 Отговор
    Нищо не можеш да искаш защото военна прокуратура те разследва за държавна измяна.Данс и партньорски служби са представили доказателствата.
  • 22 Само

    58 109 Отговор

    До коментар #12 от "Само да вметна":

    на деса мъжа и може да се изложи толкова
  • 23 Начо

    47 78 Отговор
    Иска еднолично фашистко управление.
  • 24 Българин

    58 113 Отговор
    НЕЩАСТНИК , ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК , ВЕЛИК НЕЩАСТНИК !

    Коментиран от #35

  • 25 3,14К

    105 5 Отговор

    До коментар #4 от "Бивш Гербер":

    Няма бивш боклук. Боклука си е боклук завинаги.
  • 26 СМЯНА НА СИСТЕМАТА А

    77 145 Отговор
    БОЙКО ПАК ГИ ПОПИЛЯ! ТОВА ДЕБИЛИТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА УМНИ А ТО? ЖАЛКА РАБОТА - МАЯ, БИБИЯН, ФЪРЧИЛОТО, ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ, КОПЕЙКИН, ЙОЛО ДЕНЕВ И ПИНОКИО?

    Коментиран от #53

  • 27 Браво Цецероне

    28 47 Отговор

    До коментар #9 от "Цецо с теб сме":

    ние сме с теб завинаги! Но само ако ни уредиш всичките със смесени успоредки.
  • 28 КГБ

    57 99 Отговор

    До коментар #13 от "Експерт":

    Незнам за Борисов, но Радев го одобри Решетников

    Коментиран от #242

  • 29 Чочо

    71 107 Отговор
    Че и Деса избяга от него в сащ
    Лошо Радев лошо
    С двата крака си в л..ната

    Коментиран от #282

  • 30 МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО

    68 105 Отговор
    АКО НС ИСКА НОВИ ИЗБОРИ....РАДЕВ НЕМА КЪДЕ ДА ХОДИ...НЕ МОЖЕ ДА НЕ СЕ СЪГЛАСИ....ИНАЧЕ МОЖЕ ДА МУ СПРЕТНАТ ЕДНО ИМПИИЧМЪНЧЕ....
  • 31 Българин

    76 131 Отговор
    РАДЕВ , НЕЩАСТНИК , ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК , ВЕЛИК НЕЩАСТНИК !

    Коментиран от #522

  • 32 Хаха

    65 107 Отговор
    Слабо и безпомощно слово ба мунчо
  • 33 МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО

    63 107 Отговор
    ЗА МАЛКО ДА ЗАПЛАЧЕШ......
  • 34 РОТФРОНТОВАЧЕТО

    66 111 Отговор
    НАЙ-СМЕШНИЯ СМЕШНИК,ПО-ГЛУ,,АВ И ТЪ..П ОТ ТОЯ ЗЕЛЕН ЧОРАП НЯМА,КАК СИ ИЗРЕЦИТИРА НАПИСАНОТО ОТ ЧЕРЕПЧЕТО ИИИИ,СИ БИ КАМШИКА.КОЛКО МИЛИОНЧЕТА ЩЕ ПОЛУЧИ ТОЗИ ОЛИГО ОТ АРЕСТУВАНИТЕ КРАДЦИ???
  • 35 КГБ

    30 64 Отговор

    До коментар #24 от "Българин":

    ...... РАДЕВ
  • 36 БОМБА ВЪВ ФАКТИ

    60 116 Отговор
    ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРАТКО ОБРЪЩЕНИЕ! ЯВНО, ЧЕ ФИГУРАНТА ВЕЧЕ Е ЗЛЕ И СЪС ЗРЕНИЕТО И НЕ УСПЯ ДА ПРОЧЕТЕ ВСИЧКО, КОЕТО СА МУ НАПИСАЛИ ПРИДВОРНИТЕ. НЕ, ЧЕ НАПИСАНОТО ИМА НЯКАКЪВ СМИСЪЛ, НО ТОЙ НЕ УВАЖИ СЛУГИТЕ СИ.
  • 37 Чегевара

    27 64 Отговор
    Не на фашиста
    No pasaran
  • 38 Ха-ха

    51 88 Отговор
    РАДЕВ ГОРЯТ ПЛАЧЕ МУ СЕ
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ако и двамата

    25 52 Отговор
    Са мъже на място ще излязат един срещу друг да се разберът! Ще говорят или ще се бият все тая, но ако са хора на "честа" ще го направят!

    Коментиран от #100

  • 41 Ю Кортес

    52 94 Отговор
    Даже десата избяга от тоя чехльо.
    Жалък,много жалък.
  • 42 Бат Бойко нощния бандит

    86 27 Отговор
    Прост съм и ми е лесно.Като си прост всичко може.
  • 43 ГЕРБ

    98 10 Отговор

    До коментар #9 от "Цецо с теб сме":

    Под колкото и имена да пишеш Цветанов е политически труп. Освен няколко негови хора из провинцията никой не го бръсне за .... В политиката е така. Колкото и да си добър, допуснеш ли да останеш в центъра на имуществен скандал си пътник. Няма връщане. Той ще го раздбере по трудния начин.

    Коментиран от #51, #222

  • 44 Кирил

    43 84 Отговор
    Бягай докато не са щракнали белезниците за държавна измяна,взимай с теб Митко есемеса и пламенхитлера
  • 45 Ххх

    90 38 Отговор
    Тиквата гледа да отбива атаките, да печели време и да разводнява нещата около оставката си. Прави се на матадор и развява в страни от себе си червеният плащ пред бика. Но в случая бика е събирателен образ. С висок интелект. И няма как да го отклони в лъжливата посока. Рогата ще бъдат точно прицелени. А дали ще попаднат в предните или задните част на матадора, зависи от психиката му. Но в случая матадора определено е страхлив. И вариантът със задното подпиране, след като вече е търтил да бяга ще става все по - вероятен.
  • 46 ПАРЛАМЕНТА....КАТО ШОУТО НА СЛАВИ

    56 62 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко не може да свиква ВНС":

    АКО ПАРЛАМЕНТА РЕШИ......РАДЕВ НЯМА ИЗХОД....В ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА....

    Коментиран от #173

  • 47 прост

    26 51 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Хах Шибеков, който не можа да стане кмет на Карлово сега се цели в парламента. Осъден за кражби и принуждаване на подчинени му служители да му работят ангария. Оправдан от българското кривосъдие.
  • 48 ФАКТИ

    49 87 Отговор
    ТЪП ЛЕТЕЦ , НО ТОЛКОВА ТЪП ?
  • 49 Честно казано

    106 42 Отговор
    Държавният глава не "напада" премиера. Просто казва истината.

    Коментиран от #93

  • 50 Чочо

    33 71 Отговор
    Фашистко то ти правителство няма да се състои.Какъвто гняв сме ти набрали за блокираните кръстовища ще те тричаме
  • 51 Уха

    70 21 Отговор

    До коментар #43 от "ГЕРБ":

    Значи и бою е пътник с къщата и пачките
  • 52 Емил

    13 26 Отговор

    До коментар #15 от "ГЕРБер-богаташ":

    Хубав сърказам , жалко , че не те разбиран.

    Коментиран от #511

  • 53 Мъка

    52 9 Отговор

    До коментар #26 от "СМЯНА НА СИСТЕМАТА А":

    Попиля единствено себе си! Продължава да лиже и да изпълнява като марионетка и ще продължи да се съсипва сам! Накрая ще се окаже сам и изплют, точно от тия дето го мандръсат наляво и надясно. Не би желал да си на негово място! Повярвай ми!

    Коментиран от #525

  • 54 САМО КОЛКОТО ДА НЕ ЗАСПЯТ

    48 77 Отговор
    БОЙКО РИТНА ФИГУРАНТА ПО ТОПКИТЕ, ОТНЕ МУ ИНИЦИАТИВАТА ЗА ВНС. ГОТОВ Е С ПРОЕКТ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ, КАТО И ОБЯВИ ОСТАВКАТА СИ. ЯВНО ДРУГИТЕ ДО СЕГА САМО СА СИ ГОВОРИЛИ, ЕЙ ТАКА ДА СИ ВИКАТ ПРЕД МС И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, БЕЗ ДА СИ ИМАТ ХАЛ ХАБЕР.
  • 55 ДЕСИ СЕК

    49 69 Отговор
    СЪСКАЩИЯТ ПОДЛЕЦ ПАК РАЗДЕЛЯ НАРОДА.
  • 56 Бою

    70 26 Отговор
    Бие с юмрук по масата и говори как Радев размахвал юмрук 😂
  • 57 Браво Бойко , Браво пич.........

    47 83 Отговор
    Бойко доказа че е велик лидер
  • 58 ЗАТВОР ЗА МУТРАГАНЬО ОТ БАНКЯ

    90 49 Отговор
    Браво на Радев, истински Президент, а не чехльо и подлога като Плювню! АГЕНТ БУДА Е ПОЗОР, ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Елена

    45 66 Отговор
    Нашия президент може ли да говори без да чете?

    Коментиран от #75, #79, #80, #88, #105, #149, #259

  • 61 Чочо

    49 74 Отговор
    Бягай Радев бягай,бягай при Деса в сащ,бягай при путин,в Северна Корея бягай предателю при пурата бягай,народния гняв те настига.
  • 62 Шаран БГ

    64 7 Отговор
    Аман от юристи, специалисти, прависти и прочие умници! Човек като почне да взема повечко пари от държавната хазна и започва да се мисли за много умен и че всичко му е позволено !? Конституцията е върховен закон, създадена и приета от Велико Всенародно Събрание !!! Само то може да я ревизира и променя, независимо в коя и част !!! Още бе " топла ", когато Философа от Веселиново под натиска на САЩ я наруши и създаде ДПС. И от там нататък, за да се придаде тежест на всяко едно нарушение на Конституцията бе създаден и тъй наречения Конституционен съд. В Него 12 /дванадесет/ скъпо платени юристи, правят всичко възможно да узаконяват и придават правна тежест на всяко едно нарушение на Върховния закон на държавата ни. Че то всеки като може да я променя - каква Конституция е това - парцал някакъв си !? До сега все си мислех, че Президентът Радев е с акъла си, ама щом и той си мисли, че може да променя дори Конституцията -.......да ти таковам държавата , Ганьо !!

    Коментиран от #70, #510

  • 63 Българина

    76 35 Отговор
    Изборът на ТИКВАТА Е САМО ЕДИН....ОСТАВКА, СЪД и ЗАТВОР.
  • 64 CIA

    76 36 Отговор

    До коментар #8 от "КГБ":

    А може ли американска подметка като Плевенлиев да бъде президент на България.Предпочитам рускинастроен президент,пред дилемата с американска подлога и диктат във всичко което не е в интертес на народа.Загуби за милиарди и нарушаване на суверенитета на България.У лево и не се напъвай за да не спукаш силикона.
  • 65 Бою

    62 17 Отговор
    Позор да влиза в затвор, щот след 6 месеца при един лидер от Румъния 😂
  • 66 Subaru STI

    78 35 Отговор
    Мутрaтa бориcов иcкa дa cпacи кожaтa cи, иcкaл реформи - голям cмях! Но ще попaдне зaлужено в зaтворa. Онуй от Бaнкя и гешев ca cрaм зa нaциятa. Брaво нa президентa зa принципнaтa му позиция
  • 67 Гост....

    70 33 Отговор
    Радев, влизай в ролята си на върховен главнокомандващ, защото ако тия тръгнат да променят конституцията това е краят на България. Стига пуска изявления а действай, няма време за губене
  • 68 Хихи йи

    48 63 Отговор
    РАДЕВ СКОЧИ ЗАРАДИ УЗУНОВ, БОЖКОВ, БОБОКОВ И САМ ИЗГОРЯ. ЖАЛКО ЖАЛКО НО СЕГА ЩЕ ГО РАЗСЛЕДВАТ А ПОСЛЕДНИЯТА САМ ГИ ЗНАЕ
  • 69 Чочо

    44 43 Отговор
    Пълен провал на един прост човек
    ...лъгал семейството си с една к....,
  • 70 Все още няма коментари

    60 37 Отговор

    До коментар #62 от "Шаран БГ":

    Боко тиквата е пътник до 24часа
  • 71 5992

    55 18 Отговор
    Сега навсякъде ще се прокламира, че Боко и Гроб искат промени, а другите не искат!

    Коментиран от #176

  • 72 РЕШЕТНИКОВ

    24 51 Отговор
    МОГАТ 120 ДЕПУТАТИ БЕЗ ПАРАШУТИСТЧЕТО ДА ИСКАТ СВИКВАНЕ НА ВНС.

    Коментиран от #82, #102

  • 73 Чаушеско

    55 19 Отговор
    Много скоро за Бою ще има само един единствен изход, още малко да свършат парите
  • 74 Най-добре е да дойдат танковете !

    64 36 Отговор
    Г-н Президент , обявете военно положение и вдигнете армията ! арестувайте цялото правителство начело с главния престъпник , "Тиквата" ! Народа и полицията ще ви подкрепи ! България загива !

    Коментиран от #86, #482, #513

  • 75 Това нещо

    29 49 Отговор

    До коментар #60 от "Елена":

    дали може да чете? Закони е ясно, че не може или поне няма капацитета да ги разбере.
    румба, румба мн си зле Саше.
  • 76 вмирисан парцалив руски комунист

    37 51 Отговор

    До коментар #13 от "Експерт":

    Ако е от ДС - добре. Поне е българска организация. Недуразумението Радев обаче се командава директно от Москва. Те си го пробутаха чрез БСП, те си го командват. Да си ходи мърльото, ако иска дори в червената кочина. Там да размахва юмруче в "Ротфронт" на Пухлер да го видя.

    Коментиран от #94

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 НАЙ

    34 53 Отговор

    До коментар #6 от "El boko":

    ЛОШИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #379, #524

  • 79 Неееее

    7 9 Отговор

    До коментар #60 от "Елена":

    Не не доказано
  • 80 Може

    47 27 Отговор

    До коментар #60 от "Елена":

    Може и да управлява самолет. А ти можеш ли да управляваш нещо? Примерно скара за кебапчета на пазара?
  • 81 Де Факто

    52 30 Отговор
    Боко ТИКВАТА БУКВАЛНО се НА-СРА.....хахахаха.
  • 82 Бою

    29 10 Отговор

    До коментар #72 от "РЕШЕТНИКОВ":

    Има 116 с коалицията, другите от де?

    Коментиран от #116

  • 83 Много лоши хора има

    44 27 Отговор
    Борисов да си ходи да влезе в затвора доживотен затвор и конфискация на имуществото
  • 84 Панов

    26 11 Отговор
    Пример че никога не е късно човек да стане за резил.
  • 85 АНОНИМЕН

    13 37 Отговор
    Рaдeв и Бoриcoв ce държaт кaтo 12-13 гoдишни мoмчeтa дo ceлcкия вир! Мeрят cи ги и ce фукaт eдин нa друг кoй е пo и нaй! Държaвaтa нe им e дeтcкa игрa: нa cи ти куклитe, дaй cи ми пaрцaлкитe щoтo мaмa кaзa дa нe игрaя вeчe c тeбe! Знaят се кoнтaктитe и нa двaмaтa oт зoрaтa нa дeмoкрaциятa! Кaквитo и дa ca oбвързaнocтитe им oт oнoвa врeмe,щe e дoбрe и двaмата дa рaзбeрaт, чe тaкa cи врeдят! Щe излязaт нa cвeтлo неща, зa кoитo някoи щe плaтят прecкъпo! Врeмe e и куклoвoдитe в cянкa дa ce cмирят! Жaждaтa зa влacт, влияниe, пaри нямa удържaнe! Чoвeшкoтo oкo нямa нacитa, нo ce пълни c eднa шeпa пръcт!

    Коментиран от #328

  • 86 Маркс и любовникът ме Енгелс

    17 32 Отговор

    До коментар #74 от "Най-добре е да дойдат танковете !":

    Аз също съм от народа и ви чупвам главата веднага щом шавнене червени плужаци.
  • 87 Мнение

    34 39 Отговор
    поредните тъпотии на фигуранта
  • 88 Хамсал

    40 18 Отговор

    До коментар #60 от "Елена":

    Разбира се, доказал го е многократно, за разлика от един предишен... чехльо!
  • 89 име

    31 36 Отговор
    радев отново бе надигран.
  • 90 МАЙ ИСКАХА САМО ТЕ ДА СЕДНАТ

    42 13 Отговор
    А СЕГА ДЕ? ИСКАТ СМЯНА НА СИСТЕМАТА, ИСКАТ ВНС, ИСКАТ ОСТАВКА НА БОЙКО, ЕЕЕ ВЕЧЕ ГО ИМАТ ВСИЧКО ТОВА. НАРОДА ЩЕ ИЗБЕРЕ 400 ВЕЛИКИ ДЕПУТАТА И СИСТЕМАТА ЩЕ Я СМЕНЯТ ТЕ, А НЕ БОЙКО. МАЙ ИСКАХА СИСТЕМАТА ДА СИ ОСТАНЕ А ТЕ ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ. 60-ТЕ МИЛИАРДА ГИ ВЪЗБУДИХА И ПРЕВЪЗБУДИХА, ДАЖЕ ЛИГИТЕ ИМ ПОТЕКОХА.
  • 91 КОРЕМНО

    29 21 Отговор
    НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАШ, КОЛКО СИ ОТВРАТИТЕЛЕН??
  • 92 Ю Кортес

    23 33 Отговор
    Какво ни предлага тоя ....да купуваме котка в чувал...дайте ми еднолично управление...за толкова слабоумни ли ни мисли ...че той лъгал семейството си.....камо ли нас

    Коментиран от #171

  • 93 Не. И

    17 9 Отговор

    До коментар #49 от "Честно казано":

    Той не знае какво иска да каже
  • 94 Експерт

    22 4 Отговор

    До коментар #76 от "вмирисан парцалив руски комунист":

    ДС - българска организация - ха-ха, голям майтап.
  • 95 Дхкл

    28 34 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко не може да свиква ВНС":

    Само първо се гласува и решава в Парламента.Гумен редовно гази Конституцията ама няма кой да му каже явно.Съсипа Президентската институция,отказа желаещите за президентска държава ама това не го осъзнава.Не мога да го разбера яд го е,че само с втора заплата на Деса,продажба на ведомствен апартамент,заради коронавируса няма пътувания с Деса,сделката с грипните и комисионната му се провали,а втори мандат няма да види,а мандата му е към края си -голям карък.Я се върнете на ривържаниците на Гумен назад във времето преди кандидатурата дали искаше за военната авиация грипени или ф-16?
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 ares

    31 28 Отговор
    Това е абсолютно невярно което казва Радев.Да хване да чете конституцията а не да приказва лъжи.Изключително подал и гаден лъжец

    Коментиран от #181

  • 98 Може ли

    33 31 Отговор
    Радев да е президент,,,,,Отговорът е НЕ

    Коментиран от #112

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Да ама

    27 27 Отговор

    До коментар #40 от "Ако и двамата":

    Единия не е. Да си видял президента след като си прочете някое стихотворение (от 2 до 3 минути максимум, при много бавна реч) да не избяга ?
    На един въпрос да е отговорил на журналист, на живо ?
    Лесно е да запаметиш няколко изречения, особено ако всеки път са напрактика еднакви, но няма смелост за отговори на въпросите, които биха му задали. Като мълчи изглежда умен, но знае как ще се представи ако каже малко повече.

    Коментиран от #133

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 мамелюк

    14 13 Отговор

    До коментар #72 от "РЕШЕТНИКОВ":

    Те могат да се опитат, а ако не успея, ще лъснат тези, които искат статуквото, щото им е гот. За това му се ревеше на президента - пародия.
  • 103 НЕ СТАВАШ

    33 13 Отговор
    ОКАЗВА СЕ , ЧЕ ИСКАТ САМО ДА МАХНАТ БОЙКО, А МАФИЯТА ДА СИ ОСТАНЕ.
  • 104 Българина

    32 19 Отговор
    ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, като "шофьор" на изтребител е поканил ТИКВАТА, малко да го повози на МИГ-29, но ТИКВАТА НЕ Е НАМЕРИЛ ДОСТАТЪЧНО ПАМПЕРСИ и Е ОТКЛОНИЛ ПОКАНАТА....ХАХАХАХАХА.
  • 105 Тутко, туткооо, тутко

    21 6 Отговор

    До коментар #60 от "Елена":

    Е той не чете! Записа го има в Ю тубе то!
  • 106 ares

    12 13 Отговор

    До коментар #6 от "El boko":

    Я си вземи хапчетата.По калпав тулуп никога не сме имали
  • 107 Българка

    25 17 Отговор

    До коментар #3 от "ФИГУРАНТА СЕ ИЗКАЗА":

    Фатмак???Нещо яко се обърка,той е АС!!!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Нора

    24 25 Отговор
    Взимай си оак оканото трио с ковчезите бесилките и черните чували и да те няма.И да си разчистите катуните с алкохолиците
  • 110 Смях

    30 22 Отговор
    Тиквеникът от Банкя е забравил да включи в промените за "рестарт" и точка, с която се задължава министър-председателя, колкото и да е гьонсурат, веднага да се явява в Народното събрание, когато има въпроси към него, а не да се прави на шофьор и да търчи из страната
    .
  • 111 БОЙКО ВИКА ВНС

    18 14 Отговор
    ТУЛУПЪТ ВИКА ВЕЛИКИЯ НАРОДЕН СИМИТЛИЯ, ЗНАЕТЕ ДОБРЕ КОЙ...
  • 112 Де Факто

    20 10 Отговор

    До коментар #98 от "Може ли":

    А ТИКВА премиер -Да....хахахахахаха.
  • 113 Антитиква

    25 20 Отговор
    Тиквата си играе на популизъм. Също като с референдума. Ще свикаме ВНС, ще сложим нашите хора вътре и после ще каже, ама не бях аз, те така гласуваха. Всъщност, като се вгледаме в "управлението" му ще видим само кражби и оправдания, тук-там, някой "биберон".
    Каквото и да си говорим, тиквата е прост, с IQ на амеба и изпълнява поръчки. Пак гласувайте за него, че да видите какво ви чака.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 хихихихи

    25 16 Отговор
    Сичкото гербераст на балалатума!
  • 116 ВСИЧКИ

    9 2 Отговор

    До коментар #82 от "Бою":

    БСП,ДПС,ВОЛЯ,НЕЗАВИСИМИ

    Коментиран от #152, #162

  • 117 Kotarak 2

    16 9 Отговор

    До коментар #14 от "КОТарАК":

    Президента има право да предлага промени в конституцията да ги предложи

    Коментиран от #158

  • 118 Демократични хора от цяла България

    21 17 Отговор
    Съединявайте . Да изгоним комунетата завинаги. Трябва да изкореним хора като българския Ал Бънди от обществото

    Коментиран от #122, #195

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Чоко

    14 7 Отговор
    Спокойно има още мандри за крадене

    Коментиран от #127, #201

  • 122 Де Факто

    14 10 Отговор

    До коментар #118 от "Демократични хора от цяла България":

    Барни Рабъл е и ТИКВАТА от село Банкя.....хахахаха
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 765

    33 32 Отговор
    Радев ме кефи. Влиза и кратко, стегнато и ясно казва важните неща. А ББ се запъва, поти се, нахъсва се и все гледа да се заяжда на дребно. Как няма сила и доблест тоя човек да се оттегли с чест и достойнство. Тъжна картинка.

    Коментиран от #132, #245, #320

  • 125 Четохме

    22 19 Отговор

    До коментар #96 от "Гого":

    В руската преса там е още по-хвален. Я малко по-сериозно, та този семейството си мамеше, а ние държавата еднолично да управлява викаш да му дадем.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 МАНАФА

    24 13 Отговор

    До коментар #121 от "Чоко":

    Даааа, ТИКВАТА е спокоен, след като върна партизанското движение, и се покри като бит ППП-ЕЕЕЕРАС.....хахахах.
  • 128 ТУЛУПЪТ СЕ Е ИЗЖИВЯЛ И НА ПРЕЗИДЕНТ

    18 15 Отговор
    ВСЕ ПАК ПРОСТАК СИ Е ТУЛУПЪТ. А И КАЛИНКИТЕ МУ СА ПРЕД ПАТЛАДЯСВАНЕ ОТ ЖЕГА И СТРЕС.
  • 129 Ю Кортес

    19 24 Отговор
    Никога не съм предполагал че този човек ще падне толкова ниско .
    Не знае,че има ли доказателства за държавна измяна е опетнен за винаги.

    Коментиран от #208

  • 130 ПСИХАР

    21 17 Отговор
    ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ Е ПОЗОР ЗА ДЪРЖАВАТА.
  • 131 браво

    28 25 Отговор
    Браво господин президент. На този крадец и лъжец трябва да му се прочете конституцията, защото мръсния бадит не я знае. А след неговото 10 г крадене, сам каза че е необходим Рестарт. Толкова е прост че сам си даде оценка. Българи, държавата е окрадена и пред фалит.
  • 132 Чоко

    19 12 Отговор

    До коментар #124 от "765":

    Едвам чете и се моли да не го питат нещо.
  • 133 На мен

    11 9 Отговор

    До коментар #100 от "Да ама":

    И двамата са ми антипатични ако може и двамата да подадът оставка няма да е зле!

    Коментиран от #146

  • 134 вИрусолог

    5 16 Отговор
    Прочетено във Facebook
    „Битият – бит ... останалото го знаете”
    При Бойко вече имахме предвид,
    поуката от пътя извървян,
    и знаехме – ако не бъдеш бит,
    то 100 на 100 ще бъдеш на....
    **
    При Радев опцията не е ясна,
    разправят, бил пилот и баш герой,
    природата му била много властна,
    и .... и .... под строй!
  • 135 ампили куку

    33 31 Отговор
    Не вярвах че един доблестен БГ летецъ маже да падне толкова ниско но комунето си е комуне ,жалко за хубавата и достойна воинска професия която излъчва такива ...! Не ми се говори повече въ памет на падналите истински летци за България , хубаво че не виждат приживе този позоръ..! А същите тези червени ,,партийци,, след войната ги гониха ,избиваха и изселваха като очерняха тяхното бъдеще че и на поколението им..! Богъ да пази Бъргария !
  • 136 Чегевара

    13 13 Отговор
    Фашист
  • 137 Между редовете

    9 8 Отговор

    До коментар #96 от "Гого":

    Американците да хвалят някого, като много ерудиран, способен и т.н. политик в превод означава " ще прави каквото му кажем".
    Къде си видял САЩ, в коя държава, да защитава друг освен само и единствено собствения си интерес ? И това е нормално, разбира се, просто добрия политик ще се съгласи там където интересите съвпадат и отдръпне където чуждия интерес ни вреди. Но хвален от тях ще приеме всичко, което му наредят.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Ф АКТ

    28 20 Отговор
    Бойко,никой не иска да те чува.Бойко,никой не ти се връзва.Бойко,подай си оставката...само това ти остава.
  • 140 До #67: Маркс

    16 2 Отговор
    Не разбра ли ,че лапачката ти свърши ! Търси нов господар , че иначе ще опикаш кълките , като те срещне народната любов !
  • 141 Кирил

    23 23 Отговор
    За 12 000 заплата,барем да беше научил да каже нещо без да чете

    Коментиран от #153

  • 142 ПИСАЛ ТУЛУПЪТ ПИСАЛ

    20 15 Отговор
    ЗА ЧЕКМЕДЖЕБАНК И КЪДЕ СТОИ ЛИЧНОТО ОРЪЖИЕ НИЩО НЕ Е НАПИСАЛ. ОСТАВКА ТУЛУП! ВЗИМАЙ СИ И КАСКЕТА, НЕ СЕ МОТАЙ!
  • 143 коча

    24 19 Отговор
    най голямата грешка на боце е издигна кандидатурата на неизбираемата цецка и де факто сам постави това недоразумение радеф на президенския стол. Сега му сърба попарата...
  • 144 Божкоф

    10 14 Отговор
    Пак да че съм аз иначе нема протести нема президент.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Да ама

    24 18 Отговор

    До коментар #133 от "На мен":

    На мен ми е по-антипатичен който демагогства и подклажда напрежение в страната, т.е. президента.

    Коментиран от #167

  • 147 НИЩО

    14 13 Отговор
    САМО АНАРХИСТИ И КОМУНЯГИ СА С ТОВА нещо.
  • 148 Алфа Вълкът

    4 9 Отговор
    Демек ще си прехвърляте топката с ББ.
  • 149 Ръдеф

    4 5 Отговор

    До коментар #60 от "Елена":

    Ти да видиш

    Коментиран от #159

  • 150 Радев

    7 11 Отговор
    Бавно говоря Ганчо е тъп и не разбира
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Тоест

    5 5 Отговор

    До коментар #116 от "ВСИЧКИ":

    Напазарувани, я нови избори по- добре
  • 153 xaxa

    14 5 Отговор

    До коментар #141 от "Кирил":

    Пеdep почваш да се повтаряш ... Кирил ли си...Елена ли си... Да си промениш малко изреченията с опорките, че си очевАден! Инкасото няма да плати надника така!
    ХАХАХАХАХАХА
  • 154 От редакцията, моля

    15 4 Отговор
    пишете по-бавно коментарите, че момчето не смогва да трие неправилните.
    Благодарим за разбирането!
  • 155 Боби

    22 20 Отговор
    Президента направо размаза тиквата!
    Та тая Тиква, щом е (уж) толкова загрижена за съдбините на България, защо не каза нищо за максималния брой мандати на премиера?!
  • 156 Седящият Бик

    18 16 Отговор
    Мутро тиквена,ВЪН!
  • 157 Чоко

    11 7 Отговор

    До коментар #151 от "Хи хи":

    Копеики....
  • 158 КОТарАК

    9 1 Отговор

    До коментар #117 от "Kotarak 2":

    така е , но трябва да се одобри от парламента , а сам виждаш отношенията им / абсолютно никакви комуникации в момента не са възможни
  • 159 xaxa

    6 7 Отговор

    До коментар #149 от "Ръдеф":

    Питаш се себе си, отговаряш си... Тралала а, гербофреник?
  • 160 КМЕТЕ НА СИМИТЛИ

    12 9 Отговор

    До коментар #138 от "ЩЕ СЕ ВЪРТИ КАТО ПЕРКА НА САМАЛЬОТ":

    НЕЩО БЪРКАШ ПРЕЗИДЕНТА С БОКО - ТРЪТКАТА! И БОКО НЕ Е ПЕРКА, А ПЕРКО СМУКАЧЕВ МУ Е ПЪРДИЗАНСКОТО ИМЕ!
  • 161 Талибан

    13 12 Отговор
    Никога повече избори по банкянски.

    Коментиран от #177

  • 162 БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ

    22 19 Отговор

    До коментар #116 от "ВСИЧКИ":

    НАЛИ ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА ИСКАТ ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО....И НОВИ ИЗБОРИ....СЕРВИРА ИМ СЕ НА ТЕПСИЯ.......МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО ПАК Е ПРЕЦАКАНО
  • 163 Актуална Антена

    9 6 Отговор

    До коментар #10 от "El boko":

    Може, може! Ама тогаз вече ще се наруши етническия модел и че има бой на свисло. Бою и Дуганя опипват почвата.
  • 164 nnn

    20 17 Отговор
    Борисов и Гешев на Съд!
  • 165 Дрогирана Тиква

    20 15 Отговор
    за нищо не става
  • 166 Мунчо

    18 19 Отговор
    Стига ме плюхте. Това ми пишат това сричам и мрънкам и деса ми избега. Досега кури и дубаиския плащаха а сега????Да отговарям на въпроси???Да бе да от къде да им знам въпросите?? плюс това от селския и.иот толкова. Айде стига за 12000 толкова.
  • 167 аврамъ бакалинъ

    6 2 Отговор

    До коментар #146 от "Да ама":

    Абсолютно си прав..! Но някои мрзят да мислят че е по лесно ,като смърфчето от филмчето.!
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 БОКО ТУЛУПЪТ Е СЛАВЕН

    17 13 Отговор
    ПЪРДИЗАНИН И НА МНОГО ОБИЧА ДА ЛУПА СУЖУК!
  • 170 ФАТМАК

    17 18 Отговор
    МОЖЕШ ЛИ ДА ПРАВИШ КОРЕМНОТО НА ЛОСТА С ПЪЛЕН ПАМПЕРС?
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 БОКО ТУЛУПЪТ Е СЛАВЕН

    16 10 Отговор
    ПЪРДИЗАНИН И НАЙ МНОГО ОБИЧА ДА ЛУПА СУЖУК!
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 ПАТРИОТ

    26 24 Отговор
    Браво г-н Президент, кратко точно и ясно.За съжаление обаче групата на МИСИРКИТЕ, ТЪПИТЕ КЪРДЖАЛИЙСКИ П*ТКИ и ТУЛУПИТЕ нямат капацитета да разберат какво им казвате.Ние обаче, българския народ сме с Вас г-н Президент.Смело и само напред, до окончателното изриване на ГЕРБЕРАСТИЯТА от обществено-политическия живот на родината ни.
  • 175 Суджук от ГЕРБ

    16 14 Отговор
    Искаме пак да носим чувалите с бюлетини.
  • 176 Мъка

    17 6 Отговор

    До коментар #71 от "5992":

    Почти навсякъде! Като се има предвид, че над 80% от медиите са собственост на Пеевски или негови лизачи. Важното е облъчването да върви и да цитират опорните точки от "медиите на истината". После как да не ти е смешно?
  • 177 Е да де

    10 13 Отговор

    До коментар #161 от "Талибан":

    Те до сега бяха по кодекса на майчето кюсдендилска. Пък и наш мунчо по този кодекс стана световно известен с комплексарщината си.
  • 178 Чочо

    10 13 Отговор
    Мунчо се изпусна в памперса
  • 179 хаха

    3 5 Отговор
    Как обичам да го поемам.
  • 180 НАСТАНА ВСЕНАРОДНА РАДОСТ

    9 19 Отговор
    Е НАЙ ПОСЛЕ ФАТМАКА УБЕДИ ГЕРБ ДА НАПРАВЯТ ВНС!
  • 181 Антитиква

    9 5 Отговор

    До коментар #97 от "ares":

    Ти защо първо не се научиш да четеш, а после и да пишеш, че тогава се мъчи да мислиш.
  • 182 Пилот полиглот

    20 16 Отговор
    Имам много познати владеещи по 2-3 чужди езика, но за никой от тях не бих гласувал да стане президент. Има и много други летци или оператори на сложни машини. Но да умееш да управляваш някаква машина или да си преводач с няколко езика НЕ Е ДОСТАТЪЧНО да си Президент. Друго досега хвалещите настоящия президент не са изтъкнали за него, а и аз не забелязвам. Освен да служи като провокатор с друго не съм забелязал да се е проявил.

    Коментиран от #197

  • 183 Бойко Мишето Сърце

    14 12 Отговор
    не знае какво е Конституция.
  • 184 кухи и злобни съветници

    11 12 Отговор
    Борисов не иска ВНС, а партия ГЕРБ - т.е не в грешка!
    Как ще станат предсрочните избори - 1)по закон трябва да са машинни, а такива ще има най-рано февруари; 2)заради това е нужна промяна в изборния закон, а парламент няма да има да я приеме; 3)това подсказва,че правилно премиерът подозира президента в безсрочно служебно правителство и също толкова отлагане на изборите§ 4) всичко това прави такова правителство излишно, тъй като и при него изборите ще са най-рано пролетта, но машини няма да има при него!

    Коментиран от #199

  • 185 ГАД

    11 7 Отговор
    КУ ВЕНСКО Е ДА СЕ ИСКА ЦЯЛАТА ВЛАСТ.
  • 186 Нео

    15 17 Отговор
    Сричащият речите си сякаш говори за себе си. Забележете кой скочи срещу евентуалните промени в конституцията - ген. Решетников / представен от Радев/, Маджо /представен от Хр. Иванов/, Черепа /представен от отровното трио/ и Галеви / представяни от Манолова/. Все отбор отпадъци, които няма и да помиришат слеващ парламент, ако е с наполовина депутати. Има хиляди причини да се иска оставката на Борисов. Но това да става с пълна подмяна на истината, да се извършва под диктата на национални предатели е неприемливо!

    Коментиран от #247

  • 187 Ха ха

    6 3 Отговор

    До коментар #168 от "xaxa":

    Не знам дали е типичен. На теб ти плащат и можеш да кажеш какво ви нареждат. Просто влязох в твоя стил и веднага се разпизна.
  • 188 asd

    9 12 Отговор
    Ама то, в момента действаща е Търновската Конституция. Комунистите, след като колиха и бесиха, си създадоха държава в държавата и незаконни съдилища. Никога Търновската Конституция не е била отменяна!!! Тези съветски подлоги, бойко и президентчето, много добре знаят, ама разиграват един цирк. Готвят пак нещо "заедно" по поръчка на комунетата в сянка гаранция!!!
  • 189 Плешивия

    14 10 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко не може да свиква ВНС":

    Невероятен президент.
  • 190 МАФИЯТА ДЕФОРМИРА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА

    16 13 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Може ли мафията да реформира съдебната система? Отговорът е „не“.

    ---- СЪГЛАСНИ СМЕ С ВАС ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!
  • 191 Актуална Антена

    6 14 Отговор
    Ушатия пингвин кога мисли да направи референдум за премахване на депутатския имунитет? Абе око депутати и министри са без имунитет нема да смеят да краднат и да вкарват лобистки закони.
  • 192 Коцалиев

    17 11 Отговор
    И Корнелия ли ще печели избори ?? Боже мили.. тази си мисли само за ..... и какво да гепи повече
  • 193 Ооооооо

    14 14 Отговор
    Момчето си отива. Чао господин президент
  • 194 Чочо

    11 12 Отговор
    Чехльо чехльоооо,употребиха те едни тъпи коври...щот си още по тъп...кой нормален се връзва на корниприватизацията и маякостинбродската
  • 195 Антитиква

    15 14 Отговор

    До коментар #118 от "Демократични хора от цяла България":

    Първо да изгоним Бай Ганоьо банкянски, какво ше кажеш?
  • 196 Антитиква

    4 7 Отговор

    До коментар #101 от "77....":

    Неграмотник
  • 197 ПАТРИОТ

    15 12 Отговор

    До коментар #182 от "Пилот полиглот":

    Абсолютно си прав бе ГЕРБЕРАСТКИ АМСАЛАК за президент ни трябва човек който не умее и български да говори, човек който псува председателя на НС, човек който е бил личен пъдар и на Жвков и на царя, човек който за 10 години управление докара страната ни до последно място в ЕС по доходи, човек който има шкафче пълно с евра и злато, човек който в живота си е прочел само една книга.Ето това е нашия човек - БОКОШЕНКО.

    Коментиран от #514

  • 198 Гост

    13 11 Отговор
    Радев пропусна да каже, че вместо в момента да дава показания на майор Векилски, еднокнижния има наглостта да иска свикване на ВНС!
  • 199 А сега де?

    11 9 Отговор

    До коментар #184 от "кухи и злобни съветници":

    Абе Герб е ЕООД със собственик Тиквата.
  • 200 Ю Кортес

    19 14 Отговор
    За 12000 заплата да беше научил да каже 10 изречения без да чете

    Коментиран от #246

  • 201 Антитиква

    16 10 Отговор

    До коментар #121 от "Чоко":

    Да бе, забрави 5-те тона суджук, сигурно Радев ги открадна.
  • 202 Хахаха

    16 16 Отговор
    Борисов с този ход матира пРезисента, БСП, Маяма, миризливите гл.уп@.ци и прочее платени от Божков и Маджо.
    Борисов намери кауза, за да произведе ВНС.
    И там пак ГЕРБ ще са първи, а ристю вън

    Коментиран от #214

  • 203 Кукловод

    13 12 Отговор
    Баце се е научил да чете.Дали му е влязло в главата нещо от написаното,едвали.
  • 204 Karosel

    15 14 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко не може да свиква ВНС":

    Клепоухят редник чете конституцията, така както...
    Ми като е можел да свика ВНС, защо не го направи досега?

    Коментиран от #283

  • 205 Айсотир

    16 17 Отговор
    Проста фурашка, назначен от Решетников
  • 206 ТаУмВзе

    10 8 Отговор
    ДАЙ ЗАПОВЕД! 1000 КАЛАШНИКА И ЗА 48 ЧАСА СМЕ ГИ ИЗРИНАЛИ ВСИЧКИТЕ!
  • 207 Умни

    16 12 Отговор
    Иска нови избори /Президента/ но при негово правителство, той да управлява. Ами няма да стане. Сегашното правителство е избрано по законния ред и колкото и да не им се иска на изгладнелите опозиционери, ще трябва да си изчакат следващите редовни, в указания от закона срок избори. Само това, че не им харесва да не са на власт не стига. Има закони в България и те важат и за опозицията.
  • 208 Антитиква

    12 9 Отговор

    До коментар #129 от "Ю Кортес":

    А срещу тиквата какви доказателства имаааа. Че даже не ги отрече. Ти заработи ли си стотинките, че заблатяваш форума.
  • 209 калоян

    13 14 Отговор
    напълно открито и ясно. Радев в абсолютно прав за всичко. тъпоглав еднокнижник като тиквата и отганизираната престъпна група-герб искали промени в конституцията,пълен смях. толкова пропаднала утайка като тиквата няма.
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Кarosel

    9 9 Отговор
    Последно конституционна или президентска република сме? Някой може ли да поясни, че съвсем се объркаха нещата!?
  • 212 мартин

    7 13 Отговор
    папате ли кафявото на тиквата а герберастки тролове? лапате ли циви жаби? присядат ли ви? гербераст- тъпоглав комунист със шлюпка от домат на устенцата който е бил изяден от боко тиквата предния ден.
  • 213 Karosel

    14 6 Отговор

    До коментар #210 от "Активист на БСП":

    Престанете с вашите фантазии! Велико народно събрание се свиква от парламента, а президентът само констатира факта като издава указ!

    Коментиран от #218

  • 214 Мъка

    9 5 Отговор

    До коментар #202 от "Хахаха":

    Като гледам, май само теб матираха с някоя жълта стотинка. За кой път вече копи-пейст? Не стана ли бяла стотинка вече! Ей пуста дребна душица, насита няма!

    Коментиран от #279

  • 215 Бойко Мишето Сърце

    10 9 Отговор
    Ще рестартирам България.Поемам лично контрола над протеста и ще сваля правителството.
  • 216 Frv

    4 4 Отговор
    Шматарун недотакован!
  • 217 потен терминатор

    13 12 Отговор
    тъп, по- тъп, боко тиквата. излязъл и ми се ежи, разправя глупости,нерви се, мазен тъпоглав позьор е тиквата. мутра, ефффтин петостепенен актьор. гьонсурат.
  • 218 Кarosel

    5 4 Отговор

    До коментар #213 от "Karosel":

    Аз ви казвам как е по закон, а пък вие може да помечтаете!
  • 219 MGewehr

    11 0 Отговор
    В БГ всеки си тълкува законите "както гявола чете библията"!
  • 220 qwe

    14 9 Отговор
    Тиквеску при Чаушеско!
  • 221 Фермата на животните

    11 6 Отговор
    Искаме международно разследване на записите и видеото и на "Осемте джуджета"
  • 222 точно

    10 4 Отговор

    До коментар #43 от "ГЕРБ":

    предателите никой не ги обича!! докато можеше да лапана корем при Бойко, му се мазнеше като пръв приятел, а като го нагазиха за апартамент-гейт, изведнъж стана принципен и вече не е от тях, а ги критикува!
  • 223 Господин Президент

    11 11 Отговор
    Депутатите от Герб искат ВНС и нова Конституция. Тоз който пише речите Ви си съчинява без да помисли

    Коментиран от #224, #227, #233

  • 224 Ernesto Guevara

    8 7 Отговор

    До коментар #223 от "Господин Президент":

    Тиквата не е депутат от ГЕРБ.

    Коментиран от #240

  • 225 СПЕЦПИДARAZ

    11 13 Отговор
    Този продължава да се самоубива политически със всяко изявление . Иска единствено оставката на сегашните , но в никакъв случай някакви истински реформи . Да не дава Господ нещо да вземе да се промени наистина !!!
  • 226 Ха ха ха

    11 14 Отговор
    Боко ако ще да си напазари още 120 трола, пак няма да си купи цена!

    Това е, вече е ЧАО! Асталависта бейби!
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Подкрепяш протеста

    15 16 Отговор
    Браво г-н Президент гордеем се със вас .На незнайковците само достоен ,ясен и на място отговор.
  • 229 КОЧА

    18 16 Отговор
    ДОЛО РАДЕВ ДОЛО БЕСЕПЕТО И НИНОВА - КРАЙ С ТЯХ .........
  • 230 Lol

    12 14 Отговор
    Какво пишете тук... тука е Масква само кумуняги лигите им текат сънуват мандри... и москвичи
  • 231 Учуден

    17 12 Отговор
    Нещо пак не разбрах!? Нали Румен искаше конституционни промени? .............. Аааааа, сега се сетих - конституционни промени, ама той да ги направи заедно с Курнелия и Мая, не да друго, а просто защото са мооооого честни и много умни. А и защото не получават пари нито от Дубай, нито от Белград, дори и от Москва не вземат нито копейка.
  • 232 МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО

    17 11 Отговор
    РАДЕВ.....ВДИГНИ ЮМРУКА И СИ...... ПЛЮЙ НА ПЕТИТЕ

    Коментиран от #239

  • 233 Ф АКТ

    10 7 Отговор

    До коментар #223 от "Господин Президент":

    Депутатите на ГЕП не са достатъчно за да инициират промени в Конституцията.
  • 234 РАДЕВ КОШМАРА на мутрата от СИК

    13 12 Отговор

    До коментар #3 от "ФИГУРАНТА СЕ ИЗКАЗА":

    Му каза в очите на тулупа , че е с много забавен интелект и е пътник отвсякъде , заедно с прокурора -бухалка !
  • 235 РУСКАТА ПО'ДЛОГА- И ОФИЦИАЛЕН ФИГУРАНТ

    14 13 Отговор
    НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ- ФАТМАКА СЕ СДУХА..ОКОНЧАТЕЛНО!😂
    БОЙКО ГО ИЗТРЕСКА..ПУБЛИЧНО С...200!!
    ПУЧ ...ЗАКОНЧИЛ НЕУСПЕШНО

    Коментиран от #241, #270

  • 236 ОСТАВКА НА ТИКВАТА

    13 14 Отговор
    ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!
  • 237 Асен

    9 1 Отговор

    До коментар #17 от "Ал Бънди пак се изказа........":

    Ал Бънди ти си подлога на Тиквата!
  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 На Мутрата от СИК

    8 8 Отговор

    До коментар #232 от "МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО":

    Още ли не са му пробили кратуната ?
  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 Нова Броудбек

    9 7 Отговор

    До коментар #235 от "РУСКАТА ПО'ДЛОГА- И ОФИЦИАЛЕН ФИГУРАНТ":

    Това че Президента е "фигурант" га каза Черепа.Вие говорители на Черепа ли сте?
  • 242 Стоян

    6 6 Отговор

    До коментар #28 от "КГБ":

    А Тиквата го одобри и го изучи Тато!
  • 243 Ernesto Guevara

    3 3 Отговор

    До коментар #240 от "Жоро":

    Трудно ти е да разбереш нали?Не съм изненадан.
  • 244 Минчо

    12 13 Отговор

    До коментар #6 от "El boko":

    Най-залюхания президент след Плевнелиев
  • 245 Йо хо хо

    17 14 Отговор

    До коментар #124 от "765":

    Сподели какво важно ти каза днес Първо Борисов каза,че предлага да се свика ВНС и има предложения,а Мунча излиза да казва,че Б.Б. не може да свика ВНС.Глупака не намира разлика между предлага и свиква,нищо че Б.Б. даже спомена и реда по който става.Гледам на Радев със всяко появяване ушите му стават все по-големи,явно постоянно му ги опъват.
  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Мъка

    8 2 Отговор

    До коментар #186 от "Нео":

    Добра ти е истината! Много добра! Изцяло от "МЕДИИТЕ НА ИСТИНАТА" на Пеевски и обкръжението от лизачи.
  • 248 ПЪРДИЗАН ЗА БОЙ СЕ СТЯГА

    8 6 Отговор
    ТВА Е НАШИЯТ ТУЛУП! ВЕРВАТЕ ЛИ?
  • 249 Аве Адолф Хайлллл

    17 12 Отговор
    Как сте дрОгарю радеф , отново Баце Боко ви матира с един ход ..... ха ха ха .

    Коментиран от #253

  • 250 ivan

    8 13 Отговор

    До коментар #3 от "ФИГУРАНТА СЕ ИЗКАЗА":

    ахаххаха май ти си се разплакал,Радев за пореден път го наби на Б.Б. с кесийте,по жалко изявление на премиер не бях виждал той не знае6е една реплика на изуст 4ак въздух не му стига6е на моменти беше сме6ен
  • 251 Суджук от ГЕРБ

    11 9 Отговор
    За герберунгите България не е Парламентарна Република,а Тиквен Султанат
  • 252 Ван дер Любе

    11 14 Отговор
    Браво! Един престъпник като Борисов трябва да е в затвора. Може би неговите симпатизанти ще отговорят откъде са пачките и златото в шкафчето му? И къде другаде има той и някои от тях авоари? Да не говорим системната политика на съсипване на страната и унищожаване на населението!
  • 253 ДО ФАШИСТА

    6 9 Отговор

    До коментар #249 от "Аве Адолф Хайлллл":

    ФАШИСТ ТОЙ РАДЕВЕ ГОСПОДИН НЕ Е ДРУГАР ЩОТО Е ОТ ВААШИТЕ НАТОВСКИТЕ ТЕРОРИСТИ!ИГРАЕТЕ МИ НА ДОБРОТО И ЛОШОТЕ ЧЕНГЕ ТОЙ И БОРИСОВИЯ КОГАТО РАДЕВ КАЖЕ НАТО ВЪН И БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕРО-МАСОНСКИЯ СЪЮЗ И КАЖЕ ЧЕ КОРОНАВИРУС Е ЛЪЖА ТОГАВА ЩЕ КАЗВАШ ЧЕ Е ДРУГАР!
  • 254 MGewehr

    6 10 Отговор
    Редкацията, защо сте сложили архивна снимка на "Бай Тошо" а не на актулният ни президент????

    Коментиран от #267

  • 255 хаха

    0 1 Отговор

    До коментар #246 от "qwe":

    ха ха
  • 256 Доктор ОХБОЛИ

    13 10 Отговор
    Никой не вЕрва на лъжеца и крадеца Борисов.
  • 257 МАФИЯТА ПОГАЗВА РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ

    11 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Може ли партията-държава, която методично погазва разделението на властите, да инициира промени в Конституцията? Моят отговор е „не“.

    ---- СЪГЛАСНИ СМЕ С ВАС ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!
  • 258 Чух

    5 1 Отговор
    Гласа на народа
  • 259 Ха ха ха ха ха

    4 3 Отговор

    До коментар #60 от "Елена":

    Ленче с кремче, питай в Максуел.
  • 260 Станой

    14 8 Отговор
    Борисов в 5 минути оглави протеста срещу себе си! Довечера идва с яйца да ги мята срещу кабинета си…

    Бойко Борисов в пет минути по телевизията направи нещо уникално, като обяви протеста срещу себе си за правилен. И всъщност, го оглави. Той застана изцяло на позициите на младите в палтковите лагери. Помъчи се да ги предпази от старите политически муцуни и да ги скрие като гълъбчета под якото си орлово крило. Да се облегне на тях, като поиска промени дори в съдебната система и 5 години мандат на главния прокурор…

    От думите на премиера лъхна хлад към Иван Гешев. Ще рече човек, че ей сега новият министър на МВР ще нахлуе в прокуратурата и ще арестува всичко наред.

    Наистина фантастично!

    Остава обаче въпросът кой сготви тази проста лятна премиерска манджа. Трябва на всяка цена да му свалим шапка. Такъв ход не е по силите нито на Севда, нито на Николай, които могат най-много да заведат някой протестиращ на мутрите, та да го пребият. Не е и по силите на придворните социолози, чиито качества са закърнели от пачките с пари. Дали пък не са двете сладурански германски фондации, чисти, бели и невинни като немски дупета на Слънчев бряг? Не е ясно. Но протестиращите вече имат силно попълнение в лицето на премиера. Очаквайте го днес в 19 часа с кора яйца и две кила домати пред собствения си кабинет, та да ги мята срещу себе си.

    Борисов не пропусна да благодари на коалиционните си партньори. той даже им намекна, че дори и след Велико наародно събрание, ще се

    Коментиран от #301

  • 261 Злия замисъл на гроб

    11 8 Отговор

    До коментар #5 от "пенчо":

    Нали е ясно, че преди 30 години не беше възможно Тодор Живков да пише новата конституция и да променя системата, изградена от самия него? Същото е и с Бойко Борисов. Промяна под негова диктовка означава бетониране на проваления модел, вече и чрез конституцията. Няма да стане! Времето за пируети и маймунджилъци изтече. #Оставка, оттегляне от всички постове, нови честни и свободни избори и тогава може да започнем разговор по същество - с цялото общество, без условия, ултиматуми, свършени факти и едностранен диктат
  • 262 Злия замисъл на гроб

    6 8 Отговор

    До коментар #7 от "ИЗМАМНИЦИ":

    Нали е ясно, че преди 30 години не беше възможно Тодор Живков да пише новата конституция и да променя системата, изградена от самия него? Същото е и с Бойко Борисов. Промяна под негова диктовка означава бетониране на проваления модел, вече и чрез конституцията. Няма да стане! Времето за пируети и маймунджилъци изтече. #Оставка, оттегляне от всички постове, нови честни и свободни избори и тогава може да започнем разговор по същество - с цялото общество, без условия, ултиматуми, свършени факти и едностранен диктат
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Въпрос

    8 8 Отговор
    Как БиБи ще пише нова Конституция като не може да пише?
  • 265 герб предприемачи

    5 10 Отговор
    Говорете си каквото си искате,на нас ни трябва време ,за да тръгнат и последните печеливши схеми за източване на евросредства и от милиардите.След това може и да не сме на власт.Ха,ха,ха.
  • 266 Злия замисъл на герп

    6 9 Отговор
    Нали е ясно, че преди 30 години не беше възможно Тодор Живков да пише новата конституция и да променя системата, изградена от самия него? Същото е и с Бойко Борисов. Промяна под негова диктовка означава бетониране на проваления модел, вече и чрез конституцията. Няма да стане! Времето за пируети и маймунджилъци изтече. #Оставка, оттегляне от всички постове, нови честни и свободни избори и тогава може да започнем разговор по същество - с цялото общество, без условия, ултиматуми, свършени факти и едностранен диктат
  • 267 Буда

    4 7 Отговор

    До коментар #254 от "MGewehr":

    Чудесна идея , снимката на мутрата от СИК , дето охранява бай Тошо !
  • 268 ТУЛУПЪТ СЕ Е ИЗЖИВЯЛ И НА ПРЕЗИДЕНТ

    10 9 Отговор
    ВСЕ ПАК ПРОСТАК СИ Е ТУЛУПЪТ. А И КАЛИНКИТЕ МУ СА ПРЕД ПАТЛАДЯСВАНЕ ОТ ЖЕГА И СТРЕС.
  • 269 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 270 Черепа

    5 8 Отговор

    До коментар #235 от "РУСКАТА ПО'ДЛОГА- И ОФИЦИАЛЕН ФИГУРАНТ":

    ако напипа мутрата от СИК ще го направи на лейка !
  • 271 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 272 Ставри

    8 4 Отговор
    Не, не пренебрежение към Конституцията. Тези юнаци просто не са я чели но имат желание да напишат нова.
  • 273 Кой не иска промяна, сега разбрахте ли

    7 5 Отговор
    Да си продължават на ротационен принцип да управляват хора с зависимости.Устройва ги настоящата конституция създадена от комунистите у ги обслужва 30г в частта съдебна власт нахюх-вече.Да е разследван доскоро някой олигарх
  • 274 Само минавам ама саде да..попитам ..де..

    5 2 Отговор
    КЕБАПЧИЙНИЦАТА У ЛАРГОТО..."ПРИ ДЕ'БИ'ЛА",...ДЪЛ ОТВОРИ ВЕКЕ ОТИ С МОИТЕ АВЕРИ СМЕТАМЕ ДА ОДИМ И ДА СЕ... ИЗДРУСАМЕ..ЯКО?!?
    ТОПЛА БИРА И ГРЪБАВИ КИФТАЦИ...КЛАСИКА!
  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 Кой68

    9 6 Отговор
    Изобщо някой прочете ли какво казва Б.Борисов? Президента също е много зле и не ме интересува че знаел три езика и тем подобни.Дайте да не се заяждаме и да е по-сериозно.Борисов казва:Народното събрание,а не той.......Интерпретацийте са че не се харесва хода със който матира "протестърите".

    Коментиран от #284

  • 277 Оптимист

    7 6 Отговор
    Тиквата е в бесен на фатмака, ама зелените чорапи не се трогват!
  • 278 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 279 Хахаха

    3 5 Отговор

    До коментар #214 от "Мъка":

    Хайлязгенов, първо пиша днес за първи път.
    Втопо и от Орлов мост те разбраха, че си леке.
    Глишев те н@.ср@

    Коментиран от #325

  • 280 Бивш гербер 2

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "Бивш Гербер":

    Никой не е останал в сектата герб.Аз съм един от последните.След мен и столовете разграбиха тая паплач дива
  • 281 Гост

    10 10 Отговор
    “Радев: Президентът и депутати могат да искат промени в Конституцията “
    Ами защо не ги поиска до сега ? Защото си кукла на конци! Палячо!!!!

    Коментиран от #298, #499

  • 282 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "Чочо":

    Бате, давай да отиваме на избори, стига си лялял-балял, давай изборите и са видим чия п.шка е по-голяма. Стига с тия момичешки номерца, ако сте мъже давай да действаме, правиме си избори и виждаме кой кой е и чия п.шка е по-голяма

    Коментиран от #287

  • 283 Припомням

    11 7 Отговор

    До коментар #204 от "Karosel":

    Кой е юридическият съветник на Президента.Припомните си и вие ,а после пишете по въпроси, които са над вашата компетентност. А що се отнася до това , какво е направил и какво не - например не е наричал председателя на Народното събрание "проста пу- ка" - докато с тази фраза министър- председателят показа отношението си към институцията Народно събрание и действащата Конституция. И същият този човек сега иска нова конституция- вероятно за да запише в нея подобни основи на каруцарщината като манталитет.
  • 284 ИМПЕРИАЛИСТ

    14 6 Отговор

    До коментар #276 от "Кой68":

    ................. с тази 13 минутна реч, Борисов срина цялата им фантасмагория....и са объркани.

    Коментиран от #330

  • 285 оставка немедлено

    11 11 Отговор
    Истината насра Бойко. Диктатора продължава да мисли, че той води хорото. Простата мутра, самозван генерал никога не може да се светне, че е заменим. Поредните простотии , лъжи на бъдещия пандисчия Бойко Методиев Борисов - Буда , няма да минат ! Страха го тресе и край него вся остальная сволоч герберасти. Няма значение кой го е светнал, радев, герджикоф, или друга пр агенция. Просто на Буда не му останаха ходове, народа иска първо ОСТАВКА !

    Коментиран от #297

  • 286 Аве Адолф Хайлллл

    14 8 Отговор
    Голям сте смЕх ....... Баце Боко пак ви показа великата комбинация от пръсти ......
  • 287 Гост

    11 7 Отговор

    До коментар #282 от "Гост":

    Избори ще има пролетта! Спокойно!
  • 288 Хахаха

    12 10 Отговор
    Борисов утрепа пРезидента и олигарсите.
    Скоро протестиращите, които блокират пътища, ще ядат пердах от Народа.
    Та тогава ще разберат кой е Народа и защо не подкрепя безработни и платене нарковани от Божков и Маджо
  • 289 ФИНЦИ

    10 10 Отговор
    БОИКО КОНСТИТУЦИЯ - СВИНЯ НА ОПЕРА МАЛЕ МАЛЕ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКОВА ПРОЗЗЗЗ ЧОВЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА 10 ГОДИНИ ПАЗИ БОЖЕ
  • 290 Българин

    16 9 Отговор
    ЖАЛЪК , ЖАЛЪК ИЗПАДНАЛ ЛЕТЕЦ !! РАЗЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА !!
  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 ЦИГАНИН

    11 5 Отговор
    Абе тоио много тъп беееее ! Б.Б. казва - МОЯТА ПАРТИЯ ще поиска свикване на ВНС …...тоя ми вика НЕ МОЖЕ мин.-председател....моа само аз
  • 293 Гошко

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "пенчо":

    Той може ли да мисли??????????
  • 294 КОЧА

    8 3 Отговор
    РАДКО ПИИНИ ЕДНА СТУДЕНКА ВОДИЧКА ДА СЕ УКРОТИШ МАЛКО .................
  • 295 Еднодневна нсъвет

    10 3 Отговор
    Айде бе Корнелио, отивай на избори, Борисов ви ги дава на тепсия! Даже и това е много за няколко стотин човека пика*ещи и сер*ящи по софийските тротоари, спящи в черепухини палатки. "Спасете" народа на избори за ВНС! После ще има редовни и сигурно ще дойдете на власт най-после... Ще си направите широка коалиция с Черепчо, Чалгаря, Пчелата, Маджо младши, Копейкин и т.н. мечтатели.

    Коментиран от #306

  • 296 Чукча писател ...

    4 2 Отговор
    Явно най големия дарител е дарил милиони на тролската си армия. :)))) Трябва да се завърши Руски поток, иначе ще връща 600 000 000 взети за Южен поток.
  • 297 пенсионер

    5 4 Отговор

    До коментар #285 от "оставка немедлено":

    ЗАЩО " немедлено " ...Ти си руснак....шпионин ...провокатар ??? ЗАЩО ОСТАВКА беееее "ТАВАРИЩ ??? като никога до сега от 681-ва год БГ не е била по богата ...и хората не са живели ПО ІДОБРЕ ????? Само за тебе " ТАВАРИЩ ".....Б.Б. ДВА пъти подава оставка ...а НАРОДА ТРИ ПЪТИ го слага на власт със над 1 000 000 + гласа !

    Коментиран от #300

  • 298 Той

    2 1 Отговор

    До коментар #281 от "Гост":

    Промените ги иска от една година ама кой да чете. Ти сигурно( най- вероятно ) прочете заглавието е , след като си платен тулуп ( трол) започна да лееш “ мъдри “ коментари.
  • 299 jorj

    4 5 Отговор
    Борисов посочи пътя по който трябва да се продължи, за да се бетонира европейската ни принадлежност и да се защитим от комунистическите останки!!! НИЩОТО, като герб е"мафия" както казва, и има право да се защити с промени в конституцията, ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИ??!!!!!!! ЗАЩОТО ИСКА ВЛАСТ С ЦЕЛ ПРОМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА И ГЕО СТРАТЕГИЧЕСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ!!!!
  • 300 Тото Кратуно

    0 0 Отговор

    До коментар #297 от "пенсионер":

    Ти прочете ли какво си написал?
  • 301 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #260 от "Станой":

    ...........в грешка сте. Речта му беше 13 минутна...
  • 302 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    5 1 Отговор
    Де да имаше и президент и институция .....
  • 303 Голем смях

    8 5 Отговор
    Този прост военен не знае ли,че Боко ще прекара през парламента свикването на ВНС .И от 2 до 6 месеца парламентът трябва да се произнесе.Законно и конституционно.Избори на пролет.Таман бирфеста ще пие студена бира през зимата,а софиянци ..ще ги псуват в задръстванията,ако не им набият канчетата дотогава.

    Коментиран от #323, #341

  • 304 Герб На върха Винаги

    3 6 Отговор
    Оставка е думата ,която засукват с кърмата червените ,другата е Дай !

    Коментиран от #312

  • 305 Герб На върха Винаги

    3 5 Отговор
    Нека ,пожелавам на Българите Гого Влаха за премиер ,а Божков за президент !
    Да са ни живи и здрави .....

    Коментиран от #311

  • 306 Какво

    4 2 Отговор

    До коментар #295 от "Еднодневна нсъвет":

    В сегашното мутренско управление ти харесва. Какви провинения има “ корнела “ и какви провинения има “ тулупчекмедже”.

    Коментиран от #309

  • 307 Герб На върха Винаги

    1 1 Отговор
    Още една декада ★назад★ ни се очертава в историята ,защото " отхвърляме " иго
  • 308 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 309 Виц на деня /Случаен виц

    0 1 Отговор

    До коментар #306 от "Какво":

    Корнелия Нинова
  • 310 ПепиБи

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "ФИГУРАНТА СЕ ИЗКАЗА":

    Поредната тъпотия на Бай Ганьо. Бай Ганя не знае кой може да предлага промени в Конституцията. За пореден път Алеко ще се обърне в гроба:Бай Ганьо и бай Даньо Кирилов ще пишат Конституция. Нов разказ. С Бай Ганьо освен моабет за евра, злато и слабо умни кърджалийски....и друго не става. Мерси! Оставка, съд, раиран костюм и подмит за Бай Ставри от софийския централен...
  • 311 Герб На върха Винаги

    1 0 Отговор

    До коментар #305 от "Герб На върха Винаги":

    И всички евродепутати да са от Боец .....

    Коментиран от #313, #458

  • 312 Колко

    0 0 Отговор

    До коментар #304 от "Герб На върха Винаги":

    Ти плащат? Ако можеш и мен да ме уредиш да пиша глупости пише ми. Обичъъм тъъъ?!::;&чи малко останъ да няпрайм кинти €€€€€€€€€€€

    Коментиран от #314

  • 313 Герб На върха Винаги

    0 0 Отговор

    До коментар #311 от "Герб На върха Винаги":

    Те и без това мокрите са в Брюксел отдавна....
  • 314 Герб На върха Винаги

    1 2 Отговор

    До коментар #312 от "Колко":

    Аз не пиша глупости ,това е твое мнение ,акъл няма да ти дам ,нали се пъ гяш да сваляш статуквото...ще ви се наложи да се оправяте сами
  • 315 Герб На върха Винаги

    2 1 Отговор
    От ГЕРБ ви пожелаваме успех ....хаха
  • 316 Виц на деня /Случаен виц

    2 0 Отговор
    Евросубсидии без Бойко
  • 317 Жена от миналото

    6 7 Отговор
    Радев иска да направи 40 години по- късно България 16 Рипублика ( на преди години на СССР) а днес на Путин?!?!?Предателите начело с президента да се арестуват и неговите 40 Юрозбойника от Сърбия приз Доган до Дубай още днес!

    Коментиран от #318

  • 318 Герб На върха Винаги

    1 1 Отговор

    До коментар #317 от "Жена от миналото":

    Да ти покажа ли мнението на руснаци от форумите за нас ?
  • 319 Docenta

    7 8 Отговор
    Най срамния президент в цялата история на България.Оставка
  • 320 Обижда правителството на мутри

    6 6 Отговор

    До коментар #124 от "765":

    Това ми било президент, каквото и да е правителството е недопустимо, имало институционална криза, с тоя как да няма

    Коментиран от #336

  • 321 внкс

    5 6 Отговор
    Всичко което е ГЕРБ е мобилизирано да оплюва президента и справедливите искания на народа за оставка на правителството на ГЕРБ и Борисов. Така, че още веднъж оставка на Борисов, мафията вън за да се възроди отнова България.
  • 322 Отровното трио

    5 6 Отговор
    Да арестуваме триото от клоуни, провинциалисткити Корнелия Нинова, развратницата Юрая Ванолова , неспособния Георги Христов, бъдете смели и арестувайте изнасилвача от Дубай!
  • 323 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 324 Дедо

    4 1 Отговор
    Нали знаете как се прави истински рестарт на системата?! Прочетете новата история на румънците. 🤬
  • 325 Мъка

    6 2 Отговор

    До коментар #279 от "Хахаха":

    Когато някой те е нарекъл леке, не е нужно да го употребяваш за други. Бил е прав! Леке е същество, което лъже, няма чест, няма достойнство, шикалкави и се върти като фурнаджийска лопата. По долу копирам написано от теб, има няма 2-3 часа по-рано. Това говори достатъчно за теб! Гледай си опорните точки от "ИСТИНСКАТА ПРЕСА" и не мисли, че всички като теб лапат мухи и се кланят на сульо и пульо.


    Хaхaхa
    20 17:24 14.08.20 OТГOВOР"Прocтият" Бoриcoв c eдин зaмaх мaтирa БCП, Мaямa, Cлaви, миризливитe и пРeзидeнтa.

    ГEРБ щe ca първa пoлитичecкa cилa и във ВНC.
    Eдин път и зaвинaги трябвa дa ce рaзбeрeм ... иcкaмe ли дeмoкрaция или диктaт нa уличнитe пceтa
    Кoмeнтирaн oт #28, #38
  • 326 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 327 ОСТВКА

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "ФИГУРАНТА СЕ ИЗКАЗА":

    Плачете. Само вие герберасти
  • 328 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 6 Отговор

    До коментар #85 от "АНОНИМЕН":

    Бойко Борисов ги изработи всичките кукловоди и се промуши през "иглени уши" . Ето за това ги е яд, най-вече на себе си, че проспаха и подцениха "бодигарда на бай Тошо", а всъщност РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
    ... Пък Бойко е хитър шоп, не пада в капаните дето му ги подлагат на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.
  • 329 ПСФ

    4 9 Отговор
    Радев, правиш ни на глупаци! Обвиняваш Борисов с измислени нарушения, само и само да отклониш недопустимото за позицията на държавен глава подтикването на народа към унищожителна братоубийственна война. Освен за президентската институция, ти деградираш още и имиджа на пилотската професията, защото в съзнанието на народа, пилотите са благородни, възпитани, честни и великодушни хора, на които чувството им за хумор не им е така чуждо, както при теб!

    Коментиран от #337, #345

  • 330 Рухват пясъчните им кули, зад които

    3 3 Отговор

    До коментар #284 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    се крият и става ясно, че не искат промяна. Искат власт сега и веднага и на всяка цена/гражданска война/ с цел да усвояват ресурс, не ги интересува друго, даже човешкият живот за тях не е ценност и се разбра покрай епидемията, то не беше че няма ковид и си го измисля Борисов, за да ги управляват чрез страх и все в тоя стил бсп-радев и компания
  • 331 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 332 Айде, може

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Да видим какво ще спечели
  • 333 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 334 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    0 0 Отговор
    Много показателен ще е периода оставка на ББ- избори ,а резултата от изборите ще е легендарен ....
  • 335 Иска предсрочни избори, че

    2 3 Отговор

    До коментар #331 от "Еманципирана жена":

    Да нагласи служебно правителство, понеже са наясно че по нормалния начин няма да им се получи и цялото драпане е за усвояване на ресурс натрупан и договорен от ЕС от това правителство.
  • 336 Извинявай

    1 1 Отговор

    До коментар #320 от "Обижда правителството на мутри":

    Не са мутри. Това е правителство чудесно. Между другото, чел ли си разказа на Алеко Константинов "Бай Ганьо прави избори"? Много е интересен.. НЕ ИСКАМ БАЙ ГАНЬО ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. Лошо ли е? 9893

    Коментиран от #339, #349

  • 337 Тото Кратуно

    4 3 Отговор

    До коментар #329 от "ПСФ":

    Ти знаеш ли , че тези протести ще направят децата и внуците ти равноправни граждани на Евросъюза. ? И няма да им се налага да ходят да ПРОСЯТ по Европа а ще ти мият н......я задник вместо на някой ЕВРОПЕЙСКИ такъв. НЕ ПРОВАЛЯЙТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА НЯКОЛКО ТРОЛСКИ ЦЕНТА!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #343

  • 338 Герб На върха Винаги

    2 7 Отговор
    Господин Радев къде се вижда в ," рестартирана" България ,ако смея да попитам ?
  • 339 Тото Кратуно

    5 2 Отговор

    До коментар #336 от "Извинявай":

    Ти знаеш ли , че тези протести ще направят децата и внуците ти равноправни граждани на Евросъюза. ? И няма да им се налага да ходят да ПРОСЯТ по Европа а ще ти мият н......я задник вместо на някой ЕВРОПЕЙСКИ такъв. НЕ ПРОВАЛЯЙТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА НЯКОЛКО ТРОЛСКИ ЦЕНТА!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 340 345

    4 3 Отговор
    Евала на президента! Думи нямам! Мисля ,че от 1300г.,такъв президент,не сме имали!

    Коментиран от #352, #354

  • 341 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 342 химлер

    2 5 Отговор
    браво бойко бий мършите комунисти

    Коментиран от #395

  • 343 Герб На върха Винаги

    0 7 Отговор

    До коментар #337 от "Тото Кратуно":

    Показателите откъм ЕС относно тези " протести" ,и нагласите в Брюксел са съвсееем съвсем негативни ,другарю .
  • 344 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 345 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 346 димчо

    8 3 Отговор
    Президента каза ясно и точно и за неразбралите го повтори няколко пъти НЕ НЕ и НЕ! чакаме оставката на тиквуний.

    Коментиран от #350

  • 347 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 348 Йори

    1 6 Отговор
    Господа многокнижници виждате ли,чувате ли разликата между този които е прочел Винету и този който уж много е чел,прочел и учил.Срама е голям,нямам идея чувал съм,че в САЩ образованието не е много на ниво,но мислех,че след като е избран с помощта на руските братя тоя ще има поне малко потенциал и капацитет.Ето слушам новините.Нищо общо с това,което казва Борисов и отговорите на Радев.Не Радев не ти ,а депутатите вземат решение за избор.
  • 349 Е, може да не е чудесно, но

    2 7 Отговор

    До коментар #336 от "Извинявай":

    е за предпочитане пред бсп-радев.Колкото пъти са управлявали, толкова пъти са занулявали държавата.И да Бай Ганьо четох и други четива, например:социализмът е тлеещо зло, защото обещава Постижения Без Усилия и Придобивки Без Отговорности
  • 350 Герб На върха Винаги

    2 9 Отговор

    До коментар #346 от "димчо":

    "Президента" е ЛЪЖЕЦ ,репресии нямаше ,провокациите бяха платени от Божков ,а "президентът" е марионетка ,и е неефективен
  • 351 ИМПИЙЧМЪНТ

    8 7 Отговор
    Президентът вместо да обедини, раздели обществото, размаха юмрук и подпали разрушителната сила на гражданското противопоставяне , като даде старта за началото на протестите , целящи да бъдат преждевременно отстранени Борисов и Гешев, за да може да състави служебен кабинет дирижиран и ръководен от него , за да се утвърди като послушен фигурант и изпълнител на задачите на "задкулисната Олигархия" и като верен служител на интересите на Москва..!!!
  • 352 Това евала е от много

    1 2 Отговор

    До коментар #340 от "345":

    Слушане на чалга
  • 353 КОЧА

    2 6 Отговор
    БРЕЙ МНОГО ЛЕВИ РЕЗБИ ИМА БЕ БРЕЙЙЙЙЙЙ В ТАААА ДРЪЖАВА БЕ БРЕЙЙЙЙЙЙ........................
  • 354 Мая

    7 5 Отговор

    До коментар #340 от "345":

    Вярно по ТЪП президент не сме имали!
  • 355 КОЧА

    1 3 Отговор
    ЛЕВАК ...............Т-----К .........................
  • 356 Герб На върха Винаги

    6 5 Отговор
    Пожелавам ви служебен кабинет със Йотова премиер и.....Манолова президент
  • 357 Герб На върха Винаги

    3 2 Отговор
    И щерката на Очите министър на МВР
  • 358 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    0 0 Отговор
    И Герги от Дунавци министър на финансите ,хахаха
  • 359 Герб На върха Винаги

    2 2 Отговор
    И Путин на визита на третия ден на служебния кабинет
  • 360 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    1 2 Отговор
    Е,поне Фалконите може и да ни ги откажат ,и ще релобираме за Грипени
  • 361 Гого

    6 7 Отговор
    Преди десетина години военният пилот Румен Радев се връща от САЩ с отлична диплома от американска ВВС академия. Малцина обаче знаят, че от Алабама той си донася и нова позивна - Мойсей. Измислили я американски авиатори след няколко доста завързани въздушни боеве. Не само заради качествата му на летец, по-скоро заради лидерските му умения решили, че му приляга да е Мойсей.
    Библейската личност, която води народа си през пустинята и накрая му показва Обетованата земя, е един от най-убедителните примери за лидер. "Тази позивна ти отива особено", ти ще бъдеш лидер, казал един от американските преподаватели.
    "Мога да решавам проблеми - правил съм го във Военно-въздушните сили. Ще го приложа и в политиката - в рамките на възможностите на президентската институция" е веруюто на новия държавен глава от кандидат-президентската кампания.
    Защо оттегля подадената оставка през 2015 г. и защо напуска армията година по-късно? Защо убедено защитава пронатовската ориентация на България, но оценява високо маневреността на руския изтребител МиГ-29? Как се правят Кобрата на Пугачов и Камбана - суперсложни фигури от висшия пилотаж? И накъде тръгва животът му след едно телефонно обаждане на лидера на БСП Корнелия Нинова?
    От книгата "Румен Радев - Петият президент"
    Когато фактите говорят - и герберите мълчат

    Коментиран от #363, #364, #372, #375, #388

  • 362 Герб На върха Винаги

    0 0 Отговор
    И може да рестартираме Белене и възстановим Кремиковци
  • 363 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    1 1 Отговор

    До коментар #361 от "Гого":

    Аз съм много добър стратег във Уор Тъндър ,на Ф-15 ,Гого.....ама не съм богат и преуспял

    Коментиран от #369

  • 364 БИЕЦ

    2 2 Отговор

    До коментар #361 от "Гого":

    Бреййй,Радев си намери бьограф .....
  • 365 Шамара

    4 2 Отговор
    Точно така , брезидент и депутати могат да искат промяна на конституцията особено ако са шпиони и криминални подлежащи на разсредване! А и ако са руски подлоги тогава пък нямат проблем!
  • 366 ШЕГО

    0 0 Отговор
    Верно тва ....
  • 367 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 368 хаха

    1 4 Отговор
    5 коли затварят магистрили ,кръстовища а ясе ги размажете тия наркомани
  • 369 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 370 българин

    3 0 Отговор
    В новата конституция да пише всички милионери да покажат как са направили първия милион

    Коментиран от #378

  • 371 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 372 Ко Не

    6 4 Отговор

    До коментар #361 от "Гого":

    Тая книга Гумен Сам ли я написа, или му "помагаха "и други овенни? Той нали "иска промяна", или не иска промяна, а само повече власт? Аз по принцип съм явен русофил, ама руско диражиране, налагане на интереси от руски банки и олигарси подкрепяни от Русия, няма да подкрепя.

    Коментиран от #374

  • 373 🐷 Боко ТИКВАТА

    2 1 Отговор

    До коментар #371 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    А в една песен на МАРКУЧА от Учиндол се пее, ЧЕ СЪМ ТИКВА ПРЕМИЕР....А стига,бе.

    Коментиран от #376, #381

  • 374 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 375 Може да е професионалист,

    0 3 Отговор

    До коментар #361 от "Гого":

    Но не е добър човек и няма сърце, обслужва интересите на бсп т.е. власт на всяка цена, власт на хора с зависимости/сътрудници на ДС
  • 376 Тая информация ни е

    0 0 Отговор

    До коментар #373 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Напълно излишна,
  • 377 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    1 3 Отговор

    До коментар #369 от "Шамара":

    Аз не те коментирам , и ти не ме обсъждай ,моля !
    Пилот на самолет може да бъде и шимпанзе !

    Коментиран от #402

  • 378 Те някои нямат трудови книжки даже

    0 0 Отговор

    До коментар #370 от "българин":

    Ти 1-вият милион
  • 379 Няма

    3 2 Отговор

    До коментар #78 от "НАЙ":

    да стане вашата мутиромилиционери гербаджии!Бяхте да тук!
  • 380 КОЧА

    0 0 Отговор
    СТРАХЛИВ ГЕРОЙ .................
  • 381 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    0 1 Отговор

    До коментар #373 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    А в друга песен се казва : тука във комбайна...
  • 382 микимаус

    2 4 Отговор
    Тоя пилот се взе много на сериозно ,да се качва на самолета и се прави на велик на небето ,на земята май за нищо нестава.
  • 383 123

    3 2 Отговор
    А Премиера какво каза? Ако правилно чета, той каза че парламентарната група ще го направи, тоест депутатите, а не самият той! Ужасен селски цирк...., със жалки клоуни!
  • 384 Дбс

    6 2 Отговор
    Гербаджиите, колкото и тролове да сте пуснали, колкото и чиновници да се хвърляте на батикадата, изгоряхте, нали си го знаете, доган така реши!
  • 385 Гого

    4 1 Отговор
    До всички, които се интересуват, кой, кога и защо е написана книгата "Румен Радев - Петият президент" - моля чукнете в интернет и ще ви се изясни. Писана е от двама български журналисти, а защо - ами погледнете. И няма нищо русофилско, или русофобско в историята, или в книгата. На тези, които не им изнася да не гледат. Да си четат Винету и това им стига, даже може би им идва в повече. За останалите - просто погледнете, преди да се пишат глупости.

    Коментиран от #390

  • 386 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 387 Герб На върха Винаги

    0 0 Отговор
    Герги от Дунавци го искаме шеф на АЕЦ-а
  • 388 ЦИГАНИН

    3 4 Отговор

    До коментар #361 от "Гого":

    Абе тъпооооо….а ме светни...ЗАЩО Р.Р. като шеф на ВВС иска най-доброто за БГ - Ф-16...….а като пРезидент бързо иска от НЕГОВОТО сл. правит. " ГРИПЕН " - без въоръжение ??? ДАНС са слушали с СРС-та преговорите.....а ГЕШЕВ ВЪОБЩЕ не се интересува от ДЕСА ( дали си купува кюлоти от Париж )...а има доказателства. че Р.Р. изпълнява КОМАНДИ на Кремъл и Решетников …...а това е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ( от 20 год. ..до доживот )...затова е тази ДИВА ЯРОСТ ! Ако има сл. павителство...на ВТОРИЯТ ДЕН Р.Р. ще обяви ИЗВЪНРЕДНО ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ !......АНАДЪМО ????????

    Коментиран от #449

  • 389 сектант

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бивш Гербер":

    ти вече съвсем изпатка. преди те мислех просто за платен, сега разбирам, че си за карулково
  • 390 Целия Български Народ

    0 1 Отговор

    До коментар #385 от "Гого":

    БЛАГОДАРИМ ВИ ГЕОРГИ ,ЗА ИНФОРМАЦИЯТА ,СЕГА СЕ ВТУРВАМЕ ДА Я ПРОЧЕТЕМ НА ЕДИН ДЪХ ,И ЩЕ СИ Я ОКАЧИМ В РАМКА( верно ,Георги е многи точен 😉)
  • 391 Комар

    3 3 Отговор
    Не бих заложил на баце!
  • 392 Герб На върха Винаги

    0 2 Отговор
    Георги го искаме за генералисимус ,да е шеф на всичко в следБойкова България

    Коментиран от #398

  • 393 Бача бази

    0 2 Отговор
    Още малко и Радев ще свали гащите и бельото си от подлеца Борисов.
  • 394 Смех

    5 1 Отговор
    БиБи е пътник, свиквайте 😀

    Коментиран от #396, #397

  • 395 Гошко

    0 0 Отговор

    До коментар #342 от "химлер":

    Да се бие сам
    Ли бе?
  • 396 Шшшшишшш

    1 0 Отговор

    До коментар #394 от "Смех":

    Така е.
  • 397 Герб На върха Винаги

    0 2 Отговор

    До коментар #394 от "Смех":

    Свикнахме и чакаме с вълнение ...хаха

    Коментиран от #405

  • 398 Тото Кратуно

    2 0 Отговор

    До коментар #392 от "Герб На върха Винаги":

    Колко ти плащат ?????????????))))))))))))((((?????????

    Коментиран от #401, #411

  • 399 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    0 4 Отговор
    Тръпнем в очакване
  • 400 Мария Захарова

    2 1 Отговор
    И мъй ждйом
  • 401 Герб На върха Винаги

    0 5 Отговор

    До коментар #398 от "Тото Кратуно":

    Колко ми плащат си е наша работа с този който ми плаща !

    Коментиран от #406, #412

  • 402 Гошко

    2 0 Отговор

    До коментар #377 от "Хобито ми е да разплаквам висшисти":

    Ми ходи се пробвай тогава да станеш пилот.

    Коментиран от #404

  • 403 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 404 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    0 2 Отговор

    До коментар #402 от "Гошко":

    Аз съм се пенсионирал като вагонен строител ,стига ми ! 😉

    Коментиран от #416

  • 405 Смех

    2 0 Отговор

    До коментар #397 от "Герб На върха Винаги":

    И с другото лесно ще свикнете, споко 😂

    Коментиран от #409

  • 406 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 407 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 408 Индира Ганчо

    0 1 Отговор
    Как си фъркам из небето и току мине някъв Грипен .....
  • 409 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    0 2 Отговор

    До коментар #405 от "Смех":

    С другото сме свикнАле ,вече 60 годинье го подминаваме кат кучешко $$$$ белким го забраеме ,ама не ...смърди ...
  • 410 Мария Захарова

    1 0 Отговор

    До коментар #407 от "Баязид оглу":

    А свали ги со мне ...
  • 411 Лудницата Карлуково

    1 0 Отговор

    До коментар #398 от "Тото Кратуно":

    От наш'те е, и си мисли, че му плащаме, а ние му даваме да глозга остатъците.

    Коментиран от #417

  • 412 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 413 Герб На върха Винаги

    0 1 Отговор

    До коментар #406 от "Тото Кратуно":

    Мммм.....добре ...
  • 414 Шшшшшшш

    3 0 Отговор
    Севдо, не се справяш, отивай на вилата бъезо и завинаги!
  • 415 Герб На върха Винаги

    0 2 Отговор

    До коментар #412 от "Хахаха":

    Кой каквото иска да види ... интернетът е гара
  • 416 Гошко

    1 1 Отговор

    До коментар #404 от "Хобито ми е да разплаквам висшисти":

    И това се случи през бойково време ли? Или? А ние които няма да се пенсионираме заради този паразит ( Борисов ) какво да кажем. ???каю ще плаща осигуровки в България та да получават пенсионерите пенсия???

    Коментиран от #419

  • 417 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    0 3 Отговор

    До коментар #411 от "Лудницата Карлуково":

    Темата ,другарю Гого ,е речта на Радев , и импресиите от нея ! Мен не ме закачайте ,в бан съм тъй и тъй

    Коментиран от #421

  • 418 Дядката

    1 0 Отговор

    До коментар #407 от "Баязид оглу":

    Ааааа, помня го тоя случай с дядо ти.Помня, че след цялата дъндания, си отиде на четири крака и оттогава не можа да си оправи хемороидите и СРА-НЕТО.След тоя случай се отказа да сваля гащите на българите, ама вече беше късно за него.ИЗПУСКАШЕ СЕ, атогава НЯМАШЕ ПАМПЕРСИ......ХАХАХАХА
  • 419 Герб На върха Винаги

    1 3 Отговор

    До коментар #416 от "Гошко":

    А.....за пенсиите се обръщай към др.Банев и др.Ара Баджиев ,също и към мистер Скул

    Коментиран от #437

  • 420 💰Паралия Кътерини

    0 3 Отговор
    Георги Боеца е истински олигарх ,когато почива при нас
  • 421 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 422 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 423 Пацо

    9 4 Отговор
    Чехльото го закъса.Деса избягала от месец в сащ.Хемороидите миришат.
    Военна прокуратура го очаква.
    Лошо радев лошо

    Коментиран от #430

  • 424 Герб На върха Винаги

    1 4 Отговор
    Да живеят резултатите от "протеста" !
    Сега отворете бутилки шампанско "Брус Ли " реколта 1944- та и полейте обилно успеха ,хихихи
  • 425 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 426 Емил

    5 2 Отговор
    Щом искаш да рестартираш нещо което сам си съэдал, то си приэнаваш че си се провалил

    Коментиран от #432

  • 427 Ю Кортес

    5 4 Отговор
    За 12 000 заплата,барем 10 изречения да беше казал без да чете.
  • 428 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 429 Отставка

    1 2 Отговор
    Да живее Св.Георги Побенидосец Дунавский санжажаман
  • 430 Тони

    3 1 Отговор

    До коментар #423 от "Пацо":

    Говориш за Плевнелиев, нали?!
  • 431 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 432 Мария Захарова

    1 0 Отговор

    До коментар #426 от "Емил":

    Э как ....
  • 433 МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО

    10 7 Отговор
    БАЦЕТО ПАК ТЕ ИЗВЪРТЯ........РАДЕВ НЕ НАСЪСКВАЙ БЪЛГАРИТЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ.....НЯМА ДА ТИ ГО ПРОСТЯТ

    Коментиран от #440

  • 434 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 435 На Гоби ТВ

    0 0 Отговор
    Влашка плувка ,техника и такъми ....час 1
  • 436 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 437 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 438 Герб На върха Винаги

    2 4 Отговор
    Борисов отдавна набеляза един прогресивен чоек от ГЕРБ ,Георги Г.
    Ще му поставим короната ,и ще оставим държавата в сигурни ръки
  • 439 Герб На върха Винаги

    0 4 Отговор

    До коментар #437 от "Гошко":

    Алооо, проблеми от какво естество имаш с мене ,артелчик ?

    Коментиран от #443

  • 440 Койчо

    3 4 Отговор

    До коментар #433 от "МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО":

    Кой е “проблема” в случая. Радев или ОНЯ с пачките и кюлчетатя

    Коментиран от #442, #457

  • 441 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    3 5 Отговор
    Президента постави фундаментални пинпойнтове в съвременната история на България ...Не ,Не ,Не и Не са основани на дълбоко премислен стратегически интелект относно поведенческата психология на масите
  • 442 Герб На върха Винаги

    1 4 Отговор

    До коментар #440 от "Койчо":

    Проблема е еврото.....
  • 443 Гошко

    4 0 Отговор

    До коментар #439 от "Герб На върха Винаги":

    Аз проблеми имам много и всякакви, но не и с
    Теб. Просто пишеш някакви глупости , които и ти самия не осъзнаваш.
    Алоооо

    Коментиран от #445

  • 444 На Гоби ТВ

    0 0 Отговор
    Емоции с големи амури и шарани на магданоз по ДунавЪТ ,част 3 ,водеща Гъди Гъдева
  • 445 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 446 Герб На върха Винаги

    2 1 Отговор
    Следим Бойко ,заедно с колегите от Пиздоец
  • 447 ortaka

    2 3 Отговор
    няма оправия та държава е прогнила от мафия
  • 448 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    1 3 Отговор
    По каскета ли го познавате
  • 449 Гого

    3 7 Отговор

    До коментар #388 от "ЦИГАНИН":

    Това къде ти го казаха? В СИК, Сараите, или в кабинета на Бойко? Ако имаш собствено мнение (в което се съмнявам) нямаше да пишеш глупости за Кремъл и т.н. Аз ти говоря за американски ВВС, ти ми говориш ала бала. Радев е професионалист и повече от теб разбира от възможностите на всеки изтрябител. И ако такъв човек е преценил кой изтребител е по-добър мисля, че трябва да му се вярва. За това вярвам повече на него отколкото на мнението на един пожарникар, който не е прочел нищо повече от Винету и по всяка вероятност не знае кой е и Мойсей. Знае как да си пълни чекмеджето с евра и злато. Ама не разбира от авиация. И това е страшното. Когато неграмотници решават за какъв изтребител да си похарчим парите. Страшно е. Защото това са нашите пари.

    Коментиран от #451, #480, #517

  • 450 Герб На върха Винаги

    2 4 Отговор
    Не ,по кюлчето на УАЗката
  • 451 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 452 МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО

    10 5 Отговор
    РАДЕВ....КВО ТИ КАЖЕ ПАРЛАМЕНТА ТОВА ПРАВИШ.....ПОНИМАЙШ
  • 453 Ю Кортес

    4 3 Отговор
    Радев гледай си хемороидите че миришат...Деса чак в сащ избягала
  • 454 хаха

    9 4 Отговор
    То и тъп президент не ни трябва 12 хиляди за един юмрук
  • 455 Герб На върха Винаги

    5 3 Отговор
    Протестантите да се поздравят и да настане веселие ,радост ,мир и прогрес ,с рублите ,които трябва да заместят еврото
  • 456 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 457 ЧЕРВЕНИ РОБИ НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    8 4 Отговор

    До коментар #440 от "Койчо":

    А ПАЧКИТЕ НА АРАБАДЖИЕВИ,БАНЕВИ,БОБОКОВИ....ВСЕ ОТ КОТИЛОТО НА БСП....А Р.ОВЧ. ...ВИДЕН ПАРТИЕН ФУНКЦИОНЕР ГО ОСЪДИХА ДА ВРЪЩА МИЛИОНИ ЛЕВА НАРОДНА ПАРА.....ЩО ТАКА БЕ ДРУГАРИ

    Коментиран от #489

  • 458 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 459 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 460 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 461 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 462 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 463 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 464 МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО

    10 3 Отговор
    РАДЕВ ПАК НЕ СИ В ЧАС....НС ОПРЕДЕЛЯ ДАТАТА ЗА НОВИ ИЗБОРИ, ТИ САМО ПОДПИСВАШ....И ДА НЕ ПОДПИШЕШ, ВСЕ ТАЯ....ТУК КОМАНДВА ПАРЛАМЕНТА, А НЕ ПРЕЗИДЕНТА...
  • 465 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 466 На Гоби ТВ

    0 1 Отговор
    А днес ексклузивен контент от дельтата Дуная ,ще ловим сом на Б.yй с Георге Гоцеяну от дружество Сомуле Фоарте Констанца
  • 467 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 468 Мария Захарова

    2 1 Отговор
    А может купите Миг-210..?
  • 469 МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО

    11 4 Отговор
    РАДЕВ, КОЛКО ПЪТИ ПАРЛАМЕНТА ТИ ОТХВЪРЛИ ВЕТОТО.....НЕ СИ ПО ГОЛЯМ ОТ ДЕПУТАТИТЕ....ПОНЕ ВЕДНЪЖ ДА БЕШЕ ОТИШЪЛ В ПАРЛАМЕНТА.....АМА ШУБЕТО Е ГОЛЕМ СТРАХ...
  • 470 123

    9 4 Отговор
    Президента до преди 2 седмици уж имаше искане за ново ВНС и събираше различни професори за да направят план за промени, изведнъж се отказа от всичките си думи. Машини за гласуване стига да има желание и пари могат ад бъдат доставен до максимум един месец време, и за същотото време може да бъде направено интърнет гл;асуване от Български или чужди програмисти, Или закупена интърнет програмата за гласуване от Франция, ковто се използва при гласуване там от много години без да има проблеми ссъс сигурноста. Президента има явно личнен конфлик с премиера.партията ГЕРБ съществува и са му политически опонент , с репресии и политика не се прави. А ГЕРб няма да изчезне утре ако Бойко си подаде оставката, те с повече или по малко гласове ще бъдат и в следващото НС.
  • 471 Герб На върха Винаги

    4 2 Отговор
    Чао ,Бойко ,оставяш ни в сигурните ръце на партия Пиздоец
  • 472 Р.ОВЧ.....ОСЪДЕН ОТ БЪЛГАРСКИ СЪД

    7 2 Отговор
    ОТКРАДНАЛ МИЛИОНИ НАРОДНА ПАРА.....СЕГА СЕ КРИЕ....ИДЕ РЕД И НА ОСТАНАЛИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ......РАДЕВ,ТИ ТЯХ ЛИ ЗАЩИТАВАШ??????
  • 473 БИЕЦ

    1 2 Отговор
    Ама остави ни поне ино кйулче

    Коментиран от #478

  • 474 Ръб

    11 3 Отговор

    До коментар #7 от "ИЗМАМНИЦИ":

    Не говори от името на народа,а радев защитава мафията която гешев започна да разследва.
  • 475 МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО

    6 4 Отговор
    РАДЕВ, ЗА МАЛКО ДА СЕ РАЗПЛАЧЕШ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.....
  • 476 Радев

    4 3 Отговор
    Да- ям ли кюфтета
    Да- пия ли бира
    Да- когато има ли ,или да
    Да - нямам Бугати
    Да- нямам много милиони в руска банка в евро
  • 477 балерина

    8 3 Отговор
    Президента е последния коз на другарката крава нинова .
  • 478 ЧЕРВЕНИ РОБИ НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    8 2 Отговор

    До коментар #473 от "БИЕЦ":

    ВЗЕМИ СИ КЮЛЧЕ ОТ АРАБАДЖИЕВИ,БАНЕВИ,БОЖКОВИ...МИЛИАРДЕРИ ОТ ЧЕРВЕНОТО КОТИЛО
  • 479 БЕНЧО С БЕНТЛИТО.......БАШБЕСЕПАР

    2 1 Отговор
    И Я СЕ КАНДИДАТИРАМ ЗА ВЕЛИК ДЕПУТАТ....ВЛИЗАМ У ПАРЛАМЕНТА ДИРЕКТНО С БЕНТЛИТО....
  • 480 Орел

    7 3 Отговор

    До коментар #449 от "Гого":

    Радев беше наи големия нагаждач и топач.толкова подмолен човек не е имало в бг авиация.
  • 481 10 ГОДИНИ МУТРЕНСКО КРАДЕНЕ

    3 5 Отговор
    Кaквo дeмoкрaтичнo и eврoпeйcкo имa в eднo упрaвлeниe, кoeтo дeceт гoдини ce ocъщecтвявa eднoличнo, кaтo мeжду другoтo – мeжду пиaрa, мaчлeтaтa, рязaнeтo нa лeнти и фръцкaнeтo c джипкaтa. Тoвa мoжe ли дa e дeмoкрaтичнo и eврoпeйcкo упрaвлeниe, тo прaви ли чecт нa държaвaтa и нaрoдa ни!?
  • 482 M M

    7 3 Отговор

    До коментар #74 от "Най-добре е да дойдат танковете !":

    Този фигурант ли бе???Ха-ха-ха....
  • 483 Становище

    1 3 Отговор
    малкото юмруче е един никой, нещастно обстоятелства доведоха до неговата поява и най-вече самия ББ
  • 484 Hoho Boho

    4 9 Отговор
    Трябва разследване и съд за Бойко
    -
    Щкафчето - какви са тези пари
    Записите
    Далаверата им с г-н Божков за 700-те милиона
    Далаверите с Ахмед Доган, Пеевски
    и т.н.

    Протестите трябва да бъдат фокусирани върху:
    - РАЗСЛЕДВАНЕ НА БОРИСОВ!
  • 485 Българин

    7 11 Отговор
    Браво, г-н Президент. Най-после България има най-достойния президент във Ваше лице. Вече си мислех през годините, че президентската институция е изпразнена от съдържание институция, а то преди това са я заемали фигуранти, не Вие! Поведете българския народ срещу мафията и беззаконието, вярваме във Вас. Време е най-после да се превърнем в нормална и просперираща европейска държава. Когато си най-затънал, тласъка нагоре е най-мощен, след като намериш сили в себе си.
  • 486 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 487 Активист на БКП

    9 7 Отговор
    Днес крадецът от Банкя получи оглушителен шамар от Президент Радев! Показа му ,че единствено с неговото разрешаване може да се поиска свикване на ВНС! Пълномощията на другаря Борисов са недостатъчни за такова отговорно решение! Другарят БорисоФФ е тъжен и незадоволен ! Долу ГЕРБ!!!
  • 488 Провал

    5 4 Отговор
    Почти всички промени на Конституцията, които се предлагат, както и много други които би следвало да се направяът, могат да се извършат от ОНС.
    натрапва се въпроса поради що след 3 тотално доминирани от ГЕПИ парламенти тези промени не са факт?
    Не са поискали, не са ги направили.

    Коментиран от #509

  • 489 Койчо

    2 4 Отговор

    До коментар #457 от "ЧЕРВЕНИ РОБИ НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Докажи го! Със снимки от лежащите им тулавища до пачки и кюлчета. Дай поне една глоба на Нинова.

    Коментиран от #493

  • 490 Гестапото

    9 5 Отговор
    Тъпия фатмак да излезе и да покаже в кой момент Борисов казва Аз предлагам да се свика ВНС, тоя нагъл лъжец и прост фатмак пак излъга
  • 491 Диамантената ръка

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко не може да свиква ВНС":

    Е то и президентът не може да иска оставката на правителството, ама нейсе. А и Гешев е назначен от Радев все пак...
  • 492 Гестапото

    9 4 Отговор
    Той тоя фатмак се забрави то наглостта трябва няква граница, струва ми се че изпревари даже и Кюстендил ската слива
  • 493 Хойка

    4 4 Отговор

    До коментар #489 от "Койчо":

    Станишев защо изрита Нинова от министерския й пост?За някой интересуващи се от политика в последните 10 г. тя може да им се струва ново лице в политиката.Нормално след като Баце не вярва насо.агенции и проучвания за редизборни и не дава куп пари за пиари като Бабикян.
  • 494 Гестапото

    4 5 Отговор
    #487 не зная колко си активен но това гдето пишеш е пълна простотия.Тъпия фатмак каза че има право той или народното събрание, моля ви само сложете за лидер на вашата партия преватизаторката и от скоро и хотелиер или тъпия фатмак
  • 495 1453

    1 0 Отговор
    Купих си доста семки.
  • 496 1233

    5 4 Отговор
    Този сайт е като партията, на която е. Няма връзка с действителността.

    Коментиран от #497

  • 497 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 498 Аамет от Шивролет

    1 0 Отговор
    Ияс !
  • 499 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 500 Герб На върха Винаги

    1 0 Отговор

    До коментар #499 от "ЙОРДАН":

    И кой ще го съди ?
  • 501 Дрей

    6 5 Отговор
    Гумен се беше скрил след като отправи юмрук,насъска протестиращите.Явно е спал.Днес са го събудили и той все още в съня си и си мисли,че сме станали Президентска република и от него зависи нещо.Лягай си,Руменчо лягай!Не сме,но след следващото ти събуждане ще ти натоварят багажа и ще те върнат на село.
  • 502 Баба ти Гица

    4 3 Отговор

    До коментар #499 от "ЙОРДАН":

    Кой ги управлява,другарю многокнижници?То като се избират за ВНС да не е кандидатите да са от кол и въже без образователен ценз и от хасковските села?
    Я ми кажи как се гласува нова Конституция?То Конституция да не е като да се приема в НС един закон,една поправка.И кажи като махнете Борисов и дадете власта на БСП и ДПС те даже първо ще предложат лустрация.Ей,пък много четете ама от нищо не разбирате!Борисов каза-давам път и избор на младите.Една лустрация си е харакири за почти всички партии до сега!
  • 503 Фен

    5 5 Отговор
    Ма аре бе, унуфри! Ти искаш нова конституция, нов политически модел.... Ми айде, предлагай! Нал си генерал! Боклук си ти, уви!
  • 504 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 505 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 506 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 507 Дфхклдвр

    6 4 Отговор
    Тоя е много тъп.Абе дринго,Борисов каза,че ПП на ГЕРБ внася предложение,не премиера и това предложение теб изобщо не те засяга,не е отправено към тебе,а до НС.Също е време ,ако се съберат евентуално ВНС да се ограничи и иминитета на президента,щото само той с някакъв странен имунитет неограничен и си плеши и върши както му дойде,каквото му спуснат кукловодите.А на кукловодите им пречи гл.прокурор,всеки иска личен,да не го закача.

    Коментиран от #508

  • 508 Льохман

    7 6 Отговор

    До коментар #507 от "Дфхклдвр":

    герберастите що се правите на ударени с мокър парцал? Хората не искат вече суджукгейт, къдрави магистрали, ало Ваньо, тефтерчета, Искра Федосова, чекмеджета и ТКП...! Затова служебно правителство трябва да организира изборите за да няма шменти капели! Стига с тези идиоти и урунгели в управлението!
  • 509 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 510 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #62 от "Шаран БГ":

    БРАВО !
  • 511 Чук и Гек

    6 3 Отговор

    До коментар #52 от "Емил":

    Показателно! Ето на основата на тази народностна простотия съществува герберизма! Такъв народ всеки елементарен мошеник може да излъже! Едно теле по трудно ще се излъже. Както каза режисьора - Управляват простаците! Просто са повече!
  • 512 Г Свилеленски

    5 1 Отговор
    Не,не,не само негативизъм аман бе баджанак,не разбра ли,че никой не те брои за фигурант даже,слушай си Деска и Кури и не се обаждай
  • 513 Паттън

    5 0 Отговор

    До коментар #74 от "Най-добре е да дойдат танковете !":

    То има ли някви танкове в движение
  • 514 Пилот полиглот

    3 1 Отговор

    До коментар #197 от "ПАТРИОТ":

    Точно така, това ни трябва. А не някакъв демагог да размахва ръчичка през 2 седмици и през останалото време да се крие като мишка.
  • 515 Бат Бойко

    4 2 Отговор
    Радко може да ми пръдне на мекия шмайзер........
  • 516 Abv

    3 1 Отговор
    Свиленски и Радев заедно в борбата. Харесва ми как се разбират баджанаците. То при комунистите чуждото е общо та така.
  • 517 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 518 КАЛАШНИКОВ

    3 1 Отговор
    Президент Радев е супер. Трябва да унищожи мафиотите -Може и с дрон самолет танк кораб подводница и мн др.УРА.
  • 519 Румъницът и Енчев

    2 1 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ смачкай мафията.Може и с МИГ 19.
  • 520 МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО

    2 1 Отговор
    АМИ ТИ ЩО НЕ ПОИСКА ПРОМЯНА В КОНСТИТУЦИЯТА И ВНС...БАЦЕТО ПАК ЗАДАВА ДНЕВНИЯ РЕД НА ДЪРЖАВАТА И ДРУГИТЕ ПРОСТО ГО....СЛЕДВАТ
  • 521 Токо

    4 1 Отговор
    ОХООО ти да видиш !!! Придворният ПУДЕЛ на Черепа показва нокти... Бреййй , БРЕЙ !!! Егати клоуна !!!
  • 522 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 523 ЕПИхлорХИДРИН

    0 2 Отговор
    Само и единствено най-видната ТИКВА и ПРОСТАК на Родината може да иска и прави каквото си ще ! Кеф му КОНСТИТУЦИЯ , кеф му ПАРЛАМЕНТ , каф му КЪЩА в БАРцЕЛОНА , кеф му КЮЛЧЕТА , Кеф му ЕВРО , кеф му даже и ПИЩОФ ! Кеф ме КОМУНИСТ , после ДЕМОКРАТ , кеф му МУТРА. МАФИОТ , после даже и ПОЛИЦАЙ !
  • 524 чичо

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "НАЙ":

    И ти и другия бъркате.Как го оценявате като президент,та той още не е станал такъв.
  • 525 чичо

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Мъка":

    Нищо не каза за новата кукличка.Харесали ти?

    Коментиран от #528

  • 526 Димитър

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Другаря Радев Решетников явно много гледа руска телевизия в случая репресиите в Беларус. В България премиера Борисов е много толерантен с протестиращите, чийто редици оредяват и които непрекъснато злоупотребяват с тези протести за сметка на не сагласните с протестиращите. Щом президента Радев е против свикване на ВНС е очевидно, че той иска запазването на сегашната комунистическа конституция, която от създаването си е блокирала съдебните реформи в европейска България. Оставка на президента Радев Решетников. Стоп на незаконните протести. Стоп на плащането на данък Русия от всички българи. Задължителна Лустрация на всички нива за минимум 14 години.
  • 527 Аз НЕГОДНИКА

    2 1 Отговор
    Другарю с какъв ЗАПАД ще се борите.А... не виждаш ли че целия свят сложи маски,от един измислен вирус...В каква авантюра ни вкарваш...Утре са свалили ПУТИН като в Беларус...И после НАКЪДЕ...НАКЪДЕ БЕ ДРУГАРЮ ЩЕ НИ ВОДИШ...КЪМ ДЪНОТО ЛИ...
  • 528 Мъка

    0 0 Отговор

    До коментар #525 от "чичо":

    Ко рече?
  • 529 Бунтата

    1 1 Отговор
    Колко сте зле!!!!
    Нямате уважение на себе си,та ще искаме да уважавате други му!!!!
    Г-н Президент!!!!
    Убихте министъра с думи,той акъл няма.
  • 530 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 531 Abv

    1 1 Отговор
    Бе и ти потник нямаш право за искаш оставката на правителството, но я искаш.
  • 532 ПУДЕЛА

    0 0 Отговор
    ЕЙ ЛИВАДИ ТАКИВА !!! Аз съм ПРИДВОРНИЯТ пудел на Черепа . Казвам се гн. Нищо не правим Радев киселия . За мен е ВАЖНО моят ГОСПОДАР
    да е добре и да ми слага в ''паничката '' РЕДОВНО !!! За сега се справя добре и аз го подкрепям за топките . Ако требва ще му ги оближем !!! Президентската институция не ме интересува , народа също !!! Разделям и владея само балъците !!! Жалко , че те стават все по малко !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове