15 Август, 2020 20:48 4 620 85

Цветанов: Напъните на Борисов за нова конституция издават безпомощност

  • цветан цветанов-
  • конституция

Трябва да се мине през служебен кабинет, за да може да има допълнителна гаранция, че изборите ще бъдат честни и прозрачни, убеден е той

Цветанов: Напъните на Борисов за нова конституция издават безпомощност - 1
Снимка: БГНЕС

През последните 15 години темата за Велико народно събрание и нова Конституция винаги е влизала в политическото поле на обсъждането, но когато искаш да реализираш това, за което говориш ти трябва да си подготвен да го направиш. Защото оставайки 6 месеца до приключване на мандата на този парламент, да кажеш, че ще внесеш проект и ще създадеш работна група, която да изработи проект за нова Конституция първо е несериозно и това показва една безпомощност, защото ако си имал тези намерения, то трябваше да започнеш това още в началото на мандата на сегашния парламент.

Така бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира вчерашното изявление на премиера Бойко Борисов по време на посещението си в Рудозем и Родопите, съобщава rudozemdnes.bg.

За нова конституция трябва обществен и професионален дебат. Да се намери този баланс, който да обедини нацията, а не да разединяваш нацията. Смятам, че с идеята за нова конституция се търси авариен изход, за да може да се отлага времето и да може действително новите парламентарни избори да бъдат проведени в сегашния формат на сегашното правителство. Защото необходимостта от обективност на изборния процес, загубата на доверие в сегашните институции минава само и единствено през служебен кабинет, за да може да има допълнителна гаранция, че изборите ще бъдат честни и прозрачни и всички политически субекти, които ще участват ще бъдат с равни възможности, предупреждава Цветанов.


Той изрази и недоумение, че, че в рамките на година и половина ГЕРБ е претърпяла тежка катастрофа в организационен план.

В партията няма никакъв политически живот, от една уважавана политическа сила, през последната една година ГЕРБ се превърна в най-мразената партия, която консолидира и леви и десни. Тук няма вече сблъсък на политически идеи и от протестите виждаме, че хората искат промяна в качеството на управление, а за голямо съжаление през последната една година виждаме националпопулисти и аварийни решения на дадени казуси, като липсва политическия хоризонт за водещите проблеми, категоричен е Цветанов.

При срещите си с родопчани Цветанов отдели специално внимание и новия политически проект - "Републиканци за България”. Партията, която ще изградим ще бъде на самите членове и симпатизанти. Ще заложим в устава да няма възможност председателят да има повече от два мандата, защото два мандата са напълно достатъчни за един председател да изгради един сериозен екип и да може да се получи една естествена приемственост, заяви Цветанов. Той акцентира, че политиците трябва да спрат противопоставянето на хората на религиозен принцип.

Основен проблем за местните жители е липсата на чуваемост за техните проблеми. Хората искат в новия ни политически проект да има обратна връзка. Родопчани поставят основателно въпроса да може кметовете на малките населени места в общините да имат делегиран бюджет. По този начин местният кмет може да разполага и да решава проблемите, а не винаги да се моли и често да не бъде чут от кмета на общината. В един следващ парламент, когато се разглежда бюджетът на страната трябва да бъде заложено част от държавната субсидия за общините да бъде разпределена директно на тези малки населени места. По този начин кметовете могат да разчитат на финансов ресурс, който те да управляват и оперативно да решават важните и неотложни въпроси, които не са за големите капиталови разходи. Това са пари, които ще могат да решават оперативно въпроси от първа необходимост, предлага политикът.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    88 3 Отговор
    Мозък си , Цурко! Нищо че си учил в училище за бавноразвиващи...
  • 2 Ева

    86 1 Отговор
    Кой си ти нали не се деляхте, в друга държава щеше да си в затвора

    Коментиран от #67

  • 3 ПРЕДАТЕЛ

    82 5 Отговор
    АКО СЕ ПОГЛЕДНЕШ ЩЕ СЕ ОТВРАТИШ ОТ СЕБЕ СИ.
  • 4 БойкУ БурисоФ

    64 7 Отговор
    Цецоооо,с теб ще се саморазправя лично..Пази се...Бъди здрав.
  • 5 Църквата

    32 6 Отговор
    Няма право да разделя хората Кошлуков!!! Новините в 20.00 .
  • 6 Васил Левски

    67 2 Отговор
    Цецо извади и той нож на баща си...

    Коментиран от #35, #69

  • 7 Гост

    62 2 Отговор
    Напъни се ти бе цецо, нали си физкултурник може пък да родиш нещо по различно от хемороид
  • 8 Ибрееее

    57 2 Отговор
    Ц.ц президент!! Каква светла личност!!!
  • 9 Абе Кьопек

    59 2 Отговор
    къде си тръгнал бе, мекере!
  • 10 ШЕСТ АПАРТАМ

    59 1 Отговор
    ТАКИВА ШУШУМИГИ НИКОЙ НЕ ГИ ХАРЕСВА.
  • 11 цецо апартамента

    54 0 Отговор
    Искам и аз да бъда премиер,даже съм си поръчал шкафчета.
  • 12 CIA

    46 2 Отговор
    Цецо ЦРУшника
  • 13 гочето

    49 0 Отговор
    Цецо се завърща на бял кон за ново крадене..
  • 14 КОТарАК

    40 0 Отговор
    уж големи авери бяха , кво стана-тия хора отдавна са изгубили усет(ако изобщо са имали) за морал , приятелство ,чест...помиярска история

    Коментиран от #43, #47

  • 15 Последния Софиянец

    24 24 Отговор
    Само Цецо ще оправи Боко.

    Коментиран от #23

  • 16 Румен

    36 0 Отговор
    Още малко и ще ти вземем и на тебе жилищата . Нагъл си и се засрами. Махай се от хоризонта че срамиш децата си тулуп
  • 17 неразбрал

    19 2 Отговор
    тоя не беше ли в кофата дето я влачеха клэшарите от предната платена "статия"???
  • 18 реджеб иведик

    31 3 Отговор
    колко са елементарни миличките!!!този го играе на алтернатива и и го критикува,но всъщност са от един отбор!!!елементарни схеми на партията на службите в тандем с партията на"бившата" държавна сигурност патреотите с подигравка към обществото с техен военен министър който не е ходил казарма?!?!...и този на снимката го играе на въпреки на големия вожд където мислел за народа?!!?!...пародията е пълна!!! :))))))))))
  • 19 Оставка

    36 0 Отговор
    Ти да видиш.Цветан Цветанов и честни избори е класически ОКСИМОРОН .
  • 20 кратун 🎃

    22 3 Отговор
    Как не те е срам бе цецо,15години ти разрешавах да се праиш на шеф на 🐑 давах ти да крадеш на воля,направихте и министър да си вееш байряка,а ти ми забиваш нож в гърба...На политик ще ми се правиш,забрай колко пари открадна и пак те покрих.Баба цецка ще ставали и тя републикантка?
  • 21 Stormtrooper

    24 1 Отговор
    А твойте напъни какво издават? Ще те видим теб-господин апартамента колко си мощен. Като те гледам с тази брада, си мощен като мармотите, дето правят шоколади, а и приличаш на тях,
  • 22 слаботоков

    32 4 Отговор
    Цвъки, на бате ти Бойко краката да му миеш и водата да му пиеш! Че той те създаде! А ти Цвъки му заби нож в гърба! Предател излезна! А пък народа едва ли проявява интерес към теб и такива като теб!!!😀😤😀😤😀😀😀😀
  • 23 Хахахахахахаха

    9 4 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    А Боко ще оправи тебе. С 200
  • 24 233

    15 2 Отговор
    Избийте се един друг ,какъв кеф!?!
  • 25 Асен

    19 5 Отговор
    Съгласен съм , че този е измамник, но посочва добри идеи, като за бюджетите на населените места, които Борисов отне, за да решава на кой д даде. Сега се дава само на кметове от герб. Всички данъци отиват в една сметка , а кметовете , които не са от герб са принудени или да се молят или да не могат да изпълнят задълженията си. 6228
  • 26 Ххх

    9 16 Отговор
    Цецко, и ти може да не си от чистите и от читавите, но щом сме заедно срещу общият враг, ще загърбим различията.
  • 27 ТОЗИ

    22 1 Отговор
    Е СРАМ И ПОЗОР
  • 28 цецо апартамента

    17 0 Отговор
    Е синоним на ОПГ
  • 29 пройчо

    14 2 Отговор
    Бою е орангутан, ...цецо-павиан....маймуни ,примати!*****А цветан ,с двугодишен курс по право е 'ного наясно с конституцията.
  • 30 Ххх

    21 1 Отговор
    А дали са толкова хитри? Нарочно изгониха цветчо за да управляват чрез него в последствие? Не те искаме нито тебе нито частния ти асансьор! И всички знаем че имаш неофициално участие в артекс!
  • 31 ХАРОН

    12 5 Отговор
    Това ме радва и усмихва!!! Втория до преди половин година в ГЕРБ громи партията- майка и национал- популистите от управлението. Подканва ги внимателно да пристъпят към действие ОСТАВКА и да се спасяват кой както намери за добре. Намек и за честни избори се прокрадва като сянка от миналото в което той е бил участник. Прави подсказки и за взаимоотношение в смесените райони и интересните мирно етнически връзки с ДПС. Цветанов се спаси много елегантно, но Тулупио няма да го споходи този късмет!
  • 32 ПИСНА МИ

    20 2 Отговор
    Аман от стари мутри, до кога ще давате трибуна на боклуци като цецо асансьора да се изявяват? Може да говори мазно у имно, но това не променя факта че беше и вероятно все още е част от корумпираната шайка, грабеща българия? И защо бившия коалиционен партньор на ГРОБ христо иванов все се обяснява какво щял да направи? Нима ще направи нещо различно?
  • 33 Грейс

    18 2 Отговор
    А се подигравахме преди 10 11 89 на тъпите милиционери? Сега не можем да се отървем от тях! Този за честни и прозрачни избори бълнува, защото все честно Герб печелеше изборите по негово време,
  • 34 ЦЕЦКО ...АДЮТАНЧЕТО НА БАЦЕТО

    12 0 Отговор
    ЛЕКО ЦЕЦКО.....ДА НЕ СЕ СПЪНЕШ НЯКЪДЕ
  • 35 Хахаха

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Васил Левски":

    Храни куче да те лае!
  • 36 ЦЕЦКО ...АДЮТАНЧЕТО НА БАЦЕТО

    10 0 Отговор
    Я ХОДИ КУПИ НА БАЦЕТО НЕЩО ЗА РАЗХЛАЖДАНЕ, ЧЕ СИ ЗАБРАВИЛ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ
  • 37 ЦЕЦКО ...АДЮТАНЧЕТО НА БАЦЕТО

    8 0 Отговор
    УРЕДИ МЕ И МЕН С АПАРТАМЕНТЧЕ В ТВОЙТА КООПЕРАЦИЯ....БЕЗ ЛИЧЕН АСАНСЬОР.....АМА НА НИСКА ЦЕНА
  • 38 От този

    14 0 Отговор
    Толкова ме е гнус,че не ми се коментира
  • 39 От този

    9 0 Отговор
    Толкова ме е гнус,че не ми се коментира
  • 40 Бивш гербажия

    4 8 Отговор
    Много му се смеете на цецко,ама и идея си нямате вече колко народ уговори да гласуват за него!Тоя като нищо ще влезе в парламента,вярно ще бъде на границата,ама ще успее.И всичко това са от заблудените овце на бочко..
  • 41 мммн

    2 3 Отговор
    Безпомощност, ама ще събере 161 броя и ще започне промени. Всички в НС гласуват под команда.
  • 42 1912

    5 2 Отговор
    Какво искаш да кажеш, че изборите до сега не са легитимни ли? Ти най-добре знаеш. Когато сте на власт всички мълчите, после друга песен почвате да пеете. Но няма да ви бъде вече.
  • 43 Значи глей сега

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "КОТарАК":

    приятелството си е приятелство а асансьорите са с пари.

    Коментиран от #44

  • 44 КОТарАК

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Значи глей сега":

    мухаха /лайк
  • 45 цецо апартамента

    10 3 Отговор
    Имам записи на 🎃 10години съм го записвал.Тия дето ги пускаше 😱 ще му се видят песен пред това което притежавам аз...Голям съм гадняр.
  • 46 МИХАЙЛОВ

    13 1 Отговор
    ...Е НА ТОВА НЕЩО
    Е ТОТАЛЕН ГЬОНСУРАТ....
    ...ТОЧНО ТОЯ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ
    ГОДИНИ НАРЕД
    БЕШЕ ВТОРИЯ В ГЕРБ
    ...БЕШЕ НАЙ- ПРЕДАНИЯ
    И НАЙ-БЛИЗКИЯ
    НА БОЙКО БОРИСОВ,
    БЕШЕ ДЯСНАТА РЪКА
    НА БОЙКО БОРИСОВ...
    ...БЕШЕ МЪЖКАТА СЕКРЕТАРКА
    НА БОЙКО БОРИСОВ
    И БЕШЕ ГЛАВНИЯ СПЕЦ
    ПО ПЕЧЕЛЕНЕ НА ИЗБОРИ
    ЧРЕЗ ИЗМАМИ, ФАЛШИФИКАЦИИ,
    МЪРТВИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ,
    НЕВАЛИДНИ БЮЛЕТИНИ,
    ДВОЙНО И ТРОЙНО ГЛАСУВАНЕ,
    КУПУВАНЕ НА ЦИГАНСКИ ГЛАСОВЕ
    И НА ЦЕЛИ ИЗБИРАТЕЛНИ СЕКЦИИ,
    КУПУВАНЕ НА МЕДИИ
    И СОЦИОЛОЗИ.....
    ...И СЕГА ТОЧНО ТОЯ ГЬОНСУРАТ
    ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ
    ГОВОРИ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ
    И ИСКА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ...
    ...Е ТОЯ ГЬОНСУРАТ
    НАИСТИНА Е ЗАВЪРШИЛ
    ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ
    ЗА ОЛИГОФРЕНИ
    АМА С ХОДАТАЙСТВОТО
    НА БАЩА МУ,
    КОЙТО Е БИЛ ПЕРСОНАЛЕН
    ЛИЧЕН ШОФЬОР
    НА ШЕФА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА
    ТАЙНА СЛУЖБА -
    - "ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ"...
  • 47 Гост

    11 0 Отговор

    До коментар #14 от "КОТарАК":

    У политиката няма приятелство. Всеки гледа да ти го бутне с 200 из.отзадзе
  • 48 Глобус

    10 1 Отговор
    Само като гледам плюсовете и минусите по постовете Цецо е мага неодобряван и нехаресван.Няма никакъв шанс за нищо
  • 49 Същия

    7 2 Отговор
    Този човек е достоен за презрение, нo и винaги имa възмoжнocт зa прoмянa и при нeгo тя e зaпoчнaлa, мoжe би oт личнa aмбиция или угризeниe нa cъвecттa , нo e фaкт-тoзи чoвeк, aкo прoгoвoри и кaжe вcичкo oт мръcнитe тaйни нa тoвa злoвeщo cбoрищe ГEРБ щe имa cтрaшни труcoвe в държaвaтa!

    Коментиран от #61

  • 50 Самолет # 5

    10 0 Отговор
    Цецко ама и ти нищо не направи по въпроса. Беше пръв гербаджия, ама по полицейски те предадоха. Не го ли очакваше нали си милиционер? Сега като Божков ще говориш за корупцията в държавата, която те издигна от катаджия до милионер ли? Ако искаш да помогнеш извади инфо за Бойко и го компрометирай, но помни, че и съучастието е наказуемо. Как всички бивши гербаджии се сещате колко урудливо е управлението след като станете бивши?
  • 51 Аман от боклуци

    11 0 Отговор
    Изпълзя
  • 52 Анонимен

    10 0 Отговор
    Подъл нещастник.
  • 53 Анонимен

    1 0 Отговор
    Цецо теб само баща ти ще те оправи да знаеш.
  • 54 Мим33

    4 0 Отговор
    По всичко изглежда,че ще отлагат,протакът ,галят и мажат и тем подобни,но лесно няма да пуснат кокала,изглежда много сладък и златен....
  • 55 гост

    4 0 Отговор
    г-н Цветанов или както там ти викат , не виждаш ли , че си един мазен аматьор и ако ще на челна стойка да застанеш никой няма да ти обърне внимание .Ти си аут от политиката ,скрий се в асансьора си и си спомни за спокойната службичка 90те години .
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 1944

    1 0 Отговор
    тиквата и цвинокио с членските карти на бкп в джобовете се барат евроориентирани. айде стига тъпи комунистически шегички. марш на село в обора.
  • 58 Това на

    8 0 Отговор
    български се нарича гьонсурат-тапигьозлък.Този човечец си е повярвал толкова много,че е над нивото на Борисов.Сега си предстявя,че ще му превземе партията и ще бъде носител на новото по примера на ГЕРБ от едно време.Този човектрябва да бъде презрян от всички политици и хора в тази държава.Неблагодарна дребна душица.И с какво самочувстиве и безпардонност обяснява колко честна му била сделката за апартаментите.Можели да си толкова прост,че за един апартамент да си плюеш и на кариера и на репутация.Все пак беше втори в държавата буквално от нищо.Ползвайки Боко като ракета носител.Позор неблагодарнико.
  • 59 Кой68

    7 0 Отговор
    Кой само го казва и как звучи-честни ! Че кой бе шев на предизборните щабове на ГЕРБ когато бе в партията? Цецо-апартамента.....
  • 60 Hoho Boho

    2 3 Отговор
    Бойко трябва да бъде даден на прокурор и разследван за престъпленията!
    Понеже има някакви затруднения в тази посока
    - може да се направи публично, гражданско разследване
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 баща мн.самотен,

    2 3 Отговор
    Евала Цецо!Кажи му какво да прави.......Никой не го е.ава вече за слива,това изчадие......Да седи до колко иска в власта......Той навярно е мръднал..... Пазете се от него!....,да си пие лекарствата.......Партии и организации,не му обръщайте внимание!......Детето ми е на протеста!
  • 63 Цеко Сифоня

    3 0 Отговор
    Обладан и изоставен
  • 64 Разум

    8 0 Отговор
    С други думи, другите са корумпирани, а аз Цецко апартаментаджията - НЕ!
  • 65 Bbbbbbb

    4 0 Отговор
    Цецко е резервният план на кратуната, комбина са...

    Коментиран от #80

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 бл.134 в Зап. парк

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ева":

    Напъните на Борисов ще родят много етническа държава - кавато е , вече !Квота за роми и турци в полиция , армия и държавна администрация ......
  • 68 ха ха ха ха

    1 1 Отговор
    Новата конституция ще я пише БАРНИ РЪБЕЛА;)))
  • 69 Дааааа

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Васил Левски":

    Храни куче да те лае е казал народът
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Гестапото

    9 0 Отговор
    Гн Цветанов не става само с ядене трябва акъл и поне малко морал който ти го нямаш. А без морал си загубен. Не зная колко големи деца имаш попитай ги може би за морала те знаят много повече от теб
  • 72 jrio mio

    5 1 Отговор
    Апартаментчик, незнам напъните на Борисов ама твойте да влезнеш отново в политиката с нова партия е наглост . Eдна промяна -лустрация и ще се решат проблемите с напъните .Ама всеки се дърпа от тази промяна -трио-мио Ристо Славуца а пък БСП ако чуят -лустрация и ще ги избият херписи.
  • 73 Иво Андонов

    5 0 Отговор
    Цецооооо,нощни шкафчета поръча ли си?И да не забравиш онова посмешище,майката на нацията да си я вземеш в жалката си партия.
  • 74 ГешеФ

    6 0 Отговор
    Цецоуууу,много взе да говориш където не ти е работа,да не ти направим с гдбоп , бал с маски,и да намерим кока в асансьора?
  • 75 месара

    4 0 Отговор
    Цветанов , самозабравяш се , надскачаш се ! почваш много да си вярваш , не е хубаво това което правиш ! не забравяй от къде тръгна и от къде се чу за теб !
  • 76 Лукчо

    2 0 Отговор
    Цецка, едно време с Бочката лапахте рамо до рамо от хранилката, сега си си пак на тази хранилка, но в по-далечния край, това е цялата разлика. Иначе и двамата сте за затвора.
  • 77 Тоя пък, се наредил да му краде партията

    2 0 Отговор
    Мноого грооозно
  • 78 ЗНАЕ ЦВЪЧКО ЗНАЕ

    0 1 Отговор
    КАК Е ПРАВИЛ ИЗБОРИ. ВСИЧКИ МУТРИ И МУЦУНИ ЗНАЕ! ЗНАЕ, ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА НАГЛАСЕНИ И ОТРАЗЕНИ, БЕЗ ДА СЕ ИМА ПРЕДВИД, КАК Е ГЛАСУВАЛ ИЗБИРАТЕЛЯТ
  • 79 Abv

    2 0 Отговор
    Благодарение на Цецо Слушалката ГЕРБ е в това положение. Не му стигнаха апартаменти и имоти. И тоя като Радев дай им власт и позиция за да си оправят имотното състояние. А колко пъти Борисов го измъкваше от л.а.й.н.а.т.а. Ма лакомото си е лакомо.
  • 80 Кой68

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Bbbbbbb":

    Едва ли.....Но дойде ли Ц-апартаменто на власт/недай боже/то кървави сълзи ще роните.Тогава ще разберете думата -диктатор-.Но каквото произведете на избори това ще е...
  • 81 гост

    1 0 Отговор
    незнам дали има по голем гьонсурат от цецо то бива да си нагъл ма това идва в повече , а тия пък дето ще го избират сигурно са най корумпираните хора на света и за тех освен пари друго важно няма какви атлантици какви пет лева това са кьорфишеци
  • 82 Много долно

    1 0 Отговор
    Цецо как можа да предадеш приятеля си и партията която те направи министър Спри с хулите и имай страх от Господа
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Пепо Форевър

    0 0 Отговор
    Супер Марио пак се изказа. Кога и какво Бойко ще предлага не е негова работа, защото и той е гладен за власт и мъст като Славчо и БКП-тата. =)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове