16 Август, 2020 15:09 19 704 152

Румен Гечев: След 12.09 всички подводници на ГЕРБ в БСП ще акостират на далечни брегове

  • румен гечев

БСП няма да влиза в игрите на Борисов как той да остане на власт, като не променя реално нищо

Румен Гечев: След 12.09 всички подводници на ГЕРБ в БСП ще акостират на далечни брегове - 1
Снимка: БГНЕС

“Проблемът е разкъсването на пъпната връв между шайката и парламентът. Не е ли публична тайна, че в една или друга степен във всички парламентарни групи има пробиви, но в едните те са катастрофални, в други са поединично.

Ние от БСП се опитваме на 12 септември да решим въпроса си с няколко подводници, които работят с представители на шайката. От това, което виждаме с моите колеги от парламентарната група и партията, обикаляйки по страната, с доста голяма увереност мога да кажа, че след 12 септември почти всички подводници ще акостират на далечни брегове. Прекият избор на председател на БСП ще помогне на партията да реши някои проблеми в Националния съвет, и така ще излезем на права финална линия към изборите.” Това заяви народният представител от ПГ на „БСП за България“ Румен Гечев пред БНТ.

“Изключено е БСП да подкрепи това изключително странно решение на премиера. То е политически несъстоятелно и противоречи на здравия разум. Какъв рестарт на системата, каква власт на младите хора, при положение, че Борисов прави всичко това, за да може той и неговата шайка, както го нарича един негов депутат, да останат на власт. Няма как да се съгласим Борисов да разиграва топката между 1 и 5 години, както разказват юристите”, уточни Гечев.

“Вчера г-н Борисов цитира надписа на парламента: “Съединението прави силата”. Много хубаво, но вие сега ли видяхте надписа?

Г-н Борисов въобще не идва в парламента. Той унижава Народното събрание, нагрубява председателката на парламента. Това е единственият премиер в Европа и евентуално в Африка, който неглижира парламента си. В същото време той си е по ловните стопанства, наглее, прави третостепенни срещи. Този човек мрази парламента, той мисли, че парламентът е придатък на премиерството му”, бе категоричен социалистът.
 
Румен Гечев подчерта, че БСП няма да влиза в игрите на Борисов как той да остане на власт, като не променя реално нищо:

“В парламентарната група на БСП, както и в ръководството на партията, имаме много квалифицирани юристи и политици. Такава измама траеше около 30-40 секунди. Някой в България прие ли сериозно това предложение на Борисов. Цяла България му се смее на това нелогично и нагло предположение.“

Той уточни, че от всичките му предложения, единственото, което не може да се приеме в обикновено Народно събрание, е промяната в броя на народните представители.

Според социалиста има проблем с избирането на висшите органи на съдебната власт, като сега усещането е, че те са под командата на премиера:

“Всички чухме от кристално чистите записи на Борисов, които бях потвърдени в лаборатории на ФБР, от които става ясно, че премиерът избира главен прокурор, че съсипва бизнеси и политици, така че очевидно Борисов командва всичките структури в момента. Това не може да продължава.”

Той уточни, че такава промяна трябва да бъде направена, но всички експерти по конституционно право в България твърдят, че това може да стане в рамките на този парламент, и не е необходимо да има Велико Народно събрание.

Гечев подчерта, че вчера организаторите на протеста сами са оттеглили искането си за Велико Народно събрание, поради това, че протестът се е разфокусирал, и че управляващата шайка иска да го използва, за да отклони вниманието от самия протест, като каже на хората - “изчакайте няколко години, докато обсъждаме Велико Народно събрание”.

“Този номер няма да мине. Имаше светкавична реакция на българската общественост. И от протестите, и от извънпарламентарните партии няма някой, който да подкрепи тази паническа идея на Борисов да се задържи на власт. Ако той и екипът му са предполагали, че някой ще се хване на тази въдица, много са се объркали”, завърши Румен Гечев.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 140 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Довечера

    89 225 Отговор
    Ще има ли протести и от къде да мина за 30 лева че всяка вечер на различни места се плаща

    Коментиран от #8, #14, #51, #66, #90, #124, #128, #152

  • 3 ДПС на КГБ

    76 196 Отговор
    КУЧЕТО Е ЗАРОВЕНО В МОСКВА,другарки и другари........
    ЧЕСТИТИ ДА СА ВИ ОЩЕ 70г.

    Коментиран от #15, #120

  • 4 Тях червеното знаме роди ги

    49 149 Отговор
    РУМЕН,БОЙКО,ЧАВДАР,ПЛАМЕН........да изреждам ли още от звучните комунистически,ИМЕНА ?

    Коментиран от #119

  • 5 Аз ли не разбирам или...?

    222 38 Отговор
    Значи - човек с присъда за клевета , с неколкократно доказани лъжи, иска да прави нова Конституция? На мен ми се вижда алогично. Все едно касапин да е почетен председател на дружество за защита на животните.

    Коментиран от #22, #35, #78

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ами питай Данчето

    136 27 Отговор

    До коментар #2 от "Довечера":

    Фъндъкова. Тя знае на кого се дават пари, за да спечели.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Явно си противник на ДС.

    105 18 Отговор

    До коментар #7 от "Герб На върха Винаги":

    А да кажеш нещо за Георги Марков? Ама той е в ГЕРБ. И само той ли от ГЕРБ ..., а?
  • 12 копи

    76 11 Отговор
    Новият ОФ - Обединен фронт на агенти и олигарси
    Ченгетата оплетоха България в паяжината си в опит да я задушат
    Задкулисието активира доносниците с едно натискане на копчето
    Мракобесната комунистическа Държавна сигурност е още жива – тя роди олигархията и сега я закриля. Новият ОФ е Обединеният фронт на олигарси и агенти. Той копира матрица на ДС, за да оплете България в паяжината си в опит да я задуши в смъртоносната си хватка.

    ДС раздаваше не само куфарчета с червени пари, но и цели предприятия в ключови сектори на икономиката на деца и внуци на червената номенклатура и на агентурния си апарат. Днес олигархията активира доносниците с едно натискане на копчето и особено когато трябва да манипулират обществото чрез мейнстрийма на подсъдимия разградски бос Иво Прокопиев.
  • 13 Мдааа

    103 6 Отговор
    "Те не го пускаха вътре в кръчмата СИК, там, дето избиха Бай Миле. Стоеше навънка да пази колите."

    Издигна се оттогава. Сега пази Сараите
    7
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Лош материал

    40 66 Отговор

    До коментар #3 от "ДПС на КГБ":

    Не се напъвай! Русофилите и комунистите в България са повече от тези в Русия!
  • 16 Све

    80 65 Отговор
    Румен Гечев би свършил много полезна работа в едно служебно правителство

    Коментиран от #18

  • 17 цербер

    76 9 Отговор
    “Проблемът е разкъсването на пъпната връв между шайката и парламентА.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ха сега

    44 61 Отговор
    Каквото и да казва, не могат да не се изядат,че предложението не излиза от тях и се гърчат като червеи на сухо! И затова така беснеят и злобеят, та чак са посивели от яд - и те, и Венсеремоса с юмрука
    !А ако беше тяхно, щеше да е на-навременното и очаквано и прието от всички , нали така, г-не?
  • 22 Детското бсп

    54 26 Отговор

    До коментар #5 от "Аз ли не разбирам или...?":

    Да...ти си много т...ъ ...п!!!!! ВНС прави нещо а не Бойко!!!!!! И децата разбраха, че ви на... с..раха от герб!!!! Шах и Мат сте!!!!!
  • 23 Червения дядо

    52 33 Отговор
    Тоя не трябваше ли да го обесят, че обра пазарите на народа.
  • 24 гост

    51 28 Отговор

    До коментар #6 от "Герб На върха Винаги":

    И щяха да бъдат трепани в парламента,където се бяха залостили.Полицията едвам удържаше протестиращите.Беше въпрос на часове тия вътре да бъдат ,,изядени,, .Така че да не се обаждат от БСП.

    Коментиран от #49

  • 25 Да да

    46 13 Отговор
    92 Да да

    00ОТГОВОР

    1. Оставка 2. Върховенство на закона. 3. Прозрачни избори. 4. Реална конкуренция. Всичко това ще доведе до достоен живот ( висок стандарт ) 850 лв минимална пенсия и 1200 лв минимална заплата.

    Коментиран от #34

  • 26 РЕАЛИСТ

    46 28 Отговор
    Чета коментарите и няма нито един, който да е свързан с темата , която касае Гечев. Всички коментари са насочени срещу Гешев, а не срещу мнението му. Четете бе, хора и коментирайте по същество. Човекът засяга вътрешно партиен проблем, а герберугите са на всяка манджа мерудия.

    Коментиран от #30, #126

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Много закъсняхте господа(другари)..

    38 36 Отговор
    Подводницата,,КУРНЕЛИЯ"отдавна потопи на дъното,партията на свинарите и пъдарите!Никой вече не може да ви изкара на светлината на слънцето....Стойте си на дъното и си спомняйте за коалицията НДСВ,ДПС и ваша милост БСП. Така ще си спомня за ОРТАКЛЪКА с Гробарите и другаря Балев(татарчето от Скат Валерко Симеонов) с много тъга и горчивина....
  • 29 уау

    33 35 Отговор
    Гумене,ама ти си се взел много на сериозно ,бе ! Я ,по-полека !
  • 30 Червения дядо

    36 25 Отговор

    До коментар #26 от "РЕАЛИСТ":

    Я тва питам по темата я.. Тоя не трябваше ли да го обесят, че обра парите на народа.

    Коментиран от #46

  • 31 хора

    22 1 Отговор
    Правя забележка не младите "ГРАЖДАНИ" а младите "хора" . Празни приказки лобизъм изричайки думичката"хора" не носи наказателна отговорност по НПК ,"хора " в конституцията няма има "ГРАЖДАНИ"СУВЕРЕН . Променете си говоренето и лобирайте така че да носите отговорност пред СУВЕРЕНА вашият работодател .😲👍БЛАГОДАРЯ предварително 👁️🧐
  • 32 Дрон

    53 26 Отговор
    По времето на Жан Виденов, това ченге от първо главно управление на ДС (агент Економов), докара страната до брутална икономическа криза в качеството му на вицепремиер и министър на финансите. Сега се бута пак. ЧИБА И ОСТАВКА!!

    Коментиран от #38

  • 33 Щерев-червен трол

    25 8 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    мечо пух ,ти имаш раздвоение на личността ,веднъж си мечо пух и след 2 минути беновска,УТОЧНИ СЕ и отиди на психиатър докато не е станало прекалено,прекалено късно.Късмет с търсенето на психиатър и един ден може да поемеш правосъдното министерство от съпартиеца си дани квадратните гащи.

    Коментиран от #41

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Щерев-червен трол

    11 8 Отговор

    До коментар #5 от "Аз ли не разбирам или...?":

    Или Ал Капоне да бъде издигнат за шеф на ФБР.
  • 36 СЪД ЗА БОРИСОФ

    41 23 Отговор
    “Вcички чухмe oт криcтaлнo чиcтитe зaпиcи нa Бoриcoв, кoитo бях пoтвърдeни в лaбoрaтoрии нa ФБР, oт кoитo cтaвa яcнo, чe прeмиeрът избирa глaвeн прoкурoр, чe cъcипвa бизнecи и пoлитици, тaкa чe oчeвиднo Бoриcoв кoмaндвa вcичкитe cтруктури в мoмeнтa. Тoвa нe мoжe дa прoдължaвa.”
  • 37 народа отсече!

    38 22 Отговор
    Разжалване на фалшивия генерал!..... изложил родината ни пред света,че сме мръсно и крадливо племе!........Ревизия на цалостното управление!.......Съд изатвор!

    Коментиран от #47

  • 38 МОРАЛ

    32 20 Отговор

    До коментар #32 от "Дрон":

    ЧИБА И ОСТАВКА И НА БОРИСОВ , КОЙТО СПИ С МИЛИОНИ ЕВРО. КАК СЕ ЧУВСТВАШ КАТО ЗНАЕШ , ЧЕ Е ГРЯХ ДА ТЕ КРАДЕ БСП , А НЕ Е ГРЯХ ДА ТЕ КРАДЕ ГЕРБЕР?

    Коментиран от #44

  • 39 ИДИОТ И ПОЛОВИНА

    44 24 Отговор
    ТОЗИ Е БРУТАЛЕН НАГЛЕЦ,СЛЕД КАТО СЪТВОРИ ТОВА С НАРОДА СИ ВИДЕНОВАТА ЗИМА.
  • 40 Двоен 2loop

    31 13 Отговор
    А ти гечко къде ще акустираш на Росенец или на Созопол?? На кой от двата бряга??
  • 41 Щерев-червен трол

    9 13 Отговор

    До коментар #33 от "Щерев-червен трол":

    ЗА това че цензура на герп ми писа пръв минус му благодаря служебно,и това ако не е демокрация магнолия му кажи.
  • 42 Герб е бкп 2

    35 20 Отговор
    Тези които подкрепят герб са хора без ценности. Това са политически фенове. Един нормален десен избирател , би искал оставката на премиера за глупостите му. Дясната партия си избира нов лидер , пречиства се и продължава напред. А тук ? Герб партия свързана с мафията и има вожд , все едно е дясна партия от Конго - монго.

    Коментиран от #45, #122, #127

  • 43 Мунчо (орГинал)

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Ман. Те да не се обаждат, те нямат права в бг
  • 44 Дрон

    7 12 Отговор

    До коментар #38 от "МОРАЛ":

    Истествено - тиквата и герп също! ОСТАВКА!
  • 45 хе хе

    17 7 Отговор

    До коментар #42 от "Герб е бкп 2":

    И КОЙ Е ИЗБИРАЕМИЯТ ДЕСЕН ПОЛИТИК И ПАРТИЯ? Я ДАЙ ЕДИН НАСАМ ДА ГО ВИДИМ ЩО ЗА ПТИЦА Е! ЩОТО ДОСЕГАШНИТЕ МИЖАВИ ДЕСНИ ВЕЧЕ ЛЪСНАХА КАТО ЛЕВИ
  • 46 РЕАЛИСТ

    10 5 Отговор

    До коментар #30 от "Червения дядо":

    Ами хайде, какво чакате. Имате цялата власт, ама нямате доказателства и си натискате парцалите. Иначе е типично за простия човек, да е злобен и отмъстителен.
  • 47 гладна кокошка просо сънува

    15 2 Отговор

    До коментар #37 от "народа отсече!":

    Я СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА, ГЛУПАЦИ! ОТДАВНА, И СЛАВА БОГУ, МИНА ТОВА ВРЕМЕ! АКО МОЖЕТЕ, ДОКАЖЕТЕ - АКО НЕ МОЖЕТЕ - СВРЕТЕ СЕ В МИШАТА СИ ДУПКА!

    Коментиран от #95

  • 48 слаботоков

    15 18 Отговор
    Гечев, и БСП и ГЕРБ сте едни и същи боклуци!
  • 49 Рот фронт

    8 31 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Забранявам да се говори против БСП! ЗАБРАНЯВАМ !!! Хората от протеста искат БСП начело на управлението на България и така ще бъде! С БСП НАПРЕД!!!
  • 50 Ю Кортес

    28 18 Отговор
    Единствения начин БСП да спечели изборите е еднолично служебно правителство на радев и тотална фалшификация на изборите.
  • 51 кккг

    20 10 Отговор

    До коментар #2 от "Довечера":

    ДАВАЛИ ПО 30 ЛВ. НА АНТИПРОТЕСТЪРИТЕ. ВЪРВИ ПРИ ВАШИТЕ.

    Коментиран от #63

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 700

    34 13 Отговор
    И този тъмночервен т.нар. "икономист-капацитет", който беше в групичката на Жан-Валжан продължава да налива акъл.., да не мисли, че хората са забравили какво сътвориха тези идиоти преди известно време, наистина не знаят на кой свят са))))
  • 54 Целия номер

    18 9 Отговор
    Е за това,служебно правителство и фалшифицирани избори които да изкарат за спечелени от комунисти и костовисти.
  • 55 Алексей Сергеев

    43 13 Отговор
    Румен Гечев, пак изля глупости. Първо: БСП като не близаха 3 месеца в Парламента, 3 МЕСЕЦА ЛИ СЕ ПОДИГРАВАХА С НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
    Гечев забрави ли, че от некадърност, докато управляваше държавата с Жан Виденов-палячото, фалираха 16 банки, хляб нямаше по магазините, доларът стана 3400 лв , а заплатата ми 5 долара
    Смешник

    Коментиран от #60

  • 56 Направо

    17 6 Отговор
    Румен Гечев не бива да е толкова сгурен. Вероятно са проведени тайни договорки с БСП - подводничарите.Преди или след 12.09. подводниците на ГРОБ в БСП си ги има. Въпросът е колко са в парламентарната група на БСП защото чрез тях Тикв.ку може да добие мнозинство от 160 гласа за стартиране на процеса за нова конституция. Ако съберем гласовете на ГЕРБ,ДПС,патреоторците,Марешки и 10-15 подводници от БСП направо надвишават 160 бройки. Марешки колкото и да се пъне ще му свият сърмите да гласува за стартиране на процеса.
  • 57 Вася Русева

    34 11 Отговор
    Ако Румен Гечев е говорител и острие нА Корнелия Нинова, то тя трябва незабавно да се оттегли от политиката и да спре да заблуждава хората
  • 58 Станко георгиев

    27 14 Отговор
    Корнела е по крадливото продължение в бсп от румен гечев и кирил добрев. И много по наглото лице
  • 59 Кирил

    15 3 Отговор
    Уникално ренде
  • 60 Единствения безсребърник

    30 8 Отговор

    До коментар #55 от "Алексей Сергеев":

    Кризата при Жан Виденов беше изкуствена политическа криза със съвместните усилия на Костов и Луканов. Гоце и Добрев бяха подизпълнители. Ако кризата беше икономическа България щеше да се възтановява 5-6 години,а не Софиянски да ми се дуе как бил преодолял кризата за няколко месеца. Жан Виденов е единствения безсребърник на прехода.

    Коментиран от #144

  • 61 Зъл бесепар

    31 13 Отговор
    Гечев много хора помнят 1997 година,не се прави на умряла лисица.за затвора си ,нямаш място в политиката .
  • 62 народа отсече!

    11 11 Отговор
    Разжалване на генерала,изложил родината ни от кражби и далавери пред европа и света!
    ......ревизия на цялото му управление!.....Съд и затвор,!
  • 63 Без

    16 4 Отговор

    До коментар #51 от "кккг":

    Да ми плащат няма да протестирам
  • 64 Канна

    25 6 Отговор
    кОрнела не лъже и не краде!!!! Мъжко момиче е!!! Справка: хвърля оставка и после я отдръпва!!!!
  • 65 Чавдар Петров

    18 6 Отговор
    Колкото по рано корнелия разбере, че Гечев е рафиниран, много по-рафиниран от нея измекяр и хамелеон, толкова повече шансове ще има да оцелее след време като редова партиика

    Коментиран от #67

  • 66 загрижен

    8 9 Отговор

    До коментар #2 от "Довечера":

    Щом до сега не си открил от къде да вземеш, явно няма и по-добре не изпускай питомното да си тролиш за 30 лв. За изборите ще ти дадат повечко, чекмеджето не било похарчено.
  • 67 Близнаци

    7 3 Отговор

    До коментар #65 от "Чавдар Петров":

    Е те са (сиамски) близнаци и имат дори хотели близнаци!!!! Как ще се разделят....хахахахаха

    Коментиран от #72

  • 68 И БГ БЕШЕ ДО ТУК

    16 6 Отговор
    ДАЙТЕ МУ ФИНАНСОВОТО МИНИСТЕРСТВО НА ТОА!
  • 69 Български Гражданин

    13 7 Отговор
    Три дoпълнeния към кaзaнoтo oт Бoриcoв:
    1.Вcички дeпутaти в НC нaй-мнoгo 2/двa/ мaндaтa.
    2.Бeз длъжнocттa вицe прeзидeнт.В Eврoпa в нитo eднa държaвa ,кoятo e Пaрлaмeнтaрнa Рeпубликa,нямa вицe прeзидeнт,a caмo Прeзидeнт.
    3.Вcички грaждaни нa Бългaрия oт Прeзидeнтa дo oбикнoвeният грaждaнин дa ca бeз имунитeт.Имунитeтa,кaтo привилeгия,трябвa дa изчeзнe в Бългaрcкaтa кoнcтитуция.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 абе боклук

    14 5 Отговор
    Гумен Речев!
  • 72 ИМПЕРИАЛИСТ

    21 8 Отговор

    До коментар #67 от "Близнаци":

    Тия ca кaтo трocкoтa... Румбaтa e cин нa прoфecoрa нa "Нaучeн кoмунизъм" - Гeчeв, a пък Вacкo Гeчeв - внук, e трeтo пoкoлeниe кoмуниcтичecки лaлaджия....
    "Другарю" гечев, една от грешките на прехода от „социализЪмЪт” е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщините Ви.
  • 73 Искра

    7 9 Отговор
    Та въпросът ми е

    Какво изисква през 2020 г. да се прави нова българска конституция?

    Дали ще сменяме формата на държавно управление (например с монархия), или ще заменяме парламентарната система? Никой май и не предлага такова нещо.

    Ако говорим за промени в организацията на някои органи, ще трябва да припомня, че с такава цел Конституцията на Република България вече е променяна няколко пъти (през 2003, 2005, два пъти през 2006, 2007, 2015 г.), без това да е предизвикано или последвано от някакви сътресения и кризи или пък да е поставян въпросът за нова конституция.

    Тогава защо?

    Според премиера Борисов, защото така искали протестиращите. Ами ако е решил да се съобразява с протестиращите, не е ли по-добре първо да подаде оставка? Очевидно става дума за чисто егоистичното желание да остане във властта поне още малко. Е, по това той наистина прилича на един от менторите си – Тодор Живков, който прави всичко възможно да удължи властта си през 1987-1989 г. Но трябва да му припомня и какво става с Живков, след като все пак е свален от съпартийците си – арестуван е и поне за известно време е пратен в затвора.

    Според Томислав Дончев, „интелектуалецът“ в правителството на Борисов, новата конституция необходима, тъй като „демокрацията е в криза“. Естественият въпрос обаче е защо България е в криза. Заради всекидневните протести ли? Та нали такива протести имаше и в началото на 1997 г., и през лятото на 2013 г., но демокрацията от това не изчезна, а с

    Коментиран от #82

  • 74 Сделано в СССР

    7 4 Отговор
    ДС (филиал на КГБ ) - 30 г. циркови номера. На тиквите от ГЕРБ, НДСВ (БКП2 ), противопоставят плевелите от БСП (БКП1) и алтернативата я убиват.
  • 75 Вие вече

    14 5 Отговор
    с Корнелия потопихте БСП. Свила се е до 10-15 %. ГЕРБ ви водят с повече от 10 пункта. Къде ви избягаха избирателите? И от какво по-точно?
  • 76 КОЧА

    12 0 Отговор
    АБЕ ТИ ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ - ГОЛЯМ ПРОФЕСОР СИ ОТ БЕСЕПЕТО НАШ ЧОВЕК С ПОДАРЕНА ДИПЛОМА - МЕГРАМОТНИК - БЯГАЙ ПО СЕЛАТА ДА СЕ КРИЕШ ..........КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДА ГОВОРИШ ЗА ЕДНИ ИЗА ДРУГИ Я СЕ ВИЖ ТИ НА КАКВО ПРИЛИЧАШ ...........СТРАХЛИВЕЦ ....................................................................................................
  • 77 КОЧА

    7 0 Отговор
    МАЙМУН ...............
  • 78 ВидовДен

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Аз ли не разбирам или...?":

    ПРОМЕНИТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА ЩЕ ГИ ПРАВЯТ 400 ВЕЛИКИ НАРОДНИ ИЗБРАННИЦИ. ЮРИСТИ !!!!!!!!!!!! Всичко друго с каквото се и ще се оправдавате олеква!!!!
  • 79 ПАК ДА СИ ГО ИЗБЕРЕМ

    19 1 Отговор
    ПРИ ТОА ЛИ ПРОФЕСОР ЗАПЛАТИТЕ БЯХА 6 ДОЛАРА, ПЕНСИИТЕ 3?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Дядо Йоцо гледа

    4 19 Отговор
    Един от малкото умни професори!.....ще дойде време,ако шайката. продължи да ни стриже,че е имало такъв народ ,""българи"!

    Коментиран от #83

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Питанка

    11 7 Отговор
    Могат ли поддръжници и пропагандатори на путиновата диктатура да изметат мафията и да демократизират България? Могат ли да извършат закъснялата , но необходима лустрация и да се освободи управлението от ДС-БКП ("филиал на КГБ " - по Т. Живков) Не виждате ли корена на злото ? Може ли вдигналия юмруче пРезидент да се разграничи от руската си зависимост и да спре руските корупциони проекти осъществявани от Борисов със съдействието на "опозицията " ?
  • 85 Джудже

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Браво Мечо! Продължавай да се трудиш за благото на ГЕРБ! Може да бъдеш издигнат от Борисов за министър на образованието и нЕуката ;-)))
  • 86 MGewehr

    15 4 Отговор
    Е точно тази ли БКПмутра ще реже пъпната си връв с тези от братската им шайка!
  • 87 ЮЛИН

    5 9 Отговор

    До коментар #7 от "Герб На върха Винаги":

    И какво от това, че е бил сътрудник на ДС. В ДС подбрани хора с качества и възможности, те пък така подбираха сътрудниците си . Имало е и изключения като Каракачанов, един Алберт, и др. слънчогледи които са част от парламентарната група на ГЕРБ, на които дължим сегашното си положение на корупция, бедност, безперекспетивност.

    Коментиран от #117

  • 88 До тук с калинките

    7 15 Отговор
    Един от малкото умни професори е Гечев!.....а тиквата не обича да са по умни от него.Затова сме на тоя хал!

    Коментиран от #89, #91

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Мамул

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Довечера":

    Докато се чудиш ще има ли довечера протести и къде да платиш 30 лева ти предлагам да взема да те мина за 20, а не с двеста, с колкото би те прекарал обектът на протестите
  • 91 ЪХЪ...

    14 4 Отговор

    До коментар #88 от "До тук с калинките":

    Така е, ДетишигъЗ ,...те ТОЯ ДЕБ'ИЛ-ГЕЧЕВ,..ФАЛИРА БЪЛГАРИЯ! ОГРАБИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ--НО ПЪК ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ СА ОТ БКП БСП-ДПС-ДС!!!
    Ама нъл си мало'умно,...нема как да знаеш
  • 92 евала професоре,

    5 6 Отговор
    Горди сме с теб!......Че има и такива с купени титли!!!....Виждаш,че е необходимо да да се борим с калинките!
  • 93 Нено

    14 6 Отговор
    Финансовото невежество,специалиста по фалиране на банки, виждаме нещо много се нерви.Нали уж бяхте демократична,плуралистична партия уважавали сте различни мнения и сега кво става,щом нещо не ви изнася пак си триене задниците с Борисов и ГЕРП.Шутове крадливи и гнусни

    Коментиран от #98

  • 94 ЛАВРЕНТИ

    12 4 Отговор
    КАКВИ ЛИ СПЕЦИАЛИСТИ ЩЕ ПОДГОТВИ ТОЯ МРЪНКЯЧ? И НЕГО ЩЕ ГОЗАСТИГНЕ ПРОВИДЕНИЕТО ЗА ВИДЕНОВАТА ЗИМА! ДА ПЛАТИ КОВЧЕГА ОТ ПРОТЕСТА, ДА ВЛИЗА В НЕГО И ДА ОСТАВИ МЯСТО ЗА ЦЯЛАТА СИ ФАМИЛИЯ!
  • 95 Бачо Киро

    6 6 Отговор

    До коментар #47 от "гладна кокошка просо сънува":

    Хе, ти що мислиш не се пуска кокала... Всъщност е точно обратното. От 11 години сте на власт, само плюете като ви нарекат крадци и боклуци, но кого сте вкарали в затвора? Само театър, постановки, тормоз и като получите визираното и нищо... Поголовното газене на закона е абсолютно ежедневие при вас.
  • 96 СО МАНГЕС

    15 0 Отговор
    Ха-ха-ха ЦИГАНИ СЕ НАСТАНИХА В ТАТУНЬЕТО ПРИ МОСТА НА ОРЛИТЕ!😂
    ПАДЕНИЕТО Е..ПЪЛНО
  • 97 Доло мутрата и каскета

    7 11 Отговор
    Да свалим боко тиквата,съд и затвор!......Подигра се с народа!.....
  • 98 Бачо Киро

    6 7 Отговор

    До коментар #93 от "Нено":

    На ГЕРБ до ден днешен им е виновен бай Тошо и БКП, та не виждам що ГЕРБ да не е виновен за всички останали, особено след очевадния факт, че са на власт от 2009 до момента. Кой викаш да е виновен? Джордж Буш старши? Александър Македонски? Хитлер?
  • 99 балерина

    9 0 Отговор
    пак ли тия мухлясали умници .мислех че някой пентиум ще се изказва а тО марка ЕЛКА
  • 100 българин

    8 3 Отговор
    аБЕ НЕЗРАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ СТЕ ИСТИРИЯ ВЕ МАХАЙТЕ СЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА МИНАЛИ И НЕКАДЪРНИ

    Коментиран от #102

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 ГНУСРУМЕН

    12 6 Отговор
    ГЕЧЕВ,ТИ ПЪК КАК СЕ ОСМЕЛЯВАШ ДА ПЛЯМПАШ,ПРОСТО ПЛЯМПАЛО,ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК КАК ИЗОБЩО СИ СТАНАЛ ПРОФЕСОР,КАТО СИ АБСОЛЮТЕН НИЩАК,ЩО НЕ СИ В ЗАТВОРА-АААА,ГЕШЕВ НЯМА ДА ТЕ ПРЕСКОЧИ,ТРАЙ МАЛКО...
  • 104 бивш разкаял се ком

    11 5 Отговор
    Измислен "Тодор Живков" професор.На такива да им
    вземат званията.Компроментирани икономисти!
  • 105 Василева

    11 3 Отговор
    България се възстанови бърза след 1997 година,защото не върнаха нищо на ограбените обикновени хора.Гечев да каже кои прибра парите на ограбените хора.
  • 106 Да да

    4 3 Отговор

    До коментар #34 от "Герб На върха Винаги":

    Парите идват от икономиката , в реална конкуренция расте и качеството и обемът. Корупцията убива.

    Коментиран от #112

  • 107 бивш разкаял се ком

    13 3 Отговор
    Гешев кога ще започнеш тези доказани крадци:
    Гечев,Кури,Свиленов и с-ие.Затвор за тези комуняги
    обрали българският народ.Гечев дойде ти времето.
    Затова ревеш за смяна на гл. прокурор.Същото важи
    и за вашата марионетка предателя шпионин
    "президент"Румен Свиленов пардон Радев.
  • 108 Валя

    10 3 Отговор
    Корнелия, Гечев е по голям нарцис и от теб . Вземете се прегърнете двамата с него и напуснете БСП, преди да сте превърнали партията в Титаник !!!
  • 109 КОЧА

    9 0 Отговор
    Я СЕ СКРИЙ - СЕЛЕНДУР - ПРОВАЛЕН КОМУНИС ........
  • 110 Бе само питам

    9 3 Отговор
    Тия пачки от по 500€ кога ли са снимани... Да не е по времето на Орешарски? Че малко след него този коптюр бе спрян от печат и банките бяха длъжни да го изтеглят от обръщение и почти не се намират особено в такива количесъва.. Или тези са печени специално за Бойко..!?

    Коментиран от #115

  • 111 хаха

    8 1 Отговор
    тъп боклук е тоя дали се е оцапал през живота си
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 балерина

    5 0 Отговор
    Гешев нещо се покри айде развихри се че има много боклук за затвора.
  • 114 Достоен за президент

    8 7 Отговор

    До коментар #6 от "Герб На върха Винаги":

    Жан Виденов бе най-честният и безкористен млад политик на прехода, скроиха му шапка, но завинаги ще остане в сърцата на младите българи, вече на по 40-50 години, тези които имаха надежди, но надеждите им бяха попарени от псевдо демократите.

    Коментиран от #129

  • 115 Притеснителен

    8 2 Отговор

    До коментар #110 от "Бе само питам":

    Никой нормален не вярва на тия снимки.
  • 116 Ще го

    1 3 Отговор

    До коментар #101 от "Герб На върха Винаги":

    Ядете еднокия с 200 от тук нататък!!!
  • 117 Намирисва ми на ДС

    7 2 Отговор

    До коментар #87 от "ЮЛИН":

    Дали ДС не играят комедията "Добрия и Лошия" 30г .ДС защо не си гледат Държавната сигурност. На 111 място сме по свобода на словото ,наркотиците ме е срам да ги споменавам, най-бедната страна в Европа , неразкрити престъпления,нацията емигрира,мутрите са рожба на ДС,олигарсите ги пази ДС . България изчезва къде е ДС тук и това не са ли следствия от работата на ДС . Има нещо сбъркано всичко стига до ДС и се изпарява . 🤔

    Коментиран от #121

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Клуб на бсп

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Тях червеното знаме роди ги":

    От както затвориха живите казина на черепа, незаконните казина процъфтяват. Боян Петракиев барона ги върти. Гешев къде си?
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Умен по цялата глава

    5 2 Отговор

    До коментар #117 от "Намирисва ми на ДС":

    Направо Вони на ДС,на червени цървули,на стояли на вън 11 години Червени боклуци,на Държавна Измяна,преврат,Пуч,Корупция,революция и тотално БезСилие...
  • 122 Бивш гербер пореден

    9 8 Отговор

    До коментар #42 от "Герб е бкп 2":

    Тези,които подкрепяха герб сега са на улицата а тези,които подкрепят герб онлайн са безделници.Герб нямат истинска народна подкрепа това остана в миналото преди да се превърнат в крадлива хунта.Нормалните хора напускаха партията тихомълком на пръсти,защото разбраха,че това е мутренска организация а техния "велик'лидер един бушон прекъсвач,който няма власт над мутрите,но може да лъже хората.Когато му дойде времето и тия получовеци бъдат изправени на подсъдимата скамейка лично ще се явя,като свидетел,за да им забия пирон в ковчега.Унищожиха мечтите на толкова много хора,които им повярваха за светлото бъдеще на народ и родина
  • 123 Кой68

    3 0 Отговор
    И при избори пак сте в миманса....И вас не ви искат,а само носталгията по-отминали времена..
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Бат Вальо

    5 4 Отговор
    Проявете малко фантазия бе, дрОгари, измислете нещо оригинално ... Пиесата "Врагът с партиен билет" дрОгарят ви Сталин я е писал първата половина на ХХ век, вие се опитвате да я поставите на сцена без съвременна режисура ... И после - народът не ви иска, е, как да ви иска ...
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Чук и бег

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Довечера":

    На Лъвов мост дават 30 лева! Там ще те оправят!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Да да

    3 1 Отговор

    До коментар #112 от "Хобито ми е да разплаквам висшисти":

    Корупцията убива всичко.
  • 131 Матей

    1 3 Отговор
    БОчес намеквал ,че може да се оттегли подобно на Горби и Елцин,като приемника му гарантира пълна неприкосновеност.Пита се,доколко е реалистичен подобен сценарий и какво печели от това народа,друг е въпроса дали някой ще ни пита и каква ще е реакцията на зараждащото се гражданско общество на такива нечистоплътни пазарлъци.Поставя се на везните икономическата стабилност на държавата и особено опасността от гражданска война.Та кое ще надделее,компромиса или решимостта да се иде до край?
  • 132 ????

    9 1 Отговор
    А, СПИСЪКА с тези, които ПОДМЕНИХА листата за Евровота, КОГА ще бъде ОПОВЕСТЕН "Другарю" Гечев?!
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 йокин

    9 3 Отговор
    Струва ми се,товарищь гечев,че ви е мъчно,че не сте на софрата,а не,че сте загрижени за народа.Ако бе тъй,щяхте да се скриете, в ДЪН ГОРИ,ТИЛИЛЕЙСКИ.
  • 135 Капитана

    6 4 Отговор
    За какво ми говориш бе руменчо. Нали ти преди години докара България до просешка тояга и сега отново ли се гласиш за същата процедура. Ами че ти си СПЕЦИАЛИСТ в тази област...

    Коментиран от #145

  • 136 Историк

    6 4 Отговор
    Този измислен професор СРАМ НЯМА ЛИ? Управлява само 2 години с Жан Виденов, фалира 16 банки, доларът стана 3200 лв.,заплатите ни 5-8$, инфлацията 800%. Народът с камъни го изгони, той пак се надига
    Народе, слаба памет ли имаш или си обичате БСП ?

    Коментиран от #142, #143

  • 137 Гестапото

    7 1 Отговор
    Тоя дето обра парите на99% от народа не е ли за затвора, такива разсипници като тоя само в Белене
  • 138 Шаран БГ

    5 1 Отговор
    Видният, именитият, бележитият,мастит корифей на финансите тръпне от наслада, само като си помисли , че може да "бръкне у меда с две ръце", ако неговата лява партия с десни уклони "захапе кокала" ... Ау-у-у-у , какъв кеф !! Някои неща са истинни, но добре преплетени с интимната мисъл -" ние само да хванем властта", т.е с лъжи. Нали е политик човекът !? Гласувайя народе за него и неговата партия . Този ми направи заплатата 3 долара и прогони децата ми далеко, далеко..... Проклет да е !
  • 139 КПСС БКП

    4 2 Отговор
    1 USD = 3 000 лв. Заплати - 6 USD , пенсий - 3 USD ... БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЯ НА СНИМКАТА ..... Този идиот трябваше да е в затвора , а не да ръси простотий по улиците ...
  • 140 123457

    4 1 Отговор
    Освен гербаджийските подводници, БСП трябва да изчисти и съветските КГБ-олигархични подводници. И министрите некадърниците от правителствата на Жан Виденов, Сергей Станишев и Пламен Орешарски, като Румен Гечев. Жан Виденов не е единственият виновен за катастрофата на България 1997г., виновни са и министрите му и тогавашните БСП депутати. Нито пък Орешарски е единственият виновен 2014 г.

    И парашутистите по наследствена комунистическа линия.
  • 141 Абе

    3 2 Отговор
    Кви подводници, кви пет лева. Тоя гледа като пребозало теле.

    Коментиран от #146

  • 142 Реалист

    4 3 Отговор

    До коментар #136 от "Историк":

    Стига с тези опорни тези бе, неуки неграмотници от фанатизираната дружина на " вие сте прости и аз съм прост" Ако не помните, поне прочетете, (ако умеете) и-, че " Виденовата зима " я предизвика управителя на БНБ по инструкция от Международния валутен фонд, без да пита и съгласува действията си с правителството. И да напомня - Виденов подаде оставка на 27 декември с курс на долара 200 лв, Добрев върна мандата на 12 февруари , а доларът скочи на 2900 лв през март по време на служебния кабинет на Софиянски и след месец пак падна. Така, че си направете сметната, кой с този номер прибра " открадна " парите на българите и след това забогатя. А Виденов още живее в панелка. Справка - БНБ курс на долара 1996 г. - 1997г. и архивите. Стига с тези клишета и опорни лъжи.
  • 143 Реалист

    5 2 Отговор

    До коментар #136 от "Историк":

    Стига с тези опорни тези бе, неуки неграмотници от фанатизираната дружина на " вие сте прости и аз съм прост" Ако не помните, поне прочетете, (ако умеете) и-, че " Виденовата зима " я предизвика управителя на БНБ по инструкция от Международния валутен фонд, без да пита и съгласува действията си с правителството. И да напомня - Виденов подаде оставка на 27 декември с курс на долара 200 лв, Добрев върна мандата на 12 февруари , а доларът скочи на 2900 лв през март по време на служебния кабинет на Софиянски и след месец пак падна. Така, че си направете сметната, кой с този номер прибра " открадна " парите на българите и след това забогатя. А Виденов още живее в панелка. Справка - БНБ курс на долара 1996 г. - 1997г. и архивите. Стига с тези клишета и опорни лъжи.
  • 144 Да бе да

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "Единствения безсребърник":

    Вервай си!
  • 145 Да ви кажа

    3 2 Отговор

    До коментар #135 от "Капитана":

    Румен Гечев е пишман икономист. Виж баща му, Васил Гечев беше наистина икономист. Та бай Васил се оплакваше, че малкия Румен не искал да следва икономика, щото трябвало да учи много математика, пък той бил скаран с нея. Ама ще -не ще го записаха, та изкара криво-ляво. Но от Румен Гечев икономист не става. Виж, на гюрюлтия го докарва! Нали е от БСП!
  • 146 М13

    3 0 Отговор

    До коментар #141 от "Абе":

    Много точно
  • 147 Реалист

    3 2 Отговор
    Вие крадливи говедо-комунисти да акостирате в мечтания ви сибир!

    Коментиран от #151

  • 148 ДО БОРИСОВ

    1 0 Отговор
    Мнoгo умувaтe и рaзcъждaвaтe, нa прикaзки вcичкo знaeтe и мoжeтe, a зaщo нe прeмaхнaхтe тaзи глупocт минимaлнa зaплaтa и нe въвeдoхтe минимaлнa чacoвa cтaвкa зa рaзличнитe прoфecии, нeщo мaй нe ви ce гoвoри....
  • 149 заката

    1 2 Отговор
    ТИЯ ПАРИ ОТ ШКАФЧЕТО И КЮЛЧЕТА КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИМЕ БЕ МАТЕРЯЛ
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Реалист истински

    1 1 Отговор

    До коментар #147 от "Реалист":

    Освен, че си от влюбените във " вие сте прости и аз съм прост", ти си толкова ограничен, че поради бедната си фантазия ръсиш долнопробни клишета и крадеш чужд ник. Не човек, а матрица.
  • 152 Банкер

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Довечера":

    Гечев беше уредил сина си в алианц банк. Всичкш се смеехме в банката как можи сина да е по-тъп и нагъл от баща си?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове