Last news in Fakti

19 Август, 2020 09:59 21 738 96

Учредиха партия ЧЕСТ

  • чест-
  • симеон костадинов-
  • иван спирдонов

В проектоструктурата на бъдещата политическа формация, колективният управителен орган – Председателски съвет, на този етап включва 7 души

Учредиха партия ЧЕСТ - 1
Симеон Костадинов

На 16.08.2020 г., в Стара Загора учредиха Политическа партия "ЧЕСТ". 

Ето какво съобщават от партията:

С това свое действие, ние поставихме началото на създаването на нов политически субект, поставящ си за цел да върне националното ни достойнство, загубеният суверенитет и единството на нацията.

ЧЕСТ е абревиатура на „Чиста, Единна и Суверенна Татковина“.

Защо Чиста? Защото, искаме да поставим ново начало за омърсената ни от евтин политически театър и задкулисно сметкаджийство Родина. 

Защо Единна? Защото, във времена на тежко политическо противопоставяне и социално разслоение – липсата на единство е най-големият ни дефицит, и основна пречка пред развитието ни като общество и държава.

Защо Суверенна? Защото, липсващият ни държавен и национален суверенитет е алфата и омегата на българската национална драма. Днес, България не просто живее в условия на ограничен суверенитет, както беше по времето на социализма, тя е лишена напълно от него. До степен, която я превръща в обикновена притурка на глобалните финансови и геополитически играчи.

Защо Татковина? Защото, забравихме, че страната ни е взета в наследство от нашите бащи, и на заем от нашите деца. Защото, Татковината е не просто територия, а кръвна връзка с духа на предците. Защото е отговорност пред идните поколения.

Следвайки тези принципи и идеали, ние от ЧЕСТ, решихме да зададем нов тон в обществените отношения, загърбвайки дребните дрязги и егоизъм, давайки пример за разбирателство,взаимопомощ и сътрудничество. Нашата формация, няма да бъде лидерска, а с колективно управление. Вместо председател, ще имаме председателски съвет. Решенията, ще се взимат с консенсус, след предварително изслушване и обсъждане на всяко мнение. Защото вярваме в колективното начало, а не в проказата на индивидуализма.

Идеологически, водещото при нас е национално-патриотичното, консервативното и социалното начало. Определяме себе си като родолюбци, вярващи в традиционните ценности – вяра, чест, морал, семейство. Изповядваме принципите на социалната справедливост и се определяме като радикални етатисти. Бидейки дълбоко антилиберални, ние смятаме, че държавата трябва да бъде основен субект в обществено-политическия и социално-икономическия живот, и гарант за общото благо. Не приемаме либералната догма, че тя е само охранител на свободите и брокер между различните частни интереси.

Изпълнявайки на практика своите принципи, създадохме партията си, именно по този начин.

В проектоструктурата на бъдещата политическа формация, колективният управителен орган – Председателски съвет, на този етап включва следните 7 души:

1. Симеон Костадинов – юрист, на 36 години. Едно от най-добре познатите лица в младежките патриотични организации от близкото минало. Дългогодишен участник в „Луковмарш“ и автор на единствената засега излязла биография на Генерал Христо Луков. Автор и съставител на още няколко книги на патриотична тематика.

2. Иван Спирдонов – един от най-познатите общественици и политици, не само в родния си град Велико Търново, но и в България. Бивш член на БДФ (бившите легионери), автор на една от най-популярните книги в България, през последните две години – „Сатанизъм Unlimited - Самоунищожението на бялата раса“. Академик от ОАНОК.

3. Преслав Кулеков – един от спортните герои на съвременна България – трикратен световен и трикратен европейски шампион по бойна борба. Зам.-Председател на Дружество „Традиция“ в град Троян. Редовен участник в исторически възстановки и активен общественик, с особен акцент върху децата и подрастващите.

4. Иван Гановски – един от най-изявените патриоти в Северозападния край на България. Бивш активист на закритата вече Българска Национално-Радикална Партия (БНРП) на покойния д-р Иван Георгиев.

5. Спас Генчин – активен общественик и патриот от град Пазарджик. Участник в редица публични мероприятия в страната и региона, с гражданска и православно-патриотична насоченост. Зам.-председател на гражданско сдружение „Православен Завет“.

6. Отец Силвестър Янакиев – един от най-известните и обичани народни свещенослужители и водачи в България. Яростен противник на сектантските движения и сторонник за чистотата на вярата и църквата. Той и неговият брат (също свещеник) – Отец Евгений Янакиев, първи призоваха обществото през 2008 г., да се надигне против моралната мерзост, наречена „София Прайд“.

7. Владимир Павлов – един от най-опитните и известни политици в бургаски регион, общински съветник и активен поддръжник на редица обществени каузи, като тази срещу избиването на животните в Странджа, заселването на мигранти в Бургаско и въвеждането на еврото в България.

На този етап сме в преговори с редица изявени обществени фигури, интелектуалци и изгряващи политици, които искат да се присъединят към нас. А, едва сега започваме.

Нашата най-близка цел е участие в следващия парламент, а в по-дългосрочна перспектива – управлението на страната.

Учредителното събрание на партията, планираме да се случи между средата и края на месец септември 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 умно село

    108 27 Отговор
    Няма лошо, стига намеренията наистина да са им чисти!

    Коментиран от #29

  • 2 русенец

    95 54 Отговор
    Аман от партии в тази държава! Баницата свърши, бе хора! Аман от вождове! Индианци вече не останаха, индианци!

    Коментиран от #35

  • 3 S63 AMG

    96 15 Отговор
    Може значи.Сега си излезте с биографиите,с програмата и ако хората ви припознаят,управлявайте.

    Коментиран от #19

  • 4 Чегевара

    61 27 Отговор
    Вече са над 400 регистрираните партии,колко още ни трябват

    Коментиран от #18, #40

  • 5 Грейс

    57 53 Отговор
    Въх след сик, вис и други мутренските организации докопали се до властта сега остава и фашистки организации да я обсебят. Бог да пази децата ни, но нищо хубаво не се задава на българския хоризонт.

    Коментиран от #13

  • 6 Патриот интернационалсоциалист

    37 24 Отговор
    Поздрави за всички мои сънародници, които не гласуват! Ние сме най-голямата партия с близо 50% от всички имащи право на глас. Обичам ви и се гордея с вас. Съответно нямам нищо общо с нито един от гласуващите. За щастие краят им е близо. Ромите бягат към Европа за социални, пенсионерите са ясни, а политическите търгаши са възможно от най-лошата порода.

    Коментиран от #44

  • 7 Христов

    34 25 Отговор
    Малко като ДС проект ми изглежда тази партия
  • 8 Чума

    9 5 Отговор
    😊 Публикувано във факти.бг: ,,Защото, липсващият ни държавен и национален суверенитет е алфата.....😒"- поради запотени очила и мътна глава ,,алфата" в първия момент го разпознах като ,,асфалта"! След толкова години натяквания вече всички сме към пътното...!🤦‍♀️😍
  • 9 Иван

    33 35 Отговор
    Още 7 по мияра които ще лапат без да работят
  • 10 Онзи

    21 32 Отговор
    4-буквие като ГЕРБ, ха-ха май мирише на Цвъкииии и нещата са подобни ...
  • 11 Рап

    45 23 Отговор
    Браво и успех! Пожелавам ви от сърце да бъдете новатори в политиката! Стара Загора е велик град с достойни хора! Не съм от Стара Загора,но имам приятели,които уважавам много! Дано не е поредната бутафория.
  • 12 ПРЪЦ

    36 17 Отговор
    А пък аз ще регистрирам в село Торба лъжи партия "ПРЪЦ" - Партия на Революцията ,Ъпсурда и Цветан (кеф ти Цветанов ,кеф ти Василев) !!! Да живей !!! Ура ,другари !!! ПП. Дали чичко Череп ще бутне нЕкоя пара за регистрацията ,как мислите ?!

    Коментиран от #76

  • 13 Хак да ни е

    26 19 Отговор

    До коментар #5 от "Грейс":

    Викаш, друго си е ДПС-то и начело на страната Ахмед Доган и разни други небългарски имена.

    Коментиран от #62, #63

  • 14 S63 AMG

    35 29 Отговор
    Малко са ми съмнителни:фашист,легионер,борец,некакъв фанатик патриот-радикалист и православен фанатик.Но да ги видим,може да са добри театрални актьори.
  • 15 Виж абревиатурата

    19 8 Отговор
    Конституция Учредена Разумно - това е искането протестиращите.

    Коментиран от #31

  • 16 3333

    33 23 Отговор
    Браво и успех! Ние сме с вас! Издухайте ги лъжливите корумпирани Обединени патриоти, които предадоха патриотичната кауза за да се налапат с пари да се задържат на власт!Срам и позор за тях , защото се обединиха с ДПС и с олигархичните кръгове! Надяваме се да привлечете разочарованите им поддръжници към вас!
  • 17 Мдааааа

    24 27 Отговор
    Често Едновременно Съвокупление Търсим! Поредните изкукали зомбита.
  • 18 Другия с коня

    12 7 Отговор

    До коментар #4 от "Чегевара":

    Ами колко партии ни трябват и се замислих над въпроса ти...Очертава се да останем на тази Територия пет милиона и най- вероятно толкова Партии ще има.Всеки Българин- Партия...

    Коментиран от #48

  • 19 Подкрепям

    28 8 Отговор

    До коментар #3 от "S63 AMG":

    Биографиите са изключително важни и не напразно народът ни е казал "Виж им намярата (потеклото) , че им гледай управата !". До сегашните са все от едно и също грабливо котило и резултатите са ужасни - първи по бедност , смъртност е корупция !

    Коментиран от #24

  • 20 ГОРСКИ

    21 3 Отговор
    На България и трябва не опетнени хора ???
  • 21 S63 AMG

    22 5 Отговор
    Леко ме кара да се замислям това,че всички са описани като "един от най" :))) хехе ,започва да ми мига лампичката от такива представяния "един от най" :))) Нека се развиват ,времето ще покаже
  • 22 Сикерим азана гювендилар

    19 14 Отговор
    Малко на Десен Сектор мяза. Поредна Националистическа формация след Валери Белевски -НФСБ с телевизия ,огради и хотели , Атака с Бялата Златка или Фикуса или Златния пръст, и ,,любимите търгаши на паспорти” от ВМРО,колко македонци има с адрес трафопост в Петрич ви е бедна фантазията.

    Коментиран от #93

  • 23 Нацитата и те гладни

    15 22 Отговор
    Айде и младите нацита да дойдат на власт, да направят коалиция с ГЕРБ и Боко доживотен Фюрер.
  • 24 S63 AMG

    15 2 Отговор

    До коментар #19 от "Подкрепям":

    Много е лъган българския народ и дори и най-простия човечец от село ,има една присъща за хората от тази територи скъпо струваща мъдрост.Тя не се изразява в някакви интелектуални измерения,по-скоро интуитивно българина усеща лъжата,и занапред на всеки политик в България,който не е искрен,ще му е много трудно да заблуди българите.

    Коментиран от #43, #49

  • 25 значи

    11 5 Отговор
    та значи щом председателския съвет е от седем човека съвсем спокойно могат да очакват от три до пет гласа
  • 26 Чума

    17 14 Отговор
    Председателски съвет - Великолепната седморка! Знаково число в киното - Седемте джуджета, Седемте самураи, Седморката на Блейк...! Иначе, доколкото имам впечатление от някои като Симеон Костадинов и отеца, тази ,,партия" трябва да представи документ от Министерството на здравеопазването!
  • 27 123

    7 12 Отговор
    Тези ако ги изберът да направят правителство,кражите на БСП и глада това време ще се стори на детска играчка в сравнение каквото тези могат да направят. Един от тях си не знае как работи и се управлява държава.Но може да са почтени хора.
  • 28 Знам знам🙄

    16 15 Отговор
    Абе някакви фанатици и фашисти стъпват върху социалистичски идеи с лек привкус на православна слепота и се пишат патриоти и моралисти. Ей ей абе кога ще разбере народа че една две хомогенни пртийни организации с ясно определена политика и приемственост на идеите са най доброто решение. Примери на запад колко щеш. Не говоря за сегашното положение. Квото каже шефа на партията тва е.
  • 29 айсиктир

    20 19 Отговор

    До коментар #1 от "умно село":

    Чисти намерения във фашисти? Ти сериозно ли се надяваш.

    Коментиран от #55

  • 30 ДОКО

    5 24 Отговор
    ХА ХА ХА ...НЕ ЩЕМ ПАРТИИ ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА С СЪПАРТИЙЦИТЕ СИ ИГРАЙТЕ БЕЛОТ ПРЕД БЛОКА..ХА ХА

    Коментиран от #73

  • 31 КЛЕЦ

    12 7 Отговор

    До коментар #15 от "Виж абревиатурата":

    нова партия??? Комунистите Крадем Лъжем Елегантно и Цинично...
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 казах

    14 20 Отговор
    Фашизмът този път ще тръгне от източна европа. Той вече е на власт в украйна, полша, литва латвия и естония. Защо да не е и в българия. Богдан филовците са живи, въпреки , че народния съд ги лустрира.
  • 34 ужас

    9 16 Отговор
    Следващата патерица на Борисов.
  • 35 Как

    15 6 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Нали, за да премахнем сегашната шайка крадци, трябва да стане с нови хора. Как мислиш да стане, ако не дадем шанс на нови хора. Българския народ е много лъган, но въпреки това трябва все на някой нов да дадем шанс.
  • 36 чичо

    16 8 Отговор
    ЧЕСТ не разбрах какъв обществен строй предлагате?
  • 37 МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН

    1 27 Отговор
    С. Трифонов, печели на 100%
  • 38 Кой?

    21 8 Отговор
    Браво бе! Нива ултрадясна партия, готова да работи по нотите на националсоциализма от 20 и век.. Мерси за хубавата инициатива.. поне някой точи брадви
  • 39 Мнителен

    17 9 Отговор
    Трябва да се внимава, защото не се знае зад хубавите думи какви намерения се крият. Вижда ми се нещо кафяво, напомнящо за събития от преди 80-90 г. в Германия, а и у нас.
  • 40 ще разберем

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Чегевара":

    Толкова, че да се появи най-после някоя читава!
  • 41 Сделано в СССР

    17 16 Отговор
    Поредните "патриоти" псевдо националисти , слуги на Кремъл.
  • 42 Питане

    15 8 Отговор
    Хора да започнем с нещо просто:
    Политическа партия се прави от хора запознати с партийното строителство (има такава наука) само да вметна бкп(герб) са добри в това защото боки(идва от боклук) плаща на много хора завършили партийни школи в Москва и Вашингтон стари и не толкова стари комуняги.
    Политическата партия е скъпо начинание отиват много,много пари та трябва да се приеме закон, който да задължава всеки който регистрира партия да декларира под заплаха от съдебно преследване за неверни данни от къде идват парите или кой плаща масрафа.
    Та на новата партия кой ще им плати масрафа?
  • 43 Браво

    8 2 Отговор

    До коментар #24 от "S63 AMG":

    Съгласен....Ама искрен и политик??? По скоро умните/не учили в чужбина/ хора трябва да преценяват КОЙ и насила да го мъкнат в НС. Качествен Човек там доброволно НЯМА да отиде...

    Коментиран от #47

  • 44 ха ха ха

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "Патриот интернационалсоциалист":

    Със сигурност си интернационалист, но не си патриот! Патриотите не оставят изборите в ръцете на купвачите. И благодарностите си запази! Знаем, че негласуващите наливат вода в мелницата на купуващите, т.е. на такива като теб!

    Коментиран от #45, #52

  • 45 Патриот интернационалсоциалист

    12 4 Отговор

    До коментар #44 от "ха ха ха":

    ИРОНИЯ! В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ПАТРИОТИ СА ЧЛЕНОВЕ ИЛИ ПОТОМЦИ НА ЧЛЕНОВЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ БКП.
  • 46 S63 AMG

    13 9 Отговор
    Анализ на представянето им:първия -изключвам поддържането на факелно шествие,което си е сатанизъм-писател на книги,демек теоритик,който нищо градивно не е постигнал.Сократ е казал,че писателуте са вредни за обществата,много фантазират.Втория:легионер,също писател и изхранващ се с писане на книги или Бог знае с какво.Третия:борец,занимаващ се с въстановки,демек каскадьор.Също не постигнал нищо градивно.Четвъртия:радикален активист без професионални занимания-странна фигура.Петия:православен фанатик,вероятно путинист,тъй като Путин ползва православието за политическа доктрина,също без професионални постижения.Шестия:някакъв православен също поп със странно "православно" име Силвестър:) и номер Седем:обществен съветник,и от коя политическа сила ,не се знае.Забележете противник на Еврото:)За мен са ясни,но всеки има право да се пробва,особено ако е "един от най":)

    Коментиран от #59, #65

  • 47 S63 AMG

    7 3 Отговор

    До коментар #43 от "Браво":

    Исках да кажа искрен в намеренията си,думите ги оставяме настрани.Искрен в любовта си към България и в намеренията си да прави повече добро за този народ.Дали има такива хора,и дали могат дълго да се опазят такива във властта?Иска ми се да вярвам,че има.
  • 48 дааа

    10 3 Отговор

    До коментар #18 от "Другия с коня":

    Двама българи-коалиция,трима-коалиция с предател!
  • 49 Ох ,не знам...

    14 0 Отговор

    До коментар #24 от "S63 AMG":

    Обърни се назад ,за да видиш ,че българинът е лъган постоянно,от всякакви мошеници в политиката. Дано това да се промени.

    Коментиран от #51

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 S63 AMG

    10 2 Отговор

    До коментар #49 от "Ох ,не знам...":

    Така е,и винаги идват като "спасители".
  • 52 Майката Партия

    10 2 Отговор

    До коментар #44 от "ха ха ха":

    На хората им трябваха двадесет години за да прозрът изкуствените опозиции родени от Българската Капиталистическа Партия. Нагледаха се на месии. Покойният писател Георги Стоев осветли достатъчно задкулисието и нищожността на партиите, заради което беше убит. Тези хора, които не гласуват, се измориха от гласуване и чакане да дойде светлото бъдеще, което ще дойде, колкото дойде и през социализма. Има един виц, дето питат радио Ереван кога България ще бъде добре. И то отговаря, че вече беше добре. Докато има явления, като партия, която е хем модерна, хем столетница нормална държава няма да имаме.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Аз,достатъчно ли е?

    8 5 Отговор
    Много вожд, малко индианец.
  • 55 Умно село

    11 2 Отговор

    До коментар #29 от "айсиктир":

    В Европа май идва времето на националистите.
    А пъзел , трудно се събира!
  • 56 VVV

    8 5 Отговор
    А да видим кво ще стане. Ако защитават българския интерес от брюксел и вашингтон съм за .Ако са поредната брюкселска партия не благодаря

    Коментиран от #61

  • 57 Откровен

    10 5 Отговор
    Сега я учредихте,сега започвате,а близката ви цел е участие в следващия Парламент.Нещо много бързаш моето момче.Така не се прави Партия.Трябва и време да се направи структури в цялата страна.Нещо ми намирисвате на тези от сега протестиращите.Нищо няма да излезе от вас.Това не е детска игра.
  • 58 Хахаха

    8 5 Отговор
    И тия се опитват със стари булки нов сватбен дом да правят....
  • 59 Глок

    4 5 Отговор

    До коментар #46 от "S63 AMG":

    Не е Сократ, а Платон бе, гербераст!
  • 60 Хахаха

    6 8 Отговор
    Иначе преговаряли с желаещите да се присъединят към "партията".....сякаш има такива. Събрали се шепа несретници и понеже не успели да изберат лидер писали се всичките такива....
  • 61 Ами виж ги кои са

    4 7 Отговор

    До коментар #56 от "VVV":

    Все отлюспени от репки от разни псевдопатридиотични организации...
  • 62 Небългарски като

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Хак да ни е":

    Каракачанов, Джамбазов и Сиди(СD) ли?
  • 63 Грейс

    8 0 Отговор

    До коментар #13 от "Хак да ни е":

    Много си зле.! Преди 30 г, когато ги подкрепяхме се оказа, че сме заблудени. Впоследствие дълги години ни натрапваха за пазителяна етническия мир и неговата интелектуална мощ, след, а и не само след ни натрапваха лютвито за невероятен оратор с перфектен бълг език, е кой е виновен за това? Най малкото някой може да ме обвини в подкрепа на ДПС. Дори смятам, че ТЖ е бил прав за възр. процес.
  • 64 Ганьо

    12 6 Отговор
    Типично по български от повечето коментари буквално хвърчат слюнки. Българинът обича да мрази. Това е символ на духовното му падение.
  • 65 Аймджито

    6 3 Отговор

    До коментар #46 от "S63 AMG":

    Важно е да се плюе. Колкото може повече да се плюе
  • 66 MGewehr

    9 6 Отговор
    С пожелания да спечелят избори и да преместят солицата в Стара Газора и да не се вясват в гр. София!!!

    Коментиран от #79

  • 67 Дългият

    9 10 Отговор
    Поредните на които не им се работи и искат да са началници...Аман...
  • 68 Centurion

    4 6 Отговор
    Ще се появяват още нови" политически субекти",с едната цел ,да разводнят негативният вот.Стар трик на ДПС за разбиване на вота.
  • 69 Историк

    11 3 Отговор
    Личности, дясно ориентирани, дано не подкрепят русофила Президент
    И да не търсят сближение с Русия, Путин и Tурция
  • 70 Мамата

    5 4 Отговор
    УЖАС,ПОЧНА СЕ
  • 71 Анонимен

    6 7 Отговор
    Хайдеее още едни които не искат да работет,аман от партии аман от патриоти
  • 72 Джи

    1 5 Отговор
    Герб, боец, чест... И още хубави български думи с които много партии цапат България и мърсят тези думи.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Истина

    3 4 Отговор
    АМАН ОТ ПАРТИЙ В ТАЗИ ДЬРЖАВА ,И КОЙ ЩЕ РАБОТИ.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Трът

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "ПРЪЦ":

    Може да направиме коалиция...
  • 77 ВИ КАТО ВЕНДЕТА

    6 0 Отговор
    Сл. Трифонов, топ чалгарът на страната. Виновен за опростачването и падението до най - позорно ниво на две поколения българи. Този, който издигна простотията в култ, а простакът обяви за Велик за последните два месеца има 7 посещения на гости на Бацето. Да Ви е честит!
  • 78 Тошко

    2 4 Отговор
    Алоуууй.... Стара Газора, а суверинитета, кой ще ни го осигури, пак ли чичо ви Путин?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Легионь

    2 4 Отговор
    Мечтата на Симеон да стане председател на партия...па макар и с още 6 човека побратими!
    Юрист, дето никога нищо не е работил, освободен от казарма с претекст "Психично заболяване".
    Спиридонов след членство в БНС на Расате и Възраждане на К.Костадинов, накрая и той стана войвода.
    Осанна!

    Коментиран от #89, #90

  • 81 Никола до Легион

    8 1 Отговор
    Ей, смешник, като си решил да плюеш почтени хора, поне проверявай фактите.Симеон Костадинов винаги е работил, като юрист в банка! Всички останали са хора със стабилни и сериозни професии с добри доходи!!А, ти по всяка вероятност си полуобразована, а такива примати могат само плюват.Високото грозде е кисело, нали?
  • 82 Реза Пахлави

    0 0 Отговор
    Самвойн отговаря за новата партия в Плевен,
    А Стефан Чолаков е областен на Враца.
  • 83 Хайнрих Х.

    0 1 Отговор
    Анатков и Димитър Николов ще са зам.председатели на седмината председатели, а Стефан Сталев ще е юристът на партията.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 2292

    1 1 Отговор
    Партия се прави с пари. Кой стои зад ЧЕСТ ?

    Коментиран от #91

  • 86 Костя Копейкин да го вкарат в затвора

    4 1 Отговор
    Костя Копейкин е политическо жиголо, Гуцанов в неговия сутеньор, а БСП тотално контролира продаденото ЕТ на Копейкин. Нормално е да се махат от Израждане честните хора.
  • 87 За Копейкин

    4 1 Отговор
    Няма нищо по гнусно в патриотарския сектор от Костя Копейкин - продажник и слуга на чужда държава след две срещу с руския посланик.
  • 88 Да Не стане ВМРО 3?

    3 0 Отговор
    Да внимават да не бъдат купени от Русия като Израждане на Костя Копейкин.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Крадецът вика дръжте крадеца

    3 1 Отговор

    До коментар #80 от "Легионь":

    Объркал си името на Коциту, фамилията му е Копейкин!!!
  • 91 За Копейкин говорим

    4 1 Отговор

    До коментар #85 от "2292":

    Със сигурност не стои руското посолство като при други!
  • 92 Костя Копейкин е Руска Проститутка

    3 1 Отговор
    Caмo дa нe зaтънaт и тe в oбeщaния, кoитo пocлe нe изпълнявaт кaтo нaпримeр дa ce oткaжaт oт cубcидиятa cи нa думи, a лидeрът дa нaпрaви пoкупки зa пoчти 400 000 лв в рaмкитe нa 3 гoдини.
  • 93 За Две Копейки се продадоха

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Сикерим азана гювендилар":

    Важното е да не мяза на руското прокси като Израждане!
  • 94 Анонимен

    0 2 Отговор
    Човек роден в БГ, учил и живял повече от 10 години навън и да се върне, трудно ще му е тук и пак ще забегне. Обноските, чипа смяна, но как ще го смени като не е излизал от селото, града.. Или отвън... Не ме занимавай. Искам да зная, че сте добре хиии и наскоро си фойде племенницата на у.. Полудя тук.. Така я вапцахте бкпто всички... И др. Случаи. Преди една година заедно от вън, остана тя и детето.. Ти знаеш ли навън.. 1 година с никой ни дума, съм се срещнала, говорила. Дойде мъжа й и заминаха, взеха майката на жена му да гледа, а тя второ на запад. Бегат, бегат от бг.. Прими млади тук, няма я средата освен в големите градове, но Те разсъждават, щом.. По-добре навън. Дпокоен ден.
  • 95 112

    0 0 Отговор
    Те изкупиха всичко и на квартира. Как да се върнат. От лошо(бг) на запад е ок. Но от хубаво на лошо. Ромката, вика, хвърля, но.. Живи и здрави либерасти неграмотни, чак яд ме коси, а и като капак и над 70 милиционери и те простовати, не става. Кой си даде пари навреме на декани.. Но подробности. Явно е трябвало, но най гадни си бяха герберастите и най-много те крадоха с дпс, а дпс с бсп, абв.. И всичко е тяхно. Заможни са, а къде българи гръм ударил всякаш.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове