Last news in Fakti

20 Август, 2020 18:17 7 547 23

Известен диджей почина от коронавирус в Дупница

  • краси лазов-
  • починал-
  • коронавирус

Краси Лазов, както ги наричат всички в Дупница, не успя да се пребори с коварният вирус

Известен диджей почина от коронавирус в Дупница - 1

Доайенът на диджеите в България, 64-г. Красимир Лазов, почина след десетдневно лечение в отделението за коронавирус в общинската болница в Дупница, пише struma.bg.

Преди да влезе за лечение той е лекуван от пневмония в друга болница в Дупница. Състоянието му се подобрило и бил изписан. След няколко дни вкъщи здравето му се влошило и е хоспитализиран в отделението за лечение на коронавирус.

Краси Лазов, както го наричат всички в Дупница, не успя да се пребори с коварния вирус.

Той е един от първите диджеи от Дупница. Кариерата му започва през 80-те години на миналият век. Той е озвучавал стотици сватби и други събития в Дупница.

През 2019 г. организира среща на всички работили в някогашния Младежки дом от създаването му до неговият край, за да отпразнуват 40 години от постояването на културния център някога. Още тогава Кр. Лазов ръководи дискоклуб и ежеседмично прави дискотеки на младите хора от града.

Дупничани ще го запомнят като усмихнат и добронамерен човек.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само питам

    26 11 Отговор
    Аутопсия направихте ли?

    Коментиран от #2, #4, #6

  • 2 Рошко

    9 21 Отговор

    До коментар #1 от "само питам":

    Не, просто ей така нищо че е прекашол с белото и алкохола, сега на мода е корона

    Коментиран от #5, #9, #23

  • 3 ники

    15 16 Отговор
    Това не е сериозно вирус няма
  • 4 Коронавирус

    10 11 Отговор

    До коментар #1 от "само питам":

    не се доказва по никакъв с начин с аутопсия. Не ги ли разбрахте най-накрая. Поне 20 пъти съм го разяснявал това на поредния с идиотския въпрос.С PCR тест и КТ на бели дробове се прави. Приживе. Затова ако някой умре без да му е бил правен PCR, дори после роднините му да излязат положителни не го пишат умрял от или с коронавирус. Въпреки, че е твърде вероятно ковид-19 да е предизвикал смъртта като е усложнил съпътстващи заболявания, предизвикал е пневмония, тромби в съдовете, сърдечна, бъбречна или чернодробна недостатъчност.

    Коментиран от #11, #13, #16

  • 5 На 64 години наркоман е малко

    15 5 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    вероятно. Нищо че е бил DJ някога. Май пак си чел само заглавието. Според теб само наркомани и алкохолици ли умират с коронавирус? Много тъпи разсъждения, дежурните простотии си пишете без никакъв срам под всяка новина за нечия смърт от коронавирус без да ви пука, че човекът има близки, които са го обичали и страдат от загубата му. Престанете да клепате всички теми. Запазете си съмненията за себе си. Като умре ваш близък ще повярвате. А може и тогава да обвинявате лекарите, че не са го спасили. Дори самите вие да сте причина за заразяването му... Ами лечение, което да е ефикасно за всеки няма. При едни и същи методи едни оцеляват, а други-не.

    Коментиран от #8

  • 6 Обясни ми какво

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "само питам":

    би доказала аутопсията и дали ако жена ти, баща ти, майка ти или някое от децата ти работеше като патоанатом щеше да си във възторг от това те да аутопсират починали с коронавирус, рискувайки да се заразят. Защото ковид - 19 не се излъчва само от изкашляните и издишаните от болните коронавируси частици, но и в органи като стомах, черва, бъбреци на починалите.
  • 7 Отново

    6 8 Отговор
    промиване на мозъци.
  • 8 Гоцев

    10 2 Отговор

    До коментар #5 от "На 64 години наркоман е малко":

    Кво му обясняваш, очевидно е абсолютен 0лиг0фр€н
  • 9 789

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    Всички тук да ти се иэходят в мръсната муцуна! Поэнавах го лично, майка му ми беше учителка по рисуване! Добронамерен ,свестен и човеколюбив човек! Лека му пръст!
  • 10 ЧРД

    5 12 Отговор
    Пожелавам на всички ковидиоти тук за които 'вирус няма' или 'то е от съпътсващи заболявания': дано се заразите вие или някой от семейството ви.

    Коментиран от #14

  • 11 Йети

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "Коронавирус":

    Кух си като хралупа!
  • 12 Един от многото

    7 8 Отговор
    Умрял от корона вирус, след като са предложили на близките една добра сума, за да го впишат в графата дебили.
  • 13 Един от многото

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "Коронавирус":

    Стига лъга бе Глупак.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гларуса

    3 4 Отговор
    Е я па съм 70г. известен е.ач от Бургаско и коя съм е.ал короната не я е хващала питайте дупнишката Мадона.
  • 16 Госあ

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Коронавирус":

    Няма да го разберат.Обаче много разбират от Генетика, Медицина и Световна конспирация.
  • 17 ПАТРИОТ

    5 2 Отговор
    Само да не е починал от КОВИД 19 както обявиха че и лекар също е починнал от вируса а той се оказа жив и здрав и е в Турция в момента.Или пък както бяха обявили че мъж от Бургас е починал от вируса а в последствие се оказва че горкия е скочил от прозореца в Бургаската болница.А представяте ли си за още колко такива "смъртни случаи" не знаем а?

    Коментиран от #18, #20

  • 18 Пенев

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "ПАТРИОТ":

    Мега си прозд...
  • 19 Gen Gurko

    1 3 Отговор
    Да го пишат на сметката на Мангъров.
  • 20 Болният лекар

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "ПАТРИОТ":

    лекуващ се в клиника в Истанбул е жив, но колко е здрав щом още не е изписан. А е от почти 20 дни там. Дано да се оправи напълно без последствия. Преди това 2 седмици се е лекувал в болница във Варна. Никоя болест, която налага 1 месец болнично лечение не може да се счита за безобидна. Грешката е станала поради неточен превод на информация, подадена от турската клиника. Нямам представа дали от английски или турски. Не е редно понеже е било силен шок за близките му в България, но е за предпочитане да те обявят за мъртъв, а да си жив, а не обратното.
  • 21 Да не се окаже, че в Дупница е умрял

    1 7 Отговор
    А после в някоя клиника в Истанбул са го съживили като оня доктор от Добрич....
  • 22 Гост

    8 0 Отговор
    Този човек го познаваха всички деца тогава. Беше трудно да се намира музика и той много се стараеше с мизерните възможности на т.н. Младежки дом. Статията е да се спомене чоцека, а не да се плюе по други неща. Имайте уважение!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове