Last news in Fakti

3 Септември, 2020 15:06 2 989 27

Кирил Добрев: Вътрешната кампания в БСП се превърна във всичко омразно, което прави Борисов на избори

  • лом-
  • кирил добрев-
  • бсп

След промените партията ни остана не просто да съществува, а до ден днешен да претендира за властта

Кирил Добрев: Вътрешната кампания в БСП се превърна във всичко омразно, което прави Борисов на избори - 1
Снимка: БГНЕС

„Заради претенциите на един човек снощи българи бяха изправени срещу българи. Същото се случва и в БСП.

Вътрешнопартийната кампания в БСП се изостри толкова много, че вместо да бъде пример за честно състезание на идеи, се превърна във всичко омразно, което правят ГЕРБ на избори – разделяне на наши и чужди, натиск, манипулации и фалшификации. Подкрепям вътрешнопартийния избор, защото е най-демократичната форма на избор, но случващото се в момента в партията не е нормално”.

Това заяви на среща със социалисти в Ценово кандидатът за председател на БСП Кирил Добрев. По думите му в момента има политическа криза и вместо енергията на партията да е съсредоточена в това да убеди обществото, че БСП е стабилната алтернатива, то факторите в партията се занимават с разпределяне на гласове за един или друг кандидат.

„След промените партията ни остана не просто да съществува, а до ден днешен да претендира за властта. Всичко това е благодарение на нашите структури, нашите ръководни органи. Бием Борисов заради това, че пренебрегва парламента и не идва в него да се отчете, а по същия начин се пренебрегва Националният ни съвет. Как ще ни повярва обществото, ако продължаваме с този двоен аршин?”, каза още Добрев.

На среща с членове на левицата в Лом Кирил Добрев заяви, че в изострена ситуация в обществото, ролята на БСП е да бъде партията, която предлага стабилност и истинска демокрация.

„Винаги в тежки моменти разумната партия е била БСП и за мирния преход 1990, и за Конституцията, и за влизането ни в Европейския съюз. Вътрешната кампания трябваше да е с послания, с които да спечелим и обществото, не само партийните гласове”, каза още Добрев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 0166

    24 3 Отговор
    Презрян ренегат. Слуга на шиша.
  • 3 Хахахахахахаха

    23 5 Отговор
    Най -добре ,е да се унищожите помежду си.
  • 4 комунист болшевик

    22 3 Отговор
    ЛУСТРАЦИЯ И ЗАБРАНА НА РУСКАТА "ПАРТИЯ"-ДПС
  • 5 Фффффф

    17 2 Отговор
    Нали сте от един дол дренки,а имате и една и съща майка -кърмилница БКП
  • 6 Аман от комунисти

    13 2 Отговор
    БСП- комунисти, ГЕП- комунисти.
  • 7 Актуална Антена

    9 7 Отговор
    Реално Янаки Стоилов трябваше да поеме БСП, след недуразумението Миков.

    Коментиран от #12, #16

  • 8 мафията срещу народа

    13 6 Отговор
    БСП-бизнес партия на дърти московски ченгета
  • 9 Българина

    5 14 Отговор
    Властта се търкаля по улицата вече 6 месеца а Нинова е препарирана от герб и не прави нищо друго освен да срива БСП. Явно герб я държат с нешо в хаш и за това бсп е в насипно състояние.
  • 10 Евала

    23 0 Отговор
    Кирчо кажи от къде са ти милионите!!! Как стана мастит бизнесмен! Точиш ли още ДДС с фиктивен внос на горива!!как живееш ???? Разкажи си???
  • 11 Засрами се от паметта на баща си и дядо

    14 0 Отговор
    Злорадството няма да ти помогне !!!
    Скрий се и работи както всички.
    Лесно е да харчиш партийни пари.
  • 12 Янаки Стоилов

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Актуална Антена":

    ... го наблюдавам от 30 години. Наистина е за председателското място, но не знам защо не иска да поеме отговорност.
  • 13 тъй де

    6 6 Отговор
    Кръвта вода не става!Крадлива пасмина сте,ейиии.Сори,ГЕРБ са по-крадливи от вас!
  • 14 Петър Христозов:

    11 0 Отговор
    КИРИЛ ДОБРЕВ ДА РАЗКАЖЕ КАК Е ПОЛУЧИЛ ЕДНИ 800 000$ ОТ НАРКОТРАФИКАНТ!

    Това е от времето когато Шефове на митници и контрабандисти парадират с близостта си с Бойко Борисов и Сергей Станишев.

    Коментиран от #15

  • 15 Димитър Иванов,

    8 0 Отговор

    До коментар #14 от "Петър Христозов:":

    вицепрезидент на „Мултигруп“ и шеф на борда на "Арес-петрол", която има изградена мрежа от десетки бензиностанции на територията на страната предлага да приеме Кирил Добрев на работа в структурите на Минстрой, имайки предвид образованието му.Николай Добрев отхвърля този вариант с мотива, че синът му не е иска да работи по специалността си. „Тогава, вземи го ти, дръпни го в партията“, казва Димитър Иванов. „Не, отговаря категорично Добрев-баща, Киро не става за политика, на него му дай далаверата. Ти нали строиш бензиностанции, дай му една на Околовръстното, да върви там да си изкарва парите!“ (Николай Добрев казва същото и през 1997 г. пред Първанов и Иванов: "Ако нещо се случи с мен, да не сте посмели Киро да го бутате в политиката! Киро няма качества за тази работа".)Този разговор става повод Кирил Добрев да стартира бизнеса си с горивата. По това време майка му Елка Добрева работи в Министерство на образованието и покрай нея той започна през кметствата на БСП да зарежда училищата с горива.
  • 16 Страхил Ангелов

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Актуална Антена":

    Янаки Стоилов не става за лидер на БСП. Трябва нов човек. Стоилов е от 25 години в ръководството на партията, участник е в Кръглата маса. Известен е с конформизма си и кариерните си амбиции, които са встрани от партийно израстване.
  • 17 Напред с

    10 1 Отговор
    милионера Киро към светли бъднини. Тоя е по-добър от Боко само по това че не му се вижда чекмеджето, но си го има.
  • 18 Кой68

    6 1 Отговор
    Бащати имаше доблест и чест поне...Не прехвърляйте вашите проблеми на други..
  • 19 щамов работник

    3 3 Отговор
    Вътрешната кампания в БСП се превърна във всичко омазно. ФИЛИЯ С МАС.

    Коментиран от #23

  • 20 qwe

    6 0 Отговор
    Типичен слабоумен позьор, плямпащ шаблонно докато минат изборите
  • 21 0166

    5 2 Отговор
    НИНОВА е човека. Добре се справя за сега и този и другите ренегати ще ги преметне.
  • 22 Нещо от сорта

    7 0 Отговор
    Да ни припомниш в личен план? Младото поколение не е било свидетел,но Ние още помним.Онова- куфарчето с 550 х дойче марки.На границата,без документ за произход.За тези пари,в онзи период се купуваха 10 броя тристайни апартаменти над 100 кв м.И то- в център.Примерно Зона- Б-5,,или Зона- Б- 18.Много си угрижен за хората бе.С тези 36 фирми направо страдаш за хорското благополучие. И някак си почти всички,все в енергетика.Купи- продай на " ниски,високи, средни" и разни- мазни.Един офис,няколко кълвача зад компа- и по електронен път търговия с ел.енергия. Точно такива наредени на хранилката " прекупвачи" са причина,да има огромна разлика в цената на тока.Производство на една цена- но Вие" смукачите" от въздуха правите милиони, със измислени такси,преводи,преноси,ниски високи.Това ли е грижата ти за хората.Я у лево! Без това си при " левите".Загрижени били? Разни герговчета,Р,Овч,василевчета,твоя милост,и още цял поменник.
  • 23 Анализатор

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "щамов работник":

    Ти чувал си си за вътрешен катарзис?
    Те, БСП, поне ще го направят и имат шанс да се освободят от воденичните камъни, които ги дърпат в блатото на мафията.
    Можеш ли да ми посочиш поне една друга партия, която го е направила или има потенциал да го направи.
  • 24 МИТАК

    2 3 Отговор
    Прав е Киро, самият факт, че не само още съществуват, ами се пъчат и власт да взимат е огромна победа за червените. В същото време този факт е страшен срам за нашето общество, което не намери сили да се освободи веднъж завинаги от този тумор.
  • 25 Един оптимист

    3 1 Отговор
    Въоръжени до зъби жандарми срещу невъоръжени протестиращи?!?
    Лоши, лоши, лоши протестиращи!!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 eeeeeee

    3 2 Отговор
    хахахахахаха комунягите тренират за изборите.......
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове