Last news in Fakti

4 Септември, 2020 19:35 37 389 106

Ивайло Мирчев: Ако Пеевски си хареса Вашия бизнес, той ще го получи (ВИДЕО)

  • хиполенд

Като примерите за това са десетки, но най-трогателният от тях е "Булгартабак", с който беше затрит един цял поминък от българската икономика

Ивайло Мирчев: Ако Пеевски си хареса Вашия бизнес, той ще го получи (ВИДЕО) - 1

В излъчване на живо от "Хиполенд" Ивайло Мирчев заяви абсолютната непримиримост на "Демократична България" спрямо оказваната върху бизнеса репресия.

“Половината репресивен апарат – държавен, икономически – е впрегнат. Тук са икономическа полиция, НАП, Надзора на пазара към Агенция митници. Тече проверка на цялата верига магазини, на склада им в София, както и на доста от магазините в страната.”
Той проследи събитията, довели до днешните репресивни акции връщайки се назад до момента, в който, преди няколко месеца в офиса на собственика на "Хиполенд" влиза г-н Александър Сталийски – икономически слуга на Пеевски и Борисов, използван, когато трябва да се открадне бизнес или да се искат облаги и да се отстъпва пазарен дял – който заявява, че г-н Пеевски иска да купи "Хиполенд". Собственикът обаче отказва да продаде бизнеса си на г-н Пеевски.

Мирчев коментира, че напълно разбира съображенията му, защото като всеки, започнал и развил сам бизнеса си знае колко усилия са нужни и когато, от този бизнес зависят 350 семейства, е нормално един отговорен бизнесмен да внимава на кого ще го продаде.

“Г-н Пеевски е известен като човек, който не разбира от бизнес. Всеки бизнес, без изключение, до който той се е докоснал, е фалирал. Като примерите за това са десетки, но най-трогателният от тях е "Булгартабак", с който беше затрит един цял поминък от българската икономика.”
По думите на Мирчев, след като собственикът на "Хиполенд" отказва да продаде бизнеса си, той се включва в протестите и срещу него започват атаки. След като собственикът се оплаква, че синът му е бил обгазен при полицейската атаката върху протестиращите в София, в ПИК веднага излиза статия срещу него.

“22 часа след като е излязла тази статия, в голяма част от магазините на "Хиполенд" в страната и в основния им склад влиза икономическа полиция, митници и НАП, в безпрецедентна проверка за цялата история на тази верига. Резултата от тази проверка ние тепърва предстои да видим. Важният извод дотук обаче е, че институциите, чиято работа е да регулират българския бизнес, са използвани в интерес на мафията. Мафията, която си взе всички регулатори, тъй като регулатори в страната вече няма. Мафията, която краде бизнеси.”
Мирчев, който е член на НС и ИС на “Да, България!” сподели, че "Демократична България" през последните месеци е имала срещи с хора от по-големи бизнеси:

“Те сами ни потърсиха и казаха, че се притесняват, защото не могат да живеят и да упражняват бизнеса си, който е съвсем легален и бял, и чист, в страна, в която няма регулатори. В страна, в която, ако Пеевски си хареса Вашия бизнес, той ще го получи. Считаме, че това е абсолютно ненормална ситуация, затова, ние, оттук нататък, специално случая "Хиполенд", за който в момента се прави практически опит да бъде завзета тази верига, ще следим много внимателно този случай, ще подадем съответните сигнали още в началото на седмицата. Ще следим много внимателно за реакцията на българските институции.”
Той допълни, че "Демократична България" държи бизнесът да работи на конкурентен принцип и държавата да не се меси в него извън регулаторните рамки, които трябва да бъдат максимално опростени и ясни за самия бизнес.

“Знаем, че г-н Борисов гледа този запис и искам на финала да го попитам: Г-н Борисов, кога ще ни разкажете – двамата с Христо Иванов очакваме от доста време – да ни разкажете за Вашите връзки с мутрите от СИК – Маджо и Пашата? Кога ще ни разкажете за Вашето тъмно минало като мутра от 90-те години? И кога ще застанете пред българските граждани, които да Ви зададат спокойно тези въпроси?”
Мирчев завърши изказването си с обобщението, че единственият начин българският бизнес да работи спокойно, а гражданите да бъдат свободни, е незабавна оставка на правителството и главния прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 197 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    379 9 Отговор
    Ама той си е харесал цяла България.

    Коментиран от #20, #61, #76, #90

  • 2 за бизнесмен не става

    396 8 Отговор
    Пеевски не става за нищо, никакъв бизнесмен не е, съсипва бизнес след бизнес...Лафка, Лакрима...и най-позорната разсипия - гиганта Булгартабак. Да не говорим за тиражът на всичките му парцали, набедени за вестници - нищожен, но нали вършат работата да бълват фалшиви новини и възхвали за Цар Тиква - все някой ще се хване.
  • 3 Айде, че да се самоприключат

    190 10 Отговор
    Не харесва ли шкафчето на Боко ?
  • 4 ПЕЕВСКИ

    161 6 Отговор
    МЕН МЕ НЯМА...В МОМЕНТА СИ ОПРАВЯМ СМЕТКИТЕ С ВАСИЛ БОЖКОВ...УТРЕ НИ Е ДУЕЛА ...ЕДИН ОТ НАС НЯМА ДА СЕ ПРИБЕРЕ В БЪЛГАРИЯ...

    Коментиран от #52

  • 5 ададасадас

    282 9 Отговор
    Същото е и в малките градове, ако имаш някакъв малък бизнес, но не си от правилната партия, редовно ти правят ревизии и проверки. Докато не кандисаш...
  • 6 глоба

    45 54 Отговор
    Свали маската в мола - айде 300лв глоба!
  • 7 КОТарАК

    197 8 Отговор
    то и тиквата не разбира нищо от управление..как се събраха двамата само
  • 8 Гиги

    182 10 Отговор
    Това са герб и ДПС захрабват бизнеса на хората, който кажат дума срещу тях. Долни мръсни същест.. А дано ги носят в гроба парите на хората който са унищожили
  • 9 ВинетуСъм

    136 7 Отговор
    Ееееее тичай при Петьо Еврото бе, той ще те оправи!
  • 10 Лост

    167 9 Отговор
    Едно 🐷 не разбира от бизнес. Разбира от ядене. Но винаги идва Коледа и тогава е късно за изненада.
  • 11 Гиги

    143 8 Отговор
    На всяко прасе идва коледата така и на шиши и боко всичко се връща на този свят и на най милото им.
  • 12 ПИКовците

    128 8 Отговор
    са известни с това, че много бързо си въртят газинката. Ако видят, че Тиквата си заминава, ще видите как бързо ще обърнат палачинката.
  • 13 Asdfg

    147 14 Отговор
    Гешев ИДИОТ, защо съсипваш хората, които работят? Защо си толкова ДОЛЕН? ОСТАВКА ВЕДНАГА! ТИКВОООО, ОСТАВКА ВЕДНАГА! СТИГА СИ СЪСИПВАЛ ДЪРЖАВАТА!
  • 14 Мутри

    132 6 Отговор
    Пеевски като символ на безаконието и рекета да бъде изключен от ДПС и изритан от Прокуратурата. Такива хора нямат място в институциите. Вън Мутри.

    Коментиран от #17

  • 15 До сущ

    88 6 Отговор
    като при мафията !
  • 16 1111

    119 7 Отговор
    Всички го знаем това,но напоследък се разшумя много.А за парцала Пик каквато и обида да се каже е малко.Преди казвахме,че ние сме виновни ,че ги търпим.Сега като се вдигнахме какво се променя?Трябва на изборите наистина да се гласува с глава а не за 50 лв
  • 17 Вуте

    120 7 Отговор

    До коментар #14 от "Мутри":

    Пич, Пеевски Е ДПС! Сам ли да се изключи? За какво? Той Е за затвора, ама няма КОЙ да го вкара там!

    Коментиран от #21

  • 18 ПСР

    124 5 Отговор
    Шиши ще продава играчки....Нямат срам,нямат морал,нямат нищо освен наглост и гадост в кухите тикви.
  • 19 развеселен

    139 5 Отговор
    Фундаментално правило в бизнеса - колкото по-голям ставаш, толкова по-зависим ставаш. Първо от банките, след това опираш до политиците. Или им ставаш приятел или се разделяш с бизнеса си.
    Това правило няма изключения в целият свят.
    Аз затова си чукам кофража и мога да си подаря бизнеса на Шиши ама не го иска. Не можел да връзва армировка.
  • 20 Сега чакаме и убийствата

    121 10 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Колега Мирчев, изживях това, преди 6 години, след като бях подал сигнал, до Олаф за злоупотреби на някой Калинки с евро средства.
    Прокуратурата за благодарност, ми заведе дело, че искам да измамя държавата.
    НАП, е задействан , за да могат да ти блокират сметките, блокират ги без предупреждение и не ги отблокирват с години.
    Икономическа полиция и Прокуратурата са, да ти създадат липса на време и да не можеш, да си гледаш работата.
    Сега, може и наркотици да ти подхвърли Прокуратурата , и на това бях свидетел.
    Конкурентите ти ще са много доволни ,ако фалираш, но те ще са следващите .
    Това долно и грозно ,опорочаване на бизнеса от Гешев ,води до убийства и съвсем ясно го разбирам ,този който ще го извърши.

    Коментиран от #49

  • 21 кутри

    76 7 Отговор

    До коментар #17 от "Вуте":

    Да го разкарат от Прокуратурата. Законите са за всички. ДПС, няма право да ръководи прокуратурата. Обществен натиск срещу мутрите.
  • 22 Мутри

    76 5 Отговор
    Ако някой отвори шкафчето на Пеевски, много неща може да излезат от там !
  • 23 Бойку шкафа

    46 9 Отговор
    Тоя кво иска?Утре да му пратя мойте слуги да го разпердушинят ли?
  • 24 Активист на БКП

    63 6 Отговор
    Пеевски -бизнес, Братиньо -цялата държава!!!
  • 25 Мутри

    37 5 Отговор
    На Пеевски и гардероба може да му отворят
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    66 4 Отговор
    ГОСПОДИН ПЕЕВСКИ БЪЛГАРИЯ не си ти ВИЕ господине не можете пороби цяла БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #80

  • 28 Бай хой

    68 5 Отговор
    Храня прасето с чисто крадени бизнеси, а то после ги изсмуква и ги изхожда.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 россия

    64 4 Отговор
    толкова ли е трудно тоя шиши да го поръча някой на някой молдовски килър като илия павлов?
  • 31 дявола

    62 3 Отговор
    Този ако върне това което е присвоил стандарта порасне във пъти
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ГЕСТАПОТО

    14 47 Отговор
    Марче вие с пинокио искате цяла България да заграбите, ясни сте на всички, вече трябва да ви слагат дългите ризи и да ви приберат за дълго. За Прокопов нещо да кажеш, може би защото сте на хранилка при Прокопоф за него или добро или нищо големи борци за правда сте.
  • 34 ТаУмВзе

    10 17 Отговор
    Мухаах! Бг бизнес използва Робовладелски методи. Поредните под партийна шапка! И кво? 00
  • 35 Защо божков не ликвидира

    38 5 Отговор
    Дебелия и хунтата?има пари може да го направи елегантно още докъто даваше първия искан рекет така нямаше да буди подозрение ....даваш рекета и четеш новините че правителство нема вече 😂😂😂
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ОСТАВКА

    54 5 Отговор
    Мутрите и прасетата вън!
  • 38 Абсолютно е така

    54 4 Отговор
    За това пълна подмяна на политяги на 5години за да не могат да пуснат корени надълбоко. Факт е че трябва постояна промяна. За 30г толкова братя прехода си продължава с пълна сила. България е известна по света че произвежда мутри и кучки. Така възпитаваме и сме възпитавани от малки.
  • 39 Мутри

    52 5 Отговор
    Мутри вън, връщане назад няма !
  • 40 Перник

    49 3 Отговор
    Пеевски да дойде да му продам пет таксита и да дерзае,това е бизнес за него.
  • 41 Иван

    60 4 Отговор
    Приятели! Аз участвам в масовите много хилядни протести за оставка на крадливото и корумпирано управление и техния васал Иван Гешев! Но вътрешно в себе си не исках оставка защото главатаря на тежката организирана престъпност в България Буда трябва да изпие горчивата чаша до дъно! Рейтинга му след снощи не е 18% както преди дни а вече около 10 с тенденция към нула. Страната е опоскана от шайката изцяло. До преди няколко месеца ако имаше " мазнина" както я наричаше тиквун вече няма нищо. За да спечели време и отложи ареста си раздаде милиарди за пенсионери, ресторантьори,намали им ДДС на 9%( хората клиенти не усетиха намаление в цените), увеличи заплатите на администрация с 30%, раздаде на животновъди..Хазната е изпразнена до шушка. Дори и служебно правителство на президента да дойде нищо не може да предприеме при опоскана държава. С тази разлика че тогава Борисов ще бъде изправен пред правосъдието а сега като се инати за оставка само отлага възмездието. По добре да остане за да се срине още повече рейтинга на ГЕРБ и доверието към него а и от правосъдието пак няма да избяга.

    Коментиран от #43

  • 42 Оставка

    59 7 Отговор
    Най-големия кошмар за мутрите е да дойдат кадърни хора дето да ги омете всичките и да престанат да гушат от държавния и европейския бюджет.
  • 43 psari

    7 30 Отговор

    До коментар #41 от "Иван":

    Е Ванко, много знаеш, я кажи в коя комунистическа опорка ги прочете? Или работиш в някоя държана службичка??

    Коментиран от #44

  • 44 СНиколов

    32 3 Отговор

    До коментар #43 от "psari":

    г-н psari
    ако човек си изказва мнението значи е комунист
    брех незнаех
    съгласен съм с казаното от Иван.
    Тука не въпросът комунисти демократи или квито там.
    Въпросът е дали човек мисли и взима решения на база събраната информация.
    Дори когато взима грени решения пак е по добре
    защото мисли, а не автоматично каквото му кажат да изпълнява.
  • 45 Комунизъм

    21 7 Отговор
    Егати, ако една партия държава /БКП, ДПС, БСП/, създава само олигарси и съсипва всеки опит за бизнес в страната, то по-добре да дойте абсолютен комунизъм и народа да им вземе всичко. Всичко да е пак държавно. Що за кретения е да няма свобода ! Ако така продължава мафията държава да съсипва всичко див комунизъм за този народ.
  • 46 Ех Ивайло

    24 12 Отговор
    Ако си Прокопиев никой не те проверява. Даже Ристю и Иво не идват пред сарая ти да те притесняват. Маджо Вика Ристю и неговия слуга!
  • 47 Petko

    18 26 Отговор
    Като ги има Джъмбо, кой ще ти пазарува от Хипо. Цените са в полза на гърците.
  • 48 Кой68

    3 7 Отговор
    Явно теб не те харесва защото сте един дол дренки......
  • 49 Чудесен коментар

    18 4 Отговор

    До коментар #20 от "Сега чакаме и убийствата":

    Особено последната част. И аз разбирам човека който ще го извърши.
  • 50 9849

    38 5 Отговор
    Да запишат в изборния кодекс, че не може да си депутат повече от два поредни пъти. Така след два мандата да са алут от властта. Пак да може да са депутати след един празен мандат. Професията доживотен депутат да няма.
  • 51 радев

    18 17 Отговор
    Най-обичаме да казваме на черното бяло.Фактите не ни интересуват.И тоя червен милионер ли е нещо ощетен от съдбата?

    Коментиран от #79

  • 52 Познай кой е този

    18 5 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕЕВСКИ":

    "Избра" си бизнеса , на погрешен човек, сега ще се криеш и от сянката му , докато си жив!
  • 53 Ники

    22 2 Отговор
    Така стоят нещата така си ги наредиха ... някаква империя искат да правят явно .. искат да имат бели бизнеси да може като излязат от власт да оправдаят парите си и да де е завъртяла машината .. безкруполни са и не им пука .. смятат че те са в основата на всеки успешвн бизнес и си вярват
  • 54 ДОРА ОТ ЗАТВОРА

    30 5 Отговор
    А БОРИСОВ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО БИЗНЕСИ Е ВЗЕЛ ЗА 10 ГОДИНИ Я ВИЖ
  • 55 ХР БОТЕВ

    24 3 Отговор
    КАЖИ МИ КАЖИ БЕДНИ НАРОДЕ КОЙ ТЕ В ТАЯ РОБСКА ЛЮЛКА ЛЮЛЕЕ,--МЪЛЧИ НАРОДА!!!
  • 56 войводата

    24 5 Отговор
    Герб и Дпс мафията на България разбра ли народеее

    Коментиран от #62

  • 57 Динозавър Карабаджаков

    8 5 Отговор
    НЕ БОЙКОХУЛСТВАЙТЕ, НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ !?!
  • 58 Чочо

    19 9 Отговор
    И защо да няма проверки.Половината от китайските боклуци са опасни за деца.Материалите и боите не отговарят на изискванията.
  • 59 Чочо

    15 12 Отговор
    Тия бизнеси,всичките са на чегета от дс като Прокопиев и Банев.Какво се е разревал.....че не могат да правят каквото си искат.....що не пробва в Австрия да внася контрабанда с фалшиви фактури....ама тук трябвало да може,специално за него,защото така е свикнал
  • 60 Пацо

    15 7 Отговор
    Всичките тия бизнесмени са от бившото дс и крадливата приватизация.Парите ги обърнаха в контрабанда, хотели ,скъпи коли и мутреси.Който го закачат,квичи че е по политически причини
  • 61 хеий

    5 12 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    ТОЗИ МИНЧЕВ МОЗЬКЪТ МУ Е КОЛКОТО НА ЕДНА ХАМСИЙКА , АКО ИЗОБЩО ЗНАЕ КАКВО Е ХАМСИЙКА, ЕДНО ПЕТ ГОДИШНО ДЕТЕ РАСЬЖДАВА ПО ДОБРЕ ОТ НЕГО, ЕГА ТИ ТЬПОТО СЬЩЕСТВО ,ВЗЕМИ ДА СЕ СКРИЕШ НЯКЬДЕ.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 хеий

    5 13 Отговор
    ТОЗИ МИрЧЕВ МОЗЬКЪТ МУ Е КОЛКОТО НА ЕДНА ХАМСИЙКА , АКО ИЗОБЩО ЗНАЕ КАКВО Е ХАМСИЙКА, ЕДНО ПЕТ ГОДИШНО ДЕТЕ РАСЬЖДАВА ПО ДОБРЕ ОТ НЕГО, ЕГА ТИ ТЬПОТО СЬЩЕСТВО ,ВЗЕМИ ДА СЕ СКРИЕШ НЯКЬДЕ.
  • 64 Истината2

    15 5 Отговор
    Мен ме е яд ,защо Президента не създаде партия .Зад него стоят много повече хора.И НА ЕДНИ ИЗБОРИ ДА ПОМЕТЕ КРАДЛИВАТА мутра.Това е единствения прав път за свобода и демокрация.
  • 65 Истината2

    12 4 Отговор
    И след това разчистване на боклука от мафиоти на всички нива,от горе долу най ниските нива.И да започнем да живеем в един нормален свят.И всичко ОТКРАДНАТО ОТ МУТРИТЕ ДА СЕ ВЪРНЕ НА ДЪРЖАВАТА.
  • 66 Хаджиментов

    9 1 Отговор
    Ако ми вземе бизнеса няма да му се радва дълго.
  • 67 Радек от Боктор

    12 1 Отговор
    Има лек и за тая болест! Оловно натравяне! Да ги хване дано!
  • 68 Титилов

    9 1 Отговор
    По зле сме от СЕВЕРНА КОРЕЯ!
  • 69 този

    5 11 Отговор
    като започнат да им правят проверки на насраните бизнесмени на България започват да реват като вдовици за х.й че някой иска да им вземе бизнеса поредното ояло се прасе бизнесмен
  • 70 Тошко

    8 6 Отговор
    Като видя на някой клип Ивайло Мирчев, все си мисля, че това е Пеевски. Много си приличат. Просто трудно се различават. Даже говорят
    за едни и същи неща.
  • 71 Синдикат на Ало Измамниците

    10 0 Отговор
    Господин Мирчев, вие и останалите бизнесмени които са ви потърсили сте хора с възможности (финансови). Наемете си един безработен сръбски снайперист да ви реши проблема, а и ще направите добро за целия ни народ.

    Коментиран от #73

  • 72 Е дин

    8 5 Отговор
    Стига глупости, никой не закача чистите бизнеси и спечелените честно милиони. По правило жертви на рекет стават тарикатите, които са направили милиони с далавери, контрабанда, точене на ддс и т. Н. някои от които толкова са си повярвали, че почват да се изживяват като олигарси с интереси в политиката.
  • 73 Абе

    5 2 Отговор

    До коментар #71 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    Тия само знаят да лялят и да усвояват грантове
  • 74 Тошко

    2 10 Отговор
    Викащите мутри вън вече са в кома, вижте само как изглежда прдразнялото кречетало Бабикян. Имам чувството, че ще падне от сцената от преумора. Ха ха ха...
  • 75 Бай Ху

    8 0 Отговор
    Може ли да ме свържете със Сталийски и Шиши, че искам да им продам един бизнес. Може и със Сечкова преди това. Ще почерпя.
  • 76 Скитника

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Не само Пеевски, а всички "висши" гербаджии и най-близките им слуги изземват развити и печеливши бизнеси, с идеята да не правят нищо: който бизнес оцелее-оцелее, който спре да върви от самосебе си, ще бъде източен, те будалите ще ги развият наново, или пък други.
  • 77 stan4o

    5 1 Отговор
    Пеевски е държавата, следователно това не е кражба на бизнес, а национализация. За да няма национализация трябва да има лустрация. Трябва да се изисква от всеки депутат публично да оповести родословието си, което би трябвало да е негова гордост. Крушата ябълки не ражда
  • 78 Проблема е в това

    10 0 Отговор
    ,че ,,чист,, бизнес няма
    и това прави тези акции възможни.
    Не е възможно да има напълно чист и легален бизнес в корумпирана среда.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Снайпериста точно в 10

    8 0 Отговор

    До коментар #27 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не може но май може и го прави,тримцата се пазят взаимно Шиши,Каскетняка и Доко асвалта.Последният изгори ли и другите двама са факли.Ако имах бизнес за мил.щях да поръчам първо Шиши за 200 000лв.че и по-малко ще го пратят където му е мястото на 💣🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
  • 81 Пеев

    10 1 Отговор
    На мен Пеевски не ми е интересен. По ми е интересно кой стои зад него и му дърпа конците. Той е една марионетка в ръцете на кукловодите, но едва ли някога ще се разбере кои са те.
  • 82 Васил Божков

    2 10 Отговор
    Мирчев предай на Христо Иванов да се обади на Маджо, да се разберат кожа са отида до банката му. Направил съм паричния превод за следващата седмица.
    Поздрави. Васил Божков
  • 83 Активносител

    3 0 Отговор
    НАП да провери вносителите Шарков и гарван.там ще ви хареса.
  • 84 кърти и вози комунисти

    5 1 Отговор
    Абе тоя Пеевски нещо май си оди на бритоня. Няма ли кой да го боцне у шкембенцето.
  • 85 hurko

    3 1 Отговор
    Като малък не е имал играчки, защото ги е изяждал и сега иска да има много играчки!
  • 86 На кратко

    6 0 Отговор
    То хубуу пеевското да продава играчлета, ама на кой?Те българките и не само раждат в чужбина.
  • 87 НЕШО

    4 1 Отговор
    ЗАЩО МИ МАХНАХТЕ КОМЕНТАРА?МУТРАТА БОЙКО Е ИДОТ 20 години е в управлението.Ние сме виновни,че го подкрепяхме.НО сега доверието му като мека китка пада.Умря лицемерната му душа блага.Царят е гол,КАКЪВ ПОЗОР,КАКЪВ ПОЗОР!На флашките резилите му се блъскат,в арестите невинни пъшкат,а той в джипката отново търси имидж по дупе голо€€€€€€€€€
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Вацев

    1 2 Отговор
    Пеевски е външно отвращаващ съдран презерватив за БКП-акцията "Възстановяване на общонародната собственост на Партията в условията на развит казармен национал-феодализъм"!

    Коментиран от #91, #99

  • 90 Бай Христо от Добрич

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Анонимна мутра..Страхлива комунистичека псчавро защо не си напишеш името.Ти освен да крадеш и да се криеш друго не можел. Искаш да живееш като европеец, а не плащаш данаци. Ти крадлива червена мутро ,която само си крака знаеш ли как се създават работни места, как се квалифицират полу-грамотни хора,как се плащат заплати , осигуровки и данъци.Ти незнаеш, че реализираната печалба се превръща в инвестиция, за да ги има тези работни места.
    Кръволоци в България са били и са анархо-комунистите.Виж телевизионните репортажи!

    Коментиран от #98

  • 91 Вацев

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "Вацев":

    А БОКо и ДС-Ванче кара-Албинос са БКП+БЗНС-свинската мас, с която се обмазва презарватива по време на акцията! Разбира се, потърпевши от акцията са всички честни и изрядни данъкопладци, находчиви предприемачи, създатели и работници!

    Коментиран от #93

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Вацев

    2 1 Отговор

    До коментар #91 от "Вацев":

    Чиновниците, прокурорите, съдиите, полиционерите, .... и всички на държавна/общинска служба и заплата със законен рекет и ненакзауем рушвет са конкретния задвижващ акцията изпълнителен механизъм! Затова депутацията гласува закони за облекчаване на длъжниците (особено тия с многомилионните необезпечени кредити като Шиши) и дори за опрощаването на кредите им с 10-годишна абсолютна давност, вместо отпадане на давността и връщане на личната наказателна и материална отговорност на банкерите отпуснали необезпечени кредити, на чиновниците, прокурорите, съдиите, полиционерите, .....!
  • 94 Въпросителни

    3 1 Отговор
    Пеевски лош лие? От коя партия е депутат?Има ли протести срещу нея?Управляваща партия ли е?Орешарски с кой управлява и как падна от власт? Христо Иванов защо ходи на Росенец и пя химн? Всички протестират срещу две други патии, но през последните 30 години само една богатее познайте коя.Мина през земеделието сега е в енергетигата.За сведение след иборите независимо кога ще бъдат ,тази партия ще е по силна/богата/ защото е единна и действително има млади хора за членове.Много приличаме на1393 г.ореди падането на В.Търново.Сега всичко е насочено към Б.Б, но май злият гений е А.Д.
  • 95 От където

    2 4 Отговор
    дошло, там и отишло...не виждам трагедия за българина.
  • 96 muzis

    7 1 Отговор
    Пеевски е Ахмед Доган
  • 97 Гост

    5 1 Отговор
    Чрез продажни, чорбаджийски синчета туркофилите изкупуват на безценица парченца от България.
  • 98 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #90 от "Бай Христо от Добрич":

    А ти знаеш ли къде се слага въпросителен знак? Кажи бе, грамотния!
  • 99 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #89 от "Вацев":

    По-скоро е за акцията на Ердо, за завладяване на Балканите.
  • 100 гост

    6 1 Отговор
    Някакво лице Пеевски на обръча фирми около Доган ли управлява държавата бе. Вън мутрите и парцалите на Пеевски и Доган.
  • 101 Валентин

    3 1 Отговор
    Пеевски и Боко са много добри хора те много скоро ще дарят цялото си състояние на Българския Народ .Състояние,което с пот на челата изкараха после ще се отдадат на активна почивка при бай Ставри втори етаж западно крило .Бай Ставри е строг, но справедлив
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Гост

    0 0 Отговор
    Тоя е по голям мех и от шиши,но и по-гладен.
  • 104 Хаха

    0 1 Отговор
    Мирчев открадна тераса преди да влезе в политиката, представете си като влезе в политиката.Бойко,Шиши,дори и Костов ще ви се сторят като майка Тереза
  • 105 Бай Христо от Добрич

    2 2 Отговор
    Млади хора, като става въпрос за грабеж, попитайте бащите и дядовците какво са правили комунистите и руските ,,освободители" след 9ти септември. Не се учудвайте. Внуци и правнуци днес продължават делото на БКП.Днешните анархо-комунисти не само
    са същите крадци, нещо повече те са изпечени демагози.Под прекритието за върховенството на закона безчинстват,грабят , рушат и разхищават(показаха го на сборищата).
    Млади хора, не им разрешавай те да ви ползват .
    Комунист докопали се до власт:
    1.Потапя в кръв инако мислящите.
    2.В името на народа ограбва всичко от народа(затова сме бедни)
    3. Непокорните(случайно останали живи) въдворява в конц лагери(Белене).
    Млади хора, ако не искате да живеете под комунистически диктат(както живя моето поколение)не ги подкрепяйте.
  • 106 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ОСТАВА ДА РАЗБЕРЕМ, КОЙ СЕ КРИЕ ЗАД ГРЪБЧЕТО , НА ТОВА УМНО МОМЧЕ ....
    И КЪДЕ ОТИДЕ БУЛГАРТЪПАК .
    ТОВА ЗА ОБЯСНЕНАТА МУТРИЗАЦИЯ НА 90 , НЯМА ДА НИ ПОДМИНЕ . В ТЕЗИ ОБЯСНЕНИЯ ЩЕ ВЛЯЗАТ БОРБИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ ЗА ПАЙ.МНОГО ОТ ТЯХ СТАВАХА СУТРИН БЕЗ ПУКНАТ ЛЕВ В ДЖОБА ,БЕЗ МЯСТО ЗА РАБОТА , БЕЗ НАДЕЖДА , БЕЗ ПЕРЕСПЕКТИВА...И СТАНАХА ХАЙДУТИ ....
    ГОТОВИ СМЕ С РЕЖИМ : " НА ПРОЩАВАНЕ " , АКО СЕ НАМЕРИ СЪРЦЕ МЪЖКО , ЮНАШКО ...И ВЪВЕДЕ В ИЗРЯДНОСТ , БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове