Last news in Fakti

5 Септември, 2020 06:45 35 978 353

Протестът обяви: Ново "Велико народно въстание" на 10 септември

  • велико народно въстание-
  • протест

Днес в 9 ч. протестиращите се събират пред Софийския градски съд

Протестът обяви: Ново "Велико народно въстание" на 10 септември - 1
Снимка: БГНЕС

Многолюден и много шумен беше 58-ият антиправителствен протест снощи, който обаче премина спокойно и без сблъсъци с органите на реда, предаде Българското национално радио.

Демонстранти блокираха движението по бул. "Цар Освободител". Малко преди 22.00 ч. протестиращите започнаха да издигат нов палатков лагер - три шатри и четири палатки на бул. "Цар Освободител".

Има информация за готвен нов голям протест като този на 2 септември. Това се случва по-малко от 48 часа, след като полицията премахна палатковите лагери на Орлов мост, пред Ректората на СУ и на триъгълника на властта. Редица протестиращи заявиха, че ще пренощуват на изградения нов палатков лагер.

"Естествено, че тук ще останем. Ще зимуваме тук, ако трябва", заявиха за БНР някои от протестиращите. "До оставката (на Борисов) ще изграждаме каквото трябва и ще блокираме каквото трябва", посочиха те.Движението по бул. "Дондуков" остава нормално въпреки изграждането на новия палатков лагер.

Протестиращите обявиха, че за 10 септември се насрочва дата за "Второ Велико народно въстание" на площад "Независимост".

Днес в 9.00 часа протестиращи ще се съберат пред сградата на Софийския градски съд, където ще се гледат делата на задържаните на 2 септември.

По-рано изпълнителният директор на "Хиполенд" Мариан Колев обяви от импровизираната трибуна на "триъгълника на властта", че не е очаквал такава голям подкрепа от хора и компании. Той призова полицията да пази протестиращите от по-агресивни и каза, че играчките, които се подаряват на полицаите не са в знак на подигравка, а знак за благодарност, че пазят хората. Снощи не се проведе традиционното шествие до Орлов мост, но група младежи с колела временно блокира кръстовището.

За пореден ден се настоява за оставка на правителството на Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев и провеждане на честни избори чрез машинно гласуване.

Според протестиращите, при така проведени избори ще се върне политическата, обществената, икономическата и социалната нормална среда в държавата.

Протестиращите също така остро осъждат проявите пред Народното събрание на 2 септември. Протестът е мирен и прояви, които да водят до ескалация на напрежението, са недопустими, посочват те. Има мирни и демократични средства с които да се постигнат целите на протеста, смятат протестиращите. Протестиращите са против избора на хората дали да предпочетат машинно, или гласуване с хартиена бюлетина, тъй като това ще доведе до объркване и до хаос в целия процеса на гласуване.

За да не се допуска ситуация, подобна на тази от вечерта на 2-ри септември, организаторите на протестите обмислят различни варианти, в т.ч. да се въведат и коменданти на самите протести, допълни БНР.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 182 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само

    541 180 Отговор
    напред и нито крачка назад !

    Коментиран от #78, #202

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    509 172 Отговор
    герб оставка БЪЛГАРИ ЮНАЦИ да свалиме хунтата начело с сикаджията БОРИСОВ и ГЕШЕВ

    Коментиран от #52, #101, #333

  • 3 Е разбира се

    329 577 Отговор
    След пълният провал на 2 ри, сега пък на 10 ти! Пак ли ще нападате полицията , а после ще викате не сме ние?? Многолюден да - на Орлов Мост 10 човека се излежаваха! На Министерски съвет -15 човека , полупияни сутринта в палатките! А какво после, Бабикян ще го викат да посочи поредните бомбаджии, а той ще се прави на ударен? На собствените ви видеа се видя! Но явно само да тормозите обикновенните хора, дето не ви подкрепят можете!

    Коментиран от #36, #60, #103, #116, #218, #286, #348

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    457 165 Отговор
    змията хапе най жестоко когато умира най опасна и жестока е МАМБАТА такива са герб патриоти воля оставка

    Коментиран от #10

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    400 179 Отговор
    ДАМИ и ГОСПОДА ПОЛИЦАЙ не заставайте срещу народа не бъдете маша кукли на конци БОГ да пази БЪЛГАРИЯ и ни освободи от ГЕРБ

    Коментиран от #204, #213, #227, #329

  • 6 Миризлив пор

    243 49 Отговор
    Хм.. традицията е на 9- ти.
  • 7 а стига бе

    273 320 Отговор
    Козлодуецо - ония с бомбите, камъните и прътовете ли са народа а?Тия дето нападаха и обиждаха цял ден полицията ли са народа?Тия дето къртеха паветата ли? Как пък го изброихте народа в 3-4-5 хиляди на великият ви митинг на 2 ри? А другите към 6 милиона - те не се ли народа а?

    Коментиран от #14, #42, #110

  • 8 Фен

    238 377 Отговор
    Малко ли ви беше излагацията на втори!? Аре у лево, че само шум вдигате!

    Коментиран от #15

  • 9 КОТарАК

    274 127 Отговор
    на отровното трио президента трябва да даде орден Стара Планина след победата над тая сган-сериозно говоря , заслужават го
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хиполенд

    161 274 Отговор
    Спечели 250 нови клиента, и загуби 1 000 000! Това магазин ли е, или полит-структура!? Ей това е корпоративен вот!

    Коментиран от #206, #310

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    185 20 Отговор

    До коментар #7 от "а стига бе":

    да живее БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #20, #173

  • 15 ОлигУфрен

    318 114 Отговор

    До коментар #8 от "Фен":

    ти видя ли я излагацията? На родните ни дупетати, как като мишоци се шмугваха в НС! Видя ли президента, откъде мина? Разбра ли кой кого обича и кой кого мрази? Ама много сте смели по сайтовете или, като представителите ви по телевизиите! Иначе, като пълшоци, по кюшетата криейки се от народната любов!
  • 16 Злостен Хейтър

    169 246 Отговор
    Соросоидите ще вдигат ново Септемврийско въстание! И то ще е пълна трагедия!
  • 17 Хихихихии

    151 179 Отговор
    Къде изчезнаха катуня и смърдвщите на 🍺 и ури'на ..."красиви" клошари?!?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 а стига бе

    207 116 Отговор

    До коментар #14 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ще живее - ама без анархисти и платени криминални да нападат и полицията и хората! Под предлог , че протестират! И без такива, дето обиждат целият народ, затова че не ги подкрепя! Бабикян го викат , за да посочи "провокаторите" на полицията - той не се мръдва и си говори по микрофона! Останалите протестиращи - час и половина не разбрали, че някой мята бомби! На всички видеа и репортажи се видя, че полицията не бие никого, ама после рев до бога!Пълно лицемерие!

    Коментиран от #28, #54

  • 21 Българин

    196 131 Отговор
    Напред, браво за смелостта и будната гражданска съвест.Провинцията ви подкрепя.

    Коментиран от #48, #268

  • 22 Ю Кортес

    148 63 Отговор
    А защо не на 09.09....нали това искат

    Коментиран от #29

  • 23 Призив

    246 98 Отговор
    За Бога братя, не купувайте нищо от аптеките и бензиностанциите на измамника Марешки!
  • 24 NIKOLAJ

    58 135 Отговор
    ДОЛУ разбойкУ ТИКВАТА И рум€н ФАТМАКА!

    НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ!
  • 25 Някой

    139 43 Отговор
    Гешев кога ще подхвани Пеевски ... никога нали са партия с Бибитко (Бойко) ... леко там с Доган да отчете дейност и това е... Дпс кога ще се явава пред КС ? Тръгнали да препряват конституцията когато всички мафиоти никой не ги бара
  • 26 БКП БСП

    123 103 Отговор
    Велика излагация! Като първия път. То не беше духане,молби към Доган, за парченце от баничка.Оня през ден се моли на Бойко за властта по стар комунистически обичай в "името на народа"...Сега какво следва???Докарахте поп. Докарайте равин,ходжа,арменския поп да не забравите и направете масова молитва!!!
  • 27 Хм..

    171 132 Отговор
    Нова Велика Народна ПРОСТОТИЯ!Свършиха ви бомбичките и лютивите спрейчета на 2-ри,та до 10-ти да наваксате ли.А..,щях да забравя,и да "оправите" сметките със футболните хулигани!
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    143 83 Отговор

    До коментар #20 от "а стига бе":

    а кой насъсква трето разрядни мутри като СТАНИМИР НЕДКОВ СТЪКИ като МИТКО КАРАТИСТА те са членове и биячи на герб а МИТКО КАРАТИСТА е шеф на охранителна фирма ДЕЛТА ГАРД гъста до герб

    Коментиран от #44

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Чочо

    147 66 Отговор
    Като ги гледам,въстанието ще е на Хиполенд,че им правят проверка....
    Всичките тия бизнеси са на ченгета от ДС с крадените пари от бандитската приватизация.Парите ги обърнаха в контрабанда,хотели,скъпи коли,мутреси.После всеки квичи че ако го барнат е по политически причини. Ако недай си боже влезне е арест,вади документи че е тежко болен и едва живее.

    Коментиран от #40

  • 31 Без Връзки

    79 5 Отговор
    Сития на гладния не верва

    Коментиран от #34

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Кортес

    106 53 Отговор

    До коментар #29 от "Фройд":

    Оставки,добре,съгласен,поводи много....после,кой,само не ми излизай...който и да дойде,по добре...не ми е оферта..И така,кой...партии имена,общи глупости не ме интересуват.
    Фашистки правителства Лукашенко Путин не не интересуват,фигурантски,също.

    Коментиран от #41

  • 34 ТАКА Е,..

    113 19 Отговор

    До коментар #31 от "Без Връзки":

    Червените милионери,милиардери и олигарси от ДС службите и БКП...вярват единствено в...парите, затова НЕНАВИЖДАТ БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #46

  • 35 българин

    69 8 Отговор
    Той народа правилно го е казал "Бит и гласен насита няма"!
  • 36 " Провалът" на 2. 9.

    123 94 Отговор

    До коментар #3 от "Е разбира се":

    доведе до няколко неща:1.Рязко падане на рейтинга на Б. Борисов и ГЕРБ / дори неговите придворни социолози вече не отричат това!/; 2. Демаскиране на мутренската същност на кликата - защо до днес няма обявено нито едно име на хвърлялите павета по полицаите при толкова много видеозаписи - ами защото бяха изпратени от ГЕРБ; 3. Масовостта говори ли ви нещо; 4. А последвалите събития - " принципното" подписване на Марешки, " Хиполенд"...Извод- провал има, но този провал е на гърчещите се в амбициите и некадърността си мутри. Впрочем - забравихме ли шкафчето с евро и хамалските псувни на Вожда ?

    Коментиран от #50, #351

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Чочо

    105 35 Отговор

    До коментар #30 от "Чочо":

    Карнобатски ментета,баневи,Прокопиеви,всичко е червено дс,всичко реве че не е по старому,ей го и тоя,правили му проверка .Тия китайски боклуци,половината са с вредни материали и бой забранени за употреба в детски играчки.Шо не ходи в Австрия да се пробва да продава.

    Коментиран от #197

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 е немое ли

    35 38 Отговор
    да е след 13-ти?Куманягите немат вожд сега.С кой да се договаря Боеко по нощята........
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ДО ТИМАДЖИЯТА ГЕЙШЕФТ

    61 31 Отговор
    ГЕЙШЕФТ МНОГО ЧЕСТНИЯ И ПОЧТЕНИЯ ЗАЩО НЕ ПИПА ТИМ ?И ВСИЧКИ ФИРМИ ПОДФИРМИ И КУХИ ФИРМИ И ОФШОРКИ ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ АИР ДНЕС БГ БЪЛГАРИЯ ОН АИР ЦКБ И МН.ДР.ВСИЧКО Е ЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ!
  • 46 Алчността няма цвят.

    52 49 Отговор

    До коментар #34 от "ТАКА Е,..":

    Но да приписваш това качество на някакви " червени милионери" след шкафчето и явното търгуване " концесия срещу подпис " / случая " Марешки" / е просто израз на безсилие .
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Щерю

    103 36 Отговор
    Направете го на 09.09.
    Що се срамувате
  • 50 Хихихихии

    110 57 Отговор

    До коментар #36 от "" Провалът" на 2. 9.":

    Това е жалък "протестен митинг" ....на 18 Партийки ,под ръководството на БСП и финансирана от Престъпната Червена Олигархия Ограбила България!
  • 51 Да поканим

    63 36 Отговор
    СИНДИКАТИТЕ НА ПРОТЕСТА.
    ТЕ КЪДЕ СЕ СКРИХА КАТО МАЛКИ МИШЛЕТА.

    Коментиран от #56

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Чочо

    107 42 Отговор

    До коментар #47 от "Баба Гицка":

    Ма как ве,имат миризливо дърто трио номенклатури от комунистическо плюс млади червени внуци милионери плюс джендар НПО та плюс платени футболни агитки и пиячи аванта на бира.Ети въстание.Само че трябвало на 09.09.
  • 54 Кой трябва да посочи провокаторите?

    57 64 Отговор

    До коментар #20 от "а стига бе":

    Ами полицията и службите. Има ли достатъчно записи? - Има. Защо не са посочени? - Ами защото ще стане ясно от кого са изпратени. Сега се бави " разпознаването" им - а просто трябва да се погледне във ведомостта, където са имената им. Тази ведомост е у ГЕРБ, а Прокуратурата там не влиза
  • 55 Опасно заразен Ковид 2020

    105 58 Отговор
    "Не спете спокойно деца" !!
    Няколкостотин лумпенизираните млади хора, използвани за протестърски материал и служещи на тъмни задкулисни сили и червени интереси и наетите за статисти за по 30 лв са готови Демокрацията да продадат и искат кръв да се лее за да се завърне отново с преврат на "Велико народно въстание"10.09 комунизма....!!!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Малиии

    73 27 Отговор
    Много гуему ше бъде,ше има ли бира на корем и после социализъм и лежанка ...не трябва ли да е на 09.09.
    Няма нищо срамно.
  • 58 Мирко

    72 69 Отговор
    Днес Бойко даде прекрасен пример как еднолично се управлява държавата. Пратил страхливеца 4 различни служби да тормозят човека. Само този нагъл случай сам по себе си е повод за оставки. Едно убито момиче в Гърция дали няма връзка с "колажите" от спалнята в Секвоя???
  • 59 МЕТЕЖНИЦИТЕ.....ИЗМЕТЕНИ ОТНОВО

    52 42 Отговор
    МНОГО РАНО СТЕ СТАНАЛИ.....ПРОВАЛИТЕ ВОДЯТ ДО БЕЗСЪНИЕ
  • 60 Doni Brasko

    52 58 Отговор

    До коментар #3 от "Е разбира се":

    Ние не сме нападали полицията. Агитката на Левски Запад, купена от БиБи, ги нападна, но ние изядохме боя. Така действа муъренската власт

    Коментиран от #64, #219

  • 61 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    95 39 Отговор
    НАПРАВЕТЕ ГО НА 09.09.2020 И ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ДА ДОЙДЕ....ДА БЪДЕ...АВТЕНТИЧНО

    Коментиран от #342

  • 62 Евг. МИХАЙЛОВ, ПСЕВДО ДЕМОКРАТ??

    54 51 Отговор
    Някога се бореше за Демокрацията!!! Сега защитаваш Мутри, МафиотиПиявиците на гърба на Народа!!! Гледаш какво правят предателите, хамелеони Ал Йорданов,, Г Марков, чакаш?? Голяма Пълна паничка"????? Обещано тие???
  • 63 Малаумен Радев

    98 58 Отговор
    Драги сънародници, трябва да търпите идиотите дето ви обиждат и искат да ви палят живи. Трябва да поемате бомбите и паветата с вдигната глава... Целият български народ възтава срещу ЗДРАВИЯ РАЗУМ. Аз все пак искам да съм велик президент не просто пилотче набиращо се на лостче! Нищо че нямам акъл за 5 стотинки дето казваше баба, като си бършех г@за с ръкав.
  • 64 Brasko Doni

    65 14 Отговор

    До коментар #60 от "Doni Brasko":

    AЙДЕ БЕ, А ВИЯ ЩО НЕ ГИ СПРЯХТЕ, КЪДЕ БЯХА ГОШО ТЪПОТО И ШВЕДСКАТА ТРОЙКА.......ИЛИ ТЕ НЕ СА ОТГОВОРНИ.....
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 илия

    87 41 Отговор
    Пак ли искат да се изложат? "Всенародно" въстание с 300 човека.
    И "майките", криещи бомби и туби с бензин за молотовки в палатките.
  • 69 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    85 29 Отговор
    АМА ТОЯ ПЪТ ВАДЕТЕ ЧЕРВЕНИТЕ БАЙРАЦИ...НЕ СЕ КРИЙТЕ КАТО ПОДМОЛНИ ПРОВОКАТОРИ
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 гагааа

    32 45 Отговор
    Хехее..че то по големи комуняги от герб няма ве моат хахаа
  • 72 Тръмп

    36 59 Отговор
    ОСТАВКА на корумпираното правителство!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Behemoth

    58 16 Отговор
    Е, на десети ...на девети му е майката,ама няма кой да слезе от гората....че да тръгнем ,да почнем да ги ловим.....еххххххх....
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Пенъ

    60 20 Отговор
    Тука нема ред бе! Нали на 9-и?И ся да ходя с тоя ишиаз още мандри да обирам щот другарите по палатките ще измрат от глад!
    РАНЪТА ПРАЙ БУРБЪТЪ СРЕЩУ ФАШИЗЪМА И КАПИТАЛИЗЪМА!
  • 77 БАЧКАТОР

    44 42 Отговор
    ЗАЩО СИНДИКАТИТЕ СЕ СКРИХА.
    ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ЧЛЕНСКИ ВНОС.
    МИШКИ ЛИ СА ИЛИ ПОДЛОГИ.
    ПОЛУЧАВАТ ЛИ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА И ЗА КАКВО.
  • 78 Люлин 5

    71 23 Отговор

    До коментар #1 от "Само":

    Велико Народно Въстание на 10? Е не може Велики Въстания през седмица.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Вacил Бoжкoв

    73 37 Отговор
    Хaджигeнoв брaвo приятeлю. Добре се справяш за сега.

    Oбaди ce нa Мaджo дa ce рaзбeрeтe кoгa дa oтидeш дo бaнкaтa му. Нaпрaвил cъм пaричния прeвoд зa cлeдвaщaтa ceдмицa.

    Пoздрaви. Вacил Бoжкoв
  • 83 Без Връзки

    40 21 Отговор
    Социално слабите не протестират те са си добре!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 354

    31 54 Отговор
    Одобрявам и нека повече ББ и ГЕРБ да не мъчат народа, да си отидат завинаги, н каквото и да измъдрят нямат полезен ход освен оставката.
  • 87 Без Връзки

    50 12 Отговор
    Въстание!
    Политика се прави с пари и дупе
    Ама въстание само с един гол г з!
  • 88 Решението

    27 26 Отговор
    Е простичко, протести дорде комисията спрв фондовете за липса ма правова държава вече има такива индикации, след това с бацо е свършено
  • 89 авт

    78 30 Отговор
    Тези т. нар. протестиращи на 10 септември да ходят да си играят в Хиполенд вместо да цапат центъра. Аман от инфантили.
  • 90 ФЕЙЗБУК СЕ СЛЕДИ

    23 33 Отговор
    Внимавайте какво пишете във ФЕЙЗБУК.
    Следи се.
    Ще ви погнат.
    Ползвайте адвокати които помагат на протестиращи.
  • 91 Ивет си осинови куче!!!!! Иван и Андрей,

    16 23 Отговор
    Какви чудеса ще стават във Фермата, а Българите се интересуват от съвсем различни неща!! Какво става в Държавата, Мутрите до кога ще управляват и крадът!!! Честито Куче, а Смехурковците да си гледат Фермата, народа гледа Държавата!!!!
  • 92 баце

    28 13 Отговор
    вчера с бате ходихме на сбор бате го биха мен ме уважиха един път етре пак ни канят мен ми се иска бате не иска

    Коментиран от #274

  • 93 Ще участвам

    22 13 Отговор
    Във НОВОТО ВЕЛИКОТО НАРОДНО ....... ПИСЛЕДНАТА ДУМА НЕ Я КАЗВАМ ЗА ДА НЕ МЕ ОКОШАРЯТ.

    Коментиран от #168

  • 94 НеМутра

    32 35 Отговор
    Мутрите са завзели всички служби и длъжности с които да държат властта. Те, мутраците разделиха българите на две: хляб има само за тези, верните калинки, които ръкопляскат на хунтата, а другите са гадни комунисти.

    Коментиран от #106

  • 95 Синдикатите са Казионни!!! Отдавна

    20 16 Отговор
    Се продадоха, първи избяга Краси Дарев, след като се нагуши здраво и Коце се "оттегли" има с какво да Преживява, него Мислете!!!!
  • 96 НЕ КАЗВАЙТЕ

    21 25 Отговор
    Не си казвайте името пред камери.
    Мутрите ще разберат къде работите и тогава лошо и За вас и за фирмата.
    Глобите са солени. Време ата са трудни. Няма да има пари за заплати.
    Колегите ви ще се настроят срещу вас затова че сте станали причина за проверки и глоби. ВСЯКА ПРОВЕРКА ЗАВЪРШВА С ГЛОБА.
    Така както всеки студент може да бъде скъсан.
    Все се намира за какво.
    УЛНАТА
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 другарят

    54 15 Отговор
    Защо на 10 септемри, а не пак на 9-ти и да бъде обявена втората Народна Република България??
  • 99 ГЕСТАПОТО

    62 18 Отговор
    Защо на 10ти, много сте гла_мави направете го на 9ти извикайте и Руснаците да ви черпят по един чай много е хубав питайте Навални. Да ви е сладко.
  • 100 Български народни поговорки

    35 3 Отговор
    "Вола рие,рие и на врата си хвърля."
  • 101 Чичо

    62 29 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ОСТАВКА НА ФИГУРАНТА РАДЕВ€ЗА КМЕТ НА СЕЛО НЕ СТАВА ОСТАВКА РАДЕВ .БАБИКЯН И МИМИКЯН И ДЖУДЖЕТО В ЗАТВОРА ЗА ТЕРОРИЗЪМ.
  • 102 Бай Пеши

    54 23 Отговор
    Податливото от зад трио в затвора .Пинокио и Гошо тъпото в Белене за подривни действия срещу държавата .Оставка на държавно изменника Радев .
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Джесика от Околовръстното и Мечо Пух

    3 22 Отговор
    Има тръба-има Борисов о=======о,няма тръба-няма Борисов .о========о.Тръбаа
  • 105 Факт

    29 54 Отговор
    “Управлението” на Борисов ще остане в най-новата българска история като най- антинародния, най- бандитският , най-мракобесният период в живота на българите.

    Коментиран от #109, #120

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Rrrrrrrr

    40 21 Отговор
    Тихомире как пък веднъж не отрази в статиите си останалите близо 2 милиона живеещи в София и неподкрепящи случващото се там? Може би за това не плащат а?Явно и ти си поредното новодошло провинциалистче, което не може да скрие селското в себе си и готово за пари на всичко, без ценностна система.

    Коментиран от #229

  • 108 Демократично

    37 17 Отговор
    В условията на върлуваща епидемия от Ковид, органите на реда са длъжни да изградят КПП-та за Новото "Велико народно въстание" и на протестите да бъдат допускани хора след предварителна регистрация, лична карта и медицинско удостоверение че не са заразени с вирус...!!!

    Коментиран от #195

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Перо

    15 28 Отговор

    До коментар #7 от "а стига бе":

    Не! Главната мутра и Гл.Прокурор са народа! Те са народа,те са БГ и те са господ, Тролчо мутренски.

    Коментиран от #113

  • 111 АЛО ФАКТОРИТЕ.

    26 12 Отговор
    Вие станахте най продажната долна селска медия .От кое село ви назначиха долни журналистчета .

    Коментиран от #121

  • 112 Въстаник

    21 29 Отговор
    Бочко пътник си,бай Ставри те чака.
  • 113 Чоко

    47 28 Отговор

    До коментар #110 от "Перо":

    Обърка се тотално .РАДЕВ ЧЕРВЕНАТА ГНИДА Е ГЛАВНАТА МУТРА .ОСТАВКА НА РАДЕВ .ВЪН МУТРАТА .
  • 114 Ами той

    43 14 Отговор
    Кухия Хаджигенов знае ли,че навремето 10 септември беше ден на милицията? Може да го по-ЗДРАВЯТ по случай празника!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 11 Отговор

    До коментар #84 от "даскала":

    господине сигурен ли сте или само никнейма ви е ДАСКАЛА ХРИСТО БОТЕВ ВАСИЛ ЛЕВСКИ идругите патриоти са чисти ДУШИ БИЛИ БОГ да ги прости борили се за свободата на МАЙКА БЪЛГАРИЯ ДАСКАЛЕ как беше при соца а как е сега това което комунизъма построи демокрацията за миг разруши
  • 118 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 13 Отговор

    До коментар #84 от "даскала":

    господине сигурен ли сте или само никнейма ви е ДАСКАЛА ХРИСТО БОТЕВ ВАСИЛ ЛЕВСКИ идругите патриоти са чисти ДУШИ БИЛИ БОГ да ги прости борили се за свободата на МАЙКА БЪЛГАРИЯ ДАСКАЛЕ как беше при соца а как е сега това което комунизъма построи демокрацията за миг разруши
  • 119 титаник

    13 20 Отговор
    сус бре чакайте дариткова да зададе посоката за развитие
    ..всеки пълнолетен български гражданин да си подготви
    шкафче..гардеробче..ракличка или друга подходяща мебел
    за целта

    Коментиран от #124

  • 120 я слез на земята

    57 21 Отговор

    До коментар #105 от "Факт":

    ЯДЕЦ! ИСКА ВИ СЕ! ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА КАТО ЕДИНСТВЕНОТО, ПОВИШИЛО ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА, ПОСТРОИЛО ПЪТИЩА И МЕТРО, СТАБИЛИЗИРАЛО ЧЛЕНСТВОТО В НАТО И ЕС, ЗАПАЗИЛО ДЪРЖАВАТА ОТ МИГРАНТИТЕ! ВИДЕНОВА ЗИМА ЛИ ИСКАТЕ - ТОВА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ КОРНЕЛА И РАДЕВ - НЕ 3 ДОЛАРА, А 0,3 ЩЕ СТАНАТ ЗАПЛАТИТЕ ПРИ ТЯХ - ПАТЕНТЪТ ИМ Е РЕДОВНО ДА ФАЛИРАТ ДЪРЖАНАТА, ЩОМ СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!

    Коментиран от #122

  • 121 Факти отговаря

    8 5 Отговор

    До коментар #111 от "АЛО ФАКТОРИТЕ.":

    Такива са преводите,издаваме фактура с ддс
  • 122 Тръбата

    6 12 Отговор

    До коментар #120 от "я слез на земята":

    Тръбата е момента.Мани ги тия подскачковци,те си мислят,че е заради тях.
  • 123 Титилов

    10 25 Отговор
    100000-02.09.2020г.
    200000-10.09.2020г.
  • 124 ха ха

    10 5 Отговор

    До коментар #119 от "титаник":

    и ти затова си мечтаеш, ама не смееш да си признаеш,че вече го и сънуваш и се молиш на господ някой да те корумпира!
  • 125 титаник

    12 4 Отговор
    аз знам за какво си мечтая
    и знам че зададената посока води към едно място със ограничения на гражданските права постановено от съдебна институция
  • 126 наблюдател

    14 20 Отговор
    Къде си ЕС ? Защо мълчиш ?
  • 127 месара

    32 10 Отговор
    е що на 10_ти ?! по удачно е на 9_ти ! или па ше пречат на манифестацията 🤣😂🍻😂❓
  • 128 Мутрите на стадиона

    10 17 Отговор
    МУТРИ ЗБОГОМ.

    Коментиран от #130

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Неграмотник пише се със С

    15 7 Отговор

    До коментар #128 от "Мутрите на стадиона":

    Сбогом!
  • 131 Оставчо

    16 31 Отговор
    Вече ще се водят и бойни действия,
    Оставката е неминуема!Иначе война!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Чук и Гек

    14 7 Отговор
    Явно, обществото ви първо трябва да изживее велика еволюция и тогава да се случат нещата! От много революции, мутри и хайдути сте на това дередже, да харесвате нагли толупи! Абе, има ли някой турчин, който да е срещу Колю Фичето? Ей така, само се замислям..!?!?!?
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Рихтер

    15 42 Отговор
    На 10 септември срещу Бойко!
    Всички левскари на площада!
    Окончателно да свалим Тиквата!!!
  • 136 Чичо

    31 10 Отговор
    Ако другата седмица има избори, за кого ще гласуват протестиращите и подкрепящите ги 60%от населението( по социолигическите проучвания)??? След 10 ноември 1989г. хората се отрекоха от БКП- то. После се отрекоха от СДС-то. Народа изпадна в пълна политическа апатия. Появи се ГЕРБ, като що годе приемлива алтернатива. Но къде сте сега на политическата сцена, кои сте вие, кои са вашите лица които ще убедят хората, че си заслужават да им се гласува доверие?
  • 137 Кольо Пичето

    6 3 Отговор
    Ами , не сме всички като него.
    СОРИ
  • 138 Чук и Гек

    19 24 Отговор
    ..И тея трите отровни лица на протеста не са достатъчно вдъхновяващи за нещо хубаво и ново! Да не кажа - никак! Вземете поставете за лица на протеста ей тези двечките на фотоса и подобни! Запомнете! не може да расте поколение, възпитано в демократични ценности, щом днешните 20 годишни познават демокрацията единствено като Боко Тиквата! Какъв е смисъла тогава, че свалихте Тошо преди 30 години! Тошо поне бе Човек от народа!
  • 139 10.09.2020 г.

    19 30 Отговор
    Пълният крах на ГРОБ начело с Буда !
  • 140 РАБОТЕТЕ РОБИ

    17 12 Отговор
    Работете и не мрънкайте.
  • 141 10.09

    12 5 Отговор
    Какво ще дава тогава?
  • 142 Тарантул

    29 10 Отговор
    Не си губете времето на 10.09
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Народа отвръща на удара!

    21 33 Отговор
    10.09. Оставка!
    На омразните мутри Тиквата и Каскета!
    Иначе ще стане много по страшно!!!
  • 145 Ла па па.

    38 13 Отговор
    Протестерите ще духат.
    Супата бе.
  • 146 Синджир марка

    29 13 Отговор
    Протестер , белезници , протестер , белезници.
    От Орлов до Лъвов мост.
  • 147 Аааааа

    13 11 Отговор
    А ключетата в реката.
  • 148 Ей гербави плужеци!

    16 31 Отговор
    Двамата трола на ГРОБ,има ли смисъл
    да се спори с герберастите
    Нямат и грам мозък, просто липсва!...
  • 149 Ехоооо

    15 5 Отговор
    Хъшовете. ДА НЕ СТЕ В БРАЙЛА.
    ТОВА ДА НЕ ВИ Е ДОБРАТА РУМЪНИЯ.
  • 150 цър цър

    13 30 Отговор
    герб трови България бавно но сигурно
    вие поне ще си отидете бързо и мъчително
    ..Ю Цезар
  • 151 Един

    19 39 Отговор
    Полицаите предадоха Родината за една мършава заплата! Срам!
  • 152 титаник

    11 11 Отговор
    демокрацията в БГ не е застрашена по една проста причина
    в момента в който почнат да падат сайтове..еврофондовете ще спрат
    това е отвъд компетенцийте на данс манс прокурори идиоти
    и останалите недоразумения облечени във власт след многогодишна манипулация на избори и прочее мизерии
  • 153 На 10-ти септември

    17 42 Отговор
    Ще бъдем стотици хиляди и този път ще
    ги П О М Е Т Е М. Окончателно !
  • 154 Чума

    18 20 Отговор
    За вустание требе оружие и подкрепа поне на една велика сила! Но, той толупа бълва последни издихания! Малко търпение и го пишете жител на вируса!
  • 155 Патков

    36 15 Отговор
    Който клати власт ще падне от дървото.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Чук и Гек

    12 24 Отговор
    Запомнете! Провокаторите пуснати от властта се смесват с тълпата и никога не хвърлят по колегите си унищожителни бомби! Само пушек и трясък! Ако бяха хора на Божков, щяха да оставят протеста да си говори и кичи полицаите с китки, а те да се разходят по центъра и където има за трошене и палежи!
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Витоша Бистрица

    19 30 Отговор
    Всички на площада.До краят на ГРОБ!
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Хихихихии

    10 2 Отговор

    До коментар #159 от "Бурканбанк":

    Личи си че си обратен
  • 163 СЪВЕТВАМ СТЪКИ ДА ПРИСЪСТВА НА 10ТИ

    15 25 Отговор
    СТЪКИТО БЪДИ НА 10ТИ ДА ТЕ ВИДИМ КАКЪВ ГОЛЯМ МЪЖ СИ !ЧАКАМЕ ТЕ !ГЕРБЕРСКИ БАНДИТ ЕЛА!
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Когато са с каски

    19 21 Отговор

    До коментар #165 от "НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ":

    полицията трябва да има идентификационен номер на униформата. Защо голяма част от полицаите на 02.09. нямат такава и са ли служители на органите на МВР или взели униформи "назаем"
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Непростак

    21 19 Отговор

    До коментар #93 от "Ще участвам":

    Сега това правят. Който пише и ходи на протести го хващат с наркотици или му правят ревизии с големи актове.
  • 169 ТИКВУН 1-ви

    17 34 Отговор
    10-ти ще стане национален празник!
  • 170 Споко

    34 14 Отговор
    Скоро ще свършат парите за пица и ще се види колко са истинските протестанти и контра-протестанти, мутри и рубладжии
  • 171 Отровен от триото

    14 33 Отговор
    Сладка отрова за свобода от
    Тиквата и Гадните герберуги!
    На 10-ти на площада! Оставка!
  • 172 Ливърпулчо

    10 33 Отговор
    Всички левскари, цесекари слависти,ботевисти
    локомотивци, беройци и другите, може и тези от
    Разград на площада на десети септември !

    Коментиран от #180

  • 173 Fuck ti

    16 4 Отговор

    До коментар #14 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тебе май радиацията от АЕЦ "Козлодуй" здраво и безвъзвратно ти е повредила мозъка?!
  • 174 ЗАПОЧВА ЛОВ

    10 10 Отговор
    НА МУТРАФОНИ.

    Коментиран от #189

  • 175 Призив

    14 34 Отговор
    Къде сте музиканти, актьори,интелектуалци!
    Дано не сте станали ТИКВЕТА! ДАНО!
    На площада! Оставка на ГРОБ !
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Либерте

    13 31 Отговор
    Търпението свърши!
    Оставка дай веднага Буда !
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Мразя герб

    13 32 Отговор
    На всички герберски подлоги искам да кажа ,че много малко ви остава .Мафиоти и крадци..

    Коментиран от #343

  • 180 Мразя герб

    6 21 Отговор

    До коментар #172 от "Ливърпулчо":

    Много правилно
  • 181 Анонимен

    33 12 Отговор
    Чета призивите за бунт и си мисля - ама вие сериозно ли смятате, че някой ще гласува за вас? Най - губещи ще са тези партии, които подкрепят протеста. Хората се ужасяват от хаоса, който създавате. Някой от нас помнят какво стана кагато Костов превзе парламента. 30 години ограбване. Никога вече революция.
  • 182 До ,,Е разбира се"

    10 27 Отговор
    Е разбира се-ти си гербаджийска подлога,на хранилка при тях и си вардиш службичката...!А и какво да протестираш...-цял живот в канцеларийката,клатиш си краката,а и сега Боко-Чекмеджеков ви повишава заплатата с 30%...
  • 183 Мразя герб

    10 29 Отговор
    Разбира се ,че трябва бунт ,от небето ли падате .Долу мафията ,долу крадливата и корумпирана хунта..

    Коментиран от #185

  • 184 Радев

    26 9 Отговор
    А бомбите ще ги донесе Хаджи Гея , поема много.
  • 185 Анонимен

    37 5 Отговор

    До коментар #183 от "Мразя герб":

    Не трябва бунт, а редовни избори и ако зависи от мен право да гласуват ще имат само хората, които плащат данъци. Тези, които издържат държавата, трябва да определят и нейния дневен ред.
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Мразя герб

    4 18 Отговор
    В Бг няма нищо редовно ,а има много нередовни като тебе
  • 188 B. M.

    9 5 Отговор

    До коментар #129 от "Русата от снимката":

    Еееех, нали?! За виждаш, че в ОПГ(Обединени Патриоти и ГерП) липсват такива. Само ПКП.
  • 189 КАКВО Е МУТРАФОН

    9 13 Отговор

    До коментар #174 от "ЗАПОЧВА ЛОВ":

    ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК ЖИВЕЕЩ В ЛУКС И ОХОЛСТВО В ПАЛАТИ НА СЕОИ ПРИЯТЕЛИ(приятелството си е приятелство но сиренето е с пари
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Васил Левски

    9 24 Отговор
    Viva La Bulgaria ! Viva La Revolution ! Бандата на Борисов-Гешев в затвора!
  • 192 Български Гражданин

    37 12 Отговор
    Нека полицията и този път да си свърши работата добре.Всеки един неразрешен по закона за протестите протест да се смята за незаконен и всички да се разгонят ,както го пише по закон.Към мирно протестиращите,когато видите,че между вас има провокатори,просто се изтеглете назад на около 20-30 метра от полицията и оставете провокаторите на предната линия между вас и полицията.Това е както при футбола-изкуствена засада.Така по-лесно ще бъдат неутрализирани от полицията.Това се отнася и за журналистите,а не после да ми реват от глупостта си.

    Коментиран от #201

  • 193 СОБР

    29 5 Отговор
    Този път ще ги поливат с водните оръдия .
  • 194 Народът

    36 11 Отговор
    Това не е "Велико народно въстание",а "Последно издихание на лумпените"!

    Коментиран от #198

  • 195 Чичо

    14 5 Отговор

    До коментар #108 от "Демократично":

    Ами те затова се пръскаха взаимно със спрейове против COVID-19 протестиращи и полицаи, после споделяха кой е по-лютив.
  • 196 Брадистилов

    35 8 Отговор
    Не се ли уморихте да насрочвате въстания бе, бабикяновци! До кога ще лижете копанката на Черепа!
  • 197 Дядо Боцо

    32 10 Отговор

    До коментар #40 от "Чочо":

    Провал на въстанието!Искат КРЪВ,а после Реват.Много ви е ТЪП водача фатмака.
  • 198 Цецо шлифера

    8 23 Отговор

    До коментар #194 от "Народът":

    Ще чакаме да ни управляват Роско чехльото
    Цвета тъпата пу.... ка Шкембе войвода Биков гъзолизеца и шута от витошка.
  • 199 Мразя герб

    8 24 Отговор
    Ако се спазваха законите за който говорите нямаше да сме на тоя хал и много от любимите ви политици и крадци щяха да са в затвора .Долу герб-да Живее България!!!
  • 200 Бурканбанк

    7 25 Отговор
    Значи на 10-ти ще хвърчат герберастки глави!
  • 201 Б. М.

    11 7 Отговор

    До коментар #192 от "Български Гражданин":

    Ти СИриозно ли? Това ли мислиш? Ако така са рзсъждавали нашите предци, още щяхме да сме под Османско. Още щеше да съществува чл. 1 от Живковата конституция.
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Зизитоп

    23 7 Отговор
    Да живее България - долу фатмака !
  • 204 Валиста

    35 11 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Чудя се на полицията защо не арестува тримата глупаци,организатори на "протестите? Наивниците си мислят,че с помощта на платените от Божков престъпници ще узурпират властта!!! Метежници, вслушайте се в гласа на народа! А той се вижда от социологическите проучвания. ВСИЧКИ социологически агенции определят ГЕРБ като първа политическа сила! Защо тогава си присвоявате правата да говорите от името на българския народ??? Много сте нагли!! Вече омръзнахте на всички!Върнете се в дупките, от които сте изпълзели!

    Коментиран от #210

  • 205 Бесен

    5 26 Отговор
    Напред за Освобождението на майка България!

    "Ето близо е вече времето да докажем на душманите, че българинът не ще бъде вече роб, а свободен. И който от тях не признае нашите закони и не заживее с нас по същите граждански правила, той в един миг с всичко ще стане на прах и пепел. Целта ни в Българско е братство с всекиго, без да гледаме на вяра и народност; ръката си подаваме всекиму, който желае да пролива кръв с нас заедно за живот и свобода човешка."

    Васил Левски
  • 206 Мутрите в затвора

    7 24 Отговор

    До коментар #12 от "Хиполенд":

    Герберастите в затвора!
  • 207 Сср

    4 28 Отговор
    Напред народе ако трябва ще извикаме червената армия да ни освободи от този злодей тиранин
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Матей

    4 5 Отговор
    Аааа,сетиш!Организация,+патрули ,назначени от водачите,би трябвало да има и своеобразен щаб на протеста,охраняеми лица и обекти и пр.А РПУ-тата,където се държат арестанти и се инквизират,тях какво ще ги правите.Знаете ли,че преди време,когато арестуваха някакви буйстващи мургавелковци и пред участъка се изсипали маса техни роднини,започнали да безчинстват и полицията клекнала,нали не искала погром.
  • 212 Анонимен

    27 4 Отговор
    За това е целия писък за полицейско насилие, за това и Радев се кара на шефове на служби. Искате на 10 септември полицията да ви пусне да влезете в сградите от страх да не ги обвинят в полицейско насилие. Много сте елементарни
  • 213 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 5 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    В МНОГО ГОЛЯМА ГРЕШКА СИ НЕ СТЕ ВИЕ НАРОДА , КАТО СИ МЬЛЧИМ И ВИ ТЬРПИМ ,ЗАЩОТО НЕ СМЕ ПРОСТАЦИ КАТО ВАС И НЕ ПАДАМЕ НА НИВОТО ВИ,,ЕДНИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ НАПРОЛЕТ ЩЕ ПОКАЖЕ КОЙ Е НАРОДА,,ЗАТОВА ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ А НЕ ДА СЕ ТЬРКАЛЯТЕ ПО ПАЛАТКИТЕ,ДА БИЕТЕ ПОЛИЦИЯТА,,ПАЛИТЕ,,ОСРАХТЕ ЦЯЛА СОФИЯ.
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Другари герберасти,

    6 17 Отговор
    апартаментчици, терасаджии, с къщи за тъщи ,придворни калинки и всякаква крадлива милиционерска сволочь, вече СТЕ СТЪПИЛИ НАЙ ОТГОРЕ НА ПЪРЗАЛКАТА и пътя ви е само и единствено надолу. Датата няма никакво значение.
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Нинов

    27 5 Отговор
    Абе вие добре ли сте...... Много хиляден протест.... Даже Комунягите обявиха 100000 човека имало.... Ха хахахаха... Бях там господа комунисти има няма 5000 човека от мен да мине!!!! А вас господа не ви видях..... Криехте се в офисите и потривахте доволно ръце!!!!
    А народа се избива отвън.... И какво като свалите правителството...... После ви яхват Комунягите и ще ви скъст съдраните задници.
    Схемата е една и съща 30 г.
    Вие кой мислите и какъв модел ще приложат пак същия....
    Нови не видях и не чух вече 60 дни да завят какво ще правят.....?????

    Коментиран от #220, #240

  • 218 Влиза,влиза бавно и сигурно...на сухо...

    5 8 Отговор

    До коментар #3 от "Е разбира се":

    Свършиха далаверите!Сега сметката ще я платят слугите и лизачите от обслужването под кръста и по надолу...Не боли много,конфискация на спечеленото с много лизане на немити части и аксесоари на мутроръководителите.Затвора ще бъде санаториума за следващите десетилетия на богопомазаните мутреси и мутри...
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Някой

    11 3 Отговор

    До коментар #217 от "Нинов":

    По точно около 2 600 души.
  • 221 Млада протестърка

    9 6 Отговор
    Другари, а на 9. 9.какво ще правим? Предлагам поклонение пред паметника на бай Тошо. Успех.
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 маалата

    19 4 Отговор
    А ся де? Значи правиш Въстание за сваляне на конституционната власт в държавата, органите на държавата защитават реда и със сила спират въстаниците....... после рев: Държавата се защитава и ни удря с палките!!!! По-малоумно нещо не съм срещал
  • 224 На война,като на война !

    5 20 Отговор
    10 септември идва!
    Истинският народ срещу Бойко Тиквата
    и другите тиквета !Да ги смажем!!!
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 На война,като на война !

    5 19 Отговор
    10 септември идва!
    Истинският народ срещу Бойко Тиквата
    и другите тиквета !Да ги смажем!!!
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Donzidog

    6 16 Отговор

    До коментар #107 от "Rrrrrrrr":

    Кой ти каза че 2 млн не подкрепят случващото се.Знам че повечето го подкрепят.Или говориш за 700000 администрация и др. Държавни хрантутници на които им е добре да живеят у Бойково иго?Ама те не са само в София тия,повечето са Ама не са всички.Всеки нормален човек който познавам е против това управление!Няма такъв ЗА.Просто вече идва ред на крайностите защото се оляха
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Възмездието

    4 18 Отговор
    Идва. Краят се вижда.
  • 233 Цвъ.Цвъ. ти

    6 9 Отговор
    Още ли си от герб
  • 234 Еййй Божжковв

    8 5 Отговор
    Дойдеш ли си ще те окошарим.
    НИЩО ЧЕ СЕГА СМЕ СРЕЩУ ГЕРБ.
    РАЗБРА ЛИ!!!!
  • 235 По азбучен ред

    5 12 Отговор
    Имам каталог на ГРОБ.Пълен...

    Коментиран от #241

  • 236 stan4o

    10 5 Отговор
    Решава се бъдещето на България. Не победи ли разума, за българите няма бъдеще в България. Да не бъдем алчни и прости, и нека ума да победи!
  • 237 Боят настана,

    6 17 Отговор
    Тупкат сърца ни...
    Ето ги нашите душмани
    Гербавите прости!
  • 238 ВАЛДЕС ,

    4 16 Отговор
    НА КОГО БОЙКО БЕШЕ НА ВРЕМЕТО ШОФИЬОР
  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Може

    6 17 Отговор

    До коментар #217 от "Нинов":

    Просто не искам най-тъпият премиер в света да ме краде!Искам да ме краде някой с IQ по-високо от на ваза !Капиш?Каква национална гордост да имаш като сме избрали най-тъпия най.По тъп управник в света няма дори в племена в Африка...и по-прост също.Незнам за вас но мен ме е срам тоя да ме краде....айде тоя Биков ли е там къде го пускат по изяви щото може да върже няколко сложни и смислени изречения да ме краде по-ще се чувствам удовлетворен но Бойко да тъпче така чекмеджето...какъв народ сме?Или сега някой ще каже че тоя не краде и са го нагласили щото е неудобен.Тоя е неудобно тъп за наш премиер и диктатор!
  • 241 СУПЕРРР

    5 14 Отговор

    До коментар #235 от "По азбучен ред":

    Ще падне голяма гоненица , с каталога на ГЕРП.
    МНОГО ПАЧКИ НАТРУПАХА ТИЯ МУТРИ И МУТРЕСИ.
  • 242 незнайко

    11 8 Отговор
    Защо на 10- ти ? Не може ли на 9-ти ? Това е помнеща се дата !!!

    Коментиран от #294

  • 243 Идваме от LIVERPOOL.

    5 19 Отговор
    За десети септември Оставка на
    Правителството на ГЕРБ!Веднага!
  • 244 Съд

    4 4 Отговор
    Ще ги карате ли да върнат откраднатото.?????

    Коментиран от #254

  • 245 А кога

    3 11 Отговор
    Ще бъде празника на ПОБЕДАТА?
  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 На 35 септември

    3 10 Отговор
    Всяка година ще го честваме.
  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Левскарче

    10 14 Отговор
    Защо ще бъда на площада?!
    Ами защото искам оставката на Бочко Бибочко!
    А другите уж левскари са на Тиквата другари!
    Срам за Левски! Срам! Апостоле ?!...
  • 250 Бай Христо от Добрич

    8 6 Отговор
    Смешници! От раз не стана. От два ще е същото.
    Не губете кураж. Може пък да стане( ха-ха....) на три.Историчедка справка:
    23 септември 1923г. Първото антифашистко въстание в света(ха-хаааа.....)
    23 септември 2020г. Първото антимутренско въстание в Европейския съюз начело с натовски генерал
    БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !
  • 251 8899

    4 4 Отговор
    В кв."Кръстова вада" няма канали. Протест и оставка на кмета на район "Триадица".
  • 252 И ние идваме от САЩ!

    4 19 Отговор
    Оставка на Борисов и Гешев!
  • 253 МНОГО СТЕ ГОТИНИ.

    4 1 Отговор
    Вижте клиповете на Татяна Кристи.
    Ще се смеете яката.
    Политическа сатира от висша класа.
    Приятно гледане
  • 254 Не няма да стане

    9 1 Отговор

    До коментар #244 от "Съд":

    Сорос е наредил,каквото докопат ,тяхно си е,до третата вълна,после и камилата, и камиларя
  • 255 Абе да попитам

    17 4 Отговор
    Като ЗЕМЕТЕ властта на кой ще я дадете и как????
  • 256 По повод

    5 4 Отговор
    Дали ще връщат парите
  • 257 Повод връщат парите

    5 6 Отговор
    С ъс. сегашните закони ще ги върнат на мукавей.
    Освен ако протеста не продължи докато се гласуват закони които ще го гарантират.
    Борбата срещу мутрите не е лесна.
  • 258 Все още ПРОСТ гербер.

    6 7 Отговор
    Колебая се дали да отивам на протеста!?
    Дали е рано още или да побързам дорде е
    Време !? Бочко не ни оставяй в ръцете на площада,прати еничарите ....
  • 259 Градация:

    5 15 Отговор
    Прост,по-прост,най-прост,ГЕРБЕР!
    Ами това е....
  • 260 Вида

    20 5 Отговор
    До 10.09. триото ще е с повдигнато обвинение и белезници. Съд и затвор за тези анархисти!
  • 261 Просто ме сърбят ръцете

    3 12 Отговор
    За 10-ти!Ако няма оставка!Леле мале...
  • 262 Мани мани

    13 4 Отговор
    Мани го тоя протест.
    Иди на спа.
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Бобата

    7 6 Отговор
    9 е датата.иначе пак греда.все едно народа няма да допусне кому,.ти да ни управляват
  • 265 Бобата

    6 7 Отговор
    9 е датата.иначе пак греда.все едно народа няма да допусне кому,.ти да ни управляват
  • 266 Оставчо

    6 15 Отговор
    По добре пилот, отколкото мафиот идиот.
  • 267 Бобата

    6 3 Отговор
    9 е датата.иначе пак греда.все едно народа няма да допусне кому,.ти да ни управляват
  • 268 SmSm

    22 5 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    Коя провинция? Щото живея в провинцията и не съм видяла и чула някой да подкрепя т.нар.протест. Имаше някакви рехави опити тук-таме, да, но - толкова!
    Не харесвам ГЕРБ, но пък още по-малко харесвам Триото и лумпенизирания им платен контингент. И ми е жал, когато очевидно от кого платени репортери питат и разпитват по някое наивно възторжено хлапе, което едва ли знае какво се случва, ама хайде на купон!
    Погледнете момичето на снимката с плаката Je suis Хиполенд. Дете, което явно смята, че червилото го прави умна зряла жена. Толкова е тъжно всичко това!
    И спрете да плюете по полицията, хората си вършеха работата. Извили на някого ръчичката, ужас! Абе, хора, в Щатите ги гърмят по седем пъти в гърба, без да ги питат нищо, не че го одобрявам.

    ПРезидента пак удари дъното, привиквайки полицаи и хора от ДАНС да им набива канчети, както е свикнал в казармата. Дързост и красота!
    Отвратена съм от всичко! Но съм сигурна в едно: не са тези хората, нито това е начинът да се случат добрите промени.
    Не ми пука от минуси, нито от реплики на заблудени или настървени за кръв душици, така че не се хабете. Или се хабете, все тая.

    Коментиран от #282

  • 269 Умник

    6 3 Отговор
    Търся да прочета нещо умно.
    Рова , ровя , трудна работа.
    Я измислете нещо ново.
  • 270 Бобата

    14 4 Отговор
    АОНСО отдавна не произвежда простаци. А Румката от къде го извадиха толкова прост
  • 271 Бобата

    14 6 Отговор
    АОНСО отдавна не произвежда простаци. А Румката от къде го извадиха толкова прост
  • 272 Аз протестирам ето как

    7 1 Отговор
    Спрях да пазарувам в мутренски фирми.
  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 Епси

    4 2 Отговор

    До коментар #92 от "баце":

    Браво малко хумор трябва,стига въстанници Бойковци и всякакви карабатаци
  • 275 Траян

    7 3 Отговор
    Колкото повече коментари чета, толкова повече се убеждавам, че всичко това, което ни се случва, си го заслужаваме

    Коментиран от #279

  • 276 Ноне

    6 9 Отговор
    Хора дайте да го направим на 13ти,защото на 10ти летя за България и няма да успея за протеста.От години чакам тоя момент и толкова злоба съм събрал,че мога да прегриза със зъби гръкляна на всеки политик или мутра в униформа със значка череп
  • 277 В.В.П.

    5 10 Отговор
    ЕЙЙЙ,ШОПИ ,,СВАЛЕТЕ ТАЯ ФАШИСТКА ВЛАСТ,ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ...ТОВА Е ЗАПОВЕД......И НИЛ МИЛИЦИОНЕР ГЕШЕВ ПОД АРЕСТ....ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.....
  • 278 Мутри с четеп

    5 3 Отговор
    Беееее . Имало полицаи със значки череп.
    Това го бях пропуснал.
    АБЕ ТЕЯ МИТРИ НЕМАТ ЛИ СИ НСЧАЛНИЦИ.
    ТЕ ДА НЕ СА ЗАТВОРНИЦИ ОБЛЕЧЕНИ В ПОЛИЦЕЙСКИ ДРЕХИ.

    Коментиран от #280

  • 279 Фаро

    5 8 Отговор

    До коментар #275 от "Траян":

    Ако четеш коментарите на трола,който се крие под много имена и умирисва всички статии с антимотивиращи пропагандни л@@на прав си,но той е само един а ние сме много.Ще ги изринем
  • 280 Фаро

    6 11 Отговор

    До коментар #278 от "Мутри с четеп":

    Стоях до тях за известно време около 10-15 човека са общо.После се внедриха сред останалите полицаи и започнаха д им казват,какво да правят и така отсвириха заповедите на техния пряк началник.Тези трябва да бием това са гадовете на Бойко,но с голи ръце няма да стане
  • 281 Фаро

    3 12 Отговор
    Има идея да ги пръскаме с бензин и палим и докато се гърчат да им р@жем г@рлата
  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Кирето

    9 1 Отговор
    Комунизма си отиде отдавна.сега останаха олигофренчета неориентирани,който ядат и райна за пари.усехи простациб
  • 284 Бобата

    13 1 Отговор
    Гласувайте в новата конституция ,комунистите да нямат право да управляват дори и в местни инструктори и родината ни ще е номер1 в света.ако не вярвате пробвайте и ще се убедите
  • 285 А ХОПОЛЕНД

    6 0 Отговор
    НЯМАТЕ СТАТИЯ ЗА ХИПОЛЕНД.
    ЗАЩО.
  • 286 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 287 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 288 Тъп

    5 1 Отговор

    До коментар #287 от "КРОКОДИЛА":

    И за чанта не ставаш
  • 289 Мунчо

    11 4 Отговор
    Държа да е на 09.09.
  • 290 Господинова

    7 4 Отговор
    Боже мой,колко много ми приличат на рускоговорящи двете девойчета от снимката...
  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 294 Знаещ

    2 11 Отговор

    До коментар #242 от "незнайко":

    На Боко ще му отива 10-и ноември. Тогава падат комунистическите диктатори.
  • 295 карамбата

    10 1 Отговор
    На 11.09 от 17,00 на протест против високите цени на жриците на любовта.
  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 Рекорд

    7 2 Отговор
    Голямо дежурство днес - рекордни 260 плюещи.
  • 298 Ефрейтор от запаса

    3 7 Отговор
    Модератора, що ми триеш коментара бре. :))))

    Чакам само заповед от ген.Радев и съм готов за 4-часова мобилизация от запаса! :)
  • 299 пенсионер 85 г

    11 3 Отговор
    отчаквам в най скоро време в учебника по история да бъдат заменени
    БОТЕВ ЛЕВСКИ КАРАДЖАТА КОИТО ДАДОХА ЖИВОТА СИ ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИ ДА БЪДАТ ЗАМЕНЕНИ С "героите"румен радев бабабикят хаджи генов маникян божков и цв васасилев и се питам трябваше ли тези смели мъже да загинат за свободата на МАЙКА БЪЛГАРИЯ мисля че не като гледам какво става днес
  • 300 АРЕСТ ЗА РАДЕВ

    13 4 Отговор
    ЕЙ,ВИЕ,ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ,МАШИ В РЪЦЕТЕ НА БАНДА РАЗБОЙНИЦИ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ И ФАТМАКА ПСИХАР,ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ПРЕБИТИ ОТ ПОЛИЦИЯТА,ТА ДА ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО СТЕ НА УЛИЦАТА,ПОЛИЦИЯТА ДА АРЕСТУВА НАЙ-СЕТНЕ НЕВМЕНЯЕМИЯ ТЪП ФИГУРАНТ-ПСИХАР РАДЕВ.ВСЪЩНОСТ РАДЕВ Е ПРИХВАНАЛ ОТ ДЕСА НЕАДЕКВАТНОСТА,ПСИХЯСАЛ Е ПОКРАЙ НЕЯ ИЛИ ЗАЕДНО С НЕЯ,НЕ СТАВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ,АРЕСТУВАЙТЕ ГО!
  • 301 ЗА ПО АВТЕНТИЧНО

    12 3 Отговор
    ФАТМАКА ДА ХВАЩА ГОРАТА И НА 10 .09 ДА СЛЕЗЕ С ВДИГНАТ ЮМРУК И ПО НЕГО АГИТКИТЕ С МАСКИ И КАЧУЛКИ С ПЕТОЛЪЧКИ НА ТЯХ - ДА ВЪЗВЕСТИ СВОБОДАТА! КАКА КУРНИ ЩЕ ГО ИГРАЕ ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА!
  • 302 СЪРП И ЧУК А ТЕСЛАТА В АМЕРИКА

    13 4 Отговор
    РАДЕВ СЕ НАДЯВА СССР ДА НИ СТАНАТ ТРОЙНИ ОСВОБОДИТЕЛИ?

    Коментиран от #303

  • 303 Браво на

    3 6 Отговор

    До коментар #302 от "СЪРП И ЧУК А ТЕСЛАТА В АМЕРИКА":

    протестиращите. Краят на мафията е близо!
  • 304 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 305 ДВЕ ТРИ ВЪСТАНИЯ МЕСЕЧНО БИВА

    6 1 Отговор
    СЕЗОНА НА ДОМАТИТЕ ПРЕМИНА, ДА МИНАВАТ НА ДИНИ!
  • 306 ЧЕРЕПА ПЛАЩА БАЛЦИ КОЛКОТО ЩЕШ

    7 1 Отговор
    АРТИСАЛИ СА БОЕПРИПАСИ А?
  • 307 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 308 ' Българско лято '

    13 1 Отговор
    Aбе сега навсякъде на местата за младежки забави и дискотеки искат пари за вход...!!! Само на площад "Независимост" все още увеселенията организирани от БСП И СПОНСОРИТЕ ОТ ЧУЖБИНА са без пари и това е причината всяка вечер да се събират толкова много млади хора и тинейджъри за да духат на свирки и вувузели и да си пият бира като си правят безплатен летен купон с паролата "Велико народно въстание"...!!! Ама лятото свършва и сега като направят входове с КПП-та и въведат на желаещите да участват в забавите, входна такса "за чистота и тоалетна" със задължително представяне на документ за самоличност и броя на желаещите да участват в прайдовете под егидата на протести, веднага и бързо ще намалеят и ще си отшумят в българаката есен..!!!
  • 309 НАЧЕЛО С ТРИОТО

    15 1 Отговор
    НА 10 09 ЖРИЦИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ, БОЖКОВ ЧЕРПИ!
  • 310 Това е. ХИПОЛЕНД крие нещо тъмно, заплюе

    11 1 Отговор

    До коментар #12 от "Хиполенд":

    Това е. ХИПОЛЕНД крие нещо тъмно, за което плюе държавността. Защо "адвокатчето" на Иванчева не му реши проблема. Но може би предпочитат да си уреждат работите с "честни" служители като Иванчева.
  • 311 Мафана Отпред

    13 1 Отговор
    Комундетата да си ближат шикерините пръчки Метежниците Грипенов и Импексова в затвора до живот
  • 312 goni

    8 4 Отговор
    Другари! Нека да е на 9-ти септември! Нека спазим традицията! Вярно! Сега войските на 3-ти Украйнски фронт не са на Дунава, но ние и без тях ще успеем! Цитирам №1: "Само напред и нито крачка назад!"
  • 313 С НА БАБА ПЕНСИЯТА Е ПО ЛЕСНО

    15 2 Отговор
    Е ТИЯ АКО ХОДЕХА НА РАБОТА ВСЕКИ ДЕН, КАКТО ХОДЯТ НА ПРОТЕСТИ ЩЯХМЕ ДА СМЕ ПРЕД ГЕРМАНИЯ ПО ЗАПЛАТИ!
  • 314 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 315 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 316 Кой68

    3 1 Отговор
    Защо да не е на -09.09.2020 г...Нинова и Ра...де....в ли не са съгласни?
  • 317 Галин

    2 3 Отговор
    Да МУ счупим държавата ! Тя не е нашата .
  • 318 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 319 ВЪЗМУТЕН

    4 3 Отговор
    КОМУНИСТИТЕ ДА НЕ СЕ КРИЯТ, ТЕ СА ПЪРВИТЕ ОРГАНИЗАТОРИ НА МЕТЕЖНИТЕ БУНТОВЕ. ОТДАВНА ПРЕДУПРЕЖДАВАХА ЗА ТОВА. ЗА СЪД СА ВСИЧКИ ПОДСТРЕКАТЕЛИ И ЗАКОНОНАРУШИТЕЛИ. КАКВИ СА ТЕЗИ МИРНИ ПРОТЕСТИ А ОРГАНИЗИРАТ ВЪСТАНИЕ ДА СЕ БИЯТ,ХВЪРЛЯТ БОМБИ,ПРЕДМЕТИ, В Т.Ч. И ЖЕНИТЕ МЕРЕХА ПРЕДМЕТИ И ПОСЛЕ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ТВЪРДЯТ, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВИ ХОРА УЧАСТВАТ. НАЛИТАХА НА ПОЛИЦАИТЕ С НЕВИЖДАНА АГРЕСИЯ И ЯРОСТ, И С НАГЛОСТ ПРЕТЕНДИРАТ ЧЕ СА ПРАВИ. ТЪРПЕНИЕТО ИМА ГРАНИЦИ. ТЕЗИ СЪБИТИЯ СА СРАМ И ПОЗОР ЗА РОДИНАТА И ДЪРЖАВАТА НИ. ДОРИ И ДА ИСКАТ ПРОМЯНА, ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕТО. ТЕЗИ ГРОЗНИ СЪБИТИЯ И КАРТИНИ КОИТО СЪЗДАВАТ ХАОС И СМУТ В ДЪРЖАВАТА НИ, ДЕЙСТВАТ ОТБЛЪСКВАЩО И РАЗОЧАРОВАТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА. КАКВО ДОВЕРИЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕ ГЛАСУВА? НЕ МОЖЕ И НЕ ТРЯБВА УЛИЦАТА ДА ДИКТУВА. ИМА ЗАКОНОВ РЕД, НА ИЗБОРИТЕ НАРОДЪТ ЩЕ РЕШИ КОЙ ДА ОСТАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА И КОЙ ДА ОТПАДНЕ. И ЗА БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА И БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ ГОВОРИМ МНОГО, ОБВИНЯВАХМЕ ПРЕДИШНИТЕ ГЛАВНИ ПРОКУРОРИ В ПАСИВНОСТ, А СЕГА ИМАМЕ АКТИВЕН ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ЗАЩО Е НЕУДОБЕН? ЗАЩОТО ЗАСЯГА ИНТЕРЕСИТЕ НА НЕУДОБНИТЕ? ХОРАТА НЕ СЕ ОБРЪЩАТ КЪМ БОГ, НО ТОЙ ЩЕ НИ СЪДИ ЗА ДЕЙСТВИЯТА. ЗАБЪРЗАНИ В ТАЗИ АГРЕСИВНА ДИНАМКА И ЧОВЕШКА СУЕТНЯ, НЕ СЕ ЗАМИСЛЯМЕ ЧЕ БЕДИТЕ НИ ТЕПЪРВА ЗАПОЧНАХА И ТАМ НЯМА ДА ВАЖИ КОЙ Е ВЪВ ВЛАСТТА. НО ЗА ВСИЧКО СМЕ СИ ВИНОВНИ САМО И ЕДИНСТВЕННО ЧОВЕЦИТЕ И ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ, ЩЕ СИ ПЛАТИМ СКЪПО ЦЕНАТА.

    Коментиран от #321

  • 320 адв Хаджигено

    2 2 Отговор
    Пелератора е модераст, и все пак, Атомната бомба на Минеков ше нанесе тежки поражения на врагът!!!
  • 321 адв Хаджигено

    2 2 Отговор

    До коментар #319 от "ВЪЗМУТЕН":

    В първите дни ше ви избесиме по стълбовете и дърветата в парка, а чак после ше съдиме тарторите ви, ама по новата Хаджигенова конституция и Наказателен законъ, изрути!
  • 322 БЕЗЗАКОНИЕ

    3 3 Отговор
    Спрете с безобразията и хаоса, не пречете на хората които работят и автомобилите да се предвижват, учениците ще тръгват на училище и родителите им трябва да ги подготвят, има и студенти. Вие два месеца бездействате, хранят ви без пари и стоите на сянка като на почивка, оградени с държавно имущество - контейнери и скамейки, които са предназначени за гражданите с друга цел, а не са ваша собственост. Така може да продължите и до другото лято. Майките от системата ни убива ги удовлетвориха. Водят се асистенти, пари получават за това. На кого оставят да им гледат болните деца? На улицата ли са задълженията им към тях? Два месеца се занимават с политика. Изглежда те самите извличат полза от състоянието на децата си.
  • 323 Историка

    2 2 Отговор
    Герб и бсп се правят на доброто и лошото ченге ,а мафията е обща за тях.
  • 324 МРЪСНА МУТРА

    1 5 Отговор
    МУТРА ВЪН , В ЗАТВОРА МУТРО
  • 325 МРЪСНА МУТРА

    3 3 Отговор
    МУТРА ВЪН , В ЗАТВОРА МУТРО НА - ХИПОЛЕНД ДА ДУХАШ
  • 326 новичок

    6 3 Отговор
    Мая Манолова ще раздава безплатен руски чай на протестиращите.
  • 327 реалист

    5 2 Отговор
    Изборите наближават. Дали през март или през декември - все тая. Резултатът ще покаже. А някой има ли смънение каква ще е тя? БСП с тези си лидери са в трета глуха, Цецо апартамента 2 %, Радо костовиста и Ицо фондацията - 2,8 %, другите карикатури под 1%. ДПС ясно, Патриотите малко над 5 %, Може би Слави ще е изненада, но победителят е ясен!
  • 328 Не разбирам нещо

    7 2 Отговор
    Защо всички "протестиращи" /половината платени/ говорят от името на народа. "Шумните" анархисти и клошарите/защото само клошарите могат да лежат по кръстовищата/ не са народа.Да не излезе най-накрая народа и да се види истината.
  • 329 Галина

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И като те спасят от ГЕРБ кой ще те оправи,кажи де? Тоя въпрос се задава на протестиращите още от първия ден на протести,и досега никой още не е отговорил!!!
    И Румен излезе и каза, че бил готов със служебно правителство, обаче и него вече два месеца го питат,кои ще са в това негово правителство,и той не отговаря!!!
    А за следващото велико въстание, Хаджигенов призовава, цитирам:
    " Хора, моля ви елате!!! Вземете си отпуск, защото се пада в четвъртък!!! Доведете и приятелите си и семействата си,и познатите си!!!"
    Хахаха, смешници!!! Все повтарят колко много хора са недоволни от управляващите, позволяват си да говорят от името на целия български народ,без някой да ги е упълномощил за това,а накрая се молят на хората някой да отиде на протеста им!!!
    Постоянно призовават протестиращите,да не спазват законите, зоват за метеж,и после викат,аааа, Бойко Борисов беше!!!!
    И тоя Радев,и на него все Бойко му е виновен.
    Аз имам чувството,че Деса ако не му пусне, пак Бойко ще му е виновен 😁😁😁.
    Надявам се,че тоя път, хората които излизат на улицата,и искат мирни протести, да са си взели поука,и да не се връзват тоя път на акъла на тия психопати!!!
  • 330 РЕАЛНОСТ

    2 4 Отговор
    Герб ако дадат оставка, комунистите са втора по големина партия и веднага ще се наредят за временно правителство. Нали не искате това, а ако са от другите не знам как ще се разберат?
  • 331 Без име

    4 3 Отговор
    Това с палатки те си е пълна цигания Това го има само в България
  • 332 ИСТИНА

    2 2 Отговор
    Отговор към 328 НЕ РАЗБИРАМ НЕЩО Ако не са платени протестиращите, не знам колко щяха да са, но като има облага защо да не използват. Нямаше колкото един квартал на София, а наистина си позволяват да говорят от името на народа. Само на въстанието си събраха престъпни бунтари, подпалвачи и бомбаджии, застрашаващи здравето и живота на полицаите и мирните хора. Трагикомичното в целия цирк беше, че отзад които мереха полицаите, не винаги успяваха и удряха своите. Ще си кажем мнението на изборите, въпрос на време е.
  • 333 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 334 Попикян и Хаджитулупов

    5 2 Отговор
    По 10 лева отгоре за продажните копилета, които докарат и приятелче на протеста - ще има и чибапчета, кифтета, музичка и палатки с бомбички! Елате да се повеселим с радио Витоша - ние обичаме веселбата /Отровената Тройка/.
  • 335 Вирус

    3 4 Отговор
    Ми не разбрах то не беше ли въстание или преврат или протест зависи от резултата май,а.
    Престанете вече с тия оставки,не ви ли омръзна.Не разбрахте ли че народа подкрепя правителството,а вие с тези протести подкрепяте мафията и тези които ограбиха България.Като дойдат изборите гласувайте както намерите за добре.Сега оставете хората да работят.
  • 336 Слави Славов

    6 1 Отговор
    Аз предлагам Борисов,Гешев,Цацаров и да не забравяме другите знайни и незнайни герои-Цветанов,Марешки,шкембе войвода,Валерката,Доган,Шиши и т.н.да минат през средата на митингуващите,както мина президента Радев и ако остане нещо от тях,да бъдат обявени за герои посмъртно!
  • 337 СусБе

    1 1 Отговор
    Тежко, тежко! Вино дайте!
    (По принцип пием всичко!)
    Пиян дано аз някак си забравя
    туй що толупи вий не знайте
    гербаджийски позор ли е или слава!
  • 338 ХР БОТЕВ

    3 2 Отговор
    КАЖИ МИ КАЖИ БЕДНИ НАРОДЕ КОЙ ТЕ В ТАЯ РОБСКА ЛЮЛКА ЛЮЛЕЕ! МЪЛЧИ НАРОДА /СУДЖУЦИТЕ/
  • 339 вили

    3 2 Отговор
    В БЕЛЯНЕ 2 НЕЗАБАВНО БОРИСОВ,ПЕЕВСКИ,ДОГАН,ЦАЦАРОВ,КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ И ШЕХЕРЕЗАДА
  • 340 заката

    2 2 Отговор
    НАРОДА ЩЕ ВЪСТАНЕ НА ДЕВЕТИ СРЕЩУ ДЕСЕТИ СРЕЩУ РАЗБОНИЦИТЕ В ДЪРЖАВАТА ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ

    Коментиран от #341

  • 341 бай тошо

    0 1 Отговор

    До коментар #340 от "заката":

    и тодор живков да доиде от одвъдното
  • 342 Пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП":

    До 341 бай Тошо.Ти ли ще ходиш да го доведеш?
  • 343 Ценен съвет

    3 0 Отговор

    До коментар #179 от "Мразя герб":

    За да се оправи Българското, трябват огромни и реални промени!
    Всички знаем, че България има керливо минало, но това не означава, че бъдещето трябва да е такова!
  • 344 БОЙКО УЧИ СЕ ОТ МЕРКЕЛ ТЯ НЕ СИ ПОПЛЮВА

    3 2 Отговор
    Браво ,те щели да зимуват.Парите на БОЖКОВ ще свършат.Сега това ли искате??????Чакаме да поискате оставката и на ТРЪМП след това НА МЕРКЕЛ и МАКРОН ,и тогава може да искарате 2-3 зими. Защо не ,толкова сте умни че ОБРУГАХТЕ ИСТОРИЧШСКИ СВЕТИНИ И ДЪРЖАВНИ СИМВОЛИ.да не говорим за другото .А и такива "УМНИЦИ КАПАЦИТЕТИ" ВИ ВДЪХНОВЯВАТ РЪКОВОДЯТ, че пази боже те да да са ни управляващи-моментално излтам от БГ.

    Коментиран от #345

  • 345 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 346 България над всичко

    3 1 Отговор
    Лайняните комунисти пак ще правят въстание! Боже колко мъка има по тоя свят! Копейкин стягай 20 келеша и идвайте в София Черепа и Фатмака черпят!
  • 347 ОГОРЧЕН

    0 0 Отговор
    Армикян и компания се забавляват два месеца със скара, бира и музика, а той си въобразява, че е голям българин-патриот. Истината е, че проявява голям арменски инат. Наивните им вярват и се заблуждават, че като се качат на тяхната "каруца" и вземат властта, ще шибнат с камшик реалността и "хубавия живот" ще потече по пари и веселби. Да отиват на полето, работа колкото искаш. Протестират, обаче сутрин, обед и вечер искат да ядат. Всички, ако са като тях не работят, не произвеждат, протестират и мерят павета и бомби по полицаите,докъде ще я докараме.? Трябва ли всички да се подчиняваме на улицата, че вчера искали едно, а днес друго? Това ли е свобода и демокрация - да имаш право да избираш или да ти налагат? Мислят се за велики, но те не са създали Вселената и човека. Леля Ванга ни завеща, че хората се стремят само към парите, а не са единни и сплотени и цената на избрания от нас живот, правилен или не, скъпо се заплаща. Това е записано и в БИБИЛИЯТА, която е единственният най-ценен, истински и вечно актуален за векове наръчник за възпитание и правилен живот на човека. РАЗУМНИ И ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ, РАЗГРАНИЧЕТЕ СЕ ОТ ТАКИВА, НЕ ПАДАЙТЕ НА ТЯХНОТО НИВО! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
  • 348 Живот

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Е разбира се":

    Ти нормален ли си? Къде ги видя тези 15 човека? Нямаше никой! За жалост ,светът се напълни с боклуци, които за пари са готови да продадат и собствените си майките!
  • 349 БАРБИКЯН

    0 0 Отговор
    Кое му е българското на БАБИКЯН. Фамилията му е достатъчно красноречива. Тази маска на розово прасе на главата му много му прилича. Показва, че добре се ориентира, избрал е чудесен аксесоар, има вкус. Със здраве да си я носи винаги, зиме и лете. Препоръчвам му да стане дистрибутор на маски, защото явно разбира, вместо да организира въстания и подстрекава българите, че после да не гледа слънцето през решетките.

    Коментиран от #352

  • 350 Анти-патриот, анти-Праслак

    1 1 Отговор
    Долу Мутрата Тиквун! Баце се е запънал и не пуска властта! Оставка бре, Тиквун! Чупката!
  • 351 БРАВО БЪЛГАРИ!!!

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "" Провалът" на 2. 9.":

    РЕСПЕКТ ЗА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ! РЕСПЕКТ ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ ТРИОТО!!!
  • 352 да ми фанеш

    0 2 Отговор

    До коментар #349 от "БАРБИКЯН":

    ИМАШЕ ЕДИН ГЕРОЙ ОТ ЖУЛ ВЕРН - БАБИКЯН МАЙ БЕШЕ. ТОЯ ДИВАК СЕГА СЪЩИЯ ЛИ Е, Я ДА ГО ПРАТИМ НА ЛУНАТА ДА ПРИОТЕСТИРА. я СИ КАЖЕТЕ - МИЛИАРДИТЕ ЕВРО ЛИ ЧАКАТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ, КОИТО ЩЕ ДОЙДАТ ПРЕЗ НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ. ЩЕ ДОЙДАТ, АМА НА ВАС НИЩО НЯМА ДА ИМА!
  • 353 ИЗВИНЕНИЕ

    0 1 Отговор
    Към коментар 352: Ако може да се корегира -1 на +1. Просто в бързината стана грешка. Още веднъж моля за извинение.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове