Last news in Fakti

6 Септември, 2020 16:09 37 837 94

"Свободна Европа": Натискът над „Хиполенд“ от Пеевски

  • пеевски-
  • хиполенд

„Интелинюз“ пък прави паралел с акцията в офисите на президента Румен Радев в началото на юли

"Свободна Европа": Натискът над „Хиполенд“ от Пеевски - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на веригата магазини за играчки “Хиполенд” Мариан Колев заявява в интервю за радио "Свободна Европа" (РСЕ), че е получил предложение от съдружничка на свързания с депутата от ДПС Делян Пеевски, Александър Сталийски, да придобие 50% от „Хиполенд“.

По-късно близък до Сталийски е заплашил Колев, че ако откаже да продаде дела, „бизнесът му ще приключи за минути“.

За казаното от Колев информира и немският „Интелинюз“, подчертавайки че Пеевски, заедно с етническо-турското Движение за права и свободи (ДПС), чийто член е той, и почетният председател на партията Ахмед Доган, са станали синоним на корупция и мътни сделки с управляващите.

„Не познавам бизнесмена Александър Сталийски и Пеевски. Имах предложение за придобиване на моя бизнес от сътрудничка на Сталийски и впоследствие един от свързаните със Сталийски си позволи да предупреди, че ако протестирам, бизнесът ми ще фалира за пет минути“, казва Колев в интервюто.

В петък служители на Националната агенция по приходите (НАП), Икономическа полиция и Главна дирекция “Надзор на пазара” едновременно се появиха на проверка в централата на “Хиполенд”, а проверки бяха извършени и в магазините на веригата.

В крайна сметка по време на инспекцията се оказало, че данъчните са открили несъответствие от 9 лева и 60 стотинки между наличните пари в касата и това, което пише в касовата книга, за което са съставили и протокол за нарушение, с което проверката била прекратена.

Само ден по-рано собственикът на “Хиполенд” Мариан Колев съобщи, че синът му е пострадал от лютивия спрей, използван от полицията на 2 септември пред Народното събрание. Колев участва и подкрепя антиправителствените демонстрации още от самото им начало.

„Хиляди български протестиращи купиха играчки от магазини, собственост на местния бизнесмен Мариян Колев, след съобщения, че той е станал обект на разследвания от икономическа полиция, данъчните власти и органите за пазарен надзор под прякото наблюдение на прокуратурата, ден след като е написал критична публикация във Фейсбук, свързана с полицейското насилие на протестите“, пише „Интелинюз“. Медията уточнява, че Колев е „благодарил“ на полицията за напръскването на 17-годишния му син, който по никакъв начин не ги е провокирал.

„Той използва същата ирония срещу министъра на вътрешните работи за нареждането му полицията да обгазява невинни хора“, продължава текстът.

Нахлуването в офисите на Колев от държавните власти предизвика възмущение сред протестиращите, се изяснява още в публикацията, според която решението им да купят играчки от „Хиполенд“,е продиктувано от желанието „да застанат до бизнесмена и да покажат, че не толерират натиска върху него, очевидно поради критичната му позиция“.

Пред РСЕ Колев казва, че вътрешният министър Христо Терзийски му се е обадил и е казал, че не е запознат с проверките в офисите му.

В интервюто за медията Колев заявява, че “координацията на проверките не идва директно от правителството, а предимно от други хора, които са по-встрани – тези, за които всички смятаме, че дърпат конците”. Помолен за уточнение, той назова депутата от ДПС Делян Пеевски. Колев добавя, че за да направи проблем за бизнеса му, народният представител от движението е придобил 50% от бизнеса на най-големия конкурент на веригата, а Колев е свързал двата случая.

"Свободна Европа" е потърсила за коментар на тези твърдения Делян Пеевски, но той не бил открит и на двата си телефона.

„Интелинюз“ пък прави паралел с акцията в офисите на президента Румен Радев в началото на юли. „Това се възприема като опит на главния прокурор Иван Гешев да окаже натиск върху Радев, който е силен критик на правителството на Борисов“, заключава медията. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 188 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЩОМ СЪМ М.П ТРЯБВА ДА СЪМ БИЛ МНОГО УМЕН

    280 11 Отговор
    ЗНАЕТЕ КОЛКО Е УМНА ЕДНА МУТРА.СЕГА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАКЪВ ЩЕ НАЗНАЧИ ПОД НЕГО,СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА Е ПО УМЕН ОТ МУТРАТА.
    И ТАКА НА ДОЛУ ПО ЙЕРАРХИЧНАТА СТЪЛБА НА ВЛАСТА.
    И ТАКА СЕ ВИЖДА КАКВИ НИ УПРАВЛЯВАТ.

    Коментиран от #48, #49, #63

  • 2 Последния Софиянец

    278 8 Отговор
    Той Шиши чак в САЩ се прочу.Разледват го за купуване на политици.
  • 3 Гробна тишина

    301 14 Отговор
    Всички медии мълчат за пребитият журналист от мутрите снощи.

    Коментиран от #22, #75

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Рошко

    263 11 Отговор
    Най демократичната държава сме в света, куче влачи диря няма, мафия и то законна мафия
  • 6 Ясна работа

    31 126 Отговор
    Сталийски не се е срещал с мен, а Пеевски и Доган нямам щастието да ги познавам", заяви Колев. Той опроверга твърденията на Иво Мирчев от "Да,България", който вчера разпространи във Фейсбук видео, в което твърди, че Сталийски е ходил в офиса на Колев от името на Делян Пеевски, за да купува бизнеса му.

    В клипа, тиражиран в социалните мрежи, активистът на "Да, България" заяви, че депутатът от ДПС искал да купи бизнеса на Колев и затова бил изпратил Александър Сталийски да разговаря с него. Според Мирчев, Сталийски лично е ходил в офиса на шефа на "Хиполенд".

    Пред bTV обаче Колев отрече да се е срещал със Сталийски и заяви, че не го познава. Той допълни още, че назад във времето е имал предложение да му бъде купен бизнеса, но то е било отправено от съдружничка на Сталийски в една от неговите фирми, без обаче да назове коя е тя. Проверка в Търговския регистър показва, че Александър Сталийски няма съдружници.
    Докога ще се пускат такива "новини"л

    Коментиран от #12, #17, #37

  • 7 Гошко

    235 14 Отговор
    А нашите медии изкараха полицаите и ГЕРБ жертви. А протестиращите престъпници.
  • 8 анти на анти

    25 228 Отговор
    колев е лъжец, не пазарувайте от хипо. пластмасовите китайски ментета, вредни са за здравето на децата !!

    Коментиран от #14, #74

  • 9 Хрониките на герберлунгия

    173 6 Отговор
    Осветявайте мишките, сталийски, пеевски, доган. Осветявайте ги и тия ще се по.ерът от страх.
  • 10 Снайперист

    88 6 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 11 МОЧА трябва да се разруши!

    45 103 Отговор
    За да я има България, трябва да скъсаме веригите, с които са ни оковали руските окупатори, да спрем да плащаме милиарди рекет на московските мутри, да изринем всички руски еничари окупирали парламент, правителство, прокурстура, президенство, силовите служби .... ! Да не забравяме на този ден коварството на Русия ! Пеевски е усвоил руски мафиотски пари за Южен поток и за да запази живота си ще предизвика и гражданска война ако не се построи Руски поток .

    Коментиран от #27, #77

  • 12 898

    156 7 Отговор

    До коментар #6 от "Ясна работа":

    Така е от 10г. но хората вече не мълчат!Много им стана на Баце и Шиши.Ще хвърчи перушина в най-скоро време!

    Коментиран от #15

  • 13 комунист болшевик

    148 3 Отговор
    ИМА ДПС.....ИМА ПРОБЛЕМ.....
  • 14 Миризлив пор

    9 97 Отговор

    До коментар #8 от "анти на анти":

    Много е вероятно проверката да е за това ама нали трябва да се вдига шум и да избегнем проверка какво ли не правим.
  • 15 Ясна работа

    15 67 Отговор

    До коментар #12 от "898":

    Кое е така - лично Малиан Колев опровергава тая статия! Това долу са неговите думи! Обаче, давайте с манипулациите нали?

    Коментиран от #33

  • 16 ПрокуроРО

    131 11 Отговор
    Гешев кога ще започне проверка за ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ В ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОРИСОВ?
    Кога Борисов ще бъде ОТСТРАНЕН и АРЕСТУВАН ?
    МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НЕ Е СВЕЩЕНА КРАВА.
    Ако Гешев не може да си върши работата - ОСТАВКА !

    Коментиран от #24

  • 17 123

    103 9 Отговор

    До коментар #6 от "Ясна работа":

    Герберско тролче, не се прави на тъп. Статията няма никакво отношение към казаното от Иво Мирчев за да го намесваш. А дори и в казаното от него единственото несъответсвие е, че сталийски не е комуникарал директно с Колев а е използвал посредник от вече купените и собственост на прасето конкуренти от Комсед.
    т.е. тази незначителна разлика, не променя факта, че работиш за ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА

    Коментиран от #20

  • 18 Майна

    84 2 Отговор
    РАЗСЛЕДВАТ ГИ И ЗА ,,ДУНАРИТ,,...СВЪРШЕНИ СА..
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ясна работа

    16 71 Отговор

    До коментар #17 от "123":

    Тролчето си ти! Кое не разбра от думите -Публикувано във факти.бг: Сталийски не се е срещал с мен, а Пеевски и Доган нямам щастието да ги познавам", заяви Колев!
    Кое не разбра от - Тoй дoпълни oщe, чe нaзaд във врeмeтo e имaл прeдлoжeниe дa му бъдe купeн бизнeca, нo тo e билo oтпрaвeнo oт cъдружничкa нa Cтaлийcки в eднa oт нeгoвитe фирми, бeз oбaчe дa нaзoвe кoя e тя. Прoвeркa в Търгoвcкия рeгиcтър пoкaзвa, чe Aлeкcaндър Cтaлийcки нямa cъдружници.
    Назад във времето - вчера ли е според теб а?

    Коментиран от #25

  • 21 Интересно как божков е допуснал

    69 3 Отговор
    Да се развие тумоpa дебелия шопap без да го елиминира като гледа кви ги върши

    Коментиран от #43

  • 22 Бесен Язовец

    10 73 Отговор

    До коментар #3 от "Гробна тишина":

    Ами на хората им писна да се правите на велики. Просто омръзнахте. Прибирайте се по дупките у нас и чужбина от които изпълзяхте и това е.

    Коментиран от #32, #41

  • 23 Петър

    104 8 Отговор
    Герб и ШиШи всеки ден си показват ноктите и зъбите. Абсолютна мафия братче.....МУТРИ ВЪН!

    Коментиран от #61

  • 24 Миризлив пор

    79 4 Отговор

    До коментар #16 от "ПрокуроРО":

    Абсурда е какво има в чекмеджето - пачки от по 500 евра като всяка банкнота която излиза или влиза в банка се описва със серийния номер, за това пласирането е голям проблем. Много тъпо изпълнение ако вземеш подкуп и може да се свърже с този който ти го е дал. Кюлчетата злато и те с номера и сертификат т.е. пак има пряка връзка кой ти ги е дал.

    Коментиран от #38

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Нов

    13 61 Отговор
    Каква "Свободна Европа"е тази -измислена от една "шайка",Свободна Европа" беше преди мнооого години-проверена информация ,точни анализи.Паулина на среща с шпионина от президенството и след това постановка и злоба от една измислена"журналистка".....
  • 27 Въй колко си

    53 13 Отговор

    До коментар #11 от "МОЧА трябва да се разруши!":

    глюпав, ма ти си само за ГЕРБ, бе, и те са така като теб, ти им ивкаш да се махат, те искат да рестартират държавата.
  • 28 АЗдрасти

    36 10 Отговор
    В този сайт освен фалшиви новини и опазване на Бойко,друго не може да се прочете .Затваряй.
    .
  • 29 xaxaxa

    46 9 Отговор
    Алоооооооо, Мисирките!

    Какво се правите пак на не-разбрали бе паплач? От ТИКВИСОВ е натиска! Сталийски е куриера с пачките на Тиквус Имбецилус!

    Прасевски си има достатъчно други неща за крадене!
  • 30 Защо

    32 10 Отговор
    не вземат моят бизнес? Защото съм на заплата. Кои са едрите капиталисти? Тия с куфарите "зелено" от 90-те. Да ги оплаквам ли сега? От където дошло, там и отишло...

    Коментиран от #94

  • 31 Ясна работа

    6 34 Отговор

    До коментар #25 от "123":

    Къде са му казали - това е интервюто - в прав текст отрича цялата статия!От 5 семптември! Кога е казал че са го заплашили за да продава? Дай да му прочетем думите някъде? Ама неговите - както по-долу? Та да го питат и да отрече пак тия фалшиви новини!

    Коментиран от #34

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ще я

    40 7 Отговор

    До коментар #15 от "Ясна работа":

    опровергава я !Семейство има човека!Мутренскомилиционерските номера са ни ясни!Не назе тия!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Vajno

    43 3 Отговор
    50 процента от Комсед ли е на Пеевски сега? Кажете, че да спра да купувам. Вече съм 2 бона вътре
  • 36 Ясна работа

    10 25 Отговор

    До коментар #34 от "123":

    Сладко - пред една медия едно - пред друга друго! Или не е вярно може би? Аз показвам предаване на живо, вие давате статия! На тоя адрес няма интервю с Мариан Колев! На другите статии - източник Факти.бг!
    Евтини манипулации!

    Коментиран от #40

  • 37 Агенция Пиш

    37 6 Отговор

    До коментар #6 от "Ясна работа":

    Недялко, и тук ли започна да пишеш ? Шиши ще ти даде близалка , :)))))

    Коментиран от #39

  • 38 тракиец от България

    36 9 Отговор

    До коментар #24 от "Миризлив пор":

    Баце ще претопява кюлчетата. Ще прави ритони.

    Коментиран от #46

  • 39 Ясна работа

    5 26 Отговор

    До коментар #37 от "Агенция Пиш":

    А не тролче - това е директно от сайта на БожковТВ! Така че се пробвай другаде! И записа на интервюто е там!
  • 40 123

    30 7 Отговор

    До коментар #36 от "Ясна работа":

    Пак си в грешка герберско тролче. Фактите са едни и същи - в Свободна Европа, в БТВ и в излъчваното наживо предаване по Евроком. Фактите доказват отново, че ГЕРБ са ОПГ съсипваща и ограбваща хора и бизнеси.
    А ти съвсем се оплете и не си заслужаваш комисионната за днес.

    Коментиран от #42

  • 41 Ти не си язовец

    21 4 Отговор

    До коментар #22 от "Бесен Язовец":

    Ти си мишка.
  • 42 Ясна работа

    5 23 Отговор

    До коментар #40 от "123":

    Е ти нали си я заслужи - какво ревеш! На живо предаване в БожковТв човекът ви разби сам опорката! Който има желание - ще го види! Пък ти си пускай лъжите!

    Коментиран от #45

  • 43 Русофил а ма друг път

    9 14 Отговор

    До коментар #21 от "Интересно как божков е допуснал":

    Едно знаме ги е родило! Не си мислете,че има някаква разлика!
    Схемата е измислена в Москва,доста отдавна а ние тук си мислим,че има ляво и дясно и се кефим на театъра,който ни разиграват родните ПИШМАН ТАРИКАТИ-ИЗЕДНИЦИ.
  • 44 Русофил а ма друг път

    19 4 Отговор
    А сещате ли се,къде са откраднатите пари от КТБ...??? И ЗА КОЙ РАБОТЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ,РОДЕНИ ОТ ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ ?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Миризлив пор

    4 16 Отговор

    До коментар #38 от "тракиец от България":

    Разликата в цената между кюлче с номер и сертификат и "злато за материал" е около 30% от стойността. Ако беше някой друг да се полакоми ама бивша мутра да се набута така ми е малко странно.
  • 47 Подкрепяш протеста

    32 4 Отговор
    Докога ще срещаме името на лоената топка Пеевски.Този измислен бизнесмен който рекетира дребни бизнесмени ,който фалира предприятия ,банки създаде лафка със крадени пари трябва да бъде арестуван и стден заедно със неговия закрилник.
  • 48 До простия

    8 24 Отговор

    До коментар #1 от "ЩОМ СЪМ М.П ТРЯБВА ДА СЪМ БИЛ МНОГО УМЕН":

    Тука всички се правите на умни, но когато трябва да говорите с факти, сте кръгла нула !
    Кое правителство на България се справяше по-добре от тези на ГЕРБ и Борисов ?!
    Невежеството убива.....!!!
  • 49 ЩОМ СЪМ М.П ТРЯБВА ДА СЪМ БИЛ МНОГО УМЕН

    25 6 Отговор

    До коментар #1 от "ЩОМ СЪМ М.П ТРЯБВА ДА СЪМ БИЛ МНОГО УМЕН":

    ТИ МАЙ НЕ РАЗБИРАШ. ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ПОЛУЧИ НАЙ МНОГО ПАРИ ОТ ЕВРОПА ОТ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА
    ПРЕДИ НЕГО . ЗНАЕШ ЛИ МУТРА КАК ДЕЛИ ПАРИ- ТРИ ЗА МЕНЕ ЕДНО ЗА ТЕБ.

    Коментиран от #53

  • 50 стоян

    6 20 Отговор
    Лесно се манипулира=Собственика на Хиполенд все едно е казал че на Пеевски сестра му е урва, и сега Пеевски трябва да обяснява че няма сестра
  • 51 АЙ СТИГА БЕ

    17 5 Отговор
    ВИЕ ТОЗИ ПЕЕВСКИ ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ СМЕ ГО ЗАБРАВИЛИ ЧИЙ ИЗМИСЛЕН ШЕФ НА ДАНС БЕШЕ, С НЕГО ПАДНА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ!
  • 52 Миро

    23 3 Отговор
    A НЯКОЙ ЗНАЕЛИ КАДЕ Е ШИШО
  • 53 БНБ

    13 2 Отговор

    До коментар #49 от "ЩОМ СЪМ М.П ТРЯБВА ДА СЪМ БИЛ МНОГО УМЕН":

    Не е вярно дели се, НА ТИ 3 ДАЙ МИ 5!😂
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 гост

    15 6 Отговор
    Охохо, как са се нагласили да бъдат разпорени Шиши, Доган, ББ и подстаените им личица. Европейската прокуратура и комисии си умират за да си оправдаят съществуването заради такива действия. Много лошо се очертава за ББ, ДП и АД.
  • 56 До 24

    21 6 Отговор
    Защо още никой не е проверил номерата на златните кюлчета и номерата на видимите на снимките банкноти от 500 евро. Защо никой от обвинените в рекет и изнудване не е завел дело за клевета срещу В.Божков, Цв.Василев и други пострадали? Отговора е прост - казват истината и могат да я докажат. Няма място за съмнения.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Дългият

    24 3 Отговор
    Нека се събират доказателства срещу престъпната шайка и когато дойде 9ти септември да има Народен съд...да се помни всичко...без да има давност.Тотална проверка през всичките 30 год. на прехода...
  • 59 Присмехулник

    25 3 Отговор
    Колко плюнки съм чел тук против Цветан Василев.Виждате на какво е способна Държавната машина когато реши да ти вземе бизнеса...
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Аз конкретната

    9 0 Отговор

    До коментар #23 от "Петър":

    Малииии това дебело прасе кой му само власт бе хора.....тия просто не са нормални
  • 62 Политолог

    2 11 Отговор
    Кой идиот измисли тази глупост? Кратуни, ставате смешни
  • 63 Враца

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЩОМ СЪМ М.П ТРЯБВА ДА СЪМ БИЛ МНОГО УМЕН":

    Я си представете един народ колко е умен щом го допуска това да е факт.
  • 64 Гост

    16 3 Отговор
    Райна кабаибанска се обяви против протестите,на времето Гена Димитрова беше една от протестиращите.

    Коментиран от #76

  • 65 ПОЗНАЙ

    3 6 Отговор
    Кой купи фак-ти.
  • 66 Наблюдател

    3 5 Отговор
    Усещам че са купени но от кой не зная
  • 67 Усещането е от

    5 1 Отговор
    Няколко дни
  • 68 ЗАДКУЛИСИЕ

    6 0 Отговор
    Кои са там . Как се казват????
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 охрана

    14 2 Отговор
    Пеевски просто трябва да бъде убит!Където и да се намира
  • 73 Като

    19 0 Отговор
    гледам Пеевски на снимката, и ми се повръща. Няма ли кой да го изпрати там, откъдето е дошъл? Планетата Земя няма нужда от него - много я замърсява с присъствието си.
  • 74 Полудяли

    18 3 Отговор

    До коментар #8 от "анти на анти":

    Не пазарувате лекарства от Марешки ,горива също
  • 75 Нещо не ви се получава историйката

    3 14 Отговор

    До коментар #3 от "Гробна тишина":

    С бития журналист.
  • 76 Е сега

    5 3 Отговор

    До коментар #64 от "Гост":

    Разбра ли разликата в протестите и защо няма такива хора на тези протести!
  • 77 Стуци

    2 8 Отговор

    До коментар #11 от "МОЧА трябва да се разруши!":

    Много развинтена фантазия имаш,как главата ти ражда такива глупости.
  • 78 Анонимен

    13 0 Отговор
    С тези акции в офиса на фирмата всъщност не се ли доказва,че ако не си мълчиш бизнеса ти е обречен?
  • 79 тръстТИКА

    13 0 Отговор
    Сега ли тез от Европа виждат АВТОРИТАРНИЯ , антиДЕМОКРАТИЧЕН , МАФИОТСКИ начин на управление в България ? Репресирането , рекега , европоръчките , псевдоуспехите ......СЕГА ЛИ ГО УСТАНОВИХА ? Или просто ГЛАВНИЯ ни РОД им е удобен и послушен. И те в него виждат един КЛОУН , който ги забавлява с прокгащината и байганьовщината си. Пък и изпълнява , това което му заповядват !!! ???
  • 80 Е дин

    13 1 Отговор
    Може ли да ме свържете със Сталийски и Шиши, че искам да им продам един бизнес. Преди това може и със Сечкова. Ще почерпя.
  • 81 Георги

    16 0 Отговор
    Те така унищожиха и КТБ и после за жълти стотинки я заграбиха
  • 82 КОНСТАНТИНОВ

    10 1 Отговор
    ТРЯБВА ДА БЪДЕ СМАЧКАНА ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА
  • 83 един луд колоездач

    6 1 Отговор
    Всички са едни долни и мръсни боклуцииии,жалки и долни същества!!!!!
  • 84 Канибал

    8 0 Отговор
    Всичките прасета на суджуци.
  • 85 е х оооооооооо

    5 1 Отговор
    Тоз на снимката , много страшен и дебел .................нещо му куца - явно е .
  • 86 Какъв извод да си направи човек

    10 1 Отговор
    ЕК е параван на мафията в България, да е беше назначена на управление. И България се намира в робство.
  • 87 Абе

    1 7 Отговор
    Сега се светкам! Тоя явно е искал да вземе и на президента бизнеса, затова гешев му прави тия музовири дето предизвикаха протеста. Ти да видиш!
  • 88 Ицо

    11 0 Отговор
    мутри вън мирише ми че ще се задими ама този път и народа ще има оръжие и палки и да видим кой кого
  • 89 Разум

    13 0 Отговор
    Кога сте видели мутри доброволно да се отказват от власт и да връщат заграбени пари?
  • 90 Разум

    11 0 Отговор
    Бойкот на анти-българските медии!
    Кошлуков е предател също!
  • 91 баце

    8 1 Отговор
    Този нагъл крадец ни превръща в нарицателен пример за ЕС. Мерките ще са жестоки заради подобни изпълнения. Може да спрат всички фондове.
  • 92 Този

    0 2 Отговор
    Познавам Сашо Сталийски от ученик. Какъвто бащата такъв и синът. За съжаление малко, от тези които са тук познават лицата от миналото и знаят кой беше Александър Сталийски- баща. Да не кажем почти никой.
  • 93 тц тц

    0 2 Отговор
    Добра история. Запис нещо има ли ..... нали се сещаш доказателства, щот без такива историйката ти не важи. Прекалено много глупости се публикуват.
  • 94 Оня

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Защо":

    По принцип всичко отива в ДПС. А не е дошло от там
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове