Last news in Fakti

7 Септември, 2020 16:46 6 376 79

Лидерът на БОЕЦ припомни думите на Борисов

  • протест-
  • думи-
  • бойко борисов-
  • боец

Няма да участвам в управление, в което полицията ще бие хора

Лидерът на БОЕЦ припомни думите на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

ПОМНИТЕ ЛИ? ”Няма да участвам в управление, в което полицията ще бие хора” - Бойко Борисов - 20.02.2013 г. Седем години по-късно десетки български граждани и журналисти по заповед на Борисов бяха пребити от полицията, вързани и хвърлени, като чували със смет до кофите за боклук на ларгото.
Какво се промени, защо Борисов днес пролива кръв на паветата и се крие в джипката, ограден с тройна охрана?

Основната причина е осъзнаването на най-тежката грешка - мафията превзе цялата държава и власт и носи цялата отговорност за всичко случващо се. Когато Буда дойде на власт повтаряше един лаф "Където и да бръкнеш, все гнило", сега тези думи звучат така - "Където и да бръкнеш, все корупция, крадлък и мафия" и се допълва - "Където и да бръкнеш, все мафията на Пеевски и Борисов излиза". Мутрата си повярва, че е безсмъртен и вечен. Мутрата си помисли, че може да бъде слуга на много господари и в същото време да се прави на диктатор. Слугата си е слуга и мутрата - мутра. Борисов днес не крепи своята власт, отдавна той не управлява нищо. Превърнат е в марионетка, която изпълнява заповедите на Пеевски и мафията.

Заложник на собствените си амбиции и страхове, на собствената си лудост, параноя и болен нарцисизъм. Когато Борисов продаде и предаде държавата на Пеевски той си мислеше, че може да бъде равностоен на Корпулентния и да заедно да господстват. В момента, в който Пеевски си назначи Гешев за главен прокурор стана ясно, че Мутрата е обикновен изпълнител без реална власт. Борисов не може да назначава и уволнява дори собствените си министри без санкцията на Пеевски. Нещо повече. Борисов не може да подаде и собствената си оставка без разрешението на Пеевски. Борисов е гуменият печат на Пеевски, с който той управлява и владее държавата. Загуби ли и това свое качество, Борисов губи всичко, в буквалният смисъл. Той не просто става ненужен на господарите си, той става вреден и опасен за тях.

Затова е напъна на Борисов, дори с цената на пролятата българска кръв на паветата да докаже на Пеевски, Доган, Цветелина, Бриго, Златев и останалите, че все още може да е полезен и да брани тяхната власт. Той вече няма друго поле за изява. Международната изолация, в която е поставен, плюс негативните международни реакции му оставят единствено възможност да прояви своята лоялност към мафията чрез погроми и брутално насилие над гражданите. Все едно казва на Пеевски - "Шефе, нали виждаш, за теб го правя! Ако трябва и през трупове ще мина, но ще ти пазя властта. Не ме разкарвай, мога да ти бъде още полезен."

Най-големите страхове на Борисов са, че може да падне от власт преди да е договорил с Пеевски своето бъдеще и преди да е получил гаранции за живота си и откраднатите милиарди.

Преди дни Комарницки написа: "Като мутра дойде, като мутра си отива". Това е може би най-точното описание на политическият път на Борисов. Мутрата бе сложен на своят пост от мафията, свърши мократа поръчка, която му бе дадена убивайки демокрацията и превръщайки страната в кочина. От близкото ни минало знаем, че изпълнителите на мокри поръчки биват отстранявани от своите господари, за да бъдат заличени следите към тях. Такава е и съдбата на Борисов и всяка мутра. Ще бъде изхвърлен, като употребен парцал. Презрян и от гражданите, и от своите господари.

Нашата битка сега е да не позволим да бъдем излъгани отново. Борисов не трябва да подава оставка по сценария на Пеевски и мафията. Борисов трябва да бъде свален от гражданите на площадите и да продължим с изриването на мафията докато и неговите господари не последват съдбата му. БОЕЦ водим тази битка! Всеки ден на площадите и бой до дупка! Не могат да бият толкова, колкото ние държим на бой. Обречени сме да спечелим тази битка на гражданите срещу мафията, важното е да не се отказваме. И после идва нашият ред. Справедливост и възмездие. Няма да ги бием, съд, затвор и конфискация на незаконно заграбеното! И нова България без ченгета, мутри, корумпета и мафиоти.

Лидерът на БОЕЦ
Георги Георгиев
Facebook


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 69 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАЩ владее армията и полицията

    52 11 Отговор
    Баце отдавна вече не ръководи МВР, как иначе тия записи са изтекли.
  • 2 Петко Сертов

    22 62 Отговор
    Точно боецът е групировка на по-голямата Хунта - Меджо, Галеви, Божков . . . всички останали мутрички и хиляди полупразни шкафчета
  • 3 демек ни лук ял ни лук мирисал

    68 10 Отговор
    "Като мутра дойде, като мутра си отива" Е, плюс някокое и друго шкафче.
  • 4 Той

    50 7 Отговор
    не помни сутринта какво е казал ! А и не иска !
  • 5 ХА ха ха

    18 46 Отговор
    Как сами си признавате ей! Ще си кажеш ти защо организира тоя погром! Ще си кажеш защо Бабикян не си мръдна пръста да спре бомбаджиите, когато го викаха хора от протеста! Ама как самички си се дъните! Сам си признаваш , че сте го планирали с тая цел!Без да ви интересуват хората!

    Коментиран от #79

  • 6 ГОРСКИ

    32 7 Отговор
    Как да помни като не помни вчера какво е казал !
  • 7 Последния Софиянец

    24 7 Отговор
    Гошо снощи се изгуби в най големия екшън със знамето на площад Съединение.Мислех че са го отмъкнали ,,черните ангели,,.

    Коментиран от #32

  • 8 Гледайте

    29 14 Отговор
    Гледайте видеото на Милва Цветкова за 2-ри.
    неизлъчвани кадри, описваща Хунтата на Пиночет Борисов в целия й блясък

    Коментиран от #10, #28

  • 9 Дельо Хайдутин

    35 1 Отговор
    Доколкото си спомням повечето мутри си отидоха от снайпер.
  • 10 Последния Софиянец

    9 4 Отговор

    До коментар #8 от "Гледайте":

    Гледах го на живо.
  • 11 радефф

    14 27 Отговор
    Протестиращи биха полицаите на 2 замеряха ги с гранати то се видя.
  • 12 xaxaxa

    26 8 Отговор
    Тиква-Имбецилка плямпа каквото искат да слуша плебса.

    Тоест може да лъже за едно и също нещо неопределен брой пъти. И е толкова кух, че даже започва и сам да си вярва всеки път.
  • 13 Бесен

    26 6 Отговор
    То това е обществена тайна, но да не се е замесвал и поставял в зависимости от мафията и олигарсите и да си беше гледал народа и държавата. Така му се пада. Той потъпка десетте Божи заповеди. А Господ отгоре въздава на всекиму дължимото.
  • 14 1618

    28 10 Отговор
    С Борисов и неговата корумпирана партия вече е свършено! Колкото и да върти, усуква, протаква във времето оставката, тя е неизбежна. Нещо повече, това протакване му изигра лоша шега, авторитетът му се срина и в международен план. Той е компроментиран тотално както в България, така и в чужбина! Протестите в България и в чужбина отекнаха в Европа и Америка. Вече много чужди политици открито го критикуват. Полицейската бруталност със сълзотворен газ, водни оръдия и палки срещу български и чужди журналисти и граждани недоволни от корумпираната власт бяха остро критикувани от политици и медии в чужбина!
  • 15 БОЕЦ...БОЙЦИ ЗА ПАРИ И ОБЛАГИ

    16 23 Отговор
    ГОШО ТЪПОТО РЪСИ ГЛУПОСТИ ПАК....ЩОМ НАЛИТАТ НА ПОЛИЦИЯТА С ПАВЕТА , БУТИЛКИ И БОМБИЧКИ....И ТЯ ШЕ ГИ БИЕ.......НЯМА ДА ГИ КАНИ НА КАФЕ С ПОНИЧКИ...ГОШО,ГОШО...ТЪП ТА ТЪП

    Коментиран от #17, #29

  • 16 1618

    24 12 Отговор
    Борисов не може да се примири с мисълта, че трябва да си подаде оставката, която вече два месеца българите от страната и чужбина я искат! Не може да понесе мисълта и е готов на всичко включително да се лее кръв и да има безумни арести и уволнения на протестиращи! И всичко това заради мисълта , че ще бъде победен от Радев и протестиращия народ! Но ако за него народа е стадо, лумпени и криминален контингент както той многократно се е изразявал, то Радев е трън в очите му , защото отлично осъзнава, че е поне три стъпала по –ниско от Радев по интелект, морални ценности, визия, начин на изразяване и общуване! Това, че той не иска да го признае пред себе си не означава, че народа и в Европейският съюз не го виждат! За това насърчава , провокира и настройва част от българските граждани срещу Радев, а в същото време с присъщото си двуличие говори за обединение и да няма реваншизъм!

    Коментиран от #20, #21

  • 17 Ром избирател на ГЕРБ

    7 10 Отговор

    До коментар #15 от "БОЕЦ...БОЙЦИ ЗА ПАРИ И ОБЛАГИ":

    Само аз мога да бия родната полиция.
  • 18 ГОШО ТЪПОТО........ТЪПОТИЯТА НА ГОШО

    13 12 Отговор
    ГОШО ТЕБЕ БИХА ЛИ ТЕ.
    ..АКО НЕ СА, ЖАЛКО
  • 19 ЕТО...ТОВА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ (АН'УС)

    13 18 Отговор
    На Платените от Червената Олигархия,,"Протести"...!!!!!
    "Бойко ни изпрати провокаторите" а ние уж сме ..умни и красиви?!?!?
    Алоооо, ТъпУтУ от Г-ЕЙ БОЕЦ,...
    КОЙ носеше..Бесилките, Ковчезите, ЧЕРНИТЕ ЧУВАЛИ, Балите слама,Бомбите,Паветата,Бухалките,Алкохола ??
    "Полицейско Насилие "..ли??
    За такива ПОДЧОВЕЦИ като вас....до СТЕНАТА и..... ДО КРАК

    Коментиран от #55

  • 20 ГОШО ТЪПОТО........ТЪПОТИЯТА НА ГОШО

    10 15 Отговор

    До коментар #16 от "1618":

    И ТИЯ АКО СА НАРОДА...АЗ СЪМ ВОЕНЕН ПИЛОТ
  • 21 ХА-ХА-ХА

    12 20 Отговор

    До коментар #16 от "1618":

    Крайно време е да се примирите, Г-ейзери... Оставка Няма да има;))))
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 адаша

    18 6 Отговор
    Докато в нашата държава не бъде приет закон или закони за забрана на чалга музика, гей паради и тем подобни -всичко това ще продължи. Имам 3 деца и 3 внучета (не съм мангалоиден) . Късно ми е да емигрирам -ще се боря до края си! За мене е важно те да са щастливи!

    Коментиран от #25

  • 24 БОЖКОВ.....КРЪВОДАРИТЕЛЯ

    8 12 Отговор
    НЯМА РЕЗУЛТАТИ, ИЗНЕРВЕН СЪМ....ШВЕДСКАТА ТРОЙКА ШЕГИ ПРАВЯ ТРИМАТА ОТ ЗАПАСА
  • 25 ГОШО ТЪПОТО........ТЪПОТИЯТА НА ГОШО

    8 11 Отговор

    До коментар #23 от "адаша":

    МАЙ 0ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМЕ И ЗАКОН ЗА ЗАБРАНА НА БСП И КОМУНИЗМА...ЩЕ СЕ БОРИМ ДОКРАЙ
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Последния Софиянец

    14 7 Отговор

    До коментар #22 от "ГОШО ТЪПОТО........ТЪПОТИЯТА НА ГОШО":

    Защо всички герберасти пишат с главни букви?Явно толкова им е образованието.

    Коментиран от #30, #39

  • 28 ЖИТЕЛ

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "Гледайте":

    на кой канал е това

    Коментиран от #31

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Герберстки Трол

    11 7 Отговор

    До коментар #27 от "Последния Софиянец":

    Един Герберски трол оспамва цялата тема.
    Парите от ГЕРБ за свещи да ги дава орк герберастки.

    Коментиран от #33, #34

  • 31 Неизлъчвани кадри насилие на Пиночет

    5 2 Отговор

    До коментар #28 от "ЖИТЕЛ":

    Адвокат Петър Кънчев фейса, ако не отиди на петел и ще го намериш.
  • 32 Хихи

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    И той като теб само бла бла

    Коментиран от #35

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Еххооооо

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "Герберстки Трол":

    Последният Софиянец нее Герб 🤣🤣🤣🤣🤣а ДБ

    Коментиран от #53

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ГОШО ТЪПОТО........ТЪПОТИЯТА НА ГОШО

    5 8 Отговор
    КОЛКОТО И ДА ГО БЪХТЯТ ТОЯ, ВСЕ ЩЕ МУ Е МАЛКО
  • 37 Софиянецо

    1 2 Отговор

    До коментар #35 от "Последния Софиянец":

    Е никой нее като теб да му плашат добре
  • 38 Лош

    9 2 Отговор
    Той каза че ще махне и тавана на пенсиите.
    Та гласуваха маса хора.
    Ма неги махна
    Тваим по 50 лева
  • 39 Дрън дрън

    3 2 Отговор

    До коментар #27 от "Последния Софиянец":

    Всеки пише както си иска а ти пишеш от името на Последният Софиянец 😂
  • 40 Обикновено. се "самоубиват" на Околов.

    5 4 Отговор
    ръстното или на Панорамния път в подножието на Витоша??? Примери не малко!!
  • 41 ха ха

    7 3 Отговор
    Ами той бойко е забравил...
  • 42 Хаджиментов

    9 3 Отговор
    УжассссТ!
    И Гошо-Тъпото прописа...
  • 43 Молец

    2 2 Отговор
    Обичам текезесарски ризи
  • 44 До платения

    10 5 Отговор
    Ти си платен наглец. Даже не са те били, за съжаление. Полицията бе прекалено толерантна, обеството ни е прекалено толеранто към вас. Законите ни са никакви. Ако някой заплаши, нападне или удари полицай трябва 10 години затвор по бързата процедура. Ако в САЩ някой метне сено срещу полицията и друг нефелен се прави, че го какво ли щеше да стане?

    Коментиран от #52

  • 45 ГОШО ТЪПОТО........ТЪПОТИЯТА НА ГОШО

    7 4 Отговор
    МАЙ ЩЕ МУ СПРАТ ТРАНШОВЕТЕ ОТ БЕЛГРАД.......
  • 46 ГОШО ТЪПОТО........ТЪПОТИЯТА НА ГОШО

    5 4 Отговор
    ТОЯ И ДА ГО БИЕШ И ДА ГО Е...Ш.....ВСЕ ТАЯ
  • 47 Политолог

    11 5 Отговор
    Стига сте се правили на жертви бе! Полицията за кво е - да Ви гали по ментално увредените кратуни, ли!? Полицията ги била...Ми ще ви бие естествено, нали за това е полиция да се занимава с отпадъци...Що не бие нормалните трудолюбиви хора, които по цял ден са на тръстиката!?
  • 48 Ха-ха

    6 4 Отговор
    Тоя 🙊ако не са парите ба Божков и Василев е умрел от глад. Нали беше от герб но го изгониха и защо нека отговори той

    Коментиран от #49

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Мунчо

    5 5 Отговор
    Тия от БОЕЦ сериозно ли са повярвали на приказките Борисови!? Ха, че тоя ако неизлъже поне 10 пъти на ден неможе да си легне спокойно до шкафчето!!
  • 51 НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПО 50 ЛВ НА МЕСЕЦ

    5 3 Отговор
    НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПО 60 ЛВ....НА ГОШО ТЪПОТО.....ЧАКА ОТ БЕЛГРАД
  • 52 Хайде стига

    6 5 Отговор

    До коментар #44 от "До платения":

    Дали бяха полицаи?
    В САЩ полицаите на колене искаха прошка от хората, а в БГ кога?
    За законите се сърди на любимата ви Партия Герб.

    Наблюдавам отстрани събитията, да кожем че ББ е прав.
    Защо не подаде оставка, в момента рейтинга на ББ прогресивно намаля подкрепата си.
    Никой политик упражнил сила срещу народа си не е прокопсал.
    Само заради милионите евра, златните кюлчета, пистолетите, усикитата този човек трябваше да си подаде оставката.
    Посочете ми един премиер спящ до милиони, злата с пистолети до главата си.
    В САЩ щеше да бъде разследван от Конгреса, публично.

    А фактът, че арестувахте и пребивахте невинни хора неучаствали в протеста, завинаги раздели БГ на полицаи и полиници, и БГ НАРОД.
    Единственият ви Изход да искате прошка на колене пред Народа.

    Коментиран от #57

  • 53 Не сте разбрал

    3 4 Отговор

    До коментар #34 от "Еххооооо":

    Не сте разбрал, Софиянеца пита кой пише с главни букви, обяснявам му че е герберасткия трол Кошмарът, Жоро - един и същ.
  • 54 Новатори

    5 5 Отговор
    Шайката СИК са първи в световната практика, които преследват не крадеца, а този, който показва какво е откраднато! И се преструват,че няма такова животно. Аферим, Асфалт Паша ефенди!
  • 55 Де бре

    6 6 Отговор

    До коментар #19 от "ЕТО...ТОВА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ (АН'УС)":

    Във Франция падаха глави.
    В Англия също.
    В САЩ - гражданска война - така печелят независимост.
    В Украйна стреляха по полицаи и протестиращи.

    Благодарете се, че протестите са символични.
    И си задайте въпросът, какво да правите, за да не се стигне до Гражданска война. Отговорът е: Оставка.

    Коментиран от #58

  • 56 Фактъ

    5 5 Отговор
    Боко е страхлив каналджийски плъх и като такъв ще остане в историята.
  • 57 Хаджиментов

    7 2 Отговор

    До коментар #52 от "Хайде стига":

    Можеш да си сигурен, че американските полицаи нямаше да търпят и 1/100 от това, което изтърпяха нашите. Там всеки може да те застреля, ако каже, че е почувствал застрашен живота и здравето си. У нас колко щяха да са гръмнатите. И каква полза след това да коленичат полицаите?!?!?
    Говорите си колкото да не заспите.

    Коментиран от #59, #60, #61, #65

  • 58 БСП.......БЕТОНИРАНАТА ОПОЗИЦИЯ

    4 2 Отговор

    До коментар #55 от "Де бре":

    НАВРЕМЕТО СВАЛИХМЕ КОМУНЯГИТЕ ОТ БКП ЗА ПЕТ ДНИ....БЕЗ ИЗСТРЕЛИ И ЖЕРТВИ...Е ОТНЕСОХА КЮТЕКА В НС.....НО ИМАШЕ МЪЖЕ, НЕ НЕЖНИ ДУШИ
  • 59 ПОЛИЦИЯТА.....ГАРАНТ ЗА РЕДА В СТРАНАТА

    2 2 Отговор

    До коментар #57 от "Хаджиментов":

    ТАКА Е....ТАМ СА ДРУГ СВЯТ...НАШЕТО МИСЛЕНЕ Е ОЩЕ В СОЦА....
  • 60 123456789

    2 3 Отговор

    До коментар #57 от "Хаджиментов":

    Те имат държава.....ние сме още в началото, на което не му се вижда края.......
  • 61 Хайде стига

    3 7 Отговор

    До коментар #57 от "Хаджиментов":

    Ама и американците нямаше да търпят управлението на ГЕРБ.
    Пак ви питам Кой американски политик би останал на власт след Ало Ваньо, Ало Банов, Цецомобилите, милиони евра, злата, пищови, уискита.

    Пак ви казвам в САЩ такъв като Пиночет Борисов публично щеше да е разпитван в Конгреса.
    Вие как си представяте незаконната структура на Гешев, въоръжена до зъби да влезе в Белият Дом, както при Радев.

    Щеше да има трупове.
    Благодарете се, че протестите в БГ са символични.

    Коментиран от #62

  • 62 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    3 4 Отговор

    До коментар #61 от "Хайде стига":

    НА КЛИНТЪН МУ ВЪРТЯХА СВ....КИ В КАБИНЕТА.......АМЕРИКА ОДОБРЯВАШЕ

    Коментиран от #64

  • 63 Васил

    2 7 Отговор
    Полицията вече не служи на народа а на диктатора и вече не може да се нарича полиция а мутренска структура. Те са позор за името което носят
  • 64 Глупости

    3 5 Отговор

    До коментар #62 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    Аман от теб, никой не е одобрявал, надигна се Конгреса и разследване се води.
    Тбвинен от Камарата на преставителите, води се процедура за импийчмънт по 2 обвинения, оправдан.

    А на Пиночет Борисов дори обвинение не му е подигнато.
    Не сравнявай Люински с милиони евра, злата пищови, Ало Ваньо, Банов, Цецомобили, Апартаментгейт, Барселона Гейт,.

    Пиночет Борисов и секунда нямаше да го търпят в САЩ.

    Коментиран от #69

  • 65 Гого

    2 5 Отговор

    До коментар #57 от "Хаджиментов":

    Сигурен ли си за това, което говориш? Има обаче нещо много важно - в САЩ приетите закони се изпълняват и СПАЗВАТ! А в момента нашата тероитория /а не д-ва!/ е разграден двор, в който чорбаджиите /упр. СИК/ газят законите и грабят БЕЗНСКАЗАНО _ документирано със снимки и записи. Чувстваш ли разликата ?

    Коментиран от #77

  • 66 В.В.П.

    1 5 Отговор
    БОРИСОВ Е ХАМЕЛЕОН,,,,КОМУНИСТ, МУТРА,ЦАРИСТ,,,,ГРАЖДАНИН НА ЕВРОПА,,,СЕГА Е ФАШИСТ.... И ГОНИ КОМУНИСТИТЕ...И ....ПАК ИГРАЕ С МУТРИТЕ.КОИТО ПРЕДИ 25Г БЯХА С АНЦУНГ,ДНЕС С КОСТЮМ.......НЯМА ИДЕОЛОГИЯ,НЯМА ЗАМИСЪЛ,НИТО СТРАТЕГИЯ....МУТРИТЕ ДО КВОТО СЕ ДОКОСНАХА,,,И УМРЯ....
  • 67 Анти Трол

    5 1 Отговор
    Жестока злоба и простащината от "умно-красивите ". Ако някой не е съгласен с тях става страшно! И спрете да говорите от името на всички- вие сте много по-малко от НАРОДА.
  • 68 chi

    3 6 Отговор
    На другаря Пиночет Борисов май му е през хоя...
  • 69 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    3 4 Отговор

    До коментар #64 от "Глупости":

    ДАЙ ОПЛАКВАНЕ ДО ПРОКУРОРА....И ОТГОВОРА Е...ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НЕ СЕ КОМЕНТИРА.......А КВО ДА ПРАИМ С МИЛИАРДЕРИТЕ ОТ БСП....ТАМ Е ЗАГРАБЕНАТА НАРОДНА ПАРА...ЗАТОВА ПОЛОВИНАТА С В..... КАУША
  • 70 Митко

    2 3 Отговор
    Защо не ни освободиш от присъствието си?Хвани си влака за Видин и не се връщай повече.Разбра ли ме омочко.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 wgw

    3 1 Отговор
    А българите се чудят защо толкова години не ни пускат в шенгенското птостранство. Хората на запад знаят!!!
  • 73 Да му припомним

    2 0 Отговор
    още едно негови думи (на Б.М.Б/ агент Буда), като главен секретар на МВР, когато казваше:
    - Ако беше в затвора, щеше да е жив!
  • 74 ЛАПСУС

    1 1 Отговор
    Впървия си мандат на празника на полицията бате каза на строените:На Вас разчитам да оправим приходната част на бюджета./Ама това не се тиражира от никого.Ама за кой бюджет става въпрос чак сега се разбра.
  • 75 незнайко

    1 1 Отговор
    Добре написано не не е изпълнимо ! В никоя страна това не се е случило ! Богатите са тези които дърпат конците, едни умират а след тях идват наследниците им !!! Капитализма е строй на ЕКСПЛОАТАЦИЯ на човек от друг човек ! Социализма като замисъл беше добър, но КАПИТАЛИЗМА в другите държави взе надмощие и опорочи идеята ! На прости се броят държавите в които управляващите мислят за народа си а не за богатството си !!! БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА ПРОДАЖЕН ЕТНОС В НЕЯ !!! С умисъл не написах кой етнос, за да не ми изтрият поста .

    Коментиран от #78

  • 76 1122

    1 1 Отговор
    АБЕ,вий му пуснете записите когато говореше на Орешарски и се подсмиваше,как е отивал на работа и е минавал покрай хората които стачкували и му искали оставката,не го ли е било срам? Сега и аз го питам не го ли е срам вече два месеца народа му иска оставката а той се прави че не е чул.Излиза,че е по голям дебил от Орешарски.Господ забавя,ама не забравя,ще му го припомни в недалечно бъдеще.
  • 77 Хаджиментов

    2 2 Отговор

    До коментар #65 от "Гого":

    А преди "СИК" кой управляваше? И спазваха ли се законите, след като имаше повече от 200 поръчкови убийства, мутренски групировки, умишлени банкови фалити, разбойническа приватизация, източване на хиляди предпиятия и изкупуване на безценица, умишлена хиперинфлация, заменки на държавни земи, от които държавата изгуби десетки милиарди, приемане на конституция и закони, които направиха съдебната система зависима и корумпирана, създаване на Доган и другите олигарси, които днес управляват. Кой направи всичко това? Не са ли същите тези, които днес са най-гръмогласни в Парламента и които се канят да управляват с помощта на Радев?
  • 78 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "незнайко":

    В дълбока заблуда си. При социлизЪма държавата експлоатираше хората и то много по-жестоко от капиталистите. Държавата те експлоатира, а една шепа номенклатурчици се разполагат с нея като със своя. Взимат си от нея каквото и колкото поискат. При капитализма можеш да смениш работодателя, дори държавата, можеш да започнеш частен бизнес и никой да не те експлоатира, можеш да стачкуваш и да принудиш експлоататора да ти вдигне заплатата, но при социализма - не! При соца те заключват, интернират или убиват.
    И кое е справедливото на този строй? Аз да работя като вол, а друг да си мързелува и взимаме едни и същи пари. И дори да е по-добре от мен (по-добро жилище, карти за почивка, дефицитни стоки и т.н.) ако е член на комунистическата партия?
    Социалистическата икономика е куц кон, има вградени дефекти и никога не може да произведе достатъчно за да покрие нуждите на една социална държава.
    Това, че Запада умишлено ги е унищожил е пропаганда. Социализма беше една агресивна система, която не се различаваше почти по нищо от фашизмаи искаше да завладее света. Затова и създаваше и подхранваше терористи за да извършват "социалистически" революции, въоръжаваше се, въоръжаваше и други държави за да се борят с гнилия капитализъм и накрая не издържа и рухна.
  • 79 А как да ги спре

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "ХА ха ха":

    когато бомбаджиите бяха на друго подчинение? Защо още не е арестуван нито един от тях, а арестуваните са оправдани?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове