Last news in Fakti

8 Септември, 2020 17:11 4 655 148

"Отровното трио" до посолствата: Безсилието на властта я доведе до силово нападение срещу протестите

  • отровно трио-
  • отровното трио-
  • посолства-
  • дипломати-
  • протест-
  • протести-
  • 2 септември

Протестиращите проф. Велислав Минеков, адвокат Николай Хаджигенов и Арман Бабикян се обърнаха към дипломатите от САЩ, Великобритания и страните в ЕС

"Отровното трио" до посолствата: Безсилието на властта я доведе до силово нападение срещу протестите - 1
Снимка: БГНЕС

"Отровното трио", очертало се като организатор на протестите срещу властта в България, излезе с апел до посолствата на САЩ, Великобритания и страните в ЕС у нас, както и до представителството на Европейската комисия в София. Обръщението им касае събитията от късните часове на 2-ри септември, когато по време на демонстрациите срещу статуквото се стигна до сериозни сблъсъци между протестиращи и полиция.

"След бруталното насилие над мирно протестиращите граждани, институции като прокуратурата, която по презумпция би следвало да защитава правата на гражданите в Република България, мълчи безучастно, с което става част от престъпленията, които се извършват срещу българския народ. Корупцията и мафиотското управление ерозират в небивал размер системите за сигурност на страната и правят Алианса уязвим в голяма степен за проникване от чужди интереси... Наясно сме, че заради характера, статута и ангажиментите, които са Ви вменени, не можете да вразумите властта в България, но можете да предадете информацията, която Ви предоставяме, на Вашите правителства", зоват от "Отровното трио".

ОБРЪЩЕНИЕ

на трима от гражданите, протестиращи в България

ДО

ПОСОЛСТВАТА НА ДЪРЖАВИТЕ-ЧЛЕНКИ НА ЕС В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО

ПОСОЛСТВОТО НА САЩ

ДО

ПОСОЛСТВОТО НА КРАЛСТВО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

ДО

ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОТО НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ В БЪЛГАРИЯ

Ваши превъзходителства,

Уважаеми дами и господа,

Всекидневните мирни граждански протести в страната продължават повече от два месеца. Те са протест срещу нарушаване на основни граждански права в България, чудовищна по размерите си корупция и погазване принципите на демокрацията. Престъпното срастване на изпълнителната и съдебната власт ескалира напрежение в управлението, което предприе действия не срещу язвите, изброени по-горе, а срещу мирно протестиращите граждани, чиито брой се увеличава с всеки изминал ден. Отказът от диалог и безсилието на властта я доведоха до силово нападение срещу мирните протести на гражданите и предприемане на редица противоконституционни мерки, довели до много пребити и обгазени хора, малтретирани от полицията протестиращи и незаконни арести.

Напрежението в първата седмица на септември заплашва гражданския мир в България, което по никакъв начин не се съотнася към държава, изпълнила критериите за присъединяване към ЕС и в частност тези за стабилни институции, гарантиращи демокрацията, върховенството на закона и човешките права. Поетите ангажименти да се спазват ефективно критериите от Копенхаген са част от задълженията на България по членството ѝ в ЕС, а именно:

- „Върховенство на закона“. Този критерий на практика е невалиден за България, тъй като съдебната система е смачкана, не се зачитат конституционни права, а прокуратурата е превърната в доминиращ и потискащ орган за цялата съдебна система и свободните граждани.

-„Пазарна икономика“. В България само верните на властта печелят обществени поръчки, основните средства от европейските фондове и сделките, които предлагат държавата и общините. Останалите биват притискани, проверявани и наказвани от властта. Създават се изкуствени монополи в различни сектори на икономиката. Премиерът на Републиката в изтекли записи говори за „размазване на физиономия“ на финансов опонент, който не се подчинява на волята му. Подобни стъпки има и към бизнесмени, участващи в свободните граждански протести.

-„Стабилна демокрация“. У нас не можем да говорим за такава при масово купуване на гласове и фалшифициране на избори, уволнения по политически причини, потъпкване свободата на словото, пренебрегване разделението на властите и смачкване на протестите.

Същите въпроси стоят и по отношение на членството на България в НАТО. Според Стратегическата концепция за защита и сигурност на страните-членки на НАТО: „Основната и трайна цел на НАТО е да защити свободата и сигурността на всичките си членове с политически и военни средства. Държавите-членки на НАТО формират уникална общност на ценности, отдадени на принципите на индивидуална свобода, демокрация, човешки права и върховенството на закона“. Това е в противоречие с фактите, изброени по-горе и със събитията, засягащи периода 01-06 септември 2020 г.:

•Над 120 незаконосъобразно арестувани протестиращи;

•Над 300 обгазени по време на протеста на 02-ри септември;

•Над 100 малтретирани от полицията граждани.

Полицията отказва пълна информация!

След бруталното насилие над мирно протестиращите граждани, институции като прокуратурата, която по презумпция би следвало да защитава правата на гражданите в Република България, мълчи безучастно, с което става част от престъпленията, които се извършват срещу българския народ. Корупцията и мафиотското управление ерозират в небивал размер системите за сигурност на страната и правят Алианса уязвим в голяма степен за проникване от чужди интереси.

Ние, като част от гражданското общество в страна-членка на Европейския съюз и НАТО, заявяваме пълната си нетърпимост към арогантното погазване на конституционните права на гражданите, основните принципи на демокрацията и европейските ценности. Наясно сме, че заради характера, статута и ангажиментите, които са Ви вменени, не можете да вразумите властта в България, но можете да предадете информацията, която Ви предоставяме, на Вашите правителства.

Декларираме, че ще продължим да протестираме мирно, като съзнателно гражданско общество, до постигане на целите ни.

С уважение:

проф. Велислав Минеков

адв. Николай Хаджигенов

Арман Бабикян


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 49 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 от посолствата

    58 25 Отговор
    Ко ни дреме за някакви си там туземци.

    Коментиран от #25, #48, #139

  • 2 Последния Софиянец

    75 28 Отговор
    Напоследък гледам само едни и същи муцуни от жандармерията.Пред Партийния дом те.На 6 ти септември отидох в Пловдив да си почина пак гледам същите.Върнах се гледам и те се върнали.Абе Боко да не си е направил армия от клонирани.!?

    Коментиран от #9, #47

  • 3 Бацко

    44 11 Отговор
    Прати бомбаджии, дет не ги джобят, като по мачовете, само нас ни джобят
  • 4 Бойко

    56 52 Отговор
    Ей палячовци!
    Да вземете да се скриете някаде.

    Коментиран от #8, #16, #147

  • 5 Хихи

    42 38 Отговор
    Като си адвокат знаеш законитезащи ги нарушаваш??
  • 6 КОТарАК

    48 38 Отговор
    радвам се че се обърнаха към посолства-това е единствения начин да победим-отдавна го пиша тук-репортаж по СНН и са чао
  • 7 Да бе

    54 55 Отговор
    Някаква си там групичка,Ще си призовава нещо! Да не слепи и да не виждат? Един площад не могат да напълнят, и ще говорят от името на народа! И за насилие!Дето ги търпяха полицаите цял ден! В тия страни, колко минути щяха да ги търпят тамошните полицаи?

    Коментиран от #18

  • 8 Последния Софиянец

    37 17 Отговор

    До коментар #4 от "Бойко":

    Май ти се криеш два месеца.
  • 9 Новини

    30 14 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Е нали сте все заедно на протестите поне един белот ударете

    Коментиран от #23

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 33 Отговор
    герб оставка

    Коментиран от #14, #49

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 47 Отговор
    БОРИСОВ БЪЛГАРИТЕ ТЕ МРАЗЯТ НЕНАВИЖДАТ

    Коментиран от #15, #21, #99, #134, #135

  • 13 Наблюдателен

    53 35 Отговор
    нито протестите са мирни, нито хората харесват тия тримата търговци на влияние !
  • 14 Новини пак ли

    24 23 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти бе ей очите те заболяха от драскане. Почини си нали си уж възрастен човек
  • 15 Смях

    26 17 Отговор

    До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ейй това, дето си паднал на главата си , много ти личи ще знаеш!

    Коментиран от #86

  • 16 Триото

    18 7 Отговор

    До коментар #4 от "Бойко":

    Ма ние сме се показали бре, ти дека си
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 предложение

    38 22 Отговор

    До коментар #7 от "Да бе":

    На "Отровното трио" да се спре добавката от 50 лв към пенсията !
  • 19 Прав си

    19 19 Отговор

    До коментар #17 от "Идва възмездието":

    Така е. Никога няма да забравя датата 27 януари 1997 г.когато според Канал 1( тогава имаше само 2 телевизии канал 1 и ефир 2) пред парламента се бяха събрали около 50-60 хил.човека и пристигна Николай Добрев ( баща на Кирил Добрев) вътрешен министър и под канонада от камъни и павета по него и 20 полицаи го прикриваха с тела и когато стигна входа на парламента каза това че не иска да се бие със справедливо протестиращите. И на 4 февруари Виденов и Първанов върнаха мандата и президента Стоянов направи служебно правителство с премиер Софиянски. А сега в пъти по продължителни и масови протести и тиквата изрooд от страх от възмездие предпочита да се пребиват хора но да остане на власт. Дори неговите учители от БКП не си позволиха да бият народа на протести.

    Коментиран от #30, #76

  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 25 Отговор
    БОРИСОВ се крие зад гърбъ на трето разредни мутри като ВАЛЕНТИНОВ САНИСЛАВ НЕДКОВ СТЪКИ МИТКО КААТИСТА ДЕЛТА ГАРД

    Коментиран от #28, #38, #127

  • 21 Кой ти

    17 17 Отговор

    До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Каза това? Ти ли решаваш вместо народа.
  • 22 kuku

    31 18 Отговор
    Павета, бомбички, бутилки с урина, слама , дъски и т.н от небето ли падаха или от мирните хорица ....за един познат дипломат от Европата питам

    Коментиран от #34, #60

  • 23 Последния Софиянец

    7 25 Отговор

    До коментар #9 от "Новини":

    Тия нашите софийските ченгета си цъкат на телефоните и пушат,а селските пъдари застанали мирно.Цяла София им се смее какви са оръфляци,ама тръгнали да бият софиянци.
  • 24 оня с коня

    31 14 Отговор
    Протестиращите получават Пари ОТ РУСИЯ,А СЕ ЖАЛВАТ НА Европа и Америка.Е що за Нагълеци трябва да са тия,че да искат Запада да им помага България да стане РУСКА?!!

    Коментиран от #124, #148

  • 25 111

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "от посолствата":

    А ние се чудим защо трябва да ви четем мониторинговите доклади като не ви дреме?
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 25 Отговор
    змията хапе най лошо умирайки герб си отиват

    Коментиран от #31

  • 27 А казахте ли

    7 3 Отговор
    че това е Територия?
  • 28 стига вече

    12 9 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    с тая твойтъ простотия козлодуйски цяп такъв!
  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 41 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ е най достойния БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #53

  • 30 Смях

    15 7 Отговор

    До коментар #19 от "Прав си":

    Трол си! Дето го пускаш всеки ден по няколко пъти! Сега и ще си отговориш! Не са слепи тия чужденци! Вашият сценарий е толкова прозрачен, че просто няма накъде! Ама нищо!
  • 31 стига вече

    9 9 Отговор

    До коментар #26 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Стигааааааа!!пиши друго веееееее

    Коментиран от #55

  • 32 Фен

    24 11 Отговор
    Абе, боклуци, като не можете да съберете симпатизанти, започнахте да си оплювате държавата! Жалки сте!
  • 33 Чук и Гек

    8 21 Отговор
    Вижте, сега! Протестират автентичните столичани кореняци! Управляващите главочи, полицаи, жандармеристи и охранителни фирми са от селата! Те са дворните питбули на властта! Между тези две касти не може да има консенсус! Селянин ползва и държи властта безкомпромисно! Ще ви разкатаят както каруцар чужда булка!

    Коментиран от #41, #42

  • 34 Смях

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "kuku":

    Не бе, това беше групова халюцинация:))))
  • 35 мони

    29 12 Отговор
    тези малоумници не разбраха ли че ги разкриха и вече никой не им вярва.Циркаджии некакви.Не знам защо още не са ги опандизили

    Коментиран от #36

  • 36 Ами ето

    8 3 Отговор

    До коментар #35 от "мони":

    Демокрация брат! И НПО съд! Какво да ти кажа!
  • 37 Дельо Хайдутин

    11 14 Отговор
    От първи Септември на английското консулство до Библиотеката е залепен голям плакат на протеста и те не го свалят.Браво на англичаните!
  • 38 Стоян

    12 16 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Прав си Козлодуй. Крие се зад техния гръб, зад гърба на мутри и то несъстоятелни. И сега разбирам президента Радев когато каза - МУТРИ ВЪН..Наистина се оказа много прав

    Коментиран от #43

  • 39 Активист на БКП

    14 14 Отговор
    А аз питам :Какво ще правим с наглите ,платени привърженици на ГЕРБ??? Тез,които 11 години подкрепят мутрите от ГЕРБ???!!!

    Коментиран от #59

  • 40 Банков инспектор

    22 9 Отговор
    Тримата тарикати трябва да си отработят транша от Дубай за м.септември. През нашата банка през август си получиха по 20 000 евро от немската банка,Дрезденер банк. Писма ще пишат, палатки ще изискват, трябва да се отработят парите. А горките млади хвърлят ги като пушечно месо, а те трупат пари
  • 41 Последния Софиянец

    6 10 Отговор

    До коментар #33 от "Чук и Гек":

    Много точно наблюдение.

    Коментиран от #50

  • 42 Мдаа

    19 8 Отговор

    До коментар #33 от "Чук и Гек":

    Виждам да!Тия муцуни на протеста нямат нищо общо със София! А на дядо ми къщата е разрушена от английска бомба!В центъра на София! И аз НЕ съм на площада, да викам в подкрепа на руските интереси!

    Коментиран от #45

  • 43 Бат Бойко нощния бандит

    13 10 Отговор

    До коментар #38 от "Стоян":

    Радев каза Мутри вън!И аз ги изкарах по улиците.Нали това искате!?ха Ха ха ха ха ха ха ха ха ха
  • 44 чикирикилапдуду

    24 7 Отговор
    Това трио отровно кога ще спре да трови народа с глупости и лъжи а..?!
  • 45 Дельо Хайдутин

    3 8 Отговор

    До коментар #42 от "Мдаа":

    Дядо ти като му разрушили къщата заминал за Враца и досега си живеете там.ха Ха ха ха

    Коментиран от #56

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ares

    8 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Щото си идиот
  • 48 Колю

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "от посолствата":

    Оставка и затвор и конфискация на имущество.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Адмирации

    3 7 Отговор

    До коментар #41 от "Последния Софиянец":

    Браво ти си истински ЧОВЕК.
  • 51 мусайбе

    13 3 Отговор

    До коментар #46 от "Бесен":

    Само дето не е вярно Бесен бок..к.! Кой кого замеряше с яйца и бомби не видя ли или не ти е изгодно да го видиш а.?!!

    Коментиран от #61

  • 52 Криско

    10 8 Отговор
    Ако искат помощ, то нека я потърсат при братушките,
    които са доказали през Вековете, че са наши истински
    приятели !
    Докато Западните сили заедно с Америка, винаги са ни
    мислели . . . ЗЛОТО !
  • 53 ares

    11 4 Отговор

    До коментар #29 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ШИЗОФРЕНИК
  • 54 Жалко за старите кучета

    5 5 Отговор
    30 години ни лъжат и убиват мечтите ни.
  • 55 ares

    4 6 Отговор

    До коментар #31 от "стига вече":

    ТОИ Я Е ПОТОМСТВЕН ИДИОТ

    Коментиран от #88

  • 56 Мдаа

    13 6 Отговор

    До коментар #45 от "Дельо Хайдутин":

    Ми не е! И все още живеем в центъра на София! А ти къде софиянче? В Младост 12? И тия ваши опорки само разсмиват и дразнят хората! И да - шепа анархисти сте! Нарушава се многократно закона, обаче се говори за закон! Тормозят се хората - ама ние за хората! Кои групи говорят така а? Тия , дето ги споменаваме със съкращения!И за насилието - дето го нямаше - коя полиция, в коя държава нямаше да измете незаконен протест още първите минути? Коя полиция нямаше да ви почне с палки още при първият камък?

    Коментиран от #70

  • 57 ГЕЙ ТРОЙКА

    19 6 Отговор
    БЕЗСИЛИЕТО НА ТРОЙКАТА ДОВЕДЕ ДО РАДИКАЛИЗАЦИЯ И ДО КРАХ.
  • 58 КРОКОДИЛА 9242

    17 7 Отговор
    ШО ГЛЕДАТЕ КАТО ОТРОВЕНИ - ОДЕТЕ ДА РАБОТИТЕ БЕ ТРИО ГЛУПАЦИ - ТРИМАТА ГЛУПАЦИ ДЕ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Коментиран от #63

  • 59 Хуманен

    6 13 Отговор

    До коментар #39 от "Активист на БКП":

    Ще им направим специални гербаджийски градове на всеобщата радост, където на воля да си издикат Бойко в култ и ще ги назначим на служба в полза на държавата за 610 лв на месец, замразена до 2220 г. Ще им вдигаме всяко тримесечие цената на тока, парното и храната да им остава по 7 лв на месец и после ако не им стига, ще получават безлихвени кредити за помощ с 2 г. гратисен период. Пожизнена пенсия след 80 г. - 250 лв. Няма нужда от нещо друго, това ще им е достатъчно.

    Коментиран от #64

  • 60 Де Факто

    9 4 Отговор

    До коментар #22 от "kuku":

    Кажи на твоя познат от Европа-та, че им е малко на тия боклуци.Искат още и още.
  • 61 Бесен

    9 4 Отговор

    До коментар #51 от "мусайбе":

    Айде, айде... свети води ненапити. Всички знаем кой замеряше с бомби и кой беше с нашивките с черепите и с боксовете. Дишай умерено и спокойно.
  • 62 ШВЕДСКА ТРОЙКА.....ПО БЪЛГАРСКИ

    18 6 Отговор
    ТИЯ СТАНАХА ЗА СМЯХ, ОПЛАКВАТ СЕ НА ПОСОЛСТВАТА......АМИ ОПЛАЧЕТЕ СЕ И НА...БОРИСОВ.....ТОЙ ШЕ ВИ...ОПРАВИ
  • 63 🐷 Боко ТИКВАТА

    6 7 Отговор

    До коментар #58 от "КРОКОДИЛА 9242":

    Така, така.Виж Аз като бачкам, как,чекмеджето и гардероба са ми тъпкани с €€€€€€€€ от по 500....хахаха.

    Коментиран от #72

  • 64 Смях

    12 5 Отговор

    До коментар #59 от "Хуманен":

    По лесно е вас да пратим на село да копате нивите! И без това сте клкото едно село!Пък и сте си оттам!
  • 65 Kuko

    13 3 Отговор
    Лъжци и манипулатори :-)
  • 66 Доньо Донев

    14 4 Отговор
    Радвам се,че харесвате моите герои "Тримата глупаци"

    Коментиран от #67

  • 67 🐷 Боко ТИКВАТА

    6 4 Отговор

    До коментар #66 от "Доньо Донев":

    Ооооо, и Аз се харесвам, заедно с ВИНКЕЛА и ШКЕМБЕЛИЯТА правим ТРИМАТА ГЛУПАЦИ, или "ШВЕДСКА ТРОЙКА"....ХАХАХАХА.
  • 68 МЕТЕЖНИЦИТЕ.....ИЗМЕТЕНИ ОТНОВО

    8 4 Отговор
    И КВО ДА ГИ ПРАЙМ СЕГА ТИЯ.....САМО ИМ Е ВИКАНЕТО....И НАКРАЯ НИЩО...И ДРУГАРИТЕ ОТ БСП ИМ ПОМАГАТ ТАЙНО И ДЪЛБОКО ЗАКОНСПИРИРАНИ
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Още един Софиянец

    5 10 Отговор

    До коментар #56 от "Мдаа":

    Да го е срам човек да каже, че е 4-то поколение шоп от Центъра.
    Няма значение произходът, важно е дали си човек.
    Да не забравяме, че Шоплъка не се вдигна при Априлското.

    Не познавам по-мирно протестиращи от българите, а вие какво искате ръчни щитове, молотов, противогази, трактори да барикадират полицията, снайпери като в Украйна.

    Я моля, нищо не казвате за Делта и Ипон, къде по света премиер си има мутри за охрана.
    Къде по света премиер спи с кюлчета злато и пощови.
    В цял свят Мутрата щеше да е съден, а побоите на Хунтата му са малка от част от много по-големите му престъпления.

    Айде 4-то Поколение Софиянци да не си отваряме устата.
    Голям праз че сме у центъро на Софето, тръгнал да разделя хората, копие на Мутрата.

    Коментиран от #79

  • 71 Трезво мислещ българин

    17 5 Отговор
    Тези тримата вече не са и смешни. Те са трагични .
  • 72 БАРЦЕЛОНА И ЧЕКМЕДЖЕТО...СТРЪВ ЗА БСП

    6 5 Отговор

    До коментар #63 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    КЪЛВЕТЕ ЛИ,КЪЛВЕТЕ ДРУГАРИ....МАК САМО ТОВА ВИ ОСТАВА

    Коментиран от #75

  • 73 Доньо Донев

    17 4 Отговор
    Тоя барбарян нали го показаха как едно момче му крещеше "кажи им по микрофона да не хвърлят бомби,това не сме ние.Защо нищо не казваш,държиш микрофона и нищо не казваш?кажи им да спрат!",и тоя се праеше да ухапан и мълчи.Евтин цирк,а последния софиянец фантазира,че са му приятели хахаха
  • 74 МЕТЕЖНИЦИТЕ.....ИЗМЕТЕНИ ОТНОВО

    14 6 Отговор
    АЛО ТРИОТО....МАЙ ВАС ПРОПУСНАХА ДА ВИ БЪХТЯТ...НИЩО , НЕ ГУБЕТЕ КУРАЖ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ТИРАЖ
  • 75 🐷 Боко ТИКВАТА

    4 7 Отговор

    До коментар #72 от "БАРЦЕЛОНА И ЧЕКМЕДЖЕТО...СТРЪВ ЗА БСП":

    ДРУГАРЮ, не КЪЛВЕМ, а НАПРАВО КРАДЕМ, ДРУГАРЮ ГЕРБав ТУЛУП. хахаха.

    Коментиран от #80

  • 76 Коментатор

    13 5 Отговор

    До коментар #19 от "Прав си":

    С това което си написал може да заблудиш само младежите,които хал хабер си нямат какво беше през 1997г. и защо бяха тогава онези протести срещу правителството на БСП. Тогава настана глад, пенсиите и заплатите бяха по няколко долара , при курс 1$ срещу 3000 лв. Нищо общо със сегашните са по политически протест дирижирана от либералбесепеолигархо обединени елементи.
  • 77 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    12 3 Отговор
    ДРУГАРИ ОТ БСП...РАЗВЕЙТЕ ЧЕРВЕНИТЕ БАЙРАЦИ НА ПРОТЕСТИТЕ.....НЕ СЕ СРАМУВАЙТЕ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ....НАЙ МНОГО ДА ВИ ПОНАТУПАТ......ДА ГЛЕДАМЕ ШОУ
  • 78 Наглост Герберастка

    6 8 Отговор

    До коментар #69 от "боцко":

    Кога протестиращите щяли да платят такса на Орлов?

    Когато Лилето и още една върнат жълтите павета от вилите си за милиони.
    Като стане частен Орлов мост, и като на Седемте спрат джиповете.
    Като Веолия почне да си плаща концесионната такса и си изпълни по Договор инвестиционния план.
    Като Дънди, в която роднини на мутрата имат акции за милиони, почнат да плащат такса, както в Африканските над 5% държави и обявят действително изнесеното.
    Като Мутрата построи Южен Поток, водопроводите и канализациите на БГ.
    Като върнете парите от пейките, кошчетата по ДЕСЕТ БОНА.

    Нагли сте това ГЕРБЕРАСТИТЕ

    Коментиран от #126

  • 79 Мдаа

    10 5 Отговор

    До коментар #70 от "Още един Софиянец":

    Да бе - я да питам като си човек - къде ще те оставят да тормозиш хората и да правиш блокади? Дето са незаконни и са насочени не срещу властта, а срещу обикновенните хора? Мирно нападане на полицията? Това де не е новата опорка ? Тия делта и Ипон , ви ги спуснаха от Дубай! И си ги повтаряйте до припадък, никой няма да ви вярва! Хората бяха възмутени от тия вандалски действия! И разделение няма! Има една групичка! С почти всяка дума цитирате на Божков страницата! И го знаете! Народа не го интересувате, просто го дразните!

    Коментиран от #91

  • 80 БАРЦЕЛОНА И ЧЕКМЕДЖЕТО...СТРЪВ ЗА БСП

    6 6 Отговор

    До коментар #75 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    КЪЛВЕТЕ ЛИ, КЪЛВЕТЕ ЛИ....ШАРАНЧЕТА ПРЕСНИ
  • 81 Хххх

    12 2 Отговор

    До коментар #17 от "Идва възмездието":

    Това 150 хиляди сумарно за два месеца за цялата страна ли е?
  • 82 Антиметежник

    20 4 Отговор
    Метежът с наименование "Българско лято" финансиран от Божков се провали с гръм и трясък! Престъпникът заграбил милиони от българския данъкоплатец и духнал в арабските страни фалира и метежниците вече наистина трудно се събират повече от 10 човека вечер. Колко трябва да си тъп, за да си похарчиш състоянието си за хора организирани от неадекватни организатори и изпълнение на въстание от неадекватни наркомани, набити накря лошо от българската полиция. Колко трябва да си тъп, за да си помислиш че с метеж можеш да свалиш премиер, който е генерал от полицията, бил и главен секретар на МВР, и вътрешен министър ползващ се с подкрепата на цяла Европа? България е страна от НАТО и НАТО никога няма да позволи и "пушка самоходка" дори да тръгне към София, защото ще бъде изпарена на 12-тата минута.България е твърде важна за НАТО и мисията ви е невъзможна, глуповати комунистчета!
  • 83 боцко

    12 1 Отговор
    Протестиращи, участвали в блокадата на Орлов мост, се събраха пред второ районно управление, за да поискат конфискуваните им вещи при премахването на палатковите лагери в нощта на 2 септември.?! Не стига че не си плащат за окупацията а и боклуците тръгнали да си търсят, първо сметката за наема на моста да си платят борците за човешки права и тогава ние ще ги аплодираме като истински борци.!

    Коментиран от #104

  • 84 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    19 3 Отговор
    НЯМА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ, НЯМА ВЛАСТ ЗА БСП.........НЯМА ИДА ИМА
  • 85 МЕТЕЖНИЦИТЕ.....ИЗМЕТЕНИ ОТНОВО

    16 3 Отговор
    ШВЕДСКАТА ТРОЙКА НЕЩО ИЗДИША.......СЛАБИ ПРОТЕСТИ, СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ, СЛАБИ ПОСЛАНИЯ, СЛАБО РЪКОВОДСТВО....А И ГОШО ТЪПОТО ДОПЪЛВА ЦЯЛОСТНАТА КАРТИНА
  • 86 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 13 Отговор

    До коментар #15 от "Смях":

    и ти не си нормален щом се писмиваш на другите долу герб
  • 87 kayzer

    18 5 Отговор
    Тримата педери започнаха да си плюят по Родината което не е много добре.
  • 88 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 11 Отговор

    До коментар #55 от "ares":

    ати от кой си герб сиотива
  • 89 ШВЕДСКА ТРОЙКА.....ПО БЪЛГАРСКИ

    13 3 Отговор
    ТИЯ ЩОМ ПЛЮЯТ БЪЛГАРИЯ ПРЕД ПОСЛАНИЦИТЕ......НИЕ ШЕ ГИ ОПЛЮЕМ БЕЗ ДА МУ МИСЛИМ
  • 90 сметката молим

    15 2 Отговор
    За окупация на обществено и стратегическо място като орлов мост е крайно време ефективни санкции да има иначе не е честно спрямо данъкоплатеца и честният гражданин който цяло лято бе тормозен да го заобикаля и да търпи подобни морди да налагат свой модел за живота !

    Коментиран от #93

  • 91 Хунтата на Кървавия Диктатор

    5 13 Отговор

    До коментар #79 от "Мдаа":

    Ми нали ги видяхме на рекламните им сайтове, един по един Делта и бившите от Ипон, прекалявате.
    Дубайски бръмбари са ви в главата.

    Тровихте ни с мафиотските боклуци на Италия.
    Размазвахте физиономии на бизнес 8 джуджета.
    Уволнявахте гурналисти от медии.
    Източихте язовирите на БГ
    За една година като депутати направихте милиони.
    Увеличихте си заплатите по време на криза, никъде по света политиците не си увеличиха заплатите, еми гнусни сте ГЕРБЕРИТЕ

    КЪДЕ ПО СВЕТА ПРЕМИЕР СПИ С МИЛИОНИ ЕВРА ЗЛАТА И ПИЩОВИ.

    РАДВАЙ СЕ ХОРАТА НЕ СА ВИ СКЪСАЛИ САНДАЛИТЕ
    КЪДЕ ПО СВЕТА ПОЛИТИЦИ НАРИЧАТ НАРОДА СИ МЪРША СГАН ИЗМЕТ ИЗРОДИ ИЗВЕРГИ ТУЛУПИ
    НАЛАЗИЛИ СТЕ КАТО ХЛЕБАРКИ ОПОЗИЦИОННИТЕ МЕДИИ, цялата тази животинска арогантност рано или късно ще ви се върне

    Коментиран от #97, #101, #121, #125

  • 92 ОТРОВНОТО ТРИО = ТРИМАТА ГЛУПАЦИ

    13 2 Отговор
    ВИКАЙТЕ И ГОШО ТЪПОТО......СЪБРАХА СЕ
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 МЕТЕЖНИЦИТЕ.....ИЗМЕТЕНИ ОТНОВО

    14 2 Отговор
    НАКАЗАНИЯ ЗА ОКУПАЦИЯ МА КРЪСТОВИЩАТА.....ПОИМЕННИ ГЛОБИ
  • 95 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    15 3 Отговор
    БСП ....ТИХИ КАТО МУШИЦИ...ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ИМ СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО....ЧЕ ТЕ 12 ГОДИНИ СЕ НАПИНЯТ И....НИЩО
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Бай Курти

    9 3 Отговор

    До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нали ти казах че радиацията ти действа много лошо . Явно всички от този град имате в главата плутоний вместо сиво вещество
  • 100 Ёжик

    0 2 Отговор
    Къде-къде си..
  • 101 Мдаа

    13 9 Отговор

    До коментар #91 от "Хунтата на Кървавия Диктатор":

    Да бе знаем! Колкото и да си правите фалшификатите - не вървите никъде! И полицаите в болницата - и те от Делта нали! Всичко ви е фалшиво! И народа го знае!И затова не е по площадите! Цялата ви пропаганда - защото е точно това - пропаганда, е основана на фалшификации! Като новината за момичето в Гърция! Като тази, за арестувания баща пред детето! Фалшификати и лъжи! Само това можете!Да , не го харесваме това правителство, ама друго няма! И не се вижда! Да дадохте алтернатива? Ама истинска алтернатива? Не , оставка и каквото ще да става! Ами не става!И няма да стане!
  • 102 месара

    14 6 Отговор
    защо продължавате да ги отразявате тия трима овчари ?!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Смях

    4 2 Отговор

    До коментар #83 от "боцко":

    Ама се оказва , че нямат документ за собственост!
  • 105 Минаващ

    12 4 Отговор

    До коментар #17 от "Идва възмездието":

    "1997 януaри г.кoгaтo бяхa прoтecтитe cрeщу Видeнoв и учacтвaхa oкoлo 60 хил.души и бяхa oбгрaдили пaрлaмeнтa пoлициятa бeшe бeз щитoвe,бoкcoвe и пaлки и нe дoкocнa прoтecтирaщи".
    Къса ти е паметта или нарочно ги казваш тези неща? Не помниш ли кадрите по БНТ по онова време, със свистене на палки и разбити вежди и глави. Нищо че БНТ и БНР по едно време спряха излъчване. Тогава, който се интересуваше, можеше да слуша Дарик радио на живо-само те предаваха в ефир случващото се пред парламента. Тогава Дарик стана много известно. Помня и репликата на радиоводещата, която бягайки от полицията започна с: "Тук стана ужасно..!"

    Коментиран от #138

  • 106 Оставка

    4 7 Отговор

    До коментар #97 от "мусайбе":

    Душко ще викаш на Гърневски и ПКП.
    Докажи, че някой ни плаща, аз ти пиша с факти и разследвания.
    Докажи, че взимам пари от Божков?

    Говори с факти, а не с епитети и фалшификации.
    Станахте за смях пред цял свят немски, американски, италиански, английски , руски медии.
    Това е краят ви, цял заместник на ЕК ви казва, да спрете с Герберастките си изпълнения.

    Това е краят ви, осъзнайте го, и ако имате някаква съвест подавайте ОСТАВКА, спасявайте се.

    Коментиран от #110, #116

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 шведска тройка

    11 3 Отговор
    Тия са шведска тройка - три отровни змий. Не е ясно кой играе женската роля.
  • 109 МЕТЕЖНИЦИТЕ.....ИЗМЕТЕНИ ОТНОВО

    11 6 Отговор
    А РУМЕН ЩО ГО НЕМА НА ПРОТЕСТИТЕ....ДА ХВЪРЛЯ ПАВЕТА И БУТИЛКИ ПО ПОЛИЦИЯТА.....ТО САМО С ЮМРУЧЕТА..... НЕ СТАВА
  • 110 Факти много

    11 5 Отговор

    До коментар #106 от "Оставка":

    Народа не е на площада - има шепа хора!Триото цитира едно към едно страницата на божков! БСП заявява , че е на протеста и го подкрепя! Чуждите държави-и с право- не се интересуват от този цирк! Във всяка друга държава, полицията нямаше да ви търпи да блокирате кръстовища!Радев нарушава Конституцията! Хванаха Пинокио, че си е дружка с Маджо!Непрекъснато бълвате фалшификации! Още факти искате ли?
  • 111 МЕТЕЖНИЦИТЕ.....ИЗМЕТЕНИ ОТНОВО

    7 4 Отговор

    До коментар #107 от "Минаващ":

    В ТАРАПАНАТА НЯМА МИРНИ И НЕМИРНИ......

    Коментиран от #112

  • 112 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 4 Отговор

    До коментар #111 от "МЕТЕЖНИЦИТЕ.....ИЗМЕТЕНИ ОТНОВО":

    да живее БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #136

  • 113 РАДЕВ

    9 3 Отговор
    ОТРОВНОТО ТРИО -КАК ЩЕ ЖИВЕЕТЕ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД ВАШИЯ СРАМ И АНТИНАРОДНА ДЕЙНОСТ,ЩЕ ВИ СТИГНАТ ЛИ МИЛИОНИТЕ,КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ БОЖКОВ И СИЕ ДА СТЕ ПРОКУДЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И АНАТЕМОСАНИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,ИЛИ СТЕ ТОЛКОВА БЕЗСЪВЕСТНИ И ПОДЛИ,ЧЕ НЕ ВИ ПУКА???НЯМА ДА СТЕ ДОБРЕ,НАРОДЪТ ЩЕ ВИ АНАТЕМОСА.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 ШВЕДСКА ТРОЙКА.....ПО БЪЛГАРСКИ

    6 3 Отговор

    До коментар #114 от "Хунтата ГЕРБ":

    НЕЗАКОНЕН ПРОТЕСТ, НЕ ОБЯВЕН В ОБЩИНАТА....ПОЛИЦИЯТА НЕ Е ДЛЪЖНА ДА ВИ ДОНДУРКА....А ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА И ГОШО ТЪПОТО ЩО ДОПУСНАХА ТОВА....НАЛИ УЖ СА ОРГАНИЗАТОРИ...ГОЛА ВОДА СА ....ПОСЛЕ ...ЩО НИ НАБИХА КАНЧЕТАТА
  • 116 ТОВАРИЩ

    7 2 Отговор

    До коментар #106 от "Оставка":

    Е,НЕ СИ ПРИЗНАВАШ ЗА КИНТИТЕ,КОИТО ПОЛУЧАВАШ-ЛОШО ГОШО,ЛОШО,ЗНАЧИ СИ СЪВСЕМ ПРОСТ,ДА СЕ ХВАЩАШ НА ВЪДИЦАТА НА ТЕЗИ МИЛИАРДЕРИ,КОИТО ТЕ ИЗПОЛЗВАТ БЕЗПЛАТНО,КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ НЕЩАСТНИКА БОЖКОВ,ТЕБ ДА ТЕ КОМЕНТИРАМ-ЯСЕН СИ МИ-ГЛУПАК
  • 117 МЕТЕЖНИЦИТЕ.....ИЗМЕТЕНИ ОТНОВО

    7 4 Отговор

    До коментар #114 от "Хунтата ГЕРБ":

    А КАФЕ С ПОНИЧКИ ДА ВИ БЯХА ОСИГУРИЛИ ОТ ПОЛИЦИЯТА.....
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 КОД

    5 2 Отговор

    До коментар #114 от "Хунтата ГЕРБ":

    АЛО,ТОЛЛКОВА ЛЪЖИ-НОСЪТ ТИ ЩЕ ПОРАСНЕ КАТО НА ПИНОКИО,АКО НЕ ТИ Е ВЕЧЕ ДО ПЪПА-ПОСМАЛИ,МАН...ГО,МНОГО ФАЛШ И ПРОКЛЕТИЯ В ТЕБЕ,ЩЕ СЕ ПРЪСНЕШ ШТ ЗЛОБА,МАЙ ЧЕ СИ ПРЕВЪРТЯЛ
  • 120 Платените коментари

    8 3 Отговор
    НА ГРАД КОЗЛОДУЙ и Последният Софиянец омръзнахте на всички!!!! Знаехме че сте най-близки приятели на старото трио и тяхните метежници??? Да за 20 лева плюете българския народ!!! Интересно че ни ви блокират от Факти !!!!!
  • 121 ПСИХОТЕСТА КЪДЕ Е

    3 1 Отговор

    До коментар #91 от "Хунтата на Кървавия Диктатор":

    ОСВЕН ДА ТЕ НАРЕКА-ГОРКИЯ ПСИХОПАТ,ТОЛКОВА СИ ПСИХЯСАЛ БЕЕЕ
  • 122 Минаващ

    6 1 Отговор

    До коментар #114 от "Хунтата ГЕРБ":

    Имаше доста пострадали полицаи доколкото знам. Спешните центрове в болниците били пълни с такива. Ако се беше случило най-лошото с гражданин или полицай, това на кого щеше да тежи на съвестта?
  • 123 Психиатер

    1 1 Отговор
    Я си пийте розовите хапчета от психиатъра!
  • 124 Точно

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "оня с коня":

    Точно!
  • 125 Акъл

    7 3 Отговор

    До коментар #91 от "Хунтата на Кървавия Диктатор":

    Генератора на фалшиви новини ти е промил мозъка. Кълвеш на всяка глупост, освен ако не си на хранилка. Триото не ми се вижда недохранено, репресирано или подтиснато. По- скоро са оядени, безскрупулни и оляти от безнаказаност!
  • 126 СЕЛСКИ

    2 3 Отговор

    До коментар #78 от "Наглост Герберастка":

    ОДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ У ДОХТОРА,СЪРСЕМ СИРИОЗНУ ТИ ХОРТУВАМ,НИ СИ ДУБРЕ!!!
  • 127 Пиши

    4 2 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    си по руски! Не сме неграмотни!
  • 128 Гост

    7 1 Отговор
    Мнозинството не ги подкрепя, защото изобщо не вярва, че ръководения от тях протест е безкористен. Затова са се насочили към посланиците. Ако успеят, ще приемат благодарността на протестиращите и ще заемат вече избраните от тях самите постове. Алчни са за власт. Има корупция, има калинки, има нагласени многократно завишени цени на обществени поръчки, има шуробаджанащина, но не вярваме в тези тримата.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ

    6 4 Отговор
    Борисов трепери!
    БОРИСОВ Е ПОДМОКРЕН в джипката!
    СТРАХ!
    ГОЛЯМ СТРАХ!


    ПOМНИТE ЛИ?
    ”Нямa дa учacтвaм в упрaвлeниe, в кoeтo пoлициятa щe биe хoрa” - Бoйкo Бoриcoв - 20.02.2013 г.
    И подаде оставка...
    Ceдeм гoдини пo-къcнo дeceтки бългaрcки грaждaни и журнaлиcти, бяхa прeбити oт пoлициятa!
    Вързaни и хвърлeни, кaтo чувaли cъc cмeт дo кoфитe зa бoклук нa лaргoтo.

    Кaквo ce прoмeни?
    Зaщo Бoриcoв днec прoливa кръв нa пaвeтaтa и ce криe в джипкaтa, oгрaдeн c трoйнa oхрaнa?

    Причинa e проста!
    Оcъзнaл е, че вече не може да контролира шайката си!
    Мaфиятa прeвзe цялaтa държaвa и влacт!
    Но Борисов нocи цялaтa oтгoвoрнocт зa вcичкo cлучвaщo ce.

    И затова плъхът Борисов ТРЕПЕРИ от СТРАХ и се крие в миша дупка!
    ГОЛЯМ СТРАХ!
    БОРИСОВ ТРЕПЕРИ!
    БОРИСОВ е ПОДМОКРЕН в джипката!

    ДА СЕ РАЗФОРМИРОВА и ПРЕУЧРЕДИ
    ШУРО-БАДЖАНАШКОТО МВР,
    ПРЕВЪРНАТО В ПРЕТОРИАНСКА ГВАРДИЯ НА БОРИСОВ!

    В ГРУЗИЯ ГО НАПРАВИХА ЗА ПО-МАЛКО ОТ МЕСЕЦ...

    Коментиран от #132

  • 131 Метежно трио Бабикян

    6 2 Отговор
    Импийчмънт на шпионина Грипенов ЛУСТРАЦИЯ на Комунистите до девето коляно Затвор за Метежниците
  • 132 ЛОВКИЯ

    5 3 Отговор

    До коментар #130 от "КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ":

    СТРАХ ИМА У ФЪРЧИЛОВ,'МРУКЪТ МУ ЩЕ СЕ РАЗТРЕПЕРИ ,КАК ЩЕ КВИЧИ ПСИХАРЯ РУМЕН ,НЕ ИДАТ ХУБАВИ ВРЕМЕНА ЗА НЕГО,ДА СИ БЕШЕ СЕДЯЛ НА СЕЛО ПРИ ПАТОЦИТЕ,ШИЗОФРЕНИЯТА НЕ ПРОЩАВА.ЗА БОЙКО-ДОКАЗАЛ Е,ЧЕ Е ТОЧЕН ЧОВЕК,НАПРАВИ МНОГО ЗА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ-НЯМА ОТ КАКВО ДА ГО Е СТРАХ,И НА ГЕШЕВ НЕ МУ ПУКА-ТАКА ЧЕ ОЧАКВАМЕ СЛЕДВАЩИТЕ НАРОДНИ КРЪВОПИЙЦИ-КРАДЦИ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ В АРЕСТА,ГЕШЕВ НЕ СПИ!!!
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Изобщо лъжеш

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    като дъртата циганин,аз пък го обичам и ще гласувам за ГЕРБ
  • 135 Изобщо лъжеш

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    като дъртата циганин,аз пък го обичам и ще гласувам за ГЕРБ
  • 136 Тя България

    3 2 Отговор

    До коментар #112 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ще живее,но без вас
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 ГОСТ 235746

    1 2 Отговор

    До коментар #105 от "Минаващ":

    Поредния продажник.Само че има разлика.Колко бяха тогава заплатите включително и на полицаите между 5 и 10 долара.Само не ми казвай че тогава е било по евтино защото с тези пари не можеше да си купиш нищо.А сега колко са заплатите полицаите също са хора със семейства. С всеки ден се убеждавам че хората с комунистическо мислене са най голямото зло което пагубно за нашата държава.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Център за борба с вредителите и паразити

    1 2 Отговор
    Да дойдат от ХЕИ да ги приберат тези въшкари Бабикянци Напиканци Д а ги Изкъпят и Обезпаразитят Да им щрактнат по един чип на ухото и да ги пуснат на улицата
  • 142 Фен на ФАКТИ

    0 2 Отговор
    Ало,ФАКТИ!! И вие ли се уплашихте от отдавна починалия и историческа личност Андрей Ляпчев?? Ха ха ха ха!!
  • 143 Василева

    1 1 Отговор
    Гледах директните предавания на БТВ от протеста .Сега като ви чета се чудя дали съм гледала протеста или съм сънувала.Тези които призоваха за Велико Народно въстание ,за край на мирните протести сега се правят на невинни.Обвиняват другите за своите грешки.
  • 144 Дедовия

    0 1 Отговор
    А защо са забравили да пишат на боса си Жужи!
  • 145 пророк Исай

    0 0 Отговор
    Тримата Джедаи - Йода Бабикян , Оби Уан Минеков и Никуай Гон Джин с нов замисъл за възстановяване на Републиката . Търсят помощ от съседните Галактики . Очакваме нови епизоди , особено утре 10.09.2020 ..............Въстанниците се организират за нов удар . Император Бориспатин и неговия помощник Дарт Геш , кроят коварни планове за ответен удар .
  • 146 Бай Манчо

    0 0 Отговор
    Някой знае ли къде се е скрил боко ? Преди ни се натрапваше от всеки ТВ канал , а сега ....... скука :))))
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове