11 Септември, 2020 09:23 4 389 36

Георги Готев: Борисов се опитва да подкупи чужди медии

  • георги готев-
  • бойко борисов

САЩ не подкрепят Борисов вече втори месец. Крепи го - все още - Меркел

Георги Готев: Борисов се опитва да подкупи чужди медии - 1
Снимка: БГНЕС

Журналистът Георги Готев с коментар във "Фейсбук"

САЩ не подкрепят Борисов вече втори месец. Крепи го - все още - Меркел.

Но точно германските медии и различните центрове на влияние в Германия вече не го подкрепят.
Борисов се опитва да подкупи чужди медии да публикуват статии на основата на неговите (на Пеевски) опорки.

Досега само испанският "ABC', вестникът на носталгиците на Франко, си изцапа ръцете с такова нещо. Интересно е има ли държавна поръчка за правителствен пиар, как е взето решението, кой е спечелил. Ако се разкрие днес, Бойко Борисов трябва да подаде оставка на секундата.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 51 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бухал

    14 62 Отговор
    Не лъжи кълвач и един румънски писа, ама не си го чел.

    Коментиран от #25

  • 2 Doni Brasko

    86 8 Отговор
    Няма вече ходове. Просто се инати. Ще го изчакаме.

    Коментиран от #7

  • 3 ТаУмВзе

    30 16 Отговор
    Мутрата трябва да разпредели Евросредствата, както Трябва! Само за това седи. Кражбите трябва да продължат. Въпроса е Кой ще ги продължи. Надявам се знаете, че Промяна няма да има.
  • 4 Народа на Бг.

    58 11 Отговор
    Сатрапа борисоф е по-опасен от Лукашенко и дори от Ким Чен Ун!
  • 5 гражданин

    41 15 Отговор
    Разбира се, че всичко в западната преса в подкрепа на Борисов е платено, а срещу него е реално. Иначе е ясно, че американските медии са срещу Борисов. Борбата е Балкански и Северен поток да не се случат. Всичко, което става у нас е заради този поток. Германците искат двата потока да се случат, а САЩ ще запалят България без да им мигне окото само, за да няма Балкански поток!
  • 6 МАНДРИЛА ОТ БАНКЯ

    39 7 Отговор
    ТОЙ ЗА МЕНЕ Е ПЪТНИК
  • 7 Реалист

    14 38 Отговор

    До коментар #2 от "Doni Brasko":

    Чакайте до изборите. Тогава всичките 38% от българите подкрепящи протеста ще вземете 2% и хайде довиждане в Евразия
  • 8 Разобичават го навсякъде

    35 10 Отговор
    Там не му минават маймунските номера, както тук с мисирките. И в ЕС и САЩ вече не минават.
  • 9 9257

    30 8 Отговор
    Не само чужди медии ще подкупи, ще постигне "съгласие" и с депутатите в ЕП, ще постигне "съгласие" и с АИКБ, ще постигне съгласие и със САЩ. Да не си мислиш, че някой ще се откаже от крупно "съгласие" в куфарче?! За какво мислиш, че набързо гласуваха нов заем вчера или оня ден?! Да не мислиш, че ще даде помощ на народа?!
  • 10 fen

    8 34 Отговор
    Да бе да. Срещу Боико е Сорос - Дойче веле, Капитал, Медия пул. Не САЩ. В Европа, въпреки титаничните усилия да очернят България от страна на това странно същество Елена Йончева и Рада длибоката, срещу Бойко скачат само няколко маргинални евродепутати със сходна сексуална ориентация. Иначе тук коалицията се допълва от тежко зависими от финансиращите ги медии като Факти, БТВ, Сега, Дневник, Фрог.... Старнно само, от къде тая злост във няколко водещи от БНР.
  • 11 истината

    8 27 Отговор
    Георги Готев потомствен агент от Държавна сигурност! БСП е впрегнало цялата агентура да хвърля помия срещу България и Бойко!
    Георги е достоен син на баща си Горан Готев, който е най-продължително работилият в чужбина кореспондент на БТА, а след това и на в. „Дума“ - повече от 25 години. Като щатен служител на Първо главно управление на ДС Горан Готев си е развявал байрака в Кайро, Алжир, Букурещ и Белград до 1989 година, а след 1990 г. – в Белград и в Москва.

    Коментиран от #14

  • 12 бкп пропаганда

    9 22 Отговор
    Бойко е платил и на НАСА, да кажат, че е космонавт и е ходил на Луната!
  • 13 Времето изтича

    27 5 Отговор
    Отвсякъде взе да чува трясък на затръшнатите му врати под носа. Дон Борисов: "Дет да ида мамо, отвсякъде ме пъдят."
  • 14 9257

    24 3 Отговор

    До коментар #11 от "истината":

    Като не можеш да опровергаеш фактите, очерни информатора, нали? Що не си стоите в ПИК?!

    Коментиран от #21

  • 15 Бягство

    11 4 Отговор
    Мисля че БМБ си подготвя оттегляне към Русия, където не могат да го екстрадират. Както шефа на Уайъркард, Шефа на нисан рено, Сноудън и др. Сега текат пазарлъците, какво ще му струва това.а и не може да е сигурен в договорките.
  • 16 Отровното трио

    8 19 Отговор
    След вчерашния провал почваме подготовка на 3-тото национално Велико народно въстание! Всяка партия е добре дошла
  • 17 отвратен

    18 3 Отговор
    Тоя толкова неща натрупа за ''на секундата '' , че трябва да си подава оставката на наносекундата.
  • 18 Рап

    6 8 Отговор
    Ето така се печели моментна слава! Дерзай!
  • 19 Дельо Хайдутин

    18 3 Отговор
    Скоро немците ще изметат агентката на ЩАЗИ Меркел.
  • 20 На тебе

    2 4 Отговор
    лично Тръпков ли ти го каза,или звездите ти го говорят?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 3 Отговор
    БОРИСОВ змията хапе най лошо когато умира герб си отива
  • 23 Иван

    22 3 Отговор
    Бойко не е никакъв политик, дори няма и най малките качества за зада бъде. Кажете едно нещо положително което е направил? За 11 год 300 милиарда плюс 35 милиарда външен дълг. Какво имаме до тук нищо 000... 350 км магистрали уж социална политика нулева, образование никакво нулево, здравеопазване никакво нулевото никакви кадри. А имаме НАП, ДАНС, ПРОКУРАТУРАТА, административен апарат над 300 000. Като започне аз направих аз това аз отнова. Все комунистите му виновни все мафията стачкува срещу него. А мафията е той и хората около него..
    Все някой му е виновен
  • 24 Адв. Хаджигенов

    6 10 Отговор
    Айде всички да се мобилизираме, че завали ли сняг падаме на 20 човека всеки ден на площада
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Така си е

    4 11 Отговор
    Всяка медия която не пише против Борисов, значи е подкупена. Всяка медия която пише против него, дори и тези известни с писането по-поръчка и фалшиви новини, е честна и обективна. Нали така трябва да го разбираме? А да забравих че е румънски всекидневник тия дни излезе с една много хубава статия относно зависимостите на Елена Йончева и Радев, както и с усилията им да прокарват руски интереси в България. Ама сигурно и тя е купена.
  • 27 ГЕСТАПОТО

    2 10 Отговор
    Гепев ти си голям тапун_гер, партия
    ГЕРБ на последните избори е избрана от 1100000 човека,
  • 28 Не се маха

    5 4 Отговор
    защото още не може да намери достоен крадец да го замести, а той да стане почетен председател на ГЕП.
  • 29 Не испански А БРИТАНСКИ журналист

    4 3 Отговор
    Ее, Хайде сега..."Борисов се опитвал да подкупи чужди медии и само испанският "ABC', вестникът на носталгиците на Франко, си изцапа ръцете с такова нещо...."???!

    Интересно е тогава твърдението и анализа на неподкупения Джон Кампфнер, журналист и старши сътрудник в Кралският институт за обединени услуги (RUSI) още от преди 2 месеца преди протестите в България , че Русия все повече се стреми да засилва атаките си в Европа и срещу ЕС и след Германия, Франция , Австрия и в балканските страни Сърбия, Босна,Македония и Албания,които също не са подминати щ от протести, Кремъл с тайните руски служби си е взел сега на мушката - България като член на НАТО и ЕС за дестабилизация с организирани бунтове и протести със съдействието на проруският президент -Румен Радев който е от опозиционната лява партия БСП и за когото се смята, че кандидатурата му за поста е одобрена и съгласувана с руския генерал Леонид Решетников и Москва ще ползва Радев за да свали Борисов....!!!
  • 30 Лили

    4 5 Отговор
    Готев червена подлого
  • 31 Аве Адолф Хайллллл

    3 5 Отговор
    Какви несвързани бръщолевиния се въртят в главичката на този смехурко само .....
  • 32 Дона

    5 11 Отговор
    Всички, които пишете срещу Герб къде бяхте 10 години? Как Борисов се превърна в звяр ей така изведнъж и вече не можете да понасяте управлението му? Само преди няколко месеца рейтингът му хвърчеше нагоре. Сега ли забелязахте всичко, от което се оплаквате? Толкова сте тъпи и не забелязвате как тъмните сили ви вкараха в евтин филм. И помните колкото маймунките. Никой от вас не помни какво беше преди 10 години. Не казвам, че всичко е идеално, но промени не се постигат с безсмислен протест. В момента само влошавате ситуацията, нищо друго не правите. И да онагледя как действат силите стоящи зад протеста с една международна новина, прихванатия от Лукашенко разговор межсу абонати от Варшава и Берлин относно Навални. Същото се отнася и за всички изфабрикувани записи, видеа и снимки на Борисов. Който има мозък да мисли!

    Коментиран от #34, #35

  • 33 хаха

    6 0 Отговор
    В момента правят топлоизолация външна на Централния Софийски Затвор и когато приключи ще си подаде оставката. Няма да "лежи" в несанирано жилище я.
  • 34 гост

    6 2 Отговор

    До коментар #32 от "Дона":

    Когато един политик направи дузина огромни гафа хората започват внимателно да се вглеждат и намират ЗАВИСИМОСТИ.Критиките спрямо него не са от вчера - четете публикации от 2013г. насам.Не се намери и обяснение за някои снимки и тлф разговори.Голи уволнения на бушони вече не вършат работа.ТОЗИ ПЪТ НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ.Какво стана със 700-те милиона задължения на Божков?Кой ги проспа и на каква ЦЕНА?Имате ли отговор на този въпрос поне?
  • 35 гост

    6 2 Отговор

    До коментар #32 от "Дона":

    Какво да кажем за обкръжението на Вожда?Посочете ЕДИН човек от властта с необходимите и ИЗЯВЕНИ МОРАЛНИ качества!Колко от тях са ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ 2-3 партии?Моля дайте ЕДИН ОТ ТЯХ ,КОЙТО ДА СЛУЖИ С ЛИЧЕН ПРИМЕР!
  • 36 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ЗАЩО ВЪВ ФЕЙСБУК- СЛЕД КАТО Е ЖУРНАГЪЗ ?????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове