Last news in Fakti

11 Септември, 2020 10:41 47 477 163

Бойко Борисов бил в менгеме, притискали го да не подава оставка

  • бойко борисов-
  • мерки-
  • менгеме

Има спад в обществената подкрепа към управляващата партия, но той не води до ръст при БСП, а напротив, каза социологът Димитър Ганев 

Бойко Борисов бил в менгеме, притискали го да не подава оставка - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов се намира в менгеме между протеста и ядрото на ГЕРБ, което го притиска да не подава оставка. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ социологът Димитър Ганев.

Той представи резултатите от национално представително изследване на социологическа агенция "Тренд", финансирано от "24 часа". То е проведено от 29 август до 5 септември чрез интервю лице в лице с 1008 пълнолетни българи.

През август и септември няма динамика в подкрепата към протеста, тя е около 60%, а 30% не подкрепят, коментира социологът.

Той отбеляза, че според данните на изследването симпатизантите на ГЕРБ са твърди в своите нагласи за протестите – не ги подкрепят изцяло, както и за необходимостта от предсрочни избори и оставката на правителството.

За предсрочни избори близо 50% вече заявяват, че има необходимост, уточни Ганев.

Според него обаче темата за новата Конституция е чужда. „37% - не подкрепят промените, но една трета отговорят с не мога да преценя – почти 34%. Инициативата, която среща най-голяма подкрепа, е за намаляване на броя на депутатите“, посочи Димитър Ганев.

Според него има спад в обществената подкрепа към управляващата партия, но той не води до ръст при БСП, а напротив.

„Ако БСП стане първа политическа сила, ще се дължи на спад при ГЕРБ, а не на ръст при социалистите. Тези, които печелят по някакъв начин от протестите и бележат ръст в последните няколко седмици са „Има такъв народ“ и „Демократична България“, обясни Димитър Ганев.

Ако Обединените патриоти и формацията на Мая Манолова, които са на границата, влязат в парламента, в него ще има общо седем партии. Тогава няма друг вариант, освен коалиция от минимум три партии, коментира социологът.

„Много трудна изглежда конфигурацията политически. Минимум три формации трябва да имат коалиционно споразумение, за да има мнозинство“, посочи той.

Социологът Евелина Славкова пък каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия, че Борисов е поставен в сложна ситуация и всичките му изказвания напоследък са за мобилизиране на електората.

Социологическо проучване на "Тренд" показва изравняване на електоралната тежест на ГЕРБ и БСП, добави тя.

„Изравняването на силите между ГЕРБ и БСП се дължи не на това, че подкрепата за червените расте, а защото управляващата партия губи своята периферия. Колегите им от БСП и без това са съсредоточени върху вътрешнопартийните битки, които предстоят“, коментира Славкова.

„Данните от август също показват двама печеливши от това, което се случва. Това са партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ и „Демократична България“. Симпатизантите на шоумена обаче може и да не гласуват. Зависи дали ще успее да ги мобилизира. Партията на Мая Манолова и Обединени патриоти са на бариерата от 4% Голяма е вероятността Слави да решаваща роля за сформирането на управляващата коалиция, защото и на БСП, и на ГЕРБ ще им е много трудно да съставят кабинет на малцинството“, добави тя.

„Най-опасното за протеста е да не стане фоново събитие – пускаш новините и виждаш, че някакви хора протестират, но не обръщаш никакво внимание“, каза още социологът.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 108 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Притиска го

    388 64 Отговор
    Един шкаф с пари и жена му в Барселона

    Коментиран от #22, #83, #150, #157

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    321 60 Отговор
    оставка мтро

    Коментиран от #99

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Калугин

    129 578 Отговор
    Над 2 милиона българи подкрепяме ГЕРБ и правителството на Борисов, никаква оставка заради 250-300 протестиращи.

    Коментиран от #9, #11, #16, #19, #38, #40, #49, #53, #57, #77, #97, #116

  • 5 GERP

    96 492 Отговор
    БОЙКО ДРЪЖ СА! ВСИЧКОТО НОРМАЛНО БЪЛГАРИ СМЕ СЪС ТЕБ!

    Коментиран от #15, #24, #60, #93

  • 6 Гост

    410 59 Отговор
    Абе кой го притиска той нали е шефа?? Или по-скоро има шеф който го притиска а? А иначе по принцип законният му работодател сиреч ние народа го осеобождаваме от поста !! Не виждам какво се пъне още!

    Коментиран от #25, #31, #94

  • 7 Истината

    405 64 Отговор
    за 10-11 години тоя мафиот от както е на власст опропасти България . Завеща ни 30 млрд. дълг Оставка мутро и затвор !!!!!!
  • 8 КОТарАК

    293 51 Отговор
    да не са паднали шкафовете да са го затиснали нещо?контузен ли е?
  • 9 Гост

    245 57 Отговор

    До коментар #4 от "Калугин":

    Едва ли сега или след някой друг месец ще гласуват пак толкова хора за тях!!
  • 10 Радо

    233 54 Отговор
    Какво голямо менгеме бих му стегнал под чатала на Боко!!!

    Коментиран от #149

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Калинка

    250 41 Отговор
    Че сега да не би управляващите да не са коалиция от 3+ партии?! Хайде да не абсолютизараме и драматизираме! Това не е основание, този зъл и алчен нещастник, Борисов, да не подава оставка!
  • 13 еййй

    253 50 Отговор
    Айде махай се!!! Колко още ще те траем??
  • 14 Дарвин

    40 89 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти ПАПАГАЛ ли си?

    Коментиран от #33

  • 15 Мутри ни управляват

    232 43 Отговор

    До коментар #5 от "GERP":

    Вярвате ли на този изпечен лъжец? Осъден за лъжа. Страх го е от миналото си.

    Коментиран от #50

  • 16 Кор дьо Мер

    242 47 Отговор

    До коментар #4 от "Калугин":

    Сериозен ли си? Два милиона обаче в чекмеджето...Ще сънувате подкрепа, ама друг път..
    Срамът от управлението ви е световно известен вече!
  • 17 защото

    11 23 Отговор
    https://fakti.bg/bulgaria/509318-bolnichen-absurd-v-ambol-sanitari-prenasat-pacienti-v-mushami-video
  • 18 Ей, как ги смятате тези %-ти

    79 9 Отговор
    Едно към кесим
  • 19 Петър

    213 37 Отговор

    До коментар #4 от "Калугин":

    Колкото вие сте 2млн. толкова и протестиращите са 300. Бегай, че си учил математика до 3-ти клас.
  • 20 Котарака в чизми

    70 203 Отговор
    Има да го търсите Бойко след 2-3 години,както се ослушвате за бай Тошо сега.Мишоци.

    Коментиран от #118

  • 21 Само да попитам:

    141 21 Отговор
    Какво стана с теорията на отлично осведомения източник на Факти, според когото оставката трябваше да бъде подадена вчера?
  • 22 Само шкафове са ви главите,

    62 7 Отговор

    До коментар #1 от "Притиска го":

    Понеже са картонени, да се досетите за енергийни интереси, които зависят и от други и пр., амиии...елементарните постановки са нивото на БГ хората, тъй ли ?
  • 23 007

    33 80 Отговор
    Ще се пишат теории скоро за модела Орбан/Борисов-авторитарна демокрация. За сега има само практическа изява в малки, млади демокрации. Опонентите на Борисов го копират (Радев, Нинова) като замазват с "колективност" на решенията, "експертни" проучвания, с тази разлика, че те са личности без задна скорост и никога не се самокоригират... Който познава начина на функциониране на малкия и донякъде средния американски бизнес ще препознае действията на Борисов; почти безпланово, бързо реагиране и бързи корекции според пазар, търсене, конкуренция. Очаквем скоро нашите научни светила да се изявят в теорията; вече има достатъчно материал.
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    104 35 Отговор

    До коментар #5 от "GERP":

    оставка
  • 25 Бесен

    140 34 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Не се съобразява със законния си работодател-народа, което доказва окончателно, че у нас законност няма, има тотално беззаконие и задкулисие. Оставка!
  • 26 Всички знаят

    132 35 Отговор
    Страх го е от затвора мутрата, няма друго! Но ще влезе!
  • 27 Стискайййй

    85 29 Отговор
    .Менгеме на увисналите ..дури на Баце и стискайййй...!
  • 28 Смешно че чак жалко.

    62 117 Отговор
    Изключително жалко е когато гледам и пишещите тук се радват, че някой някъде плюе България. И наистина се учудвам на липсата на елементарно мислене. Всички ревете оставка, всички викате всичко друго ще е по-добро, и леко пляскате че едва ли не още утре щели да спрат всички еврофондове за България. Ами добре оставка, липса на правителство поне четири-пет месеца, и после още поне два-три месеца договорки между влезлите партии. А след това липса на пари, липса на еврофондове, и световна криза. Някой някъде да си е помислил как по-точно, ще излезем от тази криза? Единственото което се говори до момента е само оставка и никаква идея как точно ще се управлява държавата след това. Да не говорим че едно от нещата които също се говори, вече ще има прочистване на администрацията.което автоматично значи че и администрацията няма да работи.

    Коментиран от #43, #44, #100, #103, #148

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Тъп Тъп

    57 16 Отговор
    Златния пръст не е Слави, Мая или някой друг , ДПС .Всички гледат тези които няма как да се коалират а и да го направят връзката им поради голямото его на лидерите им няма да просъществува дълго.Така че.гн Хидроинжинер, главен енергетик, стротел на пристанища и главен градинар в оранжерийното производство ще УПРВЛЯВА.На паяка светлина не му трябва освен да си хване плячка.Честито на всички блажени и вярващи в “умните и красивите” синоним на наивните
  • 31 Роко

    47 84 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    3000 човека не са народа, а една много малка част от него
  • 32 Мартин

    83 34 Отговор
    В менгеме е със сигурност. От едната страна шкафче с евро от другата гърдероб с евро. Как да не е в менгеме.?
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    47 29 Отговор

    До коментар #14 от "Дарвин":

    ти си ПАПАГАЛ оставка мутли
  • 34 Дали е така

    57 16 Отговор
    Задкулисието или шиши нямат проект, с Мутафчийски не успяха. Ако създадат или купят проект ще има оставка.
  • 35 4рррр

    101 36 Отговор
    След 13 години опростачване кликата на тиквата връща България в първобитня обществен строй.. честито европейци

    Коментиран от #65

  • 36 Фаро

    94 17 Отговор
    Реалните цифри са 70% против всички управлявали през последните 30 години срещу 20% подкрепящи лошотията и 10% незнаещи къде се намират,но с подкрепа за лошите

    Коментиран от #47

  • 37 Пепи

    43 96 Отговор
    НЯМА ПРИЧИНИ ЗА ОСТАВКА, повече от ясно е !
  • 38 Бачо Киро

    114 36 Отговор

    До коментар #4 от "Калугин":

    Кои сте тези 2 милиона, дето го подкрепяте? Що не гласувахте 2 милиона за герб тогава? Че то с над половин милион държавни служители и почти толкова купени патладжани пак сте половината на тея 2 милиона. Реално сте не повече от 300-400 хиляди гласуващи за герб, минус незнайните колко мъртви души. Трябва да престанете също така да дрънкате, че тези, които не ви искат, искат БСП. Хората не искат нито вас, защото се оказахте по-скапани и от БСП, не искат ни БСП, ни ДПС, ни патриоти, ни воля, ни атака. За разни извадени от нафталина седесари като шкембето Ал. Йорданов пък хептен да не говорим. Искаме всички тези компрометирани лица да отговарят за делата си и да изчезнат от политическия хоризонт на страната. Има достатъчно хора със знания и на възраст под 50 години, които да поемат управлението. И без това в момента са абсолютни бездарници по постовете и в повечето случаи без никакви знания по темата, в която би трябвало да са експерти...
  • 39 5ко

    60 27 Отговор
    А бе Бойче, че кой те кара да си навреш бубата в менгемето бе баювата? Сега Началникът завърта стягата и те приклещи. Са карай по - кротко, не скачай, не се дърпай, че току виж си останал без нея. Ой завалията, амсалачето ми!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Смях

    56 29 Отговор
    да живее др.борисоФ! може и да се прави на маймуна, абаче тава е най - човечната маймуна на всичките земни кълбета. Дори не прилича и на маймуняк. Упорствай, др.борисоФ, не им вярвай, че си затънал до ушите в ямата с екскременти. До ушите ти има цели два милиметра още.
  • 43 ke da

    82 24 Отговор

    До коментар #28 от "Смешно че чак жалко.":

    ОПРЕДЕЛЕНО СИ И ГЛУХ И СЛЯП - ЗАЩОТО НЕ ВИЖДАШ И ЧУВАШ , ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ В ЕВРОПА ИЗРАВНЯВАЩА СЕ С ТЕЗИ НА АФРИКАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ! ОСТАВКА И СЪД ЗА МУТРОМАФИЯТА ОТ ДС КОМУНИСТИ ВЪЗПИТАНИЦИ НА МОСКОВСКАТА ТОТАЛИТАРНА СИСТЕМА!

    Коментиран от #155

  • 44 Коко

    80 27 Отговор

    До коментар #28 от "Смешно че чак жалко.":

    Смешен си та чак жалък първо правителство ще има и то ще е служебно относно еврофондовете щели да ги спрат ами те сега като не са спрени ний хората какво разбрахме от тях и немога да разбера що за глупа.к трябва да си че да твърдиш че без толупа закриваме държавата то и без това от това по голямо закриване здраве му кажи оставка

    Коментиран от #46

  • 45 гост

    74 16 Отговор
    Държат го защото лапаницата ще секне!Мисля,че ще е необходимо след оставката за активните членове на герб на държавна служба да бъдат проведени тестове за годност за изпълнение на служебни задължения.
  • 46 Смешно че чак жалко.

    39 22 Отговор

    До коментар #44 от "Коко":

    Въобще не твърдя това. Но вие току-що се изложихте. Единствената функция на служебното правителство по закон е да организира следващите избори.освен ако вие не намеквате че Радев смята да организира преврат и да се нагласи за диктатор. Това което се опитвам да ви обясня е че свалянето на правителство е едно, плюенето по България е нещо съвсем различно. България нито почва нито свършва с Борисов.което значи че спирането на еврофондовете ще се отрази и на вас и на мен и на всеки друг от живеещите в България.

    Коментиран от #55, #123

  • 47 Е да де

    37 8 Отговор

    До коментар #36 от "Фаро":

    Мито на площада тия дето се водят водачи като изключим и триото всички са участвали в управлението на държавата последните 30 години по един или друг начин.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Чоко

    75 26 Отговор

    До коментар #4 от "Калугин":

    ГЕРБ има 2 милиона избиратели с умрелите и фалшивите бюлетини. Демокрация сме и 60 % подкрепят протестите .Много време мина цели 11 години и няма един осъден за корупция. За това време ГЕРБ не се бори с мафията а се срасна с нея .Няма как да им се гласува доверие и 100 години да ни управлява пак щте същото . На последни места сме по доходи в всички класации , хората бягат да търсят работа в чужбина защото в България е много зле. Партията ГЕРБ не искат да чуят протестиращите които искат по добро бъдеще за България. Партията иска да са на власт и да могат да крадат и друго не ги интересува. Те се продават на чужденци за пари и не защищават националните интереси ,за тях е важно да се харесат на запада. Ако трябва щте продават всичко което е останало да се продава .
  • 50 Страх го е и от,, светлото,, бъдеще...

    49 18 Отговор

    До коментар #15 от "Мутри ни управляват":

    Което му предстои на Б. Б и неговата крими шайка.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 chi

    43 18 Отговор
    Тъпак! ОСТАВКА!
  • 53 Над 2000000 Българи

    62 21 Отговор

    До коментар #4 от "Калугин":

    Не може да съберете Ако ще да гласувате по 3 пъти!Време ви е да си ходите!

    Коментиран от #102

  • 54 П П П

    21 43 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Това Божков и Радев ли го казват?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Един от 200 000-те,вчера!

    66 21 Отговор
    Довечера ще бъдем отново хиляди на
    площада до края на ГРОБ завинаги ! ! !
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 До Бойко Борисов !

    59 19 Отговор
    Чакаме оставка веднага!
    Довечера пак сме на площада!
    Хайде,че ще се изнервим и незнам какво
    може да се случи !?

    Коментиран от #101

  • 59 112

    54 15 Отговор
    Да не ги слуша да подава #ОСТАВКА ВЕДНАГА !!!
  • 60 мунчо

    55 18 Отговор

    До коментар #5 от "GERP":

    Нормалните българи говорят и пишат грамотно за разлика от гербопитеците.
  • 61 Ливърпулчо

    33 12 Отговор
    Трансфер на годината!:
    Бойко Борисов преминава в LIVERPOOL,
    като свободен агент от Витоша Бистрица!
    Юрген Клоп е доволен от това събитие!..

    Коментиран от #88

  • 62 Довечера в 18 ч.сме на площада!

    42 18 Отговор
    Васко кръпката,Кирил Маричков,Сигнал,
    АХАТ,БТР, Васил Найденов и много други!
    За оставката на Бочко Бибочко и пасмината от ГРОБ завинаги безвъзвратно!С вас сме!!!

    Коментиран от #68

  • 63 Roger WOTERS (PINK Floyd)

    17 11 Отговор
    Аз ги накарах,кво се крият като мишки!...
  • 64 Отровен от триото

    41 16 Отговор
    С жажда за свобода! Сладка отрова!
    Довечера съм на площада пред фонтана!
  • 65 Имаш стил на апаратчик,

    9 26 Отговор

    До коментар #35 от "4рррр":

    накрая ми липсва едно, ура дрОгари
  • 66 Призовавам честните хора

    46 14 Отговор
    На площада до оставката на Бойко.

    Коментиран от #69

  • 67 Ван дер Любе

    48 12 Отговор
    Борисов има много по-голям проблем, че е извършил престъпление спрямо България и това ще бъде наказано. Ако той не съдейства сега, ще бъде по-болезнено по-късно.
  • 68 Освен с вас сме, дано да сте си и с ума

    10 22 Отговор

    До коментар #62 от "Довечера в 18 ч.сме на площада!":

    А дано, ама надали🙂...има нещо недописано..., като че ли-бурни нестихващи ръкопляскания от партийния пленум🙂
  • 69 А, другите с различно мнение

    8 15 Отговор

    До коментар #66 от "Призовавам честните хора":

    автоматично следва, че са нечестни....дааа, ама неее..., едно твърдо убедително НЕ
  • 70 Психо Доктор

    41 12 Отговор
    Притискат го алчността и зависимостите. Иначе е свободен от норми за морал, отговорност и социална справедливост.
  • 71 Георги Асенов,не крия името си!

    47 14 Отговор
    Пристигнах от Барселона и съм на
    протеста вечерта.
  • 72 Анонимен

    28 13 Отговор
    Горкият,да го съжали човек.
  • 73 Жипката

    40 15 Отговор
    Умори ме Бочко Бибочко от обикаляне!
    А спри се бе!Дай малко задна...
  • 74 Няма значение

    42 16 Отговор
    Стига думи и разходки!
    Да го притиснем истински!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 4 мадами

    5 5 Отговор
    Лява, Дясна , Предна , Задна.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Национален Фронт за

    24 11 Отговор
    Спасение на Бойко! ВалериАН
    САМионов.
  • 79 народ

    50 14 Отговор
    Нямаме време да чакаме Боко да си натамани нещата!Живота ни мина само в очакване на светлото бъдеще,затова да хваща пътя към Белене,а ние да се опитаме да си възстановим държавата,за да можем да се гордеем,че сме българи!Да живее България!!!
  • 80 Разочарован от ГЕРБ

    47 18 Отговор
    Напускам тази партия!
    Защо търпях толкоз много време?!
    Много ме е срам! Простете ми хора!!!

    Коментиран от #84, #96, #144

  • 81 МЕРКЕЛ

    25 13 Отговор
    вика БОЙКО...Ало,ало...
    .
  • 82 Рихтер

    36 15 Отговор
    Да го притиснем Борисов и да даде
    Оставка веднага,няма време....
  • 83 Пунта Мара

    27 11 Отговор

    До коментар #1 от "Притиска го":

    Жена му а омъжиха за един с 38 г по-стари от нея. Дали е консумирал брака?
  • 84 Чичак

    11 6 Отговор

    До коментар #80 от "Разочарован от ГЕРБ":

    Простено да ти е. Ти имаш достойство.
  • 85 ПОМПЕЙ

    38 14 Отговор
    Бъдете твърди и ЗАЕДНО до пълната
    КАПИТУЛАЦИЯ на омразните мутри и Гешев! Трябва ЕКШЪН и яко притискане! Смело напред!
  • 86 Народа срещу Бойко

    25 12 Отговор
    Трети рунд! Хвърлят кърпата...!
    Победа с технически нокаут!
  • 87 Тръгвам за протеста!

    24 11 Отговор
    Кой съм?! Ще видите! Изненада!...

    Коментиран от #95, #143

  • 88 адаша

    16 8 Отговор

    До коментар #61 от "Ливърпулчо":

    Взимат ги с Кралев.Ще играят като масажист и готвач на отбора.
  • 89 Стига сте обвинявали чивека

    17 33 Отговор
    Шкафчето може да е негово , но еврата са филмови , бутафорни.
    Това и децата го разбраха.
    Ако знаете аз как псувам понякога .
    Така съм свикнал.
    Не че го защитавам но ....
    Не съм от герб .

    Коментиран от #120

  • 90 БРЦК

    10 4 Отговор
    Фалшива новина
  • 91 Джуркан боб

    4 2 Отговор
    В гювече.
  • 92 Фасулски работи

    3 2 Отговор
    Я надуй дядо кавала.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Файл

    28 9 Отговор

    До коментар #87 от "Тръгвам за протеста!":

    Щом отиваш, си мафиот. Борисов каза : Мафията ми иска оставката.
    Много мафиоти, много нещо.Всички протестиращи.
  • 96 Хахаха

    10 21 Отговор

    До коментар #80 от "Разочарован от ГЕРБ":

    НАПУСКАМ БСП, МНОГО МЕ Е СРАМ... СМЕШНИЦИ...
  • 97 Увлякъл си се

    11 4 Отговор

    До коментар #4 от "Калугин":

    с нулите...
  • 98 Притискали го

    15 8 Отговор
    милият.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Хитър Петър

    24 8 Отговор

    До коментар #28 от "Смешно че чак жалко.":

    ТИПИЧНО РОБСКО МИСЛЕНЕ.ЧОВЕК НЕ ВИЖДАЩ АЛТЕРНАТИВА И ПРИЕМАЩ ЗЛОТО КОЕТО ГО УПРАВЛЯВА ЗА ДАДЕНОСТ.ЧАК МИ Е ЖАЛ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ.
  • 101 Ти довечера

    12 8 Отговор

    До коментар #58 от "До Бойко Борисов !":

    и на луната да идеш от злоба,оставка няма.
  • 102 M M

    10 13 Отговор

    До коментар #53 от "Над 2000000 Българи":

    Да да , ама не! Десетина хиляди от цяла България! Жалка работа....
  • 103 some1

    30 10 Отговор

    До коментар #28 от "Смешно че чак жалко.":

    Не мога да разбера какво искате да кажете? Че предпочитате да продължи да ни управлява мафия и окончателно да ни ошушкат? Спокойно, и след бойко ще дойде утрешния ден, и въздухът ще е по-свободен за дишане, и пари ще има, щом не ги крадат.
  • 104 Левскарче

    22 10 Отговор
    Да покажем че сме българи!
    Всички левскари на площада пред
    Шадравана за оставката на Борисов!
  • 105 Организирам контрапротест.

    16 8 Отговор
    С участието на Барни Ръбъл,деФлоров,
    Стъки с неговите мъки,Г.Марков,БЛИЗнашки,
    Сашко Йорданов и другите паламуди...
    Чакам ви на 4- ти километър! Бойко.
  • 106 Луд умора няма

    10 9 Отговор
    Герберски трол!
  • 107 Прометей Огнянов

    11 5 Отговор
    Туй що гори , не ГАСНЕ!
  • 108 КРОКОДИЛА

    7 18 Отговор
    РАДЕВ НЕ Е В МЕНГЕМЕТО ДА ПОДАВА ВЕДНАГА - АКО ОСТАНЕ - ГОЛЯМА ГРЕШКА ..................................ОТ МАФИЯТА СЪМ . ......
  • 109 Вече съм на площада

    19 8 Отговор
    Чакам ви истински българи
    Да поискаме веднага оставката!

    Коментиран от #126

  • 110 незнайко

    10 16 Отговор
    ВСЕ ОЩЕ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ Е ДОШЛА ИДЕЯ, КАКВО ЩЕ ПРАВИМ АКО ГЕРБ РЕШАТ ДА СЕ МАХНАТ !!! Турция ли ще се намеси в политиката ни тогава ? Как мислите ? Те през цялото време това чакат !!! Коя западна страна е порицала или поискала отговори от ГЕРБ ??? НИКОЯ !!! НИЕ САМИ СИ КОПАЕМ ГРОБА ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ !!! Какъв е смисъла от толкова партии ? НИКАКЪВ !!! Защо трябва да ни командват от ЕС ??? ЗАЩОТО НИЕ ТАКА СМЕ РЕШИЛИ !!! Мислете как Румъния направи своя преврат и къде е сега !!! С митинги и протести нищо няма да се постигне !!!

    Коментиран от #117

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Анализаторр

    11 7 Отговор
    Ами ще го притискат зер след това гладът при Герберастите ще се увеличи.
  • 113 Иван Янев

    10 8 Отговор
    Аз смятам, че нова Конституция е необходима,защото: До сега от висотата на парламентарната трибуна постоянно в съзнанието на народа ни се натрапване, че управляващите крадат. Дали това е така или не, когато една лъжа мине през 100 уста, става истина. При това положение народа се подстрекаваше да краде. Чрез новата Конституция трябва да се направи така, че в това отношение по-малко да се приказва, а тихомълком опозицията със съдействието на полиция и прокуратура да доказва, кой и как краде, и веднага да бъде предаден в съда. От народа не може да се очаква да не краде, щом непрекъснато в ушите му звучи, че управляващите крадат. Парламентарната опозиция не трябва да казва, че се краде, а да доказва, че се краде от управляващите.
  • 114 audi a8

    9 10 Отговор
    Голяма нагла лъжа хората не искат боко,но и корнелия те самите не знаят какво искат време е всички който са били да си ходат стига толкова простотия
  • 115 Мод

    10 11 Отговор
    Бойко приключи.Много ме кефят пост комунистическите изчадия,които яхват недоволството на хората и се държат все едно не са същите. Няма как една обвързана политико-мутренско-бизнес-медийно ситуация да бъде със щастлив край.Мутри вън? Пълен смях.
    Мутрите ще си ги храниме и почти нищо няма да се промени.Просто ще са други силните на деня,и после пак недоволни и протести.
  • 116 Nnnn

    6 10 Отговор

    До коментар #4 от "Калугин":

    2 милиона го подкрепят. Малко са. Останалите 5 милиона са повече.
  • 117 Criminal

    10 4 Отговор

    До коментар #110 от "незнайко":

    Нямаме ни армия, ни полиция........къв преврат...... Голи сме не кат пушки, ами като щикове..........
  • 118 Страничен

    3 6 Отговор

    До коментар #20 от "Котарака в чизми":

    Бегом към Северна Кореа! Бързо!
  • 119 Матей

    10 4 Отговор
    Натискали го да не подава оставка,нима?Той си знае урока,един път стомна за вода,втори път,на третия се чупи,златно правило.Затова ще се мотае до последно,нищо не го заплашва за момента,нито неговата хранена кохорта или легионерия от половин милион службари и техните семейства.Кадри решают всьо.Народа е 5-6 милиона ,ама в насипно състояние не чини грош,няма кой да го обедини и сплоти и чак тогава да го насочи срещу подтисниците.Ще се тъпче на място до зимата,пък тогава условията може да се променят.
  • 120 Бутафорни

    8 2 Отговор

    До коментар #89 от "Стига сте обвинявали чивека":

    В стил Дивият запад, това е първото впечатление което създават, особено кюлчетата идват малко в повече, все едно са предназначени за цигански електорат/при тях е от значение Е само бой или злато/, даже обидно, такава е преценката им за хората, на това ще се хванат
  • 121 Dr.mengele

    8 5 Отговор
    Менгемето е м/у протеста и дпс.
  • 122 инчхай

    12 7 Отговор
    оставка и затвор за мутрите
  • 123 Коко

    11 8 Отговор

    До коментар #46 от "Смешно че чак жалко.":

    Ами оточнявай се че аз го разбирам буквално ти казваш няма да има правителство няколко месеца което не е вярно а дали Радев ще прави преврат умните като президента Радев мислят по по различно от елементарните като Борисов относно еврофондовете ний хората повече от това няма какво да губим но хората управляващи европейските пари имат много за губене и разбери неможе да се краде безогледно всичко си има край големия въпрос е какъв ще е краят на някой остров или в затвора

    Коментиран от #152

  • 124 ИСТИНАТА

    5 4 Отговор
    "Другарю" Генов, ОБЯСНЕТЕ, за КОЕ "бсп" пишете, за ТОВА нарекло себе си "герб", за ТОВА което ПОДМЕНИ листата на Евровота или ДРУГОТО????
  • 125 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #99 от "Новини":

    оставка ти си мухъл какво повикало се тбадито
  • 126 мусайбе

    10 7 Отговор

    До коментар #109 от "Вече съм на площада":

    Cкъпи caкрaлни дрacкaчи нe чe ми пукa нo Бoкo кoгa ce яви в пoлитикaтa aкo нaпрaвитe cпрaвкa cи имaшe и фирмa и дocтa пaри в бaнкaтa и бeшe нa 3-4 oтгoвoрни мecтa пo 4 г. рaбoтa тaм къдeтo нe плaщaхa мaлки зaплaти и нaкрaя кaтo туритe кaлeмa хa зaмиcлeтe ce дaли тoмнo тoй ви e oкрaл или някoй друг кoйтo нaиcтинa e дoшъл c 1 куфaрчe и 330лв в джoбa oт някoи дaлeчeн грaд или ceлцe цeнтрaлнo .?!! Пoнe кaтo хулитe бъдeтe тoчни и пoдгoтвeни и пaк ви кaзвaм нe ми пукa зa нeгo нo у нac нa вceки му тaкoвaтe тaкoвaтa вce eднo caмo тoй и eдинcтвeн e винoвeн a нe 55г. БКП-БCП НИ OПOCКA чe и бaнкитe 2 пъти oбирaхa -1990г e първия път -1997г e втoрия път и тoгaвa явнo мнoгo oт млaдитe убaвци нe пoмнят цeнитe cтaнaхa пo дeceт примeрнo caлaм тeлeшки oт 5лв cтaнa 50лв ,1 кутия цигaри oт 1лв cтaнa 10лв и 1 бирa oт 50cт cтaнa 5лв a зaплaтитe cкoчихa caмo oт 200лв нa 400лв хaйдe ceгa cмeтнeтe кoй ни e крaл нo якo и убийcтвeнo и зaщo пo принцип cмe нa тoвa дeрeджe винaги били дoкaтo Бoкo нe хвaнa юздитe и вcичкo cи дoйдe нa мяcтoтo ?!! Ceгa c гoлям кeф щe глeдaм aкo cлучaйнo БCП ви излъжe и взeмe влacттa зa кoятo лaмтят oтдaвнa тъй кaтo имa дocтa ,,излишък,, зa крaдeнe a тe тoвa гo умeят дoбрe знaeм гo oт прeди нaaли.?! Тoгaвa щe ги питaм млaдитe трoлчeтa къдe щe ce дянaт тъй кaтo и в чужбинa нямa дa ги иcкaт вeчe зaщoтo и тe cи имaт тaкивa cвoи мушмoрoци.!!!O CТAФКA-ocтaвкa-ocтaвкa!!!-другo нямa лe дa измиcлитe a.??! E уcпeх и дo cкиф нa урнитe зa избoри.! Не е лошо да се ми
  • 127 аврамъ бакалинъ

    6 5 Отговор
    Oтдeлнo 1997г. 1$ = 4000лв другo нямa дa гoвoря кoйтo пoмни знae кoй и кaк гo cтoри и aкo нe бeшe Coфиянcки oщe щяхтe дa взимaтe 3$ зaплaтa и 1$ пeнcия нo нaкрaя и тoй ви бeшe крив нeблaгoдaрнo плeмe!Явно мисленето и спомените за определени неща куца в другарските глави и искат да натрапват само своята истина но тя е една .!!! Долу разколников от мястото което случайно заема и да ходи да си лети високо и да ни пази че е време е всеки да прави това което може а не обратно защото нищо хубаво не се задава от никъде и се замислете малко поне преди да скочите в празния басейн ..!
  • 128 Онзи "филантроп"

    3 0 Отговор
    Дърт шорош яко е проникнал,навсякъде,как ще го изчистим?
  • 129 Европарламента

    6 8 Отговор
    Вече е наясно с обстановката в българия и направиха изявления в големите вестници на берлин цюрих ех сайнтум и американския файненшъл таймс . Те оповестиха че българите вече губят търпение заради огромната корупция и измами и искат незабавната оставка на борисов и гешев и цялото правителство. Рейтинга на борисов рязко е спаднал и ако не се подадат оставките ще спрат еврофондовете и ще има наказателни действия.
  • 130 11111

    4 1 Отговор
    ЗАЩО САМО БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ КОМЕНТИРАТЕ
    А СПАС РУСЕВ И КОМПАНИЯ далаверата с ФК Левски на него и адвоката Стоян Кръстев,
    МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И КОМПАНИЯ-брат му и КАТЕВ,
    ГРУПАТА ТИМ
    ТЕХНИТЕ СДЕЛКИ...С РУСКИ ТОПЛИ ВРЪЗКИ.
  • 131 Васил

    3 1 Отговор
    Ти да видиш той иска да подаде а останалите не му дават какъв куриоз.
  • 132 И още

    3 1 Отговор
    Борисов и сега управлява с подкрепата на вмро и нфсб и воля плюс независимите и отчасти с дпс. Това не са ли съюз от пет шест партии. Трябва оставка и служебно правителство което ще насрочи парламентарни избори. Ще има обединение на партиите на христо иванов да българия и възраждане и демократична българия и абв и мая манолова и татяна дончева.и хора от протестите образовани с десни убеждения.
  • 133 а ко праим

    2 0 Отговор
    Блиц Крик,като капу-тя хитреца дето подпали света
  • 134 Йорго

    6 2 Отговор
    Всички които подкрепят боико и гроп да видят колко минуси получават и да се скрият там където слънце не огрява.малоумни тиквеници
  • 135 Стига празни приказки

    4 4 Отговор
    На площада! Във всички градове!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Бай Ху (By Who)

    5 1 Отговор
    Бойку ми каза, че ще даде оставката, когато след Лили Иванова и Катето Евро, и Курнелия се снима в Плейбой.
  • 138 име

    4 2 Отговор
    интересно е тези , които подкрепят слави , дали знаят неговата полит платформа. то такава няма. а дали слави ще стане депутат?
  • 139 ....

    1 2 Отговор
    Сега го има и при Лукашенко... Афторитарна демокрация....
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 9 Отговор
    Петолъчките мразят бат Бойко защото е най успешния Премиер
  • 142 О. Ч. З

    0 2 Отговор
    А колко беше лесно да си подаде оставката ония да счупят държавата както казва и той да се завърне като спасителят на белият кон. Но не ако сега си подаде оставката хората може и да разберат че могат и без него и да на значат една чистачка която да върши същата работа а нормалните хора не могат да живеят само със едно шкафче пари. Другите се правят само със минимална заплата но те не са хора
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Протестър

    2 0 Отговор

    До коментар #80 от "Разочарован от ГЕРБ":

    Ей трол нети се вързваме. Ходом марш.
  • 145 Протестър

    2 2 Отговор
    До червените тролчета. Като минат изборите тогава ще броим пилците. Само сипете лъжи и интриги за глупаци.

    Коментиран от #161

  • 146 Велико народно събрание

    1 1 Отговор
    120 депотата.
  • 147 Отровното трио са

    1 3 Отговор
    БОЖКОВ ВАСУЛЕВ И РАДЕВ.
  • 148 Смешно за един човек

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Смешно че чак жалко.":

    е, според Вас нещата изглеждат толкова елементарно като Гербаджии, ако го няма Боко Тиквата и държавата загива.Всичко зависи от един човек или Доган. Ами ако с тях стане нещо и6-8 милиона човека ги няма, изчезват.Това и за Господпод незнам дали важи.Вие ги изкарахте по важни от него защото видете ли може и Европа да я няма.ЕЙ, по спокойно убеден съм ,че ще е по-добре за нормалните хора, а не само за Домусчиев(Домуса),Пеевски ,Дилян Добрев,Кирил Добрев, Гергов и т.н.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Куку

    0 3 Отговор

    До коментар #123 от "Коко":

    Имаш поне 20 граматически и пунктуални грешки. Резидентът ти, румен решетноков нинов, разбира само от фондовете на решетников и черепа.
  • 153 ББ тиквун

    2 1 Отговор
    Абе стига с тая оставка няма да има язе чекам милиярдите от Европа че трябва да си допълня чекмеджетата и гардеробите пък после че видим...
  • 154 До но мор мени мор

    0 1 Отговор
    Направете "интернационала" в блеещ вариант. фатмака и импексова ще ви се зарадват.

    Коментиран от #158

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Марешки, Симеонов, Каракачанов,една камара министри и "калинки" от рода на ТКП г-жа Караянчева ще го притискат, не ами - ще го смажат. Къде ще ходи ! Те"имат и други нужди", те вече са друга порода хора, не са човеци .......Нали с него вятърът ще отвее и тях. А колко е сладко на държавната ясла ......!?
  • 157 Толуп Трети

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Притиска го":

    И баджанака...
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 НАПИ хапи

    0 0 Отговор
    УЧАСТИЯ ВЪВ ФИРМИ:
    1. Ипон-1″ООД, регистрирана на 13.09.1991 год. на адрес София, ул. „Раковски“ 209. В тази фирма Бойко Борисов е съдружник с баща си (Методи Борисов Георгиев), Живко Делчев Делчев и Павел Методиев Алексиев.

    2. „Ипон-2“-ООД, регистрирана в края на 1992 год. на същия адрес, в която е съсобственик с Цветелина Бориславова.

    3. „Ипон-Агенция за сигурност и охрана“-ООД, регистрирана през м. април 1998 год. на адрес: София, ул.“Гечкенли“. Съдружници и управители – Владимир Петев и Васил Калугеров. Изпълнителен директор – Младен Георгиев.

    4. „Интербулпред“-АД, регистрирана през есента на 1997 год. на адрес София, бул.“Г.М.Димитров“, бл.3, ет. 6. и уставен капитал 1 млн.лв. Съвет на директорите – Бойко Борисов, Евстати, Гюров, Чавдар Чернев, Румен Николов, Димо Кръстинов, Владимир Петев.

    5. „Тео Интернационал“-АД, Бургас – до лятото на 1996 год. Бойко Борисов е член на Съвета на директорите заедно с Румен Николов „Пашата“. Впоследствие са заменени от Иво Каменов Георгиев и Недялко Кирезиев. В периода 1994–1997 „Тео интернационал“ е уличена в производство на фалшиви цигари „Марлборо“ и „Мелник“ във фабриката й в Крайморие. Борисов се оттегля от нея на 24.06.1996, след скандала и бягството на третият собственик – Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Налице е информация, че Бойко Борисов и Румен Николов “Пашата” изобщо не са разпитвани за разбита
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 ПРЕСА

    0 0 Отговор
    Пеевски има още малко далавери да довърши и ще го махне Буда ,буда е в канала и той го знае но засега го крепят двама Пеевски и Путин да знаете
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове