11 Септември, 2020 11:11 21 845 165

Йончева: Нинова не е подписала нито един от сигналите ми срещу Борисов за аферата "Барселона"

  • корнелия нинова-
  • елена йончева-
  • върховенство на закона-
  • бойко борисов-
  • европейски парламент

Ще има дебат в пленарната зала на европейския парламент за върховенството на закона в България. Ще има сериозни последици за България, правителството да не си прави илюзии

Йончева: Нинова не е подписала нито един от сигналите ми срещу Борисов за аферата "Барселона" - 1
Снимка: БГНЕС

В първата седмица на октомври ще има дебат в пленарната зала на Европейския парламент за върховенството на закона в България, съобщи в предаването „Тази сутрин“ по bTV евродепутатът от БСП Елена Йончева.

По думите ѝ такъв дебат се прави за държави, които се намират в критично положение. „Ще има резолюция, това ще има сериозни последици за България, правителството да не си прави илюзии“, отбеляза Йончева.

В европейския парламент вече се говори за върховенството на закона в България благодарение на протестите, посочи още тя. По думите ѝ няма голяма европейска медия, която да не пише за протестите в страна.

„Можем да се сравняваме с Беларус в тенденцията, защото имаме авторитарен режим“, обясни Йончева.

Разтревожена съм от процесите, които стават в БСП, коментира още евродепутатът.

„Аферата „Барселона“ е важна, Борисов се страхува, защото може да бъде разнищена на европейско ниво. Аз съм пуснала три сигнала по тази тема, но Корнелия Нинова не е подписала нито един от тях“, посочи Елена Йончева.

За първи път в БСП няма дебат, тези избори са много странни, каза тя за предстоящия избор на нов лидер на левицата.

„Не искам БСП да върви по стъпките на Борисов и да се превърне в подобна партия. Не разбирам например защо БСП трябва да се присъединява към протестите, това е най-голямата опозиционна партия, тя трябваше отдавна да води тези протести“, каза Елена Йончева.

Според нея това не се случва, защото хората не вярват, че този лидер наистина се бори срещу корупцията.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 145 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    209 96 Отговор
    герб оставка мутри вън

    Коментиран от #70, #134, #162

  • 2 bandita

    160 323 Отговор
    нормално да не е подписала след като и малките деца разбраха че всичките глупосит с къщи в барселона чекмеджета и прочие са изфабрикувани и неверни

    Коментиран от #12, #20, #26, #89, #126

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    215 54 Отговор
    СВИНАРЯ ИСКА БСП да се слее с герб

    Коментиран от #113

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    163 73 Отговор
    оставка мутро

    Коментиран от #71

  • 5 ха ха

    88 35 Отговор
    е тя Нинова нали призна авторитате на Борисов.. Даже искаше да се отказва..
  • 6 пройчо

    244 10 Отговор
    А станишев подписа ли ги ?...Лидера на ПЕС !!?????

    Коментиран от #56

  • 7 РЕАЛИСТ

    220 59 Отговор
    Елена, с това си изказване целиш да забиеш нож на Нинова преди утрешния вот . Подаваш ръка на оня твоичкия Станишев, подпората на Бойко. Засрами се.

    Коментиран от #108

  • 8 Мой

    188 45 Отговор
    БСП е твърде удобна и беззъба опозиция. Избора трябва да спечели този, който се обяви твърдо срещу ГРОБ и системата в която живеем сега. Иначе стават безсмислена партия, част от проблема.
  • 9 Тиква

    155 28 Отговор
    Какво да подписва Нинова, като ще ги погнат като малко палета! Те си взимат своето и кервана си върви. Народа не е нито сляп, нито глух или тъп! Всичко се знае и вижда.
  • 10 Е да де

    122 148 Отговор
    Мразещата България пак се изцепи. Папата ли трябва да дойде, след официалните съобщения на испанските власти, та да каже и той че цялата тая афера е пълен фалшификат? Дали някой от хората които цитират точно тази си прави сметката, че нейната противобългарска риторика, на практика вреди на държавата. Иначе казано на всички нас а не само на Бойко.защото ако утре благодарение на простотиите които тази раси спрат еврофондовете дали оставката на правителството и ще ги върне обратно Как си мислите тая работа?

    Коментиран от #13, #138

  • 11 Герберастка черна каса

    53 73 Отговор
    Ми как да ги подпише?Тя новата след изборна коалиция ще е БСП-ГЕРБ!
  • 12 гербераст зад всеки храст

    91 28 Отговор

    До коментар #2 от "bandita":

    Пиши на Дядо Коледа да ти донесе член(ство) в ГЕРБ, явно вярваш в приказни герои !
  • 13 Лъжец гербераст си!

    111 53 Отговор

    До коментар #10 от "Е да де":

    Официално съобщение няма !!! Има разследване ! Очаквайте! Любовница, дете, къща, пари, пералня, всичко, ще лъсне ?

    Коментиран от #17, #47, #141

  • 14 Аве Адолф Хайллллл

    94 78 Отговор
    Не е подписала , защото е по - хитричка комунистка от теб , а ти за клевентик не ставаш , просто си толкова елементарна , че кой ли те отразава изобщо .
  • 15 9257

    90 48 Отговор
    Нинова само нефелни вотчета на недоверие подписва. Тя си е част от статуквото. Не желаеше промени жената. Харесваше ѝ ролята на уж опозиция.
  • 16 Мутри ни управляват

    100 35 Отговор
    Има логика.но в БСП има ГЕРБ подводници Гуцанов,Гергов,Станишев. Нинова не можа да се справи с тях.
  • 17 Е да де

    90 75 Отговор

    До коментар #13 от "Лъжец гербераст си!":

    В официалното съобщение на властите в Испания се казва че разследването няма нищо общо с лицето Бойко Методиев Борисов. Нито с някой от обкръжението му.пък вие си лъжите до второ пришествие съвсем лесно е да се провери тъй като това е публична информация и присъства на страницата на испанската полиция или прокуратура.

    Коментиран от #21, #148, #160

  • 18 изключително

    101 29 Отговор
    ков@рно и отмъстително същество, гони само лични интереси
  • 19 ЕС 21 век

    66 40 Отговор
    Какви дебати, направо да му гласуват общоевропейски вот на недоверие и да спират еврофондовете до реално избиране на законно правителство, подкрепено от народа и извършване на необходимите конституционни промени за съдебната власт и прокуратурата. Няма върховенство на закона и благосъстояние, ако няма реална независимост и контролни механизми на тези институции. Нашите затвори трябваше досега да са препълнени с мутри и мошеници, вместо това парламента и правителството са препълнени с тях.

    Коментиран от #22, #125

  • 20 Doni Brasko

    78 36 Отговор

    До коментар #2 от "bandita":

    Бъди сигурен, че не са глупости. Нека да направят ДНК тест на детето на мис бикини и Винету па тогава да видим. Ей момчета нищо не може да се крие вечно.

    Коментиран от #33

  • 21 Doni Brasko

    50 26 Отговор

    До коментар #17 от "Е да де":

    Е къде го прочете това? Една лъжа като тази повторена 100 пъти не става истина

    Коментиран от #31

  • 22 Не ама

    84 32 Отговор

    До коментар #19 от "ЕС 21 век":

    Само за сведение еврофондовете ако ги спрат ще бъдат спрени за България а не за Борисов. Бъдат ли спрени, след това ще ги видите през крив макарон поне следващите една-две години. А като се има предвид каква шарения се очаква да влезе в парламента просто ги отписвайте перманентно.

    Коментиран от #25

  • 23 Майна

    73 40 Отговор
    НИНОВА Е ПРИТИСКАНА ОТ ВЪТРЕШНИТЕ СИЛИ, ТЯ ПОИСКА ПОДПИСКА СРЕЩУ ГЕРБ, ПРОТЕСТ , НО НАСКАЧАХА ВЕДНАГА СРЕЩУ НЕЯ..СЕГА СЕ БОРИ..ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ ЗАЕМЕ ДОСТОЙНА ПОЗИЦИЯ АКО БЪДЕ ПРЕИЗБРАНА. УСПЕХ, НИНОВА !
  • 24 Перо

    58 20 Отговор
    И тая не знае на кой свят живее и ползва клишетата на СерГей. Коя е Нинова за да води протестите,БСП е част от статуквото и хората не правят разлика между престъпната и еднолична партия ГЕРБ и паркетната “опозиция” БСП. Така че,борбата в БСП е между привържениците на Нинова и соросисткото крило,водено от Станишев. Сблъсъка им е в чаша вода,а не за приобщаване към националния интерес за нов и демократичен модел на управление с цивилизовани,европейски ценности и изхвърляне на престъпниците от властта.
  • 25 ЕС 21 век

    42 33 Отговор

    До коментар #22 от "Не ама":

    Напротив, точно на Бойко и шайката ще ги спрат като знаем как се "усвояват". България ще ги усвои, но по-късно.

    Коментиран от #29, #143

  • 26 ЦЕЗАР

    24 4 Отговор

    До коментар #2 от "bandita":

    И ТИ ЛИ, БРУТЕ...
  • 27 Това обяснява всичко

    48 21 Отговор
    Което обяснява неясната позиция на Нинова спрямо герб и БМБ. Не смее да подпише нишо срещу него, зашото папката с Техноимпекс от трупчета, може да се качи на еснопосочния влак....
  • 28 БСП за България и Радев

    50 62 Отговор
    Ей ковренка долна! Къде си тръгнала срещу Нинова? Ако не бе тя, щяхме само да сънуваме най-великия президент на България за всички времена - генерал Румен Радев!

    Коментиран от #104

  • 29 Не ама

    33 14 Отговор

    До коментар #25 от "ЕС 21 век":

    Ами няма да е по-късно. Тия пари които ни обещават и които са договорени в момента спрат ли ги просто забравете за тях.аз след пет шест години ако си изпълним определени условия може и да ни дадат нещо. Естествено, ако се мине през стандартната процедура за избори, според всички проучвания Бойко губи, новото правителство може да ги получи . Естествено стига да не са спрени преди това.
  • 30 Тони

    40 22 Отговор
    вместо гербаджия, да се каЗва ЧЕКМЕДЖИЯ
  • 31 Е да де

    50 8 Отговор

    До коментар #21 от "Doni Brasko":

    Нали сте грамотен? Въпреки че сте трол. Отивате на официалния сайт на испанската прокуратура и го намирате. Само че това не ви е удобно да го направите нали?
  • 32 цецо апартамента

    36 11 Отговор
    Има един проблем,🎃 е успял да ги корумпира всички в ЕП И ЕК ...И накрая или нищо няма да стане или ще стане голям панаир.
  • 33 bandita

    32 43 Отговор

    До коментар #20 от "Doni Brasko":

    сериозно ли мислиш че набожен човек като бойко борисов ще има извънбрачно дете? и че това дете няма да живее в България, страната за която бойко милее?

    Коментиран от #114

  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 38 Отговор
    БОРИСОВ почти цяла БЪЛГАРИЯ те мрази ти нарече преди години БЪЛГАРСКИТЕ пенсионери лош материял

    Коментиран от #39, #84

  • 35 Нинова е патерицата на Борисов

    45 29 Отговор
    Йончева нацяло е изтрещяла
  • 36 Ами

    47 17 Отговор
    Нинова не е джендър и порта като теб. Не е етично бъдещ министър-председател да топи собствената си държава.

    Това не е като да връркаш серГей.
  • 37 Пенев

    31 11 Отговор
    През последните 10 години послушковците бяха избутвани нагоре по принципа на отрицателния подбор - антипода на меритокрацията. Всичко некадърно, безхарактерно, злобно, комплексирано, затънано в пороци като хазарт, алкохол, упойващи вещества, беше събирано зрънце по зрънце в кадровата банка на ГЕРБДПС и промотирано нагоре в държавната йерархия, структури и бордове. Същото се прилага и в контролираните медии.
  • 38 Митко

    35 10 Отговор
    За твойте кражби,кога ще отговаряш,а?
  • 39 7777

    26 10 Отговор

    До коментар #34 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Заради теб ще намразя целия Козлодуй

    Коментиран от #48

  • 40 Стефан

    55 15 Отговор
    Грешка на Нинова че те сложи в. листата. Извартя се като фурнажйска. лошата Успех. Нинова утре

    Коментиран от #44

  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 34 Отговор
    Лично аз харесвам Борисов а и къща си има
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 25 Отговор
    Лично аз харесвам Борисов а и къща си има

    Коментиран от #79

  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 24 Отговор
    змията хапе лошо умирайки а герб са мутри кръвопийци кърлежи

    Коментиран от #45, #53

  • 44 7777

    12 8 Отговор

    До коментар #40 от "Стефан":

    И двете дядо попе и двете
  • 45 Истина ви казвам

    22 22 Отговор

    До коментар #43 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Кръвопийци не е ли нарицателно за комунистите
  • 46 Калугин

    29 32 Отговор
    Помните ли как беше по времето на социализЪма - задължително гласуване за комунистическата банда.

    Аз винаги се правих на ударен, затова кварталния милиционер звънеше на звънеца да ме извести, че още не съм гласувал, а изборния ден бил към края си, и почти насилствено ме замъкваше до най-близката секция.

    Там, аз взимах бюлетината и демонстративно я попълвах пред всички, без да влизам в тъмната стаичка. На злостната забележка на така наречената комисия, отговарях:

    - Другари и другарки, аз гласувам за кандидатите на Отечествения фронт и не се страхувам и срамувам от това. А вие, нима гласувате за друг?

    Така им запушвах устите и гледах само змийските погледи, с които ме гледаха.

    След промените винаги съм гласувал само за СДС и ГЕРБ. Радвам се че двете партии се обединиха, това е толкова хубаво, вече не се налага да ми се разкъсва сърцето при избора.

    Коментиран от #73

  • 47 А на теб

    11 6 Отговор

    До коментар #13 от "Лъжец гербераст си!":

    отдавна ти лъсна лъжливи я задник
  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 6 Отговор

    До коментар #39 от "7777":

    никовете са прякори а не дестинация

    Коментиран от #64

  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 45 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ е най достойния ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #72, #78

  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 27 Отговор
    герб си отива
  • 51 Йончева е позор и Само Съд и Затвор

    45 34 Отговор
    Тайните служби на Русия използват президента Радев и Елена Йончева за държавен бунт и метеж за свалянето от власт на Борисов!
    Предателката Елена Йончева не се интересува от имиджа на България в Европа и от последствията за България от нейната антибългарска дейност. Тя има за цел да свали Бойко Борисов от власт и с Румен Радев да увеличи руското влияние в България за да попадне страната отново в сферата на руска зависимост и управление ...!!! Като руска възпитаничка и с майка руска еврейка,тя е многократно използвана за изпълнение на задачи на руските тайни служби, като се започне с повишаване на имиджа на сирийския диктатор Башар Асад с пари на руската външнотърговска банка VTB, за да се стигне чрез проруската опозиционна партия БСП до антибългарското и антиевропейското й присъствие в европарламента и лобирането за премахване на европейските санкции с/у Русия... Тя е стигнала до там. че да изисква от антикорупционната комисия на Испания определено политическо решение. Това трябва да се порицае, като й се потърси отговорност, защото е едно от доказателствата за нейната принадлежност към групата за изпълнение на руските стратегически цели. А именно, противозаконното използване на правосъдните органи на страните от ЕС за политически цели...!!!
    Позорът на евродепутатката Елена Йончева е, че е привлечена като обвиняема за пране на пари от българската прокуратура в качеството й на собственик и управител на дружеството "Офроуд", с чиито средства тя е имала

    Коментиран от #128

  • 52 22222

    33 10 Отговор
    Ще се изядат за кокала тези ли са алтернативата ,съмняват се в честноста на собствените избори като знаят какви са и какви са ги вършили . Помним Костинброд
  • 53 оня с коня

    27 9 Отговор

    До коментар #43 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А стига с тая Змия бе!накрая животното наистина ще те ухапе щото го размахваш непрекъснато като знаме.
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 27 Отговор
    Радев позор
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 И ти ли се продаде

    47 6 Отговор

    До коментар #6 от "пройчо":

    на станишевата шайка?

    Социалистите те издигнаха безрезервно, въпреки, че не си член на БСП. Ти се изнесе заедно с детето си да си живееш живота Де жа Вю с екслюбовника си и да изпълняваш указанията му, които целят отстраняване на Нинова.

    Вместо да си благодарна на възможността да се "изявяваш" в ЕП и да съобразяваш всички твои изяви с БСП, ти превърна европарламента в трибуна за разчистване на лични сметки.

    Ти си голямото разочарование на българския народ.
  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 19 Отговор
    Нинова приватизаторката на тъмно срущу другата крадла
  • 58 Боруджиева нито те пита някой, нито

    20 5 Отговор
    Някой ти иска мнението от Протестите!!! Ти не си Достоверен источник на Информация, а обикновен платен Манипулатор!!! Твоето мнение няма стойност за никой, Менте!!!!
  • 59 Гоце

    25 5 Отговор
    Чистка в червената мафия доня корнилионе не прощава
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 bbb

    23 10 Отговор
    Тоя боклук пак се опитва да пробута нескончаемите си лъжи
  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 10 Отговор
    Ще има ли народен съд в БСП
  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 10 Отговор
    Господ ще накаже неверниците комунисти
  • 64 7777

    9 3 Отговор

    До коментар #48 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Правиш ли разлика между дестинация и дестилация?

    Коментиран от #82

  • 65 чичо

    30 17 Отговор
    Прави ли ви впечатление,че всичко каквото Ленчето казва,не само в тази статия,е ЩЕ.И то така си остава.Хората са наясно какви предатели са такива като нея и Радев,та и към извън земния съюз да се обърнат,все тая.Предателя си остава предател.

    Коментиран от #67

  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 26 Отговор
    Да е жив и здрав Бойко и още два мандата.
  • 67 Четири

    9 4 Отговор

    До коментар #65 от "чичо":

    Там са националните предатели не може да е само една
  • 68 теле зрител

    26 7 Отговор
    Интересно ми е, защо толкова упорито отказва да назове т. нар. сигнали, които Нинова не желае да подпише? Да не са лични несгоди?
  • 69 Майна

    19 17 Отговор
    Ще пазим ГЕРБ като очите си
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 БИБИКЯН

    9 9 Отговор

    До коментар #49 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    направи му накрая един бибиткян
  • 73 Перо

    16 4 Отговор

    До коментар #46 от "Калугин":

    А сега за който и да гласуваш,получаваш ДПС с Пеевски.
  • 74 месара

    26 4 Отговор
    елена брюкселска да не ни информира какво иска и какво не иска ! тая е в Брюксел а не в затвора единствено заради серго !
  • 75 ares

    30 12 Отговор
    ТАЯ МРЪСНА ПОДЛА ЛЪЖКИНЯ ТАЯ КАКТО ДИША ТАКА ЛЪЖЕ СТАНАЛА Е ЗА ПОДИГРАВКА В ЦЯЛ СВЯТ.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Кой68

    36 4 Отговор
    Абе вярно.....Кво стана със испанското "разследване" Еленке!? Кога ще ни светнеш за резултатите и доказателствата.Испанците едва ли ще оставят това така,а дали е имало изобщо разследване?
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 13 Отговор

    До коментар #42 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    поста не е мой герб оставка
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ГРАД КОЗЛОДУИ

    20 18 Отговор
    СЛАВА НА БОЙКО И ГЕРБ
  • 82 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 0 Отговор

    До коментар #64 от "7777":

    дестинация е град село местност държава господине ДОВИЖДАНЕ
  • 83 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 30 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ е най достойния БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 13 Отговор
    змията хапе жестоко умирайки такива са олигарси капиталисти герб БОРИСОВ
  • 86 ленчето

    27 15 Отговор
    А съм само една злобна женица.ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ДАЙТЕ ДА КРАДЕМ.НИЕ С ДРУГАРЯ РАДЕВ САМО ОТ ТОВА ИМАМЕ НУЖДА
  • 87 Петров

    19 10 Отговор
    А мошеника Горанов дето помагаше на Черепа да укрива данъци защо му взеха главата?
    Даже го гласяха за следващ премиер.

    Протестите постигнаха много
  • 88 факт спрете да ме триете

    8 11 Отговор
    герб дпс бсп коалиция , това е на боко и компания не му пука за никой ТОВА е ..

    Коментиран от #100

  • 89 Цял свят знае, че Бойко е мафиот

    19 17 Отговор

    До коментар #2 от "bandita":

    Че то повечето неща си ги пише и в Укипедия бе, глупи. Ето какво е написано по повод шкафчето с евро и пистолета: „В края на деня, премиерът свиква извънредна пресконференция. Публично се описва като жертва и обвинява опозицията в компромати в стила на КГБ. На въпроси за оръжието отговаря: „Притеснен съм, защото когато спя, съм беззащитен. Аз имам пистолет и не се разделям с него. От днеска ще спя с пистолет“. Според Бойко Борисов, президентът Румен Радев го следи и снима със своя дрон – „Президентът Радев си позволява да си вдига дрон и да ме снима. Непрекъснато. И като кажа на охраната, че ще го сваля, те му казват и той го прибира. Този дрон е на терасата, до кухнята, дет се вика, е на един метър от мен. И този дрон президентът го управлява. Твърдя лично, че президентът ме следи с дрон. От НСО ме информираха, че той му е подарен от Китай и той си го управлява и си гледа. Ако и в спалнята са ми сложили камери и почнат да пускат и такива снимки вече от спалнята, значи вече я втасахме всички“. Премиерът също така отговаря, че банкнотите в чекмеджето са т.н deep fake. Сайтът за разследваща журналистика „Биволъ“ подава снимките за техническа експертиза, която установява, че по тях няма следи от монтаж и Фотошоп.” Значи Бойко е беззащитен срещу дрона на Радев и затова има пистолет на шкафчето, което е пълно с евро, но снимките били фейк, но накрая с техническа експертиза се оказаха автентични.

    Коментиран от #107

  • 90 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 12 Отговор
    Бойко(змията) на власт доживот, като митрополитите.
  • 91 Свиневъд

    3 3 Отговор

    До коментар #84 от "Свинчо":

    Много добре си си избрал ника. ФураШ е основното ти меню! За десрт-тикви!
  • 92 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 3 Отговор
    когато ЧОВЕК Е успешен има фалшиви ПРИЯТЕЛИ и истински врагове МАЙКА ТЕРЕЗА
  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор
    дори силните мъже ПЛАЧАТ
  • 94 Ами да

    4 3 Отговор
    Те в едни гащи пър-ят !
  • 95 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    който желае нека слуша песента АКО СИ ДАЛ изпята от ЕМИЛ ДИМИТРОВ
  • 96 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор
    станахме човек човек вълк

    Коментиран от #109

  • 97 Вълко Червенков

    29 9 Отговор
    Най-обичам,когато комунетата се плюят и си вадят кирливите ризи.Офшорката явно взе страната на Пияндето и почва да лае срещу Приватизаторката.Кеф.Закривай Позитанският Кенеф!
  • 98 Гост

    24 8 Отговор
    Тая пача как се измъкна ..... но нищо - все някой ден няма да е в европарламента и отново ще я подгони прокуратурата.
  • 99 1234578

    16 5 Отговор
    Много просто защо БСП не води протестите. Защото БСП е част от проблема, а не от решението.

    Хората от протестите, не по-малко отколкото Бориосв не искат също Станишев, Нинова или Кирил Добрев за министърпредседател на България. Хората от протеста искат Борисов, Станишев, Нинова, Кирил Добрев, Доган, Карадайъ, Иван Гешев ... вън от власта и държавните постове.
  • 100 Трият

    6 1 Отговор

    До коментар #88 от "факт спрете да ме триете":

    защото истината боли.
  • 101 Изяште се

    20 5 Отговор
    бе комундета. Плюете всичко около Вас и накрая и себе си
  • 102 Мим33

    23 4 Отговор
    Aбе Йончева,ти нещо много често взе да си въртиш дупето ,ту на ляво ,ту на дясно ,след като те изпратиха в Брюксел...
  • 103 Не взимай чужди никове

    2 0 Отговор

    До коментар #84 от "Свинчо":

    # БЪДИ ЗДРАВ
  • 104 Бате Гойко,

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "БСП за България и Радев":

    Ти си 🙂л...д
  • 105 Обикновен

    15 6 Отговор
    Мръсна шизофренна зодия "близнак". Плътно до Сергей Станишев докато имаше полза, след това плътно до Нинова докато имаше полза. Истеряса в предизборната кампания което не беше в полза на БСП, а в нейна полза. Нечистоплътна част от цялата гмеж която е в една схема с ГЕРБ за запазване на статуквото.
  • 106 До Факти

    16 10 Отговор
    Алоууу, милиЙончева ли ви е спонсор , че непрекъснато нейните брътвежи публикувате, айде по обективно де !!!!
  • 107 bandita

    9 6 Отговор

    До коментар #89 от "Цял свят знае, че Бойко е мафиот":

    ти май не разбираш какво значи че не са фотощопнати. тази експертиза доказва че някой в нета не е бутал снимките по някакъв начин а не че са истински и точно от тази спалня. снимките са истински но не значи че са това за което ги представят това е тънката разлика
  • 108 Наблюдателен

    16 2 Отговор

    До коментар #7 от "РЕАЛИСТ":

    по скоро олигарха Добрев я е подплатил, явно бъдещето е на най богатите в бкп !!! Добрев/Гергов !!!

    Коментиран от #110, #119

  • 109 7777

    5 2 Отговор

    До коментар #96 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Само вашата партия е така дори по лошо чове човека доносник
  • 110 И9ццц

    15 5 Отговор

    До коментар #108 от "Наблюдателен":

    И доня Корнелония е милионерка и нея е чака Гешев
  • 111 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 7 Отговор
    Герб и Бойко Борисов направиха много за модернизирането на България Комунистите Нищо Само крадът

    Коментиран от #117, #120

  • 112 Теодор

    11 11 Отговор
    Ето ти представяне на ниво...
    Президент, достоен, представителен, визуално с излъчване на европейски лидер, с възпитано поведение и без преводачка.....
    Няма имам торта па тортата е Сахер...
    С умен човек разговора е еди с про стак друг...
    Да не допускаме про стака Боко с дисагите вече по света....

    Коментиран от #139

  • 113 гостъ

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ама и ,,НАЙ ВЕЛИКИЯ ПРЕЗИДЕНТ,, на една маса с него,а ? Козлодуйски,нещо да кажеш?
  • 114 Булаир

    7 7 Отговор

    До коментар #33 от "bandita":

    Ха-ха-ха. ,,Набожен човек като ББ", който,,милее за родината". Ццц, я зимай от розовите апчета. Тоя е набожен бобър и милее само за Студентски град. Тикви – това са всички гербаджии.
  • 115 Тошко

    11 4 Отговор
    Милон-чева, ела и повреди протеста и без това протеста се изроди и стана протест на БКП/БСП и твоя гуру Фигуранта! Ела ако смееш!?
  • 116 Малко разум

    14 5 Отговор
    Корнела може да е всякаква, ама не е луда да подписва явна клевета и после да бъде подведена под отговорност. А че на наглото Ленче чавка му е изпила мозъка не се нуждае от много доказателства.

    Коментиран от #121

  • 117 Внимавай с никовете

    4 1 Отговор

    До коментар #111 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И...
    # БЪДИ ЗДРАВ...
  • 118 Попа

    10 2 Отговор
    И на тази и промиха мозъка.Мафията трудно ще и вземеш кокала...
  • 119 РЕАЛИСТ

    10 1 Отговор

    До коментар #108 от "Наблюдателен":

    Те играят заедно със Станишката.
  • 120 Толкова много, ах...

    7 12 Отговор

    До коментар #111 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И какво е модернизирането - ниският жизнен стандарт? Свободата на словото? Просташките реплики на Вожда? Шкафчето? Фалшификациите на изборите? Никога - повтарям, никога - България не е имала по- комплексиран и прост министър-председател. Това също е принос към модерността вероятно...

    Коментиран от #122, #137

  • 121 Когато няма доводи

    4 0 Отговор

    До коментар #116 от "Малко разум":

    остават обидните квалификации.
  • 122 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 5 Отговор

    До коментар #120 от "Толкова много, ах...":

    герб са мутри това което построиха комунистите го разрушиха сдс ВАН КОСТОВ който приватизира БЪЛГАРИЯ зо 2 за 1 лев съсипаха икономика портовезаводи фабрики битови комбинати тпк на индвалидите тихтрд това бе разграбено разрушено от демоклатите олигарсите капиталистите сегя е безработица мизрия глад безпаричие призрачни села градове много ХОРА поеха към терминал 2 бесзаконие по селата е страшно ромте правят какво си искат видя ли болницата павилийониЯМБОЛ

    Коментиран от #136

  • 123 Анонимен

    4 3 Отговор
    Елена Й. Си казва мнението, че Нинова не е подписала... Защо трябва да се обижда нинова. А нинова явно е страх от бб и именно затива не се е подписала. Стрално си е с бб да си имате явно работа. Елена си е права за нея, както и Нинова. При тая безработица всеки се е свил в черупката и мълчи. Нищо общо няма ед с бг за работни места. Там само да ти се работи, но тук.. Всичко е унищожено.. Магазинерка, шивачка, шофьори.. Това се търси в бг. Нинова шивачка ли да става, бе йончева. А може и да няма бб извърбрачно, а и да има. Това са лични неща и теб не следва да те засяга или за къщата, с пари на бб, д о к а ж и на цяла България, че бб е купил къща.. Навсякъде има врътки. Караш по старому, но днес бабаите имат, а скромните нямат. Идеалистка си, но днес нищо общо няма с преди 100000 години, адам и ева. Освен й. Ел. Да се примириш и си седнеш на дупарата.

    Коментиран от #161

  • 124 УжасТ

    14 2 Отговор
    Нинова не е подписала за тук ама за подаден сигнал в ЕП няма нужда да подписва,Йончева.Не подаваш там сигнал,защото ти е ясно колко е вярно това с Барселона та.И за всички,които ще плюят да им обясня,че не защитавам Борисов,но всичко което се пуска е фейк-Гарван,гарвани око не вади!Вади се за дребни риби и бушони.Йончрва,защо не разследва и Сергей как рязко забогатя по времето когато бе мин.председател?Защото и двамата живееха на квартира,а изведнъж станаха милионери и собственици на какво ли не.А Йончева осъди Борисов не за лъжа за парите,а защото не се почувствала добре от казаното-наранил я.
  • 125 Акъл

    15 7 Отговор

    До коментар #19 от "ЕС 21 век":

    Еврофондовете бяха спирани при Станишев и Орешарски. Русата боркиня е изучена и школувана в СССР и Русия. Каквото и диктуват кураторите, това лае! Целта е дискредитиране на България чрез малки, но гласовити групи за натиск. Боклуци! Безродници!

    Коментиран от #159

  • 126 Куку

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "bandita":

    Да бе,да !
  • 127 Бцп

    5 2 Отговор
    Защо така бе Нинче.
    От какво и от кой те е страх
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Анонимен

    3 8 Отговор
    От бойко и пеевски. Те са й шефовете
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Акъл

    8 4 Отговор
    Абсолютно! Тя е ,,троянски кон" на Русия в ЕП.
  • 132 Щерев

    12 2 Отговор
    Не е тайна че Нинова и Йончева не се понасят и са в остър конфликт.
    Тези междупартийни войни трябва да спрат по един или друг начин.
    В партията трябва да има дисциплина и когато е избран председател да има единоначалие.
    Който иска разкол,да напусне и да си прави друга партия.
  • 133 Ааааааааа

    8 0 Отговор
    Сааааааа.
    Еми страх я жената. Сигурно има за нещо. Тя си знае най добре къде е съгрешила.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 7 Отговор

    До коментар #134 от "АМАН ОТ ТЕБ":

    това е форум за всички оставка на герб
  • 136 СПРИ СЕ БЕ

    4 3 Отговор

    До коментар #122 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ПРОЧЕТИ СИ НАПИСАНИТЕ ГЛУПОСТИ,
    НЕГРАМОТНИКО!
  • 137 Помнете миналото и не плюйте настоящето

    8 1 Отговор

    До коментар #120 от "Толкова много, ах...":

    Ами преди него ако си спомняш какво беше нямаше да говориш така
  • 138 Оня с коня

    6 9 Отговор

    До коментар #10 от "Е да де":

    Е да де, ама испанската прокуратура май само на тебе е съобщила, че работата с къщата е фалшификат. Така ли е, гербаво тролче?
  • 139 ДА БЕ ДА

    6 3 Отговор

    До коментар #112 от "Теодор":

    то па една визияя, хахаа
    то па един английскии..от село
    и с осила в г..ъ, хахааа
  • 140 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 14 Отговор
    БОЙКО мутро оставка
  • 141 Лилия

    16 5 Отговор

    До коментар #13 от "Лъжец гербераст си!":

    Много сте прости.На тази дърта чанта ,която и Станишев изхвърли ли се връзвате.Малоумницата само резили държавата .изобщо не е наред.и детето не дава да се вижда с баща си.
    Правете си изводите!
  • 142 ПЕНКО

    6 2 Отговор
    ПРИ ТАКАВА МР ЪС НИЦА СЕ ПРИЛАГА -"СМЪРТНИЧОК " !!!! ДВАМА СКРИТИ ОТ- БеСиПи В ЕВРО "ПЛЯМПЯМ МЕНТЯ "-- УСЪРПЕДЪР/СЕР ГЕЙ/ И БАБА ЕЛИ !!!!!!!!!!!!!!!
  • 143 Историк

    14 2 Отговор

    До коментар #25 от "ЕС 21 век":

    Не си спомням на ГЕРБ да са спирали Евро програми. При тях само съм чувал да ги пускат.
    А и на някои хора не им е ясно, че европрограмите мн мн нямат общо с главния прокорор или лично с Б. Б.
    А с това, дали има доказани злоупотреби при тяхното усвояване.
    Глупостите на Е. Йончев Ева не вредят на Б. Б. а на България.
    Борисов днес е премиер утре не е!
    И много ми е интересно кой български политик ще отиде да убеждава Евро комисията да пуснат европарите към България, ако бъдат спрени по някаква причина.
    Слави Трифонов ли?
    Или някой от отровното трио?
    Има мн прост народ!
    Като слушах Йончева в един момент си помислих, че говори за друга държава!
    Тя от Брюксел не мърда, вече нз какво става в България.
    Щом и мъжа й не я иска, защо си мисли, че на някой й пука изобщо за нея!
    То това ще й е, ще изчезне от политическия живот на страната, но срама и поразиите ще останат...
  • 144 2020

    3 13 Отговор
    Прочетете какво казва ирландската евродепутатка в ЕП за Бойко Методиев Борисов .Това е важното ,а не какво е казала Нинова и Йончева.Всичко казано от Президента Румен Радев е вярно.Вярно е съобщенията в ЕП.
  • 145 Ко ша праите

    4 2 Отговор
    Ще спрат европарите и ша стоите гладни.Ша стоите гладни.
    И фирми и работници.И калинки.
    И консултанти.И чиновници.
    ГЛАДНИ И ЖАДНИ .
    И какво стана.Има пари , има корупция , няма пари , няма корупция.
    ТАКА НИ ПЛАШАТ.
  • 146 Избирайте,

    3 1 Отговор
    Сорос или мутрите,ха сега!
  • 147 САБАКА

    2 1 Отговор
    БАУ БАУ БАУ
  • 148 Така ли ти казаха да пишеш...

    0 7 Отговор

    До коментар #17 от "Е да де":

    А защо се изнесоха с 200?Всичко ще излезе в мемоарите на Барселонската Мадона и любовните и изцепки в будоара на Вилата от Барселонската афера...Жените обичат да си записват любовните игри които са платени от дебели толупи...
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Умен по цялата глава

    6 0 Отговор
    ето КОЙ гласят за Служебен Премиер....Самия Гергов Свинаря....Поканен на масата на. Президента Радев на сватбата на сина на Йотова....а вие лежите като Неандерталци цяло лято в палатките и по асвалта....И ви биха на Въстанието,за да управляват Мазните Червени Тулупи от БСП....

    Коментиран от #151

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 йокин

    0 0 Отговор
    Ши подпише,АМА ИЗГАРЯ.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Ние сме Петолъчници

    3 1 Отговор

    До коментар #154 от "Умен по цялата глава":

    Както дойде Важното е джумбиша При нас жените са общи Следваме заветите на учителите Маркс Енгелс и незаконния им син Илич
  • 156 наблюдател

    5 1 Отговор
    Тая Рускиня комунистка (майка рускина) ще навреди на България.Само да попитам кога Гръцки депутат ще навреди така на страната си!Затова там се изсипаха милиарди европейски евра!
  • 157 мухаха

    4 1 Отговор
    Га яди кифтетата от КТБ ни рева.....!
  • 158 Протестър

    4 1 Отговор
    И двете са лика прилика, за нищо не стават простакеши.
  • 159 Дидо

    4 0 Отговор

    До коментар #125 от "Акъл":

    И онзи боклук рамадан кънев обикалят в европарламента и обливат с помия България. И тази предателка признава,че ще има санкции за нас.
    Тези двамата от злоба съскат и разпръскват отрова.
    Днес е борисов,утре няма да е той ,но помията, с която обливат държавата остава.
    Други пък пишат писма до посланици, до Европарламента .
    Все търсят някой от вън да им реши въпроса. Цената е България и всички ние.
  • 160 Додо

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "Е да де":

    Тази жена живее, за да мрази. А борисов и бившият и млад мъж са най големите й врагове
    Омразата и любовта се отпечатват на лицето и изразът на човек. Аууу гнус!
  • 161 Дидо

    3 1 Отговор

    До коментар #123 от "Анонимен":

    Ти май не си наясно каква работна ръка се търси най много в бг?
    Квалифицирана!!!!!. И не за минимална заплата!!!
    Учи, квалифицирай се тогава може да имаш претенции за пари.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Хаджиментов

    2 0 Отговор
    Перачката на милиони от КТБ скъса пъпната си връв с Крушевската приватизаторка и даде заявка за съучастие с новото ръководство на БСП. Със сигурност ще се пробва да яхне БСП след като се нагуши с пари от Европарламента.

    Коментиран от #165

  • 165 Чичо Колт

    3 0 Отговор

    До коментар #164 от "Хаджиментов":

    Ами да. Нинова я прати в Европарламента за да я отърве от прокуратурата, и сега повече не и е нужна.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове