Last news in Fakti

11 Септември, 2020 17:00 5 582 96

Стъки обясни, защо протестът няма да успее

  • станислав недков-
  • стъки-
  • протести

Той каза, че е против методите на някои протестиращи

Стъки обясни, защо протестът няма да успее - 1

Всеки има право да изкаже мнение и да протестира, но това трябва да се случва, по начин който не нарушава правата на другите граждани. Това каза председателят на ММА-федерацията Станислав Недков - Стъки, който се обяви срещу незаконните форми на протест за „Фокус“.

Той поясни, че е против методите на някои протестиращи.

„Аз лично не съм против протеста, но съм против някои от методите на протестиращите граждани, които оскверняват църкви, нападат жени по кръстовища, които хвърлят бомби срещу български полицаи, и които разхищават хранителни продукти по булевардите, вместо да нахранят гладни и нуждаещи се българи. Вижда се, че кашоните с храни са закупени от хранителни магазини, а не са със изтекъл срок на годност“, каза Недков.

Станислав Недков допълни, че според него протестът няма да успее, защото няма кауза, предложения и послания.

Недков коментира още, че протестът е подменен от провалени политици, а младите и образовани хора вече не са на този протест. Той уточни, че младите хора трябва да бъдат оставени да излъчат своите лидери по естествен начин и след като изградят структури по страната да се явят на избори.

Само когато в парламента влязат тези млади и политически необременени хора, може да се очаква промяна, каза той. Станислав Недков призова протестите да се провеждат мирно и спокойствие, а политиците да проявят разум.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станислав Недков -Стъки

    173 15 Отговор
    Казвам се Станислав Недков известен като Стъки! Президент на ММА федерацията в България. Двата наши сайта на ГЕРБ са публикували че уверявам до няколко дни ще прочистя София от протестиращите. Сега за мен - Започнах в Търново към местни лихвари като събирах парите им. След това се ориентирах да изнудвам местни търговци да ми плащат месечен рекет. Никой не ме закачаше защото по това време Бойко бе гл.секретар на МВР. Но 1 депутатка от Търново Мариана Костадинова заплаши че ако МВР не вземе мерки срещу мен ще направи питане по парламентарен контрол. Преди това бях изнудвал и фолк певицата Вероника за 2 хил.лв и за да разбере че не се шегувам отрязах главата на бялото й кученце. Но след акция на МВР когато изнудвах търговка от Г.Оряховица ме хванаха с 500 лв.белязани и нож и боксове в мен. Осъдиха ме и лежах в ареста. След време рекетирах и караваните по морето да ми плащат. Преди 5-6 г.бях охрана и на Бареков. В момента съм президент на ММА федерацията и приятел на мин.Красен Кралев и получавам по 40 х.лв.месечно финансиране от министерството. Така че днес както ме цитираха нашите сайтове на ГЕРБ скоро с хората ми също криминални разчистваме София от протестиращите.

    Коментиран от #10

  • 2 Criminal

    148 14 Отговор
    Дайте му наркодрегера на тоя пипон........
  • 3 Гост

    151 11 Отговор
    Пак тоя примат.
  • 4 Изумен

    143 10 Отговор
    Случва се нещо много странно! Баце опира до една отявлена криминална мутра която ще хвърли срещу протестиращите. Вариантите са 2- Или все още смята народа за много тъп който не знае биографията на криминала или е в безизходица и просто друг или други няма! Стъки освен с присъди за рекет и побои, през 2013 г.когато ГЕРБ бе изритан с масови протести реши да участва в политиката. Включи се в коалиция ГОРД на друга мутра Слави Бинев която участваше на изборите с ОБТ на Кръстьо Петков. Стъки водеше листата за Търново. И на изборите ГОРД+ОБТ получиха...0.04%! Дори роднините им не гласуваха за тях. Бинев изгони Стъки с мотив че е отблъснал хората и се вля в коалиция ПФ а Стъкито отиде при Бареков в ББЦ защото тогава боравеха с парите на КТБ. Неизменно до Бареков с групата си ММА бойци заплашваха из страната обикновените хора.След като КТБ бе разгромена и парите секнаха Стъки почна да краде и от горивото на служебните автомобили на ББЦ и бе изритан от Барека с мотив че е " криминален елемент и отявлен престъпник" . И от няколко години е на хранилка при ГЕРБ , спортното министерство на Кралев и му е предоставена и фирма за саниране на жилищни сгради. Та Баце толкова ли не може да намери човек с чисто минало и обществено положение та опря до този политически хамелеон и осъждана криминална мутра!

    Коментиран от #35, #51

  • 5 Танцуващ от радост

    116 10 Отговор
    В каква жестока безизходица трябва да си за да активираш и разчиташ на един фалирал ,несъстоятелен уличен гангстер като Станислав Недков -Стъки?!?! Рекетьор и крадец за който няма ценностна система и би тръгнал срещу всеки достатъчно да му платят за да преживява! Борисов да не забравя че същия този треторазряден гангстер когато ГЕРБ бе свален 1-ия път този бандит се заканваше да му реже ушите когато със Слави Бинев с ГОРД вземат властта! Да не забравя 2014 г.когато бе васал на Бареков ходеше с други платени дегенерати от сутринта да обгражда къщата на Борисов в Банкя и според Боко дъщеря му бе вдигнала кръвно от стреса!!?!? Утре когато падне ГЕРБ същия този гангстер за да няма саморазправа с него ще се предложи да кълца Борисов на парчета! На ренегати и такива безмозъчни индивиди не може да се разчита Бойко запомни го?!?! За твое добро е!
  • 6 Мето

    80 9 Отговор
    Щото излезна евтина к___а и се продаде за дребни пари, е за това !
  • 7 Българин

    99 9 Отговор
    Мила родна картинка ! Мутра дава акъл.
  • 8 Новини

    10 33 Отговор
    Действие а не думи
  • 9 Търновец

    92 7 Отговор
    Сега да ви разкажа за Станислав -Стъки. През 2013 год.бе водач на листата на коалиция ГОРД -ОБТ на проф.Кръстьо Петков ( бог да го прости). ГОРД на национално ниво бе с лидер Слави Бинев. Преди изборите бяха изкарали около 5 хил.човека на протест срещу ГЕРБ и Борисов с искането му за незабавен арест и съд. И понеже излязоха доста хора разбира се финансово стимулирани вярваха че ще влязат в парламента. Ако ли не влязат поне ще имат над 1% и държавна субсидия по 12 лв.на глас 4 г.1% е 40 хил.гласа по 12 лв.е близо половин милион годишно. И Стъки донесе 1 чанта с пари около 100 хил.евро за кампания и билбордове които бе спестил от рекета и няколко състезания. Казваше- и да не влезем за 4 г.ще вземем минимум 2 млн.субсидия по милион за мен и Слави Бинев и пак съм отгоре. И о изненада..На изборите имаха под половин процент 0.04%. В централата им бях( лепях му плакатите срещу 80 лв.на ден) и като съобщаваха и скочи и пита професора - Бай Кръстьо влизаме ли? И когато научиха 0.04% и че не само не влизат а и 100-те хил.евро му заминаха направо полудя..

    Коментиран от #76

  • 10 Ехаа

    35 9 Отговор

    До коментар #1 от "Станислав Недков -Стъки":

    теб чаках ..тататата тата та тататататата ....на автоматична съм :)
  • 11 Имаме ново

    33 7 Отговор
    БГ изобретение - мирно въстание.
  • 12 Мутри ни управляват

    69 9 Отговор
    Нарко мутри свършва време то на твоя шеф Бойко Борисов.
  • 13 ИСТИНАТА

    67 7 Отговор
    На 6 септември така наречените контрапротестиращи които се събраха пред НДК и тръгнаха на шествие " бяха точно 34 човека от 2-милионна София! Според БНР и БНТ са били " около 40 души" аз ги броих и бяха точно 34. И след като никой нормален гражданин не пожела да излезе в подкрепа на Борисов и властта , те стигнаха до там да активират една криминално проявена и осъждана мутра която в момента е на яслата на ГЕРБ и получава финансиране от Министерството на младежта и спорта?! Нормален човек,общественик и гражданин не би се намерил да ги подкрепи. Разбираме криминалния елемент и рекетьор. Защото когато си замине тази корумпирана власт кранчето и лапачката му секват. А и няма да има с какво да преживява защото нищо друго не умее да прави. Трябва да започне отново да се занимава с изнудване и рекет явно, но тогава при ново управление ще бъде вкаран на топло за дълго време!

    Коментиран от #26, #74

  • 14 ММА

    71 7 Отговор
    Мутрата защитава мутрите. Кралев отпусна дески милиони на Федерацията по ММА. Никой нищо без нещо не дава.
  • 15 в българия

    45 6 Отговор
    е традиция всеки да дава акъл как Няма да станат работите , и този също се упражнява на тая тема .
  • 16 Хари

    64 6 Отговор
    Защо давате гласност на този ром?
  • 17 да де

    50 6 Отговор
    Гербавите да го пратя тоя в Брюксел да им обяснява колко е арно у нас. Само дето не съм сигурен дали само като го видят тоя престъпник ония няма да извикат специалните части.
  • 18 КАК

    45 5 Отговор
    да няма послание, ИМА - #ОСТАВКА НА МУТРИТЕ !
  • 19 Потресен

    55 6 Отговор
    Напишете в търсене - 4udoslav......И ще се ужасите с какво и в момента се занимава този примат с вид на бавноразвиващ

    Коментиран от #23

  • 20 миш

    45 5 Отговор
    Чиче,вие ме лишавате от достоен живот,нищо ,че работя всеки ден,ти ми приказвош врели-некипели.Ти,какво си допринесъл за държавата?Ти,да не си ядрен физик,та ми даваш наклон.

    Коментиран от #22

  • 21 Да си

    38 5 Отговор
    ги приказва тия приказки у тях !
  • 22 ЗЗЗЗЗ

    38 4 Отговор

    До коментар #20 от "миш":

    То на мутрата му е изписано, че е тъпоъгълник.
  • 23 Хи их хи

    31 4 Отговор

    До коментар #19 от "Потресен":

    Е нормално... за Боколандия!
  • 24 Цвъки

    39 4 Отговор
    Малките мутри се изтрепват да дават акъл на народа,колко по-добре щял да бъде,ако протестира тихо и смирено срещу големите мутри.Стъки гледай си ММА,че на световно ниво никой не ви знае бият ви кат мишки
  • 25 Хунтата ГЕРБ

    44 3 Отговор
    Къде видя бомба бе смешник?
    виждал си истинска бомба, а случайно да сте деактивирал подобна?
    Виждал си само анаболните и чували.

    Кой е оскверкнявал църкви, ти си виждал ли си осквернена църква в бивша Югославия, или Ливан.
    Като се си се загрижил за бедните, защо цоцаш от данъците ни 40 000 месечно и не се откажеш от поста си?
    Една твоя заплата ще нахни 80 пенсионера месечно ве лицемер продажен

    Кой е нападал жени бе, герберастки орк?
    Жена газеше хора, в белият свят тази ДЖИХАДИСТКА се нарича Терористка.

    Герберастки Орк и бухалка на властта.
    Женен по сметка за богато бабе - на което изневеряваш, Живеещ за сметка на данъкоплатците, обслужващ Мафията.
    Ти си дъното на обществото, като ГЕРБЕРАСТИТЕ.
  • 26 Йо Несбьо

    11 34 Отговор

    До коментар #13 от "ИСТИНАТА":

    Той вече е достатъчно известен и уважаван в ММА-средите, за да "няма какво да прави". Самото му име отваря доста врати. По-скоро се чудя дали си даваш сметка колко нищожна бройка е 35,000 души от двумилионна София и че е било нужно да ги докарват с автобуси до столицата? Хайде, стигнете поне 350,000 души протестиращи и тогава носете плакати, палете слама и унищожавайте хранителни продукти. Дотогава подкрепата ви от българския народ е по-малко от


    1,75%!!!!! Приятен ден! Успех следващия път!

    Коментиран от #34, #43

  • 27 Браво

    37 5 Отговор
    Куха лейка е тоя Стъки, та чак дрънка! Като подкрепяш протеста излез и протестирай, за останалото си има МВР, пардон милиционери ..@
  • 28 Знаем

    34 4 Отговор
    Защото получи няколко милиона от Шайката
  • 29 Велин

    35 4 Отговор
    Прибирай се при баба Дончева
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Философа

    29 6 Отговор
    КОЙ БЕШЕ ТОЯ СТЪКИ, ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ? ОНЯ СТЪКИ КЪДЕТO СА МУ ТРЕСКАЛИ ГЛАВАТА 1000 ПЪТИ ЛИ Е?
  • 32 Фаро

    31 4 Отговор
    Всеки получил пари под масата защитава дебелия банкянски г@с,но парите свършват а нещата остават смъртоносно объркани
  • 33 Психиатъра

    31 4 Отговор
    Е щом известния разбирач Стъки е казал значи е така Стъки еродита прочел единствено през живота си листовката на бионабол от 5 милиграма!
  • 34 Посредствен криминал

    32 4 Отговор

    До коментар #26 от "Йо Несбьо":

    Този е изтърбушен чувал, който на 40 е сдал багажа.
    С нищо няма принос освен да бъхти чувала.
    Такива в БГ не ни трябват, ненужен и излишен криминал.
    Затова се е оженил за стара бабка да го издържа- редовно й изневерява.
    Затова цоца пенсиите на 80 българи от нашите данъци.
    За нищо не става, една частна школа на Запад не може да отвори, като Йовчев, Малееви, Лечкова.
    Защото е посредствен тъп, криминален нагаждач, на който мястото му е в Затвора..
  • 35 Кор дьо Мер

    23 5 Отговор

    До коментар #4 от "Изумен":

    И що да е странно?! Ми те мутрите са си в синдикат..
    Мутри от всички страни, съединявайте се!
    И тоз Стъки, мозъчен център го раздава...Вай, вай машалла...
  • 36 щом и примато

    23 3 Отговор
    разбират от политика в България ... оле майко бегай.
  • 37 Гиги

    19 3 Отговор
    Абе стъкло ли си тъп . Н ли си? Какво ти ппбир ума от политика бе тъп... Н. Като кмета на Тракия Пловдив, Костадин от продавач на дрехи в един гараж стана кмет хммм.. Интересно защо същия Костадин си оставят телефоните и тогава обикалят гребния канал в Пловдив с другия кмет, дали не нищат някоя далавера хммм. Герберски изчяд....я а колкото до факти бг трият нещо което е против гербвската мафия парца.....И
  • 38 Той е с голяма кауза

    21 3 Отговор
    затова взе кравата с телето...
  • 39 Остака и Затвор за Орките на ГЕРБ

    30 4 Отговор
    Ей заради такива криминални типове хората са на площадите.
    Защото мястото му е в ареста.
    Такива дегенерати генерират в хората гняв, истински герберастки Паразит.
  • 40 Бесен Язовец

    23 6 Отговор
    Тихо са, щом боклучката с очилата завършила журналистика в,, Нов БГ " е казала, че Стъко е обяснил не спорете!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Sssr

    30 3 Отговор
    Станислав Недков известен наш социолог.Сигурно и в Тибет ще се смеят.
  • 43 Фаро

    27 4 Отговор

    До коментар #26 от "Йо Несбьо":

    Софиянци са на страната на протестиращите.Няма къде да се поберат 350 хиляди,защото всеки иска да вика там,където политиците спят и вземат заплати а не там,където няма смисъл.Кажи къде живееш да се съберем 10 хиляди да се изпикаем пред портата тогава ще разбереш колко са 10 хиляди,ще ти се сторят 2 милиона
  • 44 Горната

    27 3 Отговор
    част на главата му със самурайски меч ли е отсечена или така си свършва малко над веждите ?

    Коментиран от #48, #49

  • 45 ЖИТЕЛ

    24 3 Отговор
    този Недков разби едно добро семейство душата му е черна

    Коментиран от #47

  • 46 вижте му главата

    29 3 Отговор
    герой на Доньо Донев
  • 47 Зер

    15 1 Отговор

    До коментар #45 от "ЖИТЕЛ":

    на татарката много бяла ?!
  • 48 Хунтата ГЕРБ

    17 3 Отговор

    До коментар #44 от "Горната":

    Самурайски меч е име на майстор, достойнство, история, мит, легенда, път, начин на живот.

    Този е един посредствен изнудвач и бъхтач.
    Като заговорихме за мечове, след Капитулацията на Япония американците им изхвърлят част от мечовете в океана, в знак на унижение и гавра.
    Част от САЩ флота запазват няколко меча, в момента са безценни и в частни колекции в всички краища на света.
  • 49 Шишко

    24 4 Отговор

    До коментар #44 от "Горната":

    Не бе просто му е такава с половин мозък да ходи при баба си опа жена си какво му разбира кухатс тик.. А от политика
  • 50 Харесвам 🎃, само сготвени

    20 5 Отговор
    Не се сърдете на човека. Той не е лош, само е прост като галош.
    Тръки, не се занимавай с глупости, ами си стой дома, защото докато ти оправяш държавата, комшията оправя баба ти...
  • 51 Че как бе

    6 5 Отговор

    До коментар #4 от "Изумен":

    Те с чистото минало заминаха за чужбина.
  • 52 Свършиха ли се?

    25 4 Отговор
    Няма го Гърнето, Бичето, Накошенков, Костинбродски пише реферат по изборни хватки, Харизанчето, с тръба под мишницата, Антон ДС то, та дойде ред на един "гений" с мозък на мисирка. Тъжно - арсенала на СИК много е обеднял!

    Коментиран от #54

  • 53 В.В.П.

    19 3 Отговор
    Не се обяснявай как,кое е невъзможно....Борисов свърши..Край,няма го вече...Свърши от глупост и алчност...ТИПИЧНО ЗА МУТРИТЕ...И ТИ МОЖЕ БИ ЩЕ СВЪРШИЛ ТАКА ..КОЙ ЗНАЕ??
  • 54 А Доцент Среднопръстников

    10 5 Отговор

    До коментар #52 от "Свършиха ли се?":

    Най-ми липсва Доцент Среднопръстников, развял въже пред психиатрията.

    Герберски ...., на обществото.
  • 55 Чочо

    9 8 Отговор
    Протеста ще успее само ако се разкършат нещата като се смени тактиката.Вижте,лондон,60 протестърки се събличат и събират всички световни медии.Тук,дърташко трио,тъпизми,треторазделни стажантчета журналисти и нищо отразено по света.Трябва новаторство,...дупета,гърди...това трябва...медиите да гръмнат,всички да разберат защо се протестира и срещу кого.Натиснат ли Боко от чужбина,той пада.

    Коментиран от #56, #62, #66

  • 56 Дени

    5 14 Отговор

    До коментар #55 от "Чочо":

    Мен,снощи,двама възрастни мъже от БСП ме заговориха и после започнаха да ме опипват и да ми намигат.
    Прибрах се силно разстроен защото не съм такъв.Следващия път няма да съм сам и няма да се обличам в бяло.

    Коментиран от #59

  • 57 Европа и сега ни има за боклук...

    21 3 Отговор
    А ако си изберем и този МУЛТАК,калтак,Висаджия и чалгар за депутат,то тогава ще ни задраска от списъка на нормалните държави и ще намери начин да ни прати при агите и пашите......
  • 58 chi

    20 3 Отговор
    Стъки не може да обяснява защото е прост!
  • 59 Ю Кортес

    7 6 Отговор

    До коментар #56 от "Дени":

    Ти от партията на Рада дълбоката ли си.Не разбра ли че с БСП вече сте коалиционни партньори,каквото искат,ще даваш.
  • 60 Пенсионерка

    21 4 Отговор
    Защо публикувате лъжи на този подчертали? На лицето му е изписано, че е негодник! Оставка!!!
  • 61 НЯКОЙ

    14 4 Отговор
    кой пък е тоя
  • 62 Пацо

    5 11 Отговор

    До коментар #55 от "Чочо":

    Да се събличат,само Бабикян да не се съблича ,че нещата ще станат съвсем отровни
  • 63 Пенсионерка

    20 5 Отговор
    Защо публикувате лъжи на този неадерталец? На лицето му е изписано, че е негодник. Оставка!!!

    Коментиран от #64

  • 64 Пацо

    7 9 Отговор

    До коментар #63 от "Пенсионерка":

    Ама като каза,закачаме се на детектора никой от триото не се реши защото знаят че лъжат.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Щерю

    3 15 Отговор

    До коментар #55 от "Чочо":

    Мая Манолова първа да завърти гола дупара.После ония от системата ни убива,нали се върнаха от китен
  • 67 123

    17 5 Отговор
    Щом и този дава съвети,значи яко сме го закъсали,ужас.

    Коментиран от #68

  • 68 Ю Кортес

    4 10 Отговор

    До коментар #67 от "123":

    Като чета,така,по смислени неща казва от триото идио.и
  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 3 Отговор
    кой ти дава право да заплашваш рекетираш биеш а кой имаш ли сиво вещество как ще бие хора не знаеш ли защото рано или късно за всеки идва разплата за какво ползваш оня МАРТИН СТЕФАНОВ да нарича хората голтаци защо същия МАРТИН МАРИО СТЕФАНОВ заплашва хора от твое име действително ли ти си му разрешил
  • 70 Българин

    11 0 Отговор
    Тези млади и политически необременени хора никога няма да влязат в Парламента,докато не се промени изборния кодекс така,че пропорционалната система да бъде заменена на 100% с мажоритарна система на гласуване.
  • 71 7298

    2 3 Отговор
    Казах ти да си прегледаш простатата!
  • 72 СТЪКИ, няма ли някакви състезания

    13 1 Отговор
    Организира нещо, да се биете, да изпусне те парата, протестите се правят т по образовани хора, не им, приемете да казват мнението си, те не са спортисти но имат право на протест имат право да си защитават правата, искат да не живеят в Мутренска България, а да бъде ме Нормална Бяла Държава, но не последната по стандарт на живот в ЕС, не най Бедната!!!!
  • 73 Пречете,,, от по образовани

    1 2 Отговор
    Организира нещо да се биете!
  • 74 Бъркаш

    15 1 Отговор

    До коментар #13 от "ИСТИНАТА":

    той има достатъчно пари и прави каквото умее най-добре. Нелегалните залагания в ММА битки на кого са ? Или няма такова чудо да използваш спортните заблуди и мераци на младежи без те да знаят ,че са като на бой с кучета ? Ако пускате децата си да спортуват такъв вид спорт ,то първо проверявайте при кого. То много клубове ,много нещо. Все на охранителни фирми или лица свързани с тя. Фирми с отнети лицензи или силно политизирани. Пазете децата за да не могат да ги използват и там след скапаното ниво на образование. Те не са виновни ,че искат да тренират защото са облъчвани от чалгарската култура на всяко ниво. Мутрата -батката им е герой и не само на тях. Така както Вие си играехте на " Сергей и Митко Бомбата " с автомат направен от клон.
  • 75 Филип Георгиев

    18 2 Отговор
    ТАКИВА ПРИМАТИ ЛИ ЩЕ КАЗВАТ КАК ДА СЕ ПРОТЕСТИРА!?! ЛЪЖАТ ОТКРОВЕНО И ЗАБЛУЖДАВАТ ХОРАТА, ЧЕ ТИЯ ЩЕ ПОДАДАТ ОСТАВКА КАТО ИМ ПЕЯТ ПЕСНИЧКИ И ПРОЖЕКТИРАТ ФИЛМЧЕТА. БЕЗ РАДИКАЛНИ ДЕЙСТВИЯ НЯМА ДА СТАНЕ. С ГАДОВЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ. ТЕ НЕ ИСКАТ ФЕЪРПЛЕЙ И НЕ РАЗБИРАТ ОТ ЧОВЕШКИ ОТНОШЕНИЯ. ТРЯБВА АТАКА И СТРАТЕГИЯ. ТРЯБВА ИНФОРМАЦИЯ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ ДВАМАТА, КЪДЕ СЕ ДВИЖАТ , В КАКВА ПОСОКА ИДА БЪДАТ ПРИХВАНАТИ И ПРИКЛЕЩЕНИ . БЛОКАЖ НА ПАРЛАМЕНТА. И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ДА БЪДАТ ОБСТРЕЛВАНИ С КАМЪНИ И ДЕПУТАТИТЕ И ОНИЯ ДВАМАТА. НАШАТА МИЛИЦИЯ НЕ Е ТОЛКОВА СИЛНА, КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА. НЕ СА ПОДГОТВЕНИ ЗА ИСТИНСКИ РАДИКАЛНИ ДЕЙСТВИЯ.
    P.S. СТЪКИ СЪЩО НАПАДА СТАРИ БАБИЧКИ ОТ ШУМЕНСКИТЕ СЕЛА.
  • 76 АНОНИМЕН

    16 2 Отговор

    До коментар #9 от "Търновец":

    ТЪРНОВЕЦ кой дава право на МАРТИН МАРИО СТЕХАНОВ да нарича хората голтаци и да заплашва хора та даже се фуука щото тоя СТЪКИ братМУ КРАСИ кмета ПАНОВ са му приятели заплашвахора от името на други хоращото ще ги издирят бият ака не гласуват за герб това човече има ли сиво вещество ум то го изгониха от БОЛЯРКА закача малолетни момичета

    Коментиран от #77

  • 77 Човекоподобните

    14 3 Отговор

    До коментар #76 от "АНОНИМЕН":

    явно са на почит в този сайт. Маймуната в софийския зоопарк е в пъти по-близо до човека от това недоразумение.
  • 78 петя

    18 3 Отговор
    Още един лижач на задника Боко.Много прост си бе.
  • 79 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 8 Отговор
    Стъки, каузата на протеста е РАЗЕДИНЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ....За съжаление частично успяха.
  • 80 истината

    13 1 Отговор
    От край време Търново е известно със закриляния и необезпокояван транзит на НАРКОТИЦИ.
  • 81 Варна

    14 1 Отговор
    Сега, чакам по медиите Маргините, Маджо, Радо Слънцето и Митьо Очите да се изкажат квалитетно по въпроса...
  • 82 СТЪК МЕН

    6 1 Отговор
    ТО ПРОТЕСТА МОЖЕ И ДА Е УСПЕЕ... НО, НО, НО НЯКОИ ББ, КОЙ ДОГ И И МНОГО ДР. НАПЪЛНИХА ГАЩИТЕ....ЗАЩО ЛИ???? И НАЙ ВАЖНОТО: НАУЧИХА В СВЕТА, ЧЕ ИМА БЪЛГАРИЯ И ТЯ НЕ Е РОБСКА ДЪРЖ. БОРИ СЕ НАРОДА ЗА СВОБОДА И РОДА.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Тоя е претърпял

    5 1 Отговор
    еволюция, вече не бил против протеста. Ти ли си "младите" и "образовани" хора?!?
  • 85 стига с този герберастки примат

    7 1 Отговор
    стига с този герберастки примат
  • 86 Не мога да разбера

    8 1 Отговор
    Защо въобще на такъв му се дава трибуна и защо някой се трогва от мнението му,че и статия да му пишат?Та тоя е просто един квартален бандит,опитващ се да стане сериозна мутра.Тук много ясно се виждат мафиотските похвати на герб.Просто ме си ли от тези среди,няма как да си служиш с инстументи,като този примат,който в момента работи като руло тоалетна хартия.
  • 87 гост

    2 1 Отговор
    тоя май м ун от снимката смее ли да каже на жена си за новото му гадже,което издържа с държавни пари

    Коментиран от #88

  • 88 Капиталист

    1 2 Отговор

    До коментар #87 от "гост":

    Жена му се казва Юл Дончева. Интелигентна , представителна дама,бивш депутат.

    Коментиран от #89

  • 89 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #88 от "Капиталист":

    Дежурния трол се обади веднага.
  • 90 1111

    1 1 Отговор
    Че кой беше Стъки ? Дето оная го хрантути !
  • 91 вуто

    3 1 Отговор
    г-н Глупаков,върни се на село и се захвани с някаква ПОЧТЕННА работа !
  • 92 gradski

    1 1 Отговор
    Само това и толкова за тия милиони дето ти изля Кралев? ПОне изкарай 30-40 лелки и толкова мутри, че да има няква масовост.. Може и от факултета да вземеш още 30-40 братя. Ама една мутра колко акъл да има.
  • 93 Иван

    3 1 Отговор
    Кой пък те пита теб бре глупако???Оди си блъскай у залата и си мисли че си велик,
    остави нас сами да се оправяме.
    Втора тиква🎃🎃
  • 94 ИВАН

    1 1 Отговор
    Ей, сплескан, кой ти даде дума ?
  • 95 животновъд

    2 1 Отговор
    Е,щом опряхме и в Стъки да ни изнася лекции,жална ѝ майчица на тази България!
  • 96 koko

    0 0 Отговор
    ЕЙ,ГЛУПАКО,ИДИ РАБОТИ НЕЩО СМИСЛЕНО И ПОЛЕЗНО !!!!!!!!!!!!!! ОСТАВИ ТИЯ ГЛУПОСТИ ММА !!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове