Last news in Fakti

15 Септември, 2020 08:47 14 718 113

Васил Божков: Единственият принос на БМБ към образованието е да институционализира простотията

  • бмб-
  • бойко борисов-
  • васил божков-
  • образование

Бизнесменът с поредна критика към властта в България

Васил Божков: Единственият принос на БМБ към образованието е да институционализира простотията - 1
Снимка: БГНЕС

Единственият принос на БМБ към образованието е да институционализира простотията. Това написа Васил Божков при поредната си критика срещу властта в България.

"Нека прекъснем порочния кръг на некадърност през последните години, за да бъде 15 септември светъл за всички. От нас зависи да съхраним учителите и знанието, което носят, за да оцелеем като народ във време на национална катастрофа. Няма да е лесно, но не е невъзможно", допълни бизнесменът.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 76 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 СеСеСеРе

    87 161 Отговор
    Skull-a е пътник ! Много лае, много знае, ама е въздух под налягане ! Париците като привършат и в дОбай няма да го искат вече, няма да има какво да праща на деградантите да рушат/скачат и вият като кучки по площадите !

    Коментиран от #18, #25, #47, #83

  • 3 Простотията

    137 7 Отговор
    и делата , приченени на България и нейните граждани , измориха всички , изцедиха ги като лимон !
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    165 55 Отговор
    БМБ БЪЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ

    Коментиран от #89, #90, #91, #92

  • 5 Behemoth

    177 19 Отговор
    Е това е вярно ...Баце даде криле на всички простаци у БГту...

    Коментиран от #38

  • 6 мдаааа

    140 26 Отговор
    Като се има впредвид образованието и на единия и на другия,този (за сега за пръв )път ще се съглася с твърдението на Божков!

    Коментиран от #97

  • 7 Дельо Хайдутин

    127 28 Отговор
    От коментари 2 и 3 се вижда че и герберастките тролове са прости като шефа си.Кой грамотен човек ще служи на Тиква?

    Коментиран от #12

  • 8 ето кой ни управлява

    38 53 Отговор
    Архивни кадри

    Бойко Методиев Борисов е роден на 13.06.1959 год. в София – гр. Банкя. Баща му – Методи Борисов, до 1987 год. е служител на Софийско градско управление – МВР.Бил е началник на 2-ри сектор в столичната противопожарна охрана. Членувал в БКП. Уволнен заради извънбрачна връзка.Майка му – Венета Борисова е починала. Била е начална учителка в Банкя. Бойко Борисов завършва средно образование в гр. Банкя. Бил е секретар на комсомолската организация в училището.

    През 1977 год. кандидатства във Висшата специална школа на МВР в Симеоново, факултет „Държавна сигурност“, но e пренасочен и приет във факултет „Противопожарна охрана“ с оглед миналото на дядо му (разстрелян на 22.09.1944 год.). През 1982 г. се дипломира като инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ с чин младши лейтенант. Редовната си военна служба отбива в ШЗО-Плевен през периода 1977-1978 год. Активен състезател по карате. Бил е треньор на националния отбор по карате. Събрал е доста колани и керемиди.

    В системата на МВР започва работа като командир на взвод, а по-късно е командир на рота в СГУ-МВР – “Противопожарна охрана”. Впоследствие е преназначен в ЦУПО (Централно управление на противопожарната охрана). Известно време е физкултурник на Софийско градско управление – МВР. От 1985 г. до 1990 г. е преподавател и завеждащ катедра във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност (ВИПОНД) на МВР. Има защитена докторска дисертация. Пр

    Коментиран от #28, #73, #77

  • 9 Българин

    43 92 Отговор
    Кефи ме как един фъфлещ и неграмотен мафиот говори за образование. Тотална гавра с българите от всякъде. От Радев, Тиквата, Гешеф и сега тоя

    Коментиран от #22, #46

  • 10 Тъп

    36 65 Отговор
    Неграмотен сервитьор говори за образование, че и го цитират.

    Коментиран от #23

  • 11 гад мръсна

    72 14 Отговор
    Баце въведе използването на формата МЕ в първо лице мн число, във вазхвала на неговия господар Козела.
  • 12 Е да де

    41 54 Отговор

    До коментар #7 от "Дельо Хайдутин":

    Кой грамотен човек би възхвалявал Божков безплатно?

    Коментиран от #16

  • 13 БиБи кинг

    32 9 Отговор
    Въсе, поканил съм моите хора от Бивол да ме снимат как спа с твойте жалтици в чекмеджето! Скоро очаквай Льона хомофобната да покаже снимките и да започне да разследва случая! Непременно ще ангажира вниманието и на прокуратурата в Барцилона
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    57 16 Отговор
    БМБ ГЕРБ нямат нужда от учени умни хора защото умния не можеш заблуди БМБ иска калинки като оная жена коятобе намерил на бензиностанция вГАБРОВО и я на прави министърка калинка
  • 15 Безразличен

    20 11 Отговор
    И корупцията 🧐🤔 По добре се справя от Божков 🤔 Не могат да го мръднат БЕТОНИРАЛ се е на световно ниво 👍👏🧐
  • 16 Отровното трио

    29 7 Отговор

    До коментар #12 от "Е да де":

    Да де, грамотни не, но колко много неграмотни има ако знаете и подкрепят безплатно. Но нищо безплатно няма на този свят, както вика Бабикян. Ако не сме ние и "безплатните" няма да ги има

    Коментиран от #20

  • 17 Грейс

    47 8 Отговор
    Хайде, хаде, опростачването и неграмотността на народа започна доста преди него! Още, когато мутрите и чалга певачиците станаха еталон за поддържане, а това беше началото на 90 те, когато и ти активно правеше милионите по "честен" начин. По времето на Боко продължи, защото кланяйки се на господарите си допусна соросоидни организации да налагат учебни програми несъвместими с българския бит и душевност както и пренаписването на историята от американофилите.
  • 18 определено си от тия,

    36 16 Отговор

    До коментар #2 от "СеСеСеРе":

    къде БМБ ги харесва,от по-простите от него.Божков си е ум и хич не го мисли.На теб ако ти дадат 1млн за година да си ги изхарчил и пак ще си същия цървул.За успял и просперирал тотомилионер да си чул?Аз не!Точно от такива балами като тебе Божков е забогатял.Аз със същия милион след година Божката ще ги е удвоил,верно със „съпорт”,ама и затуй се иска акъл,нал тъй.Не е като да събираш пачки в чемедже от изнудвания и дане ти идва на акъла къде да ги вложиш,зада ги умножиш!

    Коментиран от #29

  • 19 ТаУмВзе

    35 13 Отговор
    Никакво образУвание бе! Сричаш Винету до половината и ти давам една Бухалка да ги научиш. И да не забравиш да се душиш с Маска! Ех преди маските ги носехме по романтични причини! ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР!
  • 20 Е да де

    30 15 Отговор

    До коментар #16 от "Отровното трио":

    За триото знаем, спокойно! Ей тоя плаща! Довечера пак ще го цитират!
    Че то иначе, откъде пари за такава организация, при положение , че триото доходи не са имали последните години, според данъчните им декларации!

    Коментиран от #41

  • 21 Един работи и печели друг краде и лъже

    43 25 Отговор
    Васил Божков ,може да го наричат всякакъв, но значително е по-умен и по- добър предприемач , от Бойко Методиев Борисов.
    Всичко, което Божков създаде и купи, се намира в България.
    А всичко, което Борисов открадна , е изнесено в офшорки зад граница , тук смятаме, и първата му банка " Банката" СИБ," уж" на Цветелина Бориславова, която също, беше разплатена, от негови офшорки и прехвърлена на офшорки , контролирани от самия , Бойко Методиев Борисов.
    Така, че, честита му и банкерска длъжност, няма само Доган и Пеевски да имат банки!
    Единия създава другия прибира!

    Коментиран от #24

  • 22 неграмотен?

    43 15 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Ти от Марс ли падна вчера?Божков е завършил най-елитното школо,бре каун с филия мас?

    Коментиран от #32

  • 23 Може да чете и да пише

    22 8 Отговор

    До коментар #10 от "Тъп":

    Това не го прави неграмотен, напротив, в днешни дни благодарение на усилията на БНБ и калинките в отряда дипломата служи единствено за тоалетни нужди.
  • 24 мдаааа

    20 13 Отговор

    До коментар #21 от "Един работи и печели друг краде и лъже":

    Само в едно си в грешка.Боко нищо не е изнесъл,събира си ги в шкафчета и гардероби.Просто маста на филиите няма как да му развие мозъка за друга идея!

    Коментиран от #108

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Професора

    30 3 Отговор
    Е тоя на фотоса е кумира на БГ простотията!
  • 27 Запознат

    33 26 Отговор
    Васил Божков е завършил,, Природо математическата гимназия "на бул Васил Левски и след това е учил висше образование и има степен Доктор по математическите науки. Васил Божков не случайно е най успешния бизнесмен в Републиката!

    Коментиран от #39, #49, #76

  • 28 Равенство

    24 20 Отговор

    До коментар #8 от "ето кой ни управлява":

    Хората забравиха за талончетата хазарта и ограбването от този тип.Изказването му е от типа присмял се хърбел на щърбел.Двамата са еднакви

    Коментиран от #48, #99

  • 29 СеСеСеРе

    16 5 Отговор

    До коментар #18 от "определено си от тия,":

    Хем си неграмотен, хем си прост, хем си агресивен ! Успокой се, пЕна ще ти се покаже от устата ! Баш от такива смехурковци като теб е забогатял, аз не се кланям и не възхвалявам криминални елементи и хора от утайката които крепят дъното !

    Коментиран от #35

  • 30 Интересно

    6 0 Отговор
    А твоят принос е личната колекция.
  • 31 мдаааа

    19 15 Отговор
    Точно в десетката е това мнение.Математика си е математик,а не кат оня дъртофелник фалшификатора(може само фалшиво да брои) по избори!
  • 32 Бойко

    19 8 Отговор

    До коментар #22 от "неграмотен?":

    "Магурата" ли ?
    Много елитен университет ,да !
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Герпобедавинаги

    23 25 Отговор
    Божков е боклук ,Борисов е действащ министър- председател ...как да сравняваме ?
  • 35 тъй ли?

    16 5 Отговор

    До коментар #29 от "СеСеСеРе":

    Я билетчИта не съм търкал,но за теб съм абсолютно сигурен,че си изтъркал поне едно!

    Коментиран от #42

  • 36 Гост

    25 13 Отговор
    Божков,панделата те очаква.Нищо не си постигнал за сега.Язък за парите.
  • 37 Ремзи

    13 0 Отговор
    Козодой ,олигофренията не ти ли дава мира ?
  • 38 Малкия Маркос Булгария

    10 12 Отговор

    До коментар #5 от "Behemoth":

    Криле, ама ощавени, нито му искаме крилете ,нито да му гледаме физиономията, която достатъчно, гадно расзтройва хората в България.
    Да изчезва, докато заповедта за издирване и арест, не е пристигнала от" Европол"!
    Да си взима и" Емелда Маркос" -Цветелина Бориславова и да отиват
    да си броят милиардите из офшорките, вън от България!
  • 39 Волф Никел

    13 10 Отговор

    До коментар #27 от "Запознат":

    Ти изби рибата, точно като този високо "образован" бизнесмен на Републиката си изби конкуренцията. Ето заради такива мозъци като теб Бойко ще си изкара мандата до край и ще получи следващ.

    Коментиран от #43

  • 40 хаха

    16 1 Отговор
    Опростачването започна от 90 та година с идването на сдс ,бсп ,колко сте жалки да казвате само 10 години назад ,платени палячовци
  • 41 Адв. Хаджигенов

    6 12 Отговор

    До коментар #20 от "Е да де":

    От дарения бе бурсук. Една офшорка дари парите. Не е господин Васил Божков
  • 42 СеСеСеРе

    19 8 Отговор

    До коментар #35 от "тъй ли?":

    Ха-ха-ха, не съм, просто защото както ти казах по-горе, не симпатизирам на бандити ! Филмирай се, скачай по площадите, вярвай че Р@$$ия е прЕАтел на България. Скоро ви приключва панаира, парите привършват, времето се разваля и ще се върнете по дупките от които сте изпълзяли !

    Коментиран от #44

  • 43 Запознат

    4 11 Отговор

    До коментар #39 от "Волф Никел":

    Ти да не си детектив или слушаш пропагандата на калинките?
  • 44 Private Spaсe

    9 6 Отговор

    До коментар #42 от "СеСеСеРе":

    Ти не симпатизираш на бандити само им облизваш по цял ден!!!
  • 45 шофер

    17 1 Отговор
    Всички баби на бизнесмените имат по 5 коли и по няколко фирми ,,купиха си дипломи и станаха по учени и от професори на книга .
  • 46 Перо

    22 13 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Тиквата е еднокнижник! Ако имаше втора гънка в мозъка,нямаше да стане мутра. И Божков може да е престъпник,но има университетско образование и математическа гимназия,а не 3-ти последен факултет на милиционерско училище,където падат неуспелите от предния.
  • 47 Чучура

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "СеСеСеРе":

    Чудесен ник си избрал. Отговаря напълно и за написаното. Самооценката ти е точна
  • 48 верно?

    15 8 Отговор

    До коментар #28 от "Равенство":

    Аз не познавам човек,на който са му опрели пистолет зад тила или под заплаха да си е купил талонче да търка!
  • 49 верно ли

    10 6 Отговор

    До коментар #27 от "Запознат":

    Да му се чидиш тогава! Според данъчната му декларация е спечелил около 6 пъти по-малко пари от тия талончета, отколкото е раздал като награди!

    Коментиран от #60, #61

  • 50 бокошкафа

    4 3 Отговор
    ти ли ще ми кажеш вече кой е номер 1 ааааа
  • 51 Бойко

    7 12 Отговор
    Ся ,кой е по- умен ,Бочков ,със две виши и в изгнание галош ,или аз ..пак галош ,ама създал ГЕРБ и управлявам цяла държава ?
    Дайте да анализираме ....😉
  • 52 Цирк Мангалски

    10 0 Отговор
    Бахт ти блатотоУ
  • 53 Харесвам 🎃, само сготвени

    7 6 Отговор
    Поздрав за откриване на учебната година отправи инж. д-р ... Между другото, този доктор на науките да не би да се срамува от дисертацията си, че я крие. Или ще се види, че е плагиатствана?

    Коментиран от #54

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Герпобедавинаги

    2 4 Отговор
    Яж мu дипломата ,и се приготви за метеорuзъм
  • 56 Бойко

    13 6 Отговор
    Приемам критики от хора с покритие ,не от бандюги ,издирвани от Интерпол ,пфу !
  • 57 Народът

    17 9 Отговор
    Стига сте ни набутвали тоя мафиот и мутра престъпника Божков!
  • 58 Адвокат

    20 9 Отговор
    Пак ли ти ??? Защо до преди една година не беше дал за 30 години нито едно интервю в медиите???? Защото сега си обвинен в масово изнасилване, поръчкови убийства грабеж, покровник на мафията да продължавам ли и избяга от страх в Дубай??? Защото трепериш от че ти конфискуват откраднатите иманярски реликви принадлежеше на българския народ?? С толкова много обвинения ще виждаш България само на картичка???? Хайде изнасили сега една жена в Дубай да видиш какво ще ти се случи? Ти открадна пенсиите на нашите родители и сега плащаш за организиране на престъпна група която с прокажното трио нарича мафиотския пакет протест и тока искаш да откраднеш бъдещето на нашите деца!??!? Няма да успееш ти си изпята песен миришеш на пясък гроб и пясък!!! Като ми пееш пенкеле кой те слуша никой !!! Затвор доживот за теб.
  • 59 Бойко

    15 5 Отговор
    Божков ,преориентирай се в камиловъдство и палмови насаждения !
  • 60 LEON

    3 4 Отговор

    До коментар #49 от "верно ли":

    Значи си бил счетоводител в,, Ню гейм", че знаеш или повтарящ казаното от калинките?
  • 61 Счетоводството

    12 10 Отговор

    До коментар #49 от "верно ли":

    Алооо Боко забрави да отчете парите от шкафчето пред НАП!
  • 62 3.14К

    17 4 Отговор
    Към Божков: слушай внимателно, няма да повтарям! Ако имаш конкретни доказателства ги вади сега. Всичко друго е "пунта мара" и помага на Боко! Ако продължаваш така, да знаеш, че пречиш! Твоя работа.
  • 63 Електра

    14 7 Отговор
    Черепа откога стана и педагог. Вярно е, че са му доставяли ученички, но то и на Сталин и Берия са доставяли. Да не забравяме, че гнусния Череп, е ДС доносник като Гарелов и още легион БСПдирасти...
  • 64 Бългaрин

    7 4 Отговор
    Всъщност двама престъпници . Единия с груба власт и предателство, другия рафиниран, прибира парите на лековерните.
  • 65 Активист на БСП

    11 4 Отговор
    И Божков е Пунта Мара като престъпника от Банкя ! Двамата -в една килия !!! И защо се пропуска факта,че Божков е племеник на Атанас Семерджиев,демек генералът му е ВУЙЧО !!!

    Коментиран от #71

  • 66 Тошко

    7 1 Отговор
    Търкането на лотарийни билети е ВРЕДНО за вашето (и на близките Ви) психично здраве!

    Коментиран от #67, #70

  • 67 щот сме корумпирани

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "Тошко":

    търкат билетчета навсякъде бе,защо в БГ-то не се играе ЕВРОМИЛИОН и ЕВРОДЖАКПОТ
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Рап

    14 4 Отговор
    Борисов е министър председател,а не министър на образованието! Образованието е изтървано много отдавани за това Борисов няма вина. Разберете не го защитавам,но все пак да бъдем реалисти! Той,че е прост да така е,а ние като сме толкова умни защо го избираме десет години. Само не искам да чувам за манипулации на изборите,защо ако има такива те са два,три процента! Борисов не е виновен за всичко има и други виновни,които се спотайват като позиция ,а някои са на протестите!
  • 70 никой

    2 0 Отговор

    До коментар #66 от "Тошко":

    По-скоро за ФИНАНСОВОТО здраве .
  • 71 даскала

    5 1 Отговор

    До коментар #65 от "Активист на БСП":

    Битката , между различните кланове на комунистическия картел , никога няма спрат . Всеки клан , иска да разпределя , не да му разпределят .
  • 72 Българин

    13 4 Отговор
    Васил Божков, човека който призна и беше доказано с SMS, от него към депутат от БСП, че плаща за да свали законно избраното правителство, човек с 19 обвинения между, които обвинения за неплащане на данъци, с които се издържат не само училищата, а и университети, болници, военни... Васил Божков, е обвинен в поръчителства за убийства, в изнасилвания... и този човек с цялата си наглост говори за принципи, на този светъл за всеки българин ден!!!!!!!!!!
    ДОЖИВОТЕН Затвор за Божков!!!!!
  • 73 Варна

    5 6 Отговор

    До коментар #8 от "ето кой ни управлява":

    Една леекинка корекция! - дядо му е убит при свада.
    Треньор на наионалня отбор по карате ...- НЕ съвсем!
    Има някакакъв опит в каратето ма не съвсем и то далеч от наложения в БГ карате Кьоко Шин Кай. - Каквито бяха хората от ТИМ.
    Хората не го помнят като състезател наш Бойко и то с право! - Не ходи по състезания. Наш бойко е нещо като Жан Клод Вандам. - И той се оказа, че не е нито шампион, нито състезател ...
    За ченгеджиският му род вече е ясно! - Ако не излизаше от там нямаше как да влезе в пожарникарското.

    Коментиран от #79

  • 74 ares

    6 0 Отговор
    Що понеже ти пращиш от интелигентност.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 любопитен

    13 2 Отговор

    До коментар #27 от "Запознат":

    Нещо размазваш информацията и от къде я четеш ??? В.Божков не е учил в София . Може би за теб Велинград и София е един град ?Колкото до математическа гимназия , ЧЕРЕПА , едва ли прави разлика между алгебра , планиметрия и геометрия , камо ли да знае , какво е ИНТЕГРАЛ . Ти , също едва ли правиш разлика , между тези предмети , а интеграл ти звучи като захарно петле . След 10.11.1989г , да следваш Висше или по новому МАГИСТРАТУРА , не беше НИКАКЪВ проблем , имаш пари , плащаш . Не е било нужно да посещаваш лекции и упражнения - парите отваряха всички врати .

    Коментиран от #109

  • 77 даскала

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "ето кой ни управлява":

    Преувеличаваш и пропускаш някой факти ! Той не беше в отбора по карате , който беше основан през 1981г за подготовка на батальона за борба с безредиците , наречен по-късно БАРЕТИ - Враня . Освен това БМБ работи в УБО и е бил член на Живковата охрана . Последната информация ти се губи , описвайки биографиятя на един пожарникар .

    Коментиран от #110

  • 78 Пенсионер

    16 3 Отговор
    Черепа с хазарта ли допринасяше за образованието? Изобщо допринесъл ли е и частица добро за други, освен за себе си?

    Коментиран от #100

  • 79 даскала

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Варна":

    Корекцията , трябва да е тежка . Прочети моят коментар №77 . Ще допълня , че опита си в карате , добива след 1990г , под инстукциите на Алексей Петров , известен тогава с прякора - Алеко в залите на басейн Спартак . Но този опит е в начална фаза и схватките му са на любителски начела .
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Разбирач

    14 1 Отговор
    Това е най-големият проблем на България, всички простаци и обикновени некадърници управляват интелигентните хора.
  • 82 Немак

    2 0 Отговор
    Ти си тъпа калинка
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Хайдаберди Тухтабаев

    3 2 Отговор
    Кой ли му го е казал на дубайската мутра това точно изказване..много добро,и точно.А дъбайската и банкянската да гп ухат и в затвора.
  • 85 старото

    11 4 Отговор
    Тоя доказан ПРЕСТЪПНИК Васил Божков с деветнадесет обвинения пак започна да се изказва и то в подкрепа на Големия рушител на България- президента Радев.

    Коментиран от #103

  • 86 Анонимен

    7 4 Отговор
    Що ереп, замълчи. Защото губещ си ти, а не БМБ. Парите които раздаваш днес, не са твои, на децата от дедите им, които приживе бяха зъболекари, гинеколози. И бмб го знае отлично и затова те закопчаха, с лъжливите ти и крадливи малинки, ток на 1/2..бъди честен и се отдръпни, защото електората на бб до март ще се увеличи. Вярвай ми..
  • 87 Мнение

    8 8 Отговор
    Божков сам по себе си не е виновен и по-скоро и той е жертва на мафията. Ако имаше истинско правителство, щяха да му кажат: ей, пич, ето плащай си надлежните данъци тука, спазвай правилата и бъди честен бизнесмен. А те го рекитират и очакват после нещо различно. Нека просто бъдем обективни, че за да съществуват черепи и шишита са виновни управляващите - те си са ги създали.

    Коментиран от #94

  • 88 Фаера

    2 4 Отговор
    Васко Зара и Борисов са комбина изнесоха парите по време на пандемията щото са страхливи сега играят театър вие им вярвате
  • 89 Видин

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Щом чакат божков да ги оправи «боже спаси българия» коя мутри обича умен човек парите откъдето дошли там отишли
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ДАНЪКОПЛАТЕЦ

    6 0 Отговор

    До коментар #87 от "Мнение":

    При слепите хора, се увеличава слуха, при глухите - зрението, а при тъпите, желанието да се изказват по всички теми. По-старото поколение, чийто пенсионен фонд и спестявания бяха откраднати, трябваше да протестират и да искат Закон за лустрация, както направиха в Румъния, Полша и др. Какво направиха те? Свиха се в черупката си и днес са изпаднали в будна кома, сякаш миналото не го е имало. Няма д-ва, която да има комунисти, доносници от ДС и др.в НС. Смело приеха зайона, забравиха за съществуването на тези хора, станаха членки на ЕС и НАТО и смело продължават да се развиват. ДЕБИЛИТЕ в Б-Я, искат връщането им и ги вкараха в НС. Никъде няма такова племе...

    Коментиран от #102

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 един от стадото

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "мдаааа":

    не харесвам черепа, но когато той е учил оня е друсал джанките. Не харесвам Божков, но когато той е въртял бизнес вече дори полулегален оня е бил назначен също полулегално на легална работа. Справка царя. Божков може и да е крал, и сигурно, но оня е сложен да управлява краденото вече.
  • 98 ПАРАЗИТ

    2 0 Отговор
    ПРИ ПРОСТАК КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ?
  • 99 Талончета впрочем

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "Равенство":

    има и държавното Тото, но за тях няма желаещи, въпреки че принципът е същият. Това показва няколко неща: 1.Че маркетингът на Божков е на светлинни години пред този на тотото- извод -държавата/ а знае се кой е начело!/- иска да сложи ръка на печеливш бизнес, но не знае как да го реализира;2. Божков не е лъгал никого, нито е насилват някого да участва- опашките за талончета бяха САМО от хора, желаещи да участват;3. Финансови нарушения е НЯМАЛО, защото определен държавен служител е предложил благоприятни за Божков финансови условия.Защо ли и кой е той ? Извод - че има престъпление, е факт - но кой е престъпникът? И защо Гешев - назначен от някого с поръчение - не търси този " кой"? Отговорът не е с висока степен на трудност.

    Коментиран от #101

  • 100 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #78 от "Пенсионер":

    А хазарта по принцип Божков ли го е измислил и освен тези игри други няма ли?
    Участниците поради каква причина играят хазарт и Божков насила ли ги кара да играят?
    За един приятел питам.
  • 101 Храна за размисъл

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "Талончета впрочем":

    Имитация е усъвършенствано поведение при което индивида забелязва и повтаря действията на другите.
    Животът ти приема същата форма като на другите хора около теб
  • 102 Преди да пишеш

    2 0 Отговор

    До коментар #94 от "ДАНЪКОПЛАТЕЦ":

    за " откраднати пенсионни фондове", се поинтересувай от принципа на пенсионната система при " комунизма". А докога ще търсите обяснения за провала на т. нар , " преход" в митичния " комунизъм" - кой управлява през последните 10 години и къде сме ние през целия този период ?
  • 103 Доказан престъпник

    0 1 Отговор

    До коментар #85 от "старото":

    С ПРИСЪДА е ловецът и клеветник Бойко Борисов. А за обвиненията - хайде да ми посочите колко обвинения на Прокуратурата откакто главен прокурор е Гешев, са паднали в съда? С тези срещу Божков ще станат с 19 повече... Но присъдите срещу България ще се увеличат!

    Коментиран от #104

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Добре,

    4 2 Отговор
    че Бойко ви направи и метро и държава та да видите, че сте европейци. Ако беше останало БСП-то още да сте в 15 век. Тридесет години "комунистите" една улица не асфалтираха. Бойко е политик от световна величина и няма да минат номерата на комунистическата аристокрация.

    Коментиран от #106

  • 106 Колелото

    1 3 Отговор

    До коментар #105 от "Добре,":

    На ремонтите и изграждането на боклуджави проекти (до края на гаранцията) е вече завъртяно !?..и си се върти с 200...но това е за хората бе ...България е в подем ...ама друг път!
  • 107 ученик

    2 0 Отговор
    А твоя принос какъв е че аз се сещам само за лотария,пури и тълпа мутри за охрана?Като си толкова загрижен покажи го наистина,а не само да фъфлиш от бърлогата!
  • 108 Някай милион евро пари ли са

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "мдаааа":

    За" джобните" и "дневните разходи" в шкафчето си прав, но за контейнерите с "Самолетното държавно карго ", ескортирано лично от" Караниколов сервитьора" на Хунтата с фурмите и самолета с мръвки, за Дубай , мирише на милиарди??????
    - Има много заровени, умрели кучета....едни от ДЕА надушили "МРЪВКИТЕ" и им ги прибрали ,като доказателство, че са незаконни...никой не знаел, на кой са "мръвките".
    А "мръвките", били много ценни , Свински, от" угоено" прасе?...
    Гледано в "луксозен свинарник", Парламент?
  • 109 Историята на Божков е поучителен роман з

    1 2 Отговор

    До коментар #76 от "любопитен":

    Не ми прилича ,Божков да е имал нужда, да даде , пари за диплома?
    Акъла му е бръснач, роден е такъв, чист лидер предприемач..Роден е, да създава пари.
    Той беше първия, в тази България, който продаде, един от бизнесите си и получи много милиони, после всеки, който искаше да има пари му се подмазваше и накрая му намериха и цаката да го изнудват ,с държавен рекет , и когато изнудващите се забравят тотално, то се получава държавен колапс ,такъв какъвто имаме сега.
    Едни други, фалшиви Генерали, като Борисов си плащат повишенията, за да си купят, банки и моми.
    Пълно е с Калинки с фалшиви дипломи, Благоевградския университет по право ,печати всякакви дипломи за Калинки .
  • 110 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "даскала":

    Това сигурно си го прочел в сайтовете на Бълбукян. Борисов никога не е работил в УБО .1981 година е бил на 22 години ,още не завършен пожарникар.И да те светна ,преди 90 година, за клубовете по карате се говореше на ушенце,пускаха се само проверени хора,хора, за които трябва да гарантираш,хора който по някакъв начин са се докосвали до каратето,специални части,някой поделения на БНА и т.н.
  • 111 Има учители деца малко

    0 0 Отговор
    Навремето имаше задължително 8 клас и деца по 30 и повече на който му се учеше ставаше инженер доктор пилот и тн а които не учеше работник по заводи ТКЗС ИДРУГАДЕ. А НЕ НА 10 ДЕЦА 1 УЧИТЕЛ И ПАРИ БОЛ НА ВЯТЪРА УКЕГОФРЕНИЯТА УПРАВЛЯВА BG
  • 112 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ИНТЕРЕСНО Е ОБСТОЯТЕЛСТВОТО , ЧЕ В.Б. Е ТОЗИ ,КОЙТО Е СЪБИРАЛ НАЦИОНАЛНИТЕ БОГАТСТВА .В МОМЕНТА Е С ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ .
    ПРОКУРАТУРАТА , КОЯТО РАЗПРОДАВА НАЦИОНАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ , В МОМЕНТА , И ТУК , Е ПРАВОРАЗДАВАТЕЛЕН ОРГАН .
    ТАЗИ ОБЪРКАНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА , СИГУРНО Е ПРИОРИТЕТ НА МУТРИТЕ . И ЗАЩО НАВИКАНИТЕ ЗА МУТРИ , НЕ СИ НАМЕРЯТ ОБЩИЯТ ВРАГ .
    СЛЕПИ ЛИ СА . ИЛИ НЯКОЙ УМИШЛЕНО ГИ ЗАСЛЕПЯВА?
  • 113 нощно шкафче

    0 0 Отговор
    БМБ стига опростачва Българите. Когато викали протестиращите ОСТАВКА, БМБ чувал "Доставка"/ за чекмеджето на нощното шкафче става въпрос/
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове