18 Септември, 2020 20:31 57 395 139

Цветан Цветанов с тежки обвинения: Георги Харизанов и Томислав Дончев са участвали в заговора срещу мен

  • цветан цветанов-
  • георги харизанов-
  • томислав дончев

Знаех, че сценарият за дискредитирането ми беше направен година преди това от всички тези, които са в близкото обкръжение на Борисов

Цветан Цветанов с тежки обвинения: Георги Харизанов и Томислав Дончев са участвали в заговора срещу мен - 1
Снимка: БГНЕС

Георги Харизанов и Томислав Дончев са участвали в заговора срещу мен по време на предизборната кампания за евроизборите. Това призна бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов пред bTV.

"Харизанов се е хвалил, че ще поеме моите функции в ГЕРБ. Томислав Дончев също е споделял, че има желание да е зам.-председател на партията. Това го разбирам по време на европейската кампания. Преглътнах го. Исках да постигна поредната победа и да отида при Борисов и да споделя решенията си", посочи Цветанов.

Той заяви, че е дал два избора на премиера - или да продължат да работят за каузата "ГЕРБ", или Цветанов да си тръгне. Борисов е предложил трети вариант, но бившият втори в партията на управляващите е отказал.

"Бях много коректен за "Апартаментгейт". Знаех, че сценарият за дискредитирането ми беше направен година преди това от всички тези, които са в близкото обкръжение на Борисов", отсече Цветанов.

Цветанов коментира и скандалите с кадрите на ДПС в ГЕРБ.

"Дали има други хора на ДПС в ГЕРБ, не знам. Това, което Борисов каза - да. Караниколов беше предложен от "Атака". Влади Горанов беше част от ГЕРБ още в самото начало. Разбрах постфактум, че е бил част от младежкото ДПС, когато стана самият скандал. Никога не съм се интересувал", посочи Цветанов.

Цветанов обаче бе категоричен - това е най-тежката криза за ГЕРБ, като през последните 10 месесца управляващите са допуснали редица грешки.

"Над 90% от хората осъждат провокаторите, които бяха вкарани в протестите на демократично мислещите българи. Вкараха ги онези, които искат да запазят властта. Действията им подложиха на изпитание и протестиращите, и полицейските служители. Вкараха ги хора, които искат това статукво да се запази", посочи Цветанов.

"Много бързо и адекватно трябваше да се реагира. Има методи, с които да се изведат тези провокатори много бързо. Бяха задържани невинни хора и полицаи. Полицаите бяха жертва на разпорежданията на професионалистите. Енергията на протеста трябваше да бъде по някакъв начин размита. Това става като се даде възможност на такива провокатори да осъществят совите намерения. Това бе целта, за да се раздели обществото на две", категоричен бе още бившият втори в ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 165 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 EL boko

    279 16 Отговор
    Белобрад лешояд се вие в небето над джипката ми.
    Цвъки, каква е тая брадя бре? Изглеждаш нелепо! :)
  • 2 choki

    305 54 Отговор
    Георги Х. е долна подлога на ппГРОБ !

    Коментиран от #129

  • 3 Смях

    350 22 Отговор
    Божее колко е жалък тоя!
    Да му се чудиш наистина ли си вярва!

    Коментиран от #6, #71

  • 4 choki

    279 16 Отговор
    Цвъки кой ги вкара тези провокатори много добре знаеш :)

    Коментиран от #66

  • 5 Лошо

    277 30 Отговор
    слушах го, не го потвърди но ще разтури герб. Много е твърд в намеренията си и ще успее, дали ще печели избори незнам, но ще си отмъсти жестоко за обидата

    Коментиран от #22

  • 6 EL boko

    215 17 Отговор

    До коментар #3 от "Смях":

    Нали доскоро бяха в едно котило с шайката :(

    Коментиран от #19

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 КОТарАК

    233 17 Отговор
    не трябваше така да се отнасяте с Цецо-той крадеше заедно с вас.
  • 9 РЪМПЕЗИ

    215 16 Отговор
    ЗАЩО ОТКЛОНЯВАТЕ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА СЪС ТИЯ ДВАМАТА...ДА СИ ПОМИСЛЯТ, ЧЕ НЯКОЙ ОТ ТЯХ Е ПРАВ...И ДВАМАТА СА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ СТОЛ...
  • 10 РЕАЛИСТ

    174 57 Отговор
    Абе хора, някой може ли да каже дори едно единствено положително качество на Бойко. Всеки може да напише цял списък с негативи за това същество, но хайде гербери, кажете поне едно хубаво нещо за този!

    Коментиран от #17, #85, #86, #88, #125, #128

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Смела жена

    177 5 Отговор
    Добре че са участвали! И хоп няма те омръзна им да гледат как крадеш и от собственик на панелка стана собственик на 6 апартамента ти Мутро!
  • 13 да де

    234 12 Отговор
    Асансьораджията още малко и ще се изкара света вода ненапита. Чудя се дали има някой който да му вярва.

    Коментиран от #41, #102, #110

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Rambler

    116 11 Отговор
    Всички тези са от едно котило.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 007

    148 5 Отговор
    Изгладнял да нова власт и нова кражба
  • 19 Гост

    136 17 Отговор

    До коментар #6 от "EL boko":

    Цвъки иска да замести Тиквата. Те пак са едно котило, само ще се смени мутрата. Театро играят, да не изпуснат кокала.

    Коментиран от #51

  • 20 Врачка

    120 19 Отговор
    Още в началото беше ясно ,че лицето Томислав Дончев е в заверата срещу Цвък.Другият ,Харизанов е не особено умен за да скалъпи такъв компромат но знае ли човек докъде може да стигне една мижитурка.Габровската подлога ще бере ядове с ЦРУшникът Цветанов.

    Коментиран от #31

  • 21 Цъ Цъ

    133 8 Отговор
    Заклевам се в 6-те апартамента.....За дргото краднато не казвам....!!
  • 22 Бончо

    103 27 Отговор

    До коментар #5 от "Лошо":

    Цветанов Вече разтури ГЕРБ. никак даже не е лошо.
  • 23 пройчо

    100 10 Отговор
    Мръсни, пъклени гадове --и двамата !!!
  • 24 Истина.

    84 18 Отговор
    Кауня и сегашното ръководство на геп , трябва да лежат в съседни килии
  • 25 републиканец

    9 157 Отговор
    Г-н Цветанов и Републиканци за България ще спечелим следващите избори и ще получим мандат за съставяне на републиканско, евроатлантическо правителство на България, което ще възстанови стабилността и възвърне доверието на евроатлантическите ни приятели.

    Коментиран от #72, #136

  • 26 Хм Хм

    139 12 Отговор
    Да, обаче НИЕ помним асансьора (еле па 6-те апартамента). И приказката за юнакът, който се върнал на бял кон няма да се случи.
  • 27 ха ха

    65 27 Отговор
    Томислав Дончев е б*к*ук!!
  • 28 Кой68

    113 10 Отговор
    А под неговото вещо ръководство в ГЕРБ и МВР колко човешки съдби и кариери бяха съсипани? Като ръководител на предизборния щаб на ГЕРБ бяха честни изборите?
  • 29 републиканец

    40 79 Отговор
    Крие се, че партия ГЕРБ е в тотален разпад - големи структури с хиляди членове всекидневно напускат и се присъединяват към републиканците!

    Много сме - силни сме!
  • 30 Цецероне

    109 6 Отговор
    апартаментгейт си беше напълно реален гейт за който ти трябваше да понесеш някакво наказание. Това че ЦЦОМБИ се изказа, че не си виновен не значи нищо. Ние знам как става това. И ти като оня с мансардите когото наказаха с консулски пост в Барселона.
  • 31 Wiki

    64 7 Отговор

    До коментар #20 от "Врачка":

    Да, с помощта на ПКП и докторката от смолян с неясен етнически произход и вяра.
  • 32 Аааъъъ

    96 8 Отговор
    Пъпешът се сети, че Тиквата е гнила, едва когато го хвърлиха на прасетата...
  • 33 Behemoth

    111 9 Отговор
    Абе вие от де мислите ,че излизат тия записи с Баце?Тоя е пълен с компромати и държи ТИКВАТА за орехчетата...хубаво викаше Баце ,че да мачкаш Цецо е като да мачкаш таралеж с голу дупи ама понеже е нарцис и си мислеше ,че за него не се отнася....хахха ...аз съм доволен да се хванат за гушите тия глупаци...
  • 34 Санчо

    97 2 Отговор
    Хаха, да не би той да ти подхвърли евтиния апартамент, Цвъки?!? А ние знаем как ти не можеш да отказваш апартаменти, физкултурнико "честен"...!

    Коментиран от #55

  • 35 ИСТИНАТА

    23 98 Отговор
    Здравейте Българи! Наближава едно от най великите събития в най новата история на България! На 27 септември учредяваме нашия политически проект "РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ" с лидер Цветан Генчев Цветанов и слагаме кръст и погребваме най мразената партия в страната както каза Цецо ПП.ГЕРБ! ГЕРБ - Жени Варна се разпадна ! Цялата структура миналия ден подаде заявление за напускане на партията! Бившия кмет на Банско Георги Икономов и цялата структура в курортния град напусна ГЕРБ и преминава към Цецо! В Благоевград бившия кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов и цялата структура в града напуска и преминава към Цецо! В Сандански кмета Кирил Котев и цялата структура на ГЕРБ напуснаха и вече са при Цецо. В Русе може да се каже вече структурата на ГЕРБ не съществува защото колективно подаде заявление за напускане на ГЕРБ! Няма да ми стигне полето да изброя всички. Както каза днес Цецо по БЪЛГАРИЯ ОН ЕЪР може да се каже ГЕРБ е в тотален разпад и до няколко месеца няма да съществува. А моето лично мнение е че все още герб има електорат- това са държавните служители на герберската ясла и няколко стотин хиляди купени ромски гласове. Но при служебно правителство купения вот ще бъде предотвратен и герб изпада извън парламента! България ликува.

    Коментиран от #48, #56, #89, #97

  • 36 Винету

    86 7 Отговор
    Малко ни интересуват твоите проблеми, Цвъки, скрий се в дупката, откъдето неочаквано пак изпълзя!
  • 37 Бивш Гербер

    22 66 Отговор
    На 27 септември ще съм учредител на новата политическа формация с председател Цветан Генчев Цветанов - "Републиканци за България"! Вчера Цецо по БТВ каза че в момента ГЕРБ е с електорат около 500 хиляди гласа ( 300 хиляди държавни служители + 200 хиляди роми). А ако продължават да се инатят с оставката до зимата падат на 350-400 хиляди гласа. Цецо каза също че в момента бъдещата му политическа формация е с електорат около 500 хиляди (половината ГЕРБ е вече при него) а до зимата отлива от 100-150 хиляди от ГЕРБ отново се влива при Цецо. Цецо днес поиска отново оставката на Борисов и каза че снимките с милионните пачки евро, кюлчета злато и пистолета са автентични. Цецо с теб сме !
  • 38 Лелее

    100 4 Отговор
    Ей лоши хора , купили 8 апартамента на твое име - да те “натопят”...
    А ти горкичкият ....
    Само се питам , ще се намери ли някой да те пъхне “ на топло “ , където ти е мястото ?
  • 39 Цецо с теб сме

    28 75 Отговор
    Ти изгражда структурите 2006 година на ГЕРБ в нашия град. И бях член оттогава на ГЕРБ до 29 юли тази година. Теб Борисов набеди че си крадец затова че си купи един мезонет с личен асансъор и имаш една къща в село Шума. Та ти получаваше 11 години по 8 хиляди лева заплата и какъв е проблема че си спестил за апартамент с асансьор? А баш крадеца бившия ти началник Борисов купи къща в Барселона за 3.8 милиона евро , 2 бутика и Порше на бившата манекенка от Сандански Боби Йовчева, купи на дъщеря си в САЩ Бугати Вейрон за 1.5 милиона долара, купи на племенника си поръчково БМВ Х6 което преди бяха откраднали и писаха медиите , снимаха го с пачки в шкафа колкото 2 твои апартамента и кюлчета злато , но теб изкара крадец. Смажи го Цецо, ние бившите редови членове на ГЕРБ сме с теб!

    Коментиран от #45, #53, #135

  • 40 ЩО СЕ ЧУДИТЕ

    38 7 Отговор
    Бре.......м,чи това си е национална черта от време оно......
    По-голям интригант и параноик от българина няма.......Вечно съмняващ се във всички всичко,подозиращ и собствената си сянка..И все конспирации му се привиждат........Е затова сме на този хал......Егати.....

    Коментиран от #109

  • 41 СТОП

    51 3 Отговор

    До коментар #13 от "да де":

    Няма до тук 15 на нула.Кой му дава пари за партията.Сигурно от апаттаментиъе
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 КРОКОДИЛА

    34 13 Отговор
    САМО ЛОШОТО Е....ЧЕ ТОЗИ ПЪТНИК ПОВЛИЧА И МОЯТА ПАРТИЯ ГЕРБ....КЪМ МРЪСНИЯ КАНАЛ.....

    Коментиран от #46

  • 44 Смех !

    79 4 Отговор
    Цеко не знаел,че Горанов е обрязан ! Не го интересувало.Както и за Бойчето ,че е сикаджийска мутра.Абе,човека е над тия подробности,щом джобовете са пълни с мангизи.
  • 45 Перо

    77 4 Отговор

    До коментар #39 от "Цецо с теб сме":

    Хвани тиквата,удари Цвъки! От един дол дренки. Войната между мутрите не прави победителя демократ.
  • 46 Перо

    44 7 Отговор

    До коментар #43 от "КРОКОДИЛА":

    Каква “твоя” партия сънуваш ти,едноличният собственик е Тиквун!
  • 47 Чекай малко

    64 5 Отговор
    да разбирам ли, че това е признание, за това, че милиционерските подслушвания са били факт. от къде ще знае, ако не е подслушвал !? милиони левове за СРС-та с цел лична изгода, та кога и кой ще му потърси отговорност се питам. извинявай ама от физиономията ти лъха на двуличие и лицемерие та направо смърди
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Танцуващ от радост

    49 22 Отговор
    Браво на Цветан. Дано направи така на следващите избори неговата партия да има 3.9% и ГЕРБ също 3.9% и да не влязат и двете в парламента. Но фактите са че Цецо им го слага бавно и безмилостно!

    Коментиран от #130

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Бай Стою касапина

    30 5 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Ами ако се гушнат?

    Коментиран от #52

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Ужас

    49 4 Отговор

    До коментар #39 от "Цецо с теб сме":

    за кой град иде реч ? просто питам, че като знам каква политическа шуробаджанащинска мафия цари сред членовете на партии направо трябва да се построи затвор специално за такива като вас
  • 54 Цецо смачкай го

    20 30 Отговор
    Чете статията като напишете в Гугъл - Отмъщението на миньора! А там с факти е доказано как Цецо копаеш като миньор подкопава устоите на ГЕРБ с всеки изминал ден! Цецо тази вечер по бТВ каза че има едно единствено семейно жилище мезонет с личен асансьор за 560 хиляди евро. А помните ли при експертизата колко се оказаха пачките с 500-еврови банкноти в шкафчето на Бойко? Както пише в статията за миньора колкото 3-4 подобни апартамента като на Цветанов. И това само джобните на Буда. Е кой е крадеца питам? Цецо или Боко?
  • 55 Бай Стою касапина

    35 3 Отговор

    До коментар #34 от "Санчо":

    Батка,тоя е по-добър от Барбуков, строителя на апартаменти. И даже може да го наречем Цветан Барбуков.
  • 56 друга истина

    36 1 Отговор

    До коментар #35 от "ИСТИНАТА":

    наистина ли мислиш, че щом плъховете напускат потъващия кораб, значи няма начин да не им се даде втори шанс, мутрите са като вълците бе, менят си само кожата. може да има само една причина, някой да не вижда с широко отворени очи
  • 57 Кака Мара

    50 2 Отговор
    Муцка,те ли купиха апартаментите и мезонета с асансьора?
    Ах,тези мръсници...Колко са подли :-))
  • 58 Иван

    45 3 Отговор
    Този неможа ли да разбере че заради лакомията и апартаментите остана на сухо
  • 59 Гого

    56 4 Отговор
    Цветанов иска да влеза отново в парламента на бял кон. Сега се представя за ангелче херувимче. Че кога разбра, че Борисов се обгражда с ласкатели, с мафиотски групировки? В последната година ли след като си тръгна? Не вярвам. За толкова години заедно е бил наясно за всичко, но явно и той си е пълнил чекмеджето и си е мълчал и когато Борисов е решил, че чекмеджето на Цветанов е по пълно от неговото, го разкара. И сега Цецо се връща за да си отмъсти. Да де лошо няма, ама защо ние да ставаме заложници на тяхното его. Единственото хубаво нещо, което ще направи е, че ще разцепи ГЕРБ, ще я обезглави и ще срине Борисов. Ама това не отговаря на въпроса "Кой беше и кой е Цветанов?" Новите му дрешки няма да скрият, че и той беше и сигурно още е част от тези, които хората сега наричат "Мафия".
  • 60 Темерута

    41 2 Отговор
    Цветане никой не ти виновен дискредитирате твоята лакомия.
  • 61 Мислете

    58 7 Отговор
    Ако този дойде на власт, чекмеджетата и мафиотските афери на Тиквата ще ви се сторят като детска игра. Защо ли?
    Ами, защото Цветанов е откровен американски агент. Партията му е изцяло американски проект, което се вижда и от наименованието й. Тиквата също предаваше националните интереси, но поне външно се опитваше да играе някакъв балансьор с големите сили. Докато този е няма никакви скрупули да продава националния интерес и дойде ли на власт, смятайте, че България ставаме официално колония на САЩ - това природни богатства, фракинг за шистов газ, американски бази, ГМО-храни и така нататък - каквото поискат американците, това ще им даде и това ще имат. Нагъл до безкрай, тотално корумпиран, агент на чужда държава - спомнете си думите на цветанов, че него няма кой да го накаже и си представете ако такъв човек стане премиер на България
    Такива партии като неговата, като герб, като дпс, като дост, като атака, като възраждане и така нататък, които са чужди проекти и са създадени да обслужват чужди интереси, независимо дали руски, турски, американски или марсиански, нямат място в българската политика.

    Коментиран от #76, #108

  • 62 Еххх

    38 3 Отговор
    Да му се невиди, що никой не ще да заговорничи срещу мен и да ми купува апартаменти? Че и пари да ми дава?
    Еххх съдба съдба!
  • 63 харизан

    13 4 Отговор
    прави много "скъпи услуги" на ГЕРБ. Какво още трябва да сътвори.
  • 64 Аве Адолф Хайл

    47 5 Отговор
    А тук основния и важен въпрос е : кой плати на Цецо за създаването на партийката .....

    Коментиран от #67, #98

  • 65 Дедо

    19 4 Отговор
    Партията на Бакърко, разтури СДС на ванче и ся същото ще стане 😂
  • 66 Четете

    29 4 Отговор

    До коментар #4 от "choki":

    Той посочва кой е докарал провокаторите - тези, които искат да останат на власт! От това по-ясно как да го каже! Но това не означава, че при изправяне пред съда той ще се изсули! Има много неща заради които с предимство трябва да полежи в Белене - може и да му дойдат някои просветления? Занае ли се?
  • 67 Реторичен

    38 2 Отговор

    До коментар #64 от "Аве Адолф Хайл":

    Реторичен въпрос е това. Платиха му същите, които създадоха атлантическия клуб. Истинският въпрос е има ли българска партия, създадена без външна подкрепа и решена да отстоява българските интереси.
  • 68 МоСковска

    27 0 Отговор
    Абе, тоя кой беше???? Измислете друго, Анан от ченгета!!
  • 69 Цв.цв

    32 2 Отговор
    Май забрави как натискаше да се опростят едни милиончета на мюфтийството.
  • 70 ха ха

    32 2 Отговор
    Ти пък кой си, та да даваш такива дълбоки и мъдри наставления и прозрения? Ти си едно нищо, изпаднало от нещото и драпащо отново да изпълзи до там по гърбовете на бившите си съпартийци! Ама и да ги ужили отровно, ако може!!
  • 71 dragula

    38 1 Отговор

    До коментар #3 от "Смях":

    За съвсем тъпи ни смята. И не е само той.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Антей

    30 0 Отговор
    И този си купува индулгенции.....
  • 74 Гост от чужбина

    43 2 Отговор
    Този политически труп иска бързо да възкръсне.
  • 75 Тъпу тролче

    22 1 Отговор
    Сигурно е заговор от ревност! Всички се борите за благоразположението на Вожда, че тогава има апартаментчета, асансьорчета и т.н, а вие нещо бяхте мно'о гъсти!
  • 76 а не бе

    30 0 Отговор

    До коментар #61 от "Мислете":

    аз съм против, хора с дългогодишен стаж в полицията да се префасонират, като политически ръководители, това е недопустимо, при подобни обстоятелства злоупотребата е неминуема, ако накараме един психолог да се замисли над това, съм сигурен, че ще потвърди и от научна гледна точка
  • 77 Ремзи

    6 30 Отговор
    И аз съм Републиканец вече от партията на Цветан...Ще участвам в учредяването й..
  • 78 Sluchaen

    24 14 Отговор
    Крепостта се превзема отвътре. Цветанов може да изкупи част от греховете си към обществото като помогне за рухването на това зло гроб. Харизанов и той света вода ненапита. Как всички проспаха укрепването на тази диктатура.....
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 В.В.П.

    22 5 Отговор
    ГОШИТО Харизана..Помияр форевер..!!!
  • 83 Хахаха хаха

    26 5 Отговор
    Ха ха ха !Цв. понеже си го усещал отдавна за това ли реши точно в този момент за утеха да си купиш по-голям шести апартамент с асансьор че?Между другото да вмъкна-за шест знаем,а дали са само толкова?
  • 84 В.В.П.

    24 6 Отговор
    Цеци и Баци ,,,в канала на ИСТОРИЯта...Завинаги!!
  • 85 соцреалист

    13 30 Отговор

    До коментар #10 от "РЕАЛИСТ":

    Той е единственият, който разкрива koчиnkaта на червените и лилявите болшевици! Малко ли е? Никой преди него не успя!

    Коментиран от #87

  • 86 Фаро

    20 2 Отговор

    До коментар #10 от "РЕАЛИСТ":

    Няма топки и не може да се размножава
  • 87 Фаро

    19 2 Отговор

    До коментар #85 от "соцреалист":

    И направи внуците на комунистите милионери и милиардери
  • 88 Иван

    26 4 Отговор

    До коментар #10 от "РЕАЛИСТ":

    Ето ти едно положително- Разкара Цв.Цв., който промени закони за да се сдобие с апартаменти
  • 89 Ханко брат

    18 0 Отговор

    До коментар #35 от "ИСТИНАТА":

    Ами не сте много умни в новата партия значи- само от Герб трябваше да напуснете ...и да си трайкате
  • 90 ЦВЕТАНОВ Е ПРОДАЖНИК

    33 1 Отговор
    ИСКА ДА СЪЗДАДЕ ГЕРБ НОМЕР 2. ....ТЕЗИ МИЛИЦИОНЕРИ НЕ ИСКАТ ДА ИЗПУСКАТ КОКАЛА
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Глок

    17 3 Отговор
    Прогнозата ми е, че веднага щом регистрира партията протестите ще станат вероятно по съдържателни, но сигурно е, че с информацията и подкрепата, която има отвън - ще ги разпилее!
  • 94 ГоЩо

    25 0 Отговор
    Цвъки е толкоз неприятен,че всеки би участвал в заговор срещу него!
  • 95 ПИЧ И ПОЛОВИНА

    25 2 Отговор
    Тоя си мечтае пак да кара влака.
    Да видим дали ще му простят за 6 те апартамента и асансьора.
  • 96 Пропаганда

    19 3 Отговор
    Трябва да се задължат медиите да дават не само имената но и за кого работят разните социални антрополози и политолози, да не ни ги натрапват като независими анализатори. Като видя Харизанов, Хараланов, Райчев или Гълъбов и сменям канала поне за 2 часа.
  • 97 Е дин

    14 1 Отговор

    До коментар #35 от "ИСТИНАТА":

    И как точно при служебно правителство купеният вот ще бъде предотвратен? Единственото средство срещу манипулиране на избори е голямата избирателна активност. Пуснете милиони бюлетини, пък ще ги питам как ще манипулират и откъде ще намерят толкова купен вот. Елементарно е.
  • 98 Е дин

    2 2 Отговор

    До коментар #64 от "Аве Адолф Хайл":

    Една фондация
  • 99 българка

    24 1 Отговор
    Цветанов, как да ти вярват хората, когато говориш с недомлъвки. Или казвай истината или спри да занимаваш хората със себе си. Но истината скоро ще излезе - точно от твоите "приятели" от ГЕРБ. Или това е нова тактика - ако ГЕРБ закъса, се появяваш ти на бял кон. И будалите тръгват след новия месия. КАКВА ПАРОДИЯ!

    Коментиран от #107

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Бай Ставри

    9 3 Отговор
    Тоя с кривата глава ще го сложа заедно с Тиквата в една килия докато единия не роди

    Коментиран от #106

  • 102 ИВАНОВ

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "да де":

    Има,има,за съжаление.
  • 103 Българин

    6 2 Отговор
    Бати Цецо лека,полека си го бутат напред американците.
  • 104 аз съм Веска

    2 4 Отговор
    Много е интресен 22 .ТАМ ЩЕ СЕ ВЛЕЕ РЕАЛИЗИРАНАТА ОТ НОВИЯТ ИЗБОР КОРНЕЛСКА ВОЙСКА .НО ... ЦЕЦИ ЩЕ БЪДЕ НЕНАДМИНАТ , В ЖЕЛАНЕТО СИ ДА НАДСКОЧИ ПЪРВИЯТ .
    ВСЪЩНОСТ , КАКВО ТОЛКОВА СЕ ДЕПРЕСИРА ОТ ББ :
    ВЪРВИ КАМПАНИЯ ЗА РЕСТАВРИРАНЕ НА ШМАЙЗЕРА НА " БУЗЛУДЖА " .... КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ , ЧЕ Е ...ИЗОСТАВЕН....
    НЕРАБОТЕЩ ....БЕЗОПАСЕН ...
  • 105 аз съм Веска

    4 1 Отговор
    ЩОМ СА ТОЛКОВА ДЕСТРУКТИВНО ЗАВИСТЛИВИ , И ХАРИЗАНОВ , И ДОНЧЕВ , ББ НЯМА ДА ГИ ДОПУСНЕ ДО МОНАХИЧЕСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ .КАК МОЖАХА ДА УЧАСТВАТ В САМОРАЗГРАЖДАНЕ , НА УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ .СРАМ .
  • 106 любопитен

    4 1 Отговор

    До коментар #101 от "Бай Ставри":

    Те и двамата са с меки . Ще е нужно ИНВИТРО + спермоспонсор.
  • 107 пророк Исай

    9 2 Отговор

    До коментар #99 от "българка":

    Корабът на ГЕРБ , потъва и спускат спасителната лодка на ЦЦ . Но .............тя няма дъно .

    Коментиран от #126

  • 108 пророк Исай

    5 0 Отговор

    До коментар #61 от "Мислете":

    Нямат ! Но , ТЕ броят бюлетините . Не станахме 13-та република на СССР , сега сме № последен в ЕС , но да не станем 53-ти щат на САЩ .

    Коментиран от #134

  • 109 пророк Исай

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "ЩО СЕ ЧУДИТЕ":

    ИМА ги навсякъде по света , но ти не ги виждаш и чуваш , свали превръзката и антифона .
  • 110 даскала

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "да де":

    ИМА и те са служители в държавната и общинска администрация , МВР , които ЩЕ получат РАЗПОРЕЖДАНЕ , да гласуват за ЦЦ и новата банда .
  • 111 ОТЕЦ ПРЕЦАКИ

    14 2 Отговор
    ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ,МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ ГЬОЛА В КОЙТО КВАКАХТЕ,КАКТО И ЖАБИТЕ С КОИТО КВАКАХТЕ В ТОЗИ ГЬОЛ.НЕ НАПРАЗНО НАРОДА Е КАЗАЛ ,,ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ".НО ЗАЩО ЛИ СЕ УЧУДВАМ,СЛЕД КАТО ПОВЕЧЕТО ПОЛИТИЦИ В БЪЛГАРИЯ СА ТАКИВА.КАТО СЕ ОСЕРЪТ НА ЕДНО МЯСТО И ГИ ИЗГОНЯТ,СЕ ПРИСЛАМЧВАТ КЪМ ДРУГО САМО И САМО ДА СА В ДАЛАВЕРАТА И ДА ТОПЯТ КУНКИ В КАЦАТА С МЕДА!
  • 112 мечо

    5 4 Отговор
    познавам човек които позвава човек наиясно сас апартамент геит цветанов не е чис не му се вразваите пак повтарам не му се вразваите целта е ясно дискрититиране на герб и увладяване на власта да се сабори правителството на боико

    Коментиран от #114

  • 113 Епси

    15 2 Отговор
    НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПРЕДАТЕЛ.ДНЕС ПРЕДАВАШ ВОЖДА СИ УТРЕ ПРЕДАВАШ НАРОДА.
  • 114 Мечо був

    6 0 Отговор

    До коментар #112 от "мечо":

    Браво мечо даже и ти си го осъзнал
  • 115 да да

    6 2 Отговор
    Гробарска бостан партия 1?,с тъп номер цъфва същата партия гробарска номер2!Не нам ....
  • 116 Мухльо с претенции

    3 2 Отговор
    Добре,че не съм „Генчев-а”!!!
    Да ме извинят свестните хора с такава фамилия!!!!🙈🙈🙈🙈🙈🙈
  • 117 Осцилографично

    15 0 Отговор
    Аз му предлагам на Цецко да се разговори , но по-смело и по-нашироко ! Сачо че може скоропостижно да......поеме пътя към Ваньо Танов и Мишо Бирата ! Умната ,Цецо , и внимвай , че.........

    Коментиран от #139

  • 118 крАСАВци

    15 2 Отговор
    Член на тая , член на оная , я член за всички вас бе крадци лакоми
  • 119 Борис

    15 3 Отговор
    Веднаж станал предател, то вече е сигурно че и втори п ът това може да стане.
  • 120 Дерманци

    4 6 Отговор
    Цветанов не е Борисов и ще гдо Надвие вече успява защо е Овен нокй Земен не по селен от един Овен
  • 121 Дерманци

    8 3 Отговор
    Цветанов е много на пи високо ниво от Борисов по много неща, И по изговаряне на правилен български език дори
  • 122 Сенатор

    13 1 Отговор
    Цветанов може да е гьон, но тича всяка сутрин, работи здраво, не яде суджук, няма държанки и извънбрачни деца и мн.др. от "екстрите на Борисов".
    Предполагам, че мнозинството от избирателита не ГЕРБ не одобряват хора като Цветанов. Повече от 1% за новата му формация ще е чудо.

    Коментиран от #131

  • 123 еййй

    10 1 Отговор
    `Маркуч`на власт,а сега се бута `гуменеката`за същото!И двата хайвани не стават за това....
  • 124 Марта

    13 1 Отговор
    Голям хитрец е този Цв. Цв. Смешно поведение да се прави на хрисим и смирен, а се пръска от алчност за власт. Никой нямаше да е, ако не беше подкрепен от Борисов през всички тези години. Неблагодарен и непризнателен. Подлец.
  • 125 xa xa xa

    3 6 Отговор

    До коментар #10 от "РЕАЛИСТ":

    БЪРКА В ЗДРАВЕТО НА КОМУНЯГИТЕ!!!
    VIVA БОЙКО!
  • 126 xa xa xa

    8 2 Отговор

    До коментар #107 от "пророк Исай":

    ЦЕЦО, ТИ СИ ГОЛЯМ СМЕШНИК!
    АКО НЯКОЙ СЕ ИЗЛЪЖЕ ДА ЗАСТАНЕ ДО ТЕБ,
    ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ОЩЕ ЕДНО СМЕШНО
    ШОУ, СЛЕД ШОУТО НА СЛАВИ ..
  • 127 незнайко

    6 3 Отговор
    Прав е но, не виждам някакви мисли за излизане от това положение ! Всеки го знае и нищо не можем да направим ! Никой не дава точна и ясна насока КАК ДА СЕ ДЕЙСТВА !!! Само гражданска война и неподчинение биха имали смисъл !!!

    Коментиран от #137

  • 128 КАРАКОНДЖУЛ

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "РЕАЛИСТ":

    а ми не е пе-дал като теб реалисте ,ако си такъв де(пе-дал), но ме съмняваш, ти си едно нищо !
  • 129 ВСИЧКИ ПОДЛОГИ

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "choki":

    НА ГЕРБОФАШИСТИ И НА ПРЕСТЪПНИКА С ЧЕКМЕДЖЕТО СА... ГНУС И ОТВРАТ!!!
  • 130 Ясновидка

    4 0 Отговор

    До коментар #49 от "Танцуващ от радост":

    Клиентелата събрана от кол и въже в настоящата ПП "ГЕРБ" ще се раздвои и всеки от двамата първи в партията (единият от които е вече бивш първи) ще получи своя дял на предстоящите избори. Като се има предвид, че голяма част от структурите на ГЕРБ по места са питомци на Цв. Цветанов, изненадата за Б. Борисов след изборите може да се окаже много голяма. Конците и на двамата обаче се дърпат от едно и също място ислед изборите ще бъдат заставени да си простят и да се коалират. Ползата от това упражнение ще бъде за Цв. Цв. който ще се върне в политиката на бял кон, вече не като втори човек в една партия, а като равностоен водач на партия, когото действително няма кой да командва и наказва. Хитро Нели?
  • 131 ОпПала

    6 0 Отговор

    До коментар #122 от "Сенатор":

    Нямал екстрите на Борисов .Ти пък от каде знаеш.Около която и да е политическа мърся да разровиш все едно и също ще изкараш.Корупция власт пари чуждопоклонничество.Но иначе като ти говорят чак сами почват да си вярват
  • 132 Костадинов

    8 3 Отговор
    Цецо единственото нещо с което съм съгласен с тебе, че провокаторите на протеста на втори септември бяха внедрени по заповед на мутропитека борисов.
  • 133 Анализаторр

    4 0 Отговор
    Играли са на една игра – Как да пре.бем другарчето! Широко разпространена при Герберастите.
  • 134 Фъкoff

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "пророк Исай":

    Защо пък. Лошо ли ще ни е като 53-ти щат? Хавай +. Геншер е казал: "По добре е да те окупират щатите отколкото да те освободи Русия"
  • 135 SmSm

    4 2 Отговор

    До коментар #39 от "Цецо с теб сме":

    А ти каква заплата получаваше 11години, та си изпаднал в такива умиление? Как може да се вярва на Цвъки...казал това, казал онова...абе, хора, как може да сте толкова наивни, че да се юрвате след всяка нова партийка? То не беше Слави, то не беше Марешки, Мая и кой ли не.
    Не че ГЕРБ, БСП и останалите са някакви цветя за мирисане. Но ако е вярно, цялото това масово напускане на цели структури и "преминаване към Цецо" наподобява на плъхове, бягащи от потъващия кораб.
    Хич не ме кефи Баце, ама това пресметливо, отмъстително същество...не зная, не му вярвам на нито една дума. Всъщност, не вярвам на никого от желаещите да ни направят благоденстващи и щастливи. "Всичко е само игра, всичко е само спектакъл", за които плащаме ние накрая.
  • 136 Едуард Петров-Едо

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "републиканец":

    Видя ли си минусите? Така като жонглираш с ,,Евроатлантическите ценности", досущ заприличваш на най-презрените; Плевнелиев и Местан!
  • 137 Едуард Петров-Едо

    2 1 Отговор

    До коментар #127 от "незнайко":

    Как виждаш ,,Гражданската Война"? КАТО СТУДЕНА ИЛИ КАТО ГОРЕЩА!
  • 138 тц тц

    1 1 Отговор
    Цеци Бая американски задници олиза за да стигне дотук. Какъв избор ще имаме на изборите ? 1. Цеци американската пионка 2. ББ европионката 3. ДПС Турски пионки 4. БСП и Радко Руски пионки 5. Слави чалгар, мутрофил инвалид,............. Отсега алтернатива няма. Май ГРОБ пак ще спечели
  • 139 Име не пиша

    0 0 Отговор

    До коментар #117 от "Осцилографично":

    Най-добре е да пусне още записи!!! Сигурен съм,че има много, за много хора!!! Давай Цвъки, там ти е силата!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове