19 Септември, 2020 07:55 7 826 132

Станислав Недков-Стъки за протеста: Това ли е българският народ, колко са? (ВИДЕО)

  • станислав недков-стъки-
  • протест-
  • контрапротест-
  • отровното трио

''Аз не искам да ме управляват Триото'', категоричен бе Стъки

Станислав Недков-Стъки за протеста: Това ли е българският народ, колко са? (ВИДЕО) - 1
Кадър: ''ЕвроДикоФ''

''Тези, които вдигат въстания, аз искам да им забраня на тия хора да ползват думата ''въстание''. Защото думата ''въстание'' за българския народ е свещена. Не си ги представям тия мушмороци (б.р. визира Отровното трио) до Петко Войвода, не би ги ползвал и за вестоносци. Те отровиха себе си, отровиха протеста, сега се опитват да отровят и целия български народ. Но за радост няма да успеят, защото болшинството от българския народ е разумно''. Това заяви бившият ММА боец, а днес председател на Българската федерация ММА - Станислав Недков-Стъки в предаването ''ЕвроДикоФ'', което се излъчва по ТВ Евроком. В последните седмици Стъки се появи отново в публичното пространство, но този път не като спортист, а като противник на блокадите в София и застъпващ по-скоро проправителствени позиции и такива срещу президента Румен Радев.

''Не съм обидил никой, бе, Сашо. Одобрявам протеста, одобрявам правото на всеки български гражданин да протестира, да си изкаже позицията, но да го прави по цивилизован начин. Преля ми, когато нападаха майки по кръстовищата, когато оскверняваха български институции и последно замеряха с бомби български полицаи. Затова не подкрепям този протест'', аргументира се той.

''Това ли е българският народ, колко са? Този с юмрука (б.р. визира президента Румен Радев) също говори от името на българския народ. Аз не съм го упълномощил. Избори се печелят с 30% от гласуващите. Тия 30% казват, че не искат протести и блокади, даже тия, които не искат блокади са 50%. По последни проучвания 30% не искат оставка и предсрочни избори'', добави Стъки.

''Ако сега правителството подаде оставка ще има избори януари. Ако не подаде ще има избори март. Защо са тия панаири и цигании, да се настройват българи срещу българи?'', запита бившият ММА боец.

Водещият Диков запита Станислав Недков какво е мнението му за неприличните думи на премиера Борисов спрямо председателката на Народното събрание - Цвета Караянчева. ''Мен не ме е нарекъл така. Това си е неин проблем. Ако на нея не ѝ е приятно, да излезе и да си подаде оставката'', отговори Недков на Диков.

''Аз не искам да ме управляват Триото'', категоричен бе Стъки.

Той обясни, че вече на 100% не вярва на снимките, компрометиращи премиера Бойко Борисов, защото е видял чат между него и друг човек, който не е истински.

''Ако тия дойдат на власт, ще бъде по-зле, мога да ти се разпиша. Когато се прави едно нещо, гледаме каква е целта. Трябва да ти кажа, че то не само аз го говоря, аз чета статистики на средна работна заплата, на пенсии, има ръст. Не мисля, че сме били по-добре от сега.

Всички, които не са пе*eрасти, които не са отровни, и не са протеста, са или гербаджии, или мутри'', възмути се Станислав Недков. ''Те не търпят чуждо мнение. Понеже такъв ми е спортът, аз станах мутра'', добави той.

''Кои протести доведоха до добро държавата след това?'', запита той водещият, като преди това изреди протестите през 1997 г., 2009 г. и 2013 г.

Тия тримата кои ги упълномощи да превземат протеста? Защо не оставят младите хора да излъчат свои лидери, да си направят организация и да се явят на редовните избори март'', зададе още един въпрос Станислав Недков.

Стъки изрази недоумение, че се протестира и срещу главния прокурор Иван Гешев, тъй като според него той е първият главен прокурор, който е тръгнал срещу олигарсите, които са ограбили българския народ. ''Кой досега от главните прокурори ходеше по села и паланки да се бори с битовата престъпност?'', запита Недков.

Той призова министъра на културата - Боил Банов, да реализира на практика регистър за сайтовете, които произвеждат фалшиви новини.

Водещият Сашо Диков запита Станислав Недков в каква държава иска да живее, а той му отговори по следния начин: ''В правова държава, в такава каквато Триото не ни предлага, в православна държава. В държава, в която не се пилее храна, а се дава на гладни хора. В държава, в която народът е единен.''

Според него президентът разединява българския народ.

''Аз съм се борил срещу ГЕРБ и Цветанов, тия мушмороци ги нямаше тогава. 20 000 човека изкарах, когато беше опасно да се протестира, а Цветан Цветанов раздаваше присъди от парламента'', каза към края на участието си Станислав Недков-Стъки.

Цялото интервю на Сашо Диков със Станислав Недков-Стъки можете да изгледате след 1:50 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 59 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    175 42 Отговор
    Тоя ще го шамарят някъде......

    Коментиран от #114

  • 2 веселяк

    173 22 Отговор
    То и аз Стъки го броих, броих, ама повече от един не стана!

    Коментиран от #55

  • 3 Хаха

    220 37 Отговор
    Дотам стигнаха ГЕРБ. Едно третокласно рекетьорче и мъжка държанка да ги защитава.

    Коментиран от #127

  • 4 Шопо

    132 32 Отговор
    Тоя геронтофил забрави как го шамарих в Тайланд,разкостих го!
  • 5 7439

    177 25 Отговор
    Моля да не разваляте ефира и текстовото пространство с подобни пом....ри и ниско поставени в хранителната верига екземпляри. Омирисват въздуха
  • 6 ужас

    168 27 Отговор
    Гледах го снощи този питек , напълно неадекватен , само загуби времето на Доков
  • 7 Грейс

    138 22 Отговор
    Много са едногънков, много са. Може да не съм на площада, но всички около мен подкрепят протестите. До гуша ни дойде ефнигънчовсци като тебе да ни управляват.
  • 8 РЕАЛИСТ

    167 23 Отговор
    Когато хората казват" Мутри вън" , имат в предвид точно такива тъпоумни физиономии. Сякаш времето на 90-те не е отминало.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 КОТарАК

    120 18 Отговор
    интересно-все още имаме живи олимпийски шампиони , занимаваме се с простотиите на платени квартални бабаити.
  • 11 Много сме протестираама понеже си платен

    98 16 Отговор
    Не виждаш нищо освен парите.
  • 12 Александър

    130 23 Отговор
    Стъки е тъп, тъп, та вдлъбнат

    Коментиран от #117

  • 13 да де

    118 15 Отговор
    Да те защитава примат говори, че гербавите са довиждане.

    Коментиран от #102

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Джиендър

    84 25 Отговор
    Абе Стъки, явно си доволен. Палатки няма. Ама ако имаше ти си само един, а ние на блокадата 8 човека с потенциал да дойдат още 10. Щяхме да те попилеем, не ни гледай, че сме освободени от физическо
  • 16 Аз съм българче

    118 18 Отговор
    Този, ако има малко останало мозък, би се скрил и мълчал. Сега само будалите защитават публично герб или на този "гений" са му платили да ръси глупости. България не трябва да бъде управляваната от прост, нагъл, крадлив индивид.
  • 17 Киро Жарта

    71 18 Отговор
    Как ще го любя тоя като ми дойде в Бургаския !!!

    Коментиран от #46

  • 18 Сск

    79 15 Отговор
    Хе хе,на твоя контрапротест успя ли да преброиш народа?

    Коментиран от #39

  • 19 Има ли безработица?

    30 101 Отговор
    Момчето ви каза истината ,ако не можете да я преглътнете има вода.аман от тримата глупаци.

    Коментиран от #35

  • 20 Бени

    71 17 Отговор
    Прост селянин!
  • 21 МАЧКАЙЙЙ

    17 61 Отговор
    ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ
  • 22 агент Солт

    87 15 Отговор
    Абе тоя голям разбирач стана и от политика разбира, бегай там да ти бият кривата кратуна… защитава хунтата!!! Калмук

    Коментиран от #91

  • 23 В.В.П.

    69 13 Отговор
    Помияр,като ГОШИТО Харизана...А,тебе,пък кой те упълномощи да бръщолевиш,тая помия.??..ТИ СИ ДИРЕКТНО ЗА ПАНДИЗА,..,,ТОЙ НЕДОУМЯВАЛ,,,
  • 24 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    78 15 Отговор
    Абе, Стъки, и по време на Априлското въстание чорбаджиите с фесовете са били повече от въстаниците...
  • 25 Билета

    49 18 Отговор
    Не съм гласувал нито за ГЕРБ нито за Радев, камо курнела, срам ме е от тези,ама по-срамно ще Слави Трифонов за премиер.За кого да гласувам все крадци.
  • 26 мазгала

    67 10 Отговор
    И този глупак решил да си купи фабрика на 8-ми септември.
  • 27 Керкенез

    66 10 Отговор
    Хмм, някои се взеха за важни в държавата! А тоз, ако не мачкаше чаршафите на Юлияна Дончева, щеше със сигурност да е известен само в мутренските среди...
  • 28 среднощен

    16 41 Отговор
    Нашият народ е мъдър, той има поговорка за политиката: " Политиката, който не я знае - по-добре е да не я знае.."? Избори ще има след края на мандата на ГЕРБ.. ФАКТ! Понякога протестите дават повече власт на статуквото, от колкото - каквато и да е коалиция..? Който "може да разбира" - ще разбере..! Промените, ако има такива, ще са само персонални..!

    Коментиран от #50

  • 29 big

    55 10 Отговор
    Тя глупостта ходи по хората! Освен зомбираните като него, другите са против ГЕРБ! Има една не малка част, които са обвързани с тях: бизнес, работа, семейни отношения и т.н., които се страхуват от промяната на статуквото т.е. ще загубят пари. Те също ще гласуват за ГЕРБ, независимо, че ги псуват вътрешно. Много ми е интересно партийния проект на жена ти, ако беше се развил: коя патерица на ГЕРБ щеше да бъде?
  • 30 cmp75

    58 10 Отговор
    да дава интервюта в пик и блиц да не занимава нормалните хора с мутренски простотии
  • 31 789

    31 8 Отговор
    Тоя на цар Киро синъ много ентелегентна мутра има синганин та дрънка
  • 32 Максим

    50 9 Отговор
    Диков трябваше да го просвети този примат, още след първата минута на разговора, като разбра колко е природно тъп, невежа в политиката и куха лейка за обществото.
  • 33 Zyggy

    53 9 Отговор
    Нискочела мутра, съдена за рекет и изнудване дава мнение в национален ефир... Господи...ела и си при бери вересиите...От един калъп са правени с Еднокнижника Борисов... ОСТАВКА!
  • 34 Хаджиментов

    9 37 Отговор
    ''Аз не искам да ме управляват Триото''

    Коментиран от #70, #71, #72

  • 35 Учуден

    53 7 Отговор

    До коментар #19 от "Има ли безработица?":

    Ако казваше истината първо щеше да започне с присъдите си за рекет, изнудване и кражби, щеше да разкаже за престоя си в затвора, щеше да сподели за преживяванията си в спешното във Велико Търново след като едвам му събраха чаркалъците след опита му да се прави на мъж, щеше да разкаже колко милиона е открадната баба му /жена му/ докато беше депутат...и на тоя рецидивист му дават поле за изява всеки ден
  • 36 Херо мусттаффа

    14 4 Отговор
    Никой не може да избяга от съдбата си
  • 37 Войник

    46 7 Отговор
    Бива го за партньор на г-жа Ива Николова. Ще си уйдисат в
    много отношения. Боже, пази България от тъпаци, нароиха се като зелени мухи върху "ако".
  • 38 Это жизнь

    7 10 Отговор
    Ако ми дадът 20 лв ще го изгледам
  • 39 Стъки

    23 8 Отговор

    До коментар #18 от "Сск":

    Аз и 20 баби бяхме, показвах им мускулите си, нали знаете, че съм геронтофил!

    Коментиран от #61

  • 40 Е неееее

    40 8 Отговор
    И на озлобените провинциални мутри и биячи ли дадоха ефирно време да заливат с помията си из медиите ? И представи си , това същество с чело два пръста , се има за "нещо" си ?! Изтъпанило се и то , с цялата си злоба и примитивност , да защитава "покровителите" си ! Те аслъ само такива подобия го правят !
  • 41 Съда решения

    37 8 Отговор
    Оставка съд и затвор и конфискация на имуществото на Боко тиквата и неговата клика
  • 42 Да живее България

    30 5 Отговор
    Стъкларски сложи си маската че ти мирише устата на гнилоч.
  • 43 Пламен

    30 6 Отговор
    Ти нямаш спорт, ти си некадърен побойник. Ясно? Гушкай си хубавицата, и мълчи!
  • 44 Антон

    31 6 Отговор
    Баба му го е пратила да говори
  • 45 и тоя се изходи

    33 6 Отговор
    Ти , Тулупа и Гешо ли сте българският народ ? Да не пропусна и ТКП . Изметта народна във всеки случай.
  • 46 И това ще

    21 4 Отговор

    До коментар #17 от "Киро Жарта":

    стане - поне 20 години е заслужил , а и татарката не е за по - малко !
  • 47 Биби Кинг

    24 4 Отговор
    Стъки ще бъде новия кандидат на ГЕРБ за президент! С Цачка немах успех,но понеже Пембен паша продължава да се изхвърля на мокър пясък тоа път ше успеа!Стискайте си палци,голема веселба ви чека пембени гниди!
  • 48 анонимен

    30 6 Отговор
    Глупав и грозен подскукуроства БАБИЧКИ и ДЯДОВЦИ да се разхождат около НДК, може би им ПЛАЩА за глупостите които говорят.
  • 49 оня с коня

    12 26 Отговор
    Според Седянката която е заформена тука ВСИЧКИ фенове на ГЕРБ както и цялота правителство са Тъпи,Необразовани,Прости,Вдлъбнати.А да ви питам ли Вие като сте умни ЗАЩО Партията ви не е на Власт?Ами няма да ви питам,защото Вие НЯМАТЕ Партия.А е така,закото както Поличия,Военни и Президент са ДЕПОЛИТИЗИРАНИ БЕЗПАРТИЙНИ така и вие Троловете нямате право на партийност защото сте НАЕМНИ РАБОТНИЦИ.

    Коментиран от #53, #57, #60

  • 50 Брей откъде

    9 3 Отговор

    До коментар #28 от "среднощен":

    са взя ти бря? Мъдър та мъдър.
  • 51 Стрелата

    10 2 Отговор
    Ми къв премиер има бтто че кви говеда истървани да го защитават Нищто ново честито Българи
  • 52 Ало събуди се

    22 3 Отговор
    Ало, ти кой си, че трябва да упълномощиш някой да говори? Ти да не си бащицата. Май си се самозабравил. Както ти имаш право да изказваш мнението си, така и другите хора имат това право. Не се мисли за Господ и да казваш, че единствено твоето мнение е правилното. Има и други гледни точки, които са различни от твоята и може би са по - правилните, защото са на доста по - интелигентни хора от теб, с повече сиво вещество там където трябва.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Ван дер Любе

    29 7 Отговор
    Значи имаме 150 хиляди срещу 100, кой е по-представителен за народа? Значи не вярва на шкафчето с пачките и златото, не вярва на смс-ите между Божков и Борисов. Но вярва, че Божков плаща? Какви доказателства е видял за последното. Ех, Борисов прибери си гениите. И ти също се махни.

    Коментиран от #83

  • 55 Още един

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "веселяк":

    То и един не е даже интелектуално
  • 56 мутре

    22 4 Отговор
    Тия от ''Клетката'' защо ги пущат да се разхождат по студията ? Кой си е за клетка да се държи в клетка.
  • 57 Стрелата

    16 3 Отговор

    До коментар #49 от "оня с коня":

    Коне магарета овци мисирки без запетаи е тва твоята партия велика иТулупи.
  • 58 Мислещ

    26 4 Отговор
    Защо ни занимавате с такива.отпадъци?
  • 59 До Стъки

    24 3 Отговор
    Народа не е само това,една част не протестира защото работата му зависи от герб,и по-голяма част е в чужбина.И ако разшифроваш това ще ти стане ясно ,че човек без работа е нищо и че тези от чужбина са най-големите инвеститори.Това е благодарение на Бойко Борисов.Защо не кажеш колко пари получаваш от герб.Падне ли герб,Ти си се отказал от тях и отиваш при тези които са на власт.
  • 60 898

    9 1 Отговор

    До коментар #49 от "оня с коня":

    Каза наемния работник!
  • 61 Сск

    8 0 Отговор

    До коментар #39 от "Стъки":

    И Фльорцов беше-сметнато от Стъки,над 50%!Сега и с Барека вече нямат спиране!
  • 62 ДОСТА

    14 4 Отговор
    СА ТЕ БИЛИ ПО ГЛАВАТА.... СМЕТНИ 73 ДНИ ПО СРЕДНО 8000 ДУШИ +4 ПЪТИ ПО 120 000 + ДР. ГРАДОВЕ,=.+ 63%ПОДКРЕПЯТ ПРОТЕСТИТЕ. ЗНАМ ТРЯБВА ДА КАЖЕШ НЕЩО ЗА ТОВА ТИ ПЛАЩАТ. А КАЖИ КОЛКО СТЕ ВИЕ НА АНТИТО.
  • 63 Гертруд

    10 16 Отговор
    Браво Много правилно го е казал. Прав е за всичко. Особено за изборите защото когато дойде време за избори 70 процента са за гъби някъде. Е Ами берете си гъбите и не викайте

    Коментиран от #78

  • 64 споко сикаджии

    14 3 Отговор
    лъжи. пропаганда за сплашване. позор. споко иде видов ден, да не ревете после журналя.
  • 65 Стъчо

    15 2 Отговор
    Виж ся, във Вторник преброй светлините
  • 66 гошо

    16 2 Отговор
    Примат.
  • 67 RRRR

    16 2 Отговор
    Доказано има акъл колкото да пази равновесие.
  • 68 БАЙ ОХЛЮВА - СТЪКИ

    16 3 Отговор
    Е МНОО УМЕН, А ПО ВАЖНОТО Е И ЕВТИН, НАЛИ Е ПАНДИЗЧИЙЧЕ ОСВЕН ДА СЕ ЛАГА НА БАНДИТИ ЗА ДРУГО СТАВА.
  • 69 Импийчмънт

    8 16 Отговор
    Фигурантът на черепа влиза в пандиза, товарищи. ОтровЕното трио тоже.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ББ от Банкя

    16 3 Отговор

    До коментар #34 от "Хаджиментов":

    Кое трио не искаш - аз, Пеевски и Доган ли?!?
  • 73 Веселяка

    19 3 Отговор
    Щом 60% искат оставка и предсрочни избори, Стъки просто трябва да е разбрал че става смешен с твърденията си.

    Коментиран от #106, #121, #122, #123, #124

  • 74 Джон Уик

    13 5 Отговор
    И Адем от кв Факултета мисли като Стъки!
  • 75 2020

    3 4 Отговор
    Представителна извадка от вертикален разрез на Българското общество 2020, това е част от поколението на изтърваните. Хора с права и претенции и нищо с което допринасят. Имат права само защото ходят изправени до кенефа. В главата въздух под налягане. Обикновенно карат някакво товарно бусче, 99% са плешиви не знам как го постигат този ефект.Имат китайски телефони, големи претенции много схеми в главата и нула кинти.
  • 76 DO STYKI LI SI

    10 6 Отговор
    МИШКА КОЙ ТЕ БУТА НАПРЕД В МЕДИЙКИТЕ БЕ НИКОЙ!СМЕШНИК ЖАЛЪК!ИЗЛЕЗ СРЕД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА ТИ НАНЕСЪТ МАЛКО ТРАВМИ ДА СЕ ВИДИШ КОЛКО СИ ЖАЛЪК ЗАЩОТО СРЕЩУ СЕЛСКИ БИЯЧ НЕ СИ ИЗЛИЗАЛ ДА ВИДИШ КАК БИЕ СЕЛЯНИНЪТ!СМЕШНО ЖАЛКО НИЩИ.

    Коментиран от #84

  • 77 Абе какво

    11 4 Отговор
    Некакъв примат не искал нещо, а искал друго. Ми да оди да се възмущава в гората, при другите мамуни. Тук все пак е цивилизация.
  • 78 Гретхен

    9 5 Отговор

    До коментар #63 от "Гертруд":

    Пено, тоз не знае на кой свят, в коя директория, на коя магистрала се намира. Не различава спрял от движещ се автомобил, камо ли да му се доверя на преценката. Избуфтари полицаите, при спрели два автомобила- антивъзтанника!

    Коментиран от #99

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Философа

    15 3 Отговор
    Само не разбирам какво ни занимават с размислите и мне името на разни утайки като тоя някакъв Стъки или Тома или....?
  • 81 габровец от варна

    14 5 Отговор
    Лелее докъде са я докарали тиквите.... Неграмотен неук смешник да дава акъл и поука..... Срам! Ма като всички разбраха що за крадлива пасмина са тиквите никой не ще да се излага с тях.
  • 82 Гост

    10 5 Отговор
    Ми мутра си! Още по лошо - престъпна мутра си!
  • 83 Пак лъжеш

    9 6 Отговор

    До коментар #54 от "Ван дер Любе":

    150 хиляди на площада не сте имали никога но продължаваш с тая простотия и не за първи път.
    И ако си мислите че българския народ одобрява вашите изпълнения значи нещо много силно сте се объркали.
    и наистина в най-скоро време ще излязат собствениците и спонсорите на всичките тия сайтове които пускат фалшиви новини всеки ден.
    А тогава какво ще правите?
    Продължавате да бъркате две неща, първото е че някой ви е дал правото да говорите от името на народа, и второто е че някой въобще ви иска вас.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Васил

    11 4 Отговор
    А кой да те управлява бе Стъки неграмотен диктатор това ли ти е детската мечта?
  • 87 Чук и Гек

    9 6 Отговор
    Като си някакъв боец - ей ти Рико Верховен - върви го нокаутирай и не плямпай за човешките работи!
  • 88 Майко мила

    7 6 Отговор
    Тоя олигофрен,кой му дава право да се явява пред народа?
    Баце го е закъсал отвсякъде,щом чака на тоя имбецил ,да го защитава.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Mitak

    6 7 Отговор

    До коментар #22 от "агент Солт":

    Това за ХУНТАТА го въведе Божков. Не се ли срамувате да го повтаряте.
  • 92 Стъки мъки

    9 3 Отговор
    А кой ти пошепна на ухото,че тия ,от триото ще те управляват?
  • 93 мучо

    6 2 Отговор
    няма друго поле за изява горкият..............
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Гертруд

    3 3 Отговор

    До коментар #78 от "Гретхен":

    Генчо няма значение че той го е казал важното е че не казва пълни глупости. Дори и наизуст да го е научил. Сигурен съм че на изборите били те предсрочни или нормални активността ще е максимално 35-40%
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 ИМПИЙЧМЪНТ

    7 6 Отговор
    Платените и дежурни протестиращи не са българския народ , НО рaзoчaрoвaниeто в народа е oт прeзидeнтa Румeн Рaдeв и eнeргиятa нa истински прoтecтирaщитe трябвa дa бъдe изцяло нacoчeнa към нeзaбaвeн импийчмънт зa Фигурaнтa нa БCП и прeдвoдитeлят нa мaфиoтизирaнитe мутри-убийци и чeрвeни oлигaрcи, бългaрoубиeцa Румeн Рaдeв...!!!
  • 102 Да но

    5 7 Отговор

    До коментар #13 от "да де":

    до скоро виждане. Това историята го е доказала, лошото е че не я четете и не си вадите поуки от нея. А, Стъки е прав.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Стъки

    5 4 Отговор
    Защитникът на гроб. Боже!
  • 105 ПСР

    5 3 Отговор
    А ти ли си народът български???!!!
    Така ми е писнало от мутри,като теб!Нагли,арогантни типове и типеси.
    Кой си ти,бе?!Ти ли ще даваш оценки,ще раздаваш право и морал?!
    Точно ти....аман от профанизация и простащина.
  • 106 Народът

    7 6 Отговор

    До коментар #73 от "Веселяка":

    Такива 60% ,които искат предсрочни избори няма!Това го искат само лумпените протестиращи по площадите,тия които останаха.А те са 0,01%.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Много са пропаднали

    5 6 Отговор
    Герб- гепи- борисов, щом разчитат да ги защитава такава мутра по тв. На най ПРЕСТЪПНО и КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С ДИКТАТОР бойко методиев борисов и коалиции престъпници симеонов, марешки, шиши и каракачанов БЪЛГАРИЯ НЕЗАБАВНО ИСКА ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА.

    Коментиран от #119

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 ИМПИЙЧМЪНТ

    10 5 Отговор
    НЕ ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВА "УСПЕШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ" РАДЕВ

    Да изброим успехите му в хронологичен ред:
    - Уреждането на любовницата му с втора държавна заплата и квартира преди да стане най-успешния президент.
    - Одобряването му от шефа на руска разузнавателна структура.
    - Тъмното финансиране на предизборната му кампания.
    - Обидите към действащ президент на България от жена му.
    - Войнственото му държание към парламента от първия ден на мандата му.
    - Нарушаването на Закона за движение по пътищата от НСО заради рокличките на жена му.
    - Нарушаването на Закона за движение по пътищата от баща му.
    - Побоите в 38 ОУ и в софийските дискотеки с участието на сина му.
    - Размахването на средни пръсти по софийските улици от дъщеря му.
    - Лобирането му за Грипените.
    - Възпитаното му мълчание и търпението докато го хока полковник Гундяев.
    - Скандалът на жена му с Луфтханза.

    - Ръководенето на група за наемни убийства от офицер от подчинената му служба.
    - Укриване на документи и възпрепятстване на разследвания от приятелите и подчинените му.
    - Издаване на държавни тайни от съветника му.
    - Лобизъм и корупция от секретаря му.
    - Постоянна война между институциите, водена лично от него.
    - Обидите към държавните институции на страната лично от него.
    - Демонстративното неспазване на противоепидемичните мерки.
    - Призивите за държавен преврат.
    - Успешно изнесе секретни документи за Русия.
    - Успешно е правил далавери с Бобоков.
    - Успешно наруши Конституцият
  • 114 стоян

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Някой си":

    До 1 ком -Правилно е казал депутата от бсп-кгб -професор Иво Христов че 80% от народа са дебили и и те са от бсп-кгб и това си личи от плюсовете които са ти сложили
  • 115 Червени боклуци.

    8 4 Отговор
    Фигурантът на черепа влиза в пандиза, товарищи. ОтровЕното трио тоже.
  • 116 изгрев

    3 5 Отговор
    Кой си ти да забраняваш? Надут с анаболи мутрак!!!!!
  • 117 До Александьр

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Александър":

    ЗАЩО ВИЕ ДРУГАРЮ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СТЕ ПО УМЕН ,
  • 118 Богослов

    7 2 Отговор
    Стъки е кръстен, православен християнин е и е предан на православните ценности! Това означава, че той винаги е прав! Атеистите се оплакват че ''системата ги убивала''? За да не ги убива системата, а за да ги спасява както нас ни спасява, да се покръстят! Няма как ''Системата'' да се саморазпъне още един път на кръст заради три объркани жени и децата им за да повярват в НЕЯ! Нямa кaк тримa нeдoвoлни бългaрcки eврeи дa ce oпитвaт дa ''cмaчкaт cиcтeмaтa'' и cиcтeмaтa дa нe им ''oтвърнe пoдoбaвaщo''! Това важи и за вас комунистите в пълна сила!
  • 119 хеий до 108

    3 2 Отговор

    До коментар #108 от "Много са пропаднали":

    Бьлгария не си ти, ти си едно нищо.нула.паразит.
  • 120 Бачо Киро

    1 4 Отговор
    Избори се печелят викаш с 30 процента от гласуващите, а? Ми 1147292 гласа не са 30 процента от 7 милиона с право на глас. Дори не са гласували половината, само 3 милиона 420 хиляди 527 са гласували. Значи са невалидни тея избори, не е ли така? Няма дори половината гласували, с няма 20% от имащите на право на глас управляваш? Ще кажеш, ми да са гласували. Ми и на протестите е така, да си излязъл на протест. 2013 да не би да са протестирали всички българи? На сегашните протести в пиковите дни имаше повече хора, отколкото тогава. Или сега, като са разменени местата, схемата е различна? То винаги е различно, когато си от другата страна... Избори, при които не са гласували 2/3 от имащите право на глас трябва да са невалидни, това е пълна пародия. С 15% от народа правиш правителство ... Но иначе мрънкаш, как по протестите не били излезли всички. По протестите никога не са излизали всички. Винаги цифрите са били подобни, винаги някой ги яха, винаги има платени и винаги има и провокатори, които са винаги в услуга на тези на власт. Нищо по-различно не е и сега, но понеже сте от другата страна, сега не било правилно ... Пълен смях ...
  • 121 С.В.

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Веселяка":

    Много интересно къде видя тези проценти
    Като са толкова много тогава ще се види на изборите и ще си решите проблемите. Само че май не си вярвате много щом не спирате да се търкалят е по улицата и да разхищавате храна и вода а не ги дадете на домове за деца и нуждаещи се. Това а стотици хиляди лева. От 2 месеца не сте работили един ден. Как се издържате,кой ви плаща сметките господа протестиращи. Кой гледа нещастните нуждаещи се деца,кой ги храни и обслужва. Т е не са виновни че имат такива "майки". Всички пари били дарения. На кого ги разправяте. Нали хората са толкова зле че едва се издържат. Е не вярвам да имат и да дават на хора които знаят една дума и я повтарят като папагали без да предлагат абсолютно нищо като бъдеще,нямат понятие какво дще правят осле. Всъщност те няма да правят нищо защото се готвят за политици и държавни ръководители. За това са всички напъни вече 2 месеца. Не съм гласувала за никой,не съм към никоя партия така че нямам никакви партии любими,но виждам колко сте заблудени и виждам т.нар."светло бъдеще" което ни предлагат ротестиращите.
  • 122 С.В.

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Веселяка":

    Много интересно къде видя тези проценти
    Като са толкова много тогава ще се види на изборите и ще си решите проблемите. Само че май не си вярвате много щом не спирате да се търкалят е по улицата и да разхищавате храна и вода а не ги дадете на домове за деца и нуждаещи се. Това а стотици хиляди лева. От 2 месеца не сте работили един ден. Как се издържате,кой ви плаща сметките господа протестиращи. Кой гледа нещастните нуждаещи се деца,кой ги храни и обслужва. Т е не са виновни че имат такива "майки". Всички пари били дарения. На кого ги разправяте. Нали хората са толкова зле че едва се издържат. Е не вярвам да имат и да дават на хора които знаят една дума и я повтарят като папагали без да предлагат абсолютно нищо като бъдеще,нямат понятие какво дще правят осле. Всъщност те няма да правят нищо защото се готвят за политици и държавни ръководители. За това са всички напъни вече 2 месеца. Не съм гласувала за никой,не съм към никоя партия така че нямам никакви партии любими,но виждам колко сте заблудени и виждам т.нар."светло бъдеще" което ни предлагат ротестиращите.
  • 123 С.В.

    2 1 Отговор

    До коментар #73 от "Веселяка":

    Много интересно къде видя тези проценти
    Като са толкова много тогава ще се види на изборите и ще си решите проблемите. Само че май не си вярвате много щом не спирате да се търкалят е по улицата и да разхищавате храна и вода а не ги дадете на домове за деца и нуждаещи се. Това а стотици хиляди лева. От 2 месеца не сте работили един ден. Как се издържате,кой ви плаща сметките господа протестиращи. Кой гледа нещастните нуждаещи се деца,кой ги храни и обслужва. Т е не са виновни че имат такива "майки". Всички пари били дарения. На кого ги разправяте. Нали хората са толкова зле че едва се издържат. Е не вярвам да имат и да дават на хора които знаят една дума и я повтарят като папагали без да предлагат абсолютно нищо като бъдеще,нямат понятие какво дще правят осле. Всъщност те няма да правят нищо защото се готвят за политици и държавни ръководители. За това са всички напъни вече 2 месеца. Не съм гласувала за никой,не съм към никоя партия така че нямам никакви партии любими,но виждам колко сте заблудени и виждам т.нар."светло бъдеще" което ни предлагат ротестиращите.
  • 124 С.В.

    3 2 Отговор

    До коментар #73 от "Веселяка":

    Много интересно къде видя тези проценти
    Като са толкова много тогава ще се види на изборите и ще си решите проблемите. Само че май не си вярвате много щом не спирате да се търкалят е по улицата и да разхищавате храна и вода а не ги дадете на домове за деца и нуждаещи се. Това а стотици хиляди лева. От 2 месеца не сте работили един ден. Как се издържате,кой ви плаща сметките господа протестиращи. Кой гледа нещастните нуждаещи се деца,кой ги храни и обслужва. Т е не са виновни че имат такива "майки". Всички пари били дарения. На кого ги разправяте. Нали хората са толкова зле че едва се издържат. Е не вярвам да имат и да дават на хора които знаят една дума и я повтарят като папагали без да предлагат абсолютно нищо като бъдеще,нямат понятие какво дще правят осле. Всъщност те няма да правят нищо защото се готвят за политици и държавни ръководители. За това са всички напъни вече 2 месеца. Не съм гласувала за никой,не съм към никоя партия така че нямам никакви партии любими,но виждам колко сте заблудени и виждам т.нар."светло бъдеще" което ни предлагат ротестиращите.

    Коментиран от #126

  • 125 пожелания

    3 5 Отговор
    Последни напъни на гроб чрез гологлавото педерасче Стъкми, на което са му обещали безплатни манафи за да се появи в пулбичното пространство.
  • 126 логично

    2 1 Отговор

    До коментар #124 от "С.В.":

    роб си ти и роб ще си умреш
  • 127 Оръфляк

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    Тоя не може БАБИЧКАТА си да изкара на площада камо ли пък 10 човека....а се фали за 20,000, ама сигур е сънувал след некой бой!!!!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 реалист

    0 0 Отговор
    Стъки, разрешавам ти да говориш от името на цялото ми семейство.Сигурен съм че ще има и много други.
  • 130 Манафа

    0 0 Отговор
    Искам Стък да ми разцепи задната порта.Ооо...Велики Стък ! Приключи ме !
  • 131 12345

    0 0 Отговор
    „Скъпи приятели, на 19.09.2018 г., ръководеният от мен спортен клуб „Десант“ бе изключен от Българска федерация по ММА (БФММА)!

    „Десант“ е най-успешният български клуб по ММА със спечелените за три години 13 медала от световни и европейски първенства (9 от тях златни) и бе в основата на разцвета на аматьорския спорт в страната, както и със значителен принос в нарастващото финансиране за федерацията от страна на ММС. През последните две години обаче политиките на недалновидност, лицемерие, настройването на клубовете един срещу друг и откровените лъжи са основните лостове за управление на федерацията и по-специално от едно лице, което беше добър спортист, но е много, много малък човек. Ще наричам това лице „лицето Недков“. С цел да не накърнявам авторитета на федерацията никога не съм споделял информация за тези проблеми в публичното пространство, но яростно съм отстоявал позициите си на провежданите събрания на БФММА. Сега, разбира се, вече мога да говоря свободно и в бъдеще ще споделя много факти, които намирам за потресаващи и отвратителни. За тези години се уверих, че федерация, крепяща се на заплахи, реваншизъм и „лизане на задници“, няма бъдеще и участието ми в това начинание убива всякакъв мой ентусиазъм за развитие на спорта.

    Затова и изпитах истинско облекчение, когато 11 клуба, близки до споменатото „лице Недков“, които очевидно бяха „подготвени“ да гласуват правилно, изпълниха „поръчката“ при изключително съмнителни обстоятелства. Например,
  • 132 генчо

    0 0 Отговор
    Ей ,будеш на пику,или к луну
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове