26 Септември, 2020 07:45 2 649 34

Христо Иванов: ГЕРБ не е годен субект за коалиране, ипотекирани са в Сараите

  • христо иванов-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • сараите-
  • делян пеевски

Лидерът на ''Да, България'' написа своеобразно опровержение

Христо Иванов: ГЕРБ не е годен субект за коалиране, ипотекирани са в Сараите - 1
Снимка: ФАКТИ

''За да е ясно какво мисля и да няма свободни съчинения: ГЕРБ не е годен субект за коалиране! Многократно са го доказали и аз многократно съм го казвал. Това е лидерска усвоителна котерия, ипотекирана в Сараите и обслужваща Пеевски и подобните му''. Това написа във Фейсбук профила си лидерът на ''Да, България'' и съпредседател на ''Демократична България'' - Христо Иванов, часове след участието си в предаването ''Панорама'', излъчващо се по БНТ.

Той се видя принуден да напише този пост, тъй като в същата социална мрежа възникна вълна от недоволство срещу негово изказване, което изглежда не е било правилно разбрано от публиката и някои медии. Въпросното изказване касаеше ГЕРБ и различните хипотези за бъдещите отношения с настоящата управляващата партия. От него се разбра, че от ''Демократична България'' ще бъдат склонни на някакъв разговор с ГЕРБ, но само ако Борисов не е лидер на партията и ако останалите, които я съставляват преосмислят отношението си към зависимостите, които има ГЕРБ от ДПС.

''Смисълът на всичките ми усилия е да разрушим този модел и системните му предпоставки и това е, за което търсим подкрепа от избирателите. Изобщо не обсъждаме управленски коалиции и не се занимаваме с хипотези. Искаме за ДБ мандат за управление, чрез което радикално да модернизираме страната.

Оставка!'', написа още Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 12 Отговор
    герб зависи от дпс

    Коментиран от #10

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 13 Отговор
    оставка
  • 3 Ерекция Кочева

    24 11 Отговор
    А кой па е побегнал да се коалира с Бойкикиев?
    🐮🙉🐮🙉🐮🙉🐮
  • 4 Бацо Гацов

    24 16 Отговор
    Ицо, ти кого обслужваш? Защото според теб всеки обслужва некой. Стига говори за другите, а говори за себе си. Най-лесно е да се плюе, а ти си от постоянно плюещите. Банално е.

    Коментиран от #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 МАДЖО

    21 10 Отговор
    Казах ти да не си отваряш устата че смърди!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 12 Отговор
    герб дпс са вредни
  • 9 ГЕРБ СА МАФИОТИ

    15 9 Отговор
    ПАРИ , ЖЕНИ , ПОРЪЧКИ , КРАЖБИ , ИЗНУДВАНЕ.ИМА ЛИ РАЗЛИКА ОТ КЛАСИЧЕСКАТА МАФИЯ.ОСВЕН УБИЙСТВА.КАКВИ КОАЛИЦИИ ,ПРЕГОВОРИ , КАКВИ ПЕТ ЛЕВА.МЯСТОТО ИМ Е В КАУША ИЛИ ДЪЛБОКА НЕЛЕГАЛНОСТ.
  • 10 Знаем

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    6 ПРАВИТЕЛСТВА на БКП-Бсп-Дпс-Дс,......6 НАЦИОНАЛНИ КАТА'СТРОФИ!
    Със сигурност са...вредни , КУХА'ВЕЛКЕ
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 11 Отговор
    герб са мутри министър председател ни е бивш сикаджия

    Коментиран от #13

  • 12 jorj

    15 1 Отговор
    Чудя се, какви идиоти могат да се пръкнат на този свят?????
  • 13 Дааааа...

    14 9 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Питаш ли се КОЙ създаде ГРУПИРОВКИТЕ и МАФИЯТА в България?;)))
    Питай съветника на Резидента-...агента от ДС..."Майстора",..ТОЙ е БАЩАТА ...✊😂

    Коментиран от #15

  • 14 Doni Brasko

    5 10 Отговор

    До коментар #4 от "Бацо Гацов":

    Браво троле. Вие сте от постоянно плюещите, но не по когото трябва. Вижте си чекмеджетата, после говорете

    Коментиран от #16

  • 15 Doni Brasko

    9 8 Отговор

    До коментар #13 от "Дааааа...":

    Мафията в България има много бащи и само една майка, чийто дечица са Винету, Доганя, Костов и т.н. Името й е ДС. Само лустрация ще реши проблема

    Коментиран от #17

  • 16 Ушанка

    17 5 Отговор

    До коментар #14 от "Doni Brasko":

    За...милиардерите от ПОЗИТАНО и САРАИТЕ ли говориш?!?
    Ти виждал ли си на живо...Беден Комунист?;))))
  • 17 Ел Чобраско

    11 5 Отговор

    До коментар #15 от "Doni Brasko":

    Че то тогава трябва да забраним БСП, ДПС,ДЕЕБЪ,ВЪЗБУЖДАНЕ,Г-ЕЙ БОЕЦ,и всички БУТИКОВИ ПАРТИЙКИ подскачащи пред ЗЕМЛЯНКАТА на ФАТМАКА-ДЕ'БИЛ ?!?😂
  • 18 оня с коня

    14 7 Отговор
    В Края на Изказването си Иванов заявява че иска Мандат за Управление ,чрез който Радикално да се модернизира Страната.Той НЕ ПОЯСНЯВА обаче нито в какви Срокове ще завърши Модрезацията,нито с какви Методи и Инструменти/Политически и Финансови/ ще си послужи,нито с Кого ще се коалира което е РЕШАВАЩО като Ориентир и Гаранция за Ефективно Работещо Мнозинство в бъдещото НС.За сметка на тия така необх. Разяснения на бъдещите му полит. Планове,Хр.Иванов тръгва да пропагандира колко е лоша и вредна Партия ГЕРБ.А този Прийом е до Болка познат в Политиката:"Ние не сме Цвете за мирисане и няма с какво да се похвалим,ама като натиснем ЧРЕЗ ОПЛЮВАНЕ надолу Другите в Блатото,ще останем НАЙ-ОТГОРЕ"!А ЗАЩО Хр.Иванов иска Немедлена Оставка и не може ли да изчака още няколко Месеца Редовните Избори?Ами защото се опасява че на Тях ще се сблъска с Откровеното Недоверие на Гласоподавателитекъм Полит. му Оферта,а при едно Служ. Правителство има някакъв Шанс да се намърда НАГОТОВО в Него.
  • 19 Месут

    10 9 Отговор
    Да живее ДПС. Този може да си говори каквото иска. Не може да се опре на малкия пръст на Ахмед Доган. За тримата глупендери Хджигенов,Бабикян и Минеков да не говорим. Циркаджии

    Коментиран от #24, #27

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Събота е

    7 11 Отговор
    Днес е събота, т. е. време е за поредната разходка с джипката на Тулупа. По традиция той ги прави в почивните дни и само пред подбрана публика. Ще чуем поредните глупости за построени магистрали и плювни срещу тези, които му искат оставка.
    Очакваме включване
  • 22 Хунтата ГЕРБ

    7 10 Отговор
    ГЕРБ не са "субект", а бъдещи и настоящи криминали, защитавани от лица с влезли в сила присъди и предстоящи такива - Харизанов, Станчо, Марешки, Кирил Добрев, Гергов, Христова НПО-то.
  • 23 Сергей Киров, първи секретар на Партият

    4 3 Отговор
    В Ленинград през 30 години на миналия век!!
    " Прекарвал " наред всички хубави госпожици и госпожи от неговите подчинени!!! Доброзорлем!!! Една казала на съпруга си какво прави Партийния Лидер, срещнали се Съпруга и Киров в коридор на "Смолни" Киров се връщал от поредната си "изява" и въпросния съпруг го Гръмнал!!!! Киров си Останал на 38год!!! Не е без значение с какви Дами се среща мъж, явно има значение!!!! Има примери от Историята, когато жени са се "жертвали,, прежалвали" "ЗАДА спасят мъжете си, които са били в Немилост, по някакъв повод!!! Това са най Опасните и Отмастителни жени!!!

    Коментиран от #26

  • 24 Истината

    5 7 Отговор

    До коментар #19 от "Месут":

    Доган е един посредник, готвен от ДС да предава своите, до известно време го правеше, после удобно си спечели поста като посредник и доносник между Русия и САЩ, издаде досиетата на БГ разузнавачи.
    Само заради даването на чуждо посолство на списък с БГ разузнавачи, Доган трябва доживот да е в затвора.

    Доган и Пеевски са МИТ, те са прости посредници на ДС "милиардерите".
    Какъвто е и Алтънчо Бацев Евраков.
    Но за разлика от Мутрата, Пеевски и Доган са в добро психическо здраве.
    А Кървавият Диктатор, да се направи ПСИХИЧЕСКА ЕКСПЕРТИЗА.

    Ако е невменяем ,което е почти сигурно по Закон не може да е ПРЕМИЕР, а всички актове правни и др. незабавно трябва да бъдат анулирани, договори, заеми и др.

    Коментиран от #34

  • 25 Роко

    7 2 Отговор
    Ице, Ице по добре кажи за своята зависимост от Позитано 20. А не се притеснявай с ГЕРБ няма да се коалираш господарите ти ще се коалират с ДПС пък може и да те поканят ако слушкаш (разбира се ако успееш да излъжеш достатъчно хора и минеш заветните 4%, а ако не ти остава да квичиш пред старайте и да се молиш ГЕРБ да те прибере под крилото си)
  • 26 Роко

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Сергей Киров, първи секретар на Партият":

    Другаря Киров не е убит от разярен съпруг(за двайсет години все щеше да го срещне някой разярен рогоносец), а по заповед на другаря Сталин. Както и много други другари. Колкото за случая в България който имаш предвид плащанията на подкуп освен с пари могат да стават и със секс услуги така че въпросния съпруг няма причини да го застреля защото той сам е пратил благоверната си да плати.
  • 27 един българин

    4 2 Отговор

    До коментар #19 от "Месут":

    Не си никакъв Месут, ти си долно ченге от ДС комунисти/тоталитаристи които в двайсти век направиха дтова което в е правено само в средновековието! ОСТАВКА НА ВАШАТА ДС ПАРТИЯ ГРОБ !!! СЪД ЗА НАРУШИЛИТЕ ЗАКОНА!!!
  • 28 Фред Флигстон

    5 1 Отговор
    Винаги ми е приличал на Фред Флигстон и ми се струве. че скоро ще прави компания на Барни, нали са си колеги, мисля.
  • 29 Абе

    5 0 Отговор
    Ристе, къде е Маджо бе
  • 30 СТАР СДС ар

    4 0 Отговор
    ИЦОооооооо.... къде ми е " ГЛАСА " ????????? ЗАЩО не си в НС ????? ЗАЩО след разпада на РБ не се обедини с Радан.....а сега се обедини ???? ЗАЩО пропиля близо 300 000 гласа.....за да има ДПС ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТИ ??????? ИЦОооо.....ТИ СИ ПРИЯТЕЛ на ДОГАН и ПЕЕВСКИ ...помагаш им да имат повече депутати !!!!!! ОТГОВАРЯЙ !!!!!! ...Не ставаш за политик....САМО със ПЛЮЕНЕ не СТАВА !!!! На 3 парл.избори над по 1 000 000 гласуват за Б.Б. ....а ти САМО ПЛЮЕШ !!!! ТИ ПО-УМЕН ли си от НАРОДА ????????? Хората вече ви наричат " ТРИМАТА ГЛУПАЦИ ( Ти...Атанасон и Илиан Василев )......ПЛЮЕТЕ...ПЛЮЕТЕ ПЛЮЕТЕ ..за да привлечети избиратели от ГЕРБ.....без да знаете.че НАРОДА НАЙ-МРАЗИ ПЛЮВАЛНИЦИТЕ.....дори повече от враговете !!!
  • 31 Да бе

    3 0 Отговор
    Като се сетя за цилка на Росенец - че те беше и един!

    То сладолед, то молби за баничка, то хоро играха!

    А пък театралната постановка с "десанта" със съдействието на Радевото НСО си беше най-голямата смешка!
  • 32 Бесен

    3 1 Отговор
    Бе те и другите така говореха преди избори, ама како стана после. Ще ти повярвам, ако публично подпишеш декларация за това в присъствието на нотариус.
  • 33 истинко

    0 0 Отговор
    Да, а като беше министър в правителството на ГЕРБ и управлявахте заедно не ревахте! Двуличници!
  • 34 Браво

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Истината":

    Само ти знаеш истината явно пишеш от карлуково щом тои е на власт 10 год то какво е състоянието на тези които са на власт 4 год / три пъти по тъпи от него/ и никои не обича по умни хора от себя си затова тази омраза /да си видял културен човек на протеста и няма да видиш щом кауна е там
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове