Last news in Fakti

26 Септември, 2020 16:57 2 042 30

Зарков: От БСП зависи как ще излезе от ситуацията държавата

  • крум зарков-
  • бсп-
  • 50-и конгрес

Предстоят тепърва сериозни обсъждания, трудни разговори и сигурен съм отговорни решения, каза депутатът

Зарков: От БСП зависи как ще излезе от ситуацията държавата - 1

Начинът, по който ще се излезе от ситуацията в държавата, страшно много зависи от БСП. Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков по време на 50-ия юбилеен конгрес на партията, предаде Агенция „Фокус“.

„Голяма чест е за мен да се изправя пред вас и да започнем дискусията по важните документи, които ни бяха представени. Ще го направя със смирение, не само защото 50-ия юбилей сам по себе си е задължаващ. Не единствено, защото е голяма отговорност да си делегат и да се изказваш пред висшия орган на най-значимата политическа сила в България, а защото и аз, както и повечето от вас разбираме, че ни предстоят много тежки решения в следващите 4 години.

Решения, от които зависи до голяма степен и посоката, в която ще тръгне да се развива страната ни. Малко от тези решения ще са безспорни. Така, че ни предстоят тепърва сериозни обсъждания, трудни разговори и сигурен съм отговорни решения. В ситуацията, в която се намира страната ни, начинът, по който ще излезе от нея, страшно много зависи от БСП. Това всъщност е големият резултат от последните 4 години“, каза още Зарков.

Според него БСП е основната структурираща сила.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    25 3 Отговор
    А бе, Зарков! Зарежи разпределението на партийната баница, ела в Русе, тук има проблеми при това екологични, нали беше русенски депутат? Или викаш то това важи само за избирането. После - кучета ни яли.

    Коментиран от #30

  • 2 Последния Софиянец

    20 3 Отговор
    Досега нищо не правят.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Де Факто

    6 15 Отговор
    Само ГЕРБавите могат да върнат БСП във властта, и го правят доста успешно.
  • 6 Бурканбанк

    11 14 Отговор
    Тия пак говорят за обединение и единение на партията.
    Ако не изритат веднъж и завинаги герберастките подлоги като Гергов, Дъбов, Жаблянов, Станишев, Янков, Добрев и др., ще умрат съвсем скоро и дори твърдия им електорат ще започне да се отдръпва от тях.
  • 7 гост

    20 7 Отговор
    Тежко ни и горко, ако нещо зависи от БСП. Същите мошеници, като сегашните, колко пъти докарват държавата до фалит!? България има нужда от нови, честни, млади и образовани лица, които да поемат. На тези, вече им знаеме крадливите и продажни намерения.
  • 8 Парадокс

    19 4 Отговор
    Какви проблеми ще решава това наслествено номенклатурно човече в Русе където е парашутист? Милионерите от ръководството на БСП експлоатират собствения си в по-голямата си част честен електорат.
  • 9 Паста

    8 1 Отговор
    Като Колгейт изглежда това
  • 10 СДС БСП Нинова

    20 6 Отговор
    Държавата не знаем как ще излезе, но бившият приватизатор от СДС, сега шеф на БСП,ще излезе с още 2,3 хотела бижута, я в Гърция, а защо не и на Лазурния бряг-нали затова се борят възрастните и честни членове на БСП с по 300 лева пенсия.
  • 11 Дeдo Jo

    5 13 Отговор
    Зарков доста са се пообъркал...

    Вярно е че БСП ще има най-много депутати в новото НС, но в никакъв случай няма сили и възможности да бъде "основната структурираща сила".

    Нейната много важна и съществена роля в новото правителство ще е поддържаща.

    Най-важно е в това правителство да не участват ГЕРБ и ДПС.
  • 12 месара

    16 6 Отговор
    добре че в България нищо не зависи от бсп , иначе жална ни майка ! от бсп никога не чакайте нещо хубаво за България !
  • 13 БАЙ ТОШО ЩЕ ВИ КЪЛНЕ ОТ ОТВЪДНОТО

    6 7 Отговор
    Излиза, че вирусът в България е с 249, ангстрьома по-голям от сумарния размер на мозъците на управляващите.
  • 14 Пловдив Гергов

    13 6 Отговор
    След конгреса, всички са поканени в хотела в Гърция. Питиетата от Нинова, като домакин, но спането се плаща -1000 лева на стая за вечер.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Стефанов

    9 9 Отговор
    Не съм комунист, но поздравления за г-н Михов! Говори изключително разумно и правилно в канал 3 при Любо Огнянов. Мисля, че способните хора от Герб и разумните хора от Бсп биха могли да си подадат ръка и да управляват в името на България. Всичко друго е помия.
  • 17 Партиец

    5 8 Отговор
    Това момче Кирил Добрев няма нищо общо с баща си. Свиленски, Нинова, Добрев са вредни за партията. Първанов беше тай-добрият президент.
  • 18 Българин

    10 7 Отговор
    Зарков да те светна по въпроса.Смятай,че нищо,ама нищо не зависи от БСП.По добре се вслушай в изказването на Жаблянов.Накрая,при завършването на изказването си той ви поздрави с успех на парламентарните избори напролет.Ясно ви го каза.Гответе се за редовните парламентарни избори и спрете да говорите глупости.Само губите.
  • 19 въпросче

    6 10 Отговор
    Каква държава те гони,бе Зарков,къде я видя тая "държава"? В един известен филм,май беше "Вчера", английска преподавателка казва на непослушните си ученици : "-Ваша диржава пльяща мене във валюта!". Тогава имаше държава,имаше правила,имаше закон,а сега има произвол,слагачество на Задокеанците и грабежи.
  • 20 Бай Стою касапина

    11 4 Отговор
    Крумчо, комсомолецо млад, от БСП зависи единствено как и колко ще се облажите с великата Импексова приватизаторка, а за да стане това много е важно какво ще влезе в Партийната каса. Това пък зависи от Борисов. Така че след конгреса право при него да му целувате ръка щото иначе ще целувате други работи.
  • 21 Коцалиев

    11 4 Отговор
    Зарков . С корнелия нищо няма да направите. Сам го знаеш
  • 22 Аве Адолф Хайл

    7 2 Отговор
    От вас никога нищо друго не е зависело освен разграбване на мандри и атентати взривяващи български църкви .
  • 23 Другия с коня

    7 2 Отговор
    Червените цървули и 30 НПО раЗроили се от тях се опитаха да Компрометират Най- успешните 11 години от Прехода с управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов.Мръсно,с бутонките напред,агресивно и Цинично се опитват да свалят Рейтинга след Корона Вируса на Управляващите България.....Европа може да я излъжете,но Българите НЕ.Няма Период в България на толкова Стабилна Икономика както в тези десет години,другари миризливи Цървули...Няма Период на Просперитет като този.Увеличават се доходите на всички,20 Олигарси и Приватизатори са в Ареста....Тартора избяга в Дубай,но даде Фира като бизнес мен (в превод - работещ човек)...Задкулисието влиза един по един в Ареста...Сега е ред за Лустрация на Комунистите и ГЕРБ ще управлява още ТРИ мандата....Дай Боже

    Коментиран от #24

  • 24 Друг ездач

    1 3 Отговор

    До коментар #23 от "Другия с коня":

    Коня ти е по-умен от теб

    Коментиран от #25

  • 25 Другия с коня

    2 3 Отговор

    До коментар #24 от "Друг ездач":

    Тогава още по-трагично е за Вас,щом и Конете разбират какво Причиняват Червените Цървули на Родината им....Лустрация на Комунистическите Партии и техните Правоприемници е Лечението за България.Гирчиво,но Ефикасно лекарство за Всяка Нация заразена с Вируса на Комунизма....
  • 26 Дядото

    4 3 Отговор
    Най вредната партия от 1944г до днес винаги е била руската партия Бкп =Дс =Бсп. Тя и нейните вредни, корупционни и крадливи правителства. Като започнем от осмокласника Тодор Живков предложил България да стане 16 руска република най големия предател в цялата ни 1500 годишна история. После неговия приемник и резидент на Гру А. Луканов и гладната и крадлива зима, а после Беров, Попов, Жан Виденов при което управление се окрадоха спестяванията на хората. А хиперинфлацията достигна гигантски размери. Един долар стигна цената от 3500 лева. При Костов се стигна до икономически стабилитет. А по късно другарите от Кгб и Дс доведоха Царя Симеон и юпитата деца на другарите от висшия ешалон на Бкп, начело с крадливите братя Велчев и и Николай Василев и спряха започнатите реформи при Костов. Симеон реабилитира кадрите на Дс и Бкп. После бе правителството на другаря Станишев при които имаше много заменки ощетили държавата с над 700 милиона лева и бяха блокирани еврофондовете. През този период кадрите на Дс по руски образец създадоха мутренските групировки и свой криминален контингент най големия в България. При правителството на другаря Орешарски беше извършено активното мероприятие на кагабейските партии Бсп, Дс и Дпс ограбването на банка Ктб и придобити държавни активи за няколко милиарда лева. А олигарха банкер и крадец Цветан Василев избяга в Сърбия пазен от руснаци. Партията направила най много мърсотия и грабеж на държава и народ винаги е била Бкп=Дс =Бсп и нейнит

    Коментиран от #28

  • 27 Ех..Зарков..Зарков..

    2 3 Отговор
    От БСП завело много за ситуацията в България. Да, много зависи..зависи, че изобщо не трябва да се занимавате със ситуацията в България, защото когато сте се занимавали..винаги сте я докарвали до катастрофа. Занимавайте се с каквото искате, пейте партизански песни на Бузлуджа, организирайте си, карнавални шествия и кукерски игри на гроба на Тато. Румен Гечев да организира семинар на тема...хиперинфлация, банкови фалити, тотален дефицит на стоки от първа необходимост, поредна национална катастрофа.. и как се справих с всичко това..интересно ще е. Такива работи правете, само не се опитвайте пак да спасявате България. Настръхва ми косата.
  • 28 Помнещ

    2 3 Отговор

    До коментар #26 от "Дядото":

    Прав си дядо! Ама много затъпели от Комунизма българи не помнят какво са яли вчера, камо ли Историята!
  • 29 Другарката Гъзобарова

    1 2 Отговор
    Искам другаря Зарков да ме бъзика по пъпа
  • 30 Бъдеще

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Ще направим 1$3000лв празни магазини и на всичко оставало приватизация
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове