Last news in Fakti

27 Септември, 2020 12:23 11 699 142

Цветанов отговори на Караянчева и каза за коалиция с "Да, България"

  • цветан цветанов

По повод разговори за хипотетична коалиция с БСП лидерът на „Републиканци за България“ подчерта, че е важно да запазиш идентичността си

Цветанов отговори на Караянчева и каза за коалиция с "Да, България" - 1
Снимка: БГНЕС

Нашата цел е промяна на днешното статукво, промяна на днешния модел на управление и ясната визия за хоризонт, който трябва да има пред страната ни заедно с енергичните професионалисти, които има в бъдещия проект „Републиканци за България“. Това заяви пред БНР бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов по повод официалното учредяване на своята партия.

По повод думите на председателя на НС Цвета Караянчева, че от един от най-големите критици на президента Цветанов се е превърнал в негов поддръжник бившият вътрешен министър заяви:

„В никакъв случай не бих каза, че подкрепям Румен Радев, а бих казал, че подкрепям демократично мислещите български граждани, които излизат спонтанно на протести вече над 80 дни.

Това, което трябва да се знае, е, че политиката е форма и начин, в която трябва да търсиш правилните решения за държавата, а не да се задоволява само с личното его или с егото и функционирането на политическата партия, към която принадлежиш.

Днес повече от всякога се нуждаем и от честни избори, които трябва да бъдат проведени.

И това, което наблюдаваме през последните месеци, а и този страх от евентуален служебен кабинет, който по конституция има права само да проведе честни и прозрачни парламентарни избори, защото за всички е ясно, че каквито и решения да вземе един служебен кабинет, ако те не съответстват на пътя на държавата – ЕС, НАТО и евроатлантическото партньорство, всички знаем, че парламентът винаги може да направи съответните решения да бъдат променени, ако служебният кабинет е превишил правомощията си“.

По повод разговори за хипотетична коалиция с БСП лидерът на „Републиканци за България“ подчерта, че е важно да запазиш идентичността си:

„Ние сме в център-дясно на политическия спектър и за нас ще бъде важно да има повече представители от този спектър“.

„По някои от важните теми като съдебна реформа, електронно управление, образование – много от нещата бихме ги препокрили с това, което имат „Демократична България“, но ако се наложи бихме разговаряли и с други политически формации, но на принципна основа с определени параметри“, коментира Цветан Цветанов.

За политическия си проект той отбеляза, че в него експертите ще бъдат водещи при формулирането и вземането на политически решения.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 46 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо

    171 7 Отговор
    започнахте да ни натрапвате отново този анцуг?!?!

    Коментиран от #64, #81, #82

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    160 14 Отговор
    КАРЯЯНЧЕВА е била член на БКП дори партиен секретар сега е от герб заради кокала а не за благо народу

    Коментиран от #61, #96

  • 3 Мата Хари

    43 4 Отговор
    Това е новия човек на К16!

    Коментиран от #94

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    81 23 Отговор
    герб оставка мутри вън
  • 5 РЕАЛИСТ

    113 3 Отговор
    Я какви умни мисли. Ама много умен станал Цветанов след като го изгониха. Сигурно и дисертацията си е написал за детските площадки.
  • 6 И за теб

    101 5 Отговор
    Съд и затвор паразит.
  • 7 по атлантически

    81 3 Отговор
    Цецо Кауна известен още като Ушев , урежда разделно събиране на боклука.
  • 8 Цвъке лъготиш

    75 6 Отговор
    След изборите си с Боко.
  • 9 Както и да

    79 4 Отговор
    я наречеш "партията",ти си оставаш неблагодарен крадлив комунист!!!!
  • 10 РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит

    18 61 Отговор
    Здравейте Българи! Днес е едно от най великите събития в най новата история на България! На 27 септември учредяваме нашия политически проект "РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ" с лидер Цветан Генчев Цветанов и слагаме кръст и погребваме най мразената партия в страната както каза Цецо ПП.ГЕРБ! ГЕРБ - Жени Варна се разпадна ! Цялата структура миналия ден подаде заявление за напускане на партията! Бившия кмет на Банско Георги Икономов и цялата структура в курортния град напусна ГЕРБ и преминава към Цецо! В Благоевград бившия кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов и цялата структура в града напуска и преминава към Цецо! В Сандански кмета Кирил Котев и цялата структура на ГЕРБ напусна и се присъединява към Цецо. В Русе може да се каже вече структурата на ГЕРБ не съществува защото колективно подаде заявление за напускане на ГЕРБ! Няма да ми стигне полето да изброя всички. Както каза Цецо по БЪЛГАРИЯ ОН ЕЪР може да се каже ГЕРБ е в тотален разпад и до няколко месеца няма да съществува.Дори и Томислав Дончев призна преди дни по БТВ " Да огромен брой хора от ГЕРБ и цели структури напускат масово". А моето лично мнение е че все още герб има електорат- това са държавните служители на герберската ясла и няколко стотин хиляди купени ромски гласове. Но при служебно правителство купения вот ще бъде предотвратен и герб изпада извън парламента! България ликува.

    Коментиран от #14, #20, #21, #95

  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    54 13 Отговор
    БМБ е почти най мразения в БЪЛГАРИЯ как повишава заплати взема от учители дава на лекари и така нататък теглиха заем данъкоплатците ще го връщаме дигнаха цената на газта с11 процента и всичко ще скочи като цни нагоре ще се повишат всички стоки
  • 12 Дедо Jo

    49 13 Отговор
    Еми да, ако "Да България" искат да не влезнат в Парламента да се коалират с ЦЦ.

    Щото в самия Парламент няма как да се коалират - ЦЦ няма да влезе в него!

    ОСТАВКA Бoриcoв, НC, Гeшeв!
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 48 Отговор
    ВЪН РУСКИТЕ ШПИОНИ ОТ ДУНДУРКОВ 2! ВЪН НАЦИОНАЛНИЯТ ПРЕДАТЕЛ - ФАТ'МАКА
    !
    ОСТАВКА МУТРИ!

    Коментиран от #27

  • 14 Бивш ГЕРБер

    12 33 Отговор

    До коментар #10 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    Днес ще съм учредител на новата политическа формация с председател Цветан Генчев Цветанов - "Републиканци за България"! Вчера Цецо по БТВ каза че в момента ГЕРБ е с електорат около 500 хиляди гласа ( 300 хиляди държавни служители + 200 хиляди роми). А ако продължават да се инатят с оставката до зимата падат на 350-400 хиляди гласа. Цецо каза също че в момента бъдещата му политическа формация е с електорат около 500 хиляди (половината ГЕРБ е вече при него) а до зимата отлива от 100-150 хиляди от ГЕРБ отново се влива при Цецо. Цецо днес поиска отново оставката на Борисов и каза че снимките с милионните пачки евро, кюлчета злато и пистолета са автентични. Цецо с теб сме !

    Коментиран от #22

  • 15 Съд за вас! Конфискация и затвор!

    41 2 Отговор
    Утайки по дъното.....
  • 16 КОТарАК

    48 6 Отговор
    Цецо почнаха да го хвалят и по БЛИЦ вече..по НОВА гостува-този е новият любимец на султана!!! бойко са го отписали отвсякъде вече
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Дааа ГЕРБ се разпадна..С Цецо сме

    13 46 Отговор
    Ти изгражда структурите 2006 година на ГЕРБ в нашия град. И бях член оттогава на ГЕРБ до 29 юли тази година. Теб Борисов набеди че си крадец затова че си купи един мезонет с личен асансъор и имаш една къща в село Шума. Та ти получаваше 11 години по 8 хиляди лева заплата и какъв е проблема че си спестил за апартамент с асансьор? А баш крадеца бившия ти началник Борисов купи къща в Барселона за 3.8 милиона евро , 2 бутика и Порше на бившата манекенка от Сандански Боби Йовчева, купи на дъщеря си в САЩ Бугати Вейрон за 1.5 милиона долара, купи на племенника си поръчково БМВ Х6 което преди бяха откраднали и писаха медиите , снимаха го с пачки в шкафа колкото 2 твои апартамента и кюлчета злато , но теб изкара крадец. Смажи го Цецо, ние бившите редови членове на ГЕРБ сме с теб!

    Коментиран от #137

  • 19 Клишета

    27 3 Отговор
    предпазливи и милиционерщина от предното хилядолетие ? Кой ще ги избира , че и се присламчва към "ДБ" за евентуално съюзяване ?!
  • 20 Как се казвате

    36 3 Отговор

    До коментар #10 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    викаш..."АЙДУЦИ ИЗ БЪЛГАРИЯ"........Не се напъвай никой мислещ НЯМА да клъвне!
  • 21 Няма значение

    36 1 Отговор

    До коментар #10 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    Къде се местите паразити. Съд и затвор и за вас.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Апартамент Гейт

    35 1 Отговор
    Този е компрометиран. Нито в лодка се е качвал, нито на турски плаж десант е правил.
  • 24 Йосарян

    39 2 Отговор
    Пипонестия рапон, бивш гербераст сега е официален краварски Пудел на краварите! МАРШ БЕ!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Наглеци

    29 2 Отговор
    Тоя каза, че всичко му било точно около апартаментА.Другите как се появиха?
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 9 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    БАЙ КУРТИ не ми кради ника форумците ми познават почерка вие герб си отивате ЧАО ЧАО
  • 28 Bahti

    19 5 Отговор
    Сега троловете на мутрата и закусилия ще се хапят Яко! МУХАХААХХАХ
  • 29 някой си

    26 2 Отговор
    Мдаа, явно спешно се налага да въведем ,,румънския модел,, относно нашите политици.Със задна дата .Бивши,настоящи ,кандидати за политици .30 години само ,,оправячи,, на държавата,рисува ни се светли бъднини и розови сънища . Ето го и тоя новоизлюпения ,,републиканец,, и той мазно,мазно ги говори тия купешки лафове . С едното жилище..като прогимназия ха ха ха.
  • 30 Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер

    22 4 Отговор
    Г-н Цецо! Ти на 3 парламентарни избори води листата за нашия 4-ти многомандатен Великотърновски район. Ти ми плаща да купувам за ГЕРБ в ромските и турски махали и по селата с компактно ромско население. Ти заедно с екзекутирания милионер сивия кардинал на ГЕРБ в Търново Петър Христов давахте милиони за купуване на гласове. Петър Христов бе бивш представител на СИК за Търново чрез фирмата си "ДИТО" и Бойко като бивш негов съдружник те бе запознал с него. Цецо шефе кажи ще плащаш ли идеха за да зная дали да работя за теб и Републиканците или Бойко ще плаща повече. Обичам те Цецо...С твоите пари си купих еднофамилна нова къща на Арбанаси. ГЕРБ+РЕПУБЛИКАНЦИ...ПОБЕДА

    Коментиран от #42, #45

  • 31 мнение

    23 8 Отговор
    Струва ми се някак неморално, да израстеш в едно семейство, то да ти даде старт, да ти спечели писта, да ти даде крила, и когато сгрешиш и те върне в изходна позизия ,да започнеш да плюеш срещу това семейство. Още повече......да се възползваш от събраната информация, от това, че знаеш къде е Ахилесовата пета на твоето бившо обкръжение и най-нагло да настройваш незрялата и неуравновесена част против тези, които са ги закриляли преди твоето фиаско. Възможно е един член на семейство да постъпи така, стига да е станал некоректен, без принципен и неблагодорен.
  • 32 ПСР

    23 2 Отговор
    Да,българска работа и мнооого къса памет.Цвъ-градителят на ГЕПП груп ЕООД в продължение на 15г.Цвъ с"Цецомобила ".
    Цвъ,печелейки дузина "честни"избори за ГЕПП и Вожда....Цвъ,с присъдите от трибуната на НС.Цвъ,който"спечели"над милион евро осъдителни присъди за българите от Страсбург по темата"Падни,легни и бой,мам-та ти..".ЦвъVS Цвета...жалко,долно, ненормално е,подобни хора,да имат правото на обществен изговор.
  • 33 Дали пък не

    8 0 Отговор
    Тези ли беха гаджета?

    Коментиран от #39

  • 34 Наистина сте МНОГО про'сти

    30 4 Отговор
    Бойко нарочно го "Изгони" за да направи нова Партия ..ГЕРБ 2.
    Гласувайте за ЦЕЦИ и... БОЙКО ще управлява...ДОЖИВОТ

    Коментиран от #43

  • 35 мдаааа

    14 12 Отговор
    Аз като ви казах още преди 3 месеца,че Цецу ке се въне на бял кон вий ми драскахте минуси.Дефакто ГЕРБ е създание на Цецу.Откакто напусна, в ГЕРБ избуяха баш плевелите.80% от партийците им поместа са негов избор.Кеф ми е,че един ден Бойко нощния бандит ке гледа като гърмян заек като бай Тошо навремето,а дано да последва и съдбата му-съд и затвор!
  • 36 Партия Далавера за нас...

    24 3 Отговор
    Пак започна омагьосването на овците гласоподаватели...Борбата е докато се вкарат в кошарата и им се сложат дойлните апарати.След това апартаменти с асансьори,къщи в Барселона,шкафчета с пачки и в леглото мацки...Ох котьо!А народа ще гледа като Гаврошче плейметки,ПКП,Ферари и селските тузари....
  • 37 иван

    12 6 Отговор
    Храни куче да те лае

    Коментиран от #40

  • 38 ГРАД КАЗАНЛЪК

    9 4 Отговор
    Козлодуй е пич! Обичам го!
  • 39 БЯХА, ..ОТ КАКТО ФАТ'МАКА РАЗБРА,ЧЕ

    11 9 Отговор

    До коментар #33 от "Дали пък не":

    БОКО...ТРЕСКА ДЕСА И БОБОКОВИЦА,...ДВЕТЕ ПАЛАВНИЦИ ХИ НЯМА... НИКЪДЕ!😂
    ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ ГОВОРЯТ, ЧЕ... ДЕСА Е ЗАРЯЗАЛА ФАТ'МАКА И СИ Е НАМЕРИЛА ЖИЛИЩЕ В...ДУБАЙ
  • 40 тъй де!

    14 2 Отговор

    До коментар #37 от "иван":

    Навремето ни учеха,че историят е като въртящо се колело.Таааа в случая,БМБ е в ролята а бай Тошо,а ЦвъЦвъ в ролята на Луканов!
  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 23 Отговор
    аз също РЕШИХ ще гласувам за господин ЦВЕТАНОВ и републиканците най добрия избор
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 9 Отговор

    До коментар #30 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    ти МАРТИНЕ изобщо умееш ли да уважаваш ХОРА или си само по интересите нищо лично но интересите са си интереси накрая си остава нищо просто трябва да си ЧОВЕК
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Пико

    11 0 Отговор
    ,,Много е важно да запазим идентичността си".Те всички я пазят ,действат като дедите си -болшевики :герб,рб.,половината СДС част от дпс и т.н.
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор

    До коментар #30 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    БАЙ КУРТИ скакво образование си и как умееш да купуваш гласове тук не се иска хитрост а ум но не те ли е грях да купуваш гласове срещу две кебапчета парче хляб чопак бира 50 ева еднократно възползвайки се от това защото някой ХОРА по някаква причина са с нисък образоватлен ценз защото учено умно на въдица не се хваща бъди жив и здрав

    Коментиран от #85

  • 46 Бивш канадец

    15 3 Отговор
    Пожелавам успех на Цървула! На следващите избори са спечели 3.9999%!
    Хем ще гледа парламента като гладно псе касапска сергия, хем ще дръпне от избирателите на тиквите!
  • 47 go6ku

    27 2 Отговор
    Цецко е типичен пример за политическа проститутка, която си върти задните части според посоката на келепира! А, иначе казано: изпълзява едно статукво от тинята и започва да ти обяснява, как то е по-добро от останалото статукво и как, видиш ли ще го пребори...
  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 5 Отговор
    БОРИСОВ сехвалил щото хапвал филия с мас а знае ли БОРИСОВ колко са гладните жадните болните безработните БОРИСОВ е като хищна хиена капитало олигарх безчуствен е ако има чуства те са по нтерес но не и реални чуства

    Коментиран от #50

  • 49 Кой68

    18 0 Отговор
    "Съжденията"на човек който е участвал във създаването,печелене на избори и в управлението на днешното статукво да говори за промяна!!!В същото време привлича членове от това статукво в новата си партия!!! Говори за промяна?!Каква ли ще да е тая "промяна"?Това ми идва в повече от Ц.Ц и звучи много лицемерно и нагло......
  • 50 стига

    7 5 Отговор

    До коментар #48 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    С тия дрънканици бе смотан!отивай в блица!

    Коментиран от #57, #92

  • 51 антисоросоид

    12 2 Отговор
    ааахахахахахаааахххх ! Как сороските агенти се надушват за коалиция катоКраставитемагарета през девет байра ! Мразя гииииииии
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 фтнр

    9 2 Отговор
    Тоз е крадлив ГЕРБер. Кой му вярва на тоя, утре ще се коалира с ГЕРБ.

    Коментиран от #54

  • 54 Ерекция Кочева

    5 4 Отговор

    До коментар #53 от "фтнр":

    Цветанъ е наше национално съкровище!
    🐮🐷🐮🐷🐮🐷🐮
  • 55 Софиянец

    4 15 Отговор
    Това ще е новото правителство - Цветанов и да България, което ще запази евроатлантическия път на България. Опозиция ще са БСП както винаги, а ГЕРБ и патриотитите ще подсмърчат отстрани.

    Коментиран от #75

  • 56 хтвр

    8 1 Отговор

    До коментар #52 от "Данъкоплатец":

    Не е легитимно, много ясно. Избрани са от малцинство, малко над 1 млн души, при население 7 млн.
  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 5 Отговор

    До коментар #50 от "стига":

    ИСТИНАТА няма стига герб си отива бавно славно в забвение като НДСВ всяко начало има логичен край БЛАГОДАРЯ
  • 58 Развитие

    13 1 Отговор
    От трън та на глог !
  • 59 Факти

    11 2 Отговор
    Наближават избори и всякакви боклуци започват да изплуват от всякъде вече се видя че ПОЛИЦЕЙСКА държава не ни трябва айде бегай у лево.
  • 60 ЧЕТИ ДОКРАЙ

    14 0 Отговор
    Цветан или известен като агент на Борисов 🙈Съсипа Велико Търново, когато беше там и командореше паричките от Ддс и Такси сега Търново е най бедния град в България и най мръсни!? ЦВЕТАНОВ ДОКАРА КРОНОШПАН ЗАВОДА УНИЩОЖИТЕЛ НА ИГЛОЛИСТНИТЕ ДЪРВЕТА В БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #67

  • 61 да де

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Че кой не е бил миналия век? Та това бе и условието за издигане в работата и за професионално и кариерно развитие! Нямаше значение вярмаш ли или не в соц-идеите - ако не искаш за "замръзнеш" на началната позиция независимо от образованието и способностите си, трябваше да станеш партчлен! питайте роднините си!
  • 62 Факти

    16 2 Отговор
    После ще започнат и концертите на ПОТНИЯ нашата полиция ни пази ама от какво не се знае.
  • 63 възмутен

    14 1 Отговор
    Новият политически проект на този е поредната СМРАД йоято може да съществува!
  • 64 Иво

    6 12 Отговор

    До коментар #1 от "Защо":

    по добре добре анцуг от колкото “тъпа кърджалийска минджа" банкянски селтак,каскети и депесари и лакеите им управлявани от бивши офицери от държавна сигурност.

    Коментиран от #70, #79

  • 65 Ах какъв

    11 1 Отговор
    чист и свят политик, бистър като монина сълза.
  • 66 Ха ха

    9 1 Отговор
    Неразбираемите бъртвежи на Цецо Гуменката са като мисли на Айнщайн в сравнение с тъпните на Поцинкованата кофа1
  • 67 Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер

    3 3 Отговор

    До коментар #60 от "ЧЕТИ ДОКРАЙ":

    Нас за обикновените жители на В.Търново не ни интересува! Важно е да влизат парите в нашите джобове на активистите на ГЕРБ. Ето вчера тук във факти имаше статия че община Велико Търново тегли нов кредит от 1.6 милиона лева. Общинския бюджет е празен като Държавния. Държавата преди 4 дни изтегли 5 милиарда а вчера Търново милион и 600 хиляди. Е разбира се няма да ги връщаме ние а данъкоплатците с по високи данъци и такси, солени глоби от КАТ и ниски доходи. Герб победа
    .

    Коментиран от #69

  • 68 Да се чете правилно...

    7 0 Отговор
    Ние искаме да откраднем гласовете на център дясно и да откраднем да, българия
  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор

    До коментар #67 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    господине а кой точи общините

    Коментиран от #78

  • 70 Трябва да

    11 1 Отговор

    До коментар #64 от "Иво":

    знаеш, че тоя селски анцуг ни уреди нас с ония скъпите самолети а американците ги уреди с едни пари от много "богата" България.
    Свят ще ти се завие ако тоя дойде на власт, ще им станем най-големите слуги на американците.
  • 71 АМЕРИКАНСКИЯ АГЕНТ

    12 4 Отговор
    СЕ НАДЯВА ДА ВЗЕМЕ ГЛАСОВЕТЕ ОТ ГЕРБ. ..И ТЪКА ПРЕДАТЕЛИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА НА ВЛАСТ. ..И ПОНЕЖЕ КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА. .И ГАРВАН. .ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ. .БОЙКО ОТИВА ДА СЕ ПЕНСИОНИРА В БАРСЕЛОНА
  • 72 Забравихте ли?

    18 1 Отговор
    Цветанов е ясен! Бърза да се вмъкне отново в политиката, защото се страхува от присъда и затвор при евентуално ново правителство от честни българи. Но що за хора са тези, които го подкрепят? Ако той и подобните нему успеят в намеренията си, тогава "оти ги ручахме жабетата"? И това ще е краят, последните месеци на младите в родината им - България!
  • 73 Училище за бавно чаткащи Вършец

    13 1 Отговор
    Цвъки апартамента с особената форма на главата взе много да коментира като част от Шайката сега ли разбра как функционира ОПГ Шайка срам да се надяваме че няма да влезе в парламента че и него го чака разследване и затвор за 10 години кражби .......
  • 74 Цецо

    6 0 Отговор
    що не кажеш как фалшифиц. изборите,за да ударищ последния пирон на байко. Пък после си пробай късмета на следващ. избори. Късмет!
  • 75 Последния Софиянец

    2 5 Отговор

    До коментар #55 от "Софиянец":

    Ти ли казваш. Казах Божков президент, Х. Иванов премиер Аз депутат
  • 76 КГБ

    6 0 Отговор
    Колеги,много сте закъсали щом този ви е агента в България.
  • 77 КГБ

    6 0 Отговор
    Колеги,много сте закъсали щом този ви е агента в България.
  • 78 Психар

    1 3 Отговор

    До коментар #69 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тук ли си

    Коментиран от #121

  • 79 КОРУПЦИЯ

    6 1 Отговор

    До коментар #64 от "Иво":

    Този анцуг е все едно Бойко Борисов този анцуг е все едно кърджалийската П П
  • 80 Перо

    15 1 Отговор
    Вторият главен криминален и държавен престъпник от ГЕРБ,трябва да е в затвора,а не да се упражнява с политика. И лустрацията трябва да го хване! Селтик от с.Шума и олигофрен!
  • 81 Казано е

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Защо":

    Преоблякъл се Илия - пак в тия.
  • 82 КОРУПЦИЯ

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Защо":

    Цветан цървула я излез сред нас протестиращите да видиш как ще те аплодираме Ама и Тебе те е страх като приятелчето ти банкянския селянин да се срещнеш с нас нали цървулан цветане
  • 83 Ужасни новини от последните минути

    7 1 Отговор
    Боко от страх от Цецо активира Алексей Петров трактора който с около 200 служители на неговата застрахователна компания ЛЕВ ИНС са обградили Цветанов и учредителите му и му искат сметка защо преди 10 години е арестувал Петров. Има ултиматум до 20 дни да отговори. Да ходят да питат Боко който му нареди защо сега малтретират Цецо и хората му?

    Коментиран от #87

  • 84 Карагюль

    7 2 Отговор
    Явно Цъфти с помощта на ЦРУ има абсолютни шансове
    да разбие гробарската измислена партия на Падишаха
    и за това сега на последния, му треперят потурите от страх !
  • 85 Лудия

    2 2 Отговор

    До коментар #45 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Научи България език. Правописни грешки 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

    Коментиран от #119

  • 86 Репресиран от герб

    9 0 Отговор
    Цветко ако само малко си отвориш устата и разкажеш най дребните неща може би ще ти повярвам? А иначе всички знаем чия подлога си.
  • 87 Митьо

    5 2 Отговор

    До коментар #83 от "Ужасни новини от последните минути":

    Трактор недей да блъскаш Цветан и с мутрите си от "Лев Инс" да си навирате муцуните в лицето на Цветан и да му искате сметка за ареста ти? А ходи обграждай жипката на Баце когато пътува към някое затънтено селце и от него искайте обяснение. Цецо се разтрепера пред трактора и мутрите му и обеща до 20 дни да отговори само сега да го оставят на мира. Цецо обясни им че всичко вършеше по заповед на Баце...Да ходи трактора и мутрите му да се саморазправят с него...
  • 88 Истината

    5 0 Отговор
    Казваха, че са гаджета и бб ревнувал. Общата.. Строителите и някои българи ни казваха. Децата им са на високи постове в София, правист е на българина синчето, а строителите са от умните турци. Дали лижат за цвк цц бб. Лошо няма да се обичат тримата и някой друг от бг и от запад. Селска комунистуческа бабка. Коконите са от богат род преди 1944 и са със синя кръв, и много възпитани, нищо, че живков ги удари, с висше деца внуци и не им давале работа, същото направиха костов ндсв и бойко методиев борисов. Костов отмъсти на царистите, башите майки и на децата им, а бойко на младите не от комунистипески род. Бойко ми прилича на тия, комунисти, които обесиха, убиха никола петков, цвета к. И тя е същата. Отмъстителни комунисти. Истината не трябва да ви боли, а трябва да ги боли коконите и николапетковистите по живково, както и същото стори с тях комуниста бойко методиев борисов. Благодарум ви завинаги.
  • 89 Гост

    8 0 Отговор
    Точно този ли? Отърваха го благодарение на независимия съд, който решава по съвест в ценоразпис и сега отпадна от хранилката и защото е кадърен, не може да работи, учредява партия та да лапа на корем
  • 90 ха ха ха

    7 0 Отговор
    Мъртвородения току що уби и едва дишащата дай, България! :DDD
  • 91 МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН

    8 0 Отговор
    ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ 10 ГОД. БЕШЕ С ГЕРБ? ТИ НАУЧИ БОРИСОВ ДА КРАДЕ ФИРМИ. Всяко едно правителство в своя четири (а някъде пет) годишен мандат през първите години краде безогледно, а в края на последната замита следите от тази си дейност. Изчезват документи, хора, пачки, злато и на следващите избори тези престъпници се появяват чисти като сълзица. Какво , обаче, виждаме днес: от ЕС се появяват нови милиарди за "усвояване", времето не стига за обработка на следите, а камо ли за новите пари. Ето причината за клоунадата на тези уроди в правителство, парламент и съдебна система, от началника до последния чиновник. ЦЕЦО ТИ КРАДЕ
  • 92 един от стадото

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "стига":

    ми то остана ли някой в блица. кАтила там ли е още
  • 93 ал бънди

    7 0 Отговор
    Тиквената семка Цую, отлюспил се от кухия като него оранжев зеленчук, се мъчи да убеди всинца, че не е никаква кратунка, и от неговата тиквена семка ще поникне, цъфне и върже истинско плодно дърво-ябълка сорт Златна превъзходна.Нискоразряден измамник, натирен от Простия шеф на ОПГ ГРАБ за незнание да краде потайно, сега ще прави собстена шайка, та белким се върне на софрата един ден.Единственото хубаво в клозетните партийни му напъни е, че ще намали зомбираните избиратели на Крадливия Чекмедже Бабаитин с един-два процента.
  • 94 Алексей Петров

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мата Хари":

    Ако искате да наложите морал в управлението на България, то ще се съгласите ли независими експерти и НАП да възобновят и проведат отначало проверката на имотното Ви състояние? Не приемаме обясненията Ви, че средствата, с които са закупени апартаментите Ви, се дължат на финансовите източници на тъща Ви. Дължите обяснение и кой ще финансира мерака Ви да влезете отново в държавното управление? Чии „унаследени” средства ще добруват за Вашия политически комфорт този път?
    Уважаеми учредители на „Републиканци за България“, не се водете по „моралните ценности и чистите намерения” на Цветан Цветанов и Атанас Камбитов, и преценете дали влизането ви в политиката трябва да стане на всяка цена. Цветан Цветанов дължи отговор на въпросите, които не само ние, репресираните от участието му в политиката, но и цялото общество си задава.
  • 95 Гнусари срещу България сте вие

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    Обединени единствено от досегашните си провали в живота и жадни да се докопат най-сетне до “келепира” от властта! А водач ви е Цецо Крадецо! Лично познавам доста от учредителите ви - пфу..,
  • 96 Алексей Петров

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Г-н Цветанов,
    Ще признаете ли публично, че затворихте и унищожихте много компании, както се опитахте да направите и с ЗК „Лев Инс”. Ще се извините ли на служителите им за физическия и психически тормоз, който им нанесохте?
    А помните ли очите на лекарите, които нарекохте престъпници от трибуната на Народното събрание? Ще се извините ли на тях?
    Помните ли унижението, на което подложихте успешен министър, осъдил не Вас, а България в Страсбург?
    Осъзнавате ли колко човешки съдби пострадаха от действията Ви?

    Коментиран от #110

  • 97 Тоя

    4 0 Отговор
    Ще яде домати и яйца само да се мерне
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 ПОТЪРПЕВШТ

    2 1 Отговор
    ДА БЪЛГАРИЯ
    ДАЛЕЧЕ ОТ ТАЗИ ПАРТИА
    АПАРТАМЕНТИ ЗА БЪЛГАРИЯ
    ЧЕ ЩЕ СИ ЗАГУБИТЕ ЕЛЕКТОРАТА,,,,,,
  • 102 Направил своя избор

    3 5 Отговор
    След като бандит и рекетьор като Алексей Петров -трактора е срещу Цецо а не срещу Буда и заплашва учредителите на партията му аз и моето семейство решихме- ще гласуваме за Цветанов
  • 103 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    оставка на герб и на мутрата сикаджия БМБ
  • 104 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    БОЙКО итакива престъпници като теб заслужавате съд и затвор плюс конфиксация на имуществото ви
  • 105 Мдааа

    3 1 Отговор
    Дежурните по форум вече изпляскаха лозунгите. Абе да ви питам знаете ли къде е Борисов и защо не ходи на работа ?
  • 106 Център в дясно

    0 1 Отговор
    Мафия ЗАТВОР ИЛИ СМЪРТ ТЕ НИ УБИВА БАВНО ГЕРБ ЦАР СДС БСП БКП ВОЛЯ СИК ВИС СТИГА СМЪРТ НА УБИИЦИТЕ НА НАРОДА
  • 107 вис2

    3 1 Отговор
    такива като СТЪКИ КАРАТИСТА ОПОСКАХАБИРЕНАФАБРИКА болярка

    Коментиран от #115

  • 108 Хаджиментов

    1 0 Отговор
    Нямам доверие на човек, който си прави частен асансьор в жилищен блок.
    Това показва огромна комплексарщина, мания за величие, яростно чесане на егото и велика простотия.
    Ясно ми е, че говори това, което всички искат да чуят, но няма и не може да изпълни почти нищо от него.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Хаджиментов

    4 0 Отговор

    До коментар #96 от "Алексей Петров":

    А бе ББ е виновен, а този е чист като момина сълза...
  • 111 Яшар

    4 0 Отговор
    Цвъко що се напиня да прави партия, че и мозък ръси, като си знае, че след 6 месеца затвора го зове.
  • 112 Пламен

    6 1 Отговор
    Май много хора са забравили, че ГЕРБ бе създадена именно от Цветанов.
    Той е архитектът на партията, подпомаган и от фондация Ханс Зайдел.
    Борисов бе поканен на по-късен етап за лице на ГЕРБ, защото Цветанов добре знаеше, че българите харесват простите.
  • 113 Аре у лево

    2 0 Отговор
    Aбе ВСИЧКИТЕ сте с идентичност "БКП+БЗНС+ДС+РУМНО+ВКР"-КРАДЦИ и ЛЪЖЦИ!
  • 114 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е слуга на мафията него го крепят ЛЮБЕН ГОЦЕВ и пеевски
  • 115 Търновец

    5 0 Отговор

    До коментар #107 от "вис2":

    Опоскаха Болярка да след като стана собственост на Десислава Танева министъра на земеделието от ГЕРБ. Сложиха Курти на входа и изхода на фабриката за да крадат безпрепятствено. Машини,конвейери опоскаха като термити. Оставиха само една поточна линия и правят пивото с вреден малц. Болярка бе една от най хубавите бири преди 20 години сега почти нямат производство и е вредна...
  • 116 филип тотьо

    3 0 Отговор
    Ами нали и двете ПП-ки - кърджалийската и пловдивската са Творение на Цв. Ц-ов.
  • 117 Ха ха

    5 1 Отговор
    Топ крадците от ГЕРБ почнаха да си правят номера. Тиквето предизвика Апартаментгейт, сега Цвъкиту ще му вземе 1/3 от разбойниците. Просто прекрасно. Боклуците отслабват и може би идва нова надежда за България
  • 118 Бивш ГЕРБер

    1 5 Отговор
    Здравейте! Пиша от учредителната конференция на партията Републиканци за България. Вече влязохме в залата! Всички делегати начело с Цецо знаем че Борисов с обаждане активира бившия си съдружник Алексей Петров трактора да дойде с хората си саботира учредяването ни. Голям страх го тресе че отсега половината ГЕРБ е вече при нас а до изборите целия. Трактор изчезвай и марш обратно при Борисов
  • 119 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #85 от "Лудия":

    всеки пише кк може господин гербераст оставка
  • 120 Тъжен

    4 0 Отговор
    Защо все едни и същи мутри и компрометирани физиономии се въртят на политическата сцена? Къде са младите и образованите на Запад? Заповядайте тук, направете политиеска организация/ии, ще ви подкрепим и изкарайте накрая родината ни от призрака на тоталитаризма и прехода.
  • 121 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #78 от "Психар":

    всеки е там където го зове сърцето оставка на герб
  • 122 Киро

    8 2 Отговор
    Просто си представям физиономията на Борисов, кога падне от власт. Ще е същински бай Тошо на 10 ноември 89
  • 123 Убавец

    3 0 Отговор
    На баба. Ама си вътре и с трите крака. А и си сакат от горе на всичко. Раето те чака и теб.
  • 124 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ е най добрия и достоен БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ той нее мошеник като БМБ
  • 125 dorko

    5 0 Отговор
    Пастири много и все по-вече,а овцете за стрижене все по-малко и по-малко!Да не се окаже,че вълците изядоха,пастирите и овцете!

    Коментиран от #134

  • 126 Цецо

    6 0 Отговор
    Апартамент за всеки български гражданин! Даже по два.
  • 127 Някой

    7 1 Отговор
    Цветанов,кога ще отговориш на въпросите на Алексей Петров и на "Лев Инс"?
  • 128 ставри

    6 0 Отговор
    Драги Цв.Цв.радостта до вчера,не е като мъката днес.Не вярвай,че елеватора ще те носи дълго нагоре и после надолу и надолу!
  • 129 Дамян

    4 5 Отговор
    За разлика от Тулупа, Цецо никога не е бил член на БКП и няма ефективна присъда за лъжа.
  • 130 ПиПи

    5 0 Отговор
    Стима с тоя Цървул на първа страница. Да ходи с 200 в пандиза и до там. Аман от простотия.
  • 131 Горо

    6 1 Отговор
    Този господинчо, който бе и си остава верен лакей на величеството Бойко Методиев Борисов, иска да излъже за пореден път мнозина от гласоподавателите, че той е "алтернатива" на цар Тиква. Двамата са замислили този цирк, за да могат и в следващият парламент да дърпат конците и да пречат всячески с корупционни схеми и калинки на развитието на България, което вече е стигнало под дъното! който повярва на тази двама изпечени лъжци си е не само за негова сметка, ами и за сметката на цели поколения българи, които ще трябва да плащат за алчността и некадърността ими, съчетана с интриги, доносничество и полицейщина!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Събрали

    7 0 Отговор

    До коментар #125 от "dorko":

    овцете от едно стадо и им казали: досега бяхте гледани и пазени от кучета, за да не ви изядат вълците. За всички имаше паша, но никоя не можеше да излезе извън стадото, защото вълците щяха да я изядат. Но отсега нататък за вас идват свободата и демокрацията. „ Какво е това свобода и демокрация“? – попитали овцете. Свобода е, че няма вече да ви пазят кучетата. А тъй като ще е демокрация, всяка от вас, ще може да стане вълк и да изяжда другите овце...
  • 135 Предложение

    3 0 Отговор
    Да си преименува партията " Наглите републиканци" с цел да не мърсят името на България.
  • 136 Цецооо

    5 0 Отговор
    Предай се,коджа сме.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 ivo

    2 0 Отговор
    А от къде парички за новата партийка. От една ембасада....коя ли
  • 139 перничанин

    1 0 Отговор
    Ако Ристе се навие ще извърши ритуално самоубийство. Не, че ми пука .
  • 140 Всички при бай Ставри

    0 0 Отговор
    Стига с тия стари хрътки. Трябва млади и морални хора да дойдат, иначе България пак ще се влачи в тинята. Цецо в панделата.
  • 141 ПАРАЗИТГЕРБАФ

    1 0 Отговор
    ЦЕЦООО , ОТВОРИ ШАХТАТА НА АСАНСЬОРА И СКАЧАЙ , В ТЕБЕ НИ Е НАДЕЖДАТА !
  • 142 КРАСАВЕЦЕЦО

    0 0 Отговор
    В ТВОЯТА ПАРТИЯ СИ ПОДБРАЛ ВСЕ УТРЕПКИ ПОДОБНИ НА ТВОЯ МИЛОСТ -- ВСЕ ЛЕЧИТЕЛИ НА КОНСТИПАЦИЯТА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове