Last news in Fakti

28 Септември, 2020 13:40 4 416 62

40-годишна без придружаващи заболявания сред жертвите на COVID-19 у нас

  • жертви-
  • коронавирус-
  • covid-19

Случаите на новия коронавирус, потвърдени в България към момента, са общо 20055

40-годишна без придружаващи заболявания сред жертвите на COVID-19 у нас - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

40-годишна жена без придружаващи заболявания е сред жертвите на COVID-19 у нас през последното денонощие. Както вече съобщихме, седем са смъртните случаи през изминалите 24 часа, с което загиналите станаха 796. Починали са също мъж на 73 г. със сърдечно заболяване, диабет и затлъстяване, мъж на 67 г. със сърдечно заболяване, мъж на 82 г. със сърдечно, хронично хематологично и хронично бъбречно заболяване, жена на 81 г. със сърдечно заболяване и затлъстяване, мъж на 73 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 84 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

58 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица за последното денонощие. Направените през изминалите 24 часа PCR тестове са 1103. Това сочат данните в Националната информационна система. Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 3; Бургас - 2; Габрово - 19; Монтана - 7; Пазарджик - 4; Смолян - 3; София област - 1; София град - 17; Стара Загора - 1; Търговище - 1.

Случаите на новия коронавирус, потвърдени в България към момента, са общо 20055. От тях 5083 са активни. Излекуваните лица са 14176, от които 16 са регистрирани през изминалото денонощие.

794 пациенти с доказан COVID-19 са настанени в лечебни заведения за болнична помощ. 41 от тях се намират в интензивни структури.

Националната информационна система показва, че у нас коронавирусна инфекция е констатирана при 1119 лица-медицински служители. През последните 24 часа са регистрирани два нови случая на лекар и медицинска сестра.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    28 0 Отговор
    Поредна преждевременна жертва на демокрацията.
  • 2 да ама не

    10 1 Отговор
    ще ли ви се ааа - умря ц..............
  • 3 Джери

    13 4 Отговор
    Жената си е заминала от старост. В нашия етнос 40 е все едно 80 при пвас. И после равни сме били, да ама не.
  • 4 Майна

    30 7 Отговор
    ЛЪЖИ, ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ.... ЖАЛКО, ЧЕ НЯКОИ НАИСТИНА ИМ ВЯРВАТ И РАЗПРОСТРАНЯВАТ КАТО ПАПАГАЛИ

    Коментиран от #30

  • 5 Последния Софиянец

    24 7 Отговор
    Докато не ги изметем тия лъжци ще продължават да ни тормозят с измисления коронавирус.
  • 6 ГГГГГГГГГГГГГ

    16 7 Отговор
    ИЗМАМНИЦИ, СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ЗА ИЗМИСЛЕНИЯ ВИ ВИРУС
  • 7 закръглен

    10 3 Отговор
    Затлъстяването не е заболяване, а състояние на душата.
  • 8 Нима

    20 1 Отговор
    всички умрели ги изследват за COVID - 19 ?

    Коментиран от #9

  • 9 от екарисажа

    20 3 Отговор

    До коментар #8 от "Нима":

    Не, всички умрели ги пишат Ковид.
  • 10 Майна

    16 2 Отговор
    ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е БЪЛГАРИЯ Е ИСТИНСКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО НАРОДА- ТЪРГОВИЯ, НАГЛОСТ И КАСАПЩИНА...Е, СИГУРНО СЕ СРЕЩАТ И ИЗКЛЮЧЕНИЯ, НО ТЕ СА ПРИ НАЛИЧИЕ НС ПАРИ И...КЪСМЕТ
  • 11 СтатистИК

    15 2 Отговор
    Питане: колко са починалите от пневмония и без придружаващи заболявания през 2019 г.?

    Коментиран от #13, #18

  • 12 облаченаднас

    14 2 Отговор
    Лъжи обвързани с пари. Болести без симптоми - смърт от алчни доктори. Корони на лъжливи политици и медии без скруполи! Страх, тирания! Световен ред на сатаната! Бог вижда и гнева му е справедлив.. скоро!!!
  • 13 нула

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "СтатистИК":

    Който откаже по 1200лв
  • 14 Грейс

    9 1 Отговор
    Да не е жената от Петрич, дето си оставила детето и починала? Хайде стига има такива случаи, здрав, прав, но умрял! До там му било писано!

    Коментиран от #16, #28

  • 15 Бълват лъжа след лъжа дрнонощно

    14 3 Отговор
    И преди няколко дни пробваха да "погребат" млад човек без никакви други заболявания като подчертават, че причината е ковид.
  • 16 Верно ли

    8 2 Отговор

    До коментар #14 от "Грейс":

    И аз това си помислих. Ама на нея ѝ прилошало и катастрофирала. Как са я "пришили" с Корона не е ясно.
  • 17 Тази жена е бабата е едно хлапе

    6 1 Отговор
    Не от Ковид-19 а от рак умря! Ама я писаха с корона
  • 18 Пиф

    5 8 Отговор

    До коментар #11 от "СтатистИК":

    Ами кажи де. Но не знаеш. Слуаите на починали от грип в световен мащаб са около 500 000 до 700 000 човека годишно. Вече загинали от коронавирус са 1 млн. човека.

    Коментиран от #19, #22, #26

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Пич

    2 5 Отговор

    До коментар #19 от "Дельо Хайдутин":

    Ти не си човекът,който ще го каже, все пак си ковидидиот. Да се сетим ли на кой мозъкът му е загинал. Кажи сега и че земята е плоска.
  • 21 Ковид или Редбул

    2 3 Отговор
    Нелогично е да търпиш ялови административни мерки,да ти натрапват абсурдни паранойчни теории за вирус,който е далеч по безобиден от повечето видове грип.Така-нареченият коронавирус е вирус на бързо-развиващата се бактериална пневмония,който не е нов и най малко 50% от нас вече са го преболедували безсимптомно.

    Коментиран от #24, #25, #29, #33

  • 22 Даниел

    4 3 Отговор

    До коментар #18 от "Пиф":

    Като знам как ги пишат умрели от Коронавирус, даже и тия дето ги е блъснал влак, Камо ли за другите дето си умират от нещо друго..просто вече всеки умрял е от корона

    Коментиран от #23

  • 23 Пиф

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Даниел":

    Ами това не е вярно.Ако беше така нямаше за 6 месеца да са само седемстотин и няколко човека. . Починал от корнавирус е съвсем ясно различимо за медиците. Симптомите на пневмония и доказан тест за коронавирусна инфекция е безспорен лабораторно доказан. Вирусът създава условия за усложнения, като някои са сгъстяване на кръвта и последващи инсулт или други сърдечни проблеми, особено усложняване на основни сърдечни,ако има. Тежка пневмония е също усложнение от вируса и т.н.
  • 24 Пич

    0 3 Отговор

    До коментар #21 от "Ковид или Редбул":

    Това е тотална глупост. Корнавирусът е вирус,а не бактерия и се доказва лабораторно. Можеш да го видиш и под микроскоп. Ти си абсолютно невменяем. Бактериална инфекция може да е последващо усложнение от основна коронавирусна доказана лабораторно инфекция. Просто има доказателства за всеки случай лабораторни ,че инфекцията е корона Вирус.КОЙТО Е МНОГО ПО-ПАТОГЕНЕН ОТ ГРИП.
  • 25 Пич

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "Ковид или Редбул":

    Кои са яловите административни мерки, които ти пречат? Изброй ги.
  • 26 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "Пиф":

    Ами ще ти кажа защо става така - защото много от хората , отишли си от този свят от други заболявания ( Бог да ги прости ) , ги пишат починали от к. вирус !

    Коментиран от #27

  • 27 Пиф

    1 5 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Ако беше така нямаше за 6 месеца да пишат само седемстотин и нещо човека,а щяха да напишат поне 7000 . Значи да ти кажа. Човек може да си отиде от друго заболяване, но причината за усложнението на това друго заболяване да е коронавирусът. Той дава усложнения на основни заболявания,които предизвикват смърт. Без инфекцията от този вирус, тези хора могат да живеят със заболяванията си десетилетия. Хора с високо кръвно, хора с диабет и много други.

    Коментиран от #50

  • 28 Има такива случаи,

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Грейс":

    но и при тях си има причина. И точно при такива случаи би трябвало да се направи аутопсия. А за жената от Петрич май нищо не писаха впоследствие.
  • 29 Не разбирам

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ковид или Редбул":

    Защо обясняваш ВИРУС чрез БАКТЕРИАЛНА пневмония. Това не си ли е противоречие per definitionem?!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Гост

    3 0 Отговор
    А има ли статистика за последните 6 месеца на починали от пневмония БЕЗ коронавирус? Или вече всички отишли си с пневмония са "задължително" с коронавирус....

    Коментиран от #32, #37

  • 32 Пояснение

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    Ами просто е да си отговориш. В болница се излседва каква е инфекцията - далие бактериална или вирусна. АКо е вирусна от какъв вирус е, грипен, друг или коронавирус и т.н. Тези случаи са само причинени от коронавирусна доказана инфекция. Несъмнено другите случаи на пневмонии влизат в статистиката с друг причинител и не се броят към тези случаи.

    Коментиран от #34

  • 33 Стига си писал тази тъпня

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "Ковид или Редбул":

    Няма как да караш бактериална пневмония безсимптомно. А пък такова понятие като вирус на бактериална пневмония може само смях да предизвика. Не само у медиците, но и във всеки човек, който не е пълен невежа. Коронавирусът не е бактерия, както не са бактерии и вирусите предизвикващи различни грипни инфекции. Използват антибиотици при опитите за лечение на усложнени ковид-19 случаи само защото, в тежките случаи към вирусната инфекция може да се наложи и бактериална. Престани да пишеш тази тъпотия навсякъде. А за съжаление сравнително млади хора без придружаващи заболявания, или поне не с диагностицирани такива стават жертви на ковид-19.Има вече хиляди такива случаи по света. При над 1000 000 починали официално заради усложнения от ковид няма как да няма и подобни сравнително млади жертви. А всички "огромни" капацитети тук да кажат едно "Бог да я прости жената", а не да бълват дежурните простотии. Нищо не променят като твърдят, че коронавирусът е измама. Много бих искал да са прави, но уви не са. И близките на починалите най-добре го знаят. Имайте уважение към тях и към медиците, които също загубиха живота си в битката с тази гадост, която е невидима за очите, но убива. И за съжаление това не подлежи на никакво съмнение, колкото и да ни се иска на всички.

    Коментиран от #36, #62

  • 34 Несъмнено

    1 2 Отговор

    До коментар #32 от "Пояснение":

    е само едно-те ви лъжат,вие им вярвате.Май будалите не са привършване.

    Коментиран от #35

  • 35 Пояснение

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Несъмнено":

    Това твоето е като малките деца - което не ти харесва казваш,че не е вярно. Но кажи поне защо да лъжат? Да пъхнат един пациент от коронавирус за поне половин месец в болница за 1200 лева ли? Ами те за това време ще вземат десетократно повече пари от сърдечноболни пациенти за поставяне на стентове примерно,които клинични пътеки са многократно по-високоплатени от коронавирусната пътека. И онези пациенти за слагане на стент ги изписват след няколко дни,а не ги държат 1 месец да заемат легло.

    Коментиран от #39, #53

  • 36 Виж

    1 2 Отговор

    До коментар #33 от "Стига си писал тази тъпня":

    сега,нормално е да си заблуден или вманиачен на определена тема,но твоето е прекалено.Това си е чиста параноя. Няма никакви доказателства,че това "нещо",т.н.Ковид-19 го има точно такъв,какъвто се опитват да ни го представят.Съществуват само ТВЪРДЕНИЯ.В световен мащаб всеки го използва,както му е изгодно.А,и не си мисли,само ти имаш уважение към чуждото нещастие.

    Коментиран от #38, #41, #42, #43, #44

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Много разумно

    1 2 Отговор

    До коментар #35 от "Пояснение":

    обяснение. А моите коментари пак ги трият. Няма смисъл да се мъчи човек да отваря очите на лаиците, които си драскат едно и също. Нищо няма да ги убеди, ако лично не изпитат болката от загуба на близък човек от ковид или не ги тръшне самите тях. Не го пожелавам на никого обаче.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Няма доказателства и за

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "Виж":

    обратното. Не идва ли от там основният проблем, и съответното разделение на два лагера - а именно, че доказателствата в подкрепа на която и да е било теза, не са неоспорими.
  • 43 Пиф

    1 2 Отговор

    До коментар #36 от "Виж":

    Ама извинявай, ти какво образование имаш? Имаш ли доказателства,че земята не е плоска. Къде я видя лично ,че не е плоска? Защо не твърдиш,че земята е плоска? Много го твърдят със същата убеденост като твоята. Как да няма доказателства,че Ковид е това,което е. Ако Всичко се описва по медицински протоколи, диагнозата се поставя след лабораторно потвърдено наличие на вируса,а усложненията са известни на медиците. Какво значи няма доказателства - отиди в Пирогов или ВМА , срещни се с доктори и пациенти и изискай епикризите. Ти въобще четеш ли какво пишеш? Кой има изгода да лъже целия свят,че е нещо,което не е? Защо - за да срине световната икономика, ами богатите нямат изгода. Как милиони лекари по цял свят ще лъжат едно и също и как ще умират хора от нещо,което не е опасно.
    Ами съвсем спокойно можеш да кажеш,че грипа също е измислица и недоказан. Или пък Алцхаймер,къде го видя?

    Коментиран от #51, #58

  • 44 Ами в повечето

    2 2 Отговор

    До коментар #36 от "Виж":

    коментари не виждам никакво уважение към чуждата болка. Виждам само съмнения, тъпи твърдения на лаици, които са на светлинни години от медицината и откровена гавра със смъртта на хора, които макар и непознати имат близки и хора, които са ги обичали и на които ще липсват. Особено на по-млади такива, които най-вероятно са оставили и деца сираци.

    Коментиран от #45, #49

  • 45 Пиф

    2 2 Отговор

    До коментар #44 от "Ами в повечето":

    Така е, защото на чужд гръб и 100 тояги са малко. Повечето хора са толкова прости,че отношението им към дадено събитие се определя от това дали те са засегнати , или не. Те се чувстват като едни странични наблюдатели, застраховани,че на тях не може да се случи, те се чувстват сега добре, следователно са здрави и устойчиви. Само че тесният им расъдък нито може да проумее,че това много бързо може да се промени,а дори да не се промени усложнения настъпват при някои случаи и от прекомерна реакция на силна имунна система и се причинява опасната т.нар. Цитокинова буря.

    Но всичко е до интелект, но задължително съчетан с достатъчно емпатия,състрадание,знания,информираност , за да се направят логически връзки на тази база.Образоваността също е фактор ,който понякога помага за разбиране на страданието на другия, но не задължителен.

    Трудно може да изискваме от масовото съзнание да бъде задълбочено. То по дефиниция е повърхностно и затова най-податливо на конспиративни теории.
  • 46 Къде е пишещият с главни букви

    0 0 Отговор
    от вчера. който обявяваше хората, вярващи в съществуването на вируса за "герберски фашисти", родоотстъпници, българоубийци и прочие, и чиито коментари не бяха трити, въпреки обидното им и дискриминативно съдържание?
  • 47 Лъжата кове не минава вече

    1 1 Отговор
    Пробваите с нападение на извънземни😂😂😂😂по има шанс да се вържем😂😂😂😂
  • 48 Учуден

    2 1 Отговор
    Най напред се зачудих как установиха без аутопсия, че е нямала други заболявания, но след няколко реда прочетох за 73 и 84 годишни мъже без придружаващи заболявания и спрях да се чудя - поредната лъжа.

    Коментиран от #52

  • 49 Я млък

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "Ами в повечето":

    Първо искам да посочиш един човек на 84 години без никакви заболявания и когато не намериш такъм ще установиш, че тъпия лаик /по скоро наивник/ си ти, второ - вчера са починали 312 души в България, от къде на къде трябва да скърбим за тия седмината, а за другите 305 не, да не би като са имали коронавирус да са повече хора от останалите, починалите от рак, инфаркт, инсулт, катастрофи нямат ли близки, които са ги обичали или те втора стока само защото са нямали като допълнение китайска кашлица
  • 50 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Пиф":

    Нали се сещаш , че става въпрос за много , ама много големи ... Или пък не се сещаш !? ( Щото и такива ги има ! )
  • 51 Хахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #43 от "Пиф":

    Толкова много глупости си написал, само се моля да си платен, а не наистина да ги вярваш тия неща, в противен случай ще си най големия наивник в света и човека с най ниско IQ. 90% от епикризите съдържат неща, които не са ти правени изобщо, защо ще попиташ - защото трябва да се вземе колкото може повече от НЗОК, как да не вярваме в грипа като всяка зима го изкарваме поне по веднъж и винаги със симптоми, виж за тая страшна чума Ковид 19 само сме чували, как така един познат не хвана този вирус дори и без сипмтоми, викаш да питаме лекарите - за последните три месеца бях в четири болници и отделно в три лекарски кабинета, само в едно от тези места докторите носиха маски, аз си го обяснявам че са наясно, че короната е безопасен, а ти?

    Коментиран от #54, #56, #60

  • 52 Зле четеш

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "Учуден":

    Да няма информация за придружаващи заболявания е едно, а да няма придружаващи заболявания съвсем различно нещо. Моята баба почина на 90 и не беше боледувала почти от нищо през живота си. Не пиеше никакви лекарства, а кръвното и беше 120/75.Ако не беше нелепото падане от стол при което се потроши можеше и 100 години да живее.А повечето хора на 40 не си правят редовни профилактични прегледи, освен ако не им го изискват на работното място, а дори да си правят са рядко толкова подробни, че да установят конкретно заболяване ако човекът няма явни симптоми. Нищо ненормално не виждам в информацията. Умрели са 7 души, от които една жена е имала поне още 20,30,че и повече години живот, ако не се е била случила фаталната и среща с коронавируса. На такава възраст умират за съжаление доста жени, предимно от рак на гърдата, маточната шийка или други онкологии, но ако имаше установено подобно заболяване щеше да се знае.

    Коментиран от #55

  • 53 Реалност

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "Пояснение":

    Ти нормален ли си??? КП за ковид е 7 дни и струва 1200 лв при разходи 2 лв за парацетамол (в това се състои лечението), КП за поставяне на стенд е 780 лв а разходите са далеч над тия 2 лв, да оставим настрана, че болните от ковид не се настаняват в отделения за сърдечно болни, така че може да си спокоен няма да ти заемат леглото за месеци или според теб може би и години:)
  • 54 Никой не те кара да скърбиш, но

    1 2 Отговор

    До коментар #51 от "Хахаха":

    поне не пишете гнусотии. А "млък" може да казваш на жена си/мъжа си или на децата си.Ако въобще имаш такива.

    Коментиран от #57

  • 55 Учуден

    1 3 Отговор

    До коментар #52 от "Зле четеш":

    Брей баба ти да не е била роднина на шотландския боец? На 90 години със стави на 20 годишна, сърце на млад спортист и черен дроб на 15 годишна вегетарианка. Преди години най-видните лекари в света пуснаха статия в която се казва, че ако направиш ренген на цяло тяло на който и де мъж или жена над 40 ще откриеш минимум 5 различни заболявания, така че фантазиите си можеш да ги споделяш в някой научнофантастичен сайт, а не тук!

    Коментиран от #59

  • 56 Със сигурност IQ-то на Пиф

    2 2 Отговор

    До коментар #51 от "Хахаха":

    е по-високо от твоето, а за общата култура да не говорим. Много от лекарите не носят постоянно маски, защото не е лесно да си с маска 8 часа на ден. Разбирам ги и тях. Но някои заплащат за това с живота си, а други неволно неспазвайки правилата неволно могат да заразят лежащо болен из отделенията. Не че и обикновена такава би ги предпазила на 100%. Но през последните 3 месеца моето GP е постоянно с маска. Не за да предпази себе си, а заради пациентите си най-вече.
  • 57 Хахаха

    1 2 Отговор

    До коментар #54 от "Никой не те кара да скърбиш, но":

    Така си се панирал от китайската безсимптомна кашлица, че съвсем се обърка:)))) Сваляй от време на време защитния костюм и противогаза, излез от бомбоубежището и се срещни с хора, обещавам, че ще оцелееш:)

    Коментиран от #61

  • 58 Ти изобщо

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Пиф":

    разбираш ли какви си ги съчинил?Аз нямам докторантура по всичкология,но поне имам собствено мнение и маалко способност за мислене.(за разлика от теб).Не вярвам на Сульо и Пульо само защото така ми отърва.А иначе-формата на Земята,грипа,,алцхаймер(пропуснал си да питаш вярвам ли в съществуването на бог) това е много далеч от темата-измишльотината "ковид".И един въпрос-когато след време измамата стане ясна на всички,ще си признаеш ли че си бил в ролята на измаменото камилче?
  • 59 Не, просто добри гени

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Учуден":

    непушачка, без излишни килограми, непосещаваща лекари.За нея спокойно биха могли да напишат без придружаващи заболявания. Кръвното и го мерех аз, понеже живеехме в един апартамент тогава.Въобще не твърдя, че днешните 40 годишни са без придружаващи заболявания. Няколко мои съученици си заминаха от рак, инсулт и инфаркт около 40 годишна възраст. Затова е по-умно да не се смятате за безсмъртни и да не отричате съществуването на ковид-19. Срещата с него за доста от хората не е съвсем без обидна, а за някои е смъртоносна. Всички ще умрем, но по-добре да сме в относително добро здраве и на крака поне до 70-75 годишна възраст. За жените средната продължителност на живота май е повече дори за България.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Прибрах се от СПА във Велинград

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "Хахаха":

    преди няколко дни. Ходя на ресторант, събирам се с приятели. Живея си почти както преди пандемията. Може би малко по-често от преди си мия ръцете и понякога ползвам дезинфектант. От нищо не се панирам, но съм реалист и не отричам очевидното. А маска нося, където се изисква. С ясното съзнание съм, че няма да ме предпази, но поне аз да предпазя работещите в супермаркети, аптеки и т. н., които по 8 часа на ден са в постоянен контакт с много хора. А това, че не отричам съществуването на ковид и това, че е опасен за известен %от хората не ме прави хипохондрик ни най-малко. А за объркването си прав. Горният коментар не беше адресиран до теб. А до номер 49.Извинявам се за грешката. Когато сбъркам въобще нямам проблем да го призная.Осъзнавам,че задочния спор с теб и подобни на теб хора е безсмислен и загуба на време. Няма никакъв шанс да променя мисленето ти, а ти моето още по-малко. Зная, че за много хора по-голямата драма е, че ковид ги остави без работа и постоянни доходи. Влизам им в положението, но реалността е такава. Съседката ми работи на пасажер и винаги е имала стабилни доходи, а от февруари е без работа. Беше теглила кредит, който сега няма как да погасяват. Много хора са в подобна ситуация по целия свят.Но това с нищо не променя факта, че ковид съществува. За съжаление икономическите последици от съществуването му засягат огромен брой хора, стресират, водят до фалити, безработица и т. н.Никой не го отрича това.По света милиарди хора са засегнати по няк
  • 62 Дълбоко Виждащ

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Стига си писал тази тъпня":

    Когато знаеш,че знаеш Малко не е страшно,но когато знаеш малко,а живееш с мисълта,че знаеш въичко е пагубно!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове